JYP-KalPa to 20.10.2005

  • 10 712
  • 79

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Hegemoniaottelu, paikalliskamppailu, JYP-KalPa.

Huomenna Hippoksella siis kohtaavat kauden avauksessa vastakkain olleet rakkaat viholliset, JYP ja KalPa. Kauden ensimmäisen kohtaamisen JYP vei nimiinsä rankkareiden jälkeen 6-5, jossa ratkaisevan maalin laukoi Miikka Männikkö. Tuon ottelun jälkeen paljon on tapahtunut ja KalPakin on matkan varrella vahvistunut parilla pelaajalla. KalPan peräpäässä mielenkiinto kohdistuu Samuli Suhosen ja Juha Alastalon lisäksi myös kanukkivahvistus Kyle Rossiteriin, joka tuo kovuutta kuopiolaisten puolustukseen. Mielenkiintoinen nimi on myös Ilveksestä vast´ikään Kuopioon takaisin siirtynyt hyökkääjä Simo Vidgren. Lisäksi mainittakoon hyvin kautensa Kuopiossa aloittanut ex-Jukuri Mikko Hakkarainen, maaliahne Tomas Kurka, vikkeläkinttuinen Kasper Kenig, sekä pieniä heräämisen merkkejä osoittanut Sami Salonen.

JYPiltä sivussa ottelusta ovat edelleen Tommi Nikkilä (polvi), Henrik Forsberg (olkapää), Tuomas Mikkonen (nivunen) ja Valtteri Tenkanen (selkä). KalPalta ottelusta sivussa saattavat olla ainakin Olli-Pekka Komulainen (käsi), Tatu Miettinen (virussairaus?) ja Jermu Pisto (selkä).

Joukkueiden viisi edellistä ottelua:

JYP:
06.10.2005 - Pelicans-JYP 2-4
08.10.2005 - JYP-Kärpät 2-3
13.10.2005 - Tappara-JYP 1-2 rl
15.10.2005 - TPS-JYP 2-3 ja
18.10.2005 - JYP-Lukko 3-2 ja

KalPa:
06.10.2005 - KalPa-TPS 5-7
08.10.2005 - KalPa-SaiPa 0-1
13.10.2005 - Ässät-KalPa 3-1
15.10.2005 - Pelicans-KalPa 2-3
18.10.2005 - KalPa-HPK 0-4
 

Mustis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
Vaikka ennakkoon JYP on SELKEÄ ennakkosuosikki, niin en usko että tästä pelistä pisteet helposti JKL:n jää. Toivotaan yhtä jännittävää ja viihdyttävää peliä kuin kauden avauksessa ja tällä kertaa KalPan voittoa. Kalpa vie 1-3...
 

Hack

Jäsen
Joko nyt tulisi ne kolme pistettä? Viimeisessä kahdessa ottelussa ollaan onnistuttu tyrimään tavallisella peliajalla johto. JYP on mennyt peräti 7 ottelussa jatkoajalle, mutta huomenna uskon JYP:n vievän 3 pisteen voiton. Kalpalla on kuitenkin varsin heppoinen materiaali ja varsinkin puolustuksessa on suuria ongelmia. Joukkueelle on mennyt keskimäärin 4,6 maalia ottelua kohden omiin ja silloin on jo vaikeata voittaa. Kalpa on tehnyt keskimäärin 2,4 maalia ottelussa. Tosin ensimmäisessä ottelussa Kuopiossa JYP:n puolustus oli välillä aika ulapalla vikkelien Kalpa-hyökkääjien kanssa. Toivottavasti JYP:n puolustus on tiiviimpi huomenna.

Noh, jos tulosvetoon laittaisi JYP:lle 5,6 ja Kalpalle 0,1.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Perinteikäs paikalliskamppailu luvassa siis Hippoksellakin, pitkästä aikaa! KalPahan on tosiaan ainut joukkue, joka on tällä kaudella pystynyt ylivoimalla (5-4 tai 4-3) pystynyt kiekon JYPin reppuun toimittamaan, ja teki sen vieläpä kahdesti. Tästä pelistä kuitenkin tilanne on muuttunut melkoisesti, ainakin JYPin alivoima ja ennenkaikkea koko viisikon puolustuspeli on aivan toisella mallilla. Tähänkin pitää kuitenkin todeta se ikuinen viisaus, että minkäänlaiseen leijumiseen ei kotijoukkue ella ole varaa huomennakaan.

Joko Lawsonkin onnistuisi maalinteossa? Virtanen palasi maalien tielle eilen Lukkoa vastaan, ja myös Alanen onnistui. Jatkavatko siitä mihin jäivät? KalPan ehdoton ykköspyssy Kurka tulisi pitää jotenkin aisoissa. Toivotaan että Sinkku jatkaa maalissa, sen verran mahtavassa vireessä mies on. Toisaalta ei välttämättä olisi hassumpi paikka antaa Ahlqvistille mahdollisuus näyttää taitonsa liigassa?

Kyllähän tästä olisi se KOLME pistettä otettava, eli jospa välillä voitettaisiin varsinaisella peliajallakin. Tulosvetoon heittäisin jotain JYP 4,5 - 1,2 KalPa.
 

crosby

Jäsen
Suosikkijoukkue
kalapa
Varokaa vaan, HPK:ta vastaan oli tasaista peliä ensimmäiset kaksi erää, kunnes kolmannessa katkesi taas kamelin selkä ja tuli rökäletappio. Jos kalpa saa ensimmäisen maalin ja toivottavasti vielä toisenkin, ja jotenkuten pystyy roikkumaan mukana, niin tiedä vaikka mitä tapahtuisi. Kalpan suurin ongelma HPK:ta vastaan oli hyökkääjät eikä puolustajat, saas nähdä miten JYP:iä vastaan.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Väkeä lienee huomenna paikalla ihan kivasti, ainakin Lippupalvelusta oli hyvin hankala saada enää lippuja istumapaikoille.
Noh esitykset ovat olleet sitä luokkaa, että jopa gloryhunterit kauempaakin voivat saapua. Ai niin, meidän ykkössentteri on muuten nyt Tero Koponen eikä Arsi Piispanen..

Illan raitapaita on muuten hyllytyksestään irti päässyt Jari Levonen.
 

wade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp ,Maple Leafs ,Blackburn Rovers
Jaahas 3:a pistettä pukkaa ja ainoa mikä tuon voi estää on pelaajien korvien väli. Sen verran suuri materiaaliero tälläkertaa Jypin hyväksi on, että kaikki muu paitsi selkeä 3-pisteen voitto on pettymys. Wallinheimo jatkakoon maalilla ja Ahlqvistin voi sitten pistää maaliin jossain ennakkoon hävityssä pelissä. Alivoima putki tuskin kalpaa vastaan katkeaa, mutta josko YV toimisi. Pitkävetoon 1 ja tulosvetoon Jyp 4-6 ja Kalpa 0-2 maalia.
 

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Hack kirjoitti:
Kalpa on tehnyt keskimäärin 2,4 maalia ottelussa.
Pienillä marginaaleilla mennään, JYP on tehnyt 3 maalia/ottelu. 4-4 tilanteesta lähdetään kolmanteen erään ja kumman pää kestää, voittaa ottelun. Jatkoaikakaan ei ole poissuljettu. Puolustuksen heppoisuudesta Hackin kommentti koskien KalPaa oli kuin kausiennakosta koskien JYPiä. Jostain syystä se kuitenkin on toiminut vähintäänkin hyvin, joskin eräät ns vahvemmat seurat ovat kulkeneet murheiden laaksossa ja siellä kohdanneet JYPin ja pistepotti on niiltäosin parempi kuin olisi odottanut. Hyvä niin. Wallinheimo voi olla tuomarin erityistarkkailussa, joten pientä harkintaa noihin show-liikkeisiin, jottei kolmas kymppi ja siitä seuraava huili tule saman tien.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
wade kirjoitti:
Jaahas 3:a pistettä pukkaa ja ainoa mikä tuon voi estää on pelaajien korvien väli. Sen verran suuri materiaaliero tälläkertaa Jypin hyväksi on, että kaikki muu paitsi selkeä 3-pisteen voitto on pettymys.

Vaikka sarjataulukko kertookin Jypin mainion alkukauden niin ei se materiaaliero niin järisyttävä ole, ainakaan rostereita vertaamalla. Jännä että 1/4 pelattu ja mistä alkuasetelmista lähdettiin (molemmat ennakoitiin häntäpäähän) niin jypin materiaali on ylivertainen? Alatalolle nostettava lakkia!

No ei mitään, KalPa pinnistelee, Jyp vie kuitenkin pinnat maalein 4-2!
 

MVD

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, HIFK, Dallas Stars & Liverpool
Enpähän heitä vielä kirvestä kaivoon, kovat on nimittäin haaveet meikäläisellä huomista koskien. Toivon voittoa, tasuriin olen tyytyväinen, itse asiassa en edes tappiosta suutu ja mustaksi muutu jos maalihanat saataisiin taas auki. Kyllä niin saamaristi risonut viime aikoina toi maalinteon tuska, varsinkin kotosalla.
MIKSI EI MENE ! !

Ja vaikka minkä väristen lasien takaa tuijotan niin saattaa tulla tappio huolimatta hyvistä peli esityksistä viime aikoina, toivon kovasti olevani väärässä. Kummiskin töitä saa tehdä kauhean määrän 1-2 maalin eteen. Normaalia enemmän nimittäin. Onni saisi muutaman kerran pölähtää paikalle ja tarjota auttavaa kättä :)

7-5 / 3-4

Luostarinen kentällä ! !
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Köpi kirjoitti:
Väkeä lienee huomenna paikalla ihan kivasti, ainakin Lippupalvelusta oli hyvin hankala saada enää lippuja istumapaikoille.

Ööh? Kaikille paikoille on saatavissa istumapaikkoja reilusti kuten kaikissa aiemmissakin peleissä.

JYP:lle selvä kotivoitto, veikkaan 7-1 tai 8-2.
 

Nshr

Jäsen
Groove Armada kirjoitti:
Ööh? Kaikille paikoille on saatavissa istumapaikkoja reilusti kuten kaikissa aiemmissakin peleissä.

JYP:lle selvä kotivoitto, veikkaan 7-1 tai 8-2.

Itsekin kävin lippuja tänään selvittämässä ja kassala sanottiin, että muutamia hajapaikkoja löytyy.

Otteluun. Kaiken järjen mukaan JYP ottaa helpot pisteet, mutta KalPalla ei ole mitään hävittävää.
Kuten jo Jatkoajan otteluennakossa kerrotaan, voi KalPa lähteä vapautuneesti Hippokselle ilman paineita.

Mikäli Kapanen jatkaa hyviä otteita, tulee kotijoukkueelle hikinen iltapuhde. Wallinheimo jatkanee JYPin veräjällä.
 

avt84

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Paikallispelin huumaa

Tänään torstaina sitten rakkaat kiistakumppanit ottavat - toistamiseen tällä kaudella - yhteen. Ensimmäinen, näiden joukkueiden osalta kauden avannut ottelu Kuopiossa päättyi JYP:n niukkaakin niukempaan 5-6 -voittoon, ja sekin tuli vasta rangaistuslaukauksien jälkeen. Kyseinen peli oli melkoista koohottamista puolin ja toisin, uskon että nyt nähdään jo paljon kypsempää peliä kummaltakin joukkueelta. En jaksa uskoa, että avausottelun kaltaista maalimäärää nähdään.

JYP on pelannut alkukauden reilusti yläkanttiin, josta - kuten nimimerkki Brent Sapergia mainitsikin - suuri kunnia kuuluu joukkueen päävalmentaja Alatalolle. Ainakaan paperilla joukkueen materiaali ei KalPan vastaavaa juurikaan parempi ole. Pitäähän vähintään se yksi klishee viestissä olla: uskon maalivahtien olevan illan ottelussa suuressa roolissa. KalPan maalilla Kimmo Kapanen on alkanut viime peleissä löytää sitä tarvittavaa varmuutta, sitä, jota alkukauden otteista puuttui. JYP:n maalilla torjunee sen sijaan hyvinkin persoonallinen maalivahti Sinuhe Wallinheimo, joka on ilmeisestikin pelannut suhteellisen hyvin. Kuopiossa pelatussa ottelussa kuitenkin miehen otteista paistoi jonkin asteinen hermostuneisuus - liekö sitten kyseessä ollut vain kauden ensimmäisen ottelun tuoma jännitys.

Tunnelmaa tuskin tulee ottelusta puuttumaan, sillä jyväskyläläisyleisön lisäksi ottelua seuraamaan suuntaa bussilasteittain* KalPa-faneja. Toivottavasti yleisö näkee viihdyttävän jääkiekko-ottelun, jonka määritelmä löytyisi tietosanakirjasta mieluummin otsikon "Maalintekopelit", eikä niinkään valitettavan nykysuuntauksen mukaan otsikon "Maalinestopelit" alta.

* Ei-niin-vakavasti otettava tamismi.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
KalPa
Mielenkiintoinen peli juupa juu. Ennnen kauden 1. peliä väännettin tällä palstalla kättä siitä, kumpi on parempi, Sinuhe Egyptiläinen, vai Kimmo Kapanen. Noh se asia on ainakin kuopilaisille tullut selväksi. Siinä kisassa Mika Waltari on vienyt kauden 1. neljänneksen lukemin 7 - 0.

Hippos on aina ollut paha paikka KalPalle. Eipä juuri ole pisteitä Kuopioon tuotu. Näin ainakin muistelisin. (Jyväskylän serkut aina kuittailleet). Ennen kauden alkua pidin Jyppiä vain hiukan KalPaa parempana, mutta hippoksen pojat on takoneet aivan hurjaa tulosta. Onnittelut siitä Jyväskylään. Kyllä se aina tuo lisää hiilihappoja limsaan, kun joku "pienistä" jyrää.

Illan peli päättyy lukemiin 1-8 .
 

Koeoe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jameson
Koeoe katsoo kristallipalloon:

varsinainen peliaika 0-0, jatkoajalla KalPa alivoimalla voittoon.

Kristallipalloni ei ole vielä koskaan erehtynyt (tosin ostin sen vasta eilen ja tämä on ns. neitsytkatsaus).
 

Mike Bossy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valtra & Massey Ferguson
Tästä ei varmasti moni JYP-kannattaja odota enempää eikä vähempää kuin kolmea pistettä. Tiistainen esitys Lukkoa vastaan oli kuitenkin kahden viimeisen erän perusteella sen verran heppoinen että täyden päivätyön saa JYP tänään ttehdä jotta pisteet Jyskälään jäävät. Kalpa on viimeisestä viidestä ottelusta voittanyt vain Pelicansin ja turpaan on saanut TPS:ltä, SaiPalta, Ässiltä ja HPK:lta. JYP on voittanut Pelicansin, Tapparan, TPS:n ja Lukon. Kolme näistä voitosta on tullut rankkareilla tai jatkoajalla.

KalPa on päästänyt paljon omiin alkukaudesta ja nyt olisi JYPin aika vähän availla maalijänteitään viimesimpien nuhjausten jälkeen. Jos taas Sinuhe pystyy parhaimpaansa ja puollustus on vahvana voi luvassa olla selkeä voitto

Maaliveikkaus:
JYP: 5-6
KalPa: 0-2
 

Korppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nyt olisi sitten tilaisuus ottaa se semmoinen kolmen pisteen voitto.
Vähempään ei ole mitään syytä tyytyä, varsinkaan nyt kun vastustaja on heikompi kaikilla osa-alueilla. Niinpä.. Yksittäisissä otteluissa voi tietysti tapahtua mitä tahansa. Uskoisin silti että homma hoituu JyPin hyväksi tarkan puolustuspelin kautta. Ei mitään maalijuhlia, eikä nolla-nollaa. Veikkaanpa että lopputulos on 5-1.
 

kaksyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
JYPin alkukauden otteita seuratessa on tullut useampaan otteeseen tuumailtua, miten pitkään noste kestää? JYPin kausihan on toistaiseksi mennyt täydellisyyttä hipoen, kun huomioi ennakko-odotukset ja vertaa sitä joukkueen pistepussiin sekä sarjasijoitukseen.

Yksi kummallisuus on ollut JYPin alivoima, joka on kestänyt yhden miehen alivoimat ensimmäistä KalPa-ottelua lukuunottamatta, ja kahden miehen vajauksellakin alivoima on kestetty yhtä poikkeusta lukuunottamatta.

JYPin ottelut ovat menneet peräti seitsemän kertaa jatkoajalle, viidesti ratkaisua on haettu rangaistuslaukauksista. Tässä piileekiin kolikon kääntöpuoli: jokaisessa näissä ottelussa joukkue on menettänyt vähintään yhden täydestä pistepotista.

Jossakin vaiheessa realiteetit tulevat vielä vastaan. Aina ei alivoiman taika tule toimimaan, sillä tuuriakin tuollainen saldo jo paljon sisältää. Tiukat ottelut eivät välttämättä aina jatkossa käännykään JYPille, jonka otteluista yhdeksän on ratkennut maalin erolla.

Mutta onko se päivä tänään, jolloin JYP kompastuu, taiat raukeavat ja pisteet nappaakin vastustaja?

JYPiä vastaan luistelee tänään KalPa, jolla tilanne on ollut viimeaikoina liki päinvastainen. Tiukat ottelut ovat menneet vastustajan hyväksi lähinnä joukkueen tehottomuuden vuoksi. Ketsuppipullo odottaa avautumistaan.

KalPan puolustuspelaaminen ja alivoima on ottanut alkukaudesta selkeitä harppauksia eteenpäin. Myös maalivahtipelaaminen alkaa lähestymään sitä tasoa, mitä ennen kautta odotettiin. Kapanen on antanut joukkueelle mahdollisuudet pisteisiin, mutta vastaavasti joukkueen viimeistely on ontunut pahasti. Alkukaudella tehokkaasti toiminut ylivoima on ollut vaikeuksissa, eikä toivottua jälkeä ole syntynyt.

KalPalla on ottelussa kaikki mahdollisuudet voittoon. Voi hyvinkin olla, että vastustajan paitaan on alkanut loistokkaan alkukauden jälkeen hiipimään hyvänolontunne, ja ennakkoluulottomasti pelaava sarjanousija voi päästä rokottamaan. Maalin makuun päästessään KalPalla voi avautua viime aikoina vaivannut takalukko ja maaleja voi syntyä useampi samaan nippuun.

JYPin puolella on rutiini ja alkukaudella pönkittynyt itseluottamus. KalPan turmaksi on monesti tällä kaudella koitunut vastustajan pari nopeaa maalia samaan syssyyn, ja tämä varmasti on Alatalon tiedossa.

Pidän silti sormet ristissä hienoisen yllätys-kakkosen puolesta.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Yllätys yllätys. Urheilulehden sihvonen analyysissään hakee tähän matsiin ristiä X . Jokainen piste on voitto KalPalle tällä kaudella, joten pistekin riittäisi. Sihvosen analyysi ei ole mikään absoluuttinen totuus, mutta kovalla rosentilla hän on onnistunut noissa analyyseissään. Tuokoon tämä siis hiukan toiveita yhdestä pisteestä.
 

spaceman

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #26, #15, #11, #45
Tässä on kotijoukkueella näytön paikka. Vastassa Jypillä _sarjasijoitukseltaan_ selkeästi heikompi joukkue (rosterithan me kaikki tiedetään, ei mopolla mahdottomia jne.), joten selkeä kolmen pisteen voitto olisi ennakkoon ajatellen tarjolla. Parhaiten voittoon päästään kun pelataan normaali avauserä (2-0, selkeä yliote vastustajasta) ja sitten loppuaika alivoimalla niin se on siinä. Tasakentällisin kun tuo puolustus ei ole ihan niin timanttia ollut.

Jypistä kannattaa seurata seuraavia yksilöitä ... tai kai se on se joukkue tällä hetkellä joka on vahva. Jos johonkin kuitenkin kiinnittää huomiota niin nelos/ykköskenttään eli Koponen-Grünn-Louhivaara. Ihme-Alatalo kehittää kenestä tahansa kuningaspelaajan (viimeistään siinä vaiheessa kun pelaaja siirtyy HIFK:hon... Janne on kone!).

Parantamista Jypillä riittää ylivoimassa, sitä on saatu ihan tarpeeksi harjoitella. Sellainen varmuus kiekon ylöstuonnista puuttuu. Mutta samapa tuo, jokainen peli päättyy kuitenkin 3-2 Ja. riippumatta pelitapahtumista noin yleensä. Toivotaan silti herkkäpillistä kaveria tuomaroimaan ottelua.

JOS se tappio nyt jostain syystä sattuisi tulemaan niin mieluummin sitä Kalpalle häviää kuin jollekin kärkijoukkueelle, eipähän taistella samoista sijoista kuitenkaan loppupeleissä.
 

H2O2

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
spaceman kirjoitti:
JOS se tappio nyt jostain syystä sattuisi tulemaan niin mieluummin sitä Kalpalle häviää kuin jollekin kärkijoukkueelle, eipähän taistella samoista sijoista kuitenkaan loppupeleissä.

Tähän on kyllä pakko kommentoida että juuri niissä loppupeleissähän KalPa ja Jyp tulevat taistelemaan samoista sijoituksista. Vaikka synnyinkaupunkini joukkueesta onkin kysymys, en usko Jypin lennon kovinkaan kauaa kestävän. (STT:n uutista lainaten; Hurrikaaniaikaa on jäljellä vielä kuusi viikkoa) Epäilenkin että niiden loppupelien aikaan joukkueet ovat sarjataulukon peräkkäisillä sijoilla.

Illan ottelu tulee jo kuvastamaan tätä loppupelien asetelmaa ja pisteet menevät jakoon. Avausottelun asetelma vaan kääntyy toisin päin ja kaksi pistettä matkaa Kuopioon. Maalimääriä en tässä ennusta, ettepähän tule pudottamaan tulosvetokerrointani.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
spaceman kirjoitti:
Parantamista Jypillä riittää ylivoimassa, sitä on saatu ihan tarpeeksi harjoitella. Sellainen varmuus kiekon ylöstuonnista puuttuu. Mutta samapa tuo, jokainen peli päättyy kuitenkin 3-2 Ja. riippumatta pelitapahtumista noin yleensä. Toivotaan silti herkkäpillistä kaveria tuomaroimaan ottelua.
Parantamista JYPillä riittää myös johtoasemassa pelaamiseen. Jotenkin tuntuu että viimeistään kolmannessa erässä käy jätkillä puntti tutisemaan, mutta sekin paikataan jatkoajalla tai viimeistään rankkareissa. JYPin pitää pystyä ottamaan niitä kolmen pisteen voittoja. Muuten tulee joukkueita takaa ohi ja jos JYP meinaa tosissaan taistella näistä hyvistä sijoituksista niin ei parane enää hävitä sitä yhtä pistettä.

JYP ei pystynyt ottamaan Lukolta kolmea pistettä. Saatiin vaan kaksi. Toki sekin on huomattavasti parempi kuin ei ollenkaan pisteitä. Nyt olisi siis KalPa vastassa ja ne kolme pistettä olisi entistä tärkeämpi saalistaa. KalPa on onnistunut ottamaan muutaman yllätysvoiton ja hyvä niin. Sitä yllätystä ei toivottavasti tänään tule. Rossiter on mielenkiintoista nähdä. Onko kaveri juuri sellainen "Mulle ei vittuilla"-tyyppi maalin edessä ja mitkä ovat miehen kiekolliset taidot? Näkisin että jos Jyri Marttinen jatkaa samanlaista peliä mitä pelasi Lukkoa vastaan niin tässä olisi yksi taistelupari. Virtanen-Kurka ja Wallinheimo-Kapanen ne kaksi muuta paria. Mielenkiintoinen ottelu varmasti tulossa.

Niin, tänään pilliin viheltelee Levonen.
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Rutiini ratkaisee

Eli Eläköön! se "pieni" ero joka joka Jypillä ja KalPalla on rutiintasojen välillä. Tällä kaudella Jyppi on oppinut jääkiekon ehdottomasti vaikeimman asian eli kääntämään maalin tappiot maalin voitoiksi ja mikä parasta tästä on tullut rutiinia!
Kun taas toisaalta jos KalPa pelaa vain rutiinitason pelin, se häviää sen aivan varmasti.
Tätä taustaa vasten olen todella pahasti pettynyt jos KalPa vie edes pisteen mukanaan, puhumattakaan nyt siitä että voittasivat. Vaikka joukkueiden rosterit saattavat vaikuttaa samantasoisilta, tosiasia on että voittaakseen Jyväskylässä KalPan täytyy pystyä huippusuoritukseen, kun Jypille riittää "rutiinisuoritus" KalPan voittamiseen.
 

Leiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SuKiKa
Joukkueiden kokoonpanot tänään (www.sm-liiga.fi):

JYP:

Maalivahdit:
Wallinheimo (Ahlqvist)

1. kenttä:
Grünn-Koponen-Louhivaara
Koivu-Salmu

2. kenttä:
Alanen-Piispanen-Virtanen
Kovanen-Huczkowski

3. kenttä:
Lawson-Lahti-Männikkö
Marttinen-Niskavaara

4. kenttä:
Ju Jääskeläinen-Hytönen-Ja Jääskeläinen
Vaarasuo-Riska (13. hyökkääjä)

KalPa:

Maalivahdit:
Kapanen (Luostarinen)

1. kenttä:
Tuppurainen-Salonen-Kurka
Suhonen-Alastalo

2. kenttä:
K Kenig-Hämäläinen-Vidgren
Rossiter-Kuusisto

3. kenttä:
Kuuluvainen-Hakkarainen-Ahosilta
Kuronen-Savolainen

4. kenttä:
Kekäläinen-M Kenig-Huohvanainen
Saavinen-Kaartinen (13. hyökkääjä)
 

Brian Glough

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
Tasainen peli tulee vaikka Jyväskylässä tuudittaudutaan taas helppoon voittoon.

Jossakin vaiheessa Jyväskylässäkin repsahtaa (muukin kuin kolmas erä). Toivotaan että se käy tänään. Veikkaan rohkeasti tasuria. Jatkoajalla kai Jyp taas vienee.

Toivon kalakukoille parempaa viimeistelytaitoa tälle illalle. Puolustus onkin jo petrannut ihan ensimmäisistä peleistä. Mutta rutiini puuttuu. Näinhän se on. Seuratkaa Simo Vidgreniä. Kehittyvä yksilö.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös