JYP kaudella 2013–2014 – uudet kuviot, tutut kujeet?

  • 467 099
  • 1 405

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Kyllähän tuo pakisto varsinkin Luoman tultua näyttää taas todella kovalta, ja vahvalta! Tosin, ei ole helppoa murtautua Akatemiasta tuohon pakkikalustoon muuta kuin loukkaantumisen kautta.

Kalteva, Luoma, Viitanen, Välivaara ja Näkyvä ovat käytännössä varmoja pakkikuusikon täyttäjiä. Tuota yhtä paikkaa tultaneen joko täyttämään ulkopuolelta, mutta en pane pahakseni vaikka Auvitulla ja Auvisella tuota viimeistä ruutua täytellään. Kovin liikkuva tai "vatanen"-taidokas kalusto ei ole, mutta ei sen sitä tarvitsekaan olla (eikä "vatasia" nyt kovin montaa edes maailmassa ole - ainakaan sellaisia, jotka SM-liigassa tulisivat pelaamaan, NHL-työsulkuja á la Karlsson lukuun ottamatta). Puolustuksen tulee osata puolustaa, ja kyllä tämän kauden alisuorittajilla (Välivaara, Näkyvä) on paljon parannettavaa kiekollisessa pelissään, ja uskon, että kummatkin on palautettu ns. maan pinnalle sen suhteen, millä tavoin seuraavaan kauteen valmistaudutaan. Ilmaiseksi ei mikään tule, ja en usko, että kummatkin tulevat ensi kaudella enää pudottamaan tasoaan - päin vastoin. Potentiaalia Näkyvällä on, ja Välivaaran tulee taas näyttää, miksi on maailmanmestari. Kalteva pelasi huippukauden, samaten Viitanen omassa roolissaan, joten en näe mitään syytä, mikseivät jatkaisi samalla linjalla.

Jos JYP vielä pakkikalustoaan täydentää, niin huhhuh. Yllättyisin kyllä, mutta mikäs siinä. Mahdollisten loukkaantumisten varalle ehkä joku olisi hyvä hankkia, tai sitten viimein antaa mahdollisuuksia myös Saloselle, Kankaanperälle tai Hietaselle, joista viimeksimainittu osoitti mielestäni hyviä otteita runkosarjassa. Virheitä saattoi tulla joo, mutta jotenkin oli mielestäni pelirohkein noista pelaajista. Ikonen yritti stunttailla Vatasta, ja osoitti kiekollista pelirohkeutta, mutta puolustuspäässä oli vähän ongelmissa. Auvitu ja Auvinen lienevät kuitenkin ne kaverit, jotka pelaavat kuusikossa alkukaudesta.

Joku kiekollinen pakkitaituri saa toki tulla, mutta näissä on aina omat riskinsä. Lepinessä piti olla jotain, mutta olikin sitten jotain muuta.

Summa summarum: Mikko Luoma, kyllä kelpaa. Dänks.
 

Theone

Jäsen
Luulen, että Sveitsi on Jarkolle mahdollinen suunta jos ei Kazan tee miehen kanssa jatkoa. Jos Kazan ja mahdollinen Sveitsi menee puihin on vielä mahdollisuus sille että Jarkko kuitenkin JYPissä ensi kaudella pelaa. Pieni mahdollisuus, mutta mahdollisuus kuitenkin.

Kovasti ovat tosiaan miestä Sveitsiin viemässä. Vaitoehtoina on mainittu myös jatko Kazanissa tai siirtyminen Latvian ylpeyteen. Oma veikkaus on, että 1+1 vuotisella pahvilla Sveitsiin ja sen jälkeen takaisin Jyväskylään.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Immonen sanoi tosiaan Keskarissa, että tuskin pelaa vielä ensi kaudella JYPissä. Jarkko kertoi myös neuvottelevansa Kazanin kanssa jatkosta, mutta totesi myös olevan mahdollista että pelaa ensi kaudella myös muualla kuin Venäjällä.

Veikkaan että jos ei jatka Kazanissa niin varmaan on kiinostunut JYP:ssä pelaamisessa, mutta raha-asiat nousee pinnalle, varmasti tietää oman arvonsa ja JYP:llä ei varmasti ole pistää ainakaan omasta pussista Immosen palkkaa kun joukkueen pelaajabudjetti taitaa jo nyt olla käytetty aika pitkälle jo, Perriinin palkkakin kun taitaa jo olla sen 300k luokkaa ja immosella jossain +400k todennäköisesti, ellei sitten pelaisi alennuksella, mutta silti varmaan Valtran tai jonkun muun pitäisi sponsoroida sopimusta, että Immonen täälä pelaisi. Hytönen, Pesonen, Tuppurainen ja kumppanit voisi olla vielä hinnaltaan, saatavilla, mutta heidänkin status on kuitenkin nykyään "tähtipelaaja" ja ei varmasti ole kovin halvalla saatavissa, Hytönen varsinkin varmasti nostanut palkkapyyntöään reilusti siitä millä täälä viimevuodet on pelannut.

Joukkue siis seuraavaa kautta silmällä pitäen pikkuhiljaa valmis, jotain täsmähankintoja varmaan kauden mittaa vielä voi tulla, mutta isoja kaloja tuskin. Ensikauden jälkeen kun Abidin, Hubacekin, Louhivaaran ja Perriinin sopimukset loppuu niin sitten varmaan näitä isompia paluumuuttajia voidaan hyvinkin nähdä.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Välivaara pelaa ensi kauden, löytyy listasta.
Auvitulla on sopimus ensi kaudesta. Julkaistu

En epäile lainkaan sitä, etteivätkö kyseiset pelaajat JYP-miehistöön kuuluisi, mutta haluaisin vielä tiedustella, missä tämän kaksikon ensi vuoden sopimuksille löytyisi vahvistus? JYP:in sivuilla en näe mitään näihin liittyen julkaistun, enkä kyllä muissakaan uutislähteissä muista nähneeni. Molemmathan löytyy kotisivujen pelaajalistasta, mutta niin löytyy myös mm. Kalle Koskinen.

Jatkoajan uutisissa puolestaan kerrotaan vain Välivaaran tehneen sopimuksen kevääseen 2013 saakka (uutiset 28.12.2009 ja 9.6.2011) ja Auvitun sopimuksessa olevan option kaudesta 13-14 (uutinen 16.1.2012), mutta päätöstä option käyttämisestä en ole nähnyt. Molempien kohdalla pelaajalistassa lukee 2014, mutta tiedä sitten tuon paikkansapitävyydestä, kun ainakaan mitään tiedotetta option käyttämisestä/jatkosopimusta en näe.

Kuten sanoin, uskon (ja toivon myös), että molemmat JYP-miehistöön kuuluu, mutta kiinnostaisi silti nähdä joku lähde varmistukseksi siitä, että Välivaara ja Auvitu JYP:issä jatkavat.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
JYPin ensi kauden runko hahmottui – sinetti Virtasen poislähdölle? - Kiekko - Keskisuomalainen

Vaikkapa tuosta Välivaaran osalta. Ja Auvitun option käyttö oli sitten mainittuna seuraavan aamun paperilehdessä.

OK, kiitos tästä. Juuri tuota samaa uutista taisin aikanaan käyttää omankin listaukseni lähteenä (tai sitten JYP:in sivujen tiedotetta), mutta ilman tuota jutun lopussa olevaa pelaajalistaa. Välivaaran sopimuksen tyypistä on ilmeisesti sitten aina vallinnut väärä tieto, ja Auvitun option käyttämisestä ei isompaa meteliä pidetty. Paperilehteä en ole mitenkään säännöllisesti päässyt lukemaan, mutta hyvä, että asian varmistit. Ja hyvä, että jatkavat.
 

Kynä

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sopimustilanne on kaiketi tänään 18.4. tämä:

Maalivahdit (4): Tarkki, Myllykoski, Rajaniemi, Perhonen

Puolustajat (10): Näkyvä, Kalteva, Luoma, Viitanen, Välivaara, Auvitu, Auvinen, Hietanen, Kankaanperä, Salonen

Hyökkääjät (18): Perrin, Abid, Hubacek, Wärn, Jaatinen, Louhivaara, Lahti, Löfman, Myttynen, Jääskeläinen, Ruohomaa, Salmio, Nenonen, Palve, Markkula, Nättinen, Roine, Antonen

Jätin Malmivaaran vielä tuohon Blues-huhuista huolimatta. Virtasen ja Sipiläisen huhutaan Jyväskylän jättävän taakseen, ja Koskinen lopetti. Avoinna on siis enää muutaman pelaajan tilanne tämän kauden rosterista. Jatkaako Välivaara? Tehdäänkö Auvitulle jatkosopparia, ja entäpä Boyce? Mikä on Sammalmaan tilanne?

Edit. Poistettu (toistaiseksi yhä sopimuksenalainen) Malmivaara listalta ja lisätty Välivaara ja Auvitu tarkennusten myötä.

Nyt säädin jotain hämärää. Sen siitä saa, kun leffaa katsellessa spämmää. Tämä piti hoitaa ihan muokkauksena, eikä suinkaan vastauksena itselle. No joo, jääköön nyt tähän tämä päivitetty tilanne, mutta pahoittelut itsetoistostani.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Puolustuksessa on tällä hetkellä riveissä jo 9 puolustajaa, joilla on liigapelejä vyöllään + vielä Kankaanperäkin. Olen lähes varma siitä, että tällä pakistolla lähdetään kauteen.

Onhan JYPin pakisto aivan huikealla tasolla, jos oletetaan, että se näyttää tältä:

"Maalinedustaosasto"

Mikko Luoma - Mikko Kalteva - Mikko Viitanen

"Jalalliset pakit" -osasto:

Yohann Auvitu - Kristian Näkyvä

"Hybridit"

Jyrki Välivaara - Henri Auvinen


Profilointi ja luokittelu toki puhuttaa, sinänsä vaikeaa laitella osaa näistä näin jäykästi kategorioihin. Pointtini oli kuitenkin nostaa esille, että JYPille on edullista se, että pakit eivät ole yhdestä puusta veistettyjä, vaan roolituksiin tulee tiettyä monipuolisuutta sekä Koskisen lähdön että Luoman paluun kautta.

Odotusarvoni pakiston osalta vielä suhteessa tähän kauteen muutamalla sanalla:

Mikko Luoma - parannus viime kaudesta, viivavastuuta, kovuutta, tasaisuutta
Mikko Kalteva - jopa -10% heikompi esitys kelpaa, pidä se tasosi :)
Mikko Viitanen - maalinedustan kuninkaan paikka on edelleen vapaa
Yohann Auvitu - nyt se tasonnosto "Vatasen" suuntaan, kiitos!
Kristian Näkyvä - nöyrästi peliä tekevän pakin roolin ykköseksi takaisin
Jyrki Välivaara - kunnian ja historian takia selvä tasonnosto
Henri Auvinen - 2 astetta eteenpäin, paikan vakiinnuttaminen

Unohdinko jo jotakin olennaista?

On vaikea uskoa, että pakistoon kaaduttaisiin ensi kaudella :=)

Jupa
 

laalki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Philadelphia Flyers
Epäilen ettei riitä. Ikä alkaa jo painaa ja 38v. mittarissa tänä vuonna. Muita senttereitä kun katselee niin Lahti ja Myttynen menevät tällä hetkellä kategoriaan 3. ja 4.kentän sentteri.

Laitetaan vaikka tänne ketjuun. Yllä oleva siis Perrinistä sanottua. Sanoisin, että runkosarjan syöttökuninkaan statuksella aivan selvä ykkössentteri. Pleijareissakin mun kiikareiden läpi katsottuna jaksoi painaa hyvin ja petasi paikkoja vaikka kuinka lättysyötöillään. Vieressä vaan kohkasi puukäsi Jaatinen, joka tarvitsee paikkoja/maali enemmän kuin Louhivaara ja pleijareissa sulanut Abid, jolta ei sitten myöskään paljon apuja tullut. Erkki on edelleen aivan huippusentteri liigaan.
 

Nypsi

Jäsen
Laitetaan vaikka tänne ketjuun. Yllä oleva siis Perrinistä sanottua. Sanoisin, että runkosarjan syöttökuninkaan statuksella aivan selvä ykkössentteri. Pleijareissakin mun kiikareiden läpi katsottuna jaksoi painaa hyvin ja petasi paikkoja vaikka kuinka lättysyötöillään. Vieressä vaan kohkasi puukäsi Jaatinen, joka tarvitsee paikkoja/maali enemmän kuin Louhivaara ja pleijareissa sulanut Abid, jolta ei sitten myöskään paljon apuja tullut. Erkki on edelleen aivan huippusentteri liigaan.
Nimenomaan näin. Jos vierellä olisivat olleet Tuppurainen ja Pesonen, olisivat Perrininkin pisteet olleet varmasti paljon paremmat pudotuspeleissä. Harmi kyllä tuo Abidin totaalinen sulaminen playoffeissa, jättää paljon kysymysmerkkejä ensi kauteen. En ainakaan itse haluaisi ensi kaudella nähdä Perriniä ja Abidia samassa ketjussa pudotuspeleissä, ellei kolmanneksi lenkiksi löydy jotain todellista vahvistusta. Varmasti valmennusjohdollakin on iso mietinnän paikka nimenomaan Abidin suhteen, miten hänestä saadaan ensi kaudella paras hyöty irti.
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Onhan JYPin pakisto aivan huikealla tasolla, jos oletetaan, että se näyttää tältä...
Tuota, tuota, tuota. Luoma tuli, Malmivaara lähti ja Koskinen lopetti. Itse en näe että kokonaisuuden kannalta mitään vallankumouksellista muutosta olisi tapahtunut. Luoma tuo tietenkin Malmiin ja Kalleen nähden lisää kiekollisuutta, mutta en näkisi Malmin lähtöä esim. alivoiman näkökulmasta katsottuna minään lottovoittona. Koskisen paikka menee ikään kuin nuoremmille - Auvinen, Salonen, Hietanen - ehkä sieltä löytyy seuraava läpimurto "vakikokoonpanoon". Tosin jos tänään alkais pelit, niin yksikään heistä ei pelaisi mikäli kaikki pakit olisi terveinä.

Jos Tyni ei yhtään kuseta, niin hyökkäys tulee vielä vahvistumaan, verrattuna kauteen 2012-13, which is nice. Toivoisin tosin esim. Nenoselle jotakin aivan käsittämättömän ihmeellistä läpimurtoa, vaikkapa tutkapariksi Perrinille, mättämään ylivoimalla yli 40 maalia ja toiset mokomat tasakentällisin. Tosin, jos vahvistuksia vielä tulee, niin taitaa kuitenkin mennä tutkapariksi Ruohomaalle Akatemiaan. Mielenkiinnolla odotan, pistääkö Virtanen tuon ketjujärjestyksen ja peluutuslogiikan ihan uusiksi, kun esim. vakipaikan nelosesta vuosia pitänyt Sipiläinen lähtee. Tehdäänkö nelosesta junnuketju, kuten useissa muissa joukkueissa on tapana? Vaikkei isoja muutoksia kokoonpanoon ole luvassa, paljon mielenkiintoista on tulossa - eikä tämä kausi ole vielä edes päättynyt! Tulis jo kesä ja menis ohi äkkiä.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuota, tuota, tuota. Luoma tuli, Malmivaara lähti ja Koskinen lopetti. Itse en näe että kokonaisuuden kannalta mitään vallankumouksellista muutosta olisi tapahtunut. Luoma tuo tietenkin Malmiin ja Kalleen nähden lisää kiekollisuutta, mutta en näkisi Malmin lähtöä esim. alivoiman näkökulmasta katsottuna minään lottovoittona.

Pitäydyn kannassani, että JYPin ensi vuoden pakisto näyttää kyllä loistavalta. Junnusektorilla odotan luonnollista kehitystä ja pappaosastolta takuuvarmaa suorittamista. Toki mitään dramaattista tähän kauteen ei tapahdu, näin en käsittääkseni väittänytkään.

Pointtini oli suunnata katseet hyökkäykseen, siellä terävimpään kärkeen. Tasainen on hyökkäyskalusto, mutta syömähammasosastolla on reikiä. Sinne kaikki paukut siis, jos joukkuetta vielä vahvistetaan.

Jupa
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan hyvältähän tuo joukkue alkaa näyttään, ehkä 1. korin laituri ja 4. korin sentteri olisi etsinnässä, jospa se Jonnen jatkaminen joukkueessa voisi olla vielä mahdollista. Puolustukseen tosiaan ei ilman loukkaantumisia taida ketään tulla.

1. Abid -Perrin - "Nenonen"/ vahvistus
2. Louhivaara- Löfman - Wärn
3. Jaatinen - Lahti - Salmio
4. Nenonen - Myttynen/ Ruohomaa -Jääskeläinen
Palve, Markkula + muut akatemian pelurit

Näkyvä - Kalteva
luoma - Välivaara
Viitanen - Auvitu
Auvinen - Salonen
+ Hietanen - Kankaanperä

Ihan hyvältähän tuo näyttää ja Löfman semmoinen jota myös voi varmaan kokeilla ykkösen laitaan jos esimerkiksi Myttysen tai ruohomaan pelit lähtee hyvin kulkemaan. Maalintekijää tuo joukkue huutaa ja takaa nuoremmilta toivoisi tasonnostoa.
 

McWerkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ihan hyvältähän tuo joukkue alkaa näyttään, ehkä 1. korin laituri ja 4. korin sentteri olisi etsinnässä, jospa se Jonnen jatkaminen joukkueessa voisi olla vielä mahdollista. Puolustukseen tosiaan ei ilman loukkaantumisia taida ketään tulla.

1. Abid -Perrin - "Nenonen"/ vahvistus
Miten olisi vaikka "Petr Hubacek?"
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Jos JYP vielä pakkikalustoaan täydentää, niin huhhuh. .

Tynin mukaan "puolustajien lista on näyttävä". Kertonee että sillä osastolla näillä mennään ja miksi ei mentäisi? Ei varmasti ensi kaudella(kaan) puolustukseen kaaduta.

Hyökkäyksestä Tyni kommentoi "Varmasti vielä jotain tapahtuu". Tutun ympäripyöreä määritelmä JYP-organisaatiossa.
Varmaan osaltaan tarkoitetaan Jonnen tilannetta tuossa, mutta kertoo myös siitä että jos JYPin raameihin sopiva palanen jossain vaiheessa markkinoille ilmestyy, sitä ei arastella Jyväskylään roudata.
 

Fordél

Jäsen
1. Abid -Perrin - "Nenonen"/ vahvistus
2. Louhivaara- Löfman - Wärn
3. Jaatinen - Lahti - Salmio
4. Nenonen - Myttynen/ Ruohomaa -Jääskeläinen
Palve, Markkula + muut akatemian pelurit

Jotain ton suuntaista lienee luvassa. Nenosen paikalle ykkösen keskelle lienee luvassa Hubacek, mutta siltikin JYP:n hyökkäyksessä on havaittavissa selkeä muutos. Enää ei alempia kenttiä miehitetä nolla nollaa pelaavilla puolustusorientoituneilla ollisipiläisillä, jotka jaksavat nöyrästi tehdä omaa duuniaan vaikka maailman tappiin asti. Nyt lienee luvassa kolmos- ja neloskentät, jotka eivät keskity pelin rikkomiseen vaan pyrkivät myös itse aktiivisemmin rakentamaan peliä. Alempiin kenttiin on myös tarjolla hyviä nuoria pelaajia, joista on tähän rooliin.

Hyvältä siis näyttää JYP:n hyökkäys. Ilo nähdä myös pitkästä aikaa nuorten pelaajien läpimurto JYP-hyökkäykseen.
 

Hyytiäinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KeuPa & Ottawa
Enää ei alempia kenttiä miehitetä nolla nollaa pelaavilla puolustusorientoituneilla ollisipiläisillä, jotka jaksavat nöyrästi tehdä omaa duuniaan vaikka maailman tappiin asti. Nyt lienee luvassa kolmos- ja neloskentät, jotka eivät keskity pelin rikkomiseen vaan pyrkivät myös itse aktiivisemmin rakentamaan peliä. Alempiin kenttiin on myös tarjolla hyviä nuoria pelaajia, joista on tähän rooliin.

-Totta puhut! Mielenkiintosta että perinteisistä vänttisistä ja sipiläisistä on enää jäljellä Jääskeläinen ja piste-ennätyksensä tehnyt Miika Lahti.

Toisaalta näin voidaan paremmin hyödyntää Akatemiaa kun pelaajia voi käyttää kolmeen ketjuun. Mielestäni Palveen ja Roineen tyyppiset kaverit ei kuulu perinteiseen nelosketjuun. Ja Akatemian hyödyntäminen on tärkeää koska joukkueen olemassaolo on taloudellisesti muutenkin kyseenalaista.
 

sean

Jäsen
Hyvältä näyttää ensi kauden joukkue. Tuohon vielä kunnon ykköskentän pyssy Perrinin viereen, olisin todella tyytyväinen. Isompi usko minulla tähän porukkaan on, kuin mitä viime syksynä kauteen lähdettäessä. Tälläkin porukalla olisin kauden valmis aloittamaan, toki yhtään loukkaantumista ei tämä miehistö kestäisi.

Ihmetyttää puheet Perrinin rittämättömyydestä ykkössentteriksi. Ei tässä sarjassa montaa Erkin tasoista pelaajaa ole, saati parempaa. Lahti myös minusta tuntuu olevan jopa (aliarvostettu) meidän omien keskuudessa. Itselle tulee edelleen mieleen muuan Hytönen joka nostessaan kakkkossentteriksi paukutteli parina ekana kautena 30p kausia ja siinä sivussa tuli se seuran ensimmäinen Mestaruuskin taskuun. Kolmenkymmenen pisteen Lahti ei kelpaa kakkosen keskelle, mutta kakkosen laitaan kelpaa monille 7+5 pisteen Max Wärn. ?
 

Marcus Juslin

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kolmenkymmenen pisteen Lahti ei kelpaa kakkosen keskelle, mutta kakkosen laitaan kelpaa monille 7+5 pisteen Max Wärn. ?
En nyt jaksa kaivaa statseja, mutta kyllähän merkittävä osa noista pisteistä tuli Perrinin kanssa pelatessa ykkösylivoimassa - tosin ei niin merkittävä, etteikö Lahti kehuja ansaitsisi. Oma mielipiteeni kuitenkin on, ettei Rami eikä Mallu kumpikaan oikein täytä mestaruusjoukkueen kakkosentterin saappaita. Riippuu tietenkin siitä, mitä näillä ketjujen numeroilla tarkoitetaan, millaista kokonaispakettia ketjujen suhteen rakennetaan, millaisella pelikirjalla mennään jne... Vaikea sanoa, kun ei tiedä mitä Virtasella on mielessä. Mutta jotenkin ajattelee, että todennäköistä kuitenkin olisi, että tehtävä Opan ja Mallun välissä jatkuu - jos se merkitsee kakkossentterinä olemista, niin varmaa on se, että sitten sinne tulee ihan kohtuullinen kolmosketju: Löfman, Jaatinen/Hubacek, Myttynen, julkaisemattomat (ulkomaalais-)vahvistukset, Nenoset sun muut...
 

sean

Jäsen
En nyt jaksa kaivaa statseja, mutta kyllähän merkittävä osa noista pisteistä tuli Perrinin kanssa pelatessa ykkösylivoimassa - tosin ei niin merkittävä, etteikö Lahti kehuja ansaitsisi.

No eikös tämä puolla sitä, että lahdelta voi tasokkaiden laitureiden kanssa odottaa tehoja?. Wärn taas ei saanut mitään aikaan, vaikka sai kokeilla myös Perrinin vierellä pelaamista.
 

dafjkl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos ja JYP
No eikös tämä puolla sitä, että lahdelta voi tasokkaiden laitureiden kanssa odottaa tehoja?. Wärn taas ei saanut mitään aikaan, vaikka sai kokeilla myös Perrinin vierellä pelaamista.

Niin no ehkä kuitenkin olisi syytä huomata sekin, että Wärn oli pudotuspeleissä JYPin tehokkaimpia miehiä ja vielä loistava puolustussuuntaan. Niitä miehiä jotka on keväällä parhaimmillaan JYP tarvitsee jatkossakin. Abid ja Wärn olivat kuin vastakohtia. Toinen loisti loka-marraskuussa, toinen keväällä
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Robin Alvarezia huhuillaan nyt myös Jyppiin. Saa nähdä mikä seura isokokoisen ruotsalaisen lopulta nappaa, uskon ja toivon myös Toivolan olevan pojan perässä.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Robin Alvarezia huhuillaan nyt myös Jyppiin. Saa nähdä mikä seura isokokoisen ruotsalaisen lopulta nappaa, uskon ja toivon myös Toivolan olevan pojan perässä.

Missä? Ja miten niin myös? En oo kuullukaan tuollasesta ukosta, sukunimi on toki tuttu.

Edit: nimi oli mainittu siirtohuhuissa.
 

Powerage

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks
Missä? Ja miten niin myös? En oo kuullukaan tuollasesta ukosta, sukunimi on toki tuttu.

Edit: nimi oli mainittu siirtohuhuissa.

Siirtohuhuketjussa oli joku linkki ruotsalaiselle sivulle, jossa oletettavasti kerrottiin miehen halukkuudesta siirtyä Suomeen.
Tämän jälkeen siirtohuhuketjussa Ässät ja TPS-kannattajat heittivät muutaman viestin tyyliä "meille kelpaisi".
Parin tunnin päästä tälle edellä mainitulle sivulle ilmestyi kommentti sekä miehen Tepsiin että Ässiin siirtymisestä ja myöhemmin vielä JYPistä vastaava.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös