Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

JYPin runkosarja 2018–2019

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana lainelaser, 07.09.2018 klo 15.32.

 1. Nelfor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Jäi hieman ihmetyttämään, että mitä tässä on laskettu. Eikö pelkkä 15 pelin kuntopuntarin pelikohtainen keskiarvo olisi ajanut saman asian?

  Mutta joo, suuntaa antava laskelmahan tuo on.
   
 2. Jyväsjemmari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  JYP on tällä kaudella muuten menettänyt kolmansien erien viimeisten kolmansien minuuttien aikana 12-14 pistettä.

  JYPillä on varaa parantaa ja alkukauden pistekertymä on vähäisempi kuin mitä JYPin alkukauden otteilla olisi "kuulunut" olla, vaikka JYP paskasti pelasikin. Nyt kysymys on, onko takamatkaa jo liikaa.

  Pistekeskiarvot ovat ihan kiva lisä ennustamiseen, muttei niiden varaan kannata liikaa laskea, sillä ensinnäkin ne saavat tilanteen kuulostamaan paljon pahemmalta. Kuulostaa vaikeammalta vetää koko loppukausi tietyn verran kovemmalla pistekeskiarvolla kuin että kiriä x pistettä, vaikka se on sama asia. Toisekseen, yksikin ottelu voi heilauttaa sitä vaadittavaa keskiarvoa melko paljon. Jos JYP olisi hävinnyt lauantain TPS-pelin, 84 pisteeseen olisi loppukaudella vaadittu 1,695 p/o. JYP voitti sen, joten vaadittava pistekeskiarvo on nyt 1,565. Yhden ottelun vaikutus on sitä suurempi mitä vähemmän otteluita on jäljellä, joten nyt kun otteluita on enää 23, on turha edes laskea mitään keskiarvoja, vaan parempi on sanoa, että päästääkseen playoffeihin, JYPin täytyy vain voittaa tarpeeksi pelejä, ja tärkeimpänä täytyy voittaa keskinäisiä otteluita loppukauden päävastustajia vastaan. Ja tietysti Lukko- ja TPS-peleissä nähtyjen otteiden on täytynyt tulla jäädäkseen, muuten yksi hassu voittoputki ei riitä.

  Ässät ovat ulkona pleijareista, ja erittäin todennäköisesti myös KooKoo ja Jukurit, joten lasken tyhjennysmyydyiksi pisteautomaateiksi Ässät tästä päivästä lähtien ja KooKoon sekä Jukurit siirtotakarajasta 15.2. lähtien.

  Joten JYPin päävastustajat, jotka kilpailevat viimeisistä playoffpaikoista, ovat

  -SaiPa:
  Otteluita JYPiä vastaan: 2 (Toinen Jyväskylässä, toinen Lappeenrannassa)
  Otteluita tyhjennysmyytyjä vastaan: 4
  Runkosarjan lopullinen pisteolettama 15 kierroksen kuntopuntarin perusteella: 54 + 23 x 1,13 = 79,99 p

  En ole SaiPaa tällä kaudella juurikaan seurannut, oletin heidän kisaavan parhaillaan kotiedusta, mutta he ovat kuitenkin kymmenentenä, SaiPa-fanit haukkuvat omiaan paskoiksi, Jatkoaika julkaisi pari päivää sitten tämän artikkelin SaiPan ongelmista ja SaiPa on 10 ottelun kuntopuntarissa toiseksi viimeisenä, joten kai se on uskottava, että SaiPa on todennäköisin putoaja nykyisestä kympin sakista.
  Keskinäiset ottelut keskiviikkona 30.1. kotona ja launtaina 9.3. vieraissa olisi parasta voittaa. Jos nuo ottelut pelattaisiin nyt ja SaiPa ottaisi 6 pistettä, JYPin ja SaiPan välinen piste-ero kasvaisi 12 pisteeseen. Toisinpäin, niin joukkueet olisivat tasapisteissä.

  -Sport:
  Otteluita JYPiä vastaan: 1 (Vaasassa)
  Otteluita tyhjennysmyytyjä vastaan: 3
  Runkosarjan lopullinen pisteolettama 15 kierroksen kuntopuntarin perusteella: 56 + 22 x 1,47 = 88,34 p

  Noista 12-14 pisteestä JYP on menettänyt pelkästään Sportille 6-7. Jo noilla pisteillä JYP olisi pleijareissa.
  Sport on tehnyt näitä viime hetken nousuja myös muita joukkueita vastaan ja ottaneet jotain 0-4 vierasvoittoja sarjakakkosesta yms., jotka eivät ole kovinkaan todennäköisiä asioita. Muutenkin pelaavat rosteriin nähden flow-tilassa, eivät mitkään Talajat ja Tikat mitään maalitykkejä ole, joten todennäköisesti Sportin tahti tulee hiipumaan rosterin oikealle tasolle. Sport on muuten ikään kuin JYPin vastakohta: he ovat pelanneet paljon tiukkoja pelejä, joita he toisin kuin JYP ovat onnistuneet kääntämään voitoiksi, jolloin heidän sijoituksena on ehkä hieman oletettua korkeammalla, siinä missä JYPin oletettua matalammalla. Sportilla on 4 kolmen pisteen voittoa vähemmän kuin muilla säälipleijarijoukkueilla.

  -Ilves:
  Otteluita JYPiä vastaan: 2 (Back-to-back pelit pe 25.1. ja la 26.1.)
  Otteluita tyhjennysmyytyjä vastaan: 3
  Runkosarjan lopullinen pisteolettama 15 ottelun kuntopuntarin perusteella: 55 + 23 x 1,47 = 88,81 p

  Samoin kuin SaiPalla, Ilveksellä on "ekstrapisteitä" hyvästä alkukaudesta, jolloin he ylisuorittivat rosteriin nähden. Sittemmin flow-tila katosi, oletan Sportille käyvän juuri noin.

  -KalPa:
  Otteluita JYPiä vastaan: 3 (2 Jyväskylässä, 1 Kuopiossa)
  Otteluita tyhjennysmyytyjä vastaan: 3
  Runkosarjan lopullinen pisteolettama 15 ottelun kuntopuntarin perusteella: 48 + 24 x 1,73 = 89,52 p

  Saas nähdä, millaisen buustin saivat Spengler Cupista ja hankkivatko voittorahoillaan vahvistuksia, joka tapauksessa lienevät JYPin tapaan tekemässä tosissaan kiriä.
  (Epä?)onneksi keskinäisiä on 3 peliä. Jos noista saadaan 0 pistettä, niin ainakaan KalPan ohi tuskin noustaan.


  Näitä joukkueita korkeammalta tuskin kukaan on tippumassa. HPK on ollut muutenkin alavireinen ja sen lisäksi heiltä loukkaantui Larmi, mutta tuskin nyt sentään pleijareista jäävät ulos kokonaan. Tai no, saa nähdä, ei heillä ole kuin 58 pistettä.

  Laadin JYPille helpoimman ja suotuisimman mahdollisen "otteluohjelman", jolla päästäisiin 87 pisteeseen. Eli laskin voitoiksi enemmän kotipelejä ja heikkoja joukkueita sekä ottelut näitä päävastustajia vastaan.

  Pe 11.1 JYP-Jukurit 3 pistettä
  La 12.1 KalPa-JYP 3 pistettä
  Pe 18.1 JYP-HIFK 0
  La 19.1 Tappara-JYP 0
  Pe 25.1 JYP-Ilves 3
  La 26.1 Ilves-JYP 3
  Ke 30.1 JYP-SaiPa 3
  Pe 1.2 Jukurit-JYP 3
  La 2.2 JYP-HPK 0
  Ke 6.2 JYP-Pelicans 0
  Pe 8.2 Sport-JYP 3
  Ke 13.2 TPS-JYP 0
  La 16.2 JYP-KalPa 3
  Ke 20.2 Ässät-JYP 3
  Pe 22.2 JYP-KooKoo 3
  La 23.2 HPK-JYP 0
  Ti 26.2 JYP-Lukko 0
  Pe 1.3 JYP-Tappara 0
  La 2.3 Pelicans-JYP 0
  Ke 6.3 JYP-KalPa 3
  Pe 8.3 JYP-Kärpät 0
  La 9.3 SaiPa-JYP 3
  Ti 12.3 KooKoo-JYP 3
  Yht. 39p, 48+39 = 87p, p/o = 1,7

  HPK on kova, mutta Larmin poissaollessa heiltäkin voi ihan hyvin ottaa pisteet, ja tuo Kärppä-peli 8.3. on niin myöhään, että Kärpillä tuskin on silloin enää panosta, joten ehkä jopa heiltäkin voi ottaa pisteet.

  Kyllähän tuo kovalta hommalta näyttää, mutta varsin mahdolliselta, ainakin jos JYP pelaa rosterin edellyttämällä tasolla... Turha sanoa, että JYP jää ulos pleijareista tai että JYP nousee, menee niin tiukille että molemmat lopputulokset ovat hyvinkin mahdollisia ja se voi jäädä hyvin pienestä kiinni. Paljon riippuu tosiaan keskinäisistä.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2019 klo 02.44
  Vili Huli ja RäpyläRepe tykkäävät tästä.
 3. snake70 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins
  Lainaus:
  Laskutapoja on monta, ja mikäänhän ei ole absoluuttinen totuus, ideanani oli kuitenkin saada useamman ja eri mittaisen jakson keskiarvoja ja niiden yhdistäminen antaa todennäköisemmän lopputuloksen kuin yksittäinen jakso. viiden ottelun mittainen jakso on liian lyhyt, koko kausi taas liian pitkä. 1/4 kertoo enemmän sen hetkistä vauhtia. ainoa todellinenhan on 60 ottelun kuntopuntari sen antaa ainoan faktan tuloksen kauden osalta. Mutta 20 ottelun jälkeen näkee onko tuo laskukaava lähelläkään oikeaa totuutta. kumminkin joku kirii ja joku romahtaa enemmän. Innostuin tästä laskenta kaavasta keskisuomalaisen antamasta huonosta ennusteesta, mikä perustuu tosin aikaisempien vuosien faktaa, 2010 asti muistaakseni on runkasarja ollut 60 ottelua ja 15 joukkuuen sarja nyt muutaman vuoden joukkue määrähän periaatteessa ei vaikuta lopputulokseen merkittävästi millä pistemäärällä jatkoo keskimäärin mennään vaan tapa miten pisteitä jaetaan, Hirveästi tilanteet ei muutu Tammikuun puolivälin jälkeen sarjan loppuun. JOS Jyp kairaa itsensä tuosta säälipleijareihin on se poikkeuksellista vaikka piste ero on pieni, Kaksi Joukkuetta kumminkin pitää ohittaa, ja viimeaikaisien tulosten perusteella HPK ja SaiPa on tulossa selkä edellä vastaan ja Kalpa etenee lähes samaa vauhtia eteenpäin. Laskelmani oli matemaattinen ja perustuen 15 viimeisen ottelun jakson aikana kolmella eri tavalla laskettuna ja niiden keskiarvo.
  Jos pitäisi vetoa lyödä en usko Että SaiPa jaksaa tuolla negatiivisena jaksona vielä 22 peliä mutta sen näkee parin kuukauden päästä
   
 4. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Niin.. onhan JYPillä aivan järkyttävän suuri 1 pisteen ero Jukureihin ja KooKookin on kaukana 2 pisteen päässä. Ja kai tämäkin puoltaa väitettäsi.. (linkki liigan sivulle): Joukkuetilastot | Runkosarja 2018-2019 | Tilastot | Liiga
   
 5. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Joo toki jos tuossa on aika pitkälle laskettu odotuksia niin onhan se todennäköisempää että Jukurit ennen 15.2 tippuu kelkasta ja mahdollisesti myy pelaajia kun että olisi loppuun asti taistelussa mukana.

  Sitähän tää on että tässäkohti voi vain pyöritellä lukuja ja odotuksia mutta joukkueet sitten näyttää että mitä kentällä tekee. Erot ei mihinkään suuntaan niin isoja, melkein vain Ässien jääminen ulos pudotuspeleissä ja Kärppien runkosarjan voitto varmoja tässäkohti ja noihinkin voi jollain isolla putkella vielä jotain muutoksia tulla. Ainakin viikonlopun pelit on varmaan seka Jukureille että JYPille kauden tärkeimpiä jos aikoo sinne pudotuspeleihin. Toisaalta ei edes tappiot vielä heitä joukkueita ulos kamppailusta mutta selkeästi voi heikentää tai parantaa paljon asetelmia.
   
 6. Hypodermic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Voutilainen näemmä tänään häkissä. Toki peräkkäisinä päivinä on pelit ja Voutilaisenkin on hyvä saada pelejä alle, mutta joukkueella on alla kuitenkin lähes viikon tauko peleistä ja huomisen jälkeen edessä samanmoinen. Laurikainen on ollut pääosin erinomainen aloittamissaan peleissä, ja kaikki pisteet (voitot) on elintärkeitä. No, toivottavasti Voutilainen näyttää ne kuuluisat närhen munat epäilyksille.
   
 7. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Voutilainen on kuitenkin antanut hyviä näyttöjä niissä harvoissa 2 pelissä mitä päässyt pelaan loukkaantumisen jälkeen. Maalin päästänyt kummassakin ottelussa. Laurikainen on ollut varma maalilla ja antanut joukkueelle mahdollisuuden illasta toiseen voittoon, mutta ei kuitenkaan niin maaginen että joka ilta tarvitsisi maalilla olla. Jotain pientä kuitenkin puuttuu että olisi ihan liigan kuumimpia veskareita ja tarvittaessa joukkuetta yksinään pitää pystyssä. Nollapelejäkin voisi olla enemmän.
   
 8. opelix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, JJK
  Lainaus:
  Tilannehan on nyt se että jos tämä joukkue aikoo tosissaan vielä pelata runkosarjan jälkeen on tämän päivän ottelu voitettava vaikka heitettäisiin Sinkku Wallinheimo maaliin. Nyt on tapahduttava.

  Jälkikäteen jos ollaan maalilla hävitty ja Voutilainen hörpännyt yhden, on turha tulla selittämään maalivahtivalintaa. Tämä peli on hoidettava reilusti ja reippaasti.
   
 9. laalki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Philadelphia Flyers
  Lainaus:
  Tähän vahva sama. Itse menisin loppusarjan Brodeurmaisella 9/10 - 1/10 peluutuksella tai niin kauan kuin Laurikaisella koppi tarttuu.
   
 10. Jyväsjemmari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Kaikilla alle 10. sijan olevilla joukkueilla nousu playoffeihin on tavallaan epätodennäköistä johtuen ihan vain piste-erosta. Mutta jos jotkut joukkueet sen epätodennäköisen nousun tekevät, niin minun mielestäni ne ovat JYP ja/tai KalPa. JYPillä on kuitenkin TOP 5:een ennen kautta rankattu rosteri sekä alla 3 ottelun voittoputki, ja KalPa voitti Spengler Cupin sekä on kuntopuntarissa korkealla. En usko Jukureilla tai KooKoolla olevan siinä tapauksessa juurikaan mahdollisuuksia, mutta jos JYP ja KalPa pelaavat huonosti niin kyllähän silloin Jukureilla ja KooKoolla on se ohut sauma napata viimeinen playoffpaikka. Mielestäni.

  T
  oinen juttu on sitten se, että häviävätkö tyhjennysmyydyt joukkueet lähes kaikki pelinsä, ja lähteekö Jukurit edes myymään, jos playoffit karkaavat. Jukurithan on enemmänkin tasapaksu nippu eikä heillä taida olla Partasta ja Suhosta lukuunottamatta kalliita vahvistuksia muille myytäväksi. Siinä saatoin tehdä virheen.
  Jukureiden voitto tänään olisi kieltämättä varsin noloa minun kannaltani.
   
 11. knttrtknkn1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ja vielä niin että jos Ahonen on Brodeurin kakkosena niin sillon 10/10 ja sitten kun Ahonen on laitettu AHL:n niin sitten se yksi peli huilia ja Clemmensen, vai kuka se nyt oli pussille. Kolmen pisteen voittoja tarvitaan.
   
  Vili Huli tykkää tästä.
 12. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Lainaus:
  Paljon nolompaa se olisi JYPin kannalta. Materiaalieron huomioiden ja playoff-haaveiden säilymisen kannalta ainoa vaihtoehto Jypille tänään on kolmen pisteen voitto.
   
 13. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Lainaus:
  Jos Voutilainen pelaa yhtä hyvin kuin Ässiä vastaan, niin ei hätää. Yksi hörppy voi mennä kelle tahansa huippumaalivahdillekin. Pelaajien pitää pystyä tekemään vähintään yksi maali Jukureita enemmän.
   
 14. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Juuri näin, ihan sama kuka siellä on niin pelaajien pitää hoitaa homma kotiin. Harvoin nämä mokesta on kiinni ellei sitten ihan totaalinen katastrofi kyseessä.
   
 15. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Ihmeellistä taas miten koko joukkue lopetti pelaamisen 2-0 tilanteessa. Vain Jukureiden huono viimeistely pelasti kaksi pistettä tänään. Eikö pisteet kiinnosta? vai mistä tämä pelokkuus ja löysäily johtuu, kun voisi lyödä kaasun pohjaan.
   
 16. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Tänään tärkeintä oli voitto, mutta nyt ei päästy ehjään 60-minuuttiseen. Alku oli täyttä dominointia ja vain totutusti JYPiä vastaan jumal-moodissa esiintynyt Rajaniemi esti numeroiden repeämisen. Sitten JYP pysähtyi kuin seinään ja homma meni päin persettä. Onneksi Julle löysi vielä jalat jatkoajalla ja ratkaisi voiton kotiin.

  Huomenna Kuopiossa tarvitaan selvästi ehjempi esitys.
   
 17. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Aika sama koko kauden tuntunut olevan että ekassa erässä näyttäisi että miten joukkueen peli voikin olla noin hyvää ja dominoivaa (toki 0-0 tai 1-0 johto vain yleensä) ja sitten toinen erä tasoittuu ja kolmas tullaan ihan vastaan ensimmäisten minuuttien jälkeen. Jos ekan erän peli saisi siirettyä muihin eriin niin Kärpillä voisi olla kärjessä haastaja, mutta tuntuu joku ihme juttu olevan tuossa. Enkä usko että pelkästään mistään kunnosta puhutaan, ei se peli niin paljon voi tai saa hyytyä vaikka jaloissa alkaisikin tuntua loppua kohti ja silloin pitää sopivasti rauhoittaa tempoa mutta ei lopettaa pelaamista. Hassuinta toki taitaa olla että niitä 3 pisteen pelejä tullut enemmän ehkä niistä peleistä joissa ekaa erää ei ole hallittu..
   
 18. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Onneksi edes kaksi pistettä tänään. Surkeaa peliä JYPiltä kaksi viimeistä erää ja JYP voi kiittää pisteistä Voutilaista. Käsittämätöntä miten oma peli meni niin jumiin hyvän avauserän jälkeen.
   
  lainelaser ja tjj67 tykkäävät tästä.
 19. Hurricane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NY Rangers, Suomi.
  Lainaus:
  Siitä että JYP on housuun paskomisen uusi Suomen mestari! Miten voi edes olla mahdollista että jokin joukkue kykenee olemaan näin mustavalkoinen pelin sisällä. Hallitsee suvereenisti tai on pelokas lammaslauma jolta ei onnistu mikään! Mitään välimuotoa ei ole! Vitutusketju kamaa tämä minun sisällyksetön vastaus...
   
 20. Captain Slow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K11ng Perrin, David Tomasek. Ja JYP.
  Vähän jopa olen yllättynyt et Merikivi sanoo näin suoraan mielipiteensä otteluraportissa.
  JYP nitisti Jukurit – ”Arvokas voitto” - JYP Jyväskylä

  Arvokas voitto. Meille ei ole tullut voittoja helpolla, eikä niitä tule tästä eteenpäinkään helposti. Voittoon olen tyytyväinen, mutta en siihen, miten pelattiin viimeiset 30 minuuttia, JYPin päävalmentaja Lauri Merikivi linjasi pelin päätyttyä.
   
 21. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Katsomostahan vaadittiin välillä jo vähän eloa penkille. Kukaan valmentajista ei taida olla ns. paha poliisi Ville Niemisen, Pasi Nurmisen tai Jarno Pikkaraisen tyyliin niin herättely pitää hoitaa toisin keinoin.
   
 22. king k Jäsen

  Eilen matsia paikanpäältä vaihtoaition takaa seurattuna voi sanoa, että JYPin penkin takana ei tapahdu minkäänlaista herättelyä pelaajistoa kohtaan siinä vaiheessa, kun peli ei kulje ja pyöritään vain omassa päässä. Merikivi ei sitä tee, katselee vaan katkoilla jumbolle ja ottaa huikkaa vesipullosta. Eikä myöskään Ahvenjärvi, Hyytiä tai Turunen. Eniten äänessä penkin takana on huoltaja Vesamaa. En oikein ymmärrä mitä se Merikivi sieltä jumbolta uskoo löytävänsä.

  Liian iisiä meininkiä sanon minä.
   
 23. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Ok. Johtamistyylejä on monia. Olen silti itse samaa mieltä, että kyllä penkin takana pitää jotakin yritystä olla herättelyyn siinä vaiheessa, kun peli näyttää siltä, miltä min 30-60 eilen.
   
 24. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #45
  Poikkeuksellisesti lehdistötilaisuudessa joku jopa kysyi Merikiveltä jotain, ja aiheellisesti: ”Tuliko missään vaiheessa kolmatta erää mieleen käyttää aikalisää?”

  Ei kuulemma tullut.
   
 25. Hedonist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Jypillä pitäisi olla riittävästi johtajuutta pelaajistossa. Luulisi, että herättelyä tarvittaessa joko kapteeni tai esim. Immonen/Perrin/Louhivaara miksei Newtonkin nousisi penkillä pystyyn. Merikivi ei siihen näköjään pysty.

  Tasoitusmaali on hyvä esimerkki Mäenpään High risk-high reward -pelityylistä. Onnistuessaan kauden top 3 syöttö mutta nyt kävi toisin. Harmi, että Voutilaisen unelmapeliin tuli iso päästetystä irtokiekosta. Todella paha moka pahaan paikkaan joka maksoi pisteen.