En kiitos halua tvo:na myytäviä maksuttomia kokeiluja. Jos joku viitsisi nyt vaikka tiivistää oliko tuossa uutisessa jotain asiaakin?
Tässä oleellisin:

Kärpät on lähiaikoina kovien ratkaisujen edessä. Selvää on, että joukkueen jokainen sopimushyökkääjä ei tule päättämään kauttaan Oulussa. Nykyisestä kokoonpanosta muutamalle Kärpät etsii uuden osoitteen. Jonkun pelaajan sopimus saatetaan purkaa kokonaan.

– Jokaiselle pelaajalle käy lopulta hyvin, ei heitä olla sijoittamassa mihinkään ”karuihin olosuhteisiin” tai olla ottamassa heiltä elämää pois, Manner rauhoittelee.
 

holynordic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tiivistettynä:

- Mamba tiedostaa, että haasteena on ollut ykkösketjun takana suuresti elänyt kokoonpano.
- Puljun ja Jullen tulo, sekä Rätyjen peliotteet sekoittaneet alkuperäisiä suunnitelmia. Hyökkääjiä 21 kpl, 12 mahtuu peliin mukaan.
- Pelaajan on välillä vaikea säilyttää itseluottamus, jos peliaikaa ei tule säännöllisesti --> tehtävä paljon töitä keskinäisten suhteiden kanssa.
- Mamban mukaan joukkueessa tilanne on hoidettu hyvin. On tärkeää, että kokoonpanon ulkopuolella olevat pelaajat tuovat joukkueeseen edelleen enemmän energiaa kuin syövät. On ok, jos harmittaa kokoonpanon ulkopuolelle jääminen.
- Nykyisestä kokoonpanosta muutamalle Kärpät etsii uuden osoitteen. Jonkun pelaajan sopimus saatetaan purkaa kokonaan. Jokaiselle käy kuitenkin hyvin eikä keneltäkään oteta elämää pois.
- Mamba on luonnollisesti mukana kartoittamassa pelaajia, joille etsitään peliaikaa muualta.

Jaa no taisin olla hidas, mutta en viitsi heittää tätä roskakoriin, kun monta riviä jo kirjoitin.
 
Those with hearts of ever-frost will always know we never lost.

Wakawakabum

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät,SJS
Kärppien halloweenkuva nostattaa jonkinnäköistä kritiikkiä Twitterin puolella. Ilmeisesti syynä Annusen ja jonkun toisen pelaajan, jota en tunnista, saamelaispuvut.
Hyvä että ärsyttää edes joku..pitäähän ammattimielensäpahoittajien saada jostain kiinni ja itkuvirsi päälle.

'Mieti tilannetta jos ei saisi mieltänsä pahoittaa ollenkaan.

Annusen kimppuun käydään jo vaatetuksen vuoksi? Voihan se ottaa päähän kun koppi tarttuu hyvin:))
 
"Ehkä sun tai nää vitun äijät tuolla pöydän takana vois ottaa rillit et kyllä tässä joka äijä taistelee et ruvetkaa tekin siellä herää vähä"
H.H

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Meinasin mennä katsoon mistä kyse, mutta kuva oli poistettu instasta. Jäi saamelaispuvut näkemättä, harmi.
Saamelaiset on kyllä tämän maan epäkiitollisinta porukkaa. Valkolaiset on rakentaneet heille infrat ja muut ja enimmäkseen rahoittaneet kaikenlaiset museot missä koltta- ja muiden saamelaisten pukuja ihailla. Ei passaa halloweeninä.
 
"En tietenkään etsi niitä tilanteita, vaan yleensä ne tilanteet etsivät minut." - Ivan Huml

Orvo Muusi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Meinasin mennä katsoon mistä kyse, mutta kuva oli poistettu instasta. Jäi saamelaispuvut näkemättä, harmi.
Kuva löytyy mm twitteristä yhä, ei tosin Kärppien julkaisuna. Hauska kuva minusta. Saamelaisia en edes huomannut mutta Lauri Tähkä aiheutti spontaanin naurunpyrähdyksen. Joka kerran laittaa jotain nettiin jne.. :)
 
Itse pahoitin mieleni tanssityttöjen hoitsuasuista, pitää niissä muka seksikkäästi keikistellä. No ei vaan, mitään ei ole saamelaisia vastaan mutta jotenkin herkkiksiä ovat kulttuurinsa kanssa. Tuntuu että osa heistä ei ole aivan sinut sen kanssa.
 
:DD Voi vittujen kevät.

Oliko tämä loukkaantuminen tapahtunut siis saamelaisten taholta, vai kuten yleensä niin usein tapana, joidenkin ulkopuolisten taholta? Asiaa kritisoivia twiittejä en enää löytänyt.
Kyllä ainakin joku saamelainen oli kommentoinut.

Kulttuurini ei ole naamiaisasu, kommentoi Saamelaisalueen koulutuskeskuksen saamen kielen lehtori Outi Länsman nyt jo poistettuun kuvaan.
 
Kyllä ainakin joku saamelainen oli kommentoinut.

Kulttuurini ei ole naamiaisasu, kommentoi Saamelaisalueen koulutuskeskuksen saamen kielen lehtori Outi Länsman nyt jo poistettuun kuvaan.
Heh, no kyllähän se nyt vain on naamiaisasu, jos sitä naamiaisissa pidetään. Seuraavana voisi joku maajussi tulla itkemään, kuinka hänen elinkeinonsa ei ole naamiasasu.

Kellään heittää linkkiä?

Nunnuka nunnuka lailailai

 
Piilokamera jää pois ohjelmistosta
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue
Huutonaurua koko "kulttuurisen omimisen" käsitteelle, ja erityisesti kyseistä termiä vakavissaan käyttäville spedeille (pienellä kirjaimella).
Älä muuta virka, sanoi Babitzinin Kirka. Kulttuurinen omiminen, kuka tuon termin keksi. Puhuin kerran turun murteella - ominko turggulaiste gulttuuri? Cheekit, Elastiset ja kumppanit - te ootte omineet tummaihoisten kulttuurin räppäämällä! Hyvittäkää tekonne.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy