Kärpät - Jokerit to 22.9.2005

  • 22 667
  • 111

kapa#21

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
voitte hifkin ja jokereitten kannattajat valmistautua siihen että tällä kaudella ei playoffeja helsingissä nää. Kumpikin joukkue tarttis kipeesti monta vahvistusta, mutta mikä tärkeintä pitäs päästä eroon puolesta porukasta...
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
kapa#21 kirjoitti:
voitte hifkin ja jokereitten kannattajat valmistautua siihen että tällä kaudella ei playoffeja helsingissä nää.
Mitä helvettiä, onko pleikkareiden televisiointi peruutettu helsingin seudulla?
 

ennustaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Blackhawks
Täysi tyrmäys mistä ei voi olla muuta kuin tie ylöspäin. Toivottavasti kahdeksan päästettyä maalia ei vaikuta paljoakaan Goehringin itseluottamukseen, koska mitä nyt telkkarista näin Kärppien maaleja, niin ei paljoakaan kenttäpelaajilta apuja tullut. Puolustus pitäisi pystyä tilkitsemään paljon tehokkaammin. Tehokkuutta hyökkäyspäässä on sitten aikaa hioa, mutta jos omissa kolisee näin paljon voitoista saa vain haaveilla.
 
Viimeksi muokattu:

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Waden pakatut laukut

Taitaa Immonen olla lähtökuopissa jo. Seuraavaa peliä ei todellakaan kestä enään hävitä, jos meinaa valmentajapaikkansa säilyttää. Oikeastaan olisi liigan ja Jokereiden kannalta parempi, jos Wade tekisi asioiden kulusta omat johtopäätöksensä ja lähtisi vittuun. Kurittomuus kentällä on valmentajalta perittyä, siksi sitä ei saa kitkettyä muuten kuin valmentajaa vaihtamalla ja kaikkien kannalta paras aika tälle toimenpiteelle olisi nyt.

Vaikka toisaalta, aivan sama kuinka syvällä Jokerit rypee..minulle siis. AIVAN SAMA!
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Koskenkorva kirjoitti:
Taitaa Immonen olla lähtökuopissa jo. Seuraavaa peliä ei todellakaan kestä enään hävitä, jos meinaa valmentajapaikkansa säilyttää. Oikeastaan olisi liigan ja Jokereiden kannalta parempi, jos Wade tekisi asioiden kulusta omat johtopäätöksensä ja lähtisi vittuun.
Olet ilmaissut mielipiteesi ja se on tullut selväksi, mutta taidan juoda sinut viikonloppuna ja röyhtäsistä päälle. Siinä mielipiteen sinun mielipiteestä ;-)

Toki jos Wade lähtee olisi hienoa jos hän lähtisi itse. Olen kuitenkin varma, että Hjallis ja Masa ei tee itsestään pellejä antamalla Wadelle kenkää ennen kuin jengi on edes sinnepäin kunnossa.
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Minusta on aika rohkeaa haukkua Jokereita huonoksi. Kärpät sai otteluun mielestäni hiukan onneekkaankin alun, mikä vapautti joukkueen ja lisäsi vierailijan tuskaa. Katselemaalla laukaisutilastoa ottelu oli kohtalaisen tasainen. Kärpät oli selvästi parempi Jokereita tuloksen kannalta merkittävillä alueilla maalivahtipelissä, maalinedustapelissä sekä viimeistelyssä. Miehet ottettiin tarkemmin omalla maalilla kuin Jokreilla, Bäkström koppaili kiekkoja astetta paremmin kuin virkaveli toisessa päässä. Jokereillakin oli omat paikkansa, vaikka vaisulta näyttikin. Jos joku noista Nikke on muuri huudot virittäneistä torjunnoista olisi jäänyt tekemättä olisi peli voinut sillä yhdellä maalilla saada uutta tuulta purjeisiin.

Jokereiden joukkuetta katsoessa voi todeta silläolevan menossa tuskallinen kasvuprosessi. Katsellessa Jokereiden nimilistaa niin varsin harva "nimimiehistä" omaa hyvänliikeen, mielestäni ainoa sellainen on oikeastaan Dahlman, (jollei lasketa telakalla olevia Jantusta ja Järventietä). Varis, Harkins ja Martikainen on kaikki melkoisia puujalkoja joiden liikettä pitäisi paikata muiden toimesta. Sitä liikettä ja työtä oli edellisellä kaudella tuomassa Lind ja Metropolit. Sen lisäsksi illan kokoonpanosta puuttuivat hyvän liikkeen omaavat Jantunen ja Järventie. Varista, Valtosta; Mapletoftia ja kumppaneita ei mihinkään huippuliikeen rooliin voi katsella. Jokereilla ei ollut myöskään maalissa Thomasia johon nojata.

Itse peli oli mielestäni hyvä tasoinen. Kärpät piti päällä todella hyvää vauhtia ja silti viiskiko paketti pysyi hyvin kasassa. Kärpät myös kontroilloi pelin tilaa liikuttaen Jokeriviisikkoa paljon. Kiekkoja pelatiin huomattava paljon Jokerien taustaan ja suuri osa maaleista tuli paineesta virheistä Jokeripäässä. Kärpät mielestäni on selvästi varmentanut pelaamistaan ja samalla luopunut kiekon hallinnasta, joka antaa tilaisuuksia kiekon riistoihin. Eilen Nelosekentän maalit (3) oli aloitustappioita, joissamyös kiekon ryöstö, Pyörälän ensimmäinen maali tuli kiekon ryöstöstä, jossa Aaltonen karvasi hanakasti, Saarenheimon maali keskialueen katkosta jne.

Kärppien joukkueella kokonaisuutena oli erinomainen energinen ilme varsinkin ottelun alkupuolella ja ottelun loppupuolella otteisiin tuli pelin ratkettua pelailun maku. Ykköskentän peli oli melkoisen juonikasta, vaikka ilmassa oli ajoittain melkoista neppailua. Positiivisin esitys oli rajusti töitä tehnyt Aaltonen. Pyörälän maalit oli myös huikeita suorituksia eikä Viuhkolan säesti kyllä loistavasti Pyörälää.

Kärppien Neloskenttä pelasi todella plusmerkkise pelin. Se oli pari kertaa omassa päässä helteessä, mutta tilanteet hoidettiin armottomalla taistelulla. Samalla aseella ja kovalla liikkeellä tehtiin nuo nuo maalit. Jokereilla oli suuria vaikeuksia pysyä Kärppien pienikokoisen kaartin singerien perässä. Erityismaininnan ansaitsee suorastaan huikeaa alkukautta pelaava Ari Vallin. Miehen teot ei jää pelkään muutamaan syöttöpinnaan vaan mies tuntuu olevan kentällä jokapaikassa. Tarvittaessa Sväng hoitaa kaksinkampailun kotiin omassa päässä, hetkenpäässä hän on hyökkäyspään nurkassa hakemassa irtokiekon ja perään katkaisemassa purun viivassa. Mies irtoaa sähäkällä liikkeellä vastustajasta napauttelee helpot syötöt omien lapaan. Hyökkäyspäässä Svängi oli ampunut ekaan 10 minuuttiin kuusi kertaa kohti maalia.

Sahlstedtin kenttä oli myös kokonaisuutena ihan mukavaa menoa. Minua ainakin miellytti Killerin piristyneet otteett erityisesti kaksinkamppailupelaamisen suhteen. Lieneekö syynä, että kahvaa saliittiin hiukan aiempia otteluita enemmän. Pelin rakentelu oli mukavaa ja miehen maali oli loisteliaan illan yksi hienoimmista anneista. Kärppäjoukkueen suorituksen kruunasi Bäckströmin nolla erinomaisella pelillä.
 

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
Tepa kirjoitti:
Minusta on aika rohkeaa haukkua Jokereita huonoksi.

Jokerit ei ole huono, Jokerit on surkea. Olen siis rohkea. Jos ottaa 8 - 0 turpaan SM-liigassa, se ei enää johdu vastustajan hyvyydestä (Ei Kärpät niin loistava ollut) vaan ihan omasta huonoudesta. Kun pelaa huonoa jääkiekkoa, on huono. Ei se sen kummempaa ole, eikä sitä tarvi sievistellä.

Kärpätkään ei ole tällä hetkellä liigan paras joukkue, eikä pelaa tasollaan. Siltikin ottelu viime kauden finalistia ja yhtä liigan huippujoukkueista vastaan päättyi 8 - 0. Se olisi paremmalla viimeistelyllä voinut olla 12 - 0. Se ei tosiaan ole huonoa, se on ala-arvoista. Alle kaiken arvostelun.

Itsekin vielä viime vuonna kaipasin vanhan ajan jääkiekkoa takaisin, missä ottelut päättyvät tälläisiin lukemiin, esimerkiksi Raumalla eilen 7 - 4. Maalirikasta peliä missä tapahtuu. Mutta jos edellisen kauden finaalivastustajaa, vanhaa verivihollista rökittää 8 - 0, pitää olla jo hieman huolissaan liigan tasosta. Jokerit, Kalpa ja IFK ovat pelottavan huonoja. Toivottavasti tässä on kyse vain kauden alusta ja homman taso nouseen nopeasti.
 

Koskenkorva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tepa kirjoitti:
Minusta on aika rohkeaa haukkua Jokereita huonoksi.

Minusta on aika rohkeaa olla samaa mieltä joka asiassa. Oikeastaan se on jopa niin rohkeaa, että pitääkin oikeastaan perustaa yhdistys. Siellä voitaisiin sitten kimpassa viettää iltaa ja herättää keskustelua olemalla joka asiasta samaa mieltä. Olisi mukavaa viettää aikaa parin tuopposen ääressä ja nyökytellä päätänsä koko pitkän illan ajan.

OIKEESTI. Jokerit oli eilen paska. Ei hyvä joukkue ota turpaan 8-0. Huonoudesta kielii alkukauden tilastot, nimenomaan maalisuhde joka on 13 pakkasella.

OIKEESTI. Jokerit on ja tulee läpi kauden olemaan HMV. Tuolla rosterilla ei ihmeitä tehdä, sanoohan sen jo järkikin.

HUH HUH, olipa "rohkea" kirjoitus.
 

brehme_

Jäsen
Suosikkijoukkue
prosenttikiekko
Koskenkorva kirjoitti:
OIKEESTI. Jokerit on ja tulee läpi kauden olemaan HMV. Tuolla rosterilla ei ihmeitä tehdä, sanoohan sen jo järkikin.

Mikä HMV?? Eikös se ole aika värikästä kiekkoa, kun tulee tollasta keskimäärin kuutta ja puolta maalia per peli. Ihan vitun sama kumpaan päähän. Jokerit on parhaillaan värikkäämpi kuin vuosiin; meillä on laiskoja kikkailijoita, toisiinsa törmääviä puolustajia sekä mukavat saippuaoopperan ainekset kasassa. Jee jee, me pelataan värikästä kiekkoa (menestyksen kustannuksella). Siitä kertoo yleisökeskiarvokin (8332 Hartwall-haamut ja harjoitushallissa pelipäivänä treenaavat mukaanluettuna), se on sarjan paras!!!

Vielä me Suomen mestaruus voitetaan

Lämpimin terveisin tilliliha
 

Itse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olipahan matsi pitkästä aikaa! Kärppien neloskenttä viimeistelee kolme (3) maalia, muut kentät viisi (5). Nikke pitää nollan. Erityisesti neloskentän pelaaminen ilahdutti suuresti, vaikka olivat pari kertaa vaikeuksissa omassa päässä. Joku mainitsi matsin ennakkotunnelmissa, että Mustosta ei kannattaisi jättää neloskenttään. Kuitenkin Paakkolanvaaran kenttä teki kolme maalia, joissa Mustonen oli yhdessä syöttäjänä (pikaisesti tilastoista vilkaistuna).

Valitettavasti Ujcik, joutui jättämään pelin kesken (toisen erän jälkeen?), jolloin Mustonen hyppäsi Ujcikin saappaisiin. Brosin kentältä peli sujui silloinkin ihan hyvin. Mutta mieltä ilahduttaa enemmän se, että Kärppien nelonen ei ollut vaikeuksissa ilman Mustostakaan.

Kieltämättä Jokereilta ei onnistunut mikään. Paitsi hukattu maalipaikka, jolloin jokerihyökkääjä vetää ylärimaan. Varis esitti pari kertaa hienoa kiekonsiirtoa luistimella, josta pitäisi herralle itselleen antaa jonkinlainen palkinto. Maalin takaa kiekko luistimen alle ja menoksi, luistellaan B-pisteelle ja "syötetään" kiekko toverille hyvään maalipaikkaan.

Kuitenkin, Kärpät esitti todella jämäkkää puolustusta ja kivan näköistä hyökkäyspeliä. Siitä propsit Kärpille ja erityispropsit Kärppien neloskentälle sekä erityisesti Alikoskelle (1+1).
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös