Kärpät kaudella 2006-07 – Ketjusommitelmat ja voimasuhteet

  • 39 910
  • 106
Tila
Viestiketju on suljettu.

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Millaisia rostereita naapureilla? Part I - Blues, HIFK, HPK, Ilves ja Jokerit

BLUES

(nimim.King pvm.7.7.)

A.Ahonen - B.Brückler(Aut)
- - - - -
K.Peltonen - J.Korhonen
S.Suhonen - A.Laatikainen
T.Eskelinen - K.Pikkarainen
J.Gustafsson - M.Kurki
T.Källarsson - I.Kuoppala
S.Heiskanen
- - - - -
J.Tolsa(Swe) - ”X.X” - L.Kohn(Cze)
J.Uhlbäck - V.Viitaluoma - M.Kariya(Can)
E.Rajamäki - M.Hurme - K.Kalto
S.Ben-Amor - J.Töykkälä - M.Lehtonen​
Edit. 22.8: Puolustaja Santeri Heiskanen Bluesiin.
Edit. 14.8: Liettualainen Darius Pliskauskas ulos Bluesista.

Edit. 2.8: Liettualainen keskushyökkääjä Darius Pliskauskas sisään ja amerikkalainen Ben Eaves ulos. Pliskauskasin sopimus on yhden kauden mittainen ja sisältää kuukauden koeajan.

Edit. 24.7: Blues hankki taitavan jenkkisentterin Ben Eaves'in. Lisäksi seura teki jatkosopimuksen kokeneen puolustaja Ismo Kuoppalan kanssa. Näiden myötä Bluesin pakka on valmis pre-seasonia varten.

Til. -23.6: Bluesin puolustus näyttää olevan tässä sarjassa omaa luokkaansa, jos vaan terveenä säilyy. On kiekollista taitoa ja kokoa melkein yli oman tarpeen. Maalivahtiosasto on valtakunnan eliittiä, jos vaan jää Suomeen. Hyökkäyksessä ei ole onnistuttu korvaamaan 100% Joakim Erikssonia, Esa Pirnestä ja Steve Kariyaa, mutta riittävän leveä se kuitenkin on ja Salonojan rahoilla saa kärkeä lisää.

HIFK

(hyökk.ketjut nimim.Nouzka pvm.16.6.)
(puolust.parit nimim.Renegade pvm.18.5.)

J.Lundell - A.Ahlqvist
- - - - -
C.Murphy(Can) - R.Schnabel(Cze)
M.Niskanen - J.Karalahti
P.Saarinen - L.Korhonen
T.Laakso - M.Turunen
T.Seppänen
- - - - -
I.Pikkarainen - R.Murray(Can) - K.Kuhta
J.Laakkonen - S.Guolla(Can) - T.Järvinen
L.Petrell - J.Porthen - P.Salonen
P.Lostedt / H.Laine / Tob.Salmelainen - J.Fagerstedt - P.Nielikäinen​
Edit. 17.8: Keskushyökkääjä Rem Murray (Can) Hifkiin.

Edit. 11.7: ”Kimmo Kuhta HIFK-paitaan kolmivuotisella sopimuksella” ja sitä myöten brändi näyttää taas vähän paremmalta. Hyökkäys huutaa vielä ykkössentteriä, jonka Hifk saanee kuitenkin jo ennen kauden alkua.

Til. -23.6: Maalivahti Aleksis Ahlqvist on mielenkiintoinen nimi ja olisi kelvannut minullekin Kärppiin kakkosmolarin rooliin. (Tosin myös Jaakko Suomalainen oli hyvä valinta Kärpiltä.) Ahlqvistin on helpompi suorittaa läpimurto Lundellin kakkosena kuin Jypissä Wallinheimon varjossa. Puolustuksessa edustaa kokemusta Schnabel, Karalahti, Saarinen, Murphy ja Niskanen, joten se osasto, höystettynä mm. lahjakkailla Teemu Laaksolla ja Timo Seppäsellä, on hyvällä mallilla. Hyökkäys on ns. vaiheessa eli rakennushommat on kesken. Sentteriosasto on kapea ja nimet kuten Fagerstedt, Järvinen, Porthen, Nielikäinen ja Guolla ei nyt mahdottomana luottamusta herätä. Hifkiin pätevät kuitenkin samat sanat kuin Jokereihin: hyökkäysrosteri on vielä täyttämättä, mutta eiköhän sekin osasto täyty ennen talvea uuden päävalmentajan, Bob Francisin, kontaktien avulla.

HPK

(hyökk.ketjut nimim.Morrow10 pvm.31.5.)
(puolust.parit nimim.sixtus pvm.30.4.)

M.Wiikman - M.Tolvanen
- - - - -
M.Jokela - V-P.Laitinen
D.Schneider(Usa) - P.Seydoux(Che)
F.Svensson(Swe) - J.Hietanen
R.Korhonen - M.Mäenpää
- - - - -
J.Andersson(Swe) - V.Leino - J.Vihko
J.Hassinen - A.Uusikartano - A.Pihlström
H.Väisänen - J.Keinänen - J.Lahti
J.Sailio - J-P.Loikas - J.Lappalainen
J.Kantelus - ”X.X” - I.Hokkanen​
Edit. 28.7: Hämeenlinnan ympärillä koettu maalivahtisekoilu päättyi, kun Miika Wiikman päätti jäädä Kerhoon vielä ensi kaudeksi. Näin ollen mm. tärkeissä rooleissa olleista ulkomaalaisista ei HPK:n tarvitse luopuakaan. Kantelus ja Mäenpää jatkavat HPK:n testattavana.

Edit. 14.7: Nuori sentterilupaus Petteri Wirtanen siirtyi NHL:ään Anaheimin riveihin 3 vuoden sopimuksella. Kerhon kokonaistilanteeseen siirrolla ei ole mitään vaikutusta, sillä joukkueessa riittää senttereitä eikä seura etsi Wirtasen korvaaja seuran ulkopuolelta. Sen sijaan siirto oli menetys SM-liigalle, sillä tämän nuorukaisen kehittymistä olisi voinut seurata SM-liigassa vielä 1-2 kautta pitempään.

Edit. 6.7: HPK:n tilanne hankaloitui, kun maalivahti Miika Wiikmanin siirtymisestä Pohjois-Amerikkaan ilmoitettiin 5.7. Näin Kerho liittyi mm. Kärppien rinnalle kovaan kilpailuun ykkösmaalivahdista. Kerhon tilannetta heikentää tässä tapauksessa täysi ulkomaalaiskiintiö, joten kyseinen maalivahtihankinta on kotimainen tai yhdestä ulkomaalaisesta on hankkiuduttava eroon.

Til. -23.6: HPK:n materiaali on hyvä ja samanlainen kuin aiemmilla vuosilla. Jokohan kerhossa olisi suuren murroksen aika tämän kauden jälkeen...? Kerho on täyttänyt kaikki 4 ulkomaalaispaikkaa ja nähtäväksi jää riittääkö Ruotsissa/Sveitsissä laatua, kun rahakkaammat ja tasokkaammat sarjat ovat omansa ottaneet? Maalivahtiosasto on kapea, Wiikman on paljon vartijana (tosin näin on ollut ennenkin) eikä hänellä ole hyvätasoista tuuraajaa/sparraajaa. Mielenkiintoisia pelaajia ovat viime kauden yllätysjoukkueista Hämeenlinnaan siirtyneet Uusikartano ja Pihlström.

ILVES

(nimim.HN pvm.19.6.)

T.Rask - R.Helenius
- - - - -
J.Lehtivuori - K.Kudroc(Svk)
P.Petriläinen - T.Jääskeläinen
M.Kuukka - T.Tuomanen
J.Alén - T.Niemi / J.Mielonen
- - - - -
T.Kurka(Cze) - M.Peltola - J.Pesonen
T.Koivisto - P.Lindgren - P.Määttänen
L.Darzins(Lva) - R.Helminen - V.Viitakoski
V.Korhonen - T.Huhtala - S.Sandell / M.Anttila​
Edit. 24.7: Ilves hankki hyökkäyksen täydennykseksi latvialaisen Lauris Darzinsin, hyökkääjän, joka pystyy pelaamaan monipuolisesti niin keskellä kuin laidassa. Tämän hankinnan myötä Ilveksen hyökkäys vaikuttaa erittäin kovalta, joskin Ilveksen taivaalle kerääntyy "rapakon takaa" yhä enemmän ja enemmän mustia pilviä...?

Til. -23.6: Ilves on taas tasainen kombinaatio nuoruutta ja kokemusta, taitoa ja kovuutta. Lindgrenillä on NHL-sopimus, mutta se mahdollistaa pelaamisen Suomessa, mikäli hän ei mahdu Dallasin kokoonpanoon. Lisäksi Kudroc ja Kurka saattavat myös siirtyä vielä NHL:ään. Jyrki ”Sonja” Lumme ei kuulu Ilveksen sopimuspelaajiin, mutta eiköhän hänet vielä kaiveta naftaliinista ”lootaan”. Kaksi ulkomaalaispaikkaa on vielä auki, toisaalta hyviä omia junioreita on tulossa ja heitä työnnetään kiitettävästi ylöspäin.

JOKERIT

(nimim.Game On! pvm.17.6.)

J.Riksman - J.Hallikainen
- - - - -
S.Lepistö - M.Tuulola
M.Järventie - M.Kankaanperä
M.Kuparinen - K.Kantee
M.Kalteva - J.Latvala
- - - - -
T.Valtonen - K.Hirschovits - J.Rita
J.Louhi - P.Pakaslahti - T.Virta
P.Varis - T.Stapleton(Usa) - A.Koivisto
R.Andersson - A.Kuki - J.Uronen
K.Strömberg - E.Kivistö / J.Lehterä - O.Saarinen​
Edit. 21.8: Keskushyökkääjä Tim Stapleton (Usa) Jokereihin.

Til. -23.6: Jokerien pakkikalusto on suhteellisen tasainen paketti, josta löytyy, esimerkiksi kilpailija Kärpistä poiketen, sekä taitoa että kovuutta. Takavuosien huippujoukkueessa on kuitenkin laatua hyökkäyspäässä vain reiluun kahteen hyökkäysketjuun. Joukkueen mielenkiintoisin uusi nimi on viime kaudella läpimurron tehnyt keskushyökkääjä Kim Hirschovits, joka jätti yhdessä valmentaja Doug Sheddenin kanssa HIFK:n ja siirtyi pahimman kilpailijan riveihin. Kaikki 4 ulkomaalaispaikkaa on vielä täyttämättä, mutta eiköhän niistä ainakin osa täyty Sheddenin kontaktien avulla kauden aikana.
 
Viimeksi muokattu:

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Millaisia rostereita naapureilla? Part II - JYP, KalPa, Kärpät ja Lukko

JYP

(nimim.Hyytiäinen pvm.3.5.)

S.Wallinheimo - P.Tuokkola
- - - - -
T.Kovanen - M.Huczkowski
J.Marttinen - J.Niskavaara
E.Leppänen - M.Kangasniemi
E.Koivu - J.Salmu
- - - - -
T.Vänttinen - ”X.X” - M.Männikkö
O.Louhivaara - T.Koponen - C.Grünn
J.Alanen - A.Piispanen - I.Filppula
J.Jääskeläinen - J-P.Hytönen - M.Lahti
O.Sipiläinen - M.Niemi - S.Piiroinen​
Jypin peräpäässä riittää materiaalia roolien mukaisesti nelospakkipariin saakka. Wallinheimo maalilla on valtakunnan eliittiä, joten puolustuspäästä Jypin menestys ei ainakaan ole kiinni. Hyökkäys onkin sitten harmaampi juttu, se on miehitetty omilla kasvateilla, suurseurojen ylijäämillä ja Mestis-hyökkääjillä. Hyökkäykseen ilmeisesti etsitään yhtä laatuvahvistusta, joka on luokkaa A.Virtanen-E.Perrin-J.Immonen. Nimettömyydestään huolimatta Jyp hangoittelee playoffseihin saakka.

KALPA

(nimim.muzakian pvm.16.4.)

K.Kapanen - T.Nissinen
- - - - -
J.Jalasvaara - K.Peto(Can)
M.Hansson(Swe) - M.Kuusisto
M.Purontakanen - J.Alastalo
J.Pisto - O-P.Komulainen
T.Tuomainen - P.Partanen
A.Pekkarinen
- - - - -
M.Davidson(Can) - S.Salonen - M.Sonnenberg(Can)
K.Kenig - E.Qvist - S.Vidgren
S.Kaartinen - T.Ahtonen - M.Ahosilta
J.Tuppurainen - V.Hämäläinen - H.Huohvanainen
T.Koskela​
Edit. 24.8: Laitahyökkääjä Matt Davidson (Can) Kalpaan.
Edit. 9.8: Puolustaja Aku Pekkarinen jatkaa Kalpassa.

Edit. 18.7: KalPa hankki kanadalaisen hyökkääjän Martin Sonnenbergin. Sonnenberg pystyy pelaamaan sekä laidassa että keskellä. Hänen odotetaan tuovan Kalpan joukkueeseen kokemusta, pisteitä ja fyysistä vääntövoimaa. Kuopiolaisseura hakee vielä yhtä hyökkääjää, joten joukkue on nyt yhtä miestä vaille valmis.

Edit. 6.7: KalPa:n uusin hankinta on kanadalainen puolustaja Kyle Peto, jonka odotetaan ottavan joukkueen johtavan pakin rooli. Tämän hankinnan myötä kuopiolaisten puolustus on valmis, mutta hyökkäykseen etsitään vielä kahta pelaajaa.

Til. -23.6: Tulevaan kauteen Kalpalla on ollut ruhtinaallisesti aikaa valmistautua, mutta vaikeata on ollut joukkueen kasaaminen. Kalpalla taitaa olla taas heikompi ryhmä kuin viime kaudella? Lisävahvistuksia haetaan 2-3 pelipaikalle. Ainoastaan maalivahtiosasto on SM-liigan tasolla. Kalpan kannattajia koetellaan tulevalla kaudella...

KÄRPÄT

(nimim.Joonas pvm.16.6.)

A.Chiodo(Can) - J.Suomalainen
- - - - -
I.Mikkola – A.Tribuncovs (Lat)
J-P.Laamanen - T.Jaakola
J.Loponen - O.Korpikari
A.Ylönen - T.Leinonen
T.Metso
- - - - -
M.Pyörälä - J.Viuhkola - Jm.Aaltonen
J.Pesonen - K.Sahlstedt - H.Hyvönen
V.Ujcik(Cze) - M.Bros(Cze) - T.Normio
A.Aarnio - T.Paakkolanvaara - T.Mustonen
M.Alikoski - V.Karppinen - J.Junnila​
Edit. 2.8: Kokenut latvialainen Atvars Tribuncovs on se Kärppien pitkään hakema, "huippupakin" statuksen omaava puolustaja. Strategiset mitat 186 cm ja 92 kg, joten siltä kantilta ihan hyvä hankinta. Muuten Tribuncovs ja sitä myöten koko puolustus onkin täysi kysymysmerkki... Latvialaispakin tulon myötä joukkueen ulkomaalaiskiintiö on täynnä ja joukkue on valmis pre-seasonian varten.

Edit. 24.7: Kärpät hankki kauden 2006-07 ykkösmaalivahdiksi kanadalaisen Andy Chiodon. Lisäksi seura ilmoitti tehneensä yhden kauden mittaisen jatkosopimuksen puolustaja Antti Ylösen kanssa. Ylösen tehtäviin ns. seitsemäntenä pakkina kuuluu treenata kovaa liigajoukkueen mukana ja paikata mahdollisia loukkaantumisia. Kärpät hakee yhä kovan kaliiberin puolustajaa puolustuksensa vahvistukseksi.

Til. -24.6: Kärpät hakee joukkueeseen kahta vahvistusta, joista toinen on maalivahti ja toinen puolustaja. Todennäköisesti molemmat pelaajat ovat ulkomaalaisia. Kovista menetyksistä huolimatta hyökkäyksessä on laatua ja leveyttä eikä se osa-alue ole heikentynyt paljoa. Kärppien puolustuksessa on jo lähtökohtaisesti tilaa yhdelle vahvistukselle. Kyseinen vahvistus täytyy omata huippupuolustajan statuksen, sillä sitä olivat myös pois lähteneet Kukkonen ja Lehtonen.

LUKKO

(nimim.Mato pvm.2.6.)

M.Korhonen - P.Häkkinen
- - - - -
J.Hunkes(Cze) - M.Viitanen
J.Platil(Cze) - K.Martikainen
E.Hämäläinen - I.Heikkinen
T.Mäkelä - M.Nordlund
- - - - -
S.Toporowski(Can) - P.Saarenheimo - P.Lammassaari
T.Dahlman - J.Straka(Cze) - T.Hannus
J-P.Haataja - V-V.Vainiola - M.Luomala
H.Juntunen - Jm.Ylijunnila - M.Tuomainen
J.Kauvosaari​
Itse näkisin mielelläni, että entinen kärppäketju Haataja-Saarenheimo-Juntunen pelaisi jälleen yhdessä. Lukon rakentamisessa on edetty minua miellyttävällä tavalla. Joukkueessa on leveyttä, tasaisuutta ja laatua, sillä Lukolla on peräti 34 sopimuspelaajaa (3+12+19), joista osa omaa omalla pelipaikalla kohtuullisen kovan statuksen. Mika Toivola takaa sen, että myös penkin takana on huippuosaamista. Sen sijaan vaikka myös maalivahtiosasto on joukkueen näköinen, saattaa sieltä löytyä Lukon heikko lenkki kevään loppupeleissä.
 
Viimeksi muokattu:

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Millaisia rostereita naapureilla? Part III - Pelicans, SaiPa, Tappara, TPS ja Ässät

PELICANS

(nimim.Dvozak pvm.9.5.)

A.Niemi - T.Satosaari
- - - - -
A.Salmela - E.Kakko
J.Glad - E.Saksinen
V.Uusitalo - O.Korkeavuori
S.Helenius
- - - - -
T.Santavuori - T.Koivunen - Je.Saarinen
M.Jantunen - M.Loppi - K.Koivunen
Ju.Saarinen - V-M.Koponen - O.Julkunen
L.Komarov - T.Sihvonen - K.Sihvonen
H.Heino​
Pelicans on saanut harvinaisen pitkän ajan valmistautua hyvin tähän kauteen. Suhteellisen nimekkään valmennustroikan johdolla joukkue varmasti treenaa hyvin tulevaan kauteen ja aloittaa sarjan takuulla paremmin kuin viime kaudella. Mielenkiintoa lisää joukkueessa oulunseutulainen osaaminen, sillä Pelicansia vahvistaa pari kaveria pohjoisesta eli Olli Julkunen ja Kari Sihvonen. Puolustuksessa riittää leveyttä reiluun kahteen pariin ja hyökkäyksessä kolmeen ketjuun. Hiukan nimetön joukkue (jossa sivuillekirjoittaneella menevät saariset, sihvoset ja koivuset sekaisin), tosin vahvistettuna muutamalla kaiken kokeneella veteraanilla. Maalivahtiosasto on myös joukkueen näköinen, viime kauden molarisensaatio Niemi lienee ykkönen ja kokenut Satosaari kakkonen.

SAIPA

(nimim.mirasane pvm.20.5.)

R.Zepp(Can) - M.Strömberg
- - - - -
H.Petre(Swe) - H.Tikkanen
P.Levokari - O-P.Grönholm
J.Rönnberg - M.Palomäki
K.Kaijomaa - J.Virkki
J.Tuominen
- - - - -
K.Koskenkorva - S.Ryhänen - J.Bergenström(Swe)
E.Holma - M.Hakkarainen - J.Jokila / V.Snellman
E.Lundberg(Swe) - J.Immonen - J.Vilen
T.Paakkarinen - V.Koho - J.Kolehmainen
M.Rämä - P.Koskinen​
Joukkue, jonka ykkösketjun laiturina luistelee Kimmo Koskenkorva, ei voi olla vakavasti otettava joukkue. Toisaalta, en tahtoisi kohdata playoffseissa joukkuetta, jonka valmentaja on Heikki Mälkiä... Mälkiän paketti näyttää tutulta, vaikka puolet joukkueesta on uusiutunut. Kolmen ulkomaalaispaikan täyttäminen ruotsalaisilla on minusta tietoisesti otettu riski: riittääkö Ruotsissa enää laatua, kun paikalliseen eliittisarjaan jäämisen lisäksi parhaat lähtevät joko Pohjois-Amerikkaan tai Keski-Eurooppaan?

TAPPARA

(nimim.Henkka pvm.7.6.)

M.Lehto - T.Nikkilä
- - - - -
J.Grönvall - T.Aalto
M.Kauppinen - D.Clarke(Can)
M.Pukka - T.Mäntylä
M.Koistinen - V.Mäntymaa
- - - - -
T.Laine - S.Öhman(Swe) - P.Kontiola
T.Virkkunen - Q.Hancock(Can) - N.Nieminen / T.Nurmi
J.Kiilholma - J.Ojanen - S.Venäläinen
M.Ojanen / J.Pyymäki / J.Enlund - M.Viinanen - N.Nieminen / T.Nurmi
A.Hölli​
Edit. 24.8: Laitahyökkääjä Antti Hölli Ilveksestä Tapparaan.

Til. -24.6: Tapparalla on hyvä materiaali, joka oli jo viime kaudella mainettaan paljon liikkuvampi. Hyökkäyksessä ja puolustuksessa löytyy leveyttä ja laatua. Suurin kysymysmerkki on nyt kuitenkin penkin takana eli päävalmentaja Rauli Urama. Materiaalissa ei ole mitään vikaa (ainakaan paperilla), mutta saako Urama sen pelaamaan?

TPS

(nimim.pygmalion pvm.18.5.)

(J.Hurme) - T.Duba(Cze) - J.Santanen
- - - - -
M.Kiprusoff - A.Berg
V.Sicak(Cze) - J.Jokinen
T.Kesä - J.Saarinen
S.Backman - H.Palmroth
H.Maunula - ”X.X”
- - - - -
K.Nurminen - P.Valcak(Cze) - I.Huml(Cze)
V.Vahalahti - J.Makkonen - T.Suominen
M.Aho - M.Rautee - M.Alatalo
A.Virtanen - T.Pulliainen - J.Yli-Torkko
T.Laine - T.Ramstedt - T.Sykkö​
Edit. 16.8: Laitahyökkääjä Tuomas Suominen jatkaa Tepsissä.
Edit. 15.8: Keskushyökkääjä Patrik Valcak (Cze) Tepsiin.

Edit. 10.7: TPS vuokrasi Tomas Duban Sparta Prahasta Jani Hurmeen loukkaantumisesta toipumisen ajalle ja mahdollisen NHL:än palaamisen varalle. Tätä myöten TPS:n maalivahtiosasto ja puolustus on hyvällä ja kilpailukykyisellä tasolla.

Til. -24.6: Puolustus on hyvä, sopivassa suhteessa allround- ja kiekollista taitoa. Voimaa on varmasti riittävästi, vaikka puolustus on muuten luvalla sanoen rauhallisen oloinen. Aki Berg tuo mukanaan liigaan pohjoisamerikkalaista glamouria ja on TPS:n johtaja. Hyökkäyksen mielenkiintoisin nimi on kesken viime kauden tullut sentteri/laituri Ivan Huml, joka jo monipuolisuudellaan tarjoaa tukun vaihtoehtoja. Jortikka jatkaa joukkueen peräsimessä. Kysymys kuuluukin, että onko Jortikka saanut mieleisensä muutokset joukkueeseen? Ulospäin vaikuttaa, ettei ole.

ÄSSÄT

(nimim.Tuamas pvm.18.6.)

M.Kaltiainen - E.Kilpeläinen
- - - - -
P.Peltonen - P.Aston(Can)
M.Toivonen - M.Rontti
T.Sammalkangas - A.Tieranta / I.Törnvall / E.Heikkinen / Jm.Hietamäki
T.Konttinen
- - - - -
K.Kuusela - T.Häppölä - M.Kivenmäki
J.Joensuu - V.Hirvonen - B.J.Crombeen(Can)
T.Takala - M.Kuparinen - P.Forsbacka
R.Rahikainen - T.Wandell(Swe) - J.Peltomaa / M.Halava​
Edit. 17.8: Puolustaja Tero Konttinen Jokereista Ässiin.

Edit. 2.8: Dallas Stars'ien varaama 21-vuotias hyökkääjä B.J. Crombeen Ässiin. Aiemmasta ilmoituksesta poiketen Ässät hakee vielä yhtä vahvistusta, mutta ilmeisesti vasta sarja-avauksen jälkeen.

Edit. 29.6: Ässien tilanne muuttui olennaisesti, kun Ässät ilmoitti tehneensä erinomaisen taloudellisen tuloksen. Samalla seura ilmoitti kolmesta hankinnasta (Peter Aston, Riku Rahikainen, Tapio Sammalkangas), jotka täydentävät rosteria erinomaisesti. Joukkueeseen ei haeta enempää pelaajia, mutta yksi paikka jätetään auki viime kauden kanadalaisvahvistukselle, Rob Hiseylle.

Til. -24.6: Vaikea uskoa, että Ässät tulee menestyksellisesti puolustamaan viime kaudella voittamaansa hopeaa. Ennen talvea hankittavien ulkomaalaisvahvistusten varaan lasketaan paljon, sillä tällä hetkellä puolustukseen ja hyökkäykseen riittää leveyttä ja kärkea ainoastaan yhteen kenttään. Sen takana oleva materiaali kuuluu ryhmään ”pääasia on rouhia, vaikkei pelata osaakaan”. Lisäksi kun viime kauden menestyksen suurin yksittäinen tekijä, eli Mika Toivola, on nyt pois, on vaikea uskoa porilaismenestykseen. Positiivista Ässissä on nyt kuitenkin tekemisen meininki. Ässien junnioripuoli on alkanut taas tuottamaan lupaavia pelaajia (muutaman vuoden laman jälkeen), joita työnnetään ihan kiitettävästi ylöspäin. Jos ulkomaalaisvahvistukset osuvat kohdalleen ja uusi valmennustroikka onnistuu työssä, on seuralla oma mahdollisuutensa.
 
Viimeksi muokattu:

Haukansilmä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voimasuhteista

Hienoa, vaivoja säästelemätöntä, yhteenvetoa ja analyysiä nimimerkiltä Syötä!

NHL-peikko puraisee vielä jonkin verran kokoonpanoja ennen kauden alkua, jos toki vielä paluumuuttajiakin kotoisessa SM-liigassa nähdään.

Mielenkiintoista on myös nähdä monen pelaajan kesän aikana tapahtunut eteenpäinmeno kehityksessä, joka korvaa yllättävästi lähtijöitä ja tasapainottaa voimasuhteita etukäteisveikkailuihin nähden.


-------------
 

IFK_Helsinki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, SaPKo ja Raine Hartus
Mielenkiintoista on myös nähdä monen pelaajan kesän aikana tapahtunut eteenpäinmeno kehityksessä, joka korvaa yllättävästi lähtijöitä ja tasapainottaa voimasuhteita etukäteisveikkailuihin nähden.

Näinhän siinä useastikin käy. Moni lupaus lunastaa lupaukset ja täten myös nämä lähtijöiden paikat ainakin osittain tulee täytetyksi. On todella ilo katsella kun nuoret junnut lyövät itsensä läpi.....
 

lautamies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itäsuomalainen jääkiekko.
Syötä: Kirjoitit, että joukkue, jonka ykkösketjussa luistelee Kimmo Koskenkorva, ei voi olla vakavasti otettava. MIKSI?

Menneellä kaudella kossu pelasi loistavasti, ja uskoisin pelaavan tulevallakin kaudella, kun oikeat ketjukaverit löytyvät. Jos Kärppien valmentajat eivät osanneet peluuttaa Koskenkorvaa oikeassa roolissa, ei se tarkoita, että sama puusilmäisyys vallitsisi myös muualla. Tietenkään mikään ei ole varmaa, mutta jonkun pelaajan tuomitseminen joidenkin vanhojen näyttöjen perusteella ei osoita kovinkaan suurta avarakatseisuutta nähdä myös pelaajan hyviä ominaisuuksia, niitäkin kun Koskenkorvalta löytyy.

Uusi kausi tulee ajallaan ja ainakin minun luottoni Koskenkorvan hyvien pelien jatkumiseen on kova.
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Tosiveteraani kirjoitti:
Syötä: Kirjoitit, että joukkue, jonka ykkösketjussa luistelee Kimmo Koskenkorva, ei voi olla vakavasti otettava. MIKSI?
Eikö rivien välistä ole luettavissa, että arvostelen tässä ennemminkin Saipaa kuin Kossua? Tietenkin, kun Kossu on vanha kärppäläinen, löytää siitä sopivan aseen piikittelyyn. Saipan tilanne olisi mielestäni toinen, jos heillä olisi heittää ykköseen ja kakkoseen Kimmo Koskenkorvaa tasokkaampia pelaajia. Koskenkorva olisi kärkipään joukkueissa 3-4 ketjun hyökkääjä tai ainakin pitäisi olla.

Toivotan Koskenkorvalle jatkossakin menestystä Saipaan. Kossu on hyvä pelaaja ja erittäin nopea luistelija. Arvostan Koskenkorvan uravalintoja, sillä hän aikoinaan siirtymisellään mahdollisti sen, että Kärpät pystyi nostamaan lupaavia junioreita liigajoukkueeseen. Myös Koskenkorva itsekin on tilanteesta hyötynyt: Tapparassa mestaruus (Kärppiä vastaan) ja nyt hyvä henkilökohtainen menestys Saipassa. Kaikin puolin onnistuneita valintoja kaikki tyynni.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hyvä yhteenveto joukkueista ja todellista vaivan näköä. Tuota edellä olevaa silmäillessä tulee vääjämättä mieleen, että voimasuhteet sarjassa vaihtyuvat hivenen, mutta toisaalta mielestäni HPK, HIFK ja Kärpät vaikuttaa kärjestä edelleen varsin valmiilta ja vahvoilta paketeilta. Joukkueen valmius tässä vaiheessa kautta kertoo yleensä vahvasta kesäharjoittleusta ja tasosta siinä.

Tasoaan nostanevat ensikaudeksi Blues, Jokerit ja TPS. Tamperelaisten paketit vaikuttaa ennaakkon kohtuullisen vahvoilta, mutta Syötä tapaan minulla tulee pieni varavaisuus Tapparan valmennusta kohtaan. Rautakorven saappaat ovat olleet hankalat täytettävät seurassa kuin seurassa. Ilveksen kohdalla uhkakuva on mielestäni maalivahtisektorilla. Pelaako Rask yleensä Suomessa ja säilyttääkö hän tason koko vaativan kauden. Mikäli Rask jää epäilen Ilveksen hätyyttelvän ihan sarjan kärkipäätä. TPS:n kohdalla näen ison kysynmysmerkin maalivahtiosastolla. Mikäli Hurme pelaa voi TPS olla jopa kärkipäässä. Pahimmillaan TPS rämpii suojortikoissa.

Kärppien kohdalla tulevaa on hankala lähteä ennustamaan. Paketti on edelleen vahva ja voittoihin varmasti pystyvä, mutta Bäckströmin todellinen aukko ja kuka sen paikkaa on mielestäni suurin kysymysmerkki. Puolustus näyttää saaneen kovasti siipeensä, mutta toisaalta viime kaudellakin oli loukkantumissumia. Laamanen on puolustukseen joka tapauksessa vahvistus. Toisaalta tapaukset Kukkonen ja Vallin ei ole loppuun kirjoitettu, kuten ei ole mahdottomuus myöskään Lelun paluukaan puolivälissä kautta. Kärpillä on kasvun ja uusdiutumisen paikka joukkueena. Mielestäni Nordic Trophy antaa siihen hyvän mahdollisuuden kovilla peleillään. Edessä on mielenkiintoinen preseason ja alkukausi.
 

rico

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Syötä! kirjoitti:
Joukkue, jonka ykkösketjun laiturina luistelee Kimmo Koskenkorva, ei voi olla vakavasti otettava joukkue. Toisaalta, en tahtoisi kohdata playoffseissa joukkuetta, jonka valmentaja on Heikki Mälkiä... Mälkiän paketti näyttää tutulta, vaikka puolet joukkueesta on uusiutunut. Kolmen ulkomaalaispaikan täyttäminen ruotsalaisilla on minusta tietoisesti otettu riski: riittääkö Ruotsissa enää laatua, kun paikalliseen eliittisarjaan jäämisen lisäksi parhaat lähtevät joko Pohjois-Amerikkaan tai Keski-Eurooppaan?

Mussun mussun. Kärppien paras pistemies teki viime kaudella 8 (kahdeksan) pistettä enemmän kuin Koskenkorva. Kaikkiaan Kärpistä löytyi 3 (kolme) Kossua parempaa pelaajaa pisteissä mitattuna. Eikö 31 pisteen miehelle ole käyttöä suuressa ja mahtavassa Kärppä-organisaatiossa?

Se, että SaiPan ykkösketjun laituri on Kossu, kertoo enemmän Kossusta kuin SaiPasta. Tämän tulet vielä näkemään. Palaan asiaan kun 40 pistettä menee rikki.

Toisaalta vastakaneettina haluaisin heittää tällaisen, että joukkue, jonka ykkösveskarina toikkaroi Jaakko "hevi" Suomalainen, ei voi olla vakavasti otettavissa.
Syötä! kirjoitti:
Kossu on hyvä pelaaja ja erittäin nopea luistelija.

Jollain perverssillä tavalla tykkään siitä kun toiset puhuvat itsensä pussiin.
 
Viimeksi muokattu:

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
No rauhotu rico hyvä. Kossu on nyt teillä tulosta tekemässä ja sillä sipuli. Ei se voi noin kipeää käydä?
 

-Mercury-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
rico kirjoitti:
Mussun mussun. Kärppien paras pistemies teki viime kaudella 8 (kahdeksan) pistettä enemmän kuin Koskenkorva. Kaikkiaan Kärpistä löytyi 3 (kolme) Kossua parempaa pelaajaa pisteissä mitattuna. Eikö 31 pisteen miehelle ole käyttöä suuressa ja mahtavassa Kärppä-organisaatiossa?

Niin, no Kärpillä nuo viime kauden pisteet jakautuivat aika laajalle, eli mitään selvää kärkeä ei ollut. Kossu ois just ja just saattanu mahtua meidän kolmoseen, jos sinnekkään. Mutta on se kuitenkin pelimies, hienoa seurata että tulosta tulee, en kyllä takaisin silti kaipaa.



rico kirjoitti:
Toisaalta vastakaneettina haluaisin heittää tällaisen, että joukkue, jonka ykkösveskarina toikkaroi Jaakko "hevi" Suomalainen, ei voi olla vakavasti otettavissa.
Kakkonen se on.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Parit kommentit

Aika paljon tavaraa oli ladattu avaukseen,ihan mukavasti oli niputettu muita porukoita vaikka Saipaa kauheasti olikin vähätelty :D

Isoin puuttuva palanen Kärpillä on tietysti Bäcksin paikkaaja, on mielenkiintoista nähdä millainen kaveri tänne saadaan tuotua. Kärpillä on ollut pari kautta liigan paras moke ja sen päälle on ollut helppo pelata..

Pakisto huutaa todella kovan luokan vahvistusta. Aika kovat on menetykset kun miettii lähtijät tältä osastolta. Pakistoon voisi mennä vaikka kaksikin kovan luokan kaveria. Tai voisi ja voisi, kyllä siellä kuitenkin potentiaalia on joka oli viime kaudella käyttämättä. Paljon on siis ensi kaudella kiinni siitä että:
- nostaako Loponen tasoaan? (rahkeita olisi)
- nostaako Jaakola tasoaan? (onko rahkeita?)
- nostaako Korpikari tasoaan?(onko rahkeita?)
jos pakistoon tulee vain yksi vahvistus niin se tarkoittanee ylläoleville kavereille paljon peliaikaa + Metso saa pelata myös. Kaksi vahvistusta laittaisi Metson peliajan minimiin.

Laituriosastolle on suhteellisen paljon tunkua, mutta on siellä mielestäni ainakin yksi iso kysymysmerkki,nimittäin se että nouseeko Aaltonen vielä astetta kovemmaksi tekijäksi ensi kaudella ja löytyykö otteisiin tasaisuutta? Jos molempiin vastataan kyllä, niin sitten aineksia on vaikka ykkösketjuun, mutta onhan se sellainen paikka että tulosta pitäisi tulla ja lujasti. Aaltosen paikkaa ykkösessä en pitäisi varmana koska viime kaudesta jäi mieleen pienoiset ailahtelut ja vaihteleminen viltin ja ykkösketjun välillä. Onko Aaltonen Jalosen suosiossa muutenkaan? Jos Aaltosesta ei ole tuolle paikalle niin yhdelle snaipperille olisi tilaa..

Yhteenvetona voisi heittää että Kärpillä on sentteriosasto kunnossa, moke puuttuu, 1-2 pakkia puuttuu ja laituriosastolla ainakin yksi kysymysmerkki. Vaikka porukka on heikentynyt viime kaudesta (ja tuskin yhtä kovaa nippua saadaankaan) niin on mielenkiintoista että on vaihtuvuutta ja toivottavasti nyt joku Kärppien omista junnuista pääsisi kunnolla näyttämään kyntensä/nousemaan uudelle tasolle.
 
Tosiveteraani kirjoitti:
Menneellä kaudella kossu pelasi loistavasti, ja uskoisin pelaavan tulevallakin kaudella, kun oikeat ketjukaverit löytyvät. Jos Kärppien valmentajat eivät osanneet peluuttaa Koskenkorvaa oikeassa roolissa, ei se tarkoita, että sama puusilmäisyys vallitsisi myös muualla. Tietenkään mikään ei ole varmaa, mutta jonkun pelaajan tuomitseminen joidenkin vanhojen näyttöjen perusteella ei osoita kovinkaan suurta avarakatseisuutta nähdä myös pelaajan hyviä ominaisuuksia, niitäkin kun Koskenkorvalta löytyy.

Uusi kausi tulee ajallaan ja ainakin minun luottoni Koskenkorvan hyvien pelien jatkumiseen on kova.

Särähti pahasti silmään tuo "puusilmäisiä" ettei saaneet kossulle oikeita ketjukavereita :D Vaikkakin tuo on vain kehnohko provo ja muuten, niin silti on kiva kirjoittaa pitkästä aikaa.

Kärppänutussa olleelle kossulle oli täysin mahdoton löytää "oikeita" ketjukavereita. Kossulla ei siihen aikaan kiekko lavassa kauaa loikoillut.. vauhtia oli senkin edestä. Sen kymmenkunta kertaa, kun kossu läpi polki hyvästä syötöstä ja kiekko vieläpä pysyi lavassa sen aikaa, että sai maalipaikan, niin maalia kohti ei kiekko lähtenyt. Tai sitten keskelle panssaria. Mutta kuten monet muutkin urheilijat, on kossu vain tarvinnut aikaa kehittyäkseen. Nyt kun saipan pelejä näki, niin välillä pysyi kiekko mukana varsin mallikkaasti. Silti en sanoisi, että kossu on ehdoton ykkösketjun mies. Toisaalta se hyvä puoli, että kossun loukkaantuminen olisi helpohko paikata.

Mutta se on kyllä todettava, että kyllähän kossultakin on alkanut tehoja löytymään, kun tarpeeksi tippuu peliaikaa ja on saanut vähän malttia touhuun. Hienompi juttu.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kakkosen kirjoitusten perusteella tähän omat ketjusommitelmat heitettynä:

”X.X” - J.Suomalainen
- - - - -
Mikkola – J-P.Laamanen
M.Pyörälä - J.Viuhkola - Jm.Aaltonen

Stuntti-Kukkonen- T.Jaakola
J.Pesonen - K.Sahlstedt - H.Hyvönen

J.Loponen - O.Korpikari
V.Ujcik(Cze) - M.Bros(Cze) - T.Mustonen

T.Metso - T.Leinonen
A.Aarnio - T.Paakkolanvaara - T.Normio

M.Alikoski - V.Karppinen - J.Junnila
´
Mielestäni tuossa oikeaan laitaan merkittyjä miehiä voi sitten pyöritellä ykkös-nelosaketjun välillä sen mukaan kenellä kulkee. Minusta Mustonen oli viime kauden hivenen syyttä "sylkykuppina". Mielestäni Mustonen teki suhteellisen hyvin hommia "haalariosastolle", mutta häneltä odoteltiin kovasti pinnoja, vaikka peliaika oli melkoisen vähäistä. Mukaan mahtui kaudella kuitenkin mukavia pätkiä ertityisesti Brosin rinnalla. Kuka paikan ottaa ja mistäkin jää nähtäväksi. Ujcik pelasi mielestäni varsin hvyiä pelejä myös Sahlstedtin kanssa ja Hyvöselle pitää löytää jostakin sopivapaikka. Se voi hyvinkin löytyä Brosin rinnalta.

Olen saanut muutamien kirjoittajien keskuudessa täällä Aaltosen dissajan maineen. Tällä hetkellä olisin ehdottomasti istuttamassa Aaltosta Viuhkolan rinnalle ykköseen. Siinä on mielestäni varsin valmis koostumus. Miten Aaltosta sitten lopulta peluutetaan on syytä harkita. Mielestäni Juhamatti ei viime kaudella jaksanut pelata liigavauhdissa reilusti yli 15 minuuttin peliaikoja. Pyörälä ja Viuhkola tulee kuitenkin niitä pelamaan. Miten siis porrastaa peliajat sopivasti. Jättääkkö Aaltonen pois erikoistilanteista? No näkemättä miehiä töissä en spekuloi tilanteella tämän enempää. Puolustuksen kohdalla näyttää myös olevan kovasti kysymysmerkkejä. Minä ainakin näen siellä olevan paikkojen jaossa. Uskon Jaakola, Korpikari, Leinonen triosta jonkun yllättävän vielä monet kannatajat iloisesti. Loposellakin on vielä "kiekollisena henkisenä tukena" näiden kavaerien rinnalla runsaasti käyttöä.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuo Kossusta jauhaminen rupeaa nyppimään, mutta syyllistyn siihen itsekin hieman.
Tosiveteraani kirjoitti:
Jos Kärppien valmentajat eivät osanneet peluuttaa Koskenkorvaa oikeassa roolissa, ei se tarkoita, että sama puusilmäisyys vallitsisi myös muualla.
Korvaa sana Kärppien (Kärpät) sanalla Tapparan?

Eli Kärpissähän Kossu sai runsaasti peliaikaa ja pisteitäkin tuli. Tapparaan kun hän siirtyi niin sen jälkeen jäi peliaika ja tehot vähemmälle. Käsitin että Kossu oli niitä kavereita jotka "päästettiin" Kärpistä pois eli jonkulaista sopimusta tarjottiin mutta Tappara tarjosi enemmän liksaa/isompaa peliaikaa ja Kossu teki oman ratkaisunsa. Siirto Tapparaan ei kai ollut uran kannalta mitenkään hyvä liikku, kuten joku mainitsi vaan taisi tulla takapakkia uralle. Siirto Lappeenrantaan oli uran kannalta hieno homma.
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Niin, ei ollut tarkoitus kovin paljon Saipaa vähätellä, vaan ironian ja sarkasmin kautta ottaa asia esille. Kuten kaikki kuitenkin tietää, ironia ja sarkasmi ovat vaikeasti hallittavia ja ilmeisesti epäonnistuin pahasti. Saipaa arvostan vähintään yhtä paljon kuin muitakin liigaseuroja, Koskenkorvaa on tullut seurattua enemmän kuin keskivertoa liigapelaajaa.
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
kakkonen kirjoitti:
Isoin puuttuva palanen Kärpillä on tietysti Bäcksin paikkaaja, on mielenkiintoista nähdä millainen kaveri tänne saadaan tuotua. Kärpillä on ollut pari kautta liigan paras moke ja sen päälle on ollut helppo pelata.
Onkohan Kärppien ykkösmaalivahdista minkäänlaisia huhuja tai spekulointeja liikkeellä? Ilmeisesti niin hankala tontti täytettäväksi, kun kukaan ei uskalla spekuloida oikein mitään. Vaatimukset: pituutta enemmän kuin 183 cm. Otetaanko prospekti tyyliin N.Bäckström tai J.Riksman ennen lopullista läpimurtoa vai jo läpimurron tehnyt, kuten T.Thomas? Torjuntatyylille on ilmeisesti sama vai onko? Onko Kärppien kannalta parempi, että olisi selkeästi tietyntyylinen maalivahti? Perhostorjuja vai pystytorjuja, vaiko siltä väliltä? Bäckström oli siltä väliltä. Kummalle tyylille A.Hillillä on enemmän annettavaa? Kärpiltä pitäisi äkkiä tulla nimiä, että saadaan se X.X-paikka täytettyä. Vai tuleeko nimiä kenties vasta heinä-elokuun taitteessa? Jännittää.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jostakin tuo Norm Maracle on putkahtanut Kärppien yhteyteen ja mies on myös Euro Hockey Netin mukaan lähdössä OMSKista. Mies on pieni 175 cm, mutta massaa löytyy ainakin Euro Hockey Netin mukaan.

Mies on ollut AHL:n kakkos ALL-starssissa. Euroopplainen kiekko on tullut tutuksi Venäjällä. Miehestä on hankala sanoa mitään suurta miinusta, mutta mitään suurta plussakaan en löydä. Mielestäni tilalla voisi olla yhtä hyvin Langkow, Askey tai Petri Vehanen. Maracle on listassa SM-liigassa testaamaton kortti. Onko se plussa vai miinus on hankala sanoa. Jos mies saadaan aikaisessa vaiheessa Eurooppaan "kuntoutumaan" mielestäni kannattaa ottaa. Jos siirto venyy on syytä harkita.
 

Syötä!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool ja England
Ei ole kyllä minun valinta Kärppien molariksi tuo mies. Toki en halua miestä dissata etukäteen, mutta sen verran urheilullinen seura Kärppien pitäisi olla, ettei tuon näköistä ukkoa Kärppiin oteta. Kärpillä täytyy olla nyt tässä vaikeassa tilanteessa sen verran kunnianhimoa, ettei heti ensimmäistä kanditaattia oteta. Toivottavasti tämä Maracle on vaan huhu vailla mitään todenperää.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Maracle-huhu on täysin tuulesta temmattu. Ei minkäänlaista totuuspohjaa. Vanha, kaukana huippupäivistä ja ison rahan perässä. Ei siis sovi mitenkään Kärppien valitsemaan linjaan.

Tepan kanssa pahasti erimieltä Maraclen samanlaisuudesta Askeyn, Langkowin ja Vehasen kanssa. Ensiksikin Maracle on vanhempi ja ura menossa alaspäin, muilla pyrkimyksenä on se oman uran uudelleen nostaminen.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät#18 vain vasta kommenttia, että olet oikeassa. Kommenttini oli lähinnä, että en näe Maraclea sen tasaokkaampana miehenä kuin edellä mainitut herrat. Oikeastaan jokainen edellä mainituista on mielestäni parempi vaihtoehto. Tosin Langkow taisi jo suunnata Ruotsiin. Maalivahti tilannetta hetken aikaa pohdiskeltua Vehanen vaikuttaa minun mielestäni tässä vaiheessa varsin hyvältä vaihtohdolta. Miehellä on jo takana varsin hyviä kausia pienemmässä organisaatiossa ja Ruotsin reissu Bäksin tapaan takana. Kärpät olisi kenties mahdollisuus nousta uudelle tasolle.
 
Viimeksi muokattu:

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Tepa kirjoitti:
Tosin Langkow taisi jo suunnata Ruotsiin.
Kyllä, sillä Langkow siirtyi HV71:een.

Vehanen taas siirtyi Venäjälle. Ainakin tässä jutussa kertoo tehneensä sopimuksen venäläisseuran kanssa. Joten nämä nimet kannattaa unohtaa.
 

RaLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
L4E kirjoitti:
Vehanen taas siirtyi Venäjälle. Ainakin tässä jutussa kertoo tehneensä sopimuksen venäläisseuran kanssa. Joten nämä nimet kannattaa unohtaa.

Vehasen uusi seura on Neftekhimik Nizhnekamsk.
Eiköhän Kärpät löydä vielä hyvän maalivahdin Atlantin toiselta puolelta. Tasokkaita maalivahteja jää ilman sopivaa sopimusta runsaasti ja elo/syyskuussa tarjonta on taas parempaa.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Nyt kun katselee noita pakkivaihtoehtoja, niin käsi ylös, ketä hekumoittaisi tarjota kunnon diiliä Matt Nickersonille? Nickerson on juuri se, mitä tuo pakisto huutaa.

Nickerson osoitti viime kaudella, että osaa pelata. Joutui alkukaudella ikävään maineeseen ja jokaisen tuomarin silmätikuksi. Loppukaudella ja pudotuspeleissä osoitti sen, että pystyy sopeutumaan tuomarilinjaan ja pelaamaan fiksusti omalle joukkueelleen.

Jos NHL-paikka Dallasissa ei aukene, kunnon sopimusta kouraan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös