JYP - Lukko to 5.1.2006

  • 7 776
  • 57

JJJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Toivottavasti Koivu on saanut rähinän päälle Lukon joukkueessa ja piiskaa äijät kovaan luisteluun. Jyp on kovaa luisteleva ja paljon työtä tekevä joukkue eli aikaisemman kaltaiseen löysäilyyn ei ole varaa. Hippos on paha paikka raumalaisille, joten täytyy olla tyytyväinen jos pistetili karttuu edes yhdellä.
Lukon ketjukokoonpanot näyttää hyvältä. Toivottavasti Lammassaari jatkaa samanlaista röyhkeää ja kikkailevaa peliä kuin aikaisemminkin, vaikka uudet kaverit onkin vierellä. Ja YV:ssä toivoisin äijän myös pelaavan.

Lukko voittaa 2-4, viimeinen tyhjiin. Aika optimistista tuokin kyllä..
 

Trekolmestar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Jaahas, Koivun ensimmäinen tulossa. JYP "antaa" hieman tasoitusta, kun ykkösveska on sivussa ja rosteri muutenkin hieman vajaa. Kun tuo yhdistetään Koivun – toivottavasti – kettulaumaan iskostamaan uuteen pelilliseen ilmeeseen, niin täytyy toivoa parasta. Saumat voittoon on, jos pelistä ei oteta liikaa paineita. Niitä kyllä kertyy helposti jo siitä, ettei Lukolla ole juuri varaa hävitä pelejä. Raumalla kun on jo alkanut "pudotuspelien ensimmäinen kierros".
Mielenkiintoista nähdä Koivun yv-kokoonpanot ja uudistettu kolmonen kuullostaa kyllä hyvältä. Tovottavasti Luovilla terästetylle tutkaparille tulee onnistumisia heti alkuun.
Ja lisätään vielä, että Lankku on tänään paljon vartijana. Nyt ei auta antaa yhtään "ilmaista" Ryynikylän pojille. Vaikka siihen henkiseen selkäruotoon olisi jo vähän terästä saatu valettua niin altis se murtumiselle voi vielä olla.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Tärkeä voitto Lukolle sikäli, kun Koivukin juuri aloitti. Hieno homma myös se, että peräpää ei vuotanut ollenkaan tässä pelissä. Turussa on vielä tärkeämpi matsi tiedossa. Sitä ei saa hävitä.

Mikähän siinä on, ettei Saarela onnistu vieläkään? Nytkin kaksi mahdollisuutta upottaa Jyp rankkareissa, mutta kun ei. Onneksi meillä on Markku Tähtinen ;P
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
Noniin, todella tärkeä voitto heti alkuun. Harmi, kun nettiradiosta ei voi kuunnella Jukan kommentteja pelistä.

Ilmeisen tasainen ottelu oli, ainakin torjuntojen valossa. Paikallaolijat raportoinee tarkemmin. Radiosta kuunneltuna näytti paketti pysyvän jotenkuten edes kasassa koko ottelun. Eteenpäin siis menty Tolvanan ajoista?

Lauantaina ehkä Lukon tämän kauden tärkein ottelu edessä TPS:ää vastaan. Kaikki raumalaiset sinne sankoin joukoin!

edit. Jukan takatuk ehti ensin.
 

Pottakameli

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tällä kertaa näin...Maalinteko tuntuu olevan todella vaikeaa kotona.
Hieno juttu, että meillä kaksi maalivahtia joihin voi luottaa. Pelissä olleet kertokoot "faktoja" ottelusta.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Jukan takahiukset kirjoitti:
Mikähän siinä on, ettei Saarela onnistu vieläkään? Nytkin kaksi mahdollisuutta upottaa Jyp rankkareissa, mutta kun ei. Onneksi meillä on Markku Tähtinen ;P

Onhan Pahi jo lähempänä onnistumista, 2 tolppaa samassa rankkarikisassa. Tosiaan hyvältä kuulosti paikkapaikoin ja oman pään pitäminen lämmittää. Toiveena olisi, että saisi suht. objektiivista raporttia hallissa olleilta. Kiinnostaisi oikeasti tietää, onko homma parempaa, miltään osin.
 
Suosikkijoukkue
Lukko,Hokki, Leijonat, LA Kings.
Haa.

Hyvä näinkin. 2 pistettä JyP Ht:in isännöimältä Hipposkselta on varsin kelpo suoritus (Äijän)suossa tarponeelta Lukolta. Toivottavasti J.Koivun opit entistä seuraansa vastaan tuovat jo täydet 3 pistettä lauantaina Turusta.

Varsin tiivistä puolustusta näköjään pelattu torstai-illassa ? Vai oliko Lukko vieläkin tutun tehoton ? Olisi luullut nyt ammattimiesten yllättävän Sinuhen apupojan jo varsinaisella peliajalla ?
 

LukkoUkko79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Koivun johdolla saatiin sitten heti voitto. Vaikkakin rankuissa, mutta kuitenkin. Todella positiivisena asiana pidän Lukon oman pään pitävyyttä. Mitä Kari Tyniä tänään kuuntelin, niin ei JYPillä juurikaan ylivoimahyökkäyksiä ollut, saatikka läpiajoja. Tolvasen aikana nuo vastustajan läpiajot ja yv-hyökkäykset olivat ihan arkipäivää. Jäähyjäkään ei otettu kuin 6 kakkosta. Täytyy toivoa, että tämän illan kaltainen pelikuri pidetään jatkossakin. Täytyy toki muistaa, että JYP ei tainnut olla tänään vaarallisimmillaan.

Lukolla maalinteko tökki edelleen, mutta ei varmasti ollut helppoa pelaajienkaan lähteä paineet niskassa Jyväskylään. Paikkoja kyllä oli, mutta nuori Ahlqvist taisi pelata melkoisen hienon ottelun (torjumalla mm. Lammassaaren ns. varman maalin). Maalittomuudesta huolimatta Lukon kolmosketju pelasi mukavan pirteästi. Hyvä veto Koivulta pistää Vainiola ja Lamppu aisapariksi ja siihen Luovi höysteeksi. Voi olla vielä tärkeä lenkki jatkossa. Hankkivat tänäänkin pörräyksellään pari-kolme jäähyä JYPille.

Pitkästä aikaa taas oikeasti jännitti Lukon puolesta. Hieno tunne. Jokohan sitä pian voisi taas alkaa luottaa Lukkoon. Katsotaan nyt muutama peli kuitenkin ensin. Mahdollisuuksia on vielä aivan hyvin nousta jopa sijoille 7-8.

Kari Tyni on muuten aikas hyvän tuntuinen selostaja. Monta vuotta olen jo Tyniä kuunnellut eri peleissä, ja vaikuttaa selostavan tapahtumat kentällä melko puolueettomasti. Hänen selostustaan on vastustajajoukkueen kannattajankin mukava kuunnella. Ainakin minun mielestäni. Kiitos Lukko tärkeistä 2 pinnasta!
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Onnittelut Lukolle. Se parempi joukkue voitti tämän ottelun. Harvoin näkee joukkueella jo lämmittelyssä niin keskittyneitä ilmeitä kuin tänään Lukolla. Eipä siellä montaa sanaa vaihdettu, keskittyminen oli pirun tiukkaa. Mutta ei kuitenkaan ylilatautunutta. Ensimmäisessä erässä Lukko oli vielä kahden vaiheilla, kuinka jääkiekkoa pelataan. Ehkäpä oli myös valmennusjohdon käsky, että yksinkertainen on kaunista. Ei riskiä, kiekkoa päätyyn jopa kohtuullisistakin hyökkäyspaikoista.

Toiseen erään karvaus nousi, ja joukkue selkeästi löysi itseluottamuksensa. Hyviä pyörityksiä ja ahnetta pelaamista. JYP oli hätää kärsimässä. Tämän erän pelasti JYPille Ahlqvist, joka nappasi Lammassaaren(?) tyhjään alakulmaan menossa olleen kiekon komeasti räpyläänsä. Seurauksena pitkät aplodit, jollaisia en ole Hippoksella kuullutkaan. Kokonaisuudessaan kuitenkin Lukon erä, osittain JYPin mittavan jäähysuman vuoksi.

Kolmas erä luonnollisesti oli tarkempaa, ja JYPkin sai hyökkäyksiä eteenpäin. Paikkoja oli, mutta perinteinen vuodenvaihteen maaliputken jäätyminen näytti voimansa. Jatkoaika...jaa pelailua. Rankkareissa Lukko kilautti useammat tolpat, JYPin yritykset olivat heppoisia. Tähtiseltä hyvä sivuttaisliike ja vippaus alakulmaan.

Kaiken kaikkiaan Koivun alaisuudessa pelanneen Lukon peli toi mieleen Jokereiden esiintymisen kriisinsä keskellä Hippoksella marraskuussa(?). Olisin voinut silloin vannoa, että kypsää peliä esittänyt jokerilauma nousisi suostaan ylös. Mutta ei. Siksi on vaikeaa sanoa, oliko tämä peli vain valmentajavaihdoksen antaman hetkellisen spurtin tulos, vai pysyvä muutos. Uskoisin, että kipsin murtuminen vaatii enemmän kuin vain yhden onnistumisen. Jos tänään JYP olisi saanut tehtyä ensimmäisen maalin, olisi Lukon esitys ollut toisenlainen. Mutta Kleopatran nenät ja niin edelleen.

JYPin pelistä näki, että osa pelaajista oli keskenkuntoisia. Kaksinkamppailuissa ei jaksettu vääntää parhaalla teholla. Joten taustoihin nähden hyvä kamppailu. Miinuksia tietenkin maaleitta jäämisestä, ei tällaista saisi tapahtua näin tärkeissä otteluissa. Tai oikeastaan kotihallissa ei koskaan. Ahlqvistille pitkät plussat, pelasti sen pisteen. Tietenkin koko joukkueen puolustus oli suht' toimivaa, mutta hankalaa kiitellä, jos toiseen päähän ei tule onnistumisia. Ylivoimatehot eivät nekään siirtyneet kotihalliin vieraspeleistä, mutta olihan sielläkin muutama maalipaikka.

Tuomaritoiminta oli arpovaa, linja heitteli oudosti erästä toiseen. Mutta tuomariin tämä ei kaatunut. Toivottavasti sairastupa tyhjenee, jotta pelaajien kuormitus ei kasvaisi aivan älyttömäksi. HIFK-pelistä tulee todella vaikea jo näilläkin poissaoloilla. Noh, uutta matoa koukkuun ja toivottavasti Lukko napsii nyt paljon voittoja muista joukkueista. Pelaajisto huutaa vahvistuksia kuin Edward Munchin maalaus, mutta Voionmaan Rapala taitaa uida harvinaisen kalattomissa vesissä...
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Tähän ei muuta sanottavaa, kuin kiitos Huerzo.

Saimme objektiivisen katsauksen.
 

vsop

Jäsen
JYPin sairastupa täyttyy edelleen. Nyt sinne joutui JaJääskeläinen. Tuomarin toiminta oli hiukan arpomista, välillä sai jäähyjä ja välillä ei. Muutama jäähy tuli vain mielijohteesta tuomita jäähy. Kuten Huerzo kirjoitti, ei tuomari kuitenkaan ottelua ratkaissut.
 

psychodad

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Hal Gill
LukkoUkko79 kirjoitti:
Kari Tyni on muuten aikas hyvän tuntuinen selostaja. Monta vuotta olen jo Tyniä kuunnellut eri peleissä, ja vaikuttaa selostavan tapahtumat kentällä melko puolueettomasti. Hänen selostustaan on vastustajajoukkueen kannattajankin mukava kuunnella. Ainakin minun mielestäni. Kiitos Lukko tärkeistä 2 pinnasta!


Tyni on laatuselostaja, ei ollenkaan vastaväitteitä. Kaveri on ainakin minun nuoruudessani selostanut myös telkkumatseja. Mutta kyllä Risto on hänestäkin parempi. Ainakin tässä formaatissa Risto on kuin asiantuntevampi Mertaranta. Hehkutusta löytyy, ja siinä sivussa myös ymmärrystä kiekkoilusta.

Kiitos lukolle kahdesta pinnasta, tosin pari pitkävetoa kusi siihen että ette pystyneet hoitamaan hommaa varsinaisella peliajalla.

EDIT: Huerzolle kiitokset raportista.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jaaha, melko paskan maku jäi suuhun, vaikka niin kai se aina kun oma joukkue ei tee maaliakaan. Pelistä jäi mieleen lähinnä...

-Ahlqvistin huikeahko koppi kakkoserässä. Moket muutenkin illan parhaita.
-Saman miehen (Ahlqvist) seikkailu kiekon perään 2. erässä. Katsoin, kuten varmasti monet muutkin, että "älä nyt enää lähe vastaan s**tana" mutta niin vain lähti vastaan kiekkoa pahasti myöhässä ja sitten pari komeaa torjuntaa B-pisteen kaarilla. :D Pisti kyllä naurattamaan kyseinen tilanne, Aake päätti vähän parannella torjuntamääräänsä...
-Marttisen komea perstaklaus
-Dummari oli varsin hyvä, ehkä parit koukut jäi vierasjoukkueelta (krhm..) viheltämättä
-JYP:n avauspeli ja yleensäkin hyökkäyksiin lähtö omalta alueelta täysin perseestä. Yksinkertaisetkin syötöt menivät minne sattuu ja varsin usein vielä suoraan vastustajille. Muutenkin omalla alueella kiekkoa neppailtiin ja hätäiltiin turhan usein. Osaltaan asiaan vaikutti Lukon todella ärhäkkä ja toimiva karvauspeli.
-Pelaajista positiivisesti jäi mieleen kotijoukkueesta Räppi-Mikkonen (Aaken lisäksi tietty)

Jobinpostiakin taas saatiin, ilmeisesti Jari Jääskeläinen sairastuvan puolelle. Luulis jo olevan selvää että sinne hyökkäykseen kaivattaisiin uutta pelaajaa pikkuhiljaa...

Konttaaminen kotihallissa jatkuu siis edelleen, tällä kertaa jäätiin oikein "komeasti" nollille. Jännä juttu että kotona ei mikään onnistu, ei maalinteko, ei ylivoima... Toivottavasti lauantaina on tupa täynnä ja palataan voiton makuun.
 

Lape7

Jäsen
Hyvä että pinna jäi taskuun, siitä kiitos Aleksikselle, sekä hyvälle tuurille. Normaalipelissä kiekko olisi pomppinut Jypin verkkoon n. 2-4 kertaa, ja Lukon maaliin n. 1 kerran. Jypiltä vaikutti olevan puhti poissa ja kaksinkamppailuja hävittiin liian paljon. Sen sijaan Lukko taisteli tilanteet loppuun saakka, vaikkakin huolimattomuutta ja epävarmuutta oli vieraillakin liiaksi.

Kovin hyviä arvosanoja ei kumpikaan joukkue ansaitse, ja pinnat Lukolle 2-1 taitaa olla erittäin oikeutettu lopputulos. Toisin kuin Huerzo raportoi, mielestäni kolmas erä oli ehdottomasti kaikista viihdyttävin ja jännittävin.

Edit: Luin väärin mitä Huerzo halusi sanoa 3. erästä.
 

JJJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Huerzo kirjoitti:
Onnittelut Lukolle. Se parempi joukkue voitti tämän ottelun. Harvoin näkee joukkueella jo lämmittelyssä niin keskittyneitä ilmeitä kuin tänään Lukolla. Eipä siellä montaa sanaa vaihdettu, keskittyminen oli pirun tiukkaa. Mutta ei kuitenkaan ylilatautunutta. Ensimmäisessä erässä Lukko oli vielä kahden vaiheilla, kuinka jääkiekkoa pelataan. Ehkäpä oli myös valmennusjohdon käsky, että yksinkertainen on kaunista. Ei riskiä, kiekkoa päätyyn jopa kohtuullisistakin hyökkäyspaikoista.

Toiseen erään karvaus nousi, ja joukkue selkeästi löysi itseluottamuksensa. Hyviä pyörityksiä ja ahnetta pelaamista. JYP oli hätää kärsimässä. Tämän erän pelasti JYPille Ahlqvist, joka nappasi Lammassaaren(?) tyhjään alakulmaan menossa olleen kiekon komeasti räpyläänsä. Seurauksena pitkät aplodit, jollaisia en ole Hippoksella kuullutkaan. Kokonaisuudessaan kuitenkin Lukon erä, osittain JYPin mittavan jäähysuman vuoksi.

Kolmas erä luonnollisesti oli tarkempaa, ja JYPkin sai hyökkäyksiä eteenpäin. Paikkoja oli, mutta perinteinen vuodenvaihteen maaliputken jäätyminen näytti voimansa. Jatkoaika...jaa pelailua. Rankkareissa Lukko kilautti useammat tolpat, JYPin yritykset olivat heppoisia. Tähtiseltä hyvä sivuttaisliike ja vippaus alakulmaan.

Kaiken kaikkiaan Koivun alaisuudessa pelanneen Lukon peli toi mieleen Jokereiden esiintymisen kriisinsä keskellä Hippoksella marraskuussa(?). Olisin voinut silloin vannoa, että kypsää peliä esittänyt jokerilauma nousisi suostaan ylös. Mutta ei. Siksi on vaikeaa sanoa, oliko tämä peli vain valmentajavaihdoksen antaman hetkellisen spurtin tulos, vai pysyvä muutos. Uskoisin, että kipsin murtuminen vaatii enemmän kuin vain yhden onnistumisen. Jos tänään JYP olisi saanut tehtyä ensimmäisen maalin, olisi Lukon esitys ollut toisenlainen. Mutta Kleopatran nenät ja niin edelleen.

JYPin pelistä näki, että osa pelaajista oli keskenkuntoisia. Kaksinkamppailuissa ei jaksettu vääntää parhaalla teholla. Joten taustoihin nähden hyvä kamppailu. Miinuksia tietenkin maaleitta jäämisestä, ei tällaista saisi tapahtua näin tärkeissä otteluissa. Tai oikeastaan kotihallissa ei koskaan. Ahlqvistille pitkät plussat, pelasti sen pisteen. Tietenkin koko joukkueen puolustus oli suht' toimivaa, mutta hankalaa kiitellä, jos toiseen päähän ei tule onnistumisia. Ylivoimatehot eivät nekään siirtyneet kotihalliin vieraspeleistä, mutta olihan sielläkin muutama maalipaikka.

Tuomaritoiminta oli arpovaa, linja heitteli oudosti erästä toiseen. Mutta tuomariin tämä ei kaatunut. Toivottavasti sairastupa tyhjenee, jotta pelaajien kuormitus ei kasvaisi aivan älyttömäksi. HIFK-pelistä tulee todella vaikea jo näilläkin poissaoloilla. Noh, uutta matoa koukkuun ja toivottavasti Lukko napsii nyt paljon voittoja muista joukkueista. Pelaajisto huutaa vahvistuksia kuin Edward Munchin maalaus, mutta Voionmaan Rapala taitaa uida harvinaisen kalattomissa vesissä...

Kiitos hyvästä ja objektiivisesta raportista.
Oli tosiaan niin vähämaalinen matsi kuin voi olla. Ja lahjapisteen arvonnan voitti Lukko näköjään. Hienoa tosiaan jos Hippoksella nähtiin pirteämpi Lukko kuin ennen. Mutta tosiaan se saattaa johtua vain valmentajanvaihdon hetkellisestä piristyksestä, tuskin Koivu mitään ihmeellisempää pelisysteemiä on vielä saanut ajettua sisään. Yksinkertaistamista ehkä painottanut näin alkajaisiksi.
Mutta pisteitä tuli ja se on pääasia!
Ja seuraavaksi TPS:n kaatoon..
 

Jarzki

Jäsen
Peli oli harvinaisen mielenkiintoinen peli "vain" Lukko-peliksi. Tapahtumia riitti vähän väliä, eikä tunteiden kuumenemiseltakaan vältytty. Maalipaikkoja oli aivan riittävästi molemmilla joukkueilla maalintekoon, tosin enemmän Jypillä.

Lukko oli tänään hyvä ja tasapainoinen. Tähtisen ja etenkin Vainiolan kenttä olivat vaarallisia. Varsinkin tämä nuori mies Lammassaari; loistavaa peliä!! Oli erittäin mukava katsoa, kun kädet jauhoivat ja ajatusta löytyy. Tästä miehestä on Lukko-faneille varmasti vielä tulevaisuudessa paljon iloa. Muuten Lukon peli oli Jypin kannalta ikävää, varsinkin toinen erä oli Lukolta vahva. Hyökkäykset saatiin erän ensimmäisellä puoliskolla useasti nopeasti käyntiin ja kiekko vietiin vauhdilla Jypin alueelle, josta seurasi usein pitkää pyöritystä. Jyp kuitenkin löysi hieman jalkoja jälkimmäiselle puoliskolle, jolloin erä oli melkoisen tasaista vääntöä, ehkä pienellä Lukon hallinnalla kuitenkin. Puolustus toimi suhteellisen hyvin, vaikka Jyp useasti pääsi hyvin pyörittämään ja maalipaikkoja tuli melko paljon. Kun hyökkäykset saatiin kunnolla liikkeelle omasta päästä, oli Jyp useasti suurissakin vaikeuksissa. Toisaalta, etenkin kolmannessa erässä Lukko oli useasti vaikeuksissa, koska kiekkoa ei saatu laitureille liikkeeseen, vaan jouduttiin heittämään kiekko keskialueelle. Jyp huomasi nämä vaikeudet ja tehosti entisestään painetta Lukon päädyssä, josta seurasi kerta toisensa jälkeen roikku keskelle, jonka jälkeen Jyp heitti jälleen paineen Lukon päätyyn. Siinä ehkä suurimmat ongelmat, tämä korostui etenkin kolmannessa erässä. Toisen erän pelaamisella ei Lukon tarvitse hävetä pätkääkään.

Jyp puolestaan oli hieman ailahteleva. Välillä oltiin suurissa vaikeuksissa omassa päässä, eikä kiekkoa saatu millään pois. Toisella hetkellä taas pyöritettiin pitkään kulmissa, ja usein myös jonkunlainen paikka saatiin aikaan. Mutta jälleen tämä Jypin suurin ongelma tuli esiin, eikä maaleja saatu mistään paikoista. Puolustus oli myöskin usein vaikeuksissa Lukon vikkelien ja taitavien miesten kanssa. Tällä tarkoitan varsinkin Vainiolan kenttää, jossa näkyvimmässä roolissa oli ehdottomasta Petri Lammassaari! Jypilläkin oli isoja vaikeuksia käynnistää hyökkäystä, joka toki on yksi osasyyllinen tehottomuuteen. Mutta kyllä noista paikoista kuitenkin pitäisi jokunen maali saada värkättyä!!

Sitten Pikku-Antti. Mies ei jaksa millään pelata tilanteita loppuun asti, vaan jättää viimeisen silauksen tekemättä. Usein hän oli jo riistämässä kiekkoa, mutta sitten kuitenkaan ei oikeastaan ikinä kunnolla saanut sitä haltuunsa! Myöskin syöttö- ja laukaus-tilanteet Antti pelasi hieman oudosti. Varsinkin pari kertaa oli takakulmalla Capo vapaana, mutta ei sinne ajoissa syöttöä saatu. Jossain tilanteissa hän taas voisi itsekin laukaista, mutta ei laukausta kuulu. Muutenkin hieman on tullut haluton maku Virtasen pelaamisesta viime aikoina...

Illan tuomarina oli Ville Vuohtoniemi, joka ensimmäisessä erässä otti koukut ja estämiset kohtalaisen hyvin pois, mutta toisessa erässä sai sitten välillä tehdä jo lähes tulkoon mitä vaan. Samaa vikaa oli myös kolmannessa erässä, jossa yhtäkkiä vihelsikin pari rangaistusta samanlaisista tilanteista, joita oli harrastettu koko pelin ajan. Linja oli puoli peliä hyvin pitkälti kadoksissa. Olisin mielelläni kuullut useammin vihellyksiä koukuista ja muusta estämisestä.

Mutta ei ottelu tuomariin ratkennut, vaan varsinkin Jypin tehottomuuteen. Laukauksia kuitenkin oli paljon, jonka torjunnatkin kertovat. 35 Aakella ja 37 Langkowlla kertovat sen, että kyllä sinne sekaan maalipaikkojakin on väkisin mahtunut!!
 
Viimeksi muokattu:
Huerzo kirjoitti:
Onnittelut Lukolle. Se parempi joukkue voitti tämän ottelun. Harvoin näkee joukkueella jo lämmittelyssä niin keskittyneitä ilmeitä kuin tänään Lukolla. Eipä siellä montaa sanaa vaihdettu, keskittyminen oli pirun tiukkaa.

No tämä on hieno juttu, että on keskitytty peliin. Tolvasen alaisuudessa kun keskittyminen joillain pelaajilla näytti olleen lähinnä seuraavassa lauantai-illassa ja yökerho Dominon tarjonnassa.

Mutta joo, ainakin saatiin Koivun johdolla voitto Jyväskylässä, taisi olla pariin vuoteen ensimmäinen voitto Hippoksella, joten ihan hyvä avaus Jukalta.
Puolustuskaan ei ilmeisesti pahemmin vuotanut, mitä nyt radiota kuuntelin, Tolvasen aikana näitä vastustajan "viidellä Lankkua vastaan" hyökkäyksiä tuntui tulevan kuin liukuhihnalta, mutta ilmeisesti tänään pakit pelasivat ihan hyvin ja Lankku sitten hoiti tuttuun tapaansa ne loput ja pelasi kauden olikosenyt neljännen nollansa?

Nuorelle Aleksis Ahlqvistille myös nollapeli, mikä varmasti nostaa ensimmäisiä liigapelejään pelaavan veskarin itsetuntoa. Jyväskylä tuntuu muuten tuottavan ihan kivasti näitä maalivahteja, which is nice.

Mutta mitäpä tässä jaarittelemaan, tästä on hyvä jtakaa, kiitos Lukko.

Ja kiitos Huerzolle, oli todella hyvä raportointi paikan päältä. Peukkua ylös!
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
LukkoUkko79 kirjoitti:
JYP ei tainnut olla tänään vaarallisimmillaan.
JyP oli tänään vaarallinen ainoastaan omien kannattajiensa mielenterveydelle.
Mitämitä? Alatalo myönsi että toinen erä oli JyPiltä huono?! Uskomatonta!
Edistystä tämäkin, olkoonkin että JyP oli aivan saha joka vitun erässä.
Lukolle kaksi arvokasta pojoa tärkeään paikkaan. Lukko oli riittävän tasokas rankkarilottoon asti. Maalivahtipeli oli molemmilla kuosissaan.
Pitäisi kai olla tyytyväinen pisteeseen, kun on noita loukkaantumisia ja sairasteluja, mutta ei tälläinen jatkuva vetelehtiminen kotiotteluissa käy.
Olisi kai pitänyt ostaa kausikortti vierasotteluihin.
Nooh, lauantaina tulee käkeen 6-0 näillä otteilla.
 

batman83

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huerzo kirjoitti:
JYPin pelistä näki, että osa pelaajista oli keskenkuntoisia. Kaksinkamppailuissa ei jaksettu vääntää parhaalla teholla. Joten taustoihin nähden hyvä kamppailu.

Tuo on kyllä totta, esim. Jyssyn tullessa jäälle, sai hän usein kovan yskäkohtauksen, joka kielii flunssasta. Saa nähdä, ketä on pois flunssan takia Hifk pelistä.

Tuntuu vain kummalle, että flunssan annetaan kiertää joukkueessa, ja kipeätkin pelaavat/harjoittelevat, jolloin flunssa kiertää. Jos kipeät jäisivät kotiin, flunssa ei pääsisi kiertämään jokaista pelaajaa läpi. Toki on luonnollista, ettei tällaisella resursseilla ei ole varaa jättää pikkuisen yskivää pelaajaa kotiin paranemaan.

Miten muuten Kovanen pystyi pelaamaan, vaikkei ollut ilmoitettu kokoonpanoissa ainakaan noissa ensimmäisissä?
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
batman83 kirjoitti:
Miten muuten Kovanen pystyi pelaamaan, vaikkei ollut ilmoitettu kokoonpanoissa ainakaan noissa ensimmäisissä?
Eiköhän nuo 'ensimmäiset' julkaistut kokoonpanot ole sellainen 'mediaversio'?
Ei pelaavaa kokoonpanoa tarvitse vielä puoliltapäivin ilmoittaa.
Olisiko niin, että Kovanen koki jumalaisen ihmeparantumisen?
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Korppi kirjoitti:
Eiköhän nuo 'ensimmäiset' julkaistut kokoonpanot ole sellainen 'mediaversio'?
Ei pelaavaa kokoonpanoa tarvitse vielä puoliltapäivin ilmoittaa.
Olisiko niin, että Kovanen koki jumalaisen ihmeparantumisen?
Itse olen ollut siinä käsityksessä että kokoonpano pitää ilmoittaa arkipeleihin viimeistään kello 14.00, mutta siihen saa tehdä muutoksia vielä alkulämmittelyn aikana. Muutoksiin pitää olla hyvä syy. Käytännössä mitään tarkkaa valvontaa ei näistä syistä ole. Korjatkaa joku jos olen väärässä.

Itse pelistä kaikki tarpeellinen sanottiin jo Huerzon raportissa. Sen verran kuitenkin sanon että molemmilla joukkueilla oli kolme samaa asiaa. 1. Hyvä viisikkopuolustus. 2. Erinomaiset maalivahdit. 3. Tehoton hyökkäys. Rankkareissa sitten Lukko vei sen bonuspisteen itsellensä. Ponnettomia olivat JYPin pelaajien yritykset. Ahlqvist torjui Saarelan ensimmäisen vedon myös hyvällä tuurilla. Saarelan veto osui Aaken räpylään josta kiekko jatkoi matkaa yläputkeen ja sitä kautta pois maalin läheltä. Mielestäni kohtuullisen hyvää, mutta tehotonta peliä molemmilta.
 
Viimeksi muokattu:

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pakkipari kirjoitti:
Itse olen ollut siinä käsityksessä että kokoonpano pitää ilmoittaa arkipeleihin viimeistään kello 14.00, mutta siihen saa tehdä muutoksia vielä alkulämmittelyn aikana, mutta siihen pitää olla hyvä syy.
Tälläisestä aikataulusta en ole ollut tietoinen, joten ehkäpä olisi syytä päivittää omat 'tiedostot'. Kovasen tapauksessahan kyse ei siis olisi muutoksesta, vaan lisäyksestä, kun kaksi 'ruutua' tuossa ilmoitetussa kokoonpanossa oli täyttämättä.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Huerzolle erinomaisen iso kiitos hyvästä raportista.

Meni se ilta siinä sitten niin työn touhussa etten edes Radio Merisäästä ehtinyt kiekkokierrosta kuuntelemaan, joten mulle oli täydellinen yllätys se että Lukko on Jyväskylästä pisteitä hakenut.

Tuntuu mukavalta, kun välillä oma joukkue voittaakin. Mukava on myös lukea, että Petri Lammassaaren otteet lämmittävät myös muiden paikkakuntien katsojien mieltä. Langkowin nollapeli on myös hyvä asia, melko kehnosti hän viime aikoina onkin pelannut mutta josko nyt ja jatkossa tulisi apua myös omilta puolustajilta?

Ei siinä mitään. Homma jatkuu lauantaina Tepsi-pelillä.
 

Ink

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks
JaRzKi kirjoitti:
Hyökkäykset saatiin erän ensimmäisellä puoliskolla useasti nopeasti käyntiin ja kiekko vietiin vauhdilla Jypin alueelle, josta seurasi usein pitkää pyöritystä.

Pitkästä teksistä löytyi tällainen lukkokannattajaa mieltä lämmittävä lause. Tolvanan aikana homma taisi olla aika päinvastaista(ainakin niissä muutamissa peleissä mitä näin), avaukset eivät todellakaan lähteneet nopeasti vaan muodissa oli odottelu, että vastustajaa ei ainakaan yllätettäisi.

Tämän huomasi ainakin eepistä, jonka tutut kaksi vaihtoehtoa pelin avaamisessa ovat perinteisesti olleet (usein pitkäksi mennyt) avaus tai kurvaus oman maalin taakse, jos vastustaja on viiden metrin säteellä tai muuten vaan pelottavan näköinen. Tolvanen kannatti ilmeisesti jälkimmäistä, jolloin hyökkäys auttamatta "myöhästyy".

Myös "pitkät pyöritykset" näyttivät aika tehottomilta ennen, kun kunnollinen kulmapeli tai yleensä järjestelmällisyys puuttui. Kai se Koivu jotain osaa.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Lammassaari

Kaveri on ollut näkemissäni otteluissa erinomaisen hyvä(jäänyt hyvin mieleen). Tämä nyt mainittakoon tässä ohessa, kun hänestä oli puhetta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös