JYPin mediaketju

  • 1 800 017
  • 7 863

Hukkaviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllähän tuossa jonkinlainen lievä myötähäpeän tunne nousi pintaan kun vieressä istuu Pihlman ja äijä kehuu Malmivaaraa. Toki haastattelijan olisi pitänyt tehdä läksynsä ja edes katsoa, että miltä ko. henkilöt näyttävät, mutta mistä hitosta näitä pelaajia voi tunnistaa ulkomuistista jos ei satu olemaan oman suosikkijoukkueen pelaaja tai suuren tähtistatuksen omaava pelaaja.

Nimim. Malmivaara, miltä se näyttää.. Lauraltako?

Eiköhän tuo ollut Peltomaalta ihan huumoria, ku sanottiin että Jypiltä on Dufva ja Malmivaara. Kyllä se kuitenkin sen verran on kiekkoo seurannut, että erottaa Pihlmanin ja Malmivaaran.
 

Erik Loka

Jäsen
Eiköhän tuo ollut Peltomaalta ihan huumoria, ku sanottiin että Jypiltä on Dufva ja Malmivaara. Kyllä se kuitenkin sen verran on kiekkoo seurannut, että erottaa Pihlmanin ja Malmivaaran.

Tuon voi vielä ymmärtää huumorina, mutta kun se rupes vielä jatkossakin puhumaan Ollista, kovasta lämäristä ja puolustuksesta. Kyllä siinä meni nyt vain miehet sekaisin.
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Niin, kun homma vain jatkui ja "Risto siellä puistelee päätänsä että ei ole niin kova puolustus" tjsp. Olisikohan Risto puistellut päätänsä, että väärä jätkä!

Dufvan hiljaa kuulunut "Sulla on väärä mies" kommentti kruunasi tuon homman.
 

softdog

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Maikkarin nettisivuilta löytyy pätkä liigaristeilyltä, jossa JYP-osio aiheutti lievän priceless-momentin :) http://nettitv.mtv3.fi/uutiset/index.shtml/uutiset/uutiset/tulosruutu?142715
Nyt kun vilkasin ton pätkän, niin kyllähän siinä menee äijät sekasin Tinkellä. Kun tajuaa, että kyseessä on Pile, niin ei meinaa keksiä mitään kysyttävää, joten veikkaan, että etukäteen on ollut tarkoitus saada haastatteluun Malmivaara, jolle olisi löytyny myös kysymykset valmiiksi lapulta.
 

RuuhkaTukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, sympatiaa Jokereille
.. hallista ja alkavasta kaudesta ym. tuoreita kuulumisia.

http://www.ksml.fi/kiekko/

Kyllä Kiekko-Keskisuomalainen on tehnyt hyvää työtä viimeisten vuosien aikana. En tiedä millainen taloudellinen satsaus Keskisuomalaiselle oli hylätä Kalevan valmis pohja ja aloittaa homma omatoimisesti, mutta ainakin laatu on parantunut huimasti. Erityisen hienoa on nykyinen mahdollisuus lähestyä jääkiekkoa ja JYP:iä laaja-alaisesti, eikä tyytyä pelkästään kirjoittamaan otteluraportit kotiotteluista ja lisätä siihen muutama kolumni kaudessa.

Tämän ryppään helmi on mielestäni Ilkka Kulmalan kolumni: http://www.ksml.fi/kiekko/kolumnit/saako-sen-sanoa-ääneen?-jyp-on-mestariainesta(217204).ece. Olen miestä pitänyt melkoisena kitisijänä ja vastarannan kiiskenä, mutta kyllä on miehellä sana hallussa.
 

kummitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllä Kiekko-Keskisuomalainen on tehnyt hyvää työtä viimeisten vuosien aikana. ...
Tämän ryppään helmi on mielestäni Ilkka Kulmalan kolumni: http://www.ksml.fi/kiekko/kolumnit/saako-sen-sanoa-ääneen?-jyp-on-mestariainesta(217204).ece.
Olen samaa mieltä.

Laitetaan tähän nyt lisäksi joitakin huomioitani JYP-pelureiden päivitetyistä(*?) cm-/kg-tiedoista (26.8.) Jääkiekkolehden kultanumeron kausioppaasta, (*en osaa sanoa mistä ovat tietonsa hankkineet, kun sm-liiga.fi tai JYPin sivut eivät niitä vieläkään julkisesti näytä) kun niin kovasti nuo tilastot meikäläistä kiinnostavat.

edit: jahas.. no nyt näyttävätkin.

http://www.sm-liiga.fi/pelaajat/08-09/jyp.html

Elikäs.. Kuriositeetti 1.
JK-lehti ylisti isossa jutussaan (jonka kuvituksessa Jake poseeraa ilman paitaa suojuksissa) Immosta kertomalla Jarkon olevan yksinkertaisesti alkavan kauden paras pelaaja liigassa ja perustelee asiaa hienosti esimerkiksi Jarkon fyysisillä ominaisuuksilla, mutta... Jutussa kerrotaan kuitenkin virheellisesti Jarkon olevan 90-kiloinen. Myöhemmin saman lehden sivuilla pelaajalistassa on kuitenkin oikea lukema, joka on himotreenaajana tiedetyllä Immosella peräti 96 kg! Siis vielä kilon painavampi kuin edelliskaudella. Tuo massa on lihasmassaa, silkkaa voimaa tasapainoisesti koko kropassa. Huikeeta sanoisin.. ja sanonkin. Immonen (183) on Malmivaaran (198/105, -3 kg), Miika Lahden (188/97 kg! +3 kg) ja Pihlmanin (188/100) jälkeen JYPin neljänneksi raskain pelaaja.

No mutta mikäs siinä. Jatketaan seuraavaan kuriositeettiin.
Ei tästä kovin montaa vuotta ole siitä kun ikitaistelijat, saman ikäluokan ja ketjun J-P Hytönen ja Puistokadun panssarivaununakin tunnettu Jari Jääskeläinen, olivat aivan eri kaliiperin miehenalkuja. Heidän kehojen painoluvut menivät nääs niin, että rymistelevä panssarivaunu painoi enimmillään jo yli 90 kilon, kun tuolloin hintelän oloisen ja lyhyemmän Hytösen oli vaikeuksia saada kroppaansa edes 80 kg:n edestä lihaa. Nyt onkin hämmästyttävää havaita että Hytönen on treenannut itsestään jo Jäsää raskaamman!! JiiPee (178) painaa jo 86 kg (+2 kg), Jarin (184) jäädessä tällä kaudella enää 85 kiloon (-1 kg).

Muuta mielenkiintoista: Nuoret - jo oikeastaan telaketjuosastoon laskettavat - jätkät ovat saaneet taas lisää elopainoa. Miika Lahti (siis jo 97 kg! +3 kg), Harri Pesonen (180/90! +? (Jatkoajan 80 kg lienee 2 vuotta vanha luku)) ja Antti Jaatinen (185/91, +4 kg(?)).

Kesätreeneissä jo ennestään varsin isokokoisista pakeista lisää massaansa ovat kasvattaneet Välivaara (92 kg), Koskinen (94 kg), Mäntymaa (93 kg, +3 kg), Vaarasuo (93 kg, +2), Lipari (178/92 kg!, +2) ja Kaijomaa (93 kg, +3 kg).

Hyökkääjistössä merkittävimmät muutokset ovat Lahden ja Pesosen lisäksi Filip "riski mies" Riskan (184(-2)/95(+5)!, Louhivaaran (88 kg, -3 kg) ja Mikkosen (94 kg, +3 kg).

Se siitä Jyväskylän Mikki Hiiri -ryhmästä.
 
Viimeksi muokattu:

McWerkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Milloinkahan JYP aikoo päivittää pelaajakortit omille sivuilleen. Jiri Bicek on näköjään kortin saanut, mutta kenelläkään muulla uudella pelaajalla ei löydy edes omaa sivua. Vanhoilla pelaajilla toki vanhat tiedot.

Herätys siellä toimistolla, kausi alkaa kahden päivän päästä!
 

gozela

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Milloinkahan JYP aikoo päivittää pelaajakortit omille sivuilleen. Jiri Bicek on näköjään kortin saanut, mutta kenelläkään muulla uudella pelaajalla ei löydy edes omaa sivua. Vanhoilla pelaajilla toki vanhat tiedot.

Herätys siellä toimistolla, kausi alkaa kahden päivän päästä!

Kyselin asiasta Tyniltä eilen ja hän kommentoi, että viivästys johtuu siitä, että JYP saa uudet webbisivut mahdollisesti jo tällä viikolla. Eli niiden mukana tulee uudet pelaajakortit ja varmaankin muuta uudistusta. Tämä on vain hyvä asia.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Toivotaan, että tällä kertaa sivuista saisi edes jotenkin tyylikkäät. Edelliset näytti 90-luvun alussa harrastelijan tekemiltä sivuilta, vaikka kuitenkin mainostoimiston tekemät. Pidetään peukkuja.
 

Handyy

Jäsen
Kyselin asiasta Tyniltä eilen ja hän kommentoi, että viivästys johtuu siitä, että JYP saa uudet webbisivut mahdollisesti jo tällä viikolla. Eli niiden mukana tulee uudet pelaajakortit ja varmaankin muuta uudistusta. Tämä on vain hyvä asia.
Viikon paras uutinen. Tuo tämänhetkinen rävellys saa joka kerta veren kiehumaan. Toivottavasti nyt viimeinkin kurottaisiin se ero muihin liigaseuroihin umpeen eikä jälleen mentäisi sieltä missä aita on matalin.
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Jaaha, taas vaihteeksi vaihdetaan. Naurattaa vaan se perustelu aikanaan kun JYPillä oli opiskelijavoimin tehdyt täysin toimivat ja (siihen aikaan) tyylikkäät nettisivut ja niistä haluttiin eroon, kun "niissä ei ole jatkuvuutta". Sitten maksettiin jatkuvuudesta "ammattilaisille" ja saatiin Bowsvillen tyylisiä kauhuvirityksiä. Jospa nyt sitten kerralla kunnon (graafisesti ja toimivuudeltaan) sivut ja aktiivinen ylläpitotiimi, ettei tarvitse vuoden päästä käydä taas tätä samaa keskustelua.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
IS 9.9.2008

Täältäkin peukut, jos sivuista tulee uudet vedokset ja sisältö saadaan myös elämään. Uskomatonta, että KSML.fi/kiekko on dynaamisempi paikka seurata JYPin edesottamuksia.

Toiseen asiaan: käsiini tarttui tämän päivän IS ja sieltä poimintoja otsikolla "Tässä ovat liigan tähdet" (yksi nostettu muiden edelle ja muita poimintoja)

Maalivahdit:Bernd Bruckler, Blues

Seuraa myös heitä: T. Tarkki, P. Vehanen, J. Riksman, S. Wallinheimo

Puolustajat: Kauppinen (Jok), Heikkinen (HIFK)

Seuraa myös heitä: J. Laamanen, M. Jokela, A-P Berg, V. Mäntymaa

Keskushyökkääjät: J. Immonen (JYP)

Seuraa myös heitä: J. Tenute, Jari Viuhkola, J. Lehterä, M. Loppi

Laitayökkääjät: S. Kapanen, S. Kariya

Seuraa myös heitä: T. Pihlman, E. Rajamäki, V. Sopanen, J-P Haataja

Muuta: suurin kuva Jarkko Immosesta ja jutussa mainintana tekstissä myös ketjukaverit Pihlman ja Virtanen. Läpimurtoa veikattiin JYPin osalta Lippojoelle.

Tässä uusimmat mediauutiset IS:n osalta ja puhtaasti sinimustavalkoisten lasien läpi filtteroituina ;)

Jupa
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Innolla odotetaan uusia nettsivuja ja ennen kaikkea niiden jatkuvuutta. Koko aiheeseen on liittynyt tiettyä koomisuutta. Ilmeisesti jotkut tänne kirjoittelevat nimimerkit ovat olleet osana sivujen tekemistä ja selväksi on käynyt ettei vapaaehtoistyövoiman turvin saada hyviä toimivia sivuja ylläpidettyä. JYP on ammattimainen liikeyritys, jonka budjetti lasketaan useissa miljoonissa, jolle imagon nostattaminen on ollut viime aikojen kuumin teema ja joka tämän päivän informaatioyhteiskunnassa hoitaa tärkeimmän imagotuotannon kanavan ylläpitämisen makkarapalkalla!!! Jos aiotaan olla hyvännäköinen joukkue, niin silloin pitää kaiken olla hyvännäköistä - ennen kaikkea nettisivujen. Ei yritysmaailman edustajat osaa tulla hakemaan JYPistä tietoa Jatkoajan keskustelupalstalta.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Noiden MTV3n iänikuisten hupailuäänestysten kohteeksi on nyt joutunut seuraavan kauden mestari:

http://www.mtv3.fi/urheilu/jaakiekko/

Käykääpä äänestämässä oikeaa joukkuetta. Ärsyttää kun tuo pääkaupunkiseutu jyrää kaikessa volyymilla. Tämän hetken veikkausten mukaan Ässien ja Pelsujen tsaanssit on samaa luokkaa. Äänestys pitäisi suorittaa niin, että nimellinen osallistumismaksu, voittajille mainostajien sponssaama muhkea voittopotti ja väärinveikkanneilta leikataan aina yksi sormi per väärin mennyt sija. Playoutteihin joutunutta veikanneelta leikataan molemmat kädet. Montakohan ääntä Ässät sitten saisi?
 

Flou

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ravens
Innolla odotetaan uusia nettsivuja ja ennen kaikkea niiden jatkuvuutta. Koko aiheeseen on liittynyt tiettyä koomisuutta. Ilmeisesti jotkut tänne kirjoittelevat nimimerkit ovat olleet osana sivujen tekemistä ja selväksi on käynyt ettei vapaaehtoistyövoiman turvin saada hyviä toimivia sivuja ylläpidettyä. JYP on ammattimainen liikeyritys, jonka budjetti lasketaan useissa miljoonissa, jolle imagon nostattaminen on ollut viime aikojen kuumin teema ja joka tämän päivän informaatioyhteiskunnassa hoitaa tärkeimmän imagotuotannon kanavan ylläpitämisen makkarapalkalla!!! Jos aiotaan olla hyvännäköinen joukkue, niin silloin pitää kaiken olla hyvännäköistä - ennen kaikkea nettisivujen. Ei yritysmaailman edustajat osaa tulla hakemaan JYPistä tietoa Jatkoajan keskustelupalstalta.

Nuo vanhat vapaaehtoistyöllä tehdyt sivut olivat pitkään edellä näiden "ammattilaisten" tekeleitä. Oikeastaan vasta viimeisimmässä versiossa sisältöön ja ulkoasuun on panostettu. Liekö tämä(kin) on Kari Tynin ansiota...
Bowsvillen sivuja esim. ei ole todellakaan ikävä. Ulkoasu oli aivan kamala ja sisällöstä lähti noin puolet (verrattuna vanhoihin vapaaehtoistyöllä tehtyihin sivuihin). Uutisetkin päivitettiin noin viikon tai pari viiveellä ja tästä jollekin vielä ilmeisesti maksettiin.
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Mtv3:n nettisivuilta löytyy kyllä muutakin ihan hauskaa matskua. Timo Kunnari maikkarin kolumnissaan:
Ensimmäistä kertaa SM-liigan historiassa pitää kauden alkuhetkillä katsella ihan vakavissaan Järvi-Suomen suuntaan. Nimittäin Jyväskylässä ei ole katseltu kädet munissa naapuriseuran vahvistumista.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Innolla odotetaan uusia nettsivuja ja ennen kaikkea niiden jatkuvuutta. Koko aiheeseen on liittynyt tiettyä koomisuutta. Ilmeisesti jotkut tänne kirjoittelevat nimimerkit ovat olleet osana sivujen tekemistä ja selväksi on käynyt ettei vapaaehtoistyövoiman turvin saada hyviä toimivia sivuja ylläpidettyä. JYP on ammattimainen liikeyritys, jonka budjetti lasketaan useissa miljoonissa, jolle imagon nostattaminen on ollut viime aikojen kuumin teema ja joka tämän päivän informaatioyhteiskunnassa hoitaa tärkeimmän imagotuotannon kanavan ylläpitämisen makkarapalkalla!!! Jos aiotaan olla hyvännäköinen joukkue, niin silloin pitää kaiken olla hyvännäköistä - ennen kaikkea nettisivujen. Ei yritysmaailman edustajat osaa tulla hakemaan JYPistä tietoa Jatkoajan keskustelupalstalta.

Ongelma on nimenomaan ollut se, etteivät nämä ammattilaisiksi itseään nimittävät Bowsvillet sun muut ole osanneet tehdä kunnollisia sivuja, sisällöstä puhumattakaan. Sen sijaan aikoinaan vapaaehtoisvoimin pyörittäneiden sivut olivat hyvät ja käytännölliset, kuten Tj tuossa totesi.

En näkisi makkarapalkassa mitään pahaa, jos jälki on hyvää. Ei kai rahastaminen voi mikään itseisarvo olla? Laatua minä tuijottaisin.

Meni nyt vähän saman toistoksi, mutta asia on kuitenkin aika tärkeä ymmärtää. Ei ole ollut tarkoitus todellakaan vähätellä vapaaehtoisvoimia, ihan päinvastoin tässä tapauksessa! Ns. ammattilaiset ovat olleet sanalla sanoen surkeita.

ps. minulla ei ole ollut koskaan mitään tekemistä JYPin sivujen tekemisen kanssa
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Mtv3:n nettisivuilta löytyy kyllä muutakin ihan hauskaa matskua. Timo Kunnari maikkarin kolumnissaan:

Onko Kunnari se sama tyyppi, joka jokunen vuosi sitten Veikkaajassa antoi hyviä vetovinkkejä, että JYPiä vastaan kannattaa aina pelata? Sit siinä taisi käydä niin, että JYPillä menikin yllättävän hyvin, ja Kunnari vaikeni muutamaksi vuodeksi. Toivottavasti ei kuitenkaan pelannut omilla vihjeillään, mulla ei ainakaan perse kestänyt ottaa niistä vinkeistä kovinkaan paljoa omille lapuilleni.

Muutoinkin kummastuttaa tuo "ensimmäistä kertaa SM-liigan historiassa pitää kauden alkuhetkillä katsella ihan vakavissaan Järvi-Suomen suuntaan". Itsekin ilmeisen paljon Kunnaria nuorempana muistan varsin hyvin, että 90-luvun alussa JYPillä ja samoin myös KalPalla oli ihan varteenotettavat jengit. Voihan se tietysti olla, että olen sitten seurannut sitä munien puristelua vähän toisella silmällä. Ja enkä nyt puhuisi viime kaudestakaan, että hirveästi katseltiin muiden vahvistumista, ainakaan JYPin kannalta.

Onneksi tälle kaudelle on kuitenkin vähintään hyvää keskitasoa oleva puolustus. Tässäkin joudun valitettavasti olemaan vastarannan kiiski, koska JYPin puolustus kestää vertailun mihin tahansa muuhun SM-liigaseuraan, näytti se sitten kehä III:n sisäpuolelta miltä tahansa. Enemmän arpoisin tuota hyökkäyksen leveyttä.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En näkisi makkarapalkassa mitään pahaa, jos jälki on hyvää. Ei kai rahastaminen voi mikään itseisarvo olla? Laatua minä tuijottaisin.
Nuo vanhat vapaaehtoistyöllä tehdyt sivut olivat pitkään edellä näiden "ammattilaisten" tekeleitä. Oikeastaan vasta viimeisimmässä versiossa sisältöön ja ulkoasuun on panostettu.

Juu laatu on tärkeintä ja jos sitä saadaan makkarapalkalla niin hyvä niin. Tärkeintä kuitenkin on etteivät sivut näytä makkarapalkallatehtyjen näköisiltä. Pointtini on siinä, että nettisivujen ylläpitäminen ei saa tällä tasolla olla resurssikysymys. Jälki pitää olla hyvää, maksoi mitä maksoi (halvempi parempi, tietenkin).
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
ps. minulla ei ole ollut koskaan mitään tekemistä JYPin sivujen tekemisen kanssa

Minulla luultavasti olisi ollut tekemistä nettisivujen kanssa jo reilu vuosi sitten, jos toimistollamme olisi oltu viikon etuajassa. Harmi vaan että Tuotantokopla ehti vetämään nopeammin tarjousta pöytään ja jyppi hyväksymään tuon.

Toivotaan, että joskus sitten saisi mahdollisuuden.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös