Kärpät - JYP

  • 4 300
  • 54

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Jyp jatkaa kovaa vierasvirettään ja ottaa revanssina viikon takaisesta kaksi pistettä Jyväskylään maalein 1-2.
 

Shane

Jäsen
Petr Tonista

Tuli vaan tässä mieleen, että täällä Jyväskylässä oli Radio Keski-Suomessa viime viikolla 3 tunnin mittainen Suuri JYP-ilta, jossa haastateltiin mm. Petr Tonia. Ton kertoi mm., että erityisesti Oulun Kärpät tarjosi viime vuonna hänelle huippusopimusta tästä kaudesta. Kyllähän Tonin perässä varmasti oli moni muukin seura, mutta koska Kärpät oli ainoa, jonka hän nimeltä mainitsi, niin taisi Kärppien tarjous olla kaikista mielenkiintoisin ja houkuttelevin (JYPin jälkeen). Onneksi jäi kuitenkin JYPiin, vaikka onkin viime pelit ollut täysin "jäässä". Tämä vaan teille kärppäfanit tiedoksi, saatte vähän "pekuloorattavaa".
Kärpät on tasoonsa nähden pelannut liian monta tappiotonta ottelua peräkkäin, samalla kun JYP on ollut piristymään päin, joten veikkaan JYPin voittoa maalein 4-2.
 

Roy

Jäsen
Ensi kaudella sitten. Mielipide muuttuu sitä myötä mitä enemmän rahaa työnnetään eteen. Sen tuntuisi Jkylässäkin tietävän..

Mutta itse pelistä voitto tulee pistein 3-2 kiihkeän taiston jälkeen.
 

puhuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Senpä näkee...

.... sitten, mutta 5-2 on veikkaus. Ja tiukkaa on tietysti, niin kuin pitääkin olla. Eikä tuo putki ole kyllä missään suhteessa liian pitkä, ainakaan vielä.
Jotenkin tuntuu, että Hamilton kaivautuu ainakin kerran tekopaikkaan, ja pistää kylmästi sisään.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
JYP:n vieraillessa viimeksi Raksilassa Kärpät rämpi syvällä ja JYP veikin pisteet 2-0. Nyt tilanne on melkein täysin päinvastainen.
Kärpillä kahdeksan tappiotonta peliä ja JYP:llä taas kaksi voittoa kymmenestä pelistä.
Viimeksi Kärpät pesi JYP:n Hippoksella 2-1. Silloin JYP:n esitys oli todella luokaton, mutta nyt tuntuisi näkyvän hieman valoa tunnelin päässä. Kerho-peli on hyvä(?) tappiosta huolimatta ja SaiPalta niistettiin tärkeät pisteet. Häämöttääkö Kärppien se kuuluisa tilastotappio? Oma veikkaus on kuitenkin tasan 3-3.
 

Stonecold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Mielenkiintoinen matsi edessä, joulu lähestyy ja tämän illan jälkeen on paketteja parin pisteen edestä enemmän. Veikkaan lopputulokseksi 3-0 ja joukkue pelaa usein esitettävän termin "oman tasonsa" mukaista kiekkoa.
 

Hazlewood

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Erittäin mielenkiintoinen ja myös tärkeä matsi tulossa. SaiPa-peli antoi pitkästä aikaa viitteitä paremmasta. Maalivahdin valinta on ainakin mielenkiintoinen. Tero Leinonen on ollut viime peleissä loistava ja on nousemassa JYPin ykkösvahdiksi. Silti en yllättyisi vaikka maalille luistelisi Lehto. No molempia tarvitaan jatkossa.

Todennäköisesti pelistä tulee tasainen vääntö. Veikataan nyt vaikka, että JYP voittaa 3-2.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jatkoajan ennakko.

Kärppien joukkueessa on tuskin huomenna mitään yllätyksiä, poislukien Joenväärän mahdollisen poissaolon loukkaantumisen vuoksi. Tuskin tarjoaa JYP:kään yllätyksiä, tosin maalivahtina saattaa pelata Lehto ennakossa mainitun Leinosen sijaan. Kuka pelaa maalissa - se on ihan mielenkiintoinen nähdä.
 

Ali Voima

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Hajurako kasvaa...

5-2 Kärpille

Ps: Myykää Ton meille, ku ette kuitenkaa pääse pleijareihin:D
 

kärppä73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Montreal Canadiens
Toivon tärkeätä voittoa, mutta pelkään myös jo tilastotappionkin mahdollisuutta. Jos Kärpät malttaa myös puolustaa eikä hyökkäile silmittömästi niin pinnat jäävät pohjoisen hockey towniin.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
JYP:n kokoonpano

1.Kenttä
Chlubna - Ahonen - Virtanen
Cech - Marttinen

2.Kenttä
Kulonen - Hauhtonen - Ton
Nikolov - Glad

3.Kenttä
Kärkkäinen - Hirvonen - Pihlman
Virolainen - Siltavirta

4.Kenttä
T.Jääskeläinen - Hytönen - Mikkonen
Loikala - J.Jääskeläinen (hyökkääjä)

Maalivahdit:
Leinonen (Tervo)

Poissa kokoonpanosta:
Poikolainen (Kylkivamma)
Huczkowski (Rannevamma)
Sillgren (Polvivamma)
Leinonen (Nivusvamma)

Tämä siis suoraa copy-pastea JYP:n sivuilta. Ilmeisesti maalissa pelaa Lehto, vai onko JYP:llä kaksi Leinonen - nimistä maalivahtia?:D

Sillgren - Hirvonen - Ton on hajonnut pakon sanelemana. Sillgren on ollut viimeisessä peleissä niin kovin pimennossa, että miehen poissaolo ei varmasti kovin paljoa vaikuta. Leinosen nivunen on ilmeisesti kipeytynyt uudelleen, harmi sinänsä. "Mikkelin Hasek" pelasi hyvän pelin Lappeenrannassa ja olisi suonut miehen jatkavan. Ton saa jatkaa nyt Hauhtosen rinnalla. Peli kulki Lappeenrannassa, miten käy nyt?
 

salla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ciccobuccit
Re: JYP:n kokoonpano

Viestin lähetti Köpi
Ilmeisesti maalissa pelaa Lehto, vai onko JYP:llä kaksi Leinonen - nimistä maalivahtia?:D

Hehheh. En kyllä laittaisi pahakseni, jos JYP-HPK -ottelua katsomassa ollut Marko Leinonenkin astuisi tuttuun JYP-paitaan ja tolppien väliin.. tosin taisi olla vain Italian liiga joulutauolla.

Jalkapohjissa hiertää outo kutina illan ottelua silmällä pitäen. Näyttää varmalle tappiolle, mutta entä jos sittenkin..?
 

Qwerty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Re: Re: JYP:n kokoonpano

Viestin lähetti salla

Jalkapohjissa hiertää outo kutina illan ottelua silmällä pitäen. Näyttää varmalle tappiolle, mutta entä jos sittenkin..?

Niin tarkoitit varmaan että varma tappio Kärpille ;)

Ja lopputuloshan on 0-3 JYPille (Kulonen 2+1, Ton 1+2, Hauhtonen 0+1)

-Q-
 

Panda

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mielenkiintoinen peli on siis tulossa ainakin näin JYPin kannattajan näkökulmasta.

Hyökkäyksestä siis puuttuu Sillgren. Ilmeisimmin polvi on vaivannut jo pitempään, koska niin ponnettomia ovat sillin esitykset olleet viime peleissä. Ketjuissa ei ole oikestaan sillin poissaolon huomioiden mitään ihmeellistä. Kakkonen on pidetty kasassa ja nostettu ykköseksi. Hauhtoselle ja Kuloselle on nyt annetta toinen näyttöpaikka Tonin rinnalla kakkosessa. Hirvonen on näin jouduttu pudottamaan kolmoseen Kärkkäisen ja Pihlmanin keskelle. Nelosen en usko montaa vaihtoa näin tärkeässä pelissä saavan, mutta toivon olevani väärässä.

Puolustukseen on palannut Loikala kuumeestaan. Ennen kautta kukaan ei todennäköisesti olisi kaivannut miestä, mutta nykyisellä tasollaan pelatessaan mies on JYPin puolustuksen huippua ja häntä onkin jo odoteltu takaisin. Poissa puolustuksesta ovat Poikolainen sekä Huczkowski, joten Loikalan paluu osuu hyvään aikaan. Ilmeisesti Nikolovia halutaan peluuttaa Tonin kentän takana jostain syystä pelistä toiseen.

Maalilla ilmeisesti Lehto, kuten Köpi mainitsikin. Lehto on hieman vikkelämpi kuin Leinonen ja sopii siten paremmin vikkelille Kärpille. Toivottavasti Leinonen kuitenkin toipuu pikaisesti takaisin torjuntakuntoon, sillä miehen varmaa peliä tulee vielä JYPin puolustus kaipaamaan.

Pelistä voi tulla tiukka, tai sitten Kärpät pyörittelevät JYPiä mennen tullen. Sunnuntain kaltaista tulosta lienee ihan turhaa odottaa...

Veikkaus 6-2 (no jos kuitenkin onni käy niin 2-3)
 

JPL

Jäsen
Kieltämättä todella mielenkiintoinen peli tulossa. Kärpillä mahdollisuus seuran pisimpään tappiottomien otteluiden putkeen.... tästä päätellen Jyp vie (luultavasti vielä 9-3, vanhoje nputkien päättymispeleihin verrattuna...) ;) Tai sitten ei. JYP:n maalinsuulla on tosiaan Lehto ja Jari Tervo hauskuuttaa pelaajia luukunavaajana (kuka?).

Kärpiltä on poissa kuumesairainen Joni Pitkänen ja nivusiaan poteva Juha Joenväärä. Molemmat on yllättävän tärkeitä pelaajia kärpille, joten loukkaantumiset Leinonen-Silgren-Poikolainen / Jompe-Pitkänen menee kutakuinkin tasan. Jyp pelasi tv-pelin mielestäni hyvin ja Kärpät vastaavasti Jokereita vastaan kohtuullisesti. Tiukkaa näidenkin valossa. Jos Kärpät onnistuu heti alusta asti, saattaa lukemat revetä, mutta uskoisin että ensimmäinen erä on tiukkaa ja ratkaisua saadaan jälleen odottaa vasta viimeisessä erässä.
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Harmi kun Pertti Lievestuore ja Palsola&kumppanit piristyivät. Olisivat saaneet vaeltaa varjojen mailla:D

Suomalaista kateutta, meitillä kun ei ole vastaavia kiekollisia ukkoja. Nyt voitaisiin noudattaa sitä kaavaa jonka piti olla Jyp-Kärpät pelissä. Taklauksia, fyysistä peliä ja tiukkaa puolustamista. Muuten tulee hätä vikkelien Kärppämiesten kanssa.

Vaihtakaa Siltavirta Pitkäseen:D
Tami kehui pojua, silti Jypin puolustuksen huonoin. Sama kun pelaisi ilman mailaa, joku jo mainitsi ekojen pelien jälkeen.

Ton ja Kulonen sivaltavat maalit ja peli päätty 2-1 Jypille. Kärppien ainoan tekee Lievestuoreen Liisan siippa, Pertti.
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Noh noh. Enpä nyt olisi kovinkaan kriittinen Siltavirran suhteen. Ihan hyvin mies on oman ruutunsa hoitanut. Ei intoudu liian usein kiekollisiin hienouksiin, mutta omalla alueella on harvoin yhtä hukassa kuin eräs nimeltä mainitsematon Hämeenlinnaan tästä roolista siirtynyt.....

Ja illan pelistä. Eiköhän panna kaikki peukut (ja muutkin sormet) pystyyn ja luoteta siihen että JJ liimaa kaikki kiekot yhtä varmasti kuin Raksilassa syksyllä ja näyttää ettei Teron paikka ykkösenä ole aivan kirkossa kuulutettu. Niin ja 87 katkaisee maalittoman putkensa ja Thomasin Timppa on yhtä hukassa kuin Hippoksella lokakuun lopussa.

Ja tuosta Tervosta sen verran että on siis JYPin omia junnuja. Oulussa ei ilmeisesti seurata nuorten (alle 18- ,vai olikos 17-,vuotiaiden) maajoukkueita, kun yhdessä joukkueessa molemmat veskarit (Tervo & Sorsa) tulivat JYPin A-junnuista.
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Viestin lähetti Musta87
Noh noh. Enpä nyt olisi kovinkaan kriittinen Siltavirran suhteen. Ihan hyvin mies on oman ruutunsa hoitanut. Ei intoudu liian usein kiekollisiin hienouksiin, mutta omalla alueella on harvoin yhtä hukassa kuin eräs nimeltä mainitsematon Hämeenlinnaan tästä roolista siirtynyt.....


NO myönnetään, alkukaudesta Sami pelasi ihan hyvin, mieleen jäi se, että pelaa yleensä isotkin miehet pois, aika fyysinen. Liikkuminen ja taitotaso eivät päätä huimaa, eikä ole oikein kehittynytkään. Saanut välillä niin vähän peliaikaa, voi johtua siitä. HPK-matsissa oli aika hukassa välillä.

Kyllä se Kanki vaan HPK-pelissä hyvin pelasi, katsoin että kuka syötti hyvin ja toi kiekon ylös, sehän oli Markus :)
Tosiaan hyvä "vaihto" sattuman kautta tämä Loikala/Kankaanperä. Ehkä Markuksen kohdalla auttaa se, että ei ole joudu ottamaan niin paljon paineita, kun siellä puolustuksessa riittää käsiä ja vastuunkantajia. Viime kauden Jyp-puolustus kun oli aika heikko.
 

vsop

Jäsen
Tiukkaa tekee, tosin molemmille. Kärpät putkessa, joka joskus päättyy, JYP aloittamassa uutta putkea, mutta saako se jatkoa. Ottelussa voiton tulee viemää Kärpät, vaikkakin JYPillä on uusia ketjumuutoksia tehty. Nämä muutokset osoittavat Saariselta osittaista pelaajien tuntemusta ja osittaista väheksyntää. Vastaavasti Kärpillä Heikkilä on antanut vastuuta vastaaville pelaajille, mitä taas Saarinen ei anna. Joukkueissa on pelaajia, jotka ovat vuoden kahden päästä monen rahaseuran kiikarissa, tosin jo nyt seurataan suurennuslasilla useampaa pelaajaa.

Yksi on kuitenkin varma, molemmista joukkueista lähtee omia kasvatteja muualle parin vuoden sisällä jos ei jo ensi kaudeksi. Pitäisivät vain varansa, koska näille muutamille pelaajille on jo nyt sponsorit takana, missä sitten pelaavatkin.

Seurattavaa ottelun tiimoilta on kuinka paljon pelaavat nämä tulevaisuuden urhot. Ei kiinnosta pätkääkään ulkomaan pellejen edesottamukset.

Voitto Kärpille numeroin 4-3 jatkoajalla.
 

JPL

Jäsen
Ja tuosta Tervosta sen verran että on siis JYPin omia junnuja. Oulussa ei ilmeisesti seurata nuorten (alle 18- ,vai olikos 17-,vuotiaiden) maajoukkueita, kun yhdessä joukkueessa molemmat veskarit (Tervo & Sorsa) tulivat JYPin A-junnuista. [/B]

Kiitti vaan infosta... aika turha yleistäminen Oululaisista, jos meikäläisellä on jäänyt kaverin nimi huomaamatta ;-) Junnupeleistä tulee lähinnä seurattua vain noita alle 20 vuotiaita... aika vähän nuorempia.
 

D2

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jyppi on saanut taas pelijuonesta kiinni ja perustasoltaan selvästi parempana joukkueena nappaa pisteet Jyväskylään maalein 0-3. ;) Maalintekijöinä kunnostautuvat Chlubna ja Virtanen 2 kertaa.
Lehdolle peli on varmasti tärkeä. Nyt on oiva sauma näyttää epäilijöille pitämällä nollat.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Viestin lähetti vsop
... vaikkakin JYPillä on uusia ketjumuutoksia tehty. Nämä muutokset osoittavat Saariselta osittaista pelaajien tuntemusta ja osittaista väheksyntää. Vastaavasti Kärpillä Heikkilä on antanut vastuuta vastaaville pelaajille, mitä taas Saarinen ei anna.

Ettämitä? Piti lueskella vähän aikaa mutten sittenkään vielä tajunnut mitä oikein ajat tällä takaa. Eli ketjumuutokset Jypissä osoittavat Saariselta osittain pelaajien väheksyntää? Nyt jos koskaan on valmennusjohto pikemmin ollut hereillä (Muistetaan ettei Saarinen valmenna Jypiä yksin). Entinen ykkösketju Sillgren-Ton-Hirvonen on pelannut viime aikoina aivan miten sattuu ja se oli aikakin jo hajottaa. Tietysti siinä painoi myös Sillgrenin loukkaantuminen, mutta silti. Ykköseksi on nostettu viime pelien pirtein kenttä Ahonen-Chlubna-Virtanen ja sen pakkiparina on niin ikään viime pelien parhaat pakit Cech ja Marttinen. Ton pelaa kakkoskentässä Hauhtosen ja Kulosen kanssa, ja tuo kenttä oli kovassa vireessä sunnuntain SaiPa - pelissä.

Kaipaisin selitystä millä lailla ketjumuutokset osoittavat kenenkään väheksyntää ja mitä oikein tarkoitat sillä, ettei Saarinen anna vastuuta vastaaville pelaajille?
 

Musta87

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti JPL


Kiitti vaan infosta... aika turha yleistäminen Oululaisista, jos meikäläisellä on jäänyt kaverin nimi huomaamatta ;-) Junnupeleistä tulee lähinnä seurattua vain noita alle 20 vuotiaita... aika vähän nuorempia.

Juu....eipä ollut meikäläiseltäkään tarkoitus yleistää, mutta hieman taisin siihen kieltämättä sortua. Ja sen verran tuosta heitosta ettei kyllä itsekään tule seurattua kuin nuo JYPin miehet noista nuorista.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Musta87
Ja sen verran tuosta heitosta ettei kyllä itsekään tule seurattua kuin nuo JYPin miehet noista nuorista.

Onko ne viela miesten kirjoihin laskettavissa? ;)

Joo, peli alkoi ja kukapas muukaan teki ekan kassin kuin Tomas Chlubna!

Sen verran viela, etta pelaako siella nyt loppujen lopuksi Leinonen vai Lehto maalissa?

[EDIT]

Lehto.

-Tj
 
Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös