JYP kaudelle 2012-13

  • 865 990
  • 2 410

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Onko jatkoajan pelaajalista ajan tasalla? Sen mukaan sopimuksia olisi 10 pakkien kanssa ja 10 hyökkääjien kanssa?

No, okei Vatanen lähtee ja Jaatisella ei liene asiaa pelaavaan pakkikalustoon. Alkaa ihan aidosti pelottamaan se, onko Välivaara sittenkin ulkomailla ensikaudella?
Ilmeisesti ei ole ajantasalla. JYPin tiedotteen mukaan (siis sen jolla julkaistiin mm. Quirk ja Lepine), Jaatinen ei ole enää JYPin sopimuspelaaja. Sami Vatastakaan ei siinä listassa ollut, mutta Välivaara oli.

Sailio olisi mielestäni samanlainen monipuolinen rottailija kuten Riska. Pystyy pelaamaan kolmosessa ja lisäksi pystyy tarvittaessa stunttailemaan ylivoimallakin. Alivoiman vakiomies kuitenkin, kuten Riskakin oli. Jos Sailio hankintaan, niin olen edelleen sitä mieltä että Sailio olisi täysin yksi yhteen Riskan kanssa.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Eipä herätä hurraa huutoja tämä nykyinen pakisto. Onko Välivaarakin jäämässä Khlään?

Paluu entisaikojen jyppiin on tapahtumassa kun katsoo kokoonapanoa. Maalivahdit hyvää tasoa, keskinkertainen puolustus ja heikko hyökkäys. Milläköhän sloganilla Tyni ensi vuonna lippuja myy. Olisiko tyyliin, tule kokemaan entis aikojen jyp nostalgiaa kun säälipleijari paikkakin tuntui mestaruudelta.
 

vsop

Jäsen
Pakistossa Auvisella on tietääkseni 2 vuoden sopimus ja jonkinlainen sopimus on myös Kankaanperällä. Jaatisen sopimus lienee purettu viime syksynä. Jatkoajan tiedot ovat puutteelliset.

Hyökkäys on edelleen rakennusvaiheessa ja sinne tulee jossakin vaiheessa ainakin yksi riittävä nimi tyydyttämään hätäisimpien ajatusmaailmaa. Ja siihen päälle ne pari nimeä vielä, nämä kaksi tulee kuitenkin ennen tuota yhtä.
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Kylläpä harmittaa tuo Tuppuraisen siirto, olisi ollut kyllä hienoa nähdä Jani vielä ensi kaudella, niinkuin sopimuksessa luki.
Uskoa riittää kuitenkin vielä siihen, että sieltä tulee 1-2 (toivottavasti 2) korkean profiilin hyökkääjää, jotka pystyvät pelaamaan kahteensuuntaan taitavasti.
Jos näin ei käy niin tuskin on odotettavissa suurta menestystä ensi kaudesta, vaikka turha kai tässä turha piruja vielä seinille maalata.

Viitasen jatkoon pitää olla tyytyväinen, niin paljon kun itsekkin pelaajaa olen parjannut, niin olisi kyllä ollut oikeusmurha näiden pleijareiden jälkeen olla jatkamatta Mikon sopimusta.
Nälkä varmasti kasvaa syödessä ja perusvarmaa pelaamista odotettavissa.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onko jatkoajan pelaajalista ajan tasalla? Sen mukaan sopimuksia olisi 10 pakkien kanssa ja 10 hyökkääjien kanssa?

No, okei Vatanen lähtee ja Jaatisella ei liene asiaa pelaavaan pakkikalustoon. Alkaa ihan aidosti pelottamaan se, onko Välivaara sittenkin ulkomailla ensikaudella? Silloin kiekolliset pakit olisivat Näkyvä ja Auvitu, sekä osittain kiekolliseen peliin (ajoittaisiin hyviin syöttöihin) kykenee Lepine ja Koskinen.
Tuossa uusien pelaajien sopimusten julkaisun yhteydessä oli myös listausta JYPin sopimuspelaajista: JYP pestasi neljä uutta pelaajaa / Uutiset / JYP Eli Vatanen ja Jaatinen eivät ole, mutta Kankaanperä ja Auvinen ovat JYPin miehiä. Nyt kun Viitanen sai sopimuksen, niin ei tuonne puolustukseen enää taida mitään Vatasen korvaajaa tulla. Pakkeja on nyt ihan riittämin. Poffseissa Viitanen otti sitä The Äijän roolia ja kieltämättä tuntui aiempaa varmemmalta ja paremmalta pelaajalta. Nostan peukut pystyyn tälle sopimukselle. Nyt kun on perusvarma puolustus kasassa, niin jostain pitäis saada se terävä hyökkäys, jolle sitä perusvarmaa puolustusta pelataan.
 

sean

Jäsen
Eipä herätä hurraa huutoja tämä nykyinen pakisto.

Paluu entisaikojen jyppiin on tapahtumassa kun katsoo kokoonapanoa. Maalivahdit hyvää tasoa, keskinkertainen puolustus ja heikko hyökkäys.

Näen kyllä asiat toisin.

Maalivahdit

Helge Top 3 Maalivahti
Myllykoski Top 1 Kakkos maalivahdeista

Kiitettävään mielestäni päästään.

Puolustajat

Lähes samoilla ukoilla pestiin sekä Jokereiden ja Pelicansin nimivahvat puolustukset. Kerta kun kultaa voitettiin, niin kyllä nämä ukot ovat luottamuksen ja näyttöpaikan ansainneet. Muiden puolustajia katsellessa kyllä tällä kärkipään lähelle päästään.

Näen tämän kahdessa ryhmässä kiekolliset pakit; Lapine, Auvitu, Näkyvä ja Välivaara. Toinen ryhmä varmistavat pakit; kalteva, Viitanen, Koskinen ja Malmivaara. Molemmista jää yksi ukko (rannalle).

Välivaaran mahdollinen lähtö on paikattava!

Arvosanaksi antaisin Hyvän ja kyllä tällä kehtaa kauden aloittaa, Seppäsen JYP on ollut aina vasta tammikuun lopussa valmis.

Hyökkääjät

Laitureiden osalta ei voi minkäänlaista arviota tehdä, sen verta palikat ovat auki.

Sentteti osasto Hytönen, Lahti, Quirk, Ruohomaa ja Virtanen jättää kyllä paljon kysymysmerkkejä! Uskoisin näillä ukoilla kauden aloitettavan. Seppänen puhui kahdesta nimivahvasta vahvistuksesta ja laituriosasto on se heikoin etukäteen ajateltuna, että nuo miehet menevät sille osastolle.

Sentteriosastolle en pysty antamaan kuin korkeintaan Tyydyttävän arvosanan etukäteen ajateltuna. Heikko ei ole kaukana mikäli Quirk floppaa. Voiko Holtarin haku Flopata?
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Minä tulen takkini kääntäneenä antamaan mielipiteeni myös Viitasen jatkosta, sillä itse olen kohtuullisen tyytyväinen kyseiseen sopimukseen. Viitanen paransi koko ajan peliään, ja oli itselleni jopa vähän yllättäen Malmivaaran ohella yksi tärkeimpiä puolustuksellisia palasia sen mahdollistamiseksi, että JYP voitti mestaruuden. Erittäin jämäkkää, lähes virheetöntä peliä esitti etenkin pudotuspeleissä, joten miten voi haukkua kaveria? Tämä mielipide kumpuaa yksinomaan siitä, miten näin Viitasen pelaavan keväällä/joulun jälkeen. Joku tuossa mainitsi turhista jäähyistä joka pelissä, en kyllä menisi allekirjoittamaan. Kauden edetessä Viitanen vähensi näitä ja oli yhä paremmin pelin sisällä, eikä joutunut kuittaamaan ulospelaamisia turhilla koukuilla tms.

Toki, kuten muutama muukin tuossa on jo sanonut, etenkin jos Välivaaraa ei saada takaisin, sinne tarvitaan yksi huippuosaaja kiekolliseksi liideriksi. Näkyvä ja Auvitu saattavat olla tätä tätä osastoa tulevaisuudessa, mutta vielä en uskaltaisi pelkästään näillä lähteä. Lepine? Ei mitään käsitystä, täysin mahdotonta sanoa.
 

Joe Plop

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jännä homma tuo Viitasen "jäähyherkkyys" kun pakeista Malmivaara, Laatikainen, Koskinen ja Vatanen otti enemmän jäähyjä runkosarjassa kun Viitanen. Ja koko joukke otti kolmanneksi vähiten jäähyjä koko sarjassa... Sellaista pelaajaa ei liene olemassakaan joka aina onnistuu mutta mistään erikoisen jäähyherkästä kaverista ei kuitenkaan voi puhua. Joka pelaajalla on aina mukana myös niitä tyhmiä jäähyjä(paitsi Virtasella tällä kaudella).
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Näen tämän kahdessa ryhmässä kiekolliset pakit; Lapine, Auvitu, Näkyvä ja Välivaara. Toinen ryhmä varmistavat pakit; kalteva, Viitanen, Koskinen ja Malmivaara. Molemmista jää yksi ukko (rannalle).
Hyvä huomio.

Järjestyksessään varmistavat pakit:
Malmivaara
Kalteva
Viitanen
Koskinen (ei minun mielestäni mahdu pelaavaan kokoonpanoon)

Ns. kiekollisten pakkien osalta on hieman vaikeampaa.
Välivaara on selkeä ykkönen, mutta sitten kolmikosta Auvitu, Lepine, Näkyvä voi kuka tahansa olla pelaavassa kolmikossa ja kuka tahansa voi olla poppareita popsimassa. Varsinkin Auvitu paransi roimasti pelaamistaan, joten olisi aikamoista ahterin näyttöä tiputtaa hänet pelaavasta kokoonpanosta. Näkyvä pelasi vahvan runkosarjan, mutta pudotuspeleissä pelin taso hieman tippui. Lepinestä nyt ei pysty sanomaan vielä mitään ennen kuin näkee kyseisen pelaajan pelaavan.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pakistossa Auvisella on tietääkseni 2 vuoden sopimus ja jonkinlainen sopimus on myös Kankaanperällä. Jaatisen sopimus lienee purettu viime syksynä. Jatkoajan tiedot ovat puutteelliset.

Eipä noista tiedä oikein taida kukaan tietää kun Auvisen ja kankaanperän sopimuksia ei ole julkaistu, tulee varmaan sitten kun akatemian joukkue julkaistaan jos jatkaa mestiksessä?.

Lisäksi tuo Jaatisen tilanne on varmaan se että miehellä saattaa edelleen olla sopimus JYP:n kanssa sillä ainakin tapparassa mies taisi olla loppukauden lainasopimuksella eli silloin ei ainakaan sopimusta oltu purettu. Nyt tilanne voi olla että miehelle vain etsitään uutta joukkuetta, mutta todennäköisesti suurimman osan tai ainakin osan palkasta maksaa JYP kun tuskin kukaan halukas maksamaan isoja summia miehestä. Ei tuon takia varmaan missään nimilistassa ole ollut kun ei täälä enää tule kyllä pelamaan.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jännä homma tuo Viitasen "jäähyherkkyys" kun pakeista Malmivaara, Laatikainen, Koskinen ja Vatanen otti enemmän jäähyjä runkosarjassa kun Viitanen.
Jos nyt oikein aletaan saivartelemaan, niin Viitanen sai puolustajista minuutit per ottelu -kaavalla laskettuna eniten boksia. Erot eivät tosin isoja ole. Viitanenhan tuli kesken kauden ja lisäksi istui useassa ottelussa katsomossa Auvitun saadessa pelata. Ehkä tuo Viitasen jäähyherkkyyden maine juontuu siitä, että hän mielestäni ottaa puolustajista eniten ns. tyhmiä jäähyjä. Typerää huitomista ja hakkaamista. Mielenkiintoista on tosiaan nähdä ketkä näistä pakeista lopulta päätyy ns. vakiopelaajiksi. "Luonnollisia" pakkiparejahan voisi olla:

Koskinen - Auvitu
Malmivaara - Välivaara
Kalteva - Näkyvä
Viitanen - Lepine

Kaikki mielestäni ihan liigakelpoisia pareja - Lepine tosin villinä korttina. Ja lisäksihän siellä on tietenkin:

Kankaanperä - Auvinen

Kai tuokin menisi parista tiukan paikan tullen? Jaatista en minä laske enää mihinkään.
 

Lampinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Jere Lassilan joukkueet
Onhan tuo hurjan laaja puolustus. Todennäköisesti puolustus on myös "tässä" kauteen lähtiessä, jos Välivaara palaa Jyväskylään. Viitasen sopimukselle ehdottomasti peukku ja toivottavasti esim. Kantee ottaa kaiken opittavan tuosta mukaan. Kalle Koskinen toimii myös "tuutorina" kaukalossa ja varmasti antaa hyviä vinkkejä nuoremmille.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Laitetaanpas omakin hahmotelma tilanteesta tiskiin:

Ensi kauden hyökkäysketjut:

Louhivaara-Hytönen-x
Pesonen-Quirk-xx
Jaatinen-Lahti-xxx
Sipiläinen-Virtanen-Jääskeläinen


Paikalle x toivon Hubacekia
Paikalle xx toivon kovaa tasonsa todistanutta pyssyä
Paikalle xxx toivon Sailiota

Myös Ruohomaalle löytynee käyttöä hyökkäyksessä. Jos Perrin vielä saapuu (johon en usko), niin ottakoon oman paikkansa kakkosen keskeltä.

Ensi kauden pakkiparit:

Malmivaara-Välivaara
Kalteva-Lepine
Viitanen-Näkyvä
Koskinen-Auvity

Tällä pakistolla kehtaa lähteä liigaan heittämällä. Mielestäni heikommalla porukalla napattiin mestaruus jokunen viikko sitten. Vaikka Välivaara jäisi Venälälle, lähtisin silti näillä kauteen rinta rottingilla.

Ja niille, jotka ovat taivastelleet heikkoja ulkkarihankintoja peliäkään näkemättä. On selvää, että Lepinen ja Quirkin odotetaan olevan tekijämiehiä. Miksi muuten heidät olisi tänne hankittu liigan kenties parhaan scoutin toimesta? Ja floppausvaara piilee jokaisessa pelaajassa kansalaisuuteen katsomatta. Minä luulen, että nämä kaverit yllättävät meidät vielä positiivisesti.

Minä luotan Seppäseen, Ahoon ja Holtariin kuin vuoreen, mitä JYPin johtamiseen, valmentamiseen ja kokoamiseen tulee. Saa ottaa talteen ja tulla kuittailemaan sitten jos ensi kauden joukkue on susi. Epäilen, että hiljaiseksi jää.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Tarinat muuten kertovat, että JYP ja Hubacek ovat hyvin lähellä sopimusta. Kummallakin osapuolella on vahvaa kiinnostusta ja nyt vain hienosäädetään sitä mahdollista sopimusta.
 

Plair

Jäsen
Ensi kauden hyökkäysketjut:

Louhivaara-Hytönen-x
Pesonen-Quirk-xx
Jaatinen-Lahti-xxx
Sipiläinen-Virtanen-Jääskeläinen


Paikalle x toivon Hubacekia
Paikalle xx toivon kovaa tasonsa todistanutta pyssyä
Paikalle xxx toivon Sailiota

Myös Ruohomaalle löytynee käyttöä hyökkäyksessä. Jos Perrin vielä saapuu (johon en usko), niin ottakoon oman paikkansa kakkosen keskeltä.

Ensi kauden pakkiparit:

Malmivaara-Välivaara
Kalteva-Lepine
Viitanen-Näkyvä
Koskinen-Auvity

Näihin vahva sama. Vaikka kuinka on Sailiota täällä parjattu, niin kyllä hän olisi todella hyvä vahvistus juuri tuohon 3. ketjuun. Löytyisi ketjusta tuolloin käsiä sekä rymistelyvoimaa. Kakkosen keskellä oleva Quirk ei tietenkään tässä vaiheessa Hurraa-huutoja aiheuta, mutta annetaan kaverin näyttää että mihin hän kykenee. Puolustus ja maalivahdit Helgen jäädessä ovat huippukunnossa.

EDIT: Mitenkäs Mike Iggulden Växjöstä? Kelpo tehot iskenyt laituri/sentteri, joka voisi olla hyvä hankinta kakkosen laitaan. Tarvittaessa voisi myös paikata KH-osastoa.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mitenkäs Mike Iggulden Växjöstä?
Mitenkäs Rick Nash Columbuksesta? Kyllähän maailma on täynnä vapaana olevia pelaajia, mutta mitä järkeä niiden nimiä on tänne listata? Vai onko jotakin kuultu, että kyseisellä herralla saattaisi olla suunnitelmia Jyväskylän suuntaan? Jos ei, niin minkä hemmettin takia tuollaista fantasiamanagerointia pitää tässä ketjussa harjoittaa?
 

Fordél

Jäsen
Siitä lähdetään, että Perrin jatkaa vielä vuoden, Hubacek tekee jatkosopparin ja Sailio huhu realisoituu. Pakisto ja veskaosasto on valmiina, joten tämmöttiseltä JYP-näyttää mun silmiin:

Louhivaara - Hytönen - Hubacek
Pesonen - Perrin - Quirk
Jaatinen - Lahti - Sailio
Sipiläinen - Virtanen - Jääskeläinen

Malmivaara-Välivaara
Kalteva-Näkyvä
Viitanen-Lapine
Koskinen-Auvity

Helenius
Myllykoski
 

Plair

Jäsen
Mitenkäs Rick Nash Columbuksesta? Kyllähän maailma on täynnä vapaana olevia pelaajia, mutta mitä järkeä niiden nimiä on tänne listata? Vai onko jotakin kuultu, että kyseisellä herralla saattaisi olla suunnitelmia Jyväskylän suuntaan? Jos ei, niin minkä hemmettin takia tuollaista fantasiamanagerointia pitää tässä ketjussa harjoittaa?

Niin no, ei löytynyt täältä "Fantasiamanagerointi"-ketjua, joten päätinpä lisätä yhden potentiaalisen nimen ilmoille. Ei ole mitään faktaperää tästä miehestä, mutta lähtemässä on Växjöstä, joten voisi olla markkinoilla vapaana. Ja kyllähän tästäkin ketjusta löytyy paljon myös näitä huhuja, kuten viimeisimpinä mainitut Sailio sekä Audy-Marchessault. Pyydän toki anteeksi mikäli aiheutin sinulle suurta mielipahaa tällä kommentillani.
 

Plair

Jäsen
Kyllä kelpaisi mainiosti Murley minulle. Tietenkin jos KHL:ssä on kiinnostusta miestä kohtaan, niin vaikea siinä on JYPillä lähteä rahalla kilpailemaan miehestä.
 

Al Bundy

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Pittsburgh Penguins, Suomi
Hämmästyttää, kummastuttaa ja...miten se menikään. Mestaruuden jälkeinen toukokuu ei ole edes puolessa välissä ja jo nyt "tiedetään" että ensi kausi on välivuosi kun menetetyille huippupelaajille ei tule heti paikkaajia.

Tästä ei tule välivuosi, ei missään nimessä. Rosteri(kin) tulee olemaan kilpailukykyinen, malttamattomat odotelkaa vaan.

Jukka Seppäsen JYP on aina valmis vasta tammikuun 31. Ja pitkän ajan tavoite on/oli pysyä mitalipeleissä jatkuvasti, eli joka kausi. Ja nytkin panostetaan ihan varmasti taas siihen pystyvään rosteriin. Jos syksyllä on puutteita, siihen reagoidaan. Kuten viime syksynä. Heittäkää ne välivuodet nyt jo...pois. Toukokuu hei!
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mun mielestä joukkue alkaa pikkuhiljaa olemaan jo melko valmiskin. Puolustus on valmis ja todella laaja.

Hyökkäyksessä puuttu lähinnä kakkosketjuun sentteri ja ykkösketjuun hytösen kenttään kolmas lenkki, olkoon se sitten huba itse tai joku muu. Muuten välttämättä ei edes lisää miehiä ainakaan näin suorilta käsin välttämättä tarvitse, kolmosketjuunkin kyllä niitä miehiä kesken kaudenkin varmasti tarjolla. Toki paljon riippuu varmaan uusien miehien Quirkin ja Ruohomaan lopullisesta tasosta SM-liigassa. Lisäksi kolmoseen on tarjolla esimerkiksi hyvin viimekaudella pelannut Kostner ja Palve.

Aika turhaa paniikkinappulaakin tuntuu porukka jo tosiaan tässävaiheessa kautta painavan vaikka mielestäni nippu on jo moneen muuhun joukkueseen nähden yllättävänkin valmis. Varsinkin puolustus on lujaa tekoa vaikka sieltä floppaisikin Lapine niin tasoa riittää. Ehkä ainut murhe on ylivoima jossa esimerkiksi Koskisella tulee varmaan iso rooli jatkossakin olemaan. Hyökkäyksestä puuttuu ehkä se pari nimeä, mutta muuten nippu on valmis. Ainahan artistisopimuksella voidaan sitten näitä "Hubacekia" ja "Skerbek" ottaa täydentämään ryhmää. Hyökkäyksessä varmasti halutaan "Perrin kortti" katsoa ennenkuin aletaan kärkiketjun sentteriä hankkimaan.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuppuraisen lähtö on kova paikka. Holtarille tulee kerralla lisää hommia, kun Allullekin tulisi hommata hyvä paikkaaja kaudeksi. Lisäksi eniten mietityttää Perrinin tontti. Onko Quirk tarkoitettu siihen jos Eric päättää laittaa hokkarit naulaan ja vai onko seurajohto metsästämässä kovatasoista paikkaajaa? Tällä hetkellä jälkimmäinen vaihtoehto tuntuisi loogiselta, kuvailihan Holtari Quirkia Perrinin tapaiseksi pelaajaksi.
Hubacekin jatko olisi ilman muuta tärkeä ja hyvä asia. Varsinkin kun on joukkuepelaaja parhaasta päästä ja pystyy pelaamaan niin sentteriä kuin laituriakin. Ongelmana veroasiat, joten olisin artistisopparin kannalla. Aikamoiset säästöt tästä JYPille tulisi ymmärtääkseni?
Puolustus on jo täynnä, toki Välivaaran jatko Venäjällä ilmeisesti mahdollista? Puoluksessa huolettaa se, että terävin kärki tuntuu puuttuvan. Onko Välivaara tarpeeksi kova 1.pakin tontille? Toivottavasti. Laajuutta sen sijaan on riittämiin varsinkin Viitasen jatkon jälkeen. 8 varmaa liigapuolustajaa, jonka lisäksi sopimukset ilmeisesti Kankaanperä Jr:n ja Auvisen kanssa. Tällä (vai onko se jo edellinen?) kaudella huomattiin, että laajuutta on parempi olla ja JYP kesti jopa kahden kärkipuolustajan loukkaantumiset.
Maalivahtiosasto kunnossa, jos Helenius jatkaa. Muuten täytyy lähteä vahtikaupoillekin, koska ainakin itse koen JYPin tarvitsevan kaksi liigatason maalivahtia. Perhonen oli viime kaudella heikompi ja onko Rajaniemikään vielä valmis liigatasolle? Liikaa riskejä liittyisi lähteä kauteen maalivahikolmikolla Myllykoski-Rajaniemi-Perhonen, joten toivottavasti Helenius ei karkaa KHL/NHL-jäille tai paikkaaja hankintaan Helgen lähdön hetkellä.

En koe tarvetta lähteä mässäilemään pelaajapuolella vaan ensi kausi on pysyttävä hillityssä pelaajabudjetissa. Yksikin floppikausi JYPin kokoiselle organisaatiolle on merkittävä asia. Jätetään rahanpolttelu mielummin Lukolle, Jokereille ja muille "rahaseuroille".
Ensi kausi ei missään tapauksessa tarvitse olla välikausi, mutta menestystä ei saa lähteä tavoittelemaan hinnalla millä hyvänsä. Vaihtuvuutta on ollut nyt niin paljon enemmän, että tavoite voisi olla esimerkiksi suora pudotuspelipaikka. Toki jos Perrin päättää jatkaa uraansa (mitä allekirjoittanut epäilee suuresti), menestyksen tavoittelu on loogista. Muuten "300k maksavan Mr.X:n" hankinta ei kuullosta itselleni hyvältä, varsinkin kun Immosen paluu lähestyy koko ajan (ainakin päässäni..).

Meneehän se lauantain työpäivä näinkin..
 

Vele

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja Leijonat
Pakisto on teillä ainakin kunnossa. Pistin siksi omassa hahmotuksessani Auvitun hyökkäykseen tämän hetkisillä sopimuksilla, koska voi pelata myös sitä roolia.

Pesonen-Quirk-"Hubacek"
Jääskeläinen-Hytönen-Louhivaara
Auvitu-Ruohomaa-Jaatinen
Virtanen-Lahti-Sipiläinen

Välivaara-Lepine
Koskinen-Näkyvä
Malmivaara-Kalteva
Viitanen-Jaatinen

Helenius
Myllykoski
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Onko muuten missään mainittu, miksi pelaajabudjettia lasketaan? Onko tuo European Trophy sen verran kallista hupia vai odotetaanko tulojen laskevan? Toki bisneksen kannalta ymmärtää tuon mutta onko siihen muuta syytä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös