Kärpät - HPK la 3.12.2005

  • 6 141
  • 37

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Nyt on todellinen kärkikamppailu, suoranainen titaanien taistelu, edessä.

Isäntäjoukkue Kärpät, Oulun Kärpät, on perseillyt maajoukkuetauon jälkeen häviten kolme ottelua joista kaksi kotonaan. Voittopeleissäkään meno ei ole ollut häikäisevää ja kun otetaan vielä huomioon että koko kaudella lauantaikotipelien saldo on voitto ja kolme tappiota, ei todellakaan hyvältä näytä. Lisäksi loukkaantumiskierre sai surullisenkuuluisassa Ilmalan ottelussa keskiviikkona jatkoa. Kotijoukkueen kannattajien ei siis kannata otteluun ainakaan selvinpäin saapua.

Mutta jos on perseillyt Kärpät, Oulun Kärpät, on sitä tehnyt myös HPK. Alla kaksi tappiota otteluissa joissa voittajien maalivahdille on kertynyt torjuntoja yhteensä liki sata. Maalinteko-ongelmia? Kertokaa te Kerhoa lähempää seuraavat se meille.

Ottelussa on vain yksi ennakkosuosikki, ja se ei ole Nokka Jalosen Kärpät.
 

X-Hearted

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Florida Panthers
Kärpät - HPK - SM-liigan kärkikamppailu(ko)?

SM-liigan kärkikamppailu. Ei ihan heti uskoisi, jos katsoo joukkuiden viime aikaisia esityksiä otteluruuhkassa. Kärpät hävisi suvereenisesti Jokereille (0-4) ja HPK kaatui Pelicansin Tommi Satosaareen, joka torjui ottelussa 50 kertaa. Sekä Kärpät, että lauantai-illan vastustaja HPK ovat tällä erää siis alavireisia - alavireisiä nimenomaan henkisellä tasolla - joten kärkikamppailu saattaa vääristää mielikuvia ottelusta. Tulossa on kuitenkin mielenkiintoisen tunnerikas kamppailu, jossa paremmuus selviää eritoten henkisellä tasolla. Se kun kummallakaan joukkueella ei ole mikään totaalihuippu tällä hetkellä.


Kärpät

Joukkue esitys on tällä hetkellä todella surkea. Pelaaja-arsenaali elää kokoajan loukkaantumisten kanssa, eikä tilaa helpota yhtään viime aikaiset hävityt pelit Ilvestä ja Jokereita vastaan. Välissä pakkopulla KalPaa vastaan ei lieventänyt joukkuetta kuin näennäisesti, sillä henkinen taso pelaajien välillä on nakertanut eritoten kiekollisen pelin itseluottamusta minimiin. Ongelmat kohdistuvat viisikkopelin tiiviyteen, joka on todella levällään elävöityvien ketjumuutoksien myötä.

Peli on hukassa, sillä nöyryys uupuu kokonaan. Porukka elää tällä hetkellä "henkisessä kriisissä", minkä takia ero syksyn mahtavaan joukkueeseen on suuri. Pelikonsepti - jopa pelien sisällä - heittelee laidasta laitaan, eikä Kari Jalonen ole saanut, osin loukkaantumisten myötä, joukkuettaan millään tavalla tasolleen. Näin ollen piilopotenttiaalia riittää liigajoukkueista ehkäpä eniten.

Juonesta olisi kuitenkin saatava kiinni hinnalla millä hyvänsä, sillä kysymyksessä on kuitenkin taistelu SM-liigan piikkipaikasta. Ydinkysymys siis lienee erikoistilanteiden hyväksikäyttö puolustusvoittoisessa pelissä, sillä mahdolliset onnistumiset laukaisevat henkisen alavireisyyden ja umpisolmut itseluottamuksenkin kannalta syrjemmäksi. Peliin on nyt löydettävä se punainen lanka, jolla joukkueen ilme on taisteleva ja halukas. Tällä hetkellä se ei sitä ole, koska Kärpät elää kylläisenä ja henkisessä krapulassa.

Edessä on paha peli, joka antaa suuntaan kaamosajan myrskyssä. Viisikkopelin kokonaisvaltainen tiiviys lienee tässä pelissä se avainjuttu. Avainpelaajien loukkaantumisten kautta avautuvat pelipaikat saattavat vaikuttaa joukkueeseen kuitenkin positiivisesti - ainakin hetkellisesti.


HPK

Sama juttu Hämeen suunnalta. Lienee harvinaisuus runkosarjassa, mutta tuntuu, että joukkue elää tällä hetkellä tilassa, jossa itseluottamus - sekä henkinen tila - ei kulje käsi kädessä kokonaisvaltaisessa viisikkotyöskentelyssä Jukka Jalosen luotsaamassa jengissä. Pelicans-tappion myötä HPK:n alavireisyys tuli selväksi, tosin porukka hallitsi ottelua kokoajan mikä ei kerro koko totuutta joukkueen ilmeestä tällä hetkellä. Itseluottamus menetetyistä maalipaikoista on kateissa, mikä osittain selittänee viime aikaiset kolme peräkkäistä tappioita.

Samoin kuin Kärpillä, loukkaantumiset ovat sotkeneet joukkueen harmoniaa siinä määrin, että väsymys joillakin pelaajilla on ymmärrettävää. Esimerkiksi Voutilaisen johtama kenttä ei ole pystynyt rakentelemaan niin hyvin maalipaikkoja kuin syksyllä - ja kahdensuunnan porrastettu pelaaminen on ollut sanalla sanoen huonoa - mutta senkin löytäminen on sitä vaille. Kyse ei siis ole pelikonseptin totaalihajoamisesta, vaan yksinkertaisesti väsymyksestä, henkisen puolen jutuista. Joukkue ei jaksa. Missä on ikitaistelija Jyrki Louhi?

Kerho on pitkälti elänyt Ville Leinon johdattaman ketjunsa pelillä, joskaan se ei ainoastaan riitä. Muiden ketjujen apuja tarvitaan, jos joukkue mielii jatkaa liigan kärkikahinoissa mukana. HPK syttyy varmasti lauantain peliin, joten kärsimys voitaneen taisteluilmeen katoamisesta heittää romukoppaan. Riittääkö se pelin voittamiseen on toinen juttu.

Jukka Jalosella on kinkkinen kysymys edessään: kumpi heittää maaliin - Rämö vai Wiikman. Karri Rämö on nyt kuumempi. Melkein kallistuisin tähän kuriositeettiseen yksityiskohtaan heittää Rämö kaatamaan Kärpät Raksilassa.

Eli siis peli ratkeaa siihen, kumpi on hereillä. Kumpi jaksaa henkisen väsymyksen paremmin ja kumpi joukkue pystyy toteuttamaan kokonaisvaltaista pelikonseptiaan paremmin ottelun sisällä. Totta tosiaan, mielenkiintoista, mutta totta...
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Kärpät-HPK osa 1

Aika hyvä tuo nimim. Routainen Sydän pohjustus, HPK-osiossa on pähkinänkuoressa kerhon tämänhetkinen tilanne.

Itse ottaisin esille myös tämän "tupla-pelin" merkityksen. Huomisen pelin voittaja saa mukavan etulyöntiaseman maanantain kamppailuun. Jaossa on kuitenkin 6 pisteen potti kahden kärkijoukkueen kesken. Luulisi se sytyttävän kohmeisia joukkueitakin.
 

sixtus

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Barcelona
Rinksu kirjoitti:
Luulisi se sytyttävän kohmeisia joukkueitakin.

Syytä olis! Jokunen pinna 12:sta ennen joulutaukoa jaettavasta pinnasta olis hyvä saada plakkariin.

Oma veikkaus on, että Oulusta niitä ei ainakaan lähe ensimmäistäkään. Iso muutos ilmeeseen saa tulla jos pistettäkään hamutaan. Piristyisköhän Vodekin nyt, kun huomaa että näillä näytöillä ei ole asiaa enää maajoukkueeseen, johon Louhi kuitenkin vielä mahtu. En tosin ymmärrä miksi.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Huomenna siis kokonaisvaltainen kiekkopäivä? Alkaa mitä todennäköisimmin helvetinmoisella krapulalla, kahvilla ja Buranalla...

Sitten suunnistammekin hallille, katsomaan A-junnujen peliä Bluesia vastaan. Katsastamme nuorten miesten otteet tulevaa silmällä pitäen.

Jonka jälkeen, illan "main event" tarkastelun alle. Varsinainen "titaanien taistelu" luvassa, joku voisi luonnehtia tuota myös "Titanicien taisteluna". Pahoin pelkään, että ottelusta tulee tuo jälkimmäinen.

HPK on joukkue jonka kanssa Kärpillä tuntuu olevan useimmin ongelmia, nimenomaan otteluiden voittamisen kanssa. Peli voi toimia, mutta kun maaleja ei saada aikaiseksi, niitä ei vain saada. HPK:lla nyt on onneksemme myös suvantovaihe menossa. Liekö sielläkin nyt tuota "kaikki tähtää kevääseen" -mantraa hoeta, toivoen parempaa huomista? Oulussa ainakin, sillä niin heikkoja otteet ovat peleissä olleet, voitoistakin huolimatta.

Jos huomenna taklataan, otan sille. Jos huomenna oikeasti pelataan, tunteella, otan sillekin.

TV: 1-2 rl.
 

wahis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Lauantain ehdoton kärkikamppailu, vaikka molemmat joukkueet ovatkin olleet viime peleissä alavireisiä kuten aikasemmista viesteistä ilmi käykin.
Mielenkiintoista nähdä sekoittaako J.J pakan vai vieläkö mennään vanhoilla ketjuilla. Muutos on HPK:n pakko peliinsä saada tai Kärpät vie...
"Kuuden" pisteen peli tuo vielä lisäyritystä varmasti molemmille.

Ketjuja vois hieman sekoittaa, koska nyt ei oikeen mikään ketju ole toiminut. Kaikki tuska ja väsy on näkynyt eniten ylivoimapelissä. Jo pelkkä kiekon rauhoittaminen YV:llä on ollut suurta tuskaa edellisissä peleissä ja Oulusta jos meinaa tulla pisteiden kanssa kotiin on kaikkien palasten oltava kohdallaan.

Kiva olis päästä paikan päälle, mutta toivotaan nyt täältä kotoa sitten parasta...
 

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jääkoneenkuljettaja kirjoitti:
Varsinainen "titaanien taistelu" luvassa, joku voisi luonnehtia tuota myös "Titanicien taisteluna".

Sillä erotuksella, että huomispäivän Titanicit saavat itse upottaa itsensä - kentällä kun ei (ainakaan kotijoukkueessa) ole yhtään jäävuorta, johon törmätä.
 

BelleGrino

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK , FC Hämeenlinna ja Habs
Toivottavasti ottelusta tulee vähintäänkin yhtä sytyttävä kuin seittemän tunnin bussimatkasta jonka kerhon kovapäisimmät fanit taittavat alkaen kello 6.00 aamulla.

Itse toivon että ottelusta ei tule ennemmin sanottua "titaniccien taistelua" vaan nähdään hienoa kiekkoviihdettä puolin jos toisin.

Kerhon olisi jo korkea aika saada jossain päin itä-eurooppaa seikkaillut Kaspars Astashenko takaisin kokoonpanoon ja peli pyörimään ennemmin vastsutajan maalille kuin omaan päätyyn. puolustuspää alkaa olla jo hyvässä kuosissa ja Kasparsin paluu täydentäisi pakiston.

Maalivahtipeli tulee olemaan kysymysmerkki, ainakin kerhon puolelta koska kumpikaan molari ei ole parastaan esittänyt edellisissä otteluissa. Onpahan tuo muistissa myös Niken musta hetki hämeenlinnassa.

Hyökkyksestä puuttuu ainakin henkisesti kolme neljästä ketjusta. Nyt äijät herätys ! Ykkösvitja täytys ainakin saada toimimaan ja syötöt omille.

Kärppien peliä en ole enemmin seurannut mutta eipä tuo helsingisssä pelattu ottelu ollut huonokaan, Jokerit vain oli parempi (edes joskus).

Kärpät tulee todennäköisesti hyökkäämään iloisesti kaikilla ketjuilla joten siinä on pakistolla tekemistä.

Kerho saattaa hyvänä päivänä olla pienoinen ennakkosuosikki, mutta ei nyt. Sanoisin jopa että altavastaajana tässä ollaan.

Tulosveikkaus: 3 - 2

Jotta näin, nähdään Oulussa.
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Niin, huomenna koittaa jälleen se päivä, kun Hämeenlinnasta Rinkelinmäen jäähallin parkkipaikalta starttaa sinisenkirjava onnikka eli linjuriauto kohti Pohjois-Pohjanmaata ja Raksilaa. Tuossa kulkuvälineessä oleilee tämän vuosituhannen jääkiekon suurruhtinas, valtakunnan hokiskenen ykkösnyrkki ja kruunaamaton ursus, Pallokerho.

Etelä-Suomesta kantautuneiden villien huhujen mukaan myös Turengista ja lähiseuduilta on saapumassa samaiseen Raksilan jäähalliin ja Oulun rauhaisaa yöelämää sotkemaan ja villitsemään jonkinlainen humpuukijannujen revohka. Kyseessä on samaisten, tänne Kiiminkiin saakka kantautuneiden, huhujen mukaan sellainen orkesteri, jollaista ei ole täällä lakeuksilla nähty sitten edellisen Kärpät-HPK -pelin.

Ottelusta sanoisin sen verran, että taitaapa jäädä tälläkin kertaa sarjajohtajalta pisteet kuittaamatta, ja kolme pongoa matkaa Etelä-Suomeen. Kärppien kuntokäyrä näyttää olevan jyrkästi alaspäin, siitä osoituksena häpeällinen tappio sille stadin vähäleukaisemmalle jengille. 0-6.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Loistavaa, että saadaan vierasfanejakin paikanpäälle. Harvinaista herkkua täällä Oulussa.. Jospa saatais tunnelmaakin kohotettua sen myötä ja vähän kilpalaulantaakin ehkä.. = )

Halli tulee ilmeisen täyteen ja kyllähän tällaisen kärkikamppailun pitäisikin sytyttää, vaikkakin viimekauden peliesitykset ovat olleet huonoja kummallakin.
Siis taitokiekkoa pitäisi olla tarjolla isolla T:llä. Saa toki taklatakin ; )

Tämä tupla-otteluhomma tuo myös hieman pleijarimeininkiä keskelle runkosarjaa. Ihan jees! Varsinkin kun panoksena on runkosarjan piikkipaikka.

Radio Megan sivujen mukaan myös Tenkrat pelaa huomenna. : )

http://www.radiomega.fi/?area=uutiset&iidee=2500000000013021
 

PES

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO, Kärpät, ManC, R.Nadal, Ronnie O'Sullivan
Ei oikeastaan parempaan saumaan voinut nämä tuplaottelut osua, kun kumpikin joukkue taistelee sm-liigan piikkipaikasta. Huonommalta taasen vaikuttaa kun katselee kummankin tiimin kuntokäyrää, mikä ei mairittele kumpaakaan joukkuetta.

Kärpät on tupannut häviämään näitä lauantain koti-otteluitaan, eikä otteet kotoisessa kaukalossa ole olleet muutenkaan materiaalin, saatika meidän fanien osoittamalla tasolla. Myös loukkaantumiset ovat kiusanneet jo kuukauden päivät, eikä vieläkään loppua tällä rintamalla valitettavasti näy. Jatkuvat ketjukoostumusten muutokset myös väistämättä vaikuttaa joukkueen syvyyteen. Lisäksi fanien odotukset tuntuvat nykyisellään hirmuisilta ja Viuhkolan pitäisi loukkaantumisen jäljiltä kirvoittaa laiturit etunenässä Tenkrat suunnattomiin maalijuhliin. Mihinkään ei olla tyytyväisiä ja kaukalossa pitäisi jokainen joukkue voittaa 8-0 ja siinä sivussa taklauksia, härnäämisiä ja muutama goonikin pitäisi rosterissa olla. Muuten ei otteet ja ottelut voi ketään vähempää kiinnostaa. Hurjat tilastot ylivoima tehokkuuksineen ja alivoiman tappoineen ei voisi vähempää ketään kiinnostaa. Myös vähiten päästettyjä maaleja tuntuu olevan aivan yksi lysti. Mihin lie tässä nyt menty, kun mikään ei tunnu miltään(Levottomat).
Niin ja vielä siihen otteluun. Hävisi tai voitti niin kärppien peli on HMV:eetä.

Ps. Huumorin kukka se paras kukka.
 

Jomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
BelleGrino kirjoitti:
Toivottavasti ottelusta tulee vähintäänkin yhtä sytyttävä kuin seittemän tunnin bussimatkasta jonka kerhon kovapäisimmät fanit taittavat alkaen kello 6.00 aamulla.

Jotta näin, nähdään Oulussa.

Korjataan sen verran, että kovapäisimmät fanit aloittavat matkansa klo 05.30, jonka jälkeen kyytiin tulee vielä immeisiä Turengin esikaupunkialueelta.

Toivotaan, että Jalonen sekoittaisi kenttiä ja saisi näin heräteltyä joukkueen takaisin siihen liitoon mitä se oli pari viikkoa sitten. Kerhon pelit Kärppiä vastaan ovat aina olleet vauhdikkaita ja tilanteita on riittänyt. En näkisi mitään syytä, miksi ei myös tällä kertaa. Itse uskon, että joukkue on saanut sen verran palautetta viime pelien jälkeen, että Raksilassa tullaan näkemään taisteleva Kerho. Näin näkisinkin ottelun päättyvän lukemiin 2-4, jonka laitan myös bussin tulosvetoon, jos vain paloautopelikortti peleiltäni ehdin.

p.s. Ja oululaisille tiedoksi. Jos näette hallissa vetävän- ja vetäneennäköisiä jannuja, niin tarjotkaa kalja. Kiitos ja näkemisiin huomenna.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Jääkoneenkuljettaja kirjoitti:
Jos huomenna taklataan, otan sille. Jos huomenna oikeasti pelataan, tunteella, otan sillekin..

Minä otan noista seikoista huolimatta. Se tarjous on edelleen voimassa.
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
Mulla on paskaa rattailla ja banaani korvassa.

Koska en taaskaan ole starttaavassa bussissa mukana. Pitäkää oululaiset huoli, että vierailevilla immeisillä on tosikívaa ja joku toinen niiden kaljat maksaa, taas.

Kerhollahan on ollut sellainen "aito kusipää"-vaihde silmässä parin viikon ajan. On luultu, että ottelut olisivat kuin takapihalla suutelua. Todellisuus kuitenkin on se, että miäs alkaa sekoon jos joukkue on mielestään kuin Elvis. Kerholle ei moinen kaunistelu sovi, sillä se alkaa yrjöttään.

Huomisesta täytyy kuitenkin todeta, että valehtelija, valehtelija on se, joka väittää Kärppien homman kunniallisesti klaaraavan. Nicklas Bäckström on aivan yksin kotona ja hällä ei oo mitään tekoo eikä jakoo kun sm-liigan sisuuntunut pangalaktinen kurlauspommi HPK saa rivinsä vihdoista viimein järjestykseen. Jokainen kyllä ymmärtää mitä tapahtuu kun Kerhon vähän aikaa tienpientareita kyntänyt miehistö säntää ysikutosella Saabilla taivaisiin. Siinä iskee salama vastustajaa päähän, niin että mokomaa on vaikeampi selittää. Jopa kalpenee Kärppien linnunluinen (TM) rosteri pahan kerran, ja Kojo Jalosen kasvot aitiossa ovat kuin Darth Vaderilla.

0-Kuus siis, ja lopussa Kuninkaiden Laakson miehet pokaavat kaikki Oulun megabeibet. Teidän on oululaiset paras varoa. He käyttäytyvät lopputuloksesta johtuen/huolimatta kuitenkin kuin Rock n' Roll starit.
 
Viimeksi muokattu:

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Viihtymään siitä, hus!

Kyllä. Herätty on ja valmistautuminen päivän koitokseen aloitettu. Aloitin suihkulla, jatkan siitä hampuiden pesuskelulla ja siirryn pikkuhiljaa itse asiaan. Tuo siirtymä olisi kuitenkin tarkoitus tehdä hallitun rauhallisesti. Nyt puhutaan kuitenkin niin veteen piirretystä viivasta kuin vain veteen piirretystä viivasta yleensä puhua voidaan.

Tarkoitus on kuulemma ajaa linjukalla Ouluun katselemaan jääkiekon pelaamista. Kotijoukkue sitä tuskin juurikaan ehtii esittämään, joten vastuu siitäkin annetaan vieraille. Ja voi pojat, meiltähän tämä käyp.

Tulosvetoa lähtisin haeskelemaan lähes Veikko "Hakuveikko" Hakulisen numeroihin 3:33,33:een verrattavilla numbilla. Elikkäs, jos sä hiffaat rustata lapustas kotijoikkueen kohdalle nollaisen ja vieraileville starboille seiskan, niin illalla voitkin tulla tarjoamaan allekirjoittaneelle muutaman viinan hyvästä vinkistä. 0-7, siitä 5.

Ja nimimerkki Master Godilta haluaisin vielä ystävällisesti kysäistä paikallista salakoodia apunani käyteskellen, että ookkonää vai ekkönää oo, sekä samalla koodikielellä vielä että pelkääkkönää vai ekkönää pelkääkkönää?

rairai
 

tuuski

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallo-Kärpät
Wiikman AK (Rämö)

1. Louhi - Voutilainen - Lahti
Schneider - Laamanen

2. Sprukts - Leino - Hassinen
Laitinen - Jokela

3. Loikas - Keinänen - Laine
Hietanen - Astashenko

4. Sailio - Wirtanen - Lappalainen
Immonen
---

Niin, Kerholle on iskenyt joku CMX/YUP -syndrooma, eli yritetään tehdä asioita liian hienosti ja vaikeasti. Oli syytäkin lähettää koko porukka Tornioon opettelemaan miten matseja hoidellaan.

Nyt on kuitenkin paras miehistö jalkeilla, joten veikkaisin että Kerho sarjakärjelle keijoa näyttää, flygarilla comptoniin säntää, rotuaarilla vaikuttaa ja cuba librejä kiskoo vaan.
 

Rod Weary

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Tutulta näyttää kokoonpano. Paljon on kiinni ykköskentästä. Jos Lamppu&Dee jatkavat koomailua ja hyökkäyspeli yskii, voi tulla nekkuun. Normaalisuorituksella tulee tasaista ja pienellä skarppauksella normaalitasosta pisteet tulevat etelään. Kakkosesta neloseen nimittäin on odotettavissa takuuvarmaa suoritusta. Nelosketjulle soisin kunnolla peliaikaa, mikä taas on aika paljon kiinni jäähyjen määrästä. Toivotaan siis siisitä peliä. Onneksi on Skoda tuomarina.
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ihan niinkuin joku Pelicans tai Saipa olis tulossa vastaan. Yhtä paljon sytyttää illan matsi.

Eikä syy ole HPKn vaan isäntäjoukkueen! Viimekausina näitten joukkueitten matsit on ollu kauden vauhdikkaimpia ja mielenkiintoisimpia mutta jotenkin tuntuu että nyt Kärpät tartuttaa oman taisteluhaluttomuutensa ja munattomuutensa HPKhon ja luvassa on kuivaakin kuivempi peli. Jyppipelin kolmatta erää lukuunottamatta Kärppien viimeaikaiset esitykset on ollut aivan kauheeta paskaa... Viuhkolat ja kumppanit on näyttäny niin veltoilta että ei viitsi kyllä maksaa pääsylippua siitä että hallilta lähtiessä vituttaa enemmän kuin sinne mennessä. Taidanpa ostaa lippurahoilla korin olutta ja tempasta kunnon kalsarikännit.

Vaikkakin HPK on pelannut heikosti viimeaikoina niin silti saavat ryssiä aika totaalisesti jos meinaavat pisteet jättää Raksilaan.
 

Toripolliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärppien kokoonpano:

Maalissa Niklas Bäckström (32), varalla Mika Pietilä (33)
1. kenttä:
Mika Pyörälä (17) - Jari Viuhkola (24) - Petr Tenkrat (62)
Mikko Lehtonen (26) - Lasse Kukkonen (3)
2. kenttä:
Tomi Mustonen (83) - Kalle Sahlstedt (41) - Juhamatti Aaltonen (50)
Ari Vallin (5) - Topi Jaakola (9)
3. kenttä:
Janne Pesonen (20) - Pekka Saarenheimo (12) - Juha-Pekka Haataja (27)
Jouni Loponen (29) - Oskari Korpikari (2)
4. ketju:
Jyri Junnila (22) - Tommi Paakkolanvaara (21) - Mikko Alikoski (30)
7. puolustaja
Antti Ylönen (4)
13. hyökkääjä
# Juho Keränen (8)

Tenkrat pystyy siis pelaamaan ja Pesonenkin tekee Jalosen sanoin pakon edessä paluun.
 

Begbie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho
Schneider-Laamanen

Edelleen siis nämä kaksi hyökkäyssuuntaan parasta puolustajaa jatkavat parissa. Viime aikoina on käynyt lievästi sanottuna selväksi, että tämä kombinaatio ei ole sopiva oikein edes runkosarjassa, jos molemmat eivät ole huippuvireisiä. Playoffeissa tämmöistä paria ei varmasti voi peluuttaa yhdessä.

Toiselle siis pitäisi siirtää pariksi Jokela, ja toiselle Astashenko/Laitinen.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
manemies kirjoitti:
Viimekausina näitten joukkueitten matsit on ollu kauden vauhdikkaimpia ja mielenkiintoisimpia mutta jotenkin tuntuu että nyt Kärpät tartuttaa oman taisteluhaluttomuutensa ja munattomuutensa HPKhon ja luvassa on kuivaakin kuivempi peli.

Tai HPK "ylimielinen kusipaa" -vaihteensa Karppiin? Itse uskon painvastaiseen ilmioon: ottelu tulee olemaan hyva ja vauhdikas, koska kummankin on esitettava parastaan, jos ottelun meinaavat voittaa. Se perus 2-3 maistuis aika perkeleen hyvalta, mutta enpa tieda...
 

Goner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, NHL
Onpas täällä jopa hätääntyneitä faneja paikalla, kun molempien kannattajat haukkuva omiaan. On muistettava, että nyt on menossa kauden "pimein" kausi joka varmasti on myös pelaajille raskasta. Keväällä vasta aletaan vapautua ja nauttia pelaamisesta =) Kuitenkin sarjataulukossa molemmat joukkueet ovat hyvissä asemissa, eikä kumpikaan todella suuressa pulassa nähdäkseni ole!

Kärpillä on ollut kyllä pahin kausi luokkaantumisten suhteen vuosikausiin, sillä lähes joka luottojätkä on istunut pelejä sivussa vammojen takia. Mikkolan poissaolo saattaa herättää Junnon ja Jalosen, sillä Kalevassa huhuttiin jo uuden pakin etsimisestä. Mitään paniikkitarvetta uudelle miehelle ei toki ole, mutta olisi kiva nähdä Nortonin tyylinen pakki maalinedustaa siivoamassa.

Illan peli on ympäripyöreä, sillä molemmat joukkueet ovat olleet vähän kohmeessa. Kärkipeli sytyttää kuitenkin aina, ja molemmat joukkueet ovat varmaan tyytyväisiä kohdatessaan juuri toisensa, sillä molemmat pelaavat vauhdikasta, hyökkäyvoittoistapeliä, joten mitään sumputusta emme toivottavasti näe.

Hpk:n heikkous on maalivahtipelissä, sillä itse en oikein jaksa luottaa Wiikmaniin. Sen sijaan Astashenkon paluu on varmasti mannaa, muistaakseni kaveri pelasi todella hyvin ennen mj-taukoa. Hyökkäyspäässä tehottomuus on ollut ongelmana, mutta eiköhän sekin ennen pitkää aukea.

Kärpillä on mennyt pakka sekaisin loukkaantumisten aiheuttamien ketjumuutoksien vuoksi. Muutamat pelaajat eivät ole antaneet parastaan odotuksiin nähden, mutta luotetaan kevääseen. Varsinkin Viuhkola on ollut näkymätön, vaikka onkin tärkeä pelaaja joukkueelle. Kärpillä on silti 3 hyökkäävää ketjua, ja odotan Saarenheimolta onnistumisia, kun pelaa nyt keskellä.

Luottavaisena odotan peliä, toivottavasti tulee vauhdikas ja nopeatempoinen peli, jossa muutama hieno maali.

Veikkaukselle rahaa tuloksilla 3/4 - 1/2
 

Benamy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, HPK ja Hokki
Tämä ottelu on minulle se kuuluisa "win-win-situation". Suosikkijoukkueeni iskevät yhteen ja vaikka kummallakaan ei ole peli kulkenut niin odotan siitä huolimatta hyvätasoista matsia. Korkeatasoisin ikinä näkemäni peli on toissa kaudelta kun Kärpät vierailivat Rinkelinmäellä. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

Olen antanut itselleni kertoa (LOL) että Kärppien vaisuus johtuisi kovasta treenitahdista ja että Kärpillä olisi tällä hetkellä menossa harjoittelussa vaihde joka tähtää Pietarin turnaukseen. Ei voi kuin toivoa että näin on. Näin netin välitykselläkin seurattuna pelit ovat olleet surkeita. Onneksi en ole ollut paikan päällä kuin kerran.

Minulla on sellainen vaikutelma että näillä kahdella joukkueella olisi Suomessa vähiten toisiaan vastaan hampaankolossa. En yllättyisi vaikka joku oululainen HPK-fanille kaljan tarjoaisikin. Ainakin itse voisin kuvitella niin tekeväni.
 
Ikävä olla oikeassa ja väärässä. Siinä mielessä oikeassa, että uskoin hpkn voittavan ja siinä mielessä miellyttävästi väärässä, että voittivat vasta jatkoilla. Pelissä ei ole voinut olla tunnelmaa, koska siellä ei ole tullut isoja rangaistuksia tappeluista. Samaten pelaajilla ei ole voinut olla tunnettakaan mukana. Harmi ettei päässyt näkemään.

Suunta on kuitenkin radiosta "nähtynä" ylöspäin, sillä vielä keskiviikkona hävittiin suvereenisti liigan häntäpään joukkueelle, kun tänään sitkuttiin jatkoajalle liigakärkeä vastaan. Maanantainan sitten yrittämään jymy-yllätystä rinkelinmäelle.

P.S. JA:n logiikan mukaan Nicke ei ole voittava maalivahti.
 

M10

Jäsen
Miika Wiikman vei maajoukkueveskareiden taiston tällä kertaa. Hieno voitto Kerholle parin heikomman matsin jälkeen. Kerho on kyllä ollut aika jäätävä viimeaikoina tuolla Raksilassa!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös