Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

JYP kaudella 2019–2020 – puhtaalta pöydältä?

Viestiketju osiossa 'JYP' , aloittajana JYP#44, 05.11.2018 klo 20.12.

 1. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Meiltä näköjään puuttuu ensi kauden joukkuetta spekuloiva ketju, joten hoidetaan se nyt alta pois. Ei sotketa enää tämän kauden joukkueeseen liittyvää ketjua ensi kauden spekulaatiolla.

  Tällä hetkellä joukkue ensi kaudeksi näyttää tältä:

  Voutilainen 2019 (2020)

  Honka 2020
  J. Viinikainen 2020 (2021)
  Vainio 2020
  Jokinen 2020
  Lindroos 2020
  Allen 2020 (2021)
  Ikonen 2020
  Mäenpää 2020

  Tomasek 2020
  Hytönen 2020
  Ratinen 2020 (2021)
  Louhivaara 2021
  Immonen 2020
  Turkulainen 2020
  Nättinen 2021
  Tamminen 2019 (2020)
  Rutanen 2020 (2021)


  Sitten ne keillä sopimus katkolla:

  Laurikainen

  Kalteva
  Kuukka

  Perrin
  Tuppurainen
  Lahti
  Saari
  Kolehmainen
  M. Jokinen
  Rooba

  Holtari

  Perrin lopettaa aika varmasti, samoin Hole poistunee myös. Kauden 2019-20 jälkeen lopettanee monet starat Immosen ja Hytösen johdolla, eikä sitä seuraavalle kaudelle ole sopimukset kuin Nättisen, Ratisen (optio), Allenin (optio), Viinikaisen (optio) ja tietenkin Louhivaaran kanssa. Joukkue tulee siis uudistumaan johtoporrasta myöten radikaalisti seuraavien 1,5 kauden aikana.
   
  Viimeksi muokattu: 05.11.2018 klo 22.58
 2. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Ensi kaudelle jatkot Laurikainen ja Rooba. Varauksin Saari (jotta ei tarvitse manata, kun pyssyttää Lehterälle 30 pinnaa Lappeenrannassa) ja se on siinä.

  Ei meillä tämän kauden jälkeen ole mielestäni enää luokkakokous-ongelmaa, jos emme nyt itse sitä jatkosopimuksilla rakenna. Immonen, Hytönen, Opa ja Mäenpää. Kyllä nuo neljä konkaria tuovat hyvää kokemusta, jos muu joukkue on rakennettu nykyisen pelin vauhtivaatimukset huomioiden.
   
  HOOLIGAN_ tykkää tästä.
 3. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:

  Onhan siellä Aleksi Rutasellakin sopimus 2020 (+optio). Se on sitten eri asia pelaako peliäkään JYPissä kun ei näytä Merikiven jengiin mahtuvan.
   
 4. JYP#44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tyyni Kari & Klassikkopaidat
  Lainaus:
  Oho, Jatkiksen pelaajaesivulla ei Rutasta jostain syystä mainittu. Siitä syystä unohdus tapahtui. Korjattu aloitusviestiin.

  Pelaajat - JYP - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
   
 5. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Listattu näemmä KeuPan listaan, kun siellä nyt pelannut.
   
 6. Hexa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Leijonat
  Lainaus:
  Saari muuten oikeasti pyssyttäisi sen 30 pinnaa jossain toisessa joukkueessa, jos saisi pelata rennosti sen täydet 60 peliä, ilman että joutuu koko ajan taistelemaan pelipaikasta ja antamaan jotain näyttöjä osaamisestaan.
   
 7. Huikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP Jyväskylä, Detroit Red Wings, Tre Kronor
  Mickestä sama hytinä. Lehterähän kommentoi jo kauan sitten, että kaksikosta Suomela/Saari nimenomaan Saari oli se josta odotti enemmän.
   
 8. -pasi- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Rutasen kohdalla varmaan muutenkin katsottu paremmaksi paikaksi pelata tämä kausi kokonaan mestistä, mestiksen siirtosäänötkin tiukentui täksikaudeksi ja voi tietyn verran aikajakson aikana pelaajia liikutella ja kerralla olla 5 liigalainaa, jos nostetaan ei enää lasketa koko kauden lainaksi ja näin kuluttaa kiintiöitä. Vuodenvaihteen jälkeen tuo raja on sallivampi jolloin ehkä kokeilu on helpompi tehdä jos meinataan tehdä.
   
 9. Scarface Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #44,
  Lainaus:
  Eikös molemmat tulleet samaan aikaan? Lehterä oli kommentaattorina Hockey Nightissa ja siellä nimenomaan sanoi herrojen pelatessa täällä ekaa kautta, että Saari oli Suomelaa lahjakkaampi nuorempana.

  Peliesitysten perusteella Saarella on omasta mielestä reservissä vielä aika paljonkin annettavaa.
   
 10. PasiAnssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Minun puolestani Saari saa näillä näytöillä ensi kaudella nelosessa tahkota, mutta jos tulosta alkaa herralta syntyä niin miksei ylempiin ketjuihinkin voisi olla asiaa.

  Lisään vielä että mielestäni Kuukan sopimusta voisi jatkaa vuodella. Tarvitaan muutama kokenut pakki (Mäenpää, Kuukka) sinne nuorten pakkien keskelle tuomaan kokemusta. Kuukka on käytännössä ainoa puolustajamme tällähetkellä, joka blokkaa kiekkoja
   
 11. Huikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP Jyväskylä, Detroit Red Wings, Tre Kronor
  Kuukka on kyllä hidas. Jukureiden eka maali jossa mies kierrettiin ihan luistelulla näytti pahalta.
   
 12. Hidas tosiaan on ja osa blokkauksista tulee kun ei ehdi jalalla puolustamaan.
   
 13. Kuokkalan Kone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Hippoksen tekojäiltä lähteneet
  Lainaus:
  Lisäksi ei osaa avata peliä yhtään, syötöt menee minne sattuu, ainoa pieni apu on maalin edessä, tosin ei ole kyllä siellä tällä kaudella näkynyt. Ei jatkopahvia.
   
 14. Marcus Juslin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Allekirjoitan 100%. Kaikki muistaa tuon kivuliaan tuplablokin ja sitä muistellen kehuvat miestä ja onhan Kuukka sen jälkeen varmaan monta vetoa blokannut, mutta ei se oikein riitä, kun mitään muuta ei ole annettavaa. Tällä kaudella nuo yllämainitut heikkoudet ovat korostuneet, kun Kuukka on jostakin kumman syystä noussut ylemmäksi tukemaan hyökkäyksiä. Useimmiten sillai hölmösti, ettei pidä viivaa (=ehdi alas), muttei oikeasti ole hyökkäyksessä mukanakaan. Paljon enemmän harmia kuin hyötyä. Ei mitään papereita ensi kaudelle.
   
 15. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kuukkaan liittyy itselläkin tiettyä tunnearvoa, kun kaveri taistelee pää kainalossa menemään. Silti varsin usein kiinnitän huomiota siihen, että kaveri kierretään jalalla varsin helposti ja käsiä ei myöskään ole, ei jalkojakaan liian. Kaltevan kanssa molemmat vaihtoon.
   
 16. PasiAnssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Ensi kauden pakisto jos/kun Kuukka ja Kalteva heivataan

  Mäenpää-Honka
  Ikonen-Jokinen
  Lindroos-OP Viinikainen
  J.Viinikainen-Vainio

  Itsellä paistaa silmään että kokemusta tarvitaan ja paljon! Siellä on kaksi varmaa liigatason pakkia Mäenpää ja Vainio. Ikonen ja Jokinen pelasivat hyvän viime kauden mutta nyt taso laskenut. Viinikaisten ja Lindroosin suhteen olen toiveikas, mutta Hongasta en osaa sanoa pystyykö ensi kaudella nousemaan siihen rooliin mitä jo tälle kaudelle kaavailtiin.
   
 17. david Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Lainaus:
  Tällä kaudella olen viimeistään oppinut sen, että tutut nimet paidan selässä eivät meinaa yhtään mitään, vaan esitykset kentällä. Mä ottaisin ton listaamasi pakiston nytkin ennemmin kuin tän nykyisen Kalteva-Kuukka -koomailun. Puhumattakaan ensi vuonna, kun nuoret on kypsempiä.
   
 18. PasiAnssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Joo en tolla kokemuksella mitään yli 30v liigajyrää meinaa, vaan tämmöistä vähän päälle parikymppistä parin täyden kauden jossain muussa liigaseurassa pelannutta nuorukaista.
   
 19. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Jos Honka varataan ensi juhannuksena kovinkin korkealla varausvuorolla, niin pelaaminen JYPissä on hyvin epätodennäköistä. En laskisi ainakaan tällä hetkellä rosteriin, eli JYPiltä puuttuu kaksi top4-pakkia mikäli Kaltevan kanssa ei tehdä jatkoja.

  Joo, tiedän että Kalteva on ollut todella huono. Mutta viittaako tämä alavireinen alkukausi siihen ettei olisi täydessä kunnossa kun pakkeja tulee pätkäsopimuksilla sisään?

  Ja toiseksi, siellä on Mäenpää nyt ollut aika useinkin enemmän ja vähemmän rikki. Vainiollakin on sitä ongelmaa, Honka lähtenee.

  Vaikea nähdä että JYP saisi 2 top4-liigatason pakkia sisään tuosta noin vaan. Puhumattakaan kolmesta.
   
 20. Hongan otteiden pitää merkittävästi parantua, että olisi liigassa top4 pakki. Nyt ei sitä ole.
   
 21. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #45
  Hongasta pidettävä kiinni kaksin käsin vielä pari vuotta, ettei käy kuten Veinin kanssa. Joku Joel Sundkin pelasi JYPissä 100 peliä tehoin 0+1 joten annetaan Hongalle aikaa.
   
 22. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Ei paljon JYPin kädet siihen riitä, jos ja kun Pohjois-Amerikka vie.
   
 23. PasiAnssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp
  Jos Hongan taso ei reippaasti nouse, niin tuskinpa Amerikan maalle ainakaan vielä ensi kauden aluksi kelpuutetaan.
   
 24. Köpi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
  Lainaus:
  Eipä ne Julius Nättisenkään näytöt nyt kummoiset olleet liigasta kun lähti. Tai Julius Hongan.

  Jos varaava seura katsoo parhaaksi, että A.Honka tulee heti Pohjois-Amerikkaan, niin siinä ei paljon JYPillä ole sanomista. En kovinkaan paljon laskisi Hongan varaan kun ensi kauden rosteria katsellaan.
   
 25. spaceman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, #26, #15, #11, #45
  Lainaus:
  No se on eri juttu, mutta täällä ollaan kaveria laittamassa lihoiksi jo menevällä kaudella...