Kärpät-Ässät To 5.12.2002 Ragzila

  • 5 812
  • 74

krutov1977

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jokela näyttäisi jatkavan ässä-maalissa myös tänään. Kokoonpanoista en sen sijaan löytänyt Gladia. Onkohan mies loukkaantunut vai mikä on tilanne? Samoin Hakanen näytti olevan sivussa. Illan pelistä en odota mitään ihmeellistä, yksikin piste olisi kuin voitto. Kyllähän Kärppien hyökkäyskalusto on tämän maan parhaita Jokerien ohella, sitä ei käy kieltäminen, mutta ailahteleva maalivahtipeli sekä kärppien asennoituminen "helppoon peliin" saattavat olla Ässien mahdollisuus tänään. Palataan asiaan illalla, silloin olemme viisaampia.
 

osa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sport
on se hyvä että ollaan ylitetty odotukset ja vielä aivan käsittämättömästi!
niinku kärpätki! ja vissiin jokeritki!
ei vaan kyllä mun mielestä ollaan just sillä tasolla mitä pelaajamateriaalilta voi odottaa. itse kyllä uskon ässien yltävän vielä jopa pudotuspeleihin! en luovu vielä toivosta. varsinkin kun tänään tulee 2 pistettä poriin lukemin 3-4!. pitäähän tänne yks ässävoittoki saaha. illalla nähään kuinka käy.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viestin lähetti Fireblade
Ässät on pelaajamateriaaliinsa nähden käsittämättömän korkealla sarjataulukossa. Viimeksi kun porilaisryhmä vieraili Raksilan hallissa, ei ainakaan allekirjoittaneen silmään pistänyt yksikään ässäpelaaja. ;)

Eli et siis ollut paikalla silloin??? Ainakin kun minä menen peliin jäällä luistelee kaksi joukkuetta.

Vaikka ennakkoasetelmat ovat mitä ovat niin kyllä täältä katsottuna alkaa Oululaisten uho menemään taas yli. Oli aivan ylihauskaa lukea 19.9.2002 pelatun Ässät-Kärpät pelin ketjua pitkästä aikaa kun siellä uho oli samaa luokkaa kuin tässä ketjussa. Eikö siellä pohjoisessa tunneta sanaa realismi ollenkaan? Jokeritkaan ei ole kylvettänyt Ässiä 7-0 ja porukka on heillä aivan eri luokkaa kuin Kärpillä.
 

kakkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
korkki: peace!

Tuo kuittailu/sarkasmi on joskus vaikeaa...mutta rautalangasta väännettynä: etkö huomannut/tajunnut että Firebladen kommentti oli copy-pastea nimimerkin Puolueeton scoutti kommentista?? (toki Ässät<>Kärpät ja Isometsä<>Raksila)
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viestin lähetti kakkonen
korkki: peace!

Tuo kuittailu/sarkasmi on joskus vaikeaa...mutta rautalangasta väännettynä: etkö huomannut/tajunnut että Firebladen kommentti oli copy-pastea nimimerkin Puolueeton scoutti kommentista?? (toki Ässät<>Kärpät ja Isometsä<>Raksila)

Firebladen kuittiinhan on vastattu ekalla rivillä, mutta tuo loppu on kyllä yleisesti suurimmalle osalle muita kirjoittajia.

PS. Jos sanotte Isometsä niin minäkin sanon Rantsila... Se on Isomäki, perkele! Isometsä on joku piikkihörhö...

EDIT: Täällä on kyllä jonkin verran molempien joukkueiden kannattajia jotka eivät ymmärrä sarkasmia, mutta tuossa ekan pelin (19.9) ketjussa isompi osa Oululaisista oli kyllä tosissaan ...
 

hermano

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät. Kiekko-Laser.
Viestin lähetti korkki

EDIT: Täällä on kyllä jonkin verran molempien joukkueiden kannattajia jotka eivät ymmärrä sarkasmia, mutta tuossa ekan pelin (19.9) ketjussa isompi osa Oululaisista oli kyllä tosissaan ...

Met ollahan aina tosissaan.

Meillä niellähä seipäitä aamuatrial.

Jumalaares.
 

GT

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO
Viestin lähetti Kärpät#18
Vannomatta paras, porilaiset jää tässä jyrän alle. Raksilan jääkylmä halli saa lämmikettä yhteensä kymmenen maalin edestä, josta kotijoukkue tekee yhtä vaille kaikki.

Leikki leikkinä, Ässät taistelee sen minkä pystyy ja häviää lopulta 3-2.

Otetaanpa sittenkin tuo ensimmäinen skenaario käyttöön. Eli peli päättyy siis 9-1. Antti Jokela maalilla on se viimeinen niitti Ässien arkkuun, josta seura ei selviä. Keskinkertaisesta Mestis-vahdista kun ei hyvää toivomalla saa liigamolaria.

EDIT: provo
 

kapa76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Maalissa. Jokela
Pakisto. Boman Törnvall Valli Rontti Sorokins Peltonen.

Olkoon tämä edelleen nostamaan sitä ylimielisyyttä. Pahalta näyttää. Keskisuomalaisetkin on selätetty. Mikäs ihme sillä Gladilla on vai onko tuo vain virhe että on jäänyt pois peltosen viereltä. Taitaa tulla Pasille aika minuutit oulusta.

Edit. Jaa no nyt on tekstitvlle korjattu. Glad mukana.
 

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Noh noh, lapset. Eipä hermostuta turhasta. Minua ainakin hymyilytti tuo Rantsila-Isometsä -episodi. Isometsähän on alun perin Selostajain Kuninkaan keksintö ja tässäkin ketjussa sen kaivoi esiin porilainen, niin että rauha maassa. Ei voi noin vähästä kiehua yli.

Pelistä sanoisin, että 8-0. Nollapeli alkaa jo olla tilastollisesti melko lähellä, kun ei niitä vielä yhtään ole sattunut tulemaan. Viime aikoina Kärppien hyökkäyspeli on pyörinyt melko mallikkaasti ja kun ottaa huomioon, että Ässät on SaiPaa keposempi joukkue, niin se jää nyt suupalaksi.

Voi tietysti olla, että tosi elämässä pelistä tulee jopa tiukempi, mutta ei tällaisesta pelistä voi oikein ruveta ennalta häviötäkään veikkailemaan. Illan makupalana tulee tietysti olemaan Ässä-"kapteeni" Korppari Korpisalon stand up -show: "minä vain selitän, muut saa pelata". Toivotan tuomarille pitkiä hermoja.
 

Tykki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Voitto Pelicanseista Lahdessa osoitti, että Ässät pystyvät tahtoessaan voittamaan minkä tahansa joukkueen liigassa. Porilaiset ovat nyt löytäneet jälleen sen pisteitä tuottavan rytmin, jolla saalistettiin päänahkoja kauden alkupuolella.

Ässien ainoana huolena on pitää kurissa "oma koira" Potaitsuk, joka pyrkinee rankaisemaan entistä seuraansa. Vastavuoroisesti paluumuuttaja Fandul löysi Lahdessa oivan pelivireen ja lieneekin tänään yksi Kärppä-lauman kaatajista.

Oululaisten uhoaminen on kenties ymmärrettävissä mukavasti kertyneiden pisteiden valossa, mutta toisaalta on huomattava että Kärpillä on ollut pitkä peliputki laskusuhdanteessa olevia joukkueita vastaan. Pelit ovat olleet kuitenkin suhteellisen tasaisia ja onkin vain ajan kysymys, milloin tappioputki iskee pikkupetojen niskaan. Hyvin suurella todennäköisyydellä tuo putki alkaa tänään. Kahden hävityn pelin jälkeen oulaisten keskuudessa alkaakin sitten kiihtyvä spekulointi valmentajan vaihtamisesta kyvykkäämpään mieheen.

Huonosti valmistautunut ja väärällä asenteella kentälle luisteleva Kärppä-gängi saa nokkiinsa taistelevilta pata-paidoilta lukemin 2-5!
 

korppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NuJy
Hyvin pyyhkii!

Vähä reilu puolet ekaa erää pelattu ja 3-0! En tiedä onko ollut Jokelan maaleja mutta mutta...Oon sitä mieltä että kun on löydetty kerrankin kunnon molari niin sais se Lankku ny pelata jokaikisen pelin. Ei se mitään väsy, on tottunut varmaan tiukempaankin ohjelmaan. Tosin tais pyytää itse Pelicans-peliä vapaaksi, syystä tai toisesta...

No, kavensivat ees, 3-1
 

korppari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, NuJy
Joo, Lankku kävi torjumassa Tenkuran rankkarin ja peli alkoikin olemaan tasaisempaa. Ylivoimapeli, Tenkrat yksin alivoimalla läpi, 4-2. Olisko se lankku kannattanu jättää sinne maaliin? No, ei Maalivahtia voi ikinä syyttää läpiajo-maalista, mutta uskoisin että Langkowilla olis ollu paremmat saumat torjua. Tiedä sitte...

Taitaapa Jokelan torjunta% tippua hiukan. No, eipä oo varmaan saanu kenttäpelaajilta paljon apuja...
 
Viimeksi muokattu:

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Kauden eka romahdus, onneksi ei kuitenkaan tullut nollapeliä. No, silti viimeiset neljä maalia olivat oikeastaan ihan "turhia" eli tulivat kun peli oli jo selvä. Toisaalta potuttaa koska maaliero kasvaa ja toisaalta koska epärealistit saavat taas lisää vettä myllyynsä. Taisi kaikki onnistua viimeisessä erässä?

Ottaisivat jätkät edes oppia miten niitä maaleja tehdään, koska niitä tarvitaan taas lauantaina...
 

JanJ

Jäsen
Ottelu ratkesi Fandulin aiheettomaan jäähyyn. Muuten olisi tullut tasapeli.

Ihan totta!

Jaa ei vai?

OK, uskotaan.
Ässät romahti täysin päätöserässä.
Hemmetti mitkä lukemat.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Tänään on kehuttava tuomaria.

Markku Kruus tuomitsi ensimmäistä kertaa tällä kaudella Kärppien ottelun, ja minun puolestani saa tuomita toistekin. Äijä näytti heti ottelun alussa mikä linja on, ja jämäkästi myös piti sen linjan.

Ei tarvinnut pelata jälkipelejä tilanteen jälkeen, edes Korpisalon ei tarvinnut normaalia enempää soittaa suutaan. Kertakaikkiaan ryhdikästä, tasapuolista ja pelin hengen mukaista tuomitsemista. Mahtava nähdä tuomari jolla on munaa tarkistaa epäselvä maali aina videolta ilman hätiköityjä johtopäätöksiä. On munaa tuomita päivänselvästä heittäytymisestä kymppi.

Ainoa mitä jäin kaipaamaan on se, että Tähtisen huitominen olisi saatu jotenkin kuriin. Kolmannessa erässä nähtiin Ässien vaihtoaition edessä kaksi sellaista viikatetta että käsivarteen osuessa olisi luunmurtuma ollut lähellä. Onneksi osuivat mailaan.

Joka tapauksessa päätuomarilta 10- arvoinen suoritus.

Linjatuomarit sitten olivat ne tutut Männikkö - Sorakangas jotka ovat olleet kai kahdessa kolmesta Kärppien kotiotteluista. Heidän meininkinsä ei ole muuttunut miksikään, paitsioita vihellellään varmuuden vuoksi, pitkiä vislaillaan vaikka joku kiekkoon osuisikin. 7½.
 

H.Hietaharju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Teurastus ...

Kuin ennen vanhaa divariaikaa...

Ässillä ei ollut missään vaiheessa mitään jakoja.

kärpät repäs nopeasti 3-0 karkumatkan.
sitten tuli sellainen passiivinen vaihe peliin, ässät pääsi jo maalinpäähän. ässillä oli maaginen tilaisuus tulla tasoihin.
3-0:sta 3-2 ja ylivoima.
mutta. se kannttaa Tuomisenkin uskoa että se Tenkrat on nopea :P
äijä spurttas kiinni, riisti kiekon, ja mahtava maali aivan maalinkattoon rystyltä.

tuon jälkeen Ässillä ei ollut käytännössä mitään sanottavaa.

kolmanteen tuli sisuuntunt kärpät.
Selvästi joukkue halusi palkita yleisönsä ja alkoi hurjalla prosentilla takoa maaleja.
oikeen näytös tyyliin kiekko liikkui.
Kentän kunkku oli ehkä joku junnuista, olisi muuten tenkrat, mutta harmittavasti kämmäsi rankun...

tosin, Tenkrat joutui odottaan todellakauan ennen kuin pääsi ampumaan vetonsa, joten keskittyminen taisi nousta jännityksen puolelle? no aivan sama 1+2 tehot tänään riittää mulle tuolta mainiolta kärppätshekiltä.

ässistä jäi mieleen ...
hitaita, kankeita, (pl Tähtinen ja Salonen ja Harjula & Weslin) nämä edellä mainutut ovat selvästi pelimiehiä joilla on tulevaisuutta. kanntas ässäjengin katella peiliin.
tuollainen notkahtaminen on todella vaarallista, kun puhutaan porilaisesta yleisöstä.
tosin, ei ässät ensimmäinen joukkue ollut joka oulusta joutui poistumaan selkäsauna ihollaan.
eikä varmasti viimeinen, sillä kärppäpeli toimii kauniisti ja tehokkaasti, kun jätetään se lepsuiluvaihe jatkossa kotiin voi taululla olla enemmänkin maaleja. tosin ässät otti 6-0 turpaan viimeisessä erässä :P laittakaa paremmaksi..

jooh, jospa tuo osaltaan todisti niille epäileville ässäkannattajille siitä, että kärpät on todellakin paikkansa ansainnu kakkosena.
ei sarjataulukko voi valhedellla pitkässä juoksussa.

jakasin tähtejä seuraavasti.

3-tähteä (kärpät) Pekka Saarenheimo & Juntusen henkka.
2-tähtee annan Petr pojalle
tähden annan Bannisterin drewille, hän on oikeesti kova pakki.

ässäjengille, pitkä pohtimisen jälkeen.

3 tähtee, Harjulan tupe! ainoita jotka yritti
2 tähtee fadulle, (sukellus oli hieno) muistakaamme tätä miestä aina lämmöllä!
1 tähti. Ässämokke Jokela otti peritaattessa mitä otettavissa oli.
yks ehkä helppo maali, muille maaleille ei asiaa.
 

1Euro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pohjat

Oi, voi...

Mitä ihmettä tapahtui kolmannessa erässä(6-0)? Jokelan torjuntaprosentti 40. ????????

Jotain positiivista jos koittaa hakea, niin onneksi tämä välikuolema ei tapahtunut kotiottelussa. Huonoon aikaan se kyllä tuli, kun lauantaina on Lukko-peli. Turha odottaa hallia täyteen...

Mutta mitä oikein tapahtui? Tekikö Kärpät vain paikoista maalit vai "luovuttiko" Ässät, SM-liigan taistelevin joukkue?


EDIT:
Tokihan on Ässä-fanina eriävä mielipide tuosta Fandulin tilanteesta TV-kuvan perusteella laitettava, koska kohta joku sen kuitenkin laittaa.

Fandul koitti kahden Kärpän välistä kohti maalia. Yritti ehkä hypätä toisen mailan yli. Toisen Kärpän maila nousi naamaan tai melkein naamaan. Fandul väisti vaistomaisesti ja kaatui helpon näköisesti.

Näinhän se meni...
 
Viimeksi muokattu:

H.Hietaharju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Re: Pohjat

Viestin lähetti 1Euro
Oi, voi...

Mutta mitä oikein tapahtui? Tekikö Kärpät vain paikoista maalit vai "luovuttiko" Ässät, SM-liigan taistelevin joukkue?

Ässät ei vaan kertakaikkiaan pysyny kärppien kyydissä enää kolmannessa. kolmas erä oli parasta kiekkoa tuossa ottelussa kärpitä ja Ässät pelas tasollaan.

uskoo ken tahtoo, mut tuo kärppäjengi on numeroidensa veroinen:P
 

JanJ

Jäsen
Re: Teurastus ...

Viestin lähetti H.Hietaharju
2 tähtee fadulle, (sukellus oli hieno)
Joo niin oli.
Urheiluruudunkin selostaja hehkutti että "käsittämätön tuomio".
Ja hidastuksesta katsottuna totta.
 

JPL

Jäsen
10-2... Vieläkö korkki vittuilee keveistä 7-0 lukemista?

Sori vaan... tää ei ollut provo, vaan toteamus että näillä joukkueilla lukemat joskus repeävät... joskus taas eivät.

Se Fadun jäähy ei tosiaan ollut aiheellinen, mutta Kruus oli kyllä ihan tasapuolisen paska läpi ottelun.... Kauden huonoin tuomari Oulussa.
 
Viimeksi muokattu:

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Viestin lähetti JPL
10-2... Vieläkö korkki vittuilee keveistä 7-0 lukemista?

Sori vaan... tää ei ollut provo, vaan toteamus että näillä joukkueilla lukemat joskus repeävät... joskus taas eivät.

Koska sulla on ollut selkeästi ongelmia lukemisen ymmärtämisessä niin laitetaan nyt oikein copypastena... Kerrotko mulle missä pelissä noista ero oli niin suuri että tällaisia lukemia osattiin odottaa? Ja peli tosiaan oli suurin piirtein samoissa lukemissa kuin edellisetkin pelit ensimmäiset 56 minuuttia...

17.9. klo 18.30 Lukko - Ässät (r) 5-4 (0-2,4-1,0-1,1-0)
19.9. klo 18.30 Ässät - Kärpät (r) 4-1 (1-0,0-0,3-1)
21.9. klo 17.00 JYP - Ässät (r) 3-4 (0-2,2-2,1-0)
24.9. klo 18.30 Ässät - HIFK (r) 4-5 (1-2,1-3,2-0)
26.9. klo 18.30 Ilves - Ässät (r) 4-4 (1-1,3-2,0-1,0-0)
28.9. klo 17.00 Ässät - SaiPa (r) 2-2 (0-0,0-1,1-1,1-0)
1.10. klo 18.30 Ässät - Jokerit (r) 2-2 (1-0,0-1,1-1,0-0)
3.10. klo 18.30 Blues - Ässät (r) 3-1 (1-0,2-1,0-0)
5.10. klo 17.00 Ässät - HPK (r) 2-2 (0-0,1-2,1-0,0-0)
8.10. klo 18.30 Tappara - Ässät (r) 4-0 (2-0,1-0,1-0)
10.10. klo 18.30 TPS - Ässät (r) 1-2 (0-0,1-1,0-1)
15.10. klo 18.30 Ässät - Pelicans (r) 6-3 (1-1,1-1,4-1)
19.10. klo 17.00 Ässät - Lukko (r) 3-2 (1-1,0-1,1-0,1-0)
22.10. klo 18.30 Kärpät - Ässät (r) 5-1 (1-0,3-1,1-0)
24.10. klo 18.30 Ässät - JYP (r) 0-2 (0-1,0-0,0-1)
27.10. klo 15.00 Ässät - TPS (r) 2-4 (2-1,0-2,0-1)
29.10. klo 18.30 SaiPa - Ässät (r) 3-1 (0-0,1-1,2-0)
12.11. klo 18.30 Ässät - Ilves (r) 1-2 (0-2,1-0,0-0)
14.11. klo 18.30 SaiPa - Ässät (r) 3-0 (1-0,2-0,0-0)
19.11. klo 18.30 Ässät - Blues (r) 4-4 (1-0,0-2,3-0,0-2)
21.11. klo 18.30 HPK - Ässät (r) 3-2 (0-0,1-1,2-1)
23.11. klo 17.00 HIFK - Ässät (r) 5-2 (1-0,2-1,2-1)
28.11. klo 18.30 Ässät - JYP (r) 0-3 (0-1,0-0,0-2)
30.11. klo 17.00 Ässät - Tappara (r) 1-2 (1-0,0-0,0-2)
3.12. klo 18.30 Pelicans - Ässät (r) 1-3 (0-0,0-2,1-1)

No joo, Kärpäthän on nyt ihan varma mestari. Kannattaisi varmaan lopettaa sarja tähän.

EDIT: Joo-o, taisi jätkiltä kyllä tosiaan loppua yritys puolustuspeliin lopussa. Ei noin helpolla saisi antaa tehdä maaleja vaikka tappio olisikin varma. Jotain ammattiylpeyttä saisi olla. Toivottavasti tämä oli kauden viimeinen pelleily. Eipä silti voi Jokelaakaan kehua noista kolmannen erän maaleista...
 
Viimeksi muokattu:

Polliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
#28
divari is back

Paska, paskempi, kolmannen erän Ässät.

Saarenheimon Peksin 5-2 maalin jälkeen Porin Jääkotkat lopettivat pelaamisen. Tämän jälkeen Kärpät teki viisi kaunista maalia ja Ässien koko viisikko plus mestisveska-Jokela pelattiin joka maalissa täysin pihalle. [esim. 8-2 Haataja (Tenkrat-Viuhkola) ..]




Ässien paras tänään rankkarin upeasti torjunut Langkow, palkintoraatikin osasi palkita oikean miehen.

Kruus oli huono, Rochefortille 2+10min laitaa taklaamisesta.

korkilla vielä pokkaa uhota jostain Ässien tasaisista matseista. Kajaanin Hokkikin olisi tarjonnut Kärpille paremman vastuksen, Ässät kuuluu näillä otteilla Mestikseen. Ei voi mitään.

ja vaikka kaikilla lapphalaisilla kärppäfaneilla olisi ongelmia lukemisen ymmärtämisessä, niin ei tarvi vetää herneitä nenään niinkuin tossa ylempänä.
 

oukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikko Kaukokari
Minä en suostu käsittämään miten Kruus olisi muka ollut huono.

Näin sekä tapauksen Rochefort että Fandul aitiopaikalta C-oikeasta, ja kummassakaan tilanteessa ei ollut mitään epäselvää ja sen Kruus teki eleillään selväksi myös kenttäpelaajille. Näittekö kenenkään protestoivan kumpaakaan näistä tuomioista? Ette.

Fandul hyppäsi aivan kuten parhaina aikoinaan Kärpissäkin. Kymppi päivänselvä. Rochefort taklasi oman vaihtoaition edessä kärppäpelaajaa kyynärpäällä päähän, puhtaasti ilman minkäänlaista epäselvyyttä. Rangaistuksen laadusta ei tarvinnut edes neuvotella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös