Kärpät-Lukko 27.11.

  • 9 621
  • 81

RauMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Detroit Red Wings
Me ollaan pojat hävitty tää peli...

Mikäköhän tossa Oulussa mahtaa olla niin kamalaa et ei koskaan osata laittaa edes kampoihin?
Tässä vaiheessa voitas sopia et 5-0 ja lähettää kaikki kotiin...vai olisko se epäreilua Kärppiä kohtaan?

Saatana
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Näyttäis aika hyvin kulkeneen tuo erän toinen puolisko. Lukko ei ole tällä kaudella oikein löytänyt lääkkeitä Kärppiä vastaan. Mistä lie johtuukin, onhan sinnekin vahvistuksia tullut ja Kärpillä on miehiä telakalla. Oliskohan jotain henkistä yliotetta Kärpillä näissä peleissä tällä kaudella.

Tosin kaksi erää jäljellä, eli tässäkin pelissä voi vielä tapahtua vaikka mitä. Luonnollisestikin minulle tämä käy vallan hyvin :) Katellaan kuitenkin miten toinen erä lähtee liikkeelle.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Viestin lähetti Olkku
Meneppä nyt Roku ja syö tuhti aamupala ja palaa sitten koneelle. Ei nyt sentään pidä lietsoa kauhua tyyliin," jos Roku ei avaa radiota, niin en kyllä minäkään".

Kyllähän itse odotan kovaa taistelua, mutta pisteistä en vielä uskolla haaveilla.

PS. Menet kuitenkin autotalliin ja kuuntelet salaa, jostakin vanhasta pikkuradiosta samalla, kun istut jakkaralla ja otat "lämmikettä".

No nyt on syöty, juotu ja naitu mutta ei perkele sentään. Pelistä ei tunnu siitä huolimatta tulevan hevon vittuakaan. Miksi ihmeessä Raksila on niin vaikea paikka Lukolle pelata? Muut sieltä kyllä hakevat pisteitä silloin tällöin, mutta Lukko ei koskaan. Vaikka Lukko työsulun mahdollistamana palkkaisi koko New Jerseyn miehistön Martin Brodeurista alkaen, niin Raksilasta ei muuta tuomista ole kuin silloin tällöin lohdutuspiste, ehkä maksimissaan kerran kahdessa kaudessa.

Riston puheista päätellen sama kaiku on askelten kuin edellisissäkin vieraspeleissä. Pakkeja ei näy mailla halmeilla kun Kärpät lyö irtokiekkoja verkkoon. Ja aikalisää on tietysti ihan turha ottaa.

Niin, todellakin kuvittelin että Kärpät ratkaisee pelin vasta avauserässä, mutta taisin hiukan yliarvioida Lukkoa. Sitä se jatkuva vahvistusten hankkiminen teettää.

Tekeekö ne tämän tahallaan jotta pääsisivät valmentajasta eroon? Alkaa meinaten pikku hiljaa tuntumaan siltä.

No, kohta alkaa telkkarista Hannu Karpon seikkailut, jota ryhdyn ilomielin katsomaan.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuttua tarinaa. Tulkaa nyt pojat kotiin sieltä jo! Miksi edes lähditte? Oulun ja Rauman välinen aikaero taitaa olla liikaa Lukon miehille, vai millä muulla tuo ainainan perseily Raksilassa on selitettävissä? Häviäiminen edes siedettävin numeroin olisi jo Lukolle kelpo saavutus, mutta kun homma tuntuu nytkin repsahtavan. Tehkää edes yksi maali.. tai mitä vitun hyötyä siitäkään enää on s**tana!
 

Lexa

Jäsen
näin..

...taas tälläkin kertaa. Jotenkin en ole yhtään yllättynyt pelin saamista käänteistä. Lukon osalta peli on jo ohi heti ekan erän jälkeen. Henkilökohtaisesti riitti radiosta kuunneltuna 2-0. 1-0:ssa jo tiesin mitä tuleman pitää, mutta silti piti sinnnitellä 2-0:aan asti. Aina sama juttu vuodesta toiseen ja oli kentällä mitkä miehet tahansa. Miten helvetissä voidaan edes puhua mistään mitalipeli mahdollisuuksista kun vieraissa ei pystytä haastamaan kotijoukkuetta millään osa-alueella?

En tiedä mikä on Rautakorven taktiikka oulun peleihin? Onko sitä? Vai onko se "samalla eväillä mennään kuin viimeksikin"? Olisiko reagointi mahdollista? Ketjujen tiivistäminen, pelityylin muutos?

Totta Gill varmaan ihmettelee, että mihis vitun nysvä jengiin sitä on rantautunut. Bussikuskikin voisi lähteä jo rauman suuntaan niin pojat voisivat "palautella" apostolin kyydillä kotimatkan. Jukan paikka olisi tietysti luonnollisesti kultatuolissa, jota uskolliset "alamaiset" väsymättä kantaisivat kohti määränpäätä.

Pyh mitä paskaa, ainoa positiivinen asia tässä on pitkäveto 1:nen.
Ugh!
 

mize

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Roli Koivisto akseli toimii

No nyt löytyi hyökkääjä, joka laittoi Rolin pesäpalloavauksen sisään. Eli Koivisto. Noniin Salminen taitaa tuon sitten ratkaista Kärpille tasan 2min kahden miehen ylivoimaa.

Sinne uppoaa prkl kun näytti jo hyvältä. Saatanan salminen.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
Eipä ole ainakaan kärppäfaneilla valittamisen aihetta ylivoimapelistä.

Valitettavaa että tässä pääsee näin taas käymään, mutta pääasia että maali saatiin aikaan ja Rolille se syöttöpiste. Vielä hiukan taistelua poijaat!
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Voisiko joku ystävällinen laittaa tänne kolmannen erän maalintekijät ja syöttäjät? Kun ei mistään mediasta saa mitään tietoa. Kiitos jo etukäteen.

Mutta turpaan tuli siis taas. Eipä silti paljoa harmita, koska kolmannessa erässä tehtiin 3 maalia. Siitä on hyvä jatkaa kohti SaiPa-matsia. Kyllä me täältä vielä tullaan!

Mää jatkan nyt kossupullon tyhjennystä, tappio kääntyy vielä illan aikana voitoksi, siitä olen varma.
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tuo lopun taistelu Lukolta herätti toiveita paremmasta huomisesta. 5-3 häviö tuli, mutta tappio oli mielestäni täysin ansaittu kahden ensimmäisen erän perusteella. Vähän myös ihmetytti nuo Salmisen 3. erässä viheltämät jäähyt Lukolle, kun niitä tuntui koko ajan tulevan. En ihmettele yhtään että pojilta alkoi hermot mennä.

No, kuitenkin, ei tullut murskatappiota, mikä oli pääasia. Seuraavat 2 kotipeliä on syytä hoidella täysin pistein ja maaleilla mässäillen.
 

mize

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti Johto
Voisiko joku ystävällinen laittaa tänne kolmannen erän maalintekijät ja syöttäjät? Kun ei mistään mediasta saa mitään tietoa. Kiitos jo etukäteen.

Mutta turpaan tuli siis taas. Eipä silti paljoa harmita, koska kolmannessa erässä tehtiin 3 maalia. Siitä on hyvä jatkaa kohti SaiPa-matsia. Kyllä me täältä vielä tullaan!

Mää jatkan nyt kossupullon tyhjennystä, tappio kääntyy vielä illan aikana voitoksi, siitä olen varma.

3-1 Koivisto (Roli) ja se oli pesäpalloa
4-1 Oisko ollut Lehtonen. Lukko sai jäähyn ja samaan aikaan toisen vielä pelin viivyttämisestä. Siis 5-3 yyveellä
4-2 Saarela (Bruun) Pahi pääs tällään tyhjään maaliin.
4-3 Lara (Koivisto-?)
5-3 Jokinen tm

Pääpiirteissään noin. Koivisto oli lähes pitelemätön koko pelin. Vei jotain Kärppä-pakkia, kuin Aki Hienoa konsanaan, mutta maali jäi silloin puuttumaan. Pirneksellä oli paikkoja paljon ainakin Ripan mukaan. Gill oli äijä ja pelas ylivoimaakin. Topo poissa Saipa pelistä kun sai kympin. Kaikkiaan hyvää taistelua näin vieraissakin, joten parempaan suuntaan ollaan menossa

Anu Saukkonen muuten ties iltapäivällä tuloksen oikein siinä keskusteluohjelmassa
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jaaha, tulihan siitä vielä peli. Toi oma taktiikkani eli "perse kenttään kesken pelin" tuntui toimivan, toinen erä 0-0 ja kolmas 2-3 Lukolle. Seuraavaa Oulun vierailua en aio kuunnella lainkaan, jos se vaikka silloin tietäisi voittoa.

Ei se tietysti ole häpeä mestareille hävitä heidän kotikaukalossaan, mutta kun sieltä ei kerran pinnoja saada niin ei silloin kotikaukalossakaan saisi ainakaan sarjassa alempana oleville hävitä.

Paikalla olleilta haluaisin kuulla hieman tietoa Hal Gillin pelaamisesta. Paskahan se tietysti oli mutta kuinka paska?

No, ensi viikolla on kaksi kotipeliä juuri sarjassa alempana olevia vastaan. Niistä molemmista kolme pistettä kun otamma niin alkaa tuntua taas hiukan paremmalta.

Jaaha, Mize antoi vähän tietoa. Eli Roly Polyn pesäpalloavaus oli onnistunut, Koivistolle kauden 9 maali ja Pasi Saarela sai vihdoin 400 tehopinnaa kasaan. Kauan sitä ehdinkin jo hokemaan...

Topolle siis kolmas kymppi? Siitä huolimatta SaiPa kaatuu tiistaina.
 

Medi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kärpät, WOHOO!!
Viestin lähetti Roku


Paikalla olleilta haluaisin kuulla hieman tietoa Hal Gillin pelaamisesta. Paskahan se tietysti oli mutta kuinka paska?


Gill oli hyvä. Haastoi hyvin, käytti voimaa ja sitä sillä on. Kuumeni sopivasti eli juuri sellainen pelaaja jota Kärpätkin kaipaisi. Lukolta onnistunut hankinta ja kaverista on varmasti iloa jatkossa.
 

Johto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Vai niin, kiitoksia Mizelle tiedoista! Kiva, että Koivisto jatkaa hyvää virettään, onhan tässä jo Koiviston läpimurtoa odotettukin. Toporowski voisi välillä hieman rauhoittua, mies kävi jo Ilves-pelissä ihan liian kuumana ja olisi voinut saada tuon kymppitilinsä täyteen jo silloin. Ikävää on myös se, että maalinteko lepää edelleen näiden kahden kentän varassa, kolmoskenttä ei tunnu neloskentän tapaan onnistuvan maalinteossa juurikaan koskaan.

Ensi viikolla on sitten ihan pakko voittaa kotona SaiPa ja Pelicans, jotta tuo kuuden sakki ei ala karkaamaan liian kauas. Ja maaleja haluan nähdä myös ensi viikolla, SaiPaa ja Pelsua vastaan pitää kaikkien kenttien onnistua maalinteossa.
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
No hyvää ottelussa oli edes se, että pitkästä aikaa pystyttiin edes pieneen kiriin. Tuomari ilmeisesti oli ainakin sitä mieltä ettei Lukon kuulu Raksilasta pisteitä saada.

Toni jatkaa hyviä otteitaan ainakin maali tuli tänään tilille. Hienoa tietysti tuo Saarelan 400 piste.

No nyt sitten on Rolin "pingissyöttökin" tuottanut jo vihdoin tulosta. Ensimmäisen kerran Rolin pelaamista nähtyäni veikkailin juuri Koivistoa hyödyntämään näitä.

Ilmeisesti Gill on ainakin ihan kohtuullisesti onnistunut myös.

Peliä en kyllä viitsinyt ekan erän jälkeen edes kuunnella.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvä ja vauhdikas peli. Lukko tuli hyvin otteluun alkuun ja pyöritti peliä Kärppäpäädyssä. Sitten sen otteen katkaisi typerä jäähyily. Kärpät pelasi ensimmäisessä erässä kauden parasta ylivoimaa, kiekkoa pelattiin terävästi maalille ja Lukko yritti agreesiivisesti kulmassa joten Ujcik ja Nylander pääsi lyömään namut sisään paraatipaikoilta. Tenkratin maali oli taas kiekon menetys keskialueella, jossa Gill jäi kyllä pahasti jälkeen Pesonen ja Jokinen kaksikosta jotka rakensi sitten kalp, klap tyyliin paikan Tenkratille.

Lukon paras erittäin terävästi pelannut Koivisto kavensi pelin pian Rolosonin kaari pesäpallolyönnin jälkeen läpiajosta pelin 3-1 tilanteeseen.

Lukko pääsi hiukan mukaan Saarelan maalilla. Taisi olla se naljässadas pinna liigassa onnittelut siitä Pahille. Ennen maalia Lukko loi pahan myllytyksen Kärppämaalilleja Saarela kiersi maalin takaa ja pisti vanhanaikaisella tyhjiin Bäkströmin seikkailessa ties vielä missä vastassa. Erään väritti rikkonaisuus. Kahvoista erityisesti vihellettiin helposti jäähyjä, joka kostautui loppujen lopuksi kolmanessa erässä yllätys ylllätys Lukolle. Kärpät pääsi pelin viivyttämisen vuoksi sitten 5-3 ylivoimaan, jossa pakkipari Boumedienne-Lehtonen petasi Lelun Bigshotille paikan, joka upposi toisella tai kolamnnella yrittämällä.

Ottelun lopussa Kärpät näytti pelaavan pelin varmasti pois, mutta Steve Larouche näytti, että pelit pitää pelata loppuun asti. Mies nousi sisään vasemalta kiepahti sisään keskelle ja antoi ranteen puhua ja sinnehän se upposi. 4-3. Lukko lähti peliin ilman maalivahtia saikin hyvää mylläkkää alueelle, mutta jälleen tällä kertaa Gill roikkui itselleen typerän jäähyn. Samassa tilanteessa Larouche puhui myös itselleen kympin. Kärpät yritti tyhjiin useampaan otteseen. Pyörälä ei saanut B-pisteen kaarelta kiekkoa sisään tyhjiin. Toinen vippi omalta siniviivalta samalta mieheltä meni vain muutamia kymmeniä senttejä ohitse(läpi maalialueen). Lopulta Jussi Jokinen sai Pyörälän ensin ryöstettyä kiekon omassapäässä hyökkäys paikan ja näytti Pyörälälle, miten kultapotta pistää kiekon kylmästi sisään.

Hal Gill eiiintyi varsin mukiin menevästi. Miehen otteissa oli ammattimaista varmuutta. Miinuksiksi voi pistää yhden maalin sekä muutaman typertän jäähyn. Niitä mies tulee keräämään. Kaksinkamppailuissa mies on armottoman kova liikkuu isoksi mieheksi varsin hyvin. Ottelua katsellessa tulee kuitenkin mieleen onko Eepi Hämäläinen paras mies miehen pakkipariksi. Kunhan mies tottu SM-liigan tuomarilinjaan jättää turhat jäähyt pois niin hyvä tulee.

Lukko jätti loppujen lopuksi hyvän ja pirteän kuvan. Se kaatui selvästi typeriin jäähyihin. Kahvaaminen on selvästi vähentynyt viime näkemän, mutta tuntuu olevan ajoittain selvästi verissä. Kärpät oli Lukkoa selvästi parempi yli- ja alivoimalla. Lieneenkö Kärpät harjoitellut noita osa-aluita vain Lukko huono niissä. Minusta Kärppien YV oli mennyt selvästi eteenpäin.

Edit: Korjattu mainittu maali ja typot.
 
Viimeksi muokattu:

mize

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Viestin lähetti L4E
Ilmeisesti Gill on ainakin ihan kohtuullisesti onnistunut myös.

Vaikka ei Risto sitä suoraan sanonutkaan, niin rivien välistä oli luettavissa, että Kärppäin toinen tuli Gilin kiekon menetyksestä. Risto selosti jotenkin näin, että hyvin suojaa kiekkoa, muttei enään...
 

mize

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eri peli Tepa? Vaiko voimajuoman ansiota?

Viestin lähetti Tepa

Toiseen erään Lukko pääsi hiukan mukaan Saarelan maalilla.

Lukon paras erittäin terävästi pelannut Koivisto kavensi pelin pian Rolosonin kaari pesäpallolyönnin jälkeen läpiajosta pelin 4-2 tilanteeseen.

Taisi Tepalla nyt mennä maalit ja erät hiukan sekaisin. Toinen erä ku pelattiin maalittomana ja Lukon ensimmäisenkin teki Koivisto. Noh sattuuhan näitä.
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Iso miinus Lukon ulkomaalaisille jotka katselivat pelin loppuratkaisun jäähyaitiosta käsin tosin. Ei heitä varmaan tuollaiseen rooliin ole hankittu. Gilleri pelasi ihan ok. siihen nähden, että kyseessä oli ensimmäinen ottelu ja vielä raksilan isossa kaukalossa. Muutaman kerran jäi hieman jälkeen nopeissa vastahyökkäyksissä. Alivoimaa ei ole vaikea ennustaa Lukolle tuleviinkin otteluihin.
Bäckström pomputtelee ja imuroi edelleen. Ujcik parantaa peli peliltä. Huikeaa kahdensuunnan peliä, ja valtavasti likaista työtä.
Missä muuten oli Esa Pirnes? Täysin näkymätön kurvailija.
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti mize
Vaikka ei Risto sitä suoraan sanonutkaan, niin rivien välistä oli luettavissa, että Kärppäin toinen tuli Gilin kiekon menetyksestä. Risto selosti jotenkin näin, että hyvin suojaa kiekkoa, muttei enään...

Niinhän se tuli. Gill yritti kikkailla kiekon kanssa keskialueella, mutta menetti sen ja Kärpät kontrasi kauniisti ja tehokkaasti.
 

JPL

Jäsen
Kärppien toinen maali tuli tosiaan Gillin kiekonmenetyksestä. Olikohan Jokinen (tai Pesonen), joka karvasi kiekon keskialueella Gilliltä pois, kun hän ei tumpannutkaan kiekkoa syvään. Siitä 3-1 yv-hyökkäykseen ja kiekko kaikkien ketjun pelaajien kautta ja nätisti sisään. Kaunis maali, jossa toinen pakkikaan (eli Hämäläinen) ei ehtinyt hippaa sanomaan.

Mutta muuten mielestäni Halilta (onko oikea kirjoitusasu?) hyvä peli. Tämän jälkeen hän toimitti kiekon todella nopeasti pois lavasta ja laukoi kertaalleen todella tulisesti kohti alakulmaa. Se veto meni hieman ohi, mutta kova se oli. Muutenkin jakoi hyvin kiekkoa viivalla ja oli yllättävänkin hyvä liikkumaan. Ei tietenkään mikään raketti, mutta uskoisin että tulee olemaan vielä todella tehokas liigassa. Mukava nähdä näitä pelaajia liigassa, joita arvostaa todella korkealle myös kansainvälisesti.

Muuten ottelu oli aika erikoinen. Jotenkin tuntui siltä, että Lukko olisi ansainnut edes pisteen ottelusta. Ei niinkään ottelutapahtumiin nähden, mutta päätuomari Salmelan takia. Hän vihelsi Lukolle varsinkin viimeisessä erässä todella erikoisia jäähyjä. Se joukkuekakkonen pelin viivyttämisestä, joka tuli sen takia että peli vihellettin poikkin, kun Tähtinen "loukkaantui", oli kuitenkin aivan oikea vihellys. Pelaaja, jonka takia ottelu vihelletään poikki, pitää mennä suoraan aitioon eikä hän saa palata sieltä kentälle saman katkon aikana. Erikoinen tuomio, mutta sääntöjen mukainen. Tästähän tuli 5-3 yv Kärpille ja siitä maali. Kuitenkin sitten muutama jäähy tuli Lukolle todella helposti, vaikka kuinka katson ottelua "Kärppälasien"läpi. En tiedä, olisiko tämä auttanut Lukkoa, mutta ei mielestäni tuommoinen nyt ihan reiluakaan ole. Toisaalta ensimmäisessä erässä Salmiselta jäi viheltämättä muutama aivan selvä Lukko-jäähy, joten ehkä se tasa meni. Tämähän ei kuitenkaan ole tarkoitus. Ne pitää viheltää, jotka näkee ja joissa rike tapahtuu.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti mize
3-1 Koivisto (Roli) ja se oli pesäpalloa
4-1 Oisko ollut Lehtonen. Lukko sai jäähyn ja samaan aikaan toisen vielä pelin viivyttämisestä. Siis 5-3 yyveellä
4-2 Saarela (Bruun) Pahi pääs tällään tyhjään maaliin.
4-3 Lara (Koivisto-?)
5-3 Jokinen tm

Pääpiirteissään noin. Koivisto oli lähes pitelemätön koko pelin. Vei jotain Kärppä-pakkia, kuin Aki Hienoa konsanaan, mutta maali jäi silloin puuttumaan. Pirneksellä oli paikkoja paljon ainakin Ripan mukaan. Gill oli äijä ja pelas ylivoimaakin. Topo poissa Saipa pelistä kun sai kympin. Kaikkiaan hyvää taistelua näin vieraissakin, joten parempaan suuntaan ollaan menossa

Anu Saukkonen muuten ties iltapäivällä tuloksen oikein siinä keskusteluohjelmassa
4-1 Lehtonen(Boumedienne, Somervuori)
4-3 Larouche(Koivisto, Bruun)
5-3 Jokinen (Pyörälä)

Nuo mielestäni ainakin kuulutettiin. Saarelan maalin kolmatta syöttäjää ei tule mieleen.
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
Huomioita:

- Tenkrat oli erittäin hyvä, teki hirveästi töitä ja pelasi tänään paljon kiekollisena. Ja teki maalin, joka ei mennyt luistimesta sisään. Jokinen oli myös liekeissä.

- Ujcik on saanut uuden mailan ja maaleja tulee. Pelannut tauon jälkeen yli piste per peli tahtia. Iso plussa Ujcikille siitä Kärppien 5-3 ylivoimamaalista. Ujcik oli maskimiehenä ja kesti hyvin Gillin poikkarit.

- Kaikki hyökkäysketjut olivat oikeastaan aika pirteitä, mukaan lukien nelosketju. Paakkolanvaaralle ja Aaltoselle pelipaikat loppukaudeksi.

- Vallin oli järkyttävän huono. Menetti alimpana miehenä kiekon kolme kertaa ja oli muutenkin puolustuspäässä ihan hukassa. Samassa parissa pelannut Boumedienne stunttaa Niinimaata ihan hienosti. JYP-matsista tuttuja avauksia ei vaan tänään näkynyt.

- Bäckströmille meni taas pari helppoa. Miksei Rinne pääse pelaamaan?

- Toni Koivisto on ihan eri pelaaja, kuin aikaisemmin. Aiemmalla Raksilan visiitillä hänkään ei säväyttänyt, mutta oli tänään Lukon paras. Vauhtia riittää, kuten ennenkin, mutta nyt onnistui maalinteossa. Pari hienoa harhautusta myös.

- Toporowski oli aivan turha. Hakkasi kaikkia käsille ja mussutti. Toinen nikkari Larouche ei myöskään pitänyt tuomarista, jonka tuomiot olivat kyllä tänään aika ihmeellisiä. Ja käytöskympit ja maalialueen tyhjentämis-vihellykset ovat aika turhia.

- Gill pelasi ihan ok matsin, keskenkuntoisuus näkyi, sen verran punaisena painoi menemään. Liikkuu kohtuullisen hyvin tuon kokoiseksi, mutta oli varmasti aikamoinen kokemus pelata Raksilan isossa kaukalossa, taklaamaan hän ei kovin monesti ehtinyt, tosin Tenkratia Gill ajeli muutaman kerran ihan kivasti. Gillistä tuli mieleen lähinnä Kimmo Lotvonen, joka osaa laukoa ja taklata.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Viestin lähetti Polliisi
Huomioita:

- Gill pelasi ihan ok matsin, keskenkuntoisuus näkyi, sen verran punaisena painoi menemään. Liikkuu kohtuullisen hyvin tuon kokoiseksi, mutta oli varmasti aikamoinen kokemus pelata Raksilan isossa kaukalossa, taklaamaan hän ei kovin monesti ehtinyt, tosin Tenkratia Gill ajeli muutaman kerran ihan kivasti. Gillistä tuli mieleen lähinnä Kimmo Lotvonen, joka osaa laukoa ja taklata.

Täytyy lisätä, että jos Lotvonen on jääviilekaapin kokoinen niin Gilliin on päälle lisätty vielä pakastin. Iso se kuin mikä ja silti urheilijan näköinen.
 

masaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Fc nimetön
hathat

Jaahas. Vai että Koivisto onnistui maalinteossa?! Se on sitten 9. maali, eikö? Vai mitä Johto?

Niin, mitenkäs tässä nyt sitten pelaa, kun maalin eteen jätetään kärppäpelaajia notkumaan ja vielä ylivoimalla. Niitä kuuluisia makuupaikkoja olisi saanut rakennella siellä, mutta tuomari olisi tuskin tykännyt, ainakin mitä näitä juttuja lukee, niin penalttia olisi paukkunut...

Kyllähän tuo jätti ainakin hieman positiivista makua, kun saatiin edes kolme maalia Kärppiä vastaan. Ehkä seuraavalla kerralla sitten... voivoi...
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärppien oman pään peli on kyllä surullista katsottavaa. Hyvänen aika minkälainen määrä helppoja kiekonmenetyksiä ja surkeita purkuja. Iltapäivän teemana tuntuikin olevan helppojen purkukiekkojen vetely suoraa omia jätkiä perseelle. Koomisuuden huippu oli tietysti sitten tuo Lukon 1. maali. Kenelle se nyt tuli yllätyksenä, että Roloson läpsii noita sulkisavauksia aina jos vaan pystyy? Kärppäpelaajat seisoivat kuin tikut paskassa. Tämä ei kyllä ole sopivaa mestarijoukkueen arvolle tämmöinen toikkarointi. Viime kaudella jos veikkasi nollaa tai yhtä vieraille, meni se melkein aina oikein. Nyt ei edes muista milloin olisi viimeksi päästetty alle 2 yhdessä pelissä. Orastava rökälevoitto heitettiin menemään, tosin 3-0-johto ekan erän jälkeen tuolla suorituksella oli melkoinen ihme.

Tuomari oli todella huono. Seassa oli muutama tosi hyvä hoksaus, kuten Toporowskin huitomin Niklaksen käsille, Rautakorven ajanpeluujäähy sekä lopun estämisjäähy, siinä tilanteessa harvoin annetaan jäähyjä vaikka tapaus olikin selvä. Muutoin menivät normaalit pelitilannejäähyt melko kokonaisvaltaisesti päin persettä. Kärpätkin pelasi 3-5 -alivoimalla melkein minuutin vaikkei rikkeistä ollut tietoakaan ja hyvä hallinta juuri siinä vaiheessa päällä. Kolmannessa erässä taas tuli jäähyjä solkenaan vaikka kentällä ei tapahtunut yhtään mitään. Mitä nyt välillä oli joku selvempi rike, jotka Teemu jätti ovelasti viheltämättä.

Pirnes? Missä vika? Toisessa erässä takana istuneet ihmettelivät Essin läsnäoloa, jolloin havaitsin hänet kentällä häviämässä aloitusta. Sen jälkeen mies jälleen katosi tutkalta. Gill? kankea esitys, taisi pari miinusta tulla. Hermot ei kovin lujat ja lopussa vielä neanderthal-jäähy. Oliko jetlag?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös