JYPiläiset maajoukkueessa

  • 309 670
  • 1 125

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Viikonlopun maajoukkue-edustajista Samu Markkula ja Topi Nättinen pelasivat U17-maajoukkueen kolmessa Ruotsi-ottelussa Suomen kakkosketjussa Henri Ikosen kanssa. Joukkueen kapteenina toiminut Nättinen jäi pisteittä, mutta Markkula teki Suomen avausmaalin lauantain pelissä, minkä lisäksi hänet valittiin Suomen parhaaksi pelaajaksi kahdessa ensimmäisessä ottelussa. Suomi hävisi kaikki kolme ottelua (1-4, 4-5 vl ja 1-5).

Alle 20-vuotiaiden neljän maan turnauksessa Janne Kumpulainen pelasi Suomen kakkosketjussa joukkueen kuopusten Miikka Salomäen ja Markus Granlundin kanssa. Kumpulaisen ainoaksi tilastomerkinnäksi jäi ensimmäisessä ottelussa otettu kahden minuutin jäähy koukkaamisesta. Nuorten Leijonien saldo turnauksesta oli kolme tappiota maalein 1-2 vl, 1-4 ja 2-3.

Naisten maajoukkue kohtasi Ruotsin kahdesti. Joukkueen varakapteeni Jenni Hiirikoski keräsi ensimmäisessä Ruotsi-ottelussa tehot 1+1 ja valittiin molemmissa peleissä Suomen parhaaksi pelaajaksi. Toinen JYP-pakki, Suvi Vacker jäi pisteittä. Naiset suoriutuivat omasta urakastaan tuloksellisesti poikia paremmin, sillä Suomi voitti molemmat ottelut selvin numeroin (4-1 ja 5-0).
 

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
JYPillä on vahva edustus viikonvaihteen Mestis vs. Suomi U20 -otteluissa Oulussa ja Kaajanissa. Parissa Mestis-ottelussa jo maajoukkueepaitaa kantaneet Janne Kumpulainen ja Oula Palve ovat mukana myös Pohjois-Pohjanmaan ja Kainuun kierroksella, minkä lisäksi kauden hienosti aloittaneet Samuli Kankaanperä ja Miika Roine ovat saaneet kutsun joukkueeseen. U20-maajoukkueen tämän kertainen kokoonpano löytyy kokonaisuudessaan Jääkiekkoliiton sivuilta.
 

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
U20-maajoukkueen viikonvaihteen otteluissa pisteille pääsivät JYP/D Team -nelikosta molemmat ottelut pelanneet Samuli Kankaanperä ja Miika Roine sekä vain sunnuntain ottelussa mukana ollut Janne Kumpulainen. Maajoukkueen Mestis-kiertue on tämän illan Hokki-ottelun jälkeen puolivälissä ja Leijona-paidassa on nähty neljä jyväskyläläisnuorta:
Koodi:
[B]pelaaja               ott. pist. +/- aika (ka) vastustajat[/B]
Kankaanperä Samuli    2    0+1   -1  16.52     10.10. Kiekko-Laser, 11.10. Hokki
Kumpulainen Janne     3    1+2   +2  16.39     19.09. TuTo, 26.09. Jokipojat, 10.10. Kiekko-Laser
Palve Oula            4    0+0   -1  13.39     26.09. Jokipojat, 27.09. SaPKo, 10.10. Kiekko-Laser, 11.10. Hokki
Roine Miika           2    0+1   -1  15.55     10.10. Kiekko-Laser, 11.10. Hokki
Kiertue jatkuu kahden viikon päästä 24. ja 25.10. pelattavilla otteluilla Sportia ja D Teamia vastaan.
 
Viimeksi muokattu:

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Nuorten maajoukkueet ensi viikon turnauksiin on julkaistu aamulla ja valituissa on mukavasti myös jyväskyläläisiä. U20-maajoukkueen mukana Tsekin Karlovy Varyn neljän maan turnaukseen matkaavat puolustajat Sami Vatanen ja Olli Määttä, joka on joukkueen valmentajalta Lauri Marjamäeltä todellinen yllätysvalinta. Määttä debytoi itseään vanhempien maajoukkueessa elokuussa, kun hän osallistui kolmen muun 94-syntyneen pojan tavoin U18-maajoukkueen riveissä Ivan Hlinkan muistoturnaukseen. Nyt edessä on hyppy vielä vanhempien pelaajien sekaan.

Muut nuorten maajoukkueet pelaavat ensi viikolla Pohjoismaissa. Kaksikymppisten haastajaryhmä, U19-maajoukkue osallistuu Tanskan viiden maan turnaukseen. Valittujen pelaajien joukossa on kolme JYP/D Team-pelaajaa: puolustaja Samuli Kankaanperä sekä hyökkääjät Janne Kumpulainen ja Oula Palve. Ennen Tanskaan lähtöä joukkue kohtaa HeKin Mestis-ottelussa. U18-maajoukkue suuntaa vuorostaan Ruotsiin, jossa pelataan neljän maan turnaus. Mukana JYP-junnuista ovat maalivahti Samu Perhonen ja puolustaja Henri Auvinen.

Edit. Miestenkin maajoukkue julkaistiin hetki sitten. Mukana JYP-pelaajista ovat Jyrki Välivaara, Jani Tuppurainen ja Antti Pihlström.

Edit2. Viime viikolla kolmen joukkueen voimin Vierumäellä leireillyt ja Sveitsin kolmesti kohdannut U17-maajoukkue matkaa ensi viikolla huomattavasti pienemmällä ryhmällä Tsekkiin ja kohtaa siellä Tsekin U17-maajoukkueen. Vierumäen leirillä mukana olleista neljästä jypiläisistä Tsekin koneeseen nousevat hyökkääjät Samu Markkula, Topi Nättinen ja Ville Tenosalmi.

Edit3. Naisten maajoukkue oli unohtua, sillä se paljastettiin jo viime viikolla. JYPin naisista Kanadassa pelattavaan neljän maan turnaukseen on valittu puolustajat Suvi Vacker ja Jenni Hiirikoski. Ensi viikolla edustustehtävissä on siis yhteensä 15 JYP-pelaajaa kuudessa maajoukkueessa. Vain tyttöjen U18-maajoukkueeseen ei mahtunut yhtään jyväskyläläiskiekkoilijaa.

Maajoukkueet ensi viikon turnauksiin:
Miehet
U20
U19
U18
U17
Naiset
 
Viimeksi muokattu:

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Alun perin U19-maajoukkueeseen valittu Oula Palve matkaakin ensi viikolla U20-maajoukkueen mukana Tsekin suuntaan. Palve korvaa joukkueesta pois jääneen Mikael Granlundin. Vaihdoksesta kertoo Leijonat.fi.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan hyvä aloitus U-20 joukkueen Olli määtältä ja Palve Oululta Kookoota vastaan. Määttä 0+2 ja Oula 1+1. Molemmat pelasivat ykkösketjussa, toki kokoonpanot varmaan tässä tulee seuraaviin otteluihin viellä muuttumaan joten saa nähdä missä silloin pelaa..

tässä linkki ottelun tilastoihin

Voisikohan Määttä olla yllätysnimi U-20 kisoihin jopa? toki aikaa on viellä seuraavillakin kausilla mahtua joukkueseen , mutta kuitenkin. Myös ihan JYP:n joukkue voi kohta olla ihan realistia..
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Palvelle ja Määtällekin nyt jotain liigasopimusta jo kehiin.Näitä kavereita ei tule ryssiä muualle kuten kärpät teki granlundien kanssa!!!
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tammikuun lopussa kun aletaann arpomaa sitä, ketkä jää JYPiin ketkä D Teamiin, on hyvä juttu että JYPin junnuissa löytyy tarvittaessa reserviä. Kun omiin junnuihin voi luottaa, voidaan D Teaminkin rosteri jättää riittävän vahvaksi. Hieno juttu että onnistumisia tulee.
 

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
JYPin maajoukkuepelaajista Jani Tuppuraisen lisäksi Samuli Kankaanperä ja Oula Palve ovat joutuneet jäämään Jyväskylään loukkaantumisen/sairastumisen takia. U20-maajoukkueen haastajaryhmään valitun Kankaanperän poissaolon syystä ei ole tarkempaa tietoa, mutta ikäluokan ykkösjoukkueeseen valittu Oula Palve sairastui Vierumäen leirin jälkeen, eikä päässyt matkustamaan muun joukkueen mukana Tsekkeihin (lähde).

Pisteille jypiläisistä ovat tähän mennessä päässeet Sami Vatanen, Topi Nättinen ja Samu Markkula. Vatanen syötti eilen Suomen ainoan maalin, kun U20 hävisi Tsekin turnauksen avausottelussaan Ruotsille 1-3 (raportti). Nättinen ja Markkula vuorostaan tekivät eilen maalin mieheen U17-maajoukkueen voittaessa samoin Tsekin turnauksen avausottelussa isäntämaan 3-4 (raportti).
 
Viimeksi muokattu:

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Viikon viimeiset maajoukkueottelut pelattiin tänään. Tsekissä U20-maajoukkueen Sami Vatanen ja Olli Määttä eivät pahemmin pisteitä keränneet, mutta kumpikin valittiin kerran Suomen parhaaksi pelaajaksi. Vataseen valinta kohdistui lauantaina Tsekki-ottelussa ja Määttään tänään Venäjä-pelissä. U17-maajoukkueen Tsekki-otteluissa Suomen tehokkaimpiin pelaajiin kuului Samu Markkula, joka keräsi neljä tehopistettä. Karjala-turnauksessa Jyrki Välivaara pelasi hyvän turnauksen ja oli Suomen tehokkain puolustaja kolmella pisteellään.

U18-maajoukkueen jyväskyläläiskaksikko Samu Perhonen & Henri Auvinen kuului raporttien perusteella Suomen parhaimmistoon. Perhonen pelasi kaksi ottelua tarjoten panoksellaan Suomelle mahdollisuuden voittoon: eilisessä Ruotsi-ottelussa hän torjui 51 laukausta ja tänään Sveitsiä vastaan torjuntoja kertyi 31. Auvinen syötti kaksi Suomen maaleista Ruotsia vastaan ja pelasi ilmeisesti myös sunnuntaina hyvän ottelun Leijonapuolustuksessa. Ruotsi- ja Sveitsi-ottelut päättäneisiin nyrkkeily- ja painiotteluihin Auvinen ei osallistunut, mutta Sveitsi-pelin puolivälissä hän sai 2+2 minuuttisen väkivaltaisuudesta. Auvisen painikaveri Luca Fluckiger sai tilanteesta 2 minuutin rangaistukset huitomisesta ja väkivaltaisuudesta.

Tarkempia raportteja löytyy Jääkiekkoliiton sivuilta:
Miehet
Naiset
U20/U19
U18
U17

Yhteenveto jypiläisten tilastoista Leijona-paidassa:
Koodi:
[B][U]Miehet (Suomi)[/U][/B]
Antti Pihlström   3 0+1=1 2 min
Jyrki Välivaara   3 1+2=3 0 min

Tulokset:  11.11. Venäjä-Suomi 1-0
           13.11. Suomi-Tsekki 5-0
           14.11. Suomi-Ruotsi 4-1
   
[B][U]Naiset (Kanada)[/U][/B]
Jenni Hiirikoski  4 0+0=0 0 min
Suvi Vacker       4 0+0=0 0 min

Tulokset:  09.11. Suomi–Ruotsi 3-0
           10.11. USA-Suomi 4-0
           12.11. Kanada-Suomi 15-0
           13.11. Ruotsi-Suomi 1-2
   
[B][U]U20 (Tsekki)[/U][/B]
Olli Määttä       3 0+0=0 2 min valinta Suomen parhaaksi sunnuntaina
Sami Vatanen      3 0+1=1 0 min valinta Suomen parhaaksi lauantaina

Tulokset:  12.11. Ruotsi-Suomi 3-1
           13.11. Tsekki-Suomi 1-2
           14.11. Suomi-Venäjä 2-3
   
[B][U]U20 (Tanska)[/U][/B]
Janne Kumpulainen 4 0+0=0 2 min

Tulokset:  09.11. Itävalta-Suomi 0-2
           10.11. Suomi-Tanska 3-2
           11.11. Latvia-Suomi 3-2 vl
           13.11. Suomi-Valko-Venäjä 2-5
   
[B][U]U18 (Ruotsi)[/U][/B]
Henri Auvinen     3 0+2=2 6 min
Samu Perhonen     2 po, 3 pm, 82 torjuntaa, torjunta% 96,47  

Tulokset:  12.11. Suomi-USA 2-3
           13.11. Ruotsi-Suomi 2-4
           14.11. Sveitsi-Suomi 1-5
   
[B][U]U17 (Tsekki)[/U][/B]
Samu Markkula     3 2+2=4 2 min
Topi Nättinen     3 1+0=1 4 min
Ville Tenosalmi   3 0+0=0 0 min

Tulokset:  12.11. Tsekki-Suomi 3-4
           13.11. Tsekki-Suomi 1-2
           14.11. Tsekki-Suomi 3-4
 

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
U18-maajoukkueen jyväskyläläiskaksikko Samu Perhonen & Henri Auvinen kuului raporttien perusteella Suomen parhaimmistoon. Perhonen pelasi kaksi ottelua tarjoten panoksellaan Suomelle mahdollisuuden voittoon: eilisessä Ruotsi-ottelussa hän torjui 51 laukausta ja tänään Sveitsiä vastaan torjuntoja kertyi 31. Auvinen syötti kaksi Suomen maaleista Ruotsia vastaan ja pelasi ilmeisesti myös sunnuntaina hyvän ottelun Leijonapuolustuksessa.

Kiitos kokonaisuudessaan raportista! Tämä Perhonen kannattaa ottaa huomioon erityisen tarkasti. Ehdottomasti NHL-tason maalivahtilupaus.
 

janbo

Jäsen
Mainitsemisen arvoista lienee myös Välivaaran valinta lehdistön valitsemaan tähdistökentälliseen. Hienon turnauksen pelasi. Toivottavasti otteet jatkuu samanlaisena myös liigassa.
 

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Ranskan jääkiekkoliitto on julkistanut joulun alla maaottelut Sveitsiä ja Italiaa vastaan pelaavan miehistön ja mukana on myös Yohann Auvitu. Marraskuun alussa Unkarissa pelatussa turnauksessa Auvitu ei ollut mukana, mutta nyt kutsu on käynyt jälleen edustustehtäviin.

Auvitun lisäksi maajoukkuekutsuja on odotettavissa myös organisaation suomalaispelaajille, sillä joulukuun aikana kaikki maajoukkueet ovat liikekannalla (lähde):
Koodi:
[B]Miehet[/B]   1st Channel Cup 16.–19.12.2010 Moskovassa
[B]Naiset[/B]   Euro Hockey Tour 17.–19.12.2010 Vierumäellä
[B]U20[/B]      MM-leiri I 12.–16.12.2010 Vierumäellä
         MM-leiri II 18.–25.12.2010 Torontossa
         MM-turnaus 26.12.2010–7.1.2011 Buffalossa
[B]U18[/B]      Viiden maan turnaus 25.–30.12.2010 Sveitsissä
[B]U17[/B]      Kv. turnaus 25.12.2010–7.1.2011 Winnipegissä
[B]U16[/B]      Ruotsi-maaottelut 12.–19.12.2010 Ruotsissa
         Neljän maan turnaus 12.–19.12.2010 Norjassa
         Neljän maan turnaus 26.–30.12.2010 Saksassa
[B]N18[/B]      MM-leiri I 13.–18.12.2010 Vierumäellä (leiri II ja MM-kisat tammikuussa)
 
Viimeksi muokattu:

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Yohann Auvitun lisäksi myös organisaation toinen ulkomaalainen, Simon Kostner on saanut maajoukkuekutsun. Italian maajoukkue leireilee 13.-15. joulukuuta Asiagossa ja pelaa muutamaa päivää myöhemmin kaksi maaottelua juuri Ranskaa vastaan, joten Auvitu ja Kostner saattavat päästä ottamaan mittaa toisistaan kaukalossa. Kostnerin lisäksi Suomessa pelaavista italialaiskiekkoilijoista Italian joukkueeseen on nimetty HeKin puolustaja Roland Hofer.
 

Museoesine

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja muut keskisuomalaiset
Tänään julkistetaan tyttöjen, naisten, U16- ja U20-poikien sekä miesten maajoukkueet. U17- ja U18-poikien ryhmät ovat vuorossa ensi viikolla. Naisten maajoukkueeseen JYPistä on valittu hyökkääjä Saila Saari ja poikien U16-joukkueeseen puolustaja Julius Honka. Venäjän turnaukseen miesten joukkueen mukana suuntaavat Olli Malmivaara, JP Hytönen ja Ossi Louhivaara.

MM-kisoihin valmistautuvan U20:n leiriryhmään on nimetty maalivahti Samuli Perhonen sekä puolustajat Sami Vatanen ja Olli Määttä. Neljästä nyt nimetystä maalivahdista yksi putoaa pois ennen kisoja ja yhdeksästä puolustajasta kaksi miestä jää Suomeen, joten vain Vatasen paikka MM-kisajoukkueessa on varma.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Myös Malmivaara, Hytönen ja Louhivaara on valittu Moskovan EHT turnaukseen.

Varsinkin Louhivaaran valinta on mielestäni perusteltua hyvän kauden jälkeen. Sen sijaan Malmivaara on vähän siinä ja siinä miksi on edes valittu, mutta toisaalta yllättihän välivaarakin viimeturnauksessa joten annetaan hänellekin näytönpaikka. Parhaimillaan kuitenkin erittäin hyvä oman pään pelaaja ja maajoukkuepeleissä ehkä niitä kakkosiakaan ei niin helposti tule tai sitten tulee..
 

PiippuVille

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
On se hienoa että maajoukkueessa on Tyrväinen, Komarov, Marjamäki, Karalahti!!! Kiitos Jalonen. Toivottavasti JYPin kolmikko, ja varsinkin Malmivaara oppii heiltä hiukan kovuutta, ja peräänantamattomuutta. Toisivat sen vielä sarjapeleihin, sanoo Risto mitä hyvänsä. Ei niistä hanskaustilanteista tarvitse aina tulla oma nenä punaisena.


Taka-askelia ei oteta missään tilanteessa.
 

Paastainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP & 80-luvun HoNsU
On se hienoa että maajoukkueessa on Tyrväinen, Komarov, Marjamäki, Karalahti!!! Kiitos Jalonen. Toivottavasti JYPin kolmikko, ja varsinkin Malmivaara oppii heiltä hiukan kovuutta, ja peräänantamattomuutta. Toisivat sen vielä sarjapeleihin, sanoo Risto mitä hyvänsä. Ei niistä hanskaustilanteista tarvitse aina tulla oma nenä punaisena.


Taka-askelia ei oteta missään tilanteessa.

Toivottavasti Marjamäen "kovuus" ei tartu JYPin pelaajiin, Tyrväisen siinä ja siinä, Jereä ja Komarorovia kyllä kunnioitan.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
On se hienoa että maajoukkueessa on Tyrväinen, Komarov, Marjamäki, Karalahti!!! Kiitos Jalonen. Toivottavasti JYPin kolmikko, ja varsinkin Malmivaara oppii heiltä hiukan kovuutta, ja peräänantamattomuutta. Toisivat sen vielä sarjapeleihin, sanoo Risto mitä hyvänsä. Ei niistä hanskaustilanteista tarvitse aina tulla oma nenä punaisena.


Taka-askelia ei oteta missään tilanteessa.

Ainakaan JP:n ja Opan on turha mennä opettelemaan kovuutta Moskovaan. Meiltä löytyy jo Riska, J.Virtanen, Sipiläinen ja Jääskeläinen, ketkä osaavat pelata kovaa. JP ja Opa voisivat opetella lisää kikkoja hyökkäyspäähän, vaikkapa Janne Pesoselta ja Perttu Lindgreniltä.
 

PiippuVille

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ainakaan JP:n ja Opan on turha mennä opettelemaan kovuutta Moskovaan. Meiltä löytyy jo Riska, J.Virtanen, Sipiläinen ja Jääskeläinen, ketkä osaavat pelata kovaa. JP ja Opa voisivat opetella lisää kikkoja hyökkäyspäähän, vaikkapa Janne Pesoselta ja Perttu Lindgreniltä.

On täällä onneksi huumorimiehiä!!! Mini Sipiläinen kova??? Hehheh!
-Jos vielä kertoisit milloin, ja ketä vastaan mainitsemasi pelaajat on JYP:issä ollessaan hanskanneet?
_______________________________________

Taka-askelia ei oteta ikinä.
 
Viimeksi muokattu:

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
On täällä onneksi huumorimiehiä!!! Mini Sipiläinen kova??? Hehheh!
Sipiläinen oli pakko mainita. Olihan viesti suunnattu lätkätietäjä PiippuVillelle

Jos vielä kertoisit milloin, ja ketä vastaan mainitsemasi pelaajat on JYP:issä ollessaan hanskanneet?
Riskahan otti pientä painia viime kevään playoffeissa Kärppiä vastaan, olikohan toinen osapuoli Ylönen? Jonne "Teurastaja" Virtasen hanskauskyvyistä ei pitäisi olla epäselvyyttä, jos yhtään seuraa lätkää. SaiPassa tappeli pari kertaa mm Heleniusta vastaan. JYPissä tappeluja ei ole ollut, Marjamäki kun ei lähtenyt valssiin. Lisätään listaan vielä Viitanen, joka valssasi tässä vajaa kuukausi sitten Pauli Levokarin kanssa.

Ja usko nyt, JYPissä ei tappeluhommia harjoiteta kuin aniharvoin. RD:n puolustavaan pelitapaan ei sovi, että jengi hommaa suihkukomennuksia nyrkkejä heiluttamalla. Mutta jos haluat kannustaa tappelevaa ja kovaa pelaavaa joukkuetta, suosittelen http://www.hifk.fi/
 

dee_snyder

Jäsen
Suosikkijoukkue
JJK
-Jos vielä kertoisit milloin, ja ketä vastaan mainitsemasi pelaajat on JYP:issä ollessaan hanskanneet?

Itsehän hanskaan mieluiten yksinäni, mutta toisinaan mulla on hanskauspartnereita. Jypissä näistä ei ole yksikään pelannut ja mitä katselen tämän hetkistä Jypin naisten pelaajalistaa niin ei sieltäkään ole kukaan hanskannut kanssani (tosin ovat kyllä keskenään kovasti).
 

PiippuVille

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP-Blues

-Kotijoukkueelta poissa ovat Miika Lahti, Joni Myllykoski sekä sormivammaansa paranteleva Jani Tuppurainen. Huilaamassa on myös pelirangaistustaan kärsivä Olli Sipiläinen!!! On se sikalija tuo Olli...Olisi ollut niin mukava nähdä maajoukkuemies Jere Karalahden, ja Ollin hanskaus. Olli ois näyttänyt sille, kenen koviksen sinne Moskovaan oisi kuulunut lähteä. Ostan tänään 5 Sipiläisen fanipaitaa.


-Taka-askelia ei oteta ikinä!
 
Viimeksi muokattu:

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYP-Blues

-Kotijoukkueelta poissa ovat Miika Lahti, Joni Myllykoski sekä sormivammaansa paranteleva Jani Tuppurainen. Huilaamassa on myös pelirangaistustaan kärsivä Olli Sipiläinen!!! On se sikalija tuo Olli...Olisi ollut niin mukava nähdä maajoukkuemies Jere Karalahden, ja Ollin hanskaus. Olli ois näyttänyt sille, kenen koviksen sinne Moskovaan oisi kuulunut lähteä. Ostan tänään 5 Sipiläisen fanipaitaa.


-Taka-askelia ei oteta ikinä!

PiippuVille, sinua ei kukaan tule ottamaan vakavasti ennen kuin vastaat Sipi-vihasi kumpuavan jostakin seuraavista vaihtoehdoista;

a) Sipiläinen antoi kuonoon ala-asteella

b) Sipiläinen kiusasi sinua jollain muulla foorumilla

c) Sipiläinen antoi pakit baarissa

d) Sipiläinen vei naisesi

Joku noista neljästä vaihtoehdosta on oikea vastaus, mutta mikä?

Jupa
 

Torspo82

Jäsen
Huilaamassa on myös pelirangaistustaan kärsivä Olli Sipiläinen!!!
Laittaisit nyt sen bongin syrjään edes hetkeksi. Mistä lähtien pelirangaistuksesta on tullut myös pelikieltoa? Tämä on ainakin minulta mennyt kokonaan ohi. Tavallaan tämä sinun päätön mesoamisesi on kyllä ihan hauskaakin, joten anna palaa vaan. Ja Jupan vaihtoehdoista pistäisin rahani c:lle. Mutta siinä olen eri mieltä, että PiippuVilleä ei kyllä tulla koskaan tällä palstalla ottamaan vakavasti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös