Kärpät kaudelle 2013–2014

  • 1 464 807
  • 3 416

Sinom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ylimieliset oululaiset
Haula saamassa sopimuksen Minnesota Wildiin, joten tuskin on tulossa ainakaan tänne.
Kyllähän tämä Haulan siirtyminen Kärppiin on alkanut tuntua päivä päivältä kaukaisemmalta vaihtoehdolta. Iltasanomien Haula-jutussa oli, että Kärpät olisi jättänyt Haulalle merkittävän sopimuksen, mutta en usko että se juurikaan muuttaisi Haulan päätöstä olla tekemättä Minnesotan kanssa sopimusta. Kaveri on kuitenkin ollut jo useamman vuoden Ameriikassa, joten hän on tottunut paikalliseen elämään ja hänellä on ilmeisesti jenkkiläinen tyttöystävä, joten hänen tulonsa Kärppiin tuntuu todella kaukaiselta ajatukselta.

Hagmanin tuloon en myöskään usko ja mielestäni parempi ettei hän tule, sillä Kärpät tarvitsee tällä hetkellä nälkäisempiä ja urallaan eteenpäin pyrkivämpiä pelaajia kärkirooleihin kuin Hagman.

Kova työ on kyllä Junnolla ja Aholla löytää profiilipelaajia tuohon joukkueeseen, jos Haden lisäksi Venäjälle lähtee Huml ja Ohtamaa, vaikkakaan en usko Ohtamaan lähtöön.
 
Todella huvittava keskustelu, mutta toisaalta hyvähän se on että keskustellaan. Kauhea paniikki suurella osalla kun huhuja ei kuulu tai sopimuksia ei tehdä. Eipä niitä merkittäviä sopimuksia ole vielä montaa tehty mihinkään muuhunkaan seuraan SM-liigassa, meillä pitäisi sitten olla joukkue jo valmiina. Monissa sarjoissa pelataan vielä ja kyllähän sopimuksia voi olla, ja onkin, kassakaapissa mutta niistä kerrotaan sitten ajallaan.

Sitten yksi huhu nimeltään "pygmipaskinikinäkärpissäpelannut" Alikoski, mies joka varmuudella hommataan Kärppiin alempiin ketjuihin paikkaamaan esim. Mäkilää. Todella suuri rikos hommata oma kasvatti "muukalais-soturin" paikkaajaksi, eli ranteet auki ja heti. Ne jotka kuvittelevat että Alikoski hommataan Ouluun ylempiin ketjuihin ovat itse nyt väärässä ketjussa.

Odotellaan nyt ihan rauhassa sitä aikaa kun niitä sopimuksia julkaistaan tai puretaan ja kritisoidaan sitten. Huhut on huhuja, toisissa seuroissa niitä liikkuu enemmän ja toisissa vähemmän, mielestäni on hyvä että Kärpissä on nyt se vähemmän vaihe menossa ja kaikki ei vuoda julkisuuteen ennen aikojaan.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Joopajoo. Olkaa ihan rauhassa sitä mieltä että Kärpillä olisi nyt kovat piipussa, minä puolestani voin lyödä vaikka vetoa että Kärppien kokoonpano on elokuun alussa paperilla vähintään yhtä puutteellinen kuin viime elokuussa.

Ei savua ilman tulta, eikä tulta ilman savua. Ja nyt kun ei ole yhtään minkäänlaista käryä ilmassa, on ihan turha odotella mitään ilmiliekkejä vähään aikaan.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Tyypillistähän panikointiahan tämä on Jatkoajan kärppäosiossa. Se ei riipu edes edellisvuoden sijoituksesta, sillä samaa se oli menestysvuosinakin. Ymmärtäähän tuon toisaalta, kun Mikkola ei jatka, pitäähän joku uusi kohde löytyä. Nyt kohteena on kokoonpano, jota ei kylläkään ole vielä julkaistu.
No onneksi sinulla sentään on jotain odotuksia kokoonpanon julkaisun suhteen.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Lasse Kukkonen palaa Kärppiin monivuotisella sopimuksella.

Lähteenä aamun Kaleva

EDIT: Lisätään vielä sen verran että Kalevan mukaan Kärpät tavoittelee Mika Pyörälää riveihinsä. Sen sijaan erään ex-kärpän, Juhamatti Aaltosen paluuta Ouluun ei vielä nähdä sillä mies suuntaa Pohjois-Amerikkaan.
 
Viimeksi muokattu:

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tämä on kyllä vuoden paras jääkiekkouutinen. Puolustus kuntoon ja mies sinne minne kuuluukin. C lienee itsestäänselvyys?

C on itsestäänselvyys. Onhan meillä nyt kapteeni! Kun Tappara, Ässät, Lukko ja JYP kahvaavat, tökkivät ja estävät mestaruudesta kaudella 2013, minä alan virittelemään jo mestaruustunnelmaa kaudelle 2014. Mahtavaa!
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei savua ilman tulta, eikä tulta ilman savua. Ja nyt kun ei ole yhtään minkäänlaista käryä ilmassa, on ihan turha odotella mitään ilmiliekkejä vähään aikaan.

Se olikin vain tyyntä myrskyn edellä. Tänä aamuna se sitten roihahti. Tykitystä on luvassa lisää, sillä valtavasti leikkautui Kärppien palkkabudjetista maailmalle. Rahaa palkan maksuun siis on. Jos koko kolmen miljoonan palkkabudjetti meinataan käyttää, on räiskettä luvassa vastakin. Seuraava jyrähdys kuuluu lienee Mika Pyörälästä.
 

JPL

Jäsen
Ja sen Halavan korvaisi kuka tahansa nykyisistä sopimuspelaajista, vaikka Körkkö. Ei sitä varten tarvitse raahata tänne takaisin pygmiä josta kertaalleen jo päästiin eroon. Olisko Mikkolan paluu Kärppiin vuoden päästä samalla tavalla hyvä juttu?

Juu en minäkään Alikoskea halua takaisin. Mutta pelillisesti on se ja sama, pelaako joukkueessa Halava vai Alikoski sen 5 peliä paikkomassa loukkaantumisia. Kaikki sen yli on kyllä ihme. Mutta pitkällä tähtäimellä minäkin mielummin näkisin Puljujärveä tms. junnuja tällä paikalla. Mutta yritin vain suhteuttaa sitä, että ei Alikoski ole niitä kärkihankintoja, mitä joukkueeseen on tulossa.

Kukkonen on...
 

BonBon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, MG#64, Juhis#50, Donskoi#72, Pulju#98
Loistava haku Kärpiltä!! Lisää näitä. Lassen Kärpissähän ei vapaamatkustajia ole. Odotan jo innolla näkeväni Lassen toinen jalka jäässä peittämässä laukauksia. Kuuluu suosikkipelaajiini.
Pyörälänkin ottaisin ilomielin vastaan.
 

JPL

Jäsen
Bros on muuten lähtökuopissa Spartasta. Kaveriksi vielä Hlinka, niin Kärpillä olisi Liigan vanhin ja hitain, mutta aika perskuleen taitava sentterikalusto.

Eli ei ole tietoa, onko Bros edes vaihtoehto, mutta hyvät on muistot molemmilla edelliseltä visiitiltä.
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Bros on muuten lähtökuopissa Spartasta. Kaveriksi vielä Hlinka, niin Kärpillä olisi Liigan vanhin ja hitain, mutta aika perskuleen taitava sentterikalusto.

Eli ei ole tietoa, onko Bros edes vaihtoehto, mutta hyvät on muistot molemmilla edelliseltä visiitiltä.

Kyllähän Bros vähän houkuttelisi mutta kyllähän tällä kaudella HIFK ja Kärpät osoitti miten pulassa Liigassa ollaan kun sentterikalusto on jalalla hidasta.

Muutenkin olisi ehkä henkisesti oikea aika katkoa siteet 2000 -luvun alun mestaruuksien rakentajiin ja kasata uutta Laten johdolla. Toki omia voidaan kotiuttaa sitä mukaan kun halua löytyy.

Kukkoselta toivottavasti nähdään parempi comeback kuin minkä Lehtonen teki Ouluun muutamia vuosia sitten. Luottoa on. Pelaaja, joka on illasta toiseen pelin sisällä, lyö tiskiin sen mitä löytyy, tuo johtajuutta kaukaloon ja koppiin. Kukkonen tulee olemaan iso apu uudelle valmennukselle Oulussa.

Pyörälä olisi hyvä stuntti Haatajalle. Kova työmoraali, tasainen suoritustaso, on hyödyksi joukkueelle joka puolella kaukaloa ja tekee tarvittaessa myös maaleja.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kukkosen tulo on loistojuttu. Mies tulee olemaan liigan TOP 3 pakkeja ensi kaudella. Kukkosen tasoisia niiden hankintojen pitääkin olla eikä mitään ynnä muita. Vielä tarvitaan puolustukseen jostakin se yv-pakki jos ja kun Eklund siirtyy IFK:hon. Puolustus on sen jälkeen valmis.

Pyörälän paluu olisi huippujuttu myöskin. Spede olisi liigan paras joka paikan höylä ja liigatasolla vieläpä melko kova maalintekijäkin. Pyöräläkään ei valitettavasti kuitenkaan täytä sitä ykkössentterin paikkaa mikä olisi tällä hetkellä akuutein tarve vaikka Spede pystyykin tarvittaessa stunttaamaan myös senttterinä.
 
Suosikkijoukkue
Semo tutti parrucchieri.
Kukkosen tulo on loistojuttu. Mies tulee olemaan liigan TOP 3 pakkeja ensi kaudella. Kukkosen tasoisia niiden hankintojen pitääkin olla eikä mitään ynnä muita.

Niin Lasse on omissa silmissäni kaikkien aikojen Kärppä-Kapteeni, ja herran halun voittaa sekä jumalaton vaatimustaso pitää huolen siitä, ettei näitä veteliä venkuloita enää hallilla pyöri. On positiivinen merkki, että uskalletaan toteuttaa kovempaa vaatimustasoa kuin vuosiin.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Lasse Kukkosen paluu on ihan käsittämättömän iso asia Oulun Kärpille. Nyt joukkueessa on se kokonaisvaltainen puolustuksen liideri ja johtaja, johon voi luottaa milloin tahansa. Ei ole toki kiekollisesti ihan se paras vaihtoehto, mutta uran parhaalta liigakaudelta löytyy kuitenkin 27 tehopistettä, joten perusosaaminen on kunnossa.

Lassesta saadaan kuitenkin jämäkkää perusosaamista ja kokonaisvaltaista tekemistä, ja tästä kertovat uran hienot +/- tilastot. Nämä lukemat ovat plussan puolella ihan sarjasta ja pelipaidasta riippumatta, ja tämä on erittäin hyvä merkki. Tietysti viimeinen kausi meni Röglessä pakkasen puolelle, mutta uskoisin sen johtuvan puhtaasti siitä että joukkue oli kokonaisuutena niin huono. Muutoin plussan puolella ollaan, oli kyseessä sitten SM-Liiga, KHL, NHL, AHL tai maajoukkue. Siinä on mielestäni ihan kohtalainen osoitus siitä, että pelata osataan. Ja kyllä jokainen tämän tietää itsekin.

Lisäksi kyseessä on myös äärimmäisen kova hankinta henkisesti ja joukkueen yleisen johtajuuden kannalta. Vaatimustaso tulee olemaan huikean korkealla, ja tämä viestii myös ulospäin sitä että Kärppiin on edelleen mahdollista saada nimekkäitä paluumuuttajia.

Tervetuloa takaisin kotiin Lasse Kukkonen, todellinen Kärppäkapteeni.
 

MikGo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Leijonat
Mahtava juttu. Lisää tämän luokan uutisia!

Nyt on mahtava paikka nuorten pakkienkin kehittyä kun vierellä on tuon kaltainen huippupakki.
 

JPL

Jäsen
Toivoa sopii, että Lassen paluu myös potkisi Lelun tekemään asiat niinkuin pitää. Kukkonen - Lehtonen - Ohtamaa - Pokka... Oululaista osaamista runko ja tuohon kylkeen joku kiekollisesti hyvä (Salcido tjms.) Sekä oman maalinedustan tylysti pelaava kanukki, niin pakisto on valmis.

Seuraavaksi kunnon sentteri kiitos.
 

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
Nyt kun saadaan se ainoa ja oikea kapteeni takaisin, niin näistä muista ulkomailla pelaavista vielä ex-kärpistä kelpaisivat vielä Pyörälä ja Aaltonen. Lienee selvää että kaikkien näiden kolmen palkat ovat yli 200k€, mutta rahaa pitäisi olla kun kalliita turhakkeita lähtee pois.
 

Hxxx

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mental tension
Ensimmäinen askel oikeaan suuntaan pelaajamarkkinoilla. Kukkosen varaan voi rakentaa kovaa puolustusta, joka kuitenkin on yksi tärkeimmistä palasista menestyvässä joukkueessa. Kukkonen tuo Kärppiin ennen kaikkea luotettavuutta ja uskottavuutta.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Kylläpä alkoi aamu hyvin! Kukkosen vaatimustaso + Marjamäen puheet herättävät itsessäni sellaisia toiveita, että ensi kaudella palataan oikeasti sinne kärkikahinoihin. Se toki edellyttäisi edes jonkinlaista menestymistä pelaajamarkkinoilla. Puolustukseen tarvitaan vielä Kukkosen lisäksi vielä 2 kaveria. VÄHINTÄÄN toisen pitää olla 1.YV:n pakki ja ei haittaisi vaikka toinenkin osaisi pelata ylöspäin. Pitää kuitenkin muistaa, että loukkaantumisia tulee ensi kaudellakin (Lehtonen!!), eli niihin pitää varautua. Hyökkäykseen tarvitaan pari kärkisentteriä + 1-2 laituria. Sitten vielä Rynnäs maaliin, niin voilá!
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kiitos Kärpät, kapteeni ja joukkueen henkinen johtaja on kotona. Kukkosen myötä saatiin varmaa omanpään peliä ja loistava alivoimapelaaja.

Kukkonen varma, nyt vielä odotetaan Pyörälän ratkaisua. Aaltonen ei tule, suuntana Amerikan maat eli Ruotsin puolelta ne halutuimmat omat pojat on sitten katsottu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös