Kärpät mediassa

  • 1 442 090
  • 5 112

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Niin ei sitten tosiaan mitään pelaajauutisia tai edes valmentajauutisia? Kiva juttu Kukkosen palkkaaminen kehitysjohtajaksi, mutta lähtökohtaisesti Kukkonen ei tule tekemään yhtään maalia ensi kaudella. Toki en yllättyisi jos Tiuhti & Viuhti eli Haba ja Tomppa kyselisi elokuussa Lasselta että oisko one more season ku meillä on vaan viisi pakkia jengissä.
Ei. Haba saattoi lipsauttaa, että uusi valmentaja on Marjamäki, kun viittasi että 5 viikon jaksolla ei ehditty tutustumaan kunnolla tms
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Lasse painottaa, että urheilullisesti on otettava steppi eteenpäin, koska kilpailu kovenee Liigassa. Harri kertoo, että urheilutoimintaa haluttiin kehittää ja Lasse oli tosi luontainen vaihtoehto kokemuksensa avulla. On niin arvostettu persoona ympäri maailman entisenä pelaajana. Tuo lisää yhteisöön ja antaa aikaa Haballe tehdä omia töitä :D kun menee aikaa pelaajaneuvotteluihin jne. Lasse pystyy kontakteilla hankkimaan lisätietoa ja auttaa pelaajahankinnoissa kaikki pienetkin tiedonjyväset. Mutta Haballa silti on hyvät verkot!!!! Sitä ei saa unohtaa
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Nyt jaaritellaan turhia ja kehutaan Lassea ja hoetaan, että onnistuminen on aina niin pienestä kiinni. Onnistumiset tulee siitä, että pystytään pienesti parantamaan tekemistä.

Toimarina Tommia huolettaa, että Lassella saattaa olla liikaakin intohimoa, mutta siihen pitää tottua. Lassella iso merkitys.
 

Käppä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lassen tulo on hieno juttu, mutta muutenhan tää " iso tiedotustilaisuus" on täyttä paskaa....Olisi nyt edes sen päävalmentajan julkistanut ja pelaajia sitten vaikka päivä kerrallaan.
Nyt nuo varmaan julkistetaan kaikki kerralla ja sitten palataan syksyllä...
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Haba kertoo, että uusi strategiakausi alkaa syksystä, joka kausi pelattava mitaleista ja yksi mestaruus tultava tälle ajanjaksolle. Joukkue asettaa itse oman tarkemman tavoitteen.

Lasse vaikuttaa pätevämmältä puheissaan kuin Aho ja Virkkunen yhteensä. Lasse painottaa yleisön tärkeyttä, yhteisöllisyyttä, hänellä tuntuu olevan paljon visioita miten mennään eteenpäin uuden kauden alkaessa
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Toimarina Tommia huolettaa, että Lassella saattaa olla liikaakin intohimoa, mutta siihen pitää tottua.
Juu, sama huoli taitaa olla Virkkusella Marjamäen kanssa, mutta senkin kanssa on vaan elettävä.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Tärkeimmät osa-alueet joissa halutaan olla parempia (Haba vastaa)

- Sentteri-osasto, Haba myöntää tämän olleen yksi virheistä, kun ei löydetty pelaajia
- Pakisto
- Maalivahdit

laitureita löytää helpommin, hyvä runko jää viime vuodesta. Tarvitaan vahvistuksia kriittisille paikoille jotka hän mainitsi ja aikoo nämä löytää
 

Micol

Jäsen
Toimarina Tommia huolettaa, että Lassella saattaa olla liikaakin intohimoa, mutta siihen pitää tottua.
Liikaa intohimoa? Oulun Kärpissä? Painakaa nyt joku välittömästi Hätä-Seis -nappia.

Oishan se tietysti muniinpuhaltelijoille hirveää, jos jollain kollegalla olisi jopa intohimoa omaa työtään kohtaan. Siinä tulisi pian pientä painetta myös omaa löysää tekemistään kohtaan ja huonoa omatuntoa. Sellainen ei käy kyllä päinsä.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Tommi fiilistelee, että Tampereella oli hieno käydä katsomassa pelejä. Hotellit täynnä, pubit täynnä, junat täynnä. Tommi lupaa, että ottelutapahtumaa kehitetään ja jotain uutta kehitetään, voiko ravintolatarjontaa parantaa, Portion Boysin esiintyminen oli hyvä viime kaudella. Puupenkit pois, hyvä uudistus. Suurin toive, että saadaan pelata kaikki otteluohjelmaan merkityt pelit.

Ottelutapahtumaan tullaan panostamaan ENEMMÄN KUIN KOSKAAN. Lasse heti liian innokkaana lisää, että haluaa, että joukkueesta näkyy välittäminen ja intohimo ja tämä pitää näkyä myös koko organisaatiosta!!!!!!! Tämän pitää näkyä myös ottelutapahtumissa. Uskoo, että kun yhteisöllisyys kunnossa, näkyy myös hallille tulijoiden innossa
 

Pedon kynnet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tässäkö tämän "massiivisen" tiedotustilaisuuden anti oli?
Lasse on seuralegenda, kiistatta, mutta oisko tuon voinut julkaista tiedotteella ja jättää muut jaarittelut siihen kun julkaistaan valmentajan ja pelaajien sopimuksia.

Ilmeisesti Late jatkaa valmentajana, vaikka toukokuu meneekin C Moren MM-kiekon asiantuntijana. Mutta silti, sellainen fiilis jäi, että paljon melua tyhjästä.

Lassen mukaantulo toki lähtökohtaisesti iso plussa...
 

J_Boumedienne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Kärpät, Suomen palloilumaajoukkueet
Mikkolan potkut

Late on huippuvalmentaja.
Kiitos @holynordic ansiokkaasta seurannasta.

Boldattu kohta kyllä aiheutti spontaanin hörähdyksen. Jos tällä olisi viitattu Marjamäen Lateen, olisi pitänyt paikkaansa. Mikkola ei ole huippuvalmentaja, mutta voi toki vielä sellaiseksi tulla, jos osaa ottaa kritiikin kehittävänä, oppia virheistään, ammentaa tietotaitoa ja hakea kenties vauhtia sekä kokemusta alempien sarjatasojen pesteistä, joissa paineet eivät ole heti maksimaaliset.

Muuten vaikuttaa tiedotustilaisuus juuri sellaiselta perusjargonilta, mitä saattoi odottaakin. Nykyisestä saunakaveripiiristä ei tingitä. Kukkosen tulo johtotehtäviin on totta kai positiivinen asia, ja pitää toivoa, ettei seura toimistolla tee kaltaisekseen. Mutta eiköhän Lasse ole sen verran jämäkkä, raudanluja ammattilainen, että pystyy edes jotain ryhtiä saamaan tuohon puuhastelijaporukkaan.

Ainakin lähtökohtaisesti ajatellen.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Joku toimittaja kysyy, voitteko eritellä, mitä analyysin tuloksena on löytynyt, mitä virheitä olette tehneet.

Tommi vastaa, että asioita haluttu Laten kans käydä läpi kahdestaan, harjoitteluun liittyvää, mitä hän koki että toimistolla oltaisi tehty toisin. Tommi jatkaa, että Wellman ei onnistunut sentterinä ja kärkisentterin uupuminen vaikutti kaikkeen. Harri kertoo, että Emanuelsson oli selkeä vahvistus. Pekan hidastelun takia maalivahtimarkkinat meni myöhään, Meriläisen Leevi lähti myöhään, oltiin perässä maalivahtiosastolla perässä, mutta Galimov syksyllä auttoi meitä paljon. Troy Bourke täytti ruutunsa kakkossentterinä. Riittävän tuloksen teosta Harri empii, mutta toteaa ettei vuotanut. Naama punottaa kovasti. Tiuraniemi treidattiin, Rindell olisi voinut olla parempi, ei pettänyt. Musin täytti täysin paikkansa (tuli ennen KHL kriisiä!!! VITTU SE ON SOTA). Slepets toi syvyyttä, ei ollut käänteentekevä.

Onko ensi kauden joukkue kotimaisempi? ON.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Harri ja Lasse raportoi molemmat Tommille tekemisistään. Ollaan tarkkailtu mitä maailmalla tapahtuu ja Lassen palkkaaminen on investointi tulevaan.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Bartavege kysyy, oliko Galimovilla joku sopimuspykälä, että piti antaa tietty määrä pelejä. Syksyn näytöt painoi vaakakupissa, mutta Joel ansaitusti sai keväällä enemmän pelejä, koska pelasi paremmin. Kenellekään ei ole luvattu mitään etukäteen.

Ollaan edelleen liigan omavaraisin joukkue. Slepets ei syönyt keneltäkään omalta junnulta pelipaikkaa. Kysymys oli, että eikö löytynyt omista jotain pelaajaa kun piti hänet palkata. Harri kertoo, että joka sarjassa tippuu 1-2 pelaajaa, leveyttä pitää olla. Junioireille on väylä auki. Lasse liian innokkaana ottaa taas puheenvuoroa ja kertoo, että aina halutaan omien junnujen kehittyvän ja menevän eteenpäin, mutta valitettavasti kaikki ei vain yhtäaikaa mahdu kokoonpanoon. Pitäisi syödä peliaika esim Speden tyyliseltä pelaajalta, tämä on huippu-urheilua, eikä pidä olla helppoa tietä, pitää tulla mankelin läpi kovalla työllä
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Jari Laukkasen tilanteesta kysytään. Papu on ensi vuoden A-junnujen valmentajana, palaa sen jälkeen omaan tehtäväänsä. C-junnut viiva A-junnut hänen vastuualuetta, yhtymäkohta Kukkosen töihin A-junnujen kohdalla
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
"Tykkäsit palkata vasempia pakkeja" ihanaa vittuilua Tommille toimittajilta :D

Somen tilanteesta kysellään. Yksi somejamppa palkattu lisää, Haba ja Tommi ei ymmärrä somesta. Lasse alkaa sparraamaan somepuolta.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Kysytään miten lähdetään liikkeelle, jos halutaan tietylle pelipaikalle pelaaja.

Haba tekee Lassen kans yhteistyötä, katsotaan pelaajia, Haba avaa keskustelun agentin kanssa, kun agentti antaa luvan, taas lipsahdus Habalta, LATE ON YHTEYDESSÄ PELAAJAAN MYÖS, Lasse ja hän tietysti. Harri puhuu rahasta. Yritetään vakuuttaa, että Kärpät pelaajalle paras paikka tulla. Rahallisesti ei pystytä kilpailemaan Euroopan parhaiden kanssa, mutta kehityksen kannalta kärjessä
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Україна
Tiedotustilaisuus päättyy. Kiitos ja anteeksi, tekstit varmaan meikäläisen näppäimistöltä melkoista tajunnanvirtaa enkä uskalla edes tarkistaa, montako kirjoitusvirhettä tai puolikkaaksi jäänyttä lausetta löytyy, yritin sitä tahtia naputtaa, mitä herrat suustansa päästivät kommentteja. Tulee varmaan joskus ehkä jopa ilmaisena katsottavaksi, jos joku haluaa tunnin elämästään tähän tuhlata.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
No tämä. Miksei sitä "Latea" nyt voinut julkistaa tässä samalla? Siihen tuskin on rakennettu mitään erikoista julkistusta.

Minä olen taas sitä mieltä, että tämä merkittävä tiedotustilaisuus nyt oli pannukakku ja täysin turha.
Jos olisi taitava mediaväki seurassa, se olisi lyönyt tehokkaan paketin ensi viikolla ulos, Marjamäki, uusia pelaajia ja Lasse Kukkonen,
joka on kieltämättä kova jätkä, mutta ei voi tietää miten pärjää tuossa hommassa - voi joutua kehnoon seuraan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös