JYP kaudella 2022–2023 – JYP 2.0:n toinen vuosikurssi

  • 652 636
  • 4 984

AnteroBruun

Jäsen
Suosikkijoukkue
FPS
Lahtinen-Nättinen-Gardiner
Peltola-Platzer-Puustinen
Siikanen-Christoffer-Kemell
Valkeejärvi-Kainulainen-Petman
Heljanko-S.Salonen-Vidgren
S.Koskela

On kyllä äkkiseltään ihan naurettavan kova hyökkäyskalusto ja kilpailutilanne jäätävä kun sinne jää kentällisen verran nälkäisiä ukkoja peliaikaa kärkkymään.

Scotka-Vatanen
X-Kakkonen
Peltola-Ottavainen
Seppälä-V.Koskela

Äxän paikalle joku liigatasolle varma peruspakki.

Kainulaisen voi poistaa noista kaavailuista.
 

david

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Miksi? Onko hän jo sainannut muualle?
Tätä ollut ilmassa jo pidempään, ettei ole JYPiin tulossa vaikka niin jossain kohti sanottiin. En itse ole myöskään kuullut, että Harri olisi tulijoissa vaikka lehdessä noin kerrottu.

Ja en kyllä Kainulaiselle järkevää roolia keksisikään, toki olisi helvetin kova pelaaja neloseen/rotaatioon. En vain jaksa uskoa, että tuohon hän olisi tulossa.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kainulaisen voi poistaa noista kaavailuista.

Olisi kova kun viikko ennen juhannusta tilanne olisi.

Rooba - voitte poistaa kaavailuista.
Puustinen - voitte poistaa kaavailuista.
Suomela - voitte poistaa kaavailuista.
Jo. Nättinen - voitte poistaa kaavailuista.
Niku - voitte poistaa kaavailuista.
Vatanen - voitte poistaa kaavailuista.
Platzer - voitte poistaa kaavailuista.
Peltola - voitte poistaa kaavailuista.
Palola - voitte poistaa kaavailuista.
S.Salonen - voitte poistaa kaavailuista.

Vidgrenin sopimus julkaistu.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Itse näen kyseisen nimilistan sellaisena hinta-laatusuhteeltaan hyvänä, vaikka on selvää, että kaikki eivät tulisi erityisen hyvin onnistumaan. Siinä piilee viisautta, että haetaan juurikin sellaisia pelaajia, joilla on potentiaalia parempaan, kuin mitä viimeisin kausi antaa ymmärtää.

Puhumattakaan että loppukauden joukkueesta lähinnä Honka, Turkulainen ja Brodecki semmoisia jotka tarvitsee jotenkin korvata, muuten kaavailut nimet korvaa lähtijöitä aika hyvin ja vahvistaa joukkueen rakennetta järkevämmäksi, nimenomaan että joukkue voisi näyttää joukkueelta eikä niin että parin yksilön varassa.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Nyt ois hyvä hetki julkasta Lahtinen, Vidgren, Laurikainen ja Petman.. Vai meinataanko odottaa kaikkia, että saadaan massiivinen järjestettyä?
Yksi massiivinen tiedote, johon sullotaan niin valmennus kuin myös pelaajatkin. Ei ensimmäistään ennakkovaroitusta aiheesta, vaan läväytetään yks kaks sosiaalisen median kanaviin joku äärimmäisen lyhyeksi kirjattu tiedote, jossa kerrotaan nelihenkinen valmennustiimi, kuusi uutta pelaajaa ja kuusi uutta jatkosopimusta. Yksityiskohdat mielellään hyvin sekavasti, eli optioista yms ympäripyöreästi, ettei kukaan tiedä kenellä se option lunastus on ja milloin sitä saa käyttää. Tiedote on myös hyvä päättää sanoihin, että seuran some-kanavat jäävät nyt kesätauolle ja palataan asiaan elokuun loppupuolella. Ai niin, ja tiedote tietysti julkaistaan playoffien välissä mediahuomion minimoimiseksi.

Vitsit vitsinä. Toivottavasti seura handlaa uusien naamojen tiedottamisen sille sopivalla tavalla, eli ihan rohkeasti vain pöhinää pyttyyn kun aletaan hiljalleen pudottelemaan nimiä pöytään.

Toivoo nimimerkki "jokaisessa striimattavassa pressissä paikalla".
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Vai meinataanko odottaa kaikkia, että saadaan massiivin
Kyllä ne kannattaa monestakin eri syystä ripotella. Somejen rankkausalgoritmit tykkää tasaisesta sisällön tuottamisesta ja eri toten siitä jakamisesta, reagoimisesta ja kommentoinnista, jota tällaiset teaserit ovat omiaan tuottamaan. Teasereista oma rumba ja sitten varsinaisesta julkistuksesta toinen rumba podcast-käsittelyineen yms ja tuotahan voi oletettavalla sangen isolla määrällä julkistettavia toistaa muutamankin kerran. Siinä on JYP viikoittain kahvipöytäpuheissa ja algoritmit rankkaa meitä korkeammalle, vaikka kausi ei ole edes käynnissä. Suurempaa hypeä ja intoa tämä tuleva kevät ja kesä oletettavasti tulee kannattajien keskuudessa aiheuttamaan kun kulunut kausi.
 

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Vaikka olen tässä itsekin kärsivällisyyttä huudellut, niin jo alkaa itselläkin harmitus nousta, kun ei mitään ilmoitusta ole tullut julkisuuteen milloin uutisia on tulossa. Minulle visertäneet pikkulinnut olivat sitä mieltä, että tänään tai huomenna olisi uutista ollut tulossa. Ainakaan mitään teaseria ei vielä ole tullut, joten alkaa vähän jo hirvitämään, että näinkö tämäkin viikko menee odotellessa...? Jos huomiselle tulisi isompaa uutista, niin tänään pitäisi jo teaseria julkaista omasta mielestäni.

Eikö tässä voi enää pikkulintuihinkaan luottaa? Onko kaikki toiveet nyt IS:n ja IL:n varassa?
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Vaikka itsekin olen malttia toitottanut, niin faktahan on se, että JYPin tiedotus on ollut heikkoa jo pidempään. Ei siis välttämättä ole hirveät odotukset JYPin tiedotuksien hypetyksestä jos sellaista tulee ollenkaan, en edes yllättyisi jos puolihuolimattomasti sivuille pamahtaa tietyt sopimukset...
 

Wraith

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huomenna olisi toki oiva paikka, jos tänään ratkeaisi jatkoon menijät ja huomenna ei pelata ollenkaan, niin saisi vähän enemmän "näkyvyyttä". Tiedä häntä mitä tässä kytätään, mutta jokin ideahan tässä varmasti on (tai sitten ei). Kiva tosiaan olisi, että sieltä ne ensimmäiset julkaisukelpoiset tiputetaan ja vähän edes herätellään ennen isoa jytkyä.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Samoilla linjoilla palstaveljien kanssa. Playoffit painavat päälle, mutta toisaalta tällä hetkellä porukan katseet ovat yhä jääkiekossa. Liigassa on meneillään oikein hyvät pudotuspelit, joissa katsomoissa riittää tunnelmaa, kentällä tapahtumia ja jopa hallin lähistöllä olevassa puistossa pientä nujakantynkää, mikä pitää jääkiekon pinnalla. Heti kun Liiga loppuu, alkaa MM-kisat, jonka aikana voi ihan yhtä lailla perustella mediahuomion vähäisyydellä hiljaista linjaa. MM-kisojen jälkeen ollaankin jo sen verran keväässä ja kesässä, ettei lätkäasiat jaksa välttämättä kiinnostaa.

Fanina toivoisin tietenkin mahdollisimman monia uutisointeja, koska niitä on kiva odottaa. Ja nimenomaan odottaa, jos ei tule minkäänlaista ennakkoteaseria, on vaikea odottaa. Tai sitten käy kuten parilla palstaveljellä, että naama menee siniseksi, kun kolmatta viikkoa putkeen pidätellään hengitystä odotellessa.

En ymmärrä miksei JYP voisi jo nyt uutisoida ensinnäkin tehtyjä jatkosopimuksia, sekä informoida lähtijöistä. Vaikka poistuvista pelaajista uutisointi on aina vähän ikävää, niin minä pidän mallista, missä pelaaja jättää jonkinlaiset jäähyväiset faneille, koska myös faneilla on mahdollisuus kiittää pelaajaa. Shostak on ainakin sellainen pelaaja, jolle tarjoaisi vielä virtuaalipeukut tsemppinä jatkoon.

Siellä on myös useampi uusi pelaaja, joita tänne on tuotu vahvasti huhuissa ja joiden kausi on jo päättynyt, joten mikään ei estäisi sopimuksen julkaisua. Laurikainen ja Vidgren ovat olleet jo tovin lomilla, joten näistä voisi sopimuskuvioita aloitella.

Valmennuksen suhteen Tappara on jo antanut Rautakorven osalta luvan julkistaa uutisia, mutta Niemisellä ja huhutulla Heiskasella ei tilanne ole välttämättä yhtä selvä. Sen vuoksi voidaan odotella. Valmennustiimi on siinä mielessä poikkeus, että se kannattaa julkistaa kerralla, mutta pelaajia voisi ihan huoletta pudotella vaikka yksi kerrallaan, jotta JYP pysyy pinnalla. Eihän kaikista tulijoista ole ennenkään tehty presiksiä, joten ei silläkään kortilla voi puolustaa megamallin pelaajauutisia.

Myös JYPin myynnille voisi antaa pyyhkeitä. Kun seuran ympärillä pyörii pitkästä aikaa positiivisia huhuja ja merkkejä isosta panostuksesta, unohtamatta tietenkään käynnissä olevia playoffeja, jotka saavat ainakin allekirjoittaneen hamuamaan pääsyä hallille. Kaiken kukkuraksi tililtä löytyy jotain Smartum-euroja, jotka vanhenevat tässä muutaman viikon sisään. Olen vakavissani miettinyt paluuta kausikorttilaiseksi, koska siihen voisi hukata noita pian savuna ilmaan katoavia euroja.

Tällä hetkellä kaikki info tulevan kauden kausikortteja kohtaan on luettavissa muutamalla sanalla:

Kausikortti kaudelle 2022-2023​

Kausikortit tulevalle kaudelle tulee myyntiin myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

En tiedä miksi kausikorttimyyntiäkin pantataan näin salamyhkäisesti, jos jollakin olisi jo nyt intoa kiinnittää itsensä huuman myötä kausikorttilaiseksi. Vähintä mitä tuossa voisi tehdä, olisi kysyä asiakkaalta omat yhteystiedot, jotta JYP voi ilmoittaa välittömästi kausarimyynnin aukenemisesta. Tynin haamu voisi tulla taas puhumaan siitä, miten tuote myy itse itsensä ilman sen suurempaa markkinointia tai hehkutusta.
 

Aito Taisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vaikka itsekin olen malttia toitottanut, niin faktahan on se, että JYPin tiedotus on ollut heikkoa jo pidempään. Ei siis välttämättä ole hirveät odotukset JYPin tiedotuksien hypetyksestä jos sellaista tulee ollenkaan, en edes yllättyisi jos puolihuolimattomasti sivuille pamahtaa tietyt sopimukset...
Viime vuosinahan on ollut tapana, että joukkue julkistetaan kun yhteiset harjoitukset alkavat. Sitten vielä ilmoitetaan, "etsitään 0-2 vahvistusta ennen sarjan alkua, tai siirtoajan päättymmistä."
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Shostak on ainakin sellainen pelaaja, jolle tarjoaisi vielä virtuaalipeukut tsemppinä jatkoon.
Shostak oli lainapelaaja, kauden loppuun ja hänellä on voimassa oleva sopimus ensi kaudelle KHL.ään, niin mitä infoamista tuosta olisi?.

20v sitten näillä pelaaja uutisilla saattoi olla uutisarvoa ja media huomiota kun toimittajat kutsuttiin tiedotus tilaisuuteen, loppuvaiheessa toimittajia ei välttämättä keskisuomalaisen lisäksi enää vaivautunut paikalle koska ruokatarjonta pieneni ja tavallaan mitään uutista ei enää ollut kun julkistettavat pelaajat oli jo tiedossa.
Nykyään tuo tehdään vain tiedoteella ja käytännössä jyp fanien ulkopuolee juuri ketään ei kiinnosta paskan vertaa ketkä tekee sopimuksen, jatkoajassa aktiivimmat joita kumminkin kohtuullisen vähän kommentoivat muiden sopimuksia, Eli jotai sen kummepaa huomita ei näistä nykypäivänä saa, se on sellainen 5min julkisuus mikä hukkuu seuraavan uutisen tai koirankakka keskustelun alle.

Ymmärän täysin joidenkin kärsimättömyyden odottaa, joillekin tämä tiedottaminen pitää olla järjetön spektaakkeli hehkutuksineen ja joillekin riittää vähempikin meteli, mutta teki sen miten tahansa niin niin väärinhän JYP sen tekee, kuten niin kävi myös voitettujen mestaruuksien että väärin voitettu.

Seura ilmoittaa sitten kun on joitain informoitavaa, itselle mielenkiinto on siirtynyt siihen, kun niin paljon noita huhuja ketkä tulee ja kuka ei enää mahdu joukkueeseen kun ei ole käyttöä enää rivimiehelle, Jännityksellä odottaa mikä huhu yksitellen ammutaan alas. Lopussa katsotaan ketä jäi jäljelle. Sekä onko se valmentaja tosiaan se joka nähtiin joku aika sitten Palokan Prisman lähistöllä.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Yllätyn iloisesti jos JYP hypettaisi julkaisuja ja kehittäisi jotain kannattajien härnäysleikkiä ympärille, ei olisi vaikeaa eikä maksaisi paljoa, mutta varmasti toisi pöhinää ympärille. Valitettavasti uskon ennemmin lakoniseen tekstiin yllättäen JYPin sivuille ja faceen, kuin kunnolliseen median hyödyntämiseen ja fanien pöhinän nostatukseen.

JYP on kaukana niistä sometavoitteista joita aikanaan lanseerattiin, toki tuo on tunnetusti laitettu jo ajat sitten mappi-ööhön.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
JYP on kaukana niistä sometavoitteista joita aikanaan lanseerattiin, toki tuo on tunnetusti laitettu jo ajat sitten mappi-ööhön.
Eikös tuo projekti kuollut heti alkuunsa. @ZayWest in kanssa jaksamme aina muistella näitä. Jos muistini ei petä, JYP ilmoitti tämän hyvinkin optimistisen tavoitteensa keväällä kauden päätyttyä. Projektia tuli vetämään Lasse Riitesuo ja tavoitteena oli tuottaa Euroopan parasta sisältöä sosiaaliseen mediaan seurajoukkueista. Tiedotteessa taisi olla vielä erikseen nostettuna esiin Real Madridit ja FC Barcelonat, joiden tasolle JYP alkoi ponnistaa. Siitä ei kuitenkaan ollut sen suurempaa puhetta, että miten JYP aikoo tehdä tämän digiloikan, koska silloin(kaan) JYP ei edustanut edes Liigan parhaimmistoa. Muistikuvieni mukaan Hurrikaani-TV taisi syntyä samoihin aikoihin, eli noin parin kuukauden välein joukkueelta tipahtaisi YouTubeen ajankohtaisohjelmaa.

Projektihan lässähti jo puolisen vuotta myöhemmin, kun Riitesuo poistui vähin äänin JYPin organisaatiosta. Samoihin aikoihin ne uutiset uudesta tavoitteesta poistettiin niin ikään internetistä.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Eikös tuo projekti kuollut heti alkuunsa. @ZayWest in kanssa jaksamme aina muistella näitä. Jos muistini ei petä, JYP ilmoitti tämän hyvinkin optimistisen tavoitteensa keväällä kauden päätyttyä. Projektia tuli vetämään Lasse Riitesuo ja tavoitteena oli tuottaa Euroopan parasta sisältöä sosiaaliseen mediaan seurajoukkueista. Tiedotteessa taisi olla vielä erikseen nostettuna esiin Real Madridit ja FC Barcelonat, joiden tasolle JYP alkoi ponnistaa. Siitä ei kuitenkaan ollut sen suurempaa puhetta, että miten JYP aikoo tehdä tämän digiloikan, koska silloin(kaan) JYP ei edustanut edes Liigan parhaimmistoa. Muistikuvieni mukaan Hurrikaani-TV taisi syntyä samoihin aikoihin, eli noin parin kuukauden välein joukkueelta tipahtaisi YouTubeen ajankohtaisohjelmaa.

Projektihan lässähti jo puolisen vuotta myöhemmin, kun Riitesuo poistui vähin äänin JYPin organisaatiosta. Samoihin aikoihin ne uutiset uudesta tavoitteesta poistettiin niin ikään internetistä.
Kyllä juurikin näin, samalla kun Riitesuo häipyi nopeasti ja vähin äänin, niin myös tämä projekti laitettiin kaikessa hiljaisuudessa jonnekin missä päivä ei paista ja siitä ei sen enempää olekaan sitten kuultu.

Asiat lähti nopeasti parantumaan, mutta yhtä nopeasti palattiin ns. normaaliin. Harmittavaa sinänsä, että tässä yksi henkilö ja hänen poistuminen vesitti koko projektin. Ei JYPin tarvitsisi maailman paras tuossa olla, mutta yleensä kun korkeita tavoitellaan myös asioita tapahtuu, versus siihen ettei edes tavoitella.

Kateudella seurannut jo vuosia Ilveksen mediatiimin toimintoja, JYP hieman väläyttelee silloin tällöin, mutta lopulta hyvätkin ideat ja tuotokset kuolee ja häviää, kuten myös tuo Hurrikaani-TV.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Shostak oli lainapelaaja, kauden loppuun ja hänellä on voimassa oleva sopimus ensi kaudelle KHL.ään, niin mitä infoamista tuosta olisi?.

20v sitten näillä pelaaja uutisilla saattoi olla uutisarvoa ja media huomiota kun toimittajat kutsuttiin tiedotus tilaisuuteen, loppuvaiheessa toimittajia ei välttämättä keskisuomalaisen lisäksi enää vaivautunut paikalle koska ruokatarjonta pieneni ja tavallaan mitään uutista ei enää ollut kun julkistettavat pelaajat oli jo tiedossa.
Nykyään tuo tehdään vain tiedoteella ja käytännössä jyp fanien ulkopuolee juuri ketään ei kiinnosta paskan vertaa ketkä tekee sopimuksen, jatkoajassa aktiivimmat joita kumminkin kohtuullisen vähän kommentoivat muiden sopimuksia, Eli jotai sen kummepaa huomita ei näistä nykypäivänä saa, se on sellainen 5min julkisuus mikä hukkuu seuraavan uutisen tai koirankakka keskustelun alle.

Ymmärän täysin joidenkin kärsimättömyyden odottaa, joillekin tämä tiedottaminen pitää olla järjetön spektaakkeli hehkutuksineen ja joillekin riittää vähempikin meteli, mutta teki sen miten tahansa niin niin väärinhän JYP sen tekee, kuten niin kävi myös voitettujen mestaruuksien että väärin voitettu.

Seura ilmoittaa sitten kun on joitain informoitavaa, itselle mielenkiinto on siirtynyt siihen, kun niin paljon noita huhuja ketkä tulee ja kuka ei enää mahdu joukkueeseen kun ei ole käyttöä enää rivimiehelle, Jännityksellä odottaa mikä huhu yksitellen ammutaan alas. Lopussa katsotaan ketä jäi jäljelle. Sekä onko se valmentaja tosiaan se joka nähtiin joku aika sitten Palokan Prisman lähistöllä.

Kaikella kunnioituksella, mutta vaikuttaa vahvasti siltä että sulla ei ihan hirveästi ole käsitystä nykypäivän markkinoinnista ja sen lainalaisuuksista. Somemarkkinointi on jo osittain teknisistä syistä sellaista että se vaatii jatkuvaa suoltamista, mutta suurempi syy on se että jos et ole läsnä ihmisten laitteiden näytöllä jatkuvasti, niin joku muu on ja korjaa hedelmät. Kilpailu on sinäänsä raakaa ja vaatii jatkuvaa hereillä oloa. Kohderyhmää ajatellen juuri tuollainen teaseritoiminta on mahtavaa, koska se herättää keskustelua ja spekulointia, jota ihmiset lähtökohtaisesti rakastavat. Täälläkin oli älytön puinti siitä jostain pelipaidan selkämyksestä erottuvasta pelinumerosta kuvaustilaisuudessa ja näytti porukalla intoa riittävän.

Lisäksi kaikki nämä oikeat julkistusspektaakkelit on mahdollisuus toteuttaa luovasti ja näyttävästi milloin minkäkin sponsorin siiven alla. Hypoteesina heitän että esimerkiksi tuo viime keväinen Rooban jatkosopparin julkistaminen Harjun portailla toi monelle kausariasiakkaalle hymyn huuleen ja vaikutti ostopäätökseen seuraavasta kaudesta. Mitään faktoja tästä ei ole esittää, mutta terve maalaisjärki sanoo niin. Uskon että myös kikka- ja veivimies Lahtisen jatko voi ja todennäköisesti vie perus hallikansaa lähemmäs ostopäätöstä ensi kauden kausarista. Muutenkin tietynlainen avoimuus ja läpinäkyvyys faneja kohtaan tuovat sitä yhteenkuuluvuuden tunnetta ihmisille. JYP tuntuu läheisemmältä ja kivemmalta kun ne julkaisee kivaa materiaalia ja vielä usein. Tuntuu niin kuin olisi itse mukana parhaimmillaan.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
@JYP#44 @HOOLIGAN_

Eipä lisättävää tuohon vuosien takaiseen sometouhuun ja kyllähän tuo vähintäänkin hymyilytti.

Nämä sanat silloinkin kirjoitin, mutta tavoitteet saa nyt lyödä miten korkealle vain. Jos kasetti kestää. Kuitenkin sen tajusi jokainen että isoon maailmaan vertailu oli suuntaa antavaa. Eli haluttiin hypätä rytinällä nykyaikaan.

No mikä sitten oli ongelma? No, se suurin huumori syntyi siitä että JYP ei ollut suunnitellut yhtään mitään, ei tuottanut mitään vahvaa sisältöä ja huipennuksena ajoi alas ne vähäisetkin somesisällöt. Klassikko.

Nyt toivoisi että tämän hiljaisuuden syynä on käynnissä olevat poffit. Toivon koko paatuneesta sielustani että JYP on suunnitellut valmennuksen sekä rosterin julkistukset huolella ja haluaa maksimoida näkyvyyden.

Saa nähdä miten homma hoidetaan.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Täälläkin oli älytön puinti siitä jostain pelipaidan selkämyksestä erottuvasta pelinumerosta kuvaustilaisuudessa ja näytti porukalla intoa riittävän.
Jatkoaika kirjoittajien pieni ryhmä on aika olematon koko kokonaisuudessa. täällä hyvin pieni asia saa myrskyn vesilasiin millä loppupelissä ei ole mitään vaikutusta isossa kuvassa.

Omiin meriitteihin nykypäivän markkinointiin tai sen lainalaisuuksiin, tai kenen kanssa olen keskustellut urheilumarkkinoinnista on turha mitään CV,tä kertoa, kun se ei kiinnosta kettään paskaakaan,

Jos jonkun pelaaja sopimuksen julkaisulla maalis huhtikuussa saisi muka ostoryntäyksen on täyttä puppua, yksittäisiä ostopäätöksiä joku voi tehdä mutta edelleen isossa kuvassa sillä ei ole merkitystä, ja Mitä tulee Rooban harjun portailla seisomiseen niin sopimushan ei realisoitunut kumminkaan,

Kirjoitin jo aikaisemmin tässä vaiheessa ennen kausikorttien myynnin alkua, ne ketkä ostaa on niitä elinkautisvankeja jotka ostaa kun niin on tehnyt ennenkin, ja ovat niitä varmimpia ostajia, epävarmat venyttää ostopäätöksen joko kausikortin uusimisen viimeiselle hetkille ja loput kauden alkuun. Tänäkin vuonna ostopäätökseen tai kausikortin uusimiseen on muita suurempia epävarmuustekijöitä kun huhtikuun pelaaja sopimus julkaisun perusteella päätöksen tekijät.

Vähän verrattavaa "lippun" myyntiä, muutamassa kaupungissa peruttiin tapahtumia, ja alkoi hirveä älämölö että olisivat menneet jos tapahtumaa olisi markkinoitu, tapahtumia oli todellakin markkinoitu tuhansilla euroilla, niin sosiaalisessa mediassa, lehdissä sekä katumainonnalla, sitten jotkut valittaa ettei he nähneet, ihmettelen miten olivat pystyneet ohittamaan mainonnan,

Kyllä JYP pommittaisi nyt kaiken mahdollisen tiedon jos sillä ihan oikeasti olisi merkitystä ja kausikortti myynnin tärkein mainonta hetki olis nyt ja ihmiset ryntäisivät ruuhkaksi ostamaan, mutta Huhti/Toukokuussa ei ratkaista myynnin onnistumista. Ja jos liikaa tuputtaa niin se kääntyy jopa itseään vastaan,

Tässäkin päästään siihen että kaikkien jatkoaika kirjoittajien mieleistä toimintaa ei voi vain toteuttaa. Eikä ole olemassa yhtä oikeaa tapaa markkinoida ja muut olisi huonoja.

Toisaalta onhan nytkin ihan riittävä pöhinä ensi kauden joukkueen ympärillä ja seura ei ole julkaissut yhtään uutta nimeä. Tuntuu toimivan tämäkin tapa. jopa parmemmin kun ne vuodet jolloin on jotain nimiäkin lyöty pöytään,
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Toivon todella ettei JYPin toimistolla ole samanlaiset ajatukset kuin @snake70 yllä, toki kaikki mitä ollaan nähty tukisi tätä.

Markkinointi ja some markkinointi on onnistuessaan erittäin tehokasta, Suomessa ja liigassa Ilves on tästä hyvä esimerkki. Lukko myös onnistunut viime vuosina varsin hyvin, poterovartiot yms.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Ilves on tästä hyvä esimerkki. Lukko myös onnistunut viime vuosina varsin hyvin, poterovartiot yms.
Ilvestä ja Lukkoa on pirun vaikea verrata, Molempien kannattaja kunta on 100x tunnollisempaa kuin Jyväskylässä ja perinteet menee kiekkoseurana "kivikaudelle", Esim Lukolla ei käytännössä ole ketään kilpailijaakaan Raumalla eikä varsinkaan, talvi vapaa ajan käytöstä.

Mutta teki JYP miten tahansa, se ei tule kelpaamaan kaikille ja kitinää löytyy aina.
 

HOOLIGAN_

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avtomobilist, SUOMI, 1923 (1897)
Mutta teki JYP miten tahansa, se ei tule kelpaamaan kaikille ja kitinää löytyy aina.
Tyytyväisyys tappaa kehityksen ja lopulta näivettää toiminnan. JYPin mediahallinasta en kyllä edes ymmärrä miten joku voisi siihen olla tyytyväinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös