JYPin mediaketju

  • 1 798 072
  • 7 860

kimmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, FC Barcelona
Kiitos vielä molemmille. Olipa kaunista. Varsinkin Pihlmanin ja Mäntymaan maalit. Molemmat sai laittaa tyhjistä paikoista rauhassa sisään. Immosen ja Virtasen peliäly on kyllä vertaansa vailla.
 

Jarner

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP. Philadelphia Flyers. Man United. JJK.
Onkohan nyt niin, että linjat on jälleen kerran tukossa jo ennen pelin alkamista?!
En saa minä ainakaan kuulumaan. Voi perseen suti!
 

Paha_Kurki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sama ongelma..

tosin kuuntelin arkistosta eka erän "hailaitsit", joten en oo kuullut hetkeäkään liveä..
 

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Näkyvyydestä...

Tämänlaiset jutut (vaikka ehkä hassu tämä Tammisen clippi... :D) lisäävät koko ajan JYPin näkyvyyttä ja mediassa otetaan nyt JYPiä esille kun peli on lähtenyt heti kulkemaan.
Tämä lisää sponssien tyytyväisyyttä yhteistyöhön ja parantaa mahdollisuuksia seuraavina vuosina sponsorisopimuksiin, luulisin...
Toivotaan että tämä kaikki on lähtölaukaus tulevaisuuden menestyvälle JYPille ja peli jatkaa kulkemistaan mallikkaasti...

Niin, pointtina oli siis se että jo kolmen ottelun jälkeen mediassa aletaan JYP huomata, näkyvyyttä->yleisöä->yhteistyökumppaneita->rahaa->kannattavaa liiketoimintaa.
 

Handyy

Jäsen
Mahtava homma tuossa Tamin reseptissä on nimenomaan Kari Tynin mainitseminen. Mies ansaitsee kyllä julkista kiitosta näin lyhyellä aikavälillä tapahtuneesta täydellisestä muutoksesta JYPin mediakulttuuriin.

Nyt kun Andy Kiveläkin heitti pyyhkeen kehään (Keskisuomalaisessa tieto), tilalle uskoisi löytyvän nykyísen draivin ansiosta kyvykkäitä hakijoita. Ellei sitten Tyni itse ota hommaa hoidettavaksi.
 

Jäsen R

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
...

Nyt ennen ensimmäistäkään teevee ottelua voi todeta että jyp on saanut jo tähän mennessä enemmän mediahuomiota kun koko missio-projektin aikana yhteensä. Ja ennenkaikkea tämä huomio on ollut positiivista. Sponsorit on varmasti ollet tyytyväisiä.
 

mr purnu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rehelliset seurat ja fanit
Kyllä mie Tynille hattua nostan ja Jukkikselle kumarran. Tekisi mieli, jos aika antaisi myöden, tulla seuraamaan Hippokselle yksi syyskauden matsi jonain torstaina, mutta katsotaan. Ylpeitä media näkyvyydestä saadaan olla ja rahalle tämä on parasta vastapainoa.
 

softdog

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ilta-Sanomat käsittelee tänään JYPiä parissakin artikkelissa
On kyllä komiaa, että jaksa valtakunnallista mediaa kiinnostaa. Toivotaan, että JYP pitää hyvine otteineen kiinnostuksen yllä. Tähän kun lisätään halliremppa niin mahtaa sponsorit olla onnesta soikeena ja buumi on valmis. Hyvä hyvä.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Kyllähän tuo media näkyvyys on hunajaa sponssien kannalta. Toivottavasti positiivinen julkisuus poikii myös ensi vuonna hyvän potin sponsoreilta.
 

Jusu7

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

Vilkaisin tuon JYPiä koskevan jutun ja jäi vaivaamaan Lamminahon toisen kysymyksen viimeinen lause: "Hallittu kiekkokontrolli ja sitä kautta laadukkaat suorat hyökkäykset eivät ole kamppailuiden voittamista." Lainaus siis tuosta GA:n linkistä. Menee hieman offtopiciksi mutta tuota juttuahan tämä käsittelee.
Mitä on hallittu kiekkokontrolli jos ei se kerran ole kamppailujen voittamista. Niin paljon kuin itse jonkintasoisena entisenä pelurina ja yli 10 vuoden valmentakokemuksella peliä ymmärrän niin jääkiekko on kiekollisena ja kiekottomana lähes jatkuvaa kamppailujen voittamista tai häviämistä. Suoraviivainen kontrolloitu hyökkäys sisältää pakin haastamista 1-1 tilanteessa, 2-1 tilanteessa jne. Haastamista, voittamista (tai sitten tilanteen häviämistä) ja viime kädessä maalivahdin kanssa kamppailun voittamista.
Hallittu kiekkokontrolli sen sijaan tarkoittaa mielestäni sitä, että pelaaja antaa syötön ja liikkuu seuraavaan paikkaan pelattavaksi eikä jää syöttövarjoon, on siis aidosti pelattavissa ja tarjoaa näin tilaisuuden kiekolliselle jatkaa kontrolloimista. Kiekoton mies pelaa itsensä tilanteessa vapaaksi eli näin ollen tavallaan kamppailee tässäkin tilanteessa itsensä pelattavaksi. Kamppailu jatkuu täälläkin. Hallittuun kiekkokontrolliin liittyy myös maalineduspelaaminen ja jos hyökkäyspelistä puhutaan niin ei hyökkäävä pelaaja mene ja pysy vastustajan maalin edessä kamppailematta.
Tämä nyt vain minun näkemykseni mutta voinhan olla väärässäkin tai sitten Lamminaho vain näkee ja ymmärtää pelin eri tavalla. Minä vain en löydä mitään syytä miksi hallittu kiekkokontrolli ja kamppailut eivät sovi yhteen.
edit. typot
 

Mike Bossy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valtra & Massey Ferguson
No eikös JYP ollut myös toissakaudella liigan mediaseksikkäin seura juurikin alkukaudesta, mikäli oikein muistan. Seppänen oli keltaisen lehdistön mukaan liigan paras toimitusjohtaja ja Alatalo paras valmentaja, rivimiehistä tuli tähtiä, ja JYP pelasi suurella sydämellä, mutta pienellä budjetilla. Taitaa olla homman nimi se, että sponsorit ja yritykset kiinnostuvat joukkueista, jotka säilyttävät kiinnostavuutensa vielä joulun jälkeenkin.
 
Viimeksi muokattu:

bob barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
että tämmöstä asiantuntiaa

MTV 3 hoki sivut

HPK - JYP - Voiton avain:
Taktikointi ja tehokkuus.

HPK:n ja JYP:n kohtaamisen suurin yksittäinen ratkaisutekijä löytyy penkin takaa. HPK:ta valmentaa JYP:n entinen pitkäaikainen valmentaja Matti Alatalo ja JYPiä Alatalon pitkäaikainen kakkosmies Risto Dufva. Miehet tuntevat toisensa läpikotaisin ja taktikointi nousee isoon rooliin tiistaina Rinkelinmäellä. Alatalo on tässä ehkä askeleen virkaveljeään edellä, sillä hän tuntee vielä JYP:n pelaajistonkin läpikotaisin.

mennyt kyllä itseltä ihan ohi toi Dufvan kakkos pesti :) vai mitähän tossa ajetaan takaa..

onkohan menneet Ristot sekaisin ?
 

Hele

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tappioputki alkaa?

Nimittäin IS Veikkaajassa on se joka syksyinen juttu JYPistä ja kovasta alkukaudesta. Tällä kertaa juttu on otsikoitu "JYP - Hurmos palasi".
 

kummitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tappioputki alkaa? Nimittäin IS Veikkaajassa on se joka syksyinen juttu JYPistä ja kovasta alkukaudesta. Tällä kertaa juttu on otsikoitu "JYP - Hurmos palasi".
Taikauskoa.

Samassa jutussa nimittäin legendaarinen kiekkomies Jari Lindroos povaa (Ponken) säestyksellä, että noste jatkuu pitkään.

Mitalia pukkaa jo ensi keväänä, kuten aiemmin ounastelin.

-Jos saamme asianmukaisen hallin, lupaan, että meillä on joka vuosi vähintään samantasoinen joukkue kuin nyt. -Jukka Seppänen IS Veikkaajassa
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös