Kärpät kaudelle 2014–2015 – Marjamäen toinen kausi

  • 755 546
  • 1 659
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Nyt kun Kähkönen ja Ohtamaa ovat varmat poistujat joukkueesta (Pokka ja Aaltonen seuraavat) ja pää on niin sanotusti avattu, niin jokohan kohta puoliin aletaan julkistamaan tulijoita ensi kauden joukkueeseen? Tällä viikollahan olisi hyvä laittaa kahvikekkerit pystyyn ja antaa ensimmäiset nimet julki uusien tulijoiden osalta.

Joo se on joko tällä viikolla tai sitten MM-kisojen jälkeen veikkaan mä. Kai se Junno nyt sen huolen pitää että on mediahuomiota, ettei ole liikaa muuta mielenkiintoista samalla päivälle :)
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Mutuilua:

Huml - X - Haataja
Pyörälä - Pirnes - Donskoi
Junttila - Kemppainen - Mäenalanen
Alikoski - Keränen - Aarnio

Kukkonen - Masuhr
Y-Z
Vallin - Eminger/Niemelä

X: Maxwellin paikkaaja, olettaen ettei Maxwell jatka.
Y: Glenn/Spang/Lajunen etc.
Z: Glenn/Spang/Lajunen etc.

Senttereistä Kemppaiselle ja Keräselle on jo hyvissä ajoin tehtyt sopimukset ja eikös Aho jossain haastattelussa antanut ymmärtää että toisen sopimuksettoman sentterin kanssa jatkot tehtiin. Luulenpa, että se on juurikin Pirnes, joka jää. Lisäksi uskon, että Kähkösestä vapautuva laiturin paikka pyritään täyttämään omista.

Ja hieman eurojen pyörittelyä.
Ulos:
- Maxwell 250k
- Viuhkola 100-150k
- Lehtonen 100-150k
- Aaltonen 350-400k
- Ohtamaa 150-200k
- Kähkönen 200k
- Pokka ???

= 1,15milj - 1,35milj
+ Pokan palkka

Sisään tulleita huhujen mukaan on ainoastaan Haataja (300k) ja Aarnio (40k). Lisäksi Pirneksen mahdollinen jatkosopimus (200k). Näistä saadaan n.550k.

Tietysti kaikki palkat ovat vain heittoja mututuntumalla, mutta mitä tällä tahdon esittää, on se, että joukkueen rakennukseen vapautuu yllättävän paljon rahaa nyt etenkin Viuhkolan ja Lehtosen sopimusten rauettua. Näiden herrojen kanssa voidaan minun mielestäni tehdä jatkot, jos tulot ovat suoraan verranollisia pelattuihin otteluihin ja esityksiin. Saas nähdä. Kuitenkin näkisin, että rahaa näihin kahteen pakkiin ja ykkössentteriin on aika mukavasti käytettävissä, joten kovia nimiä on syytä odottaa!
 

SASamuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Seattle Kraken
Tossa tuli pyöriteltyä ja mietittyä hankintoja lähtijöitä ja rosteria ja omissa pohdinnoissa päädyin seuraaviin:

Pyörälä-"Pirnes/Maxwell/hankinta"-Donskoi

Masuhr-Kukkonen

Huml-Kemppainen-Haataja

"Glenn"-"Jaakola"

Junttila-Viuhkola-Mäenalanen/Komulainen

Niemelä-Vallin

"Aarnio"-Keränen-Alikoski


Lainausmerkeissä näitä vielä epävarmoja kavereita. Ite en pahastuis ollenkaan Pikusta kolmosen senana ja saatas Kemppainen tuloskentään kun niitä käsiä tuntus ny löytyvän. Donskoille taitojensa mukanen rooli ja yläkenttien särkymä varana toimis Junttila ja Mäenalanen/Komulainen sitten samaan aikaan rosterissa + tarvittaessa Mannista ja Ahoa messiin. Toki en yhtä laituria pistäis pahitteeksi taikka jos Piku ei meillä jatka niin sentteriä huutaa ja kovaa.

Puolustus vielä aivan riekaleina ja sinne tarttee kyllä kovanluokan tekijämiestä. Tietysti jos vaikka huhutut Glenn ja Jaakola pitäs kutinsa rupeis sekin näyttään jo ihan hyvältä kun särkymävarana on kuitenkin Eminger.
 

Teme91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Heitetäänpäs oma lusikka soppaan hyökkääjistön osalta:

Pyörälä - Pirnes - X1
Huml - X2 - "Haataja"
Junttila - Kemppainen - Donskoi
"Aarnio"/Suonranta/ - Keränen - Alikoski/Komulainen

X1=Joku pelimies.
X2= Maxwellin korvaaja, Da Costa? ;)

Jotenkin tekisi mieli nähdä Puljujärveäkin tositoimissa. Mutta vaikka sieltä joku hankinta tulisi, niin kyllähän sitä pystyy välillä peluuttaa.

E: Leskistä yms kanssa.
 

Valdin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tossa tuli pyöriteltyä ja mietittyä hankintoja lähtijöitä ja rosteria ja omissa pohdinnoissa päädyin seuraaviin:

Huml-Kemppainen-Haataja

Ihan kelpo analyysia. Mietin kuitenkin sitä, miksi erinomainen ketju Donskoi-Kemppainen-Junttila pitäisi rikkoa. Tuohan on aivan loistava vimmaketju, joka saa aina paineen vastustajan päätyyn.
 

ysiyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Kärpät, Rams, Real Madrid
Pitääpä tulla hämmentämään vielä omat muodostelmat tänne. Pitkälti samoilla linjoilla mennään muiden kanssa.

Huml-X1-"Haataja"
Pyörälä-Pirnes-Mäenalanen/Komulainen/Leskinen/X2
Junttila-Kemppainen-Donskoi
"Aarnio"/Komulainen-Keränen/Viuhkola-Alikoski/Suoranta/Keränen

Kukkonen-Masuhr
Lehtonen-X3
Vallin-Niemelä
Eminger


Karhunen
Rynnäs/X4

Hyökkäykseen ei mielestäni tarvita huhutuiden Haatajan ja Aarnion lisäksi kuin yksi ykkössentteri. Hyvä haku olisi esimerkiksi pienissä huhuissa Kärppiin yhdistetty Aaron Gagnon. Kakkosketjun laiturin paikka voitaisiin ainakin alkukaudella täyttää omista hyökkääjistä. Komulainen ja Mäenalanen ansaitsevat näyttöpaikat tulosyksiköissä, miksei myös Leskinenkin. Superjunnujen (Puljujärvi,Kalapudas,Aho) en usko vielä saavan Kärppien tasoisessa joukkueessa kovin montaa peliä. Haluaisin nähdä Viuhkolan pienessä roolissa 4.ketjun keskellä, mutta eri asia on tyydyttääkö Jaria tämä rooli.

Puolustuksen osalta ykköspari jatkanee samassa muodossa kuin keväällä. Kakkospari meneekin uusiksi Chicago-Aten ja Pokan siirtojen myötä. Näkisin Lehtosella olevan annettavaa vielä Kärpille ja asettelisin häntä kakkospariin, mikäli harjoitteluun löytyy kiinnostusta. Toiseksi pakiksi ehdottaisin huhuttua Mikko Kousaa. Floppasi Jokereissa, mutta potentiaalia on silti olla Liigan paras hyökkäävä puolustaja.

Maalivahtiosastolta epäilen Rynnäksen jatkamista. Mikäli jatkaa, ei Karhunen varmasti tule tyytymään kakkosvahdin rooliin. 50-50 peluutus toki on vaihtoehto, mutta eri asia onko määrä riittävä Rynnäkselle.
 

SASamuli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Seattle Kraken
Ihan kelpo analyysia. Mietin kuitenkin sitä, miksi erinomainen ketju Donskoi-Kemppainen-Junttila pitäisi rikkoa. Tuohan on aivan loistava vimmaketju, joka saa aina paineen vastustajan päätyyn.

Kentän hajottamisen ideana mulla tossa oli antaa Kepulle ja Jonelle juuri niin iso rooli kun esitykset tällä kaudella antaa aihetta. Samalla saadaan Pikulle suojatyöpaikka kolmoseen ja minimoidaan vahvistusten hankinta tarve.

Jos kolmonen pidetään yhdessä niin näkisin että Viuhkolalle ei ole käyttöä rosterissa, koska ylimpiin kenttiin ei vaan liike riitä. Huml ja Haataja taas tutkaparina pitää jälleen yhdistää koska on ennenkin jäätävää tulost tehnyt. Joten pitäisi yksi sena hommaa Pikun tilalle joka voi täyttää paikan Huml/Haatajan välistä. Jos Jone pysyy "kolmosessa" niin ykköskenttä huutaa laituria. Ykkösen rooliin en taas itse Komua taikka Mäenalasta lähtökohtaisesti uskaltais laittaa, mutta k.o miehet täyttävät komeesti kolmosen ruudun.

Tällänen ajatuksenjuoksu ton älynväläyksen taustalla :)
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hyökkäys Kärpillä on varmasti kasassa Haatajan tulon sekä mahdollisen Pirneksen kiinnittämisen sekä ykkössentterin hankkimisen jälkeen. Viuhkola, Aarnio....no saa nähdä saavatko sopimuksia, mutta rooli lähtökohtaisesti pienehkö.

Pakistoon, Masuhrin jatkon jälkeen, tarvitaan edelleen Ohtamaa-Pokka parin korvaaja. Kaikesta huolimatta tekisin Lelullekin vielä sopimuksen sillä ei niitä pakkeja voi liikaa olla.
Toivottavasti huhutusta Glennistä ei kuoriudu uutta Plihalia sillä saappaat ovat kyllä suuret.

Oululaisuus ja halu pelata kärppälogolle tulisivat olla hankintoja tehdessä olla tärkeitä pointteja. Siksi mitään hirveää ostossirkusta en halua nähdä vaan luotetaan ennemmin omiin nuoriin, sillä siirtorajan kynnyksellä voidaan täydentää sitten kokoonpanoa.

Huml-X-Haataja
Pyörälä-"Pirnes"-Mäenalanen
Junttila-Kemppainen-Donskoi
Suoranta-Keränen-Komulainen
"Aarnio"-"Viuhkola"-Leskinen
Manninen, Sebok ja ketä näitä sopimuspelaajia vielä onkaan...

Kukkonen-"Masuhr"
X-X
Vallin-Niemelä
Lehtonen-Eminger
Nutivaara-Pälve

Rynnäs
Karhunen
Eskelinen

Montaa pelaajaa ei ole tarve hankkia mutta niiden pitää kyllä olla aivan top-kamaa tähän Liigaan.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sisään tulleita huhujen mukaan on ainoastaan Haataja (300k) ja Aarnio (40k). Lisäksi Pirneksen mahdollinen jatkosopimus (200k). Näistä saadaan n.550k.
Sen verran tuota kommentoin että Aarnio tuskin ihan junnupalkalla pelailee. Liigapelaajien keskipalkka taitaa tätä nykyä olla jossain 70-80 tonnin tienoilla kaudesta ja Aarnio on kuitenkin kokenut, jo vuosikausia liigaa pelannut pelaaja. Vaikkei Änä mikään pistelinko tai muuten avainpelaajia olekaan, eiköhän hän nettoa jotain 60-80 tonnia kaudesta joka tapauksessa. Aarniohan oli HPK:ssa joukkueen varakapteeni ja taisi kantaa jopa C-kirjainta jossain matsissa Viitaluoma-casen aikaan.

Eipä tällä tosin Kärppien budjetin kannalta ole juurikaan merkitystä tienaako Aarnio 40 vai 80 tonnia.
 

sinikettu

Jäsen
Veikkanpa että Vladimir Eminger nousee ensi kauden pakkihierarkiassa ohi Vallinin ja Niemelän vakiokokoonpanoon. Mies on kuitenkin vasta -92 syntynyt suht kookas pakki. Parhaimmillaan parina viime kautena Eminger on ollut perusvarma oman pään pelaaja. Toki viime kausi oli melko vaikea Emingerille jostain syystä. On kuitenkin syytä odottaa Emingerin kehittyvän rutkastikin ensi kaudelle.
 

chris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt kun on maha makiaa täynnä, niin hyökkäyksen osalta tekisin varsinkin kolmosketjuun tilaa omille lupaaville junioreille ja antaisin heille mahdollisuuden kasvaa kauden myötä. Tekee sitten siirtorajalla liikkuja, jos näyttää että heidän tasonsa tai suoritusten tasaisuus ei vielä riitä ratkaisupeleihin asti.

Eli:
Huml - "Pirnes" - "Haataja"
Junttila - Kemppainen - Donskoi
Pyörälä - Aho - Mäenalanen/Leskinen
Suonranta/"Aarnio" - Keränen - Komulainen/Alikoski(?)/Puljujärvi

Mites muut juniorit? Siellä näyttää Kalapudas paukuttaneen A-junioreissa Ahon kanssa vastaavat lukemat ja on vain vuotta Ahoa vanhempi. Pelaako hän korttinsa mukaan sentterinä? Myös Anttila on tehoillut (ilmeisesti laiturina), mutta on sitten 2-3 vuotta em. kavereita vanhempi.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Nyt kun on maha makiaa täynnä, niin hyökkäyksen osalta tekisin varsinkin kolmosketjuun tilaa omille lupaaville junioreille ja antaisin heille mahdollisuuden kasvaa kauden myötä. Tekee sitten siirtorajalla liikkuja, jos näyttää että heidän tasonsa tai suoritusten tasaisuus ei vielä riitä ratkaisupeleihin asti.

Eli:
Huml - "Pirnes" - "Haataja"
Junttila - Kemppainen - Donskoi
Pyörälä - Aho - Mäenalanen/Leskinen
Suonranta/"Aarnio" - Keränen - Komulainen/Alikoski(?)/Puljujärvi

Mites muut juniorit? Siellä näyttää Kalapudas paukuttaneen A-junioreissa Ahon kanssa vastaavat lukemat ja on vain vuotta Ahoa vanhempi. Pelaako hän korttinsa mukaan sentterinä? Myös Anttila on tehoillut (ilmeisesti laiturina), mutta on sitten 2-3 vuotta em. kavereita vanhempi.
Eikös Aho ole kuitenkin aika umpilaituri? Kalapudas sen sijaan on sentteri ja junnuissa olisi myös unkarilainen Balazs Sebok joka on lupaava sentterin alku.

Mäenalanen-Leskinen-Puljujärvi kolmikosta yksi tulee todennäköisesti pelaamaan käytännössä koko ajan, aika näyttää kuka heistä. Aho-Kalapudas parivaljakko sen sijaan saattaa päästä jokusen pelin pelaamaan mutta uskon heidän viettävän aikansa vielä pääosin A-junnuissa.
 

Overdoze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Itsekin haluaisin nähdä taas puhtaita "junnuketjuja" 2000-luvun alun malliin, mutta nykyliigassa sellainen on turhan iso riski puolustussuuntaan pelatessa. Marjamäki mieluummin ripottelee junioreita yksittäin kokeneempien pelaajien vierelle.

Puljujärvi on Ahoa ja Kalapudasta nuorempi, eikä merkittävästi suurikokoisempikaan. Joten en ihan ymmärrä miksi juuri Jesse olisi liigajoukkueeseen tyrkyllä ennen näitä kahta muuta.

Mäenalanen ottanee Kähkösen paikan ja Leskistä toivon mukaan päästään testaamaan. Itse jaksan uskoa kyllä häneenkin, kunnes toisin todistetaan. Mannistakin olisi kyllä kiva nähdä. Kova tulee olemaan kilpailu, vielä jos Änä on palaamassa. Ouluun tosissaan tarvittaisiin Mestisseura. Hokkia ei vaan jotenkin enää menneiden jälkeen pysty aidosti kannattamaan eikä näitä kavereita kyllä mielellään katso Kalpassa tai Sportissakaan latomassa maaleja.
 
Puljujärvi on Ahoa ja Kalapudasta nuorempi, eikä merkittävästi suurikokoisempikaan. Joten en ihan ymmärrä miksi juuri Jesse olisi liigajoukkueeseen tyrkyllä ennen näitä kahta

Muutaman A-junioripelin nähneenä omana mielipiteenäni sanon että Aho ja Kalapudas ovat lahjakkaita pelaajia, mutta Puljujärvi on poikkeuksellisen lahjakas. Tällöin ei koko merkitse, ja ikäeron Puljujärvi korvaa lahjakkuudella. Oli jo viimekaudella mielestäni dominoivampi A-junioreissa kuin Aho ja Kalapudas.
 

Tenkrat#67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Wild, Pekka Rinne
Ehkä vuosi A-junnuissa tekee vielä hyvää Puljujärvelle. Tai ainakin jouluun asti, on nimittäin nyt hyppinyt eri porrasta niin paljon että olisi ihan hyvä että ketjukaverit edes vähän vakiintuisivat ja valmennuskin tulisi tutuksi. TOKI kun puhutaan tulevasta starasta, täytyykin hänen olla eri tilanteisiin mukautuva.

Skenaario: Menetetään vielä Donskoi lätäkön taakse, jolloin sieltä voidaan hyvinkin pyörittää vuorollaan Ahoa, Puljujärveä yms kokeilemassa syksyn ajan.

Näinhän Salomäki-Donskoi-Junttilakin ajettiin hiljalleen sisään. Uutta putkeen! Ruotsalaista odotellessa (:
 

Hockey#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Puljujärvi on Ahoa ja Kalapudasta nuorempi, eikä merkittävästi suurikokoisempikaan. Joten en ihan ymmärrä miksi juuri Jesse olisi liigajoukkueeseen tyrkyllä ennen näitä kahta muuta.

Osittain samaa mieltä, mutta paljonko on merkittävästi suurikokoisempi?
Puljujärvi on lähes 10 cm pidempi kuin Aho tai Kalapudas. Mielestäni siinä on jo aika iso ero. Se, että Puljujärviä ollaan kokoajan nostamassa Ahon ja Kalapudaksen edelle on minunkin mielestä vähän outoa.

Aina jauhetaan, että nimet ei saa vaikuttaa siihen ketkä pelaa, mutta nyt Puljujärvi on noussut siihen asemaan, että peliaikaa pitäisi saada pelkän iän perusteella.

Puljujärvi on poikkeuksellinen lahjakkuus, sitä ei voi varmasti kukaan kiistää. Silti hänenkin pitää olla parempi kuin se kenet hän kokoonpanosta sivuuttaa.

Hieno tilanne silti Kärpillä kun katsoo ketä omia junnuja sieltä on tulossa. Puljujärvi, Aho, Kalapudas, Saarijärvi, Mäenalanen, Leskinen, Sebok. Milloinhan on viimeksi ollut näin hyvä tilanne omien junnujen osalta. Varsinkin neljä ensimmäistä ovat todella kovia talentteja.
 
Hieno tilanne silti Kärpillä kun katsoo ketä omia junnuja sieltä on tulossa. Puljujärvi, Aho, Kalapudas, Saarijärvi, Mäenalanen, Leskinen, Sebok. Milloinhan on viimeksi ollut näin hyvä tilanne omien junnujen osalta. Varsinkin neljä ensimmäistä ovat todella kovia talentteja.

Jos miettii vielä että näiden neljän jälkeen seuraavana listalla tulee nuorten MM-kisojen maalipörssin voittaja niin huonosti ei ole asiat.
 
Suosikkijoukkue
Jääkiekko
Ehkä vuosi A-junnuissa tekee vielä hyvää Puljujärvelle.

Voi olla että tekisikin, mutta muistetaan nyt mitä Marjamäki sanoi lopputalvesta. Hän siis sanoi, että heti ensikauden alusta alkaen Puljujärvi tulee saamaan rehellisen mahdollisuuden lunastaa paikka edustuksesta. En tiedä, onko tästä joku jo puhunutkin nyt viimeaikoina täällä, mutta tulipahan sanottua. :)
 

Tratikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Fantasioidaampa itsekkin hieman huhujen, mutujen ja kuulopuheiden pohjalta :D

Huml-X1/Maxwell-X2/Haataja
X3/Pesonen-Pirnes-Pyörälä
Junttila-Kemppainen-Donskoi
Aarnio-Keränen-Alikoski/Mäenalanen/Puljujärvi/Aho/Komulainen

Kukkonen-Masuhr
Y1/Glenn-Y2/Jaakola
Vallin-Niemelä
Eminger-Nutivaara

Karhunen/Rynnäs

- Ykkössentteri (X1) pitäisi vielä hommata ja sellainen varmasti jostakin hommataan. Toki voihan se olla, että Maxwellille sorvataan jatkosoppari

-Haataja (X2) on siis vahva huhu ja nyt toivotaan, että mies Ouluun saapuu. Viimeksikin yhteispeli Humlin kanssa pelitti, joten siksi laitoin heidät lähtökohtaisesti samaan kenttään

-Pesosesta (X3) ei ole sen tarkempaa tietoa mihin häntä on huhuiltu, mutta laitoin nyt tuohon, koska olisi mielestäni loistava hankinta

-Glenniä (Y1) on huhuiltu vahvasti Oulun suuntaan. Olisi myös loistohankinta ja selvä asia on se, että Kärpät joutuu hommaamaan 1-2 uutta pakkia, koska Ohtamaa meni jo Jokereihin ja lisäksi Pokka on iso kysymysmerkki. Itse veikkaam, että Pokka lähtee Pohjois-Amerikkaan hakemaan pelipaikkaa

-Jaakolasta (Y1) ilmeisesti kans ollut ainakin jossain vaiheessa huhua, että voisi olla mahdollisesti palaamassa Kärppiin(?). Toisaalta minusta tuntuu, että Jaakolasta on tullut viime vuosina tällainen "jokavuotinen" huhu. Noh, joka tapauksessa olisi erittäin hyvä hankinta

Tuossapa nyt jonkinlaista hahmotelmaa. Tokihan Humlia voisi kokeilla myös keskellä, jolloin nuista edellä mainituista miehistä (ilman Maxwellia) voitaisiin rakentaa kentälliset:

Pesonen-Huml-Haataja
Pyörälä-Pirnes-Donskoi
Junttila-Kemppainen-Komulainen/Mäenalanen
Aarnio-Keränen-Alikoski/Puljujärvi/Aho
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voi olla että tekisikin, mutta muistetaan nyt mitä Marjamäki sanoi lopputalvesta. Hän siis sanoi, että heti ensikauden alusta alkaen Puljujärvi tulee saamaan rehellisen mahdollisuuden lunastaa paikka edustuksesta. En tiedä, onko tästä joku jo puhunutkin nyt viimeaikoina täällä, mutta tulipahan sanottua. :)
Kyllä. Marjamäki sanoi että Puljujärvi on kesästä lähtien täysivaltainen joukkueen jäsen. Mutta hän sanoi myös että peliesitykset ratkaisevat kuka pelaa ja kuka ei. Puljujärven iällä ei ole merkitystä. Hän on samalla viivalla kuin kaikki muutkin.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Masuhrille kahden vuoden pahvi ja lisäksi Aho ja Puljujärvi sopimuksiin. On se Junno kyllä pelimies ku pikkuhiljaa alkaa nyt näköjään jälleen tiputella näitä nimiä!
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Coyotes
Nyt jäi kyllä pommit tulematta. Entä missä kauan huhuttu Davis? Taitaa jatkaa SaiPassa.

Mutta hyviä sopimuksia kaikki kolme ja joskin odotettujakin.
 

Kaspo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvä ettei tullut Davis. Ei ole Maxwellin korvaajaksi, mieshän vaikuttaa aika umpilaiturilta sitäpaitsi vaikka jotkut väittää että pystyis keskelläkin pelaamaan. Ehkä SaiPassa mutta ei Kärppien ykkösessä.

Hyvät sopimukset. Korvaako Puljujärvi Aaltosen jo tulevalla kaudella? 25+ maalia?
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Voin kertoa, että mitään pommia ei ole tulossa. Kärppiin on yhdistetty huhutasolla tasan ne nimet, joiden perässä aktiivisesti on oltu. Meikäläisen määritelmä pommille on varmaan jotenkin vinksallaan, mutta käsitän sen yleensä niin, että nimi tulee ns. täysin puskista ja kyseessä on meritoitunut tekijämies.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös