Kärpät – HIFK Ke 5.1.2005

  • 22 856
  • 138

Unbreakable

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärpät – HIFK Ke 05.01.2005

Janne Niinimaa, siinä nimi joka tuo keskiviikkona Raksilan hallin täpötäyteen. Kiitos Junnolle joka hommasi tämän loistavan Kärppäkasvatin takaisin meidän fanien iloksi koko loppukaudeksi, ellei NHL työsulku ota loppuakseen tänä kautena. Siinä on liideripakki, joka rauhoittaa Kärppien alakertaa ja tuo uutta juonikkuutta Kärppien ylivoimapelaamiseen. Nyt Kärppien pakkikalusto alkaa olemaan valmiina taisteluun pojan pitämiseksi täällä pohjoisessa, ja mikäli NHL työsulku jatkuu myös koko kauden, niin Junno tulee varmasti vielä hommaamaan SM-liigatasolla kovan hankinnan Kärppien hyökkäyspäätä vahvistamaan.

Melko varmasti Nikke tulee aloittamaan tässä ottelussa maalinsuulla, vaikka otteet eivät olekaan olleet tällä kaudella sillä tasolla mitä häneltä on odotettu. Kärppien luukkuvahtina jatkanee loistavia otteita esittänyt Pekka Rinne, jolle kyllä toivoisi hiukan tasaisemmin vastuuta tänä kautena. IFK:lla on asettaa illan kohtaamisessa mielenkiintoinen pelaaja maalinsuulle, joka on NHL:kin hyvin pelannut Tomas Vokoun. Illan kohtaamisessa tulee voiton pitkälti ratkaisemaan maalivahtien illan otteluvire, sillä virheistä tämäntasoisissa peleissä rangaistaan armotta.

Kärppien hyökkäyskalusto pääsee taas Raksilan lentokentälle toteuttamaan pelityyliään, jossa jalat käy ja maisema vaihtuu. Edellinen Bluesin peli oli Kärppäjoukkueelle varmasti karvas nieltävä, ja IFK saakin kotiyleisön eteen ärsytetyn ja nälkäisen Kärppälauman. IFK:lla on myös kovantasoinen joukkue tänä kautena, ja joukkue taistelee myös keväällä todenteolla Suomen Mestaruudesta. Illan kohtaamisessa tulee olemaan vauhtia ja taklauksia, joten meillä katsojilla tulee olemaan mielenkiintoinen kiekkoilta edessä keskiviikkona. Onnea molemmille joukkueille illan otteluun, mutta onneksi Janne Niinimaa ratkaisee pelin Kärpille ylivoimamaalilla 3-2.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Mielenkiintoinen ottelu luvassa. Ainakin allekirjoittaneelle IFK pelit ovat viimeaikoina olleet mukavimpia seurattavia. IFK on vieraissakin hyökännyt kiitettävästi ja pyrkinyt tekemään omaa peliä. Veikkaanpa, että ottelu ratkeaa siihen onnistuuko Kärpät pitämään kiekon ja jalat liikkeessä ja hyödyntämään paremman taitotasonsa. IFK yrittää varmasti hyödyntää paremman fyysisyytensä ja jos kotijoukkueen ruodot suoristuvat liikaa, voi ennustella peli-ilon katoavan laidan ja punapaidan väliin. Jos vahvistuksia vielä hankitaan, tälle osastolle olisi tilausta.

Vierasjoukkueesta kiinnostavimpia seurattavia ovat uusi maalivahti Vokoun, joka ei taida vielä olla parhaassa vireessä ja ilmeisesti paluun tekevä(?) Pärssinen. Pärssiseltäkään tuskin kovin kummia voi vielä odottaa. IFK ei ole tauon jälkeen liigaa pelannut, mutta osallistui Spengler cuppiin, jossa hävisi kaikki ottelunsa. Tästä tuskin voi paljoa johtopäätöksiä vetää, joukkueen vahvuus ja samalla heikkous on kuitenkin kovalla tunnetasolla pelaaminen ja Spengler cup ei välttämättä ole niitä kaikkein suurimpia intohimoja herättävä tapaus.

Kotijoukkueesta kannattaa seurata liekeissä olevaa Saarenheimon kenttää. Myös Viuhkolan voisi odottaa jo pääsevän omalle tasolleen ja nyt saattaisi olla jo pisteiden aika. Kotijoukkueen maalissa pelaa luultavasti Bäckström joka on yleensä pelannut huonon ottelun jälkeen hyvin, mikä koskee kyllä koko joukkuetta. Tosin sunnuntaisen TV-pelin maaleja ei oikein maalivahdin huonouden piikkiin voi laittaa. Mielenkiintoisinta seurattavaa on kuitenkin Kärppiin paluun tekevän Janne Niinimaan pelaaminen. Jos syksyiset otteet jatkuvat, nostaa Niinimaa koko joukkueen tasoa huomattavasti ja tuo varsinkin ylivoimapeliin aivan uusia elementtejä. Erityisesti kannattaa seurata viivapeliä ylivoimalla.

Tulosveikkaus 5-3/3-5. Ensimmäisen tekee Saarenheimo takareiden alaosalla ja viimeisen Niinimaa tai Karalahti tyhjiin.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti Ammattikatsoja

Vierasjoukkueesta kiinnostavimpia seurattavia ovat uusi maalivahti Vokoun, joka ei taida vielä olla parhaassa vireessä

Onhan Vokoun kuitenkin torjunut koko alkukauden Tsekeissä hyvällä prosentilla, joten IFK:n maalille ei luistele kukaan puolivuotta pippuripihviä vetänyt kankea otus.

Kärpät on luonnollisesti ennakkosuosikki otteluun. IFK:n ailahtelevuus tuo myös oman jännitteen matsiin, sillä peli on joko heti ohi IFK:n kannalta, tai sitten kumpikin taistelee voitosta tasapuolisesti. Viimeisestä Kärpät-HIFK -ottelusta ei voi olla muuta suuntaa pelillisesti kuin ylöspäin ja sen ottelun surkea taso selittyi kauden varhaisesta vaiheesta, mutta nyt ainakin Kärpät on iskussa. IFK:sta ei tiedä miten Spengler-cup on vaikuttanut, mutta sen näkee sitten.

Heitetään tulosveikkaus osittain taikauskon takia Kärpille 3-2.

Mielestäni mielenkiintoisinta seurattavaa:

Kärpät:

Viktor Ujcik: Tämä kaveri alkaa pikkuhiljaa saamaan tehojakin työnsä palkaksi. Pelaa täysin joukkueelle, puolustaa tunnollisesti ja hyökkäyspäässä riittää peliälyä ja tekniikkaa.

Pekka Saarenheimo: Saarenheimo on ollut kovassa iskussa tauon jälkeen. Ujcik ollut suurena apuna tehoihin. Erittäin kova kaksikko. Ehkä Jalonen hoksaisi laittaa jonkun kädellisen pelaajan näiden kahden herran rinnalle.

Nicklas Bäckström: Huippumaalivahti, mutta tällä kaudella on ollut yllättävän monessa pelissä pienoista haparointia ja lipsumista havaittavissa. Hyvänä päivänä kuitenkin lähes ohittamaton kaveri. Uskoisin, että Nikke on Kärppien maalin suulla.

HIFK:

Pärssinen-Harkins-Kuhta: Jos Pärssinen pelaa ottelussa, niin mielenkiintoista nähdä miten luistin liikkuu loukkaantumisen jälkeen. Kunnossa ollessaa nostaa Harkinsin tasoa monta pykälää ja tekee ketjun murhaavan kovaksi. Harkinsiakin kannattaa seurata, että joko motivaatio alkaa löytymään, vai vieläkö mennään puolivaloilla.

Tomas Vokoun: IFK:n työsulkuhankinta. Rightin maalivahti ja jännä nähdä miten selviää ensimmäisestä liigapelistä. Testi on ainakin kovin mahdollinen.

Lasse Pirjetä: Pirjetä on pikkuhiljaa näyttänyt tulemisen merkkejä ja nostelee kiekot laiskasti mutta varmasti maalin edestä kattoon jos peli kulkee.

Myös Janne Niinimaa on tietenkin mielenkiintoinen seurattava, tuo johtajuutta Kärppien puolustukseen ja saa pelata todella paljon.
 

redcat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, SAFC, Denver Broncos, LA Kings, TB Rays
zzz... krh... täh...? jaah... Näköjään on maailmalla ollut muuta mielenkiintoista (tai jotain), kun itsekin heräsin tähän seikkaan vasta nyt, että IFKnkin osalta liiga taas jatkuu.

Ennen joulutaukoa oli kolmen ottelun tappioputki, joten tämän ottelun lopputuloksella on sikäli merkitystä IFKllekin, että olisi syytä palata voittojen tielle. Kärppiä vastaan se ei tule olemaan helppoa, mutta taas toisaalta tässä otteluparissa pelin viihdearvo on yleensä ollut hyvää luokkaa. Toivottavasti sama linja jatkuu edelleenkin.

Pärssinen palaa kehiin pitkältä saikulta, joten pelituntuma ei todellakaan ole hänellä vielä parhaimmalla tasolla. Onkin odotettavaa, että PHK-ketju ei välttämäti ole aivan tehokkaimmillaan vielä. Ei se mitn, jos muut ketjut pystyvät olemaan tehokkaita.

Odotellaan ja kuulostellaan. Varmaan tähänkin on aiemmissa otteluketjuissa jo vastattu, mutta kysytäänpä kuitenkin: Kuuluuko matsiselostus netin kautta? Jotkut radioasemat eivät välttämättä aina lähetä radioimiensa joukkueiden kotimatseja netissä. Oululaiset, kuinka teidän paikallisasemanne on toiminut näissä tapauksessa?
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Odotellaan ja kuulostellaan. Varmaan tähänkin on aiemmissa otteluketjuissa jo vastattu, mutta kysytäänpä kuitenkin: Kuuluuko matsiselostus netin kautta? Jotkut radioasemat eivät välttämättä aina lähetä radioimiensa joukkueiden kotimatseja netissä. Oululaiset, kuinka teidän paikallisasemanne on toiminut näissä tapauksessa?

Tuolta pitäis jotain paikallista älämölöä irrota.

http://www.radiomega.fi/index.cfm?area=jaakiekko
 

julijussi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jack "matkalla" Kerouac
Kauden yksi odotetuimpia matseja tulossa - ainakin itselleni. Hallin pitäisi olla täynnä ja torstaina oleva vapaapäivä takaavat toivottavasti sen, että edes kolmannessa erässä olisi tunnelmaa.

Kärpillä vastassa yksi näistä ns. kovista porukoista, joita vastaan ei ole putki ihan odotetusti kulkenut. Imagonsa mukaisesti odotan että HIFK pelaa ultrafyysistä kiekkoa ja taklaa kaikkea mikä liikkuu ja jopa niitäkin jotka eivät edes liiku (Kike, Soosi). Mielenkiintoista nähdä miten kotijoukkueella pysyy palikat kasassa mikäli näin käy.

Henkilökohtaisesti seuraan heitä:

Ujcik: Vieläkö hassunhauskat pensselit kutittavat ylähuulta? Odotan että hän jatkaa samaa oivaa virettään mitä viime peleissä on väläytellyt. Aarnio väläytti taannoin jossakin haastattelussa, että Uki pudottaa Kärpistä hanskat ensimmäisenä. Tässä pelissä löytyy vastapuolelta kavereita jotka varmasti lähtisivät mukaan. Todellisuudessa tämä on liene aikamoista toiveajattelua.

Saarenheimo: Kun kulkee niin kulkee. Ennakkoon ajatellen yksi ratkaisuhenkilöistä.

Karalahti: Sääntöjen rajamailla olevia, kovia pommeja odotan ja paljon.

Vopat: Suunsoittoa ja naamapesua luvassa, ainakin toivon niin.

Voukon: Ennakkoon ajatellen yksi odotetuimpia pelaajia. Roikkuuko reppu housujen päällä vai esittääkö kaveri tukun huipputorjuntoja?
 

Eddie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät & kaikki karsintasarjat
Tauon jälkeen Kärpät on esittänyt raksilassa kauden parhaita otteita, jonka jälkeen mahalasku spoossa. Nyt lienee taas asenne kohillaan, kun rakas vihollinen tulee raksilaan. Hifk ei liene parhaimillaan juuri nyt mutta antaa taatusti kovan haasteen varsinkin kun maalilla seisoo kumiukko maailman huipulta. Ei mene Pesosen, Somervuoren ja Jokisen kukkakeppirannarit tälle miehelle yli 3m päästä. Laatulaukauksia ja kunnon maalinedushässäköitä on saatava aikaiseksi. Ylivoimahyökkäykset hifkiä vastaan lienevät kuitenkin harvassa ja niistä useimmin epäonnistutaan. Saarenheimon kentällinen värkännee jälleen yv osuman vähintään. Saarenheimo todisti espoossa, että myös yksilösuoritukset ovat mahdollisia. Tässä yksi loistava esimerkki kärppien kyvystä jalostaa huippumiehiä kärsivällisellä työllä. Kuinka moni odotti jossain muualla kuin oulussa tämän miehen nousevan tälle tasolle.

Pakollinen tulosveto lähtee jälleen optimistisesti näin

3,4,5,6-0,1,2
 
Ottelusta tulee aivan takuu varmasti lystikäs seurattava paikalla olijoille. En muista milloin olisi hifk matsi jättänyt kylmäksi. Onhan niitä toli huonoja matsejakin ollut, mutta onneksi harvemmin.

Etukäteen ajateltuna on kärpistä löydyttävä muita ratkaisijoita kuin Saarenheimo-Ujcik. Nuo ukot on varmasti pidettyinä ja Saarenheimo ei pysty mielestäni vastaamaan millään tavalla, jos hifkin isot pahat pojat alkavat säikyttelemään tätä. Eli oletan ottelun ratkaisun olemaan siinä, että Eero, Jussi ja Petr kuivaavat ruutia tähän matsiin.

Hifkin vahvuus on pelinrikkomisessa. Jos he onnistuvat järkyttämään kotijoukkueen peli-ilon ja heidän ykkösvitjansa tekee tarvittavat pari maalia, on voitto heidän.

Hifkin uusi maalivahti on mielenkiintoinen nähdä. Mies on loistava ollut viime kaudella. Sama jatkuu todennäköisesti sm-liigassakin. Mutta kukaan ei saa kaikkia kiinni. Toivotaan ettei kuitenkaan se aivan unelmapeli satu Ouluun, koska silloin tämä veskari ottaa kaikki kiinni.
 

-BR-

Jäsen
Suosikkijoukkue
HELSINGIN IFK, DEFC #1
JOKO TAI...

JOKO
IFK on saanut hiottua joukkuehengen entistä paremmaksi Sveitsin visiitillään ja peli kulkee rennosti ja tuloksekkaasti, vaikka näin:
Harkins voittaa ottelun ensimmäsen(kin) aloituksen ja toteaa "Kiitti moi"! Viuhkola jää keskiympyrään ihmettelemään, että mitä ihmettä?! Osaaks Brett suomee??? Tämän seurauksena Bretin hurja vauhti on siivittänyt miehen ja kiekon jo Bäckströmin maalin taakse. Siellä herra odottelee ketjukavereitaan ja pohtii, että aina niitä saa odottaa!!! Pärä jo huutaakin että venaa viikko. Pena istuu "aitiossa" ja luulee tämän koskevan jotain uutta kanukkivahvistusta ja sulkee faxinsa viikoksi. No, vihdoin pojat (lue Kille, Pärä) ehtivät mukaan hyökkäykseen ja kiljuvat PASS! Brett kuulee väärin ja laukoo Söderholmia takamukseen, kun tämä on jäänyt hiuksistaan kiinni maaliverkkoon. Hätä ei ole kuitenkaan tämän näköinen, koska kiekko kimpoaa maaliin! Kärppäpelaajat protestoivat kovasti tilannetta, sillä heidän mielestään Söderholm oli maalivahdin alueella. Tästä alkaa ikuisuuden kestävä videoiden kelaaminen ja soitetaanpa itse K. Kummolallekin. Hän ei ole kuitenkaan tavoitettavissa. Lopulta videot on katseltu ja tilanne... 0-1! Ensimmäinen erä päättyy värikkäiden vaiheiden jälkeen vieraille 0-3. Kultanen on päättänyt tehdä kypärätempun ja on nyt vain maalin päässä tavoitteestaan!
Toisen erän alussa Viuhkola ei mene enää samaan kikkaan, vaikka häviääkin aloituksen. Aloituksen lopputuloskin on silti sama, eli maali vieraille. Hirschovits hyppää nimittäin heti aloituksen jälkeen stunttaamaan Harkinsia. Kimi kuljettaa kiekkoa yhdellä kädellä ja kaataa toisella kädellä mm. Niinimaan ja Boumediennen, jotka yrittävät epätoivoisesti estää Kimin matkaa. Lopuksi nätti lätty Vihkolle joka pistää Niken solmuun ja kiekon maaliin. Erän loppu ei sitten olekaan enää lasten silmille, sillä sylki lentää!!! Vopat huutaa F***, F*** ja Aarnio kaatuu 7 pisaran voimasta! Molemmat suihkuun.
Viimeistä erää ei pelata, nimittäin kärppäpelaajat eivät suostu enää tulemaan jäälle. Kaikkein pettynein on Kultanen, kun olisi tehnyt vielä sen kolmannen. Niin ja ne kaksikin mitätöitiin, kun tuli luovutusvoitto... Peli päättyy siis 0-5.

TAI...
Spengler-Cup on vienyt mehut Ifk:lta ja Raksilan "lentokenttä" ei helpota yhtään tilannetta. Tenkratit, Jokiset, Saarenheimot ja Ujcikit vaan vilkkuvat silmissä, kun Kärpät vie ja Ifk vikisee... Muutamaa Vokounin haamua ja Ruudun sekä Karalahden pommia lukuunottamatta.

Ihan aikuisten oikeasti toivon matsista vauhdikasta, viihdyttävää ja ennen kaikkea tasaisen jännittävää! Veikataan lopputulokseksi joko Kärpille maalin voittoa tai tasuria, jonka Ifk vie rankkareilla.
KIITTI MOI!!!

Edit: Kirotusvireitä...
 
Viimeksi muokattu:

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Näillä mennään:

92 Vokoun
31 Lundell

27 Pärssinen 33 Harkins 9 Kuhta
8 Varakas 3 Zidlicky

29 Luttinen 11 Pirjetä 28 M.Laine
42 Kurvinen 10 Karalahti

19 Järvinen 4 Hirschovits 12 Vihko
21 Kultanen 25 Ruutu

38 Vopat 18 Fagerstedt 41 H.Laine

Vokoun on maalissa, hienoa. Muuta hienoa en oikein keksimälläkään keksi, paitsi se että Pärssinen palaa kokoonpanoon.

Jarkko Ruutu pelaa siis pakkina !!

Jos rosteri on oikein, niin puolustajista on sairaslistalla Söderholm, Pikkarainen, Saarinen, Turunen. Laakso on nuorten kisoissa.
 
Viimeksi muokattu:

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Viestin lähetti Johannes

Jos rosteri on oikein, niin puolustajista on sairaslistalla Söderholm, Pikkarainen, Saarinen, Turunen. Laakso on nuorten kisoissa.
Missä ovat Söderholm JA Pikkarainen???
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ruutu pelaa kolmosparissa pakkina kun Söderholm, Saarinen, Pikkarainen ja Turunen sairastuvalla ja Varakas saa paikan ykkösparissa.

Heikki Laine tekee liigadebyyttinsä nelosessa ja Vokoun ekaa kertaa maalissa.

Pärssinen palaa siis vihdoin kokoonpanoon eikä voi olla vielä pelivireessä, mutta tuonee paljon uutta kuitenkin.

Eli, helvetisti muutoksia ja uusia kokeiluja. Toivotaan ettei kestä pitkää ennen kuin vire löytyy ja että Vokoun on heti huikeassa vireessä.

1-3
*** Tomas Vokoun
** Niklas Bäckström
* Marek Zidlicky
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
Viestin lähetti Johannes

Jarkko Ruutu pelaa siis pakkina !!

Jos rosteri on oikein, niin puolustajista on sairaslistalla Söderholm, Pikkarainen, Saarinen, Turunen. Laakso on nuorten kisoissa.

SM-liigan mediasivulta poimittua:

"HIFK / Loukkaantuneet:

Holma, Eetu kylki 17. 1.
Häppölä, Toni olkapää *
Petrell, Lennart kuume *
Pikkarainen, Hannu kuume *
Porthen, Jermu polvi *
Saarinen, Pasi polvi 15. 2.
Söderholm, Toni kuume *
Turunen, Mikko kuume * "

Jakkehan treenasi pakkina pelaamista harkkapelissä Savonlinnassa, joten mikä ettei.
 

dodi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paha on palannut takaisin!
Viestin lähetti Johannes
19 Järvinen 4 Hirschovits 12 Vihko
21 Kultanen 25 Ruutu

No johan on. Eikös teillä riitä pakkeja Ouluun asti? Voisi kyllä veikata IFK:lle kylmää kyytiä tuollaisella pakkikalustolla. Kun Ilves ja HPK ei pysynyt Kärppien kyydissä viimeisimmissä kotipeleissä niin tiukkaa tulee kyllä tekemään myös IFK:lla ja kaikilla viidellä pakilla.

Sanoisin, että IFK:n voitonmahdollisuus piilee tolppien välissä. Vokounilla on kuitenkin ensimmäinen SM-liiga peli edessä, joten saa nähdä miten mies pelaa.

Tänään toivotaan muillekki ketjuille kuin Saarenheimon ketjulle onnistumisia. Jos näin käy niin punanutut lähtevät kotimatkallaan väärään suuntaan.
 

Rosoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Leijonat, Mikko Rantanen, Colorado
Viestin lähetti lintu

Pärssinen palaa siis vihdoin kokoonpanoon

Ihan yleisesti ottaen: hienoa että PELImies on kunnossa.

Parempi voittakoon.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Nyt on aika vaihtokaupan.

Antakaa meille Vopat, niin saatte yhden pakin. Meillä niitä on sitten terveitten kirjoissa yhdeksän.

Realistisesti ottaen, tuo rosteri ja Spengler Cupin rasitukset = 5-1 kotijoukkueelle.
 

RoopeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viestin lähetti lintu
Ruutu pelaa kolmosparissa pakkina kun Söderholm, Saarinen, Pikkarainen ja Turunen sairastuvalla ja Varakas saa paikan ykkösparissa.

Heikki Laine tekee liigadebyyttinsä nelosessa ja Vokoun ekaa kertaa maalissa.

Pärssinen palaa siis vihdoin kokoonpanoon eikä voi olla vielä pelivireessä, mutta tuonee paljon uutta kuitenkin.


Olen positiivisesti yllättynyt mikäli tästä tulee ikimuistoinen ottelu, kummallekaan osapuolelle. Tällä kokoonpanolla, paikallaolevat eivät ainakaan saa nähdä "sitä rakasta vihollista" stadista. Veikkaan, että HIFK pelaa hyvin varovaista peliä, ja pyrkii kaikin tavoin jarruttamaan peliä. Sääntö on varmasti "aina vähintään 3 miestä kiekon alla". HIFK pyrkii varmasti pitämään luvut niin siisteinä kuin vain suinkin mahdollista niin kauan kuin vaan pystyvät. Ihanne on varmasti joku 1-1 tilanne kolmannen erän lopussa.

Kunnon pakkikalustolla olisi varmasti sävel ollut aivan erilainen. HIFK olisi jatkanut siitä mihin Helsingissä jäätiin, eli pelottanut fyysisellä pelillä Kärpät hätäisiin ratkaisuihin. Nyt taitaa tulla aika tylsä iltapuhde. Toivotaan, että Vokoun pelaa unelmaottelun "a la" Pasi Nurminen kaaneissa viime syksynä (52 torjuntaa tjsp). Oisko meillä nyt voittava maalivahti ?
 

Peacemaker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Lainattu HIFK:n sivuilta:

"Etelän Meteo Oy:n vieraileva kelispesialisti Jarkko Ruutu on luvannut tuulista, paikoitellen jopa myrskyistä keliä. Hänet tunnetaan sanansa pitävänä miehenä, joten nähtäväksi jää mitä lausunto käytännössä tarkoittaa."

Mielenkiintoista. Itseasiassa toivonkin illan matsiin jonkinlaisia "ylilyöntejä" ja väriä, kunnon lataus joka saa mennä yli!

Peli päättyy 8-1 ja Tenkratin Pete pistää 2+2. Ujcik pudottaa hanskansa ja matsaa Ruutun kanssa.
 

Black Adder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, The Original Six
Lataus menee molemmilla täysin yli ja nähdään täysin päätöntä sähellystä, Saarenheimon Peksin käsimaali (bravuuri) ja todella juopuneen yleisön metelöintiä. Tuomarina on tietenkin joku pallinaama plus yli-innokkaat tutut linjurit Oulusta (Kautto ja Männikkökö se oli) ja kaikki tappelun alut tyrehtyvät alkutekijöihinsä. Lopputulos on 1-1:n ja 5-5:n väliltä, savi päätybaarin lattialla ja rikkoutunut jaffa-automaatti.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mielenkiintoista nähdä (tai siis kuulla) minkälaiseen suoritukseen Jarkko venyy. Tässä pelissä hänellä ei kuitenkaan ole varaa ennenaikaiseen hygieniaan. Itsehän olisin tietenkin kokeillut Romppoa pakkina - uskoisin maalieduksen pysyvän puhtaana. Hesus Laine on brändin näköinen mies, joten kaipaamiamme ylilyöntejä saattaa hyvinkin olla tiedossa siltä taholta.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Kärppien kokoonpanosta poissa Mikko Lehtonen. Mikähän miehellä, kun ei SM-Liigan mediasivuillakaan ole loukkaantumisesta mainintaa?

(Jahans, www.oulunkarpat.fi vastasikin jo ennakossaan näin:"Kukkosen vierellä luistellut Mikko Lehtonen potee vatsatautia, joka estää pelaamisen.")

Kärpät

Länget:
32 Niklas Bäckström, Maalivahti AK
33 Pekka Rinne, Maalivahti

1. kenttä
44 Janne Niinimaa, Vasen puolustaja AK
3 Lasse Kukkonen, Oikea puolustaja AK
62 Petr Tenkrat, Vasen laitahyökkääjä AK
8 Jussi Jokinen, Keskushyökkääjä AK
20 Janne Pesonen, Oikea laitahyökkääjä AK

2. kenttä
6 Ilkka Mikkola, Vasen puolustaja
29 Kimmo Lotvonen, Oikea puolustaja
11 Viktor Ujcik, Vasen laitahyökkääjä
12 Pekka Saarenheimo, Keskushyökkääjä
27 Juha-Pekka Haataja, Oikea laitahyökkääjä

3. kenttä
78 Josef Boumedienne, Vasen puolustaja
5 Ari Vallin, Oikea puolustaja
17 Mika Pyörälä, Vasen laitahyökkääjä
24 Jari Viuhkola, Keskushyökkääjä
75 Eero Somervuori, Oikea laitahyökkääjä

4. kenttä
2 Oskari Korpikari, Vasen puolustaja
7 Topi Jaakola, Oikea puolustaja
37 Henrik Juntunen, Vasen laitahyökkääjä
21 Tommi Paakkolanvaara, Keskushyökkääjä
43 Antti Aarnio, Oikea laitahyökkääjä
 
Viimeksi muokattu:

Caine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Leijonat
Viestin lähetti fiftyeight


Holma, Eetu kylki 17. 1.
Häppölä, Toni olkapää *
Petrell, Lennart kuume *
Pikkarainen, Hannu kuume *
Porthen, Jermu polvi *
Saarinen, Pasi polvi 15. 2.
Söderholm, Toni kuume *
Turunen, Mikko kuume * "


Lähetääks uudestaa sinne keskieuroopan mäkiviikolle pelaa SpenglerKuppii. Tuliaisia oli taas vaikka muille jakaa. Hyvä henki kaikkien voitettujen otteluiden jälkeen sekä terve miehistö vieläpä täysin joulun levänneenä.

... Hä?

Ai nii ja me ollaa hävitty tää kausi.
 

Jääkarhu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Hellas Verona, AC Milan, Tottenham
Vähän on nihkeä fiilis tästä matsista. Pakisto huolettaa ainakin itseäni. Kärpät on kuitenkin neljän ketjun liikkuva joukkue, joten kolmannessa erässä voi tulla äijillä väsy puseroon. Pärän paluu on hieno juttu, mutta 2,5 kk:n pelitauon jälkeen ei ihmeitä voi odottaa. Vanha ykkönen hienoa nähdä kasassa, mutta jos Brett jatkaa sillä tasolla mitä tällä kaudella on nähty, voidaan tehot unohtaa. Toivottavasti Harks herää vihdoin.

IFK:n toivo lepää Vokounissa. Unelmapeli häneltä ja pari maalia meille ylivoimalla. Muuten virheetöntä peliä. Siinä ne voiton avaimet ovat. Todennäköisempää kuitenkin on, että Kärpät vyöryttää laajalla materiaalilla voiton tyyliin 4,5-1,2.

Itse piti lähteä paikan päälle, mutta eilen iski kuume joten reissu jäi nyt väliin. Harmin paikka, sillä Oulussa on aina ollut miellyttäviä reissuja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös