JYP kaudella 2019–2020 – puhtaalta pöydältä?

  • 380 530
  • 1 803

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Vetäisenpä tähän kevyen välitodistuksen kullekin pelaajalle. Arvio perustuu odotusarvoihini tälle kaudelle.

Tuppurainen 10
Ikänestori ja pistepörssin 4. Antaa kaikkensa jäällä. Ei voi kuin arvostaa.

Immonen 9
Jos Immosella ei ole kultakypärä päässä, olen pettynyt. No, nyt on kilpailu vähän kovempaa :) Pistepörssin 12.

Turkulainen 10
Tulosta syntyy ja antaa kaikkensa jäällä. Pistepörssin 5.

Palmu 9
Yli piste-per-peli -tahdissa. Välillä katoaa hieman kuvasta, mutta täydellinen kaappaus Viitaselta.

Nättinen 10(+)
Uskomatonta suoritustasoa. Ihan omalla levelillä tekemisessä. Harmi, että missannut muutaman pelin, mutta tätäkin menoa rikkoo ennätyksiä.

Siikonen 9
Mahtava lisä joukkueeseen. Pelaa asenteella, tekee arvokasta työtä. Jopa arsyttää vastustajia, siitä lisäpisteet. Ärsyttää myös linjureita, koska annetaan aloituksissa varoituksia joka toinen kerta.

Rooba 9
Alku kankea, nyt kovassa tahdissa

Hytönen 9
Kapteeni on Back! 20 maalin tahdissa ja muutenkin hyvä meininki. AV:lla parannettavaa.

Ratinen 8
Potentiaalia on parempaa, mutta Ilves-pelissä nähtiin jo todella hyviä otteita

Louhivaara, Stråka, Siikanen, Kalajanniska 7
Neloskentta hoitaa oman hommansa, mutta ei ole Karhukoplan tasolla. Likikään.

Vainio 9
Lähes täydellistä tekemistä kentällä, +14.

Mäenpää 8
On hoitanut oman tonttinsa hyvin.

Kalteva 9
Öö, liigan 3. paras plusmiinus, +22, JYPin paras. Ei valittamista. Pisteitä lisää, siihen on potentiaalia.

A. Honka 9
Huomattava parannus viime kausiin verrattuna. Parhaimmillaan liike ja pelikäsitys ihailtavaa.

J. Honka 8
Erinomainen lisä joukkueeseen. Parantaa varmasti kevättä kohti

R. Allen 7
Odottaisin hieman parempaa. Välillä pelaa (nykyisten) taitojensa yli.

A. Lindroos 7
Ihan ok.

Laurikainen 9
Antaa mahdollisuuden voittaa joka ilta. Pidän Eetun tasaisuudesta.


Ruusu 8
Hyvä kakkosmoke. Tasaisuutta löytynyt otteisiin.


Yleisesti joukkue on mielestäni suorittanut arvosanalla 10. Viime kauden kyykkäyksen jälkeen harva uskoi moiseen tasoon. Vain Tapparan superalku ja Kärppien yleinen superius estää JYPiä olemasta sarjaykkösenä (okei, AV:ssa on petrattavaa). Mutta eniten maaleja hei, ja mahtavia voittoja ja suuria (pääosin positiivisia) tunteita pitkin kautta!
 

Coutinho

Jäsen
Välitodistus:

Immonen 9
-Pelaa edelleen illasta toiseen todella kovalla tasolla.

Tuppurainen 9
-Kauden alussa tuntui, että ei meinaa oikein enää lähteä, mutta mitä vielä! Viimeiset 20 peliä aivan erinomaista tekemistä.

Turkulainen 9,5
Alkukausi sama kuin Tuppuraisella, mutta pitkän aikaa jo todella vaarallista tekemistä, kuten koko kentältä! Ehkä jopa kentän tärkein lenkki.

Siikonen 8,5
Ollut hyvä hankinta ja selvästi menossa urallaan eteenpäin. Välillä turhia jäähyjä, mutta puolustaa tarvittaessa omiaan siitä plussaa!

Palmu 9
Loistava hankinta. Täydensi kentän heti kun tuli. Hyvää pörräämistä ja hankkii jäähyjä.

Nättinen 10
Ei tarvitse paljoa hyvistä puolista kertoa. Ne näkee tilastoista. Hyvä myös omissa ja saanut myös alivoimavastuuta.

Hytönen 9
Kuin uudestaan syntynyt. Jalka näyttää liikkuvan kepeämmin kuin kertaakaan paluun jälkeen. Taistelee ja vääntää kulmissa.

Rooba 7,5
Vaikea alkukausi, mutta kun tulosta tuli muualta ei häirinnyt. Alkuun ei meinannut tulla maaleja millään ja yrittäminen muuttui väkinäiseksi. Välillä edelleenkin kun pitäisi syöttää niin laukoo, mutta parempi sekin kuin ei mitään. Samalla menolla ehdottomasti keväällä kiitettävän paperia pöytään.

Ratinen 7+
Vääntää ihan hyvin ja parantanut myös peliään, mutta silti pitäisi nousta vähän seuraavalle ”tasolle”

Louhivaara 6+
Jos ossia arvostelisi 4.kentän pelaajan palkalla, arvosana olisi selkeästi parempi. Tekeminen välillä yhtä kauheaa kuin viimekaudella ja ei lähellekkään palkkansa arvoinen nykyään. 4. Kenttä parani kun vaihtoivat Ratisen kanssa paikkoja, siitä plussa.

Stråka, Siikanen ja Kalajaniska 6,5
Odotuksia nähden ehkä hiukan parempaa peliä. Kenttä vaihtelee todella usein, joten siitä hiukan armoa. Matkalla varmasti liigatason pelaajiksi, mutta vielä monta askelta otettavana. Omissa peliä jokaisen parannettava, että JYP keväällä pärjää.

Kalapudas
Liian vähän pelejä numeroa varten. Peleissä mitä pelannut ollut ihan ok, mutta Sportin puolustupelaaminen (kauheaa) näkynyt vielä. Tirkkonen varmasti laittaa sen kuntoon. Katsellaan keväällä ja annetaan ekat 10 peliä aikaa rauhassa.

Kalteva 9
En olisi uskonut viimekauden jälkeen. Loistavaa peliä ilman yv-aikaa saa keskittyä muuhun kuin pisteiden tekemiseen.

Mäenpää 8,5
Parantanut alkukauden jälkeen. Välillä vieläkin tyhmiä syöttöjä omissa, mutta nyt ollut J.Hongan kanssa hyvä pari

A. Honka 8,5
Selkeästi parempaa kuin viimekaudella. Välillä tulee niitä ”ohipelejä” mutta yleinen tekeminen hyvää.

J. Honka 8
Odotukset paljon korkeammat. Silti tärkeä palanen joukkuetta. Loistava hankinta jo tällä tasolla millä pelaa.

Vainio 8,5
Välillä tulee pieniä virheitä ja ylivoimalla ei ainakaan vielä ole ollut mikään huippu viivapelote. Yleinen tekeminen kuitenkin pelistä toiseen hyvällä tasolla.

Lindroos ja Allen 7,5
Välillä todella hyviä pelejä ja välillä aivan kauheita. Molemmilta tilauksessa tasainen kevät.

Laurikainen 8+
Alkukaudesta JYP sekoili omissa, joten ei Eetun piikkiin niitä kaikkia, mutta jotenkin on mennyt myös helppoja maaleja luvattoman paljon. JYP on tosin tehnyt paljon maaleja ja voittanut, joten jäänyt pienemmälle huomiolle, mutta odotan keväältä enemmän ja tasaisempaa suorittamista.

Ruusu 7,5
Hyviä ja huonoja pelejä. Vähän pitäisi nostaa tasoa jos haluaa kamppailla (edes joskus) ykkösvahdin roolista.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Hyviä ja huonoja pelejä. Vähän pitäisi nostaa tasoa jos haluaa kamppailla (edes joskus) ykkösvahdin roolista.

Ihan hyvän "joulutokarin" olet laittanut, mutta tässä kaipaisin selkiinnyttämistä. Mutulla toki menen, eli en ole tilastoja käynyt nikkaroimassa ja sen mutun mukaan Ruusu on ollut voittopuolisesti hyvä. Tämä sitten se mistä en ymmärrä tulkintaa. Minkä pelin(t) Ruusu on pelannut huonosti? Tässä kohtaa rajoite on, etten ole kartalla siitä, mikä on mielestäsi huono peli. Onko se hävitty peli? Vaiko monen "helpon" imeminen?

Minun silmään Ruusu on ollut joko hyvä tai ok, huonoa peliä en tälle kaudelle häneltä muista. Vanha ja muista ei toki ole se osuvin sanapari kuitenkaan. Antamaasi numeroonkaan en siis puutu, siltä osin luotan objektiivisuuteesi, mutta kaivelemaan jäi siis käsite huono peli.

Vakaviahan nämä ei niin ole, mutta kivaa joulun alus askartelua sinänsä, kun nuoret oottelee pukkia ja vanhat pierut tuuvinkia ja herkkukaljaa.
 

Coutinho

Jäsen
Ihan hyvän "joulutokarin" olet laittanut, mutta tässä kaipaisin selkiinnyttämistä. Mutulla toki menen, eli en ole tilastoja käynyt nikkaroimassa ja sen mutun mukaan Ruusu on ollut voittopuolisesti hyvä.
Ruusuhan on pelannut 8 peliä, joista olen muistaakseni kaikki nähnyt. Voittoja 4 ja tappioita 4. Kalpa peli vieraissa huono ja joku alkukauden matsi kanssa. Muutamia hyviä pelejä, mutta minusta ei nyt kuitenkaan sellaista ole esittänyt, että numeron 7,5 korkeampi pitäisi olla tällä arvosteluasteikolla mitä päässäni pyörittelin.
 

PasiAnssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Wycombe Wanderers
Ruusuhan on pelannut 8 peliä, joista olen muistaakseni kaikki nähnyt. Voittoja 4 ja tappioita 4. Kalpa peli vieraissa huono ja joku alkukauden matsi kanssa. Muutamia hyviä pelejä, mutta minusta ei nyt kuitenkaan sellaista ole esittänyt, että numeron 7,5 korkeampi pitäisi olla tällä arvosteluasteikolla mitä päässäni pyörittelin.
Tuo alkukauden pelisi on varmaan HIFK:ta vastaan ollut kotipeli. Siinäkään pelissä ei kyllä Ruusuun kaaduttu, niin kuin ei missään muussakaan pelissä. Aikalailla @JypFabu asiani tuossa sanoikin

Ei siinä hyvin tehty listaus :)
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joo toisaalta jos täällä on porukka antamassa jotain 9 arvosanaa Laurikaiselle niin ei se ruusunkaan kohdalla joku 8 alkava numero vääryys ole on kuitenkin pelannut paremmalla torjuntaprosentilla ja päästettyjen maalien keskiarvolla kun Laurikainen ja aika haastavista lähtökohdista tuli huonojen kausien jälkeen ja vielä heti alkukaudesta loukkaantuminen. Nimenomaan jos tässä peilataan ainakin omiin odotuksiin arvosanoja. Ylhäällä muuten ihan hyviä niin en lähtisi omaa listauta antamaan. Laurikaiselle ehkä antaisin itse jotain 7 pintaan arvosanaa nimenomaan siihen viimekauteen verrattuna ja miten yleisesti on suorittanut. Ei ole varsinaisesti pettänyt, mutta jotain puuttuu mitä viimekaudella oli.
 

Kauko Viisas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kinkkua paistellessa ajattelin avata ajatuksiani JYPistä ja erityisesti pelaajista vajavaisen pelikäsityksen omaavana etäkannattajana.

Olen siis antanut pelajille arvion OMIEN odostusteni sekä toteutuman mukaan OMIEN havaintojen ja tuntemustan kautta. Olen kriittinen vaikka joulu onkin jo ovella: lahjoja ei saa elleivät ne ole ansaittuja. Jaan vain kokonaispisteitä, koska se pakottaa miettimään tarkemmin ja kriittisemmin mikä pistemäärä on "oikea". Jos joku tuntee, että olen liian kriittinen, lisätkää kaikkiin arvioihin +1, niin olemme kaikki tyytyväisiä. Pisteytykseen vaikutti moni asia: viimevuotinen konttaaminen, mutupalkat, tekstitv scouttaus, vitutus, hyvä ruoka... siis moni asia.
Lopuksi kerron hajatelmia muustakin kuin pelaajista.

Nimi odotus toteutunut

Allén, Roni 7 7
* Suoriutunut mallikkaasti omassa roolissaan. Luotettava vaikka välillä kikkaileekin - jokin tuossa Allenin pelaamisessa kiehtoo ja uskon, että hänellä olisi hieman parannettavaa: varmuutta lisää ja laukaus ehkä.

Honka, Anttoni 8 8
* Herättää ristiriitaisia tuntemuksia. Taitoa ja luisteluvoimaa riittää, mutta nuo ongelmat alakerrassa hirvittävät eikä laukauskaan ole aivan sellainen kuin kuvittelin sen olevan jo tänä vuonna. No, nuori ja kehittyvä pelaaja, jonka toivoin olevan valmiimpi jo tänä vuonna.

Honka, Julius 9 8
* Odotukset olivat erittäin korkealla. Taitoa ja luisteluvoimaa, kokemustakin jo maailmalta. mutta ei ole loistanut aivan kuten odotin. Hyvin hän on pärjännyt, mutta varsinkin viime aikoina näyttää meno olevan flegmaattisempaa kuin alkukaudesta. Saattaa joulutauko tehdä hyvää hänelle.

Hytönen, Juha-Pekka 8 8
*Eräs hankalimmista arvioitavista, koska pelaaminen ailahdellut yllättävän paljon ja kuitenkin roolissaan puolustavana pelaajana on myös onnistunut hyökkäyspäässä. Onko Hytösen fokus välillä jo jääkiekon ulkopuolisissa asioissa vai mistä moinen vaihtelu? Voisiko syynä olla peliajan vaihtelut? 14min ok, 18min liikaa? No, tulosta syntyy eikä työmoraalissakaan ole moittimista.

Immonen, Jarkko 8 9
*Odottelin loistavan pelaajan "jäähdyttelyvuotta" - turhaan. Jalka liikkuu riittävästi ja peliälyhän ei katoa minnekään Melkomoinen esimerkki pelaajasta, johon voi luottaa. Immosesta on vaikeaa löytää mitään erityisen negatiivista, positiivista kylläkin.

Jokinen, Jaakko 6 7
*Mielestäni joukkueen aliarvostetuin pelaaja. Ei Jokinen mikään virtuoosi ole, mutta varmaa peruspelaamista omassa päässä ja muutamia harkittuja nousuja hyökkäyspäässä. Hyvää tekemistä vähäisestä peliajasta huolimatta - vai sen takia?

Kalajanniska, Oskari 6 6
*Ei erityisiä odotuksia eikä peliaikaakaan kovin paljon. Saanut muistaakseni muutaman yrityksen kärkiketjuissa ilman mainintoja. Nuori kaveri, saattaahan hänestä tulla vaikka mitä. Itselleni arvoitus.

Kalapudas, Antti
* En minäkään vielä halua arvostella sen enempää muutaman pelin jälkeen, vaikka hänen rooliaan ja ehkä myös peliesitystä olenkin kummeksunut. Loppukausi näyttäköön.

Kalteva, Mikko 8 9
* Vanhaa kaartia, joka noussut iästään huolimatta omalle hyvälle tasolle, ellei jopa erinomaiselle. Perusvarmaa, rauhallista tekemistä illasta toiseen. Ihailtavaa. Kaikki eivät pidä +--tilastoista - Kaltevan kohdalla minä pidän +22. Yksi suurimmista positiivisista yllättäjistä.

Laurikainen, Eetu 8 9
* En ole odottanut ihmetekoja Laurikaiselta, eikä alkukausi sellaisia juuri tarjonnutkaan. Kauden edetessä peliin on tullut sellaista varmuutta (joukkueen mukana), että luottavainen olen kun Laurikainen maalissa on. Hyvää tekemistä, itseluottamus on kohdillaan.

Lindroos, Alex 7 7
* Ei ole paljon peliaikaa, ei myöskää kentällä juurikaan näy: kuvastaa ehkä Lindroosia parhaiten. Tuntemattomin ja näkymättömin pelaaja joukkueessa, mikä ei välttämättä ole negatiivinen seikka.

Louhivaara, Ossi 7 7
* Nelosketju, paras paikka Louhivaaralle, pelaajat vaihtuvat rinnalla. Ei ole helppoa, eikä ole Louhivaarankaan kausi ollut helppo. Ihan ok Louhivaara pelaa, mutta näyttäähän se jotenkin tuskaiselta. Vielä yksi kausi tämän jälkeen... Kokemuksesta joukkueessa ei ole haittaakaan kunhan rooli ei ole liian suuri.

Mäenpää, Mikko 8 8
* Mäenpään tekeminen on ollut tasaisempaa ja varmempaa edellisvuoteen nähden ilman yli(mielistä)yrittämistä: varmaa peruspeliä ja hyvinhän se on toiminut.

Nättinen, Julius 8 10
* Positiivisin yllätys joukkueessa. Kaikki ovat tienneet, että potentiaalia on, mutta nyt se liigatasolla on realisoitunut. Silmiinpistävää on ollut työmoraali, Nättinen jaksaa myös puolustaa, luistella. Laukoo kun on paikka, mutta muistaa myös syöttää: nöyryyttä joukkueen eteen. Ja tuloshan on häkellyttävä.

Palmu, Petrus 8 9
* Jaksaa, jaksaa... ei ehkä näkyvin mutta ehkä yksi aktiivisimmista. Luottaa luisteluvoimaan, tekniseen osaamiseen, rohkeuteen ja saa paljon hyviä asioita aikaan. Loistavaa jälkeä uudessä joukkueessa, uusien pelikavereitten kanssa. Sopeutunut hyvin JYPin peliin tekemällä niitä asioita mitä osaa.

Ratinen, Samuli 6 7
* Paljon on matkaa, mutta merkkejä paremmasta olen ollut havaitsevinani. Yritystä on, tekemistäkin joo, mutta jotain puuttuu.
Positiivista yritystä, mutta mihin se riittää.

Rooba, Robert 7 8
* Rehellisyyden nimissä en Roobalta tälle vuodelle paljoa odottanut. Totuus on toinen. Oikeassa roolissa, omalla tyylillään on ansainnut erittäin hyvin paikkansa. Voimahyökkääjä joka ei kaihda kontaktia, uskaltaa mennä ahtaisiin paikkoihin ja kun laukauskin on hyvä on lopputulema hyvä.

Ruusu, Markus 7 8
*Vähän pelejä, mikä näkyy otteissa epävarmuutena, mutta tilanteeseen nähden pelannut odottamaani paremmin. Mutta tiettyä epävarmuutta on havaittavissa ja epäilen nouseeko koskaan aloittavaksi maalivahdiksi.

Siikanen, Patrik 6 6
* Marginaalipelaaja, toki nuori, mutta ei kovin luottavainen olo hänen suhteensa. Jäänyt täysin mysteeriksi.

Siikonen, Miska 8 8
* Erittäin hyvä uusi hankinta tälle kaudelle. Epäilin että olisi kolmosketjuun sopiva, sai kakkosketjun paikan ja on ottanut sen kunnialla omakseen. Toki ketjukaveritkin ovat sitä luokkaa, että onnistua pitää. Siikosella vielä kuitenkin parannettavaa, hermokontrollissa etenkin.

Stråka, Anton 7 6
* Rooli on pieneksi jäänyt ja jotain enemmän odotin häneltä. Ehkä enemmän AV-vastuuta ja siinä onnistumisia, mutta ei tunnu lähtevän, vaikka kulmissa painiikin ihan ok. Kysymysmerkkejä tulevaisuuden kannalta.

Tuppurainen, Jani 8 9
* Seppä. Ei anna periksi missään tilanteessa. Paiskii töitä, luistelee, ajokoira parhaasta päästä vaikka ikää on. Esimerkillinen pelaaja asenteen suhteen vaikka bulgarialaiset välillä häiritsevätkin. Taiteilija ja taistelija - sanoinakin hyvin lähellä. Erittäin tärkeä pelaaja tekemisensä ja esimerkin kautta.

Turkulainen, Jerry 8 9
* Suosikkipelaajani. Viime kaudellakin vaikutti olevan ainoa, joka jaksaa painaa ja tehdä työtä oli tilanne mikä hyvänsä. Ei koskaan anna periksi ja nöyrästi tekee sen mitä joukkue tarvitsee. Pieni, vikkelä, rohkea, älykäs, työteliäs - vaikeaa keksiä mitään huonoa Turkulaisen pelistä. Asenteeltaan tuppuraismainen - molemmat tekevät myös tulosta.

Vainio, Juuso 8 8
* Suuri vastuu puolustuspäässä, kapteenina, jopa ylivoimassa. Varmaa tekemistä, mutta loisto puuttuu. Varmuus on kai se merkittävä eikä vähäpätöisin sana mikä Vainiota kuvaa, mutta käsittääkseni parempaakin on luvassa. Hoitanut hommansa tyylikkäästi.

Valmennukselle en arvosanoja jaa, mutta onhan toiminta kiitettävää. Tirkkonen + muu valmennus on palauttanut monet veteraanipelaajat omalle korkealle tasolleen (Tuppurainen, Immonen, Hytönen, Kalteva, Mäenpää) ja luonut mahdollisuuksia kehittyä nuoremmille tekijämiehille (Nättinen, Palmu, Siikonen, Vainio). Priimaa.

Maalivahdit: Toiminut paremmin kuin odotin, mutta niinhän koko joukkuekin on tehnyt. Johtuuko maalivahtien hyvät otteet heidän omasta tekemisestään vai joukkueen hyvistä otteista vai sekä/että?
Kysymys teille tietäjille: Olen ollut huomaavinani nyt ja aiemmillakin kausilla, että maalivahdilla on väliä kuinka joukkue pelaa. "Luottomaalivahti" - rohkeampaa, hyökkäysvoittoisempaa peli, "vähemmän luottoa saava maalivahti" - varmanpäälle pelaamista, hyökkäyspelaaminen satunnaisempaa, juu nou. Olenko aivan hakoteillä luulojeni kanssa vai jännän äärellä?

Summa summarum:
Valmennus saa nykyjoukkueesta erittäin hyvin irti sen mikä siitä on otettavissa ja se näkyy sarjataulukossa. Lähes poikkeuksetta pelaajat ovat suoriutuneet vähintäänkin hyvin ellei erittäin hyvin.

Kinkku on kypsä.

Hyvää joulua kaikille

Kake
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Olen ylihuomenna tulossa ensimmäistä kertaa ikinä Jyväskylään ja samalla katsomaan matsia Kärppiä vastaan. Miten pysäköinti pelaa hallin läheisyydessä?
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Olen ylihuomenna tulossa ensimmäistä kertaa ikinä Jyväskylään ja samalla katsomaan matsia Kärppiä vastaan. Miten pysäköinti pelaa hallin läheisyydessä?
Ahdinkadun jäähallin päässä on ainakin vuorokausipysäköinti, mistä ilmaisen paikan saa jos on kohtuu aikaisessa. Sitten hallin läheisyydessä on maksullisia parkkeja, tuotot ainakin ennen meni junnuille. Miten nykyään, en tiedä.

Kuten @Santtu76 mainitsikin, heti ottelun jälkeen koko alue on kyllä jumissa, mutta sitten vaan Radio Cityn kiekkoradio 102,5 MHz ja lehdistötilaisuutta kuuntelemaan ja jonottamaan.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Ahdinkadun jäähallin päässä on ainakin vuorokausipysäköinti, mistä ilmaisen paikan saa jos on kohtuu aikaisessa. Sitten hallin läheisyydessä on maksullisia parkkeja, tuotot ainakin ennen meni junnuille. Miten nykyään, en tiedä.

Kuten @Santtu76 mainitsikin, heti ottelun jälkeen koko alue on kyllä jumissa, mutta sitten vaan Radio Cityn kiekkoradio 102,5 MHz ja lehdistötilaisuutta kuuntelemaan ja jonottamaan.

Kuuluu perinteisiin tuo ruuhka pelin jälkeen, siinä ehtii tosiaan hyvin kuulla pelin jälkeiset radiojutut ja sitten kun Hurrikaani lähtee soimaan niin nupit kaakkoon!. Kaikki nämä kuuluvat ottelutapahtumaan ainakin itselle jos autolla paikalle saavun.
 

Saleva kehiin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelipaikallinen JYP, Ukrainan maajoukkue
@Kauko Viisas koosti hyvän joukkuekatselmuksen omiin odotuksiinsa nähden. Kiitos siitä. Eipä tuohon voi paljon korjauksia esittää. Kai se on sanottava, että tämän kauden JYP on viime kauden Pelicans. Niin moni pelaaja pelaa odotusten ylätasolla.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
@Kauko Viisas koosti hyvän joukkuekatselmuksen omiin odotuksiinsa nähden. Kiitos siitä. Eipä tuohon voi paljon korjauksia esittää. Kai se on sanottava, että tämän kauden JYP on viime kauden Pelicans. Niin moni pelaaja pelaa odotusten ylätasolla.

Toivottavasti ei kuitenkaan pudotuspelien osalta mutta sen vain aika näyttää.
 

PasiAnssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Wycombe Wanderers
Olen ylihuomenna tulossa ensimmäistä kertaa ikinä Jyväskylään ja samalla katsomaan matsia Kärppiä vastaan. Miten pysäköinti pelaa hallin läheisyydessä?
Itse olen jo kymmenen vuoden ajan pysäköinyt Uimahallin takana olevalle hiekkaparkkipaikalle (sijaitsee siis uimahallin ja pesäpallokentän välissä) sinne on aina mahtunut hyvin ja ilmainen parkki siis kyseessä. Pitää vain kävellä jalkapallokentän mittainen matka hallille
 

cimoh

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Jokipo, Canucks
Löytyy muuten ihan 40-60€ hintaan noita 2000-luvun alun gameworneja eli JYPin liigassa pelattuja pelipaitoja. Suosittelen ostamaan niitä perus fanipaitojen sijaan, vaikka hetken isoja voivat pikkupojalle ollakin, mutta siinä olisi sitä kiekkohistorian yms siirtoa ja sukupolvien jatkumoa.

Tämä oli hyvä vinkki. Nyt on pojalla valitsemansa paita (#17) ostettu ja isä on kateellinen. Kiitos!
 
Suosikkijoukkue
JYP, Suomen maajoukkueet
Aika vaikea on JYPiä kotona voittaa, tänään hyvä peli ja oli kolmannessa erässä jopa varaa tuhlata muutama 2-1 läpiajo. Täytyy nyt hehkuttaa vielä JP-Rooban tekemistä, karvaus toimii ja maalinteko tulee siinä samalla, tätä kaksikkoa ei nyt saa erottaa.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Ei taida Ikonen jatkaa Lahdessa, tällaisen kuvan ainakin sain hänen Instagram storysta, jossa hän kiittää Lahtea. Ois kyllä hyvä saada Ikonen takaisin JYPiin.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ei taida Ikonen jatkaa Lahdessa, tällaisen kuvan ainakin sain hänen Instagram storysta, jossa hän kiittää Lahtea. Ois kyllä hyvä saada Ikonen takaisin JYPiin.

Joo ja Pelicans myös ilmoitti että lainasopimus päättyy Elias Ulander kuukauden lainasopimuksella Pelicansiin

Ei tainnut myöskään Pelicansilla olla niin paljon halukkuutta pistää rahaa pitempään lainaan nykyisessä tilanteessa (jos edes JYP olisi pitempään lainannut). Varmaan ei sulje mahdollisuutta että ainakin siirtorajalle asti joku nykyisissä sopimuspelaajissa kävisi jossain lainalla hakemassa pitempään pelituntumaa. KeuPassakin rajallinen määrä paikkoja.
 

Kauko Viisas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joo ja Pelicans myös ilmoitti että lainasopimus päättyy Elias Ulander kuukauden lainasopimuksella Pelicansiin

Ei tainnut myöskään Pelicansilla olla niin paljon halukkuutta pistää rahaa pitempään lainaan nykyisessä tilanteessa (jos edes JYP olisi pitempään lainannut). Varmaan ei sulje mahdollisuutta että ainakin siirtorajalle asti joku nykyisissä sopimuspelaajissa kävisi jossain lainalla hakemassa pitempään pelituntumaa. KeuPassakin rajallinen määrä paikkoja.
Sikäli kun Ikonen palaa takaisin eikä häntä lainata muualle, olen tyytyväinen. Ikosella on kokeneena pelaajana enemmän annettavaa kevään pelejä ajatellen kuin - esimerkiksi A.Hongalla. A. Hongan peli ei ole säväyttänyt JYPissä eikä U20:ssa, vaikka Sveitsiä vastaan maalin tekikin. Ehkä siellä KeuPa:ssa olisi hetkeksi käyttöä ja tilaa A. Hongalle, >20min/peli.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sikäli kun Ikonen palaa takaisin eikä häntä lainata muualle, olen tyytyväinen. Ikosella on kokeneena pelaajana enemmän annettavaa kevään pelejä ajatellen kuin - esimerkiksi A.Hongalla. A. Hongan peli ei ole säväyttänyt JYPissä eikä U20:ssa, vaikka Sveitsiä vastaan maalin tekikin. Ehkä siellä KeuPa:ssa olisi hetkeksi käyttöä ja tilaa A. Hongalle, >20min/peli.

Joo sillä vain itse tuota jonkun sopimuspelaajan lainaamista väläyttelin kun sopimuksia on kuitenkin 12 pakin kanssa ja kaikki taitaa olla juuri nyt pelikuntoisia. Kakkonen ei taida viedä kiintiöitä koko kauden lainalla, mutta noin muuten taisi olla että 3? lainaa saa kerralla olla mestiksessä (joskis alle 20v pelaajista taisi olla omat säännöt.

Kyllä mä näkisin että A.Hongelle kyllä ainakin runkosarjassa on käyttöä siinä missä tähän asti ollut, mutta pudotuspeleissä voisi enemmän olla käyttöä Lindroosin ja Jokisen tyylisille pelaajille, miksei Ikosellekin. Ehkä enemmän A.Honkaa ennen miettisin Allenin tilannetta, vaikka sopimus on ensikaudesta niin huonompia pelejäkin on mahtunut viimeaikoina.
 

PasiAnssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Wycombe Wanderers
Joo sillä vain itse tuota jonkun sopimuspelaajan lainaamista väläyttelin kun sopimuksia on kuitenkin 12 pakin kanssa ja kaikki taitaa olla juuri nyt pelikuntoisia. Kakkonen ei taida viedä kiintiöitä koko kauden lainalla, mutta noin muuten taisi olla että 3? lainaa saa kerralla olla mestiksessä (joskis alle 20v pelaajista taisi olla omat säännöt.

Kyllä mä näkisin että A.Hongelle kyllä ainakin runkosarjassa on käyttöä siinä missä tähän asti ollut, mutta pudotuspeleissä voisi enemmän olla käyttöä Lindroosin ja Jokisen tyylisille pelaajille, miksei Ikosellekin. Ehkä enemmän A.Honkaa ennen miettisin Allenin tilannetta, vaikka sopimus on ensikaudesta niin huonompia pelejäkin on mahtunut viimeaikoina.
Kyllä, pitää miettiä myös kehittääkö Mestis enää Honkaa, ja kummalla on isompi potentiaali Hongalla vai Allenilla ja kumpi on valmiimpi pelaamaan Kanada maljasta jo tänä keväänä.

Minun mielestäni Mestis ei kehitä enää kumpaakaan vaan molemmat tarvitsevat liigapelejä. Jyp pelaa vain niin korkeista sijoituksista ja perustason on oltava niin laadukas, ettei moneen ohipeliin peräkkäin ole varaa. Allenhan loisti viime kauden Jypissä, ja uskonkin että esimerkiksi Pelikaaneissa, SaiPassa tai Ässissä mies olisi vähintään kakkosparissa. Allenin jalalla ylös tuonnithan ovat edelleen piristysruiskeita miehen pelaamisessa, ja ne tuntuvat paikkaavan puolustuspään suuria virheitä siten, ettei mies ole Lindroosin tai Jokisen tavoin seiskapakiksi käytännössä kertaakaan.

Eli tiivistetysti ei KeuPaa missään tapauksessa Allenille tai Hongalla, vaan Ossi Ikonen tyylinen liigalaina
 
Suosikkijoukkue
JYP
Sikäli kun Ikonen palaa takaisin eikä häntä lainata muualle, olen tyytyväinen. Ikosella on kokeneena pelaajana enemmän annettavaa kevään pelejä ajatellen kuin - esimerkiksi A.Hongalla. A. Hongan peli ei ole säväyttänyt JYPissä eikä U20:ssa, vaikka Sveitsiä vastaan maalin tekikin. Ehkä siellä KeuPa:ssa olisi hetkeksi käyttöä ja tilaa A. Hongalle, >20min/peli.
Kyllähän Anttoni on JYPin parhaita pakkeja... Virheitä tehnyt tällä kaudella vähäsen... Viimekauden Honka kuului sinne... Enemmän oon huolissani Allenin Ronista ja Jokisen Jaskasta... Ja vaihtaisin Vainion Anttoniin yv:llä... On se huomattu että se ei toimi Jypillä..
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Eli tiivistetysti ei KeuPaa missään tapauksessa Allenille tai Hongalla, vaan Ossi Ikonen tyylinen liigalaina

Joo eikä se oikein myöskään Lindroosin tai Jokisenkaan paikka ole, joskin joitakin pelejä tietenkin jos ei muuta paikkaa ole tarjolla., 9 puolustajan (+viinikaiset) systeemillä pelituntumaa on vaikea kuitenkin kaikille saada. Sen takia varmasti jollekin etsitään liigalaina mahdollisuutta. Tuossa on kuitenkin muut pelaajat jo koko kauden ollut joukkueen pelisysteemissä mukana ja jalkaa kuitenkin riittää joukkueessa joten Ikonen on ehkä helpoin kohde lähettää muualle ja olla sitten reservinä siirtorajan jälkeen. Yksittäiset loukkaantumisetkaan ei haittaisi jos joku on lainapestillä kun aina voi Viinikaisia myös tuossa 7 pakin tontilla ajaa sisään. Saattaisi siellä A junnuissakin pakkeja olla joita testata.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Ikonen SaiPaan kuukauden lainapestillä. Kyllä mä oisin Ikosen JYPissä halunnut nähdä...
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ikosen seikkailut sen kun jatkuu. Saapahan ainakin peliaikaa ja vastuuta enemmän kuin täällä saisi. Jypin kannalta olisi ollut parempi katsella Jokiselle sitä pelipaikkaa muualta. Jotenkin vaan näyttää siltä, ettei pelikäsitys välillä riitä yksinkertaisenkaan syötön antamiseen, vaan kiekkoa pitää roiskia laitojen kautta eteenpäin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös