JYPin mediaketju

  • 1 797 442
  • 7 860

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Käsittämätön avautuminen Iltalehden toimittajalta. Itse olen odotellut että milloin valtamediassa aletaan hehkuttaa JYPin menestystä oikein kunnolla ja sitten tulee tällaista scheissea. Viitattiin vain viime kevään tapahtumiin ja moitittiin Immosta (Immosta! Olo on kuin muslimilla joka näkee pilapiirroksen sanomalehdessä. Liput palamaan!) ja huonoja maalivahteja (mitää?).

Jokainen vähänkään pelistä tajuava kirjoittaisi, että JYP pelaa tajuttoman hyvin tällä hetkellä mutta pystyy vieläkin parempaan, avainpelaajia kuitenkin telakalla useita. Toivottavasti Jääkiekkolehden tuleva artikkeli ajaa paremmin asian.

Immosen nouseminen taas kultakypäräksi tuntui toisaalta erityisen makoisalta moisen artikkelin jälkeen.

Tämä nyt oli mielestäni odotettavissa. Kun Kärpillä on vähän vaisumpaa niin otetaan seuraava "piikki" lihassa käsittelyyn. Sitä mestaruutta kun nyt ei ole pelattu sinne minne kuuluisi median mielestä sitten Jokerien mestaruuden. Oikeastaan jopa Kärppien mestaruudet alkavat jälkikäteen lämmittää..
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Onnittelut vaan kirjoittajalle, kenties paskin kirjoitus mitä olen koskaan lukenut.

Älä ole noin penseä, tuohan on sinällään hyvä kirjoitus, että mikäli JYP päätyy mille tahansa muulle sijalle kuin mestariksi, on Santtu Silvennoinen täysin oikeassa ja hän voi varauksetta kohottaa itsensä suurten visionäärien joukkoon. Toki jos JYP sattuu voittamaan mestaruuden, niin ei siinä hälyssä kukaan huomaa, vaikka hän olisikin aivan hyshys asian tiimoilta.

Eli toisin sanoen, mikäli Silvennoisen suuranalyysi toteutuu, pyydänkin häntä lähettämään julistekokoisia kuvia itsestään, lupaan vuorata meidän mökin paskahuussin seinät niillä. Siinä sitä kelpaa ummetuksensa kanssa painiessa keskittää ajatuksensa olennaiseen, eli luoda myös kauniina kesäpäivänä mieliinsä kuva "Silvennoinen - ihminen ja kone".

Kyllähän tuollaisilla puhetta saa aikaan, ja se kai keltaisen lehdistön tärkein tehtävä onkin.
 

stng

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, kieroutunutta IFK sympatiaa
Santtu Silvennoinenhan on kuulemma Mäntymaan Villen henkilökohtainen ykkösfani Aamulehden takavuosien kirjoitusten perusteella. Manselaiset voi muistaa paremmin, mutta Villen kertomana oli kuulemma ollut kentän huonoin pakki useammassakin pelissä jossa oli istunut penkin päässä ja kerran jopa katsomokomennuskin oli tuottanut samaisen kunnian. Henkilökohtaisen ajojahdin makua taitaa olla ko. herran kirjoituksissa suuntaan jos toiseenkin.

Oikeastihan tämmöseen ei pitäis reagoida ollenkaan, sillä parasta aikaakin taitaa jätkä katella ja:ta koneeltaan laatuluokan journalistisen työnsä pohjaksi, ja hykerrellä illalla peiton alla kun sai hermostumaan nuo Jyskäläläisr......it. Muistaakseni herran journalistihistoriasta taitaa löytyä muuten joitain kannanottoja Suurajojenkin oikeasta/väärästä sijaintipaikkakunnasta, eikä varmaan vaikea arvata mihin oli osoitettu.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onko Pakkiksella tai muilla tietoa, minkä (=kumman tamperelaisjoukkueen) kannattajiin Silvennoinen kuuluu? Oliko siinä jotain psyykkausta eiliseen otteluun? Jos oli, niin helvetin hyvin toimi.
 

Stealth

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Siis tämä Silvennoisen "analyysihän" parasta mitä JYPille voi tässä vaiheessa tapahtua. Vaikka pelaajat sanovatkin usein, ettei lehtiä paljoa lueskella niin todennäköisesti tuo juttu on jo pukukopin seinällä, tai vessan seinällä, tallessa kuitenkin. JYP saa tuosta jutusta vain lisää virtaa!

Silvennoisen analyysi on surkea, siitä ei pääse mihinkään. Esimerkiksi Sihvonen tekee Urheilulehteen välillä melko kärkkäitäkin analyyseja, mutta ne kaikki on järkevästi perusteltuja ja niistä huomaa, että äijä on seurannut kyseisen joukkueen pelejä ja analysoinut PELIÄ. Silvennoisen "analyysi" perustuu viime kevään pleijareihin ja tilastoihin. On hyvin paljon mahdollista, ettei kaveri ole nähnyt yhtään JYPin peliä tällä kaudella. Tällöin kannataisi jättää kynä pöydälle tai tunkea se vaikka... No, tiedätte kyllä minne.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Niin, kyllähän se taitaa olla sillä tavalla, että jos kirjoitat yleistä diibadaabaa, kukaan ei reagoi juttuihisi, vaikka jutun jokainen sana olisi täyttä asiaa. Mutta kun kirjoitat shokeeraavaa, provosoivaa ja täyttä potaskaa, huomio on taattu. Lienee tämä ollut Silvennoisen tarkoituskin.

Oli niin tai näin, joukkueen voimanlähteeksihän tuo on käännettävä. Sinne vaan pukkarin seinälle se. Aina kun tarvitaan voimaa, katse roskalehdistön taideteosta kohtaan.
 

FourForty

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joku NHL:ää paremmin tunteva voi tarkentaa vielä, mutta eivätkö Wallinheimoa paljon vanhemmatkin maalivahdit ole loistaneet pudotuspeleissä siellä ja jopa torjuneet mestaruuksia? Eniten huvittaa tuo, että Wallinheimo on liian vanha onnistumaan pudotuspeleissä. Minulla kun oli se käsitys, että maalivahdin parhaat vuodet voivat olla yllättävänkin myöhään verrattuna esim. laitahyökkääjiin.
 

Hele

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Minua huvitti eniten Silvennoisen jutussa komentti, joka meni suurinpiirtein näin: "Wallinheimolla on enemmän huippuotteluita takana kuin edessä". Eikös se ole aika luonnollista, kun hän on jo 36-vuotias, eikä ole kovinkaan montaa pelivuotta enää jäljellä.
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Onko Pakkiksella tai muilla tietoa, minkä (=kumman tamperelaisjoukkueen) kannattajiin Silvennoinen kuuluu? Oliko siinä jotain psyykkausta eiliseen otteluun? Jos oli, niin helvetin hyvin toimi.

Oma veikkaukseni olisi Ilves. Ensimmäinen perustelu:
Santtu Silvennoinenhan on kuulemma Mäntymaan Villen henkilökohtainen ykkösfani Aamulehden takavuosien kirjoitusten perusteella. Manselaiset voi muistaa paremmin, mutta Villen kertomana oli kuulemma ollut kentän huonoin pakki useammassakin pelissä jossa oli istunut penkin päässä ja kerran jopa katsomokomennuskin oli tuottanut samaisen kunnian. Henkilökohtaisen ajojahdin makua taitaa olla ko. herran kirjoituksissa suuntaan jos toiseenkin.

Ja toinen perustelu on se, ettei kukaan muu voi tuollaiseen haihatteluun (iltalehden juttu) lähteä, kuin katkera fani, jonka suosikki on osittain kovistakin panostuksista huolimatta (Tukonen, Toivonen ja Genoway/Platt) sarjan hännillä.

Toisaalta, jos hiotaan Silvennoisen kommenteista se ylimääräinen "skandaalilehdistö-skeida" pois, eli jos asia olisi kirjoitettu kärjistämättä, siellä olisi muutama ihan hyväkin pointti, mm. se, miten taso tipahti viime vuonna playoffeissa. Tällä hetkellä joukkue tosin saa pelata välillä heikostikin, ja silti joukkue kuin joukkue tuntuu kaatuvan.

Tänä aamuna katsahdin tekstitv:stä Sm-liigan tilannetta, niin kylläpä hymy nousi kasvoille. 11 pisteen keula sarjassa (tosin jos Jokerit voittavat kaikki 4 rästipeliään, ovat he tasoissa), pistepörssin 20 parhaan joukossa 5 JYPin miestä (HIFK ja Tappara sai 3 miestä samalle listalle, muut pääasiassa yhden ja kaikki ei sitäkään), maalivahtien torjuntaprosenttia vertaillessa JYPillä kaksoisjohto, +/- tilaston TOP 7-listalla on 5 JYPiläistä.

Ottelu ohjelma vääristää tilannetta hieman, mutta varsinkin viimeaikaisten otteiden perusteella väitän, että tämän hetken neljä kuuminta seuraa ovat JYP, Jokerit, HPK ja Lukko. Jokereillakin suuri kiitos menestyksestä johtuu 3 nollapelia pelanneesta Riksmanista ja sarjan nimekkäimmästä puolustuksesta. Lukolla taas vahva ykkösketju ja ykkösmolari. HPK:lla onnitumisia ja potentiaalia löytyy joka ketjusta, mutta maalivahti osasto on Lassilan varassa.

JYPillä taas on ollut tärkeitä miehiä poissa koko alkukauden, ykkösketju on monen mielestä ollut varjojen mailla, Wallinheimo ei kuulemma ole ollut niin hyvä kuin aiemmin, Virtanen pitäisi heittää ulos joukkueesta ynnä muuta. Kaikesta huolimatta joukkue on ollut niin kova, että ylivoimainen mestarisuosikki Blues on tipahtanut 11 pisteen päähän kun runkosarjasta on JYPin osalta pelattu n.kolmannes.

Haluaisin käyttää vielä muutaman sanan:
"Kiitos, Jyppi!! Kiitos, Jyppi!!"
 

Handyy

Jäsen
Kaikesta huolimatta joukkue on ollut niin kova, että ylivoimainen mestarisuosikki Blues on tipahtanut 11 pisteen päähän kun runkosarjasta on JYPin osalta pelattu n.kolmannes.
Hieman liioittelua, sillä ero on suuri vain pelattujen otteluiden määrän takia. Bluesin voittaessa ja otteluiden ollessa tasan, ero on 5 pistettä. Ei siis ero eikä mikään, joten kovaa täytyy JYPin jatkossakin pelata (ja Jokerit pts/peli on Bluesia parempi).
 

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Risto Dufva on valittu Mikkelin kaupunginvaltuustoon. Ääniä hän sai 279. Jyväskylässä äänistä on laskettu 63 % ja Sinuhe Wallinheimo on menossa valtuustoon. Jyväskylän ehdokkaat vertauslukujärjestyksessä löytyvät täältä.

Edit. Jyväskylässäkin on äänet laskettu ja Wallinheimo meni uuteen valtuustoon. Ääniä hän sai 755.
 
Viimeksi muokattu:

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Immonen, Hytönen, Malmivaaja ja Välivaara leijonapaitaan Karjala-turnauksessa.

Tässä sitten targetteja niille hampaattomille venäläisille halonhakkaajille. En oikein ymmärrä mitä Immonen ja Malmivaara tuolla tekevät.
 

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Kylläpä lämmittää kummasti tuollaiset uutispläjäykset! :D

Tuntuu, että kannustaa ihan eri joukkuetta kuin kaksi kautta sitten, vaikka runkomiehissä onkin paljon samoja jannuja. Jotain on siis tehty oikein. :)
 

Anselm Raato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ajetaan Valtralla, Seattle Kraken
Muistakaa katsoa apaut 30 min päästä urheilukanavaa. Sihvosen shöyssä RD vieraana. Klo 1800 siis Urheilukanava auki.
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Valmentajana Summanen varmaan mies paikallaan mutta noiden viime aikaisten pohdintojen perusteella iso pyörä alkanut kyllä jollain tapaa heittää. Olemus ja jutut muistuttavat Jussi Parviaisen sekoamisen ensi askeleita..
 

Handyy

Jäsen
Summasen uusimmat ajatelmat urheilusta ja politiikasta. Dufva saa osansa ryöpytyksestä.
Minulle ei ihan aukea miksi urheilu ja politiikka edes kuuluvat samaan lauseeseen? Eli siis toisinsanoen, miksi tuosta on pitänyt alkaa jauhaa koska eihän nuo asiat liity toisiinsa millään tavalla. Vai pitäisikö jokaisella ihmisellä olla vain yksi kiinnostuksen kohde?

Mutta onhan se vissiin hienoa, että pääsee mouhumaan valtakunnan mediaan sitä sun tätä... Paremman puutteessa keksii sitten itse uusia aiheita josta mouhuta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös