Kärpät - JYP ti 18.2

  • 6 162
  • 81

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Koko napapiiri tärisee jännityksestä, kun Oulun Raksilan jääladossa pelataan runkosarjan viimeinen pohjois-suomen "paikallisottelu"! Kärpät saavat vastaansa kotijoukkueen tapaan kotiedusta tiukasti taistelevan JYPin , ja tässä ottelussa voi joukkueiden keskinäinen paremmuusjärjestys jo ratketa. Mikäli Kärpät voittaa, menee se JYPistä jo 4 pisteen päähän, mutta JYPin ottaessa kauden ensimmäisen voittonsa Kärpistä, ero kaventuisi lähes olemattomaksi - eli tasapisteisiin!

JYPin aikaisemmat Oulun-vierailut ovat menneet varsin tasaisissa merkeissä - kerran pelattiin tasan 1-1, ja toisen kerran Kärpät vei harmittavasti voiton maalein 2-1! Maaliodotusarvot ovat alhaiset myös tiistain pelissä, koska molempien joukkueiden puolustus on viime aikoina ollut aivan huippuluokkaa! (lukuunottamatta Kärppien erikoista räpellystä Lahdessa)

Nyt voimmekin kysyä:

Kiiltävätkö Matti Alatalon ja Ari Salon päälaet Raksilan valoja kirkkaammin?
Alistaako Hippoksen taskuraketti Eric Perrin isäntiä?
Dominoiko liigan maalipörssin hallitseva mestari ja tämänhetkinen johtaja Tomas Chlubna?
Kumpi JYPin kahdesta huippuvahdista on tulessa Raksilassa?
Tekeekö Pekka "Peksi" Poikolainen kauden avausmaalinsa?
Löydänkö minä ikinä kadonneita nallekarhukuvioisia aluskalsareitani?

Näihin kysymyksiin ja moniin muihin saat vastauksen, kun seuraat tiistai-iltana alkaen klo 18:30 hegemoniakamppailua Kärpät-JYP!
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Play-off asetelmia tässäkin pelissä varmasti haetaan, kun mahdollisuus ottelusarjaan puolivälierissä on. JYP saa varmasti vastaansa sisuuntuneen Kärppä-lauman, jota Pelicans nöyryytti Lahdessa.
JYP:n kiekolliseksi johtajaksi pakistossa ennen kauden alkua nimetty Pekka Poikolainen on vielä ilman kauden avausmaalia. Kahdessa viimeisessä pelissä on kerran Pekka kiekon maaliin asti saanut, mutta maali hylättiin maalivahdin häirinnän perusteella. Blues-pelissä oli myös Peksi nokikkain Myllyksen kanssa, mutta ei vieläkään..joten josko jo nyt? Samoin odotellaan kolme peliä unten mailla olleen maalikuningas Chlubnan heräämistä.
Jihlavan Jyrä iskee kyllä silloin kun vähiten odotetaan..
Myös JYP:n maalivahtivalinta on taas mielenkiintoinen, viimeiset kaksi peliä hyvin pelannut Pitkämäki vs. kaikki Kärppä-pelit torjunut Leinonen. Kumpi maalissa?

Kärpät tuskin lähtee takki auki opetuksen saatuaan, joten tulosvetoon laittaisin Kärpille 3,4,5 ja JYP:lle 1,2

EDIT: Typo
 
Viimeksi muokattu:

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Viestin lähetti Köpi
Blues-pelissä oli myös Peksi nokikkain Poikolaisen kanssa, mutta ei vieläkään..joten josko jo nyt?
Hankalaa, kun maalipaikoissa joutuu kamppailemaan itsensä kanssa....Mutta sitähän urheilu on: itsensä ylittämistä. Mutta jos Pekka olisi kahvittanut Poikolaisen, niin voidaanko sanoa, että Pekka petti itseään?
 

jakumia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jaa, että tämmöinen peli nyt, voisi sanoa taas. Käsikirjoitushan on laadittu jo kauan sitten. Siitä tuskin poiketaan tiistaina Raksilassa.

Jyp panee ylimääräistä toppausta puseroihin ja käyttää tavallista pidempiä mailoja, eli rakentaa poroaidan keskelle kenttää: tästä ei mennä. Ja jos mennään, pannaan liha läjään oman maalin eteen, laadusta tinkimättä.

Ja jos kiekko osuu omaan lapaan sopivassa saumassa, kirmataan täyttä karkua kohti oululaismaalia, kuin varsat kevätlaitumella.

Tästähän seuraa se, että pillipiiparipaimen on hukassa. Se on aina. Se huutaa sutta väärässä paikassa, ja oikeassa paikassa ei. Siispä susi tulee ja syö.

Niinpä käy niin, että jypi tekee pari maalia, kuten tavallista, ja Kärpät yrittää ottaa kiinni, niin kuin tavallista. Ja saa kuin saakin. Sitten pelaillaan tasapeli varsinaisella peliajalla. Ja sitten jatkoajalla toinen ottaa tahallaan jäähyn ja toinen moken pois, ja sitten arvotaan.

Tämän pituinen tämä.
 

MrJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos vaan liput napsahtaa kohdilleen, pitänee joukkueiden edellisen kohtaamisen tasosta huolimatta hallille vääntäytyä. Viime kerrallakin hehkutettiin 'kauden tärkeintä peliä kummallekin joukkueelle'- tyyliin, silloin se ei ainakaan kentän tapahtumissa näkynyt, saa nähdä kuinka nyt käy. Pahoin pelkään takkiauki Kärppiä, juupatuuba tuomaria ja tuttua vieraskiekko JYPiä. Harmittaa vaan niin vietävästi, että JYPn kotipelit ovat jääneet vähemmälle sattuneesta syystä...

Ylläoleva resepti kyllä enteilee pisteitä JYPlle. Kärppien asennehan nähtiin jo Pelicans pelissä voitetun HPK pelin jälkeen, joten leijukiekko sopii Keski-Suomen 25 ja risat nuorelle aikuiselle (Aravirran analogiaa tässä ajankohtaisesti lainatakseni), joka korjaa pisteet kotio tiukalla puolustuksella, hyvällä maalivahtipelillä ja terävillä vastaiskuilla.

Kärpistä mielenkiinnolla seuraan Tsekkien esityksiä, miten Tono jatkaa nousuaan tasolleen ja kuinka mrTenkrat selviytyy tämänhetkisestä yöstään...
 

#43

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tämä peli tulee kyllä skipattua, sen verran kehnoja ovat kauden lukuisat aiemmat kohtaamiset olleet näiden tiimien välillä. Tuo välisarja-systeemi on muutenkin aivan perseestä, samat joukkueet koko ajan vierailulla ja tämä onkin näkynyt katsojaluvuissa. Toki tämä näkyy myös pistesarakkeessa, on ollut aika helppo tuo Kärppien "lohko". Mutta mieluummin säästän euroni torstain HIFK-peliin(enkä varmasti ole ainoa).

Mutta. Mikäli JyPin virveleistä saadaan siimat poikki ja keskialueen yli päästään KIEKON KANSSA vauhdilla, saattaa harvalukuinen katsomo nähdä kotijoukkueen toimesta jopa kolmekin maalia(positiivinen arvio). Ja ehkäpä jopa voitto varsinaisella peliajalla!
 

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
Ryynikylän pojat on täällä taas. Loistavan Kerho-matsin jälkeen näemme Raksilassa sen, että JYP puolustaa ja kahvaa ja Kärpät yrittävät päästä JYPin keskialueen muurin ohi. Aika mielenkiintoista, etten sanoisi. UrpoKale-liigan välisarjasysteemit ovat aika perseestä.

Jotenkin minusta tuntuu, että jompi kumpi äityy hurjaan maali-iloitteluun Raksilan pakastearkussa, mutta kaiken järjen mukaan peli päättyy näin...

Kärpät-JYP 1-0 (0-0, 0-0, 0-0, 1-0)

1. erä

Ei maaleja

Rangaistukset:

JYP 2.27 Pekka Poikolainen, 2 min koukkaaminen

KÄR 11.12 Pasi Nielikäinen, 2 min ryntääminen

JYP 16.03 Janne Hauhtonen, 2 min kampitus

2. erä

Ei maaleja

Rangaistukset:

KÄR 21.02 Jari Viuhkola, 2 min huitominen

JYP 24.58 Tuomas Pihlman, 2 min väkivaltaisuus
KÄR 24.58 Pasi Nielikäinen, 2 min väkivaltaisuus

JYP 31.02 Jari Korhonen, 2 min korkea maila

JYP 37.40 Pekka Poikolainen, 2 min koukkaaminen


3. erä

Ei maaleja

Rangaistukset:

KÄR 44.02 Drew Bannister, 2 min kyynärpäätaklaus

KÄR 51.00 2 min väärä vaihto

JYP 53.04 Jari Korhonen, 2 min koukkaaminen

Jatkoaika:

1-0 63.04 Petr Tenkrat (Petr Ton, Jari Viuhkola) yv, im, jam, vom.

Rangaistukset:

JYP 61.42 Antti Virtanen, 2 min koukkaaminen
KÄR 61.42 Jussi Jokinen, 10 min sukeltaminen

Maalivahdit:

KÄR Niklas Bäckström 8+11+6+1 = 26
JYP Tero Leinonen 10+11+13+3 = 37
 

tiikeri

Jäsen
Viestin lähetti Polliisi
Jotenkin minusta tuntuu, että jompi kumpi äityy hurjaan maali-iloitteluun Raksilan pakastearkussa, mutta kaiken järjen mukaan peli päättyy näin...

Kärpät-JYP 1-0 (0-0, 0-0, 0-0, 1-0)



Mehtään menee niin että roikaa. JYPin kiintiö on jo tämän kauden osalta täynnä noista puuduttavista ja tylsistä 1-0 ja 0-1 peleistä. Kärpät saa nöyryyttävästä Pelicans-tappiostaan hirmuisen latauksen ja vireen päälle ja iskee taululle vähintään kaksinumeroiset lukemat. JYP jatkaa tyylilleen uskollisena: kahvaa, painii, virvelöi, pilkkii ja tekee korkeintaan kaksi maalia, joista toinen on joku keskialueelta heitetty räkäkahvapomppu. Tylsä peli siis tiedossa, ei sytytä minua ainakaan pätkän vertaa.

Pakollinen veikkaus: Kärpät - JYP 6-1. Ja eikun seuraavaa peliä odottamaan...
 

wade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ,Maple Leafs ,Blackburn Rovers
Kärpät on ollut Jypille tällä kaudella kaatamaton peto ja tulee olemaan sitä tämänkin pelin jälkeen. Nollille ei kuitenkaan jäädä peli päättyy 4-2 kärpäsille ja allekirjoittanut odotta torstaita entistä innokkaammin.
 

haanet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Detroit
Tasanen peli tulossa ja kuntopuntarin mukaan (mtv3) jyppihän siellä keikkuu 7 viimeistä peliä 5 voittoa ja 2 tasuria :) silti on heti ammuttava oma lento tuolta pilvilinnoista alas ja todettava että Kärpiltähän ei ole vielä nahkaa nyletty tällä kaudella kertaakaan, pientä hännästä vetämistä lähinnä olleet Jypin puolelta.
Selityskin on aika helposti löydettävissä ainakin mielestäni Kärppien liike parhaimmillaan Jypiä vastaan on kyllä myrkkyä miejän puolustuspelaamiselle.
Mutta ei huonolla pelillä kai nousta SM-liigan kuntopuntarin kärkeen joten maali-iloitteluun jypillä ei ole varaa minkään joukkueen kanssa siis jos tästä piste tai pisteitä tulee niin maalit on kyllä kiven alla molemmilla. Uskon että tämä peli voitetaan 2-3 maalilla.
Jos tästä tulevan pelin lopputuloksesta pitää spekuloida niin paremmat mahdollisuudet pleijareissa näkisin jypillä olevan Bluesia vastaan joten vaikka tämä hävitään niin kärpät kyllä saa 3.sijan runkosarjassa ottaa jotta Espoon Blues tulis vastaan. No ennenaikaista spekluloida mutta tuohon suuntaan se minusta menisi parhaiten.
Kuten joku on sanonut keskimäärin mukavampi on voittaa kuin hävitä joten oman joukkueen voittoon uskotaan kunnes toisin näytetään toteen :)
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Tjahas, huomenna on ohjelmassa runkosarjan viimeinen Kärppä-matsi, ja olisi siis korkea aika avata voittotili. Oma uskoni noiden kotikaupunkini inhojen valkoturkkien nylkemiseen on kova, sillä mikä olisikaan parempi tapa viettää Jatkoaikaan liittymiseni vuosipäivää. Onnekseni saan jälleen ilmaislipun, koska intresseihini ei todellakaan kuulu Kärppien tukeminen vähistä rahoistani.

JYPin peli on tauon jälkeen kulkenut kohtuullisesti, Ilves-matsi oli melkoisen onneton esitys, mutta vierasvoitto Ässistä ja kotitasuri Blegia vastaan ovat kohtuullisia tuloksia. Pisteitä on tullut viimeisestä seitsemästä ottelusta, ja se on mukava saldo. Itse asiassa viimeisin pisteetön ottelu oli juuri edellinen Raksilan vierailu, jossa Chlubnan viltityksen arvoinen munaus ratkaisi pelin kolmannen erän alussa. Uskoisin, että hampaankolossa on jotain, ja latausta luulisi löytyvän.
Toki sitä varmasti löytyy myös Kärpiltä. Hienon HPK-voiton ja putken katkaisemisen jälkeen tuli nolo tappio Lahdessa lonksunokkia vastaan, jotka tosin ovat esittäneet kelpo otteita viime aikoina. Mutta kotijoukkueella on siis eräänlainen näytön paikka.

Otteluhan on vaihteen vuoksi tärkeä, sillä joukkueilla on eroa vaivaiset kaksi pistettä. Kamppailu sijoista 3.-5. on tasaista Blegin ollessa Kärppien ja JYPin välissä.
Kärpät on luonnollisesti ennakkosuosikki otteluun, ja myös runkosarjan kolmannen sijan perijäksi. Silti oululaiset varmasti tietävät, että ottelusta ei tule helppo. Asennevammaa tuskin on Lahden reissun jälkeen. Käsikirjoituksen tietävät jo kaikki; JYP tukkii keskialueen kahvamuurilla, josta Kärpät sitten pyrkivät läpi parhaansa mukaan JYPin kytätessä mahdollisia vastahyökkäyksiä.

JYP lähtee otteluun lähes parhaalla mahdollisella miehistöllään, poissa on vain puolustaja Jyri Marttinen. Itse toivon kovasti, että Jyssy palaa edes pleijareihin, sillä silloin joukkue tarvii hänen kaltaisiaan äijiä.
Maalissa aloittanee Mikkelin Muurina tunnettu Tero Leinonen. Toki Pitkä-Jusen aloitusvuorokaan ei olisi ihme, sillä mies on pelannut pari viime peliä maalilla hyvin. Nyt on kuitenkin mielestäni Leiskan vuoro.
Puolustus ja hyökkäys noudattanevat viime peleistä tuttuja koostumuksia, mitä nyt korkeintaan kolmos- ja nelosketjuissa voi olla pieniä vaihdoksia tai pakistossa joitain muutoksia.

Kärpiltä sivussa lienevät Pitkänen, Palsola, Mettovaara ja Aarnio?

Ottelun lopputulos tulee olemaan 1-3.
JYPin maaleista ainakin yhden iskee Kärppä-fanien suursuosikki Antti Virtanen? Voiko joku muuten kertoa, miksi Kärppäläisillä tuntuu olevan niin kovasti anpatioita Virtasta kohtaan? Suunnilleen samalta tuntuisi, jos itse alkaisin vihaamaan suunnattomasti vaikkapa Pelicansin Jani Keinästä...

PS: Tarkkailkaa JYPin numeroa 5, Miika Huczkowskia. Takaan, että mies ei tee yhtään oman pään virhettä.
 
Viimeksi muokattu:

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Kauden viimeinen runkosarjapeli Kärppiä vastaan. Ja nyt se voitto viimein tulee. Ottelu päättyy 1-3 tiukkojen ja todella vauhdikkaiden vaiheiden jälkeen. Tero Leinosella on ottelun päätyttyä 37 torjuntaa. Ja JYP on tasoissa Kärppien kanssa.

Tosiaan, SM-liigan välisarjasysteemi on perseestä, kun joudutaan näin monta kertaa tällaisia kahvajoukkueita, kuten Kärpät, vastaan pelaamaan. Uudistuksia, Urpo!
 

Tarmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti kimmo
Tosiaan, SM-liigan välisarjasysteemi on perseestä, kun joudutaan näin monta kertaa tällaisia kahvajoukkueita, kuten Kärpät, vastaan pelaamaan. Uudistuksia, Urpo!

Peli päättyy 5-1.

Välisarjasysteemi on syvältä mutta kerroppas, että mikä joukkue ei liigassa kahvaisi JYP se ei ainakaan ole?
 

H.Hietaharju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Taas niitä vastaan

kuten olen jo joskus sanonutkin, en lähde tuhlaan aikaani eli katsomaan peliä jyppiä vastaan, vaikka heille symbatiaa annankin mahtavasta kaudesta!

Kausikortin omistan, ja luovutan sen mielelläni nille joilla on harvoin tilaisuus rahan takia mennä katsomaan peliä, nyt siis mielelläni lainaan sitä ja tsiikaan vaikka Teksti-tv:stä tuloksen.

Tämä sen takia että jyppi on oulussa inhottava, jos suoraan sanon.
ei peliä ole kiva katsoa jos toinen keskittyy kahvaamiseen ja koukkimiseen ja extra-puolustamiseen.

mielestäni tulokset puhukoot puolestaan!
pitäskö jypin pelata erillain viihdyttääkseen kansaa?
ei ikinä. tyylistä viis kunhan vain tulosta tulee.
toiset haluaa nähdä kärppien voittavan, toiset runsasmaalisia pelejä, toiset taas ainostaan viihdyttävä ja tiukkoja matseja.
Minä pidän reilusta ja luovasta pelistä.

Kärpät-hpk oli mielestäni vivahdus entisajasta, tuollaista lätkää on kohta enää hyvin harvoin tarjolla.

niin kärpät voittaa 2-1
 

Kidd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Alaska Aces
Tämän pelin jätän itsekin suosiolla väliin. Ei millään pahalla, mutta kotipelit JYPiä vastaan ovat olleet puuduttavan tylsiä.

Homman juoni taitaa olla se, että Kärpät painostaa, JYP tekee maalin jonka jälkeen Kärpät ajavat takaa kaksi ja puoli erää. JYPin maalin viimeistelee luonnollisesti Antti Virtanen, Kärppien tasoituksen paukauttaa Viuhkola.

1-1.
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
JYPin kahvamuodostelmat tänään

JYP lähtee kahvaamaan seuraavassa kokoonpanossa:

Pihlman - Immonen - Virtanen
Chlubna - Hauhtonen - Kulonen
Mikkonen - Perrin - Sillgren
Mustonen - Kärkkäinen - Jääskeläinen

Huczkowski - Korhonen
Nikolov - Virolainen
Loikala - Poikolainen
Vaarasuo - Pikkarainen

Pitkämäki
(Leinonen)

lähteenä www.jypht.fi.

Chlubna ja Mikkonen ovat vaihtaneet paikkoja, aika erikoinen veto. Tällä varmaankin herätellään nukuksissa ollutta Jihlavan Jyrää, ja haetaan Perrinin kenttään hieman enemmän vääntö- ja puolustusvoimaa sekä energiaa.
Pakistossa Vaarasuo on ottanut Kortelaisen paikan, ja se lienee oikeutettu muutos, sillä Vaarasuo on esittänyt viime aikoina näistä kahdesta parempia otteita.
Pitkä-Juse aloittaa maalin suulla, ei yllätys sinänsä, sillä mies on ollut erinomainen viime peleissä.
 

Lare

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kaikki odottavat Kärppien olevan hurjassa vireessä nyt, kun se sai Pelicansilta selkäänsä. Niin luulee Kärpätkin ja se viimeinen silaus jää pelistä puuttumaan. JYP voittaa 3-2 ja me Kärppien kannattajat kiroamme JYPin kahvakiekon, vaikka vika oli täysin Kärppien omassa saamattomuudessa.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Jees, kyllä täytyy toivoa, ettei tule Kärpät vastaan pleijareiden ekalla kierroksella, eihän tätä "en jaksa mennä katsomaan kun on niin tylsää kahva-sumppu blaa blaa blaa"-ruikutusta kestäisi kuunnella edes sen neljän pelin ajan (jotka Jyppi tietysti veisi).

Itse veikkaan, että tämän illan pelistä tulee runsasmaalinen ja viihdyttävä kiekkomatsi. Jypillä ei ole mikään pakkovoiton paikka, joten oma peli on varsin vapautunutta. Kärppien paras pelaaja, Ton, on päässyt lähes sille tasolle missä hän oli pelatessaan viime kaudella huikean mailataiturin Tomi Hirvosen rinnalla.

Lopputulos ei siis ole muuta kuin 3-5, maalintekijöinä Ton (kolme Jypin verkkoon ja yksi omiin) sekä Chlubna, Virtanen, Immonen ja Mustonen.
 

Näkkäri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti H.Hietaharju

mielestäni tulokset puhukoot puolestaan!
pitäskö jypin pelata erillain viihdyttääkseen kansaa?
ei ikinä. tyylistä viis kunhan vain tulosta tulee.
toiset haluaa nähdä kärppien voittavan, toiset runsasmaalisia pelejä, toiset taas ainostaan viihdyttävä ja tiukkoja matseja.
Minä pidän reilusta ja luovasta pelistä.

Hienoa, että asiaan otetaan kantaa myös Oulussa!! JYP on nykykiekon kauhukuva, eikä ole mikään ihme ettei sen pelejä kiinnosta kenenkään mennä katsomaan!! JYP- pelit ovat aina kauden huonoimpia viihteellisyydeltään!!

Älkää Jyväskyläläiset luulko, että olisin edelleenkin Porin pelistä katkera.. Se toimii ainoastaan inspiraationa räkäkiekkoa vastaan :)
 

JPL

Jäsen
Kaikki merkit viittaavat siihen että ottelu on tiukka ja vähämaalinen. Aivan samoin kuin viime viikolla Pelicans pelistä Kärppien piti ottaa selvä voitto.... Toisin sanoen tulosvetoon Kärpille 6,7,8 ja Jyp:lle 0,1
 

Roy

Jäsen
Hupsis-Pitkämäki siis maaliin. Tuskin pystyy parempaan ainakaan kun Leinonen kahdessa edellisessä Kärppä-pelissä. Mies oli niissä aika maaginen. Pitkämäestä muistuu mieleen pronssipeli muutaman vuoden takaa ja Ilveksen rökitys Hakametsässä. Niin ne ajat muuttuu. Saapa nähdä miten käy tänään.

Voittohan tästä on otettava. Kärpät tietää ottelun tärkeyden ja pelaavat varmasti sen mukaan. JYP pelaa sitä omaa peliään, mitä se on Raksilassa esittänyt kauden aikaisemmissakin peleissä. Muulla pelillä sillä tuskin olisi Raksilassa mitään mahdollisuuksia.
Muistutuksena vielä, että voittoon Raksilassa ovat tällä kaudella pystyneet vain Jokerit 2x, Tappara ja HPK jatkoajan jälkeen. Tuohon joukkoon pääseminen olisi hatunnoston arvoinen suoritus.
 

SePuree

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja Hokki
Liiku, hajota sumppu, ammu jo PRKL!

Viimeksi peli olisi voinut ratketa eka erässä 5-0 tai jotain, mutta kun ei... Ei varmaan tänäänkään ja lataan energiani torstaille.

Jyp:llä ei yksinkertaisesti riitä taito eikä liike haastaa Kärppiä oikeaan kiekko-otteluun. Sumppu ja roikkuminen sekä huippuveskat pitävät numerot siedettävinä ja tässä on jopa aina sen kuuluisan yllärin paikka. Kolmanteen erään mennään 1-0 ja parilla vastaiskulla jypikylän pojat vievät pinnat...

Jos Kärpät tekee maalin alle 5 minuutissa ja toisen alle 10 minuutissa, paikalle vaivautuvat näkevät kuinka yllättävän hyvin menestynyttä JYPiä viedään.

Toiveajattelua vaan TULOS : 2-1
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Re: Taas niitä vastaan

Viestin lähetti H.Hietaharju
Tämä sen takia että jyppi on oulussa inhottava, jos suoraan sanon.
ei peliä ole kiva katsoa jos toinen keskittyy kahvaamiseen ja koukkimiseen ja extra-puolustamiseen.

mielestäni tulokset puhukoot puolestaan!
pitäskö jypin pelata erillain viihdyttääkseen kansaa?
ei ikinä. tyylistä viis kunhan vain tulosta tulee.
toiset haluaa nähdä kärppien voittavan, toiset runsasmaalisia pelejä, toiset taas ainostaan viihdyttävä ja tiukkoja matseja.
Minä pidän reilusta ja luovasta pelistä.

Aika rasittavaa itkua, suoraan sanottuna. Kärppien fanina en suoraan sanottuna yhtään rupeaisi kitisemään mailankäytöstä, joka oululaisilta onnistuu myös todella hyvin. Ja mieluummin minä otan kaksi pistettä hyvällä ja tiukalla puolustuksella maalein 3-2 tai 2-1, enkä 5-4 tai 6-5. Ja kirjoitusasussasi on myös hieman virheitä..HIEMAN..

Chlubnaa koetetaan herätellä näemmä siirtämällä hänet puukäsi-Hauhtosen vierelle. Saapi nähdä, turhauttaako tämä entistä enemmän Jyrää vai iskeekö Tomas maalin Bäckströmin selän taakse? Pitkämäki jatkaa maalissa, on nyt osoittanut hyviä otteita pari peliä, eikä ole päästänyt sitä vakituista hupsistaan.
Puolustuksessa a-juniorit ovat vaihtaneet paikkaa, Vaarasuo korvaa Kortelaisen.

Kuitenkin Kärpät pitänee pisteet Raksilassa, 3-1.
 

hermano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
Viestin lähetti the great leo

JYPin maaleista ainakin yhden iskee Kärppä-fanien suursuosikki Antti Virtanen? Voiko joku muuten kertoa, miksi Kärppäläisillä tuntuu olevan niin kovasti anpatioita Virtasta kohtaan? Suunnilleen samalta tuntuisi, jos itse alkaisin vihaamaan suunnattomasti vaikkapa Pelicansin Jani Keinästä...

Heh. No kyllä se suakin kyrsis jos vastustajan paidassa tuollainen ärrrrsyttävästi virnuileva mikkihiiri kävisi vähän väliä rankaisemassa.

Ei Antti ole koskaan sikaillut tms. ikävää onpahan vaan ollut hyvä pelimies. Etenkin Hermeksen superketju Virtanen-Uusikartano-Pärssinen oli todella kova kanto kaskessa. "Paras" muisto ehkä neljäs liigakarsintavälieräottelu Kokkolassa, jossa Antti pisti jatkoaikamaalilla sarjan viidenteen peliin kaudella...97-98(?).

Paras muisto viimeiseltä divarikaudelta kun Haapakoski pisti runkosarjan viimeisessä Kärpät-Sport -matsissa puhtaalla suoralla Virtasen levyksi ja senkat nenästä täysin järjettömästi... hymiö.

Eli summa summarum, tämä antipatia on vain kunnioitusta pelimiehen taitoja kohtaan. Vaikka sitä ei joku tunnustaisikaan. Kärppäkiusaamista jo vuodesta -96 (Tuto), se on sopisi Antin tunnuslauseeksi. Se on meidän matssundin tai maskenkarlsson. Jos Jyppi pudottaisi Kärpät pleijareista, ei ole epäilystäkään kuka tekisi sen ratkaisevan maalin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös