JYP - Kärpät la 8.10.2005

  • 8 721
  • 70

PES

Jäsen
Suosikkijoukkue
ACO, Kärpät, ManC, R.Nadal, Ronnie O'Sullivan
Hieman nihkeästi on kiekkokausi lähtenyt käyntiin. Aaltonen on valitettavasti poissa kokoonpanosta, mutta Junnila saa tänään näyttöpaikan nelosessa tosin. En usko, että kärpät helpolla tulee pisteitä jypille luovuttamaan, mutta toisaalta eipäs tuo mikään ihme olisi menneiden otteluiden perusteella.
Jos kärpät pelaa omalla tasollaan niin silloin jyppiä voidaan viedä, mutta jos jyp napsauttaa muutaman maalin alkuun niin illasta tulee pitkä. Varsin ympäripyöreää siis ja lopputulosta on hyvin vaikeata lähteä veikkailemaan. Laitan silti tulosvetoon kärpille 1-2..

Kävi miten kävi niin hienosti on jyp aloittanut kauden ja toivottavasti samanlainen meininki jatkuu myös pitkälle kevääseen, mutta ei kuitenkaan kärppien kustannuksella.

Kärpistä ottelussa tulevat näkymään Sahldstetin kentällinen laidoillaan Pesonen ja Saarenheimo, sekä Brossin kentällinen laidoillaan Haataja sekä Ujcik. Viuhkolan johtama kentällinen on ollut hieman unessa, mutta ei ole epäilystäkään etteikö peli jossain vaiheessa kunnolla aukeaisi(myös Viuhkola maalien makuun).
 

Toripolliisi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kärppien ketjut illan peliin:
Maalissa Niklas Bäckström, varalla Mika Pietilä
1. kenttä:
Mika Pyörälä - Jari Viuhkola - Tomi Mustonen
Lasse Kukkonen - Mikko Lehtonen

2. kenttä:
Pekka Saarenheimo - Kalle Sahlstedt - Janne Pesonen
Ilkka Mikkola - Topi Jaakola

3. kenttä:
Viktor Ujcik - Michal Bros - Juha-Pekka Haataja
Oskari Korpikari - Ari Vallin

4. ketju:
Jyri Junnila - Tommi Paakkolanvaara - Mikko Alikoski
7.puolustaja
Antti Ylönen

Ei siis muutoksia. Mustonen ottaa paikkan ykkösessä Aaltosen toipuessa aivotärähdyksestä.
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Offtopic?

Tepa kirjoitti:
Ottelun alkutunnelmat ovat ihan erilaiset kuin edellisillä kausilla. Ikäänkuin ilmassa olisi suuren urheilujuhlan tuntua.
"Palkkakaton myötä NHL:n ympärille syntyi illuusio, että jokainen joukkue voi voittaa Stanley Cupin. Se aktivoi älyttömästi seuraihmisiä, faneja ja sponsoreita. Huippu-urheilun isoin juttu, että sä tunnet voivasi aidosti voittaa. Todennäköisesti palkkakatolla olisi positiivinen heijastus asioihin myös täällä" (Raimo Summanen)
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Ensiksi ihmettelen Uni***-vedonlyöntiyhtiön kertoimia: 3.90 / 4.50 / 1.67. Ilmeisesti firma odottaa, että Kärppien kautta pelataan todella paljon rahaa, muutoin tuota on vaikea ymmärtää. Esimerkiksi Pelicans-Tappara ottelussa kertoimet ovat 3.90 / 4.60 / 1.65. Käsi sydämelle, ovatko voimasuhteet näissä otteluissa todella yhtäläiset? Vaikka Kärpät onkin ottelussa etukäteen suosikki, niin 56 prosenttia tuntuu minusta liioittelulta! Ja tätä en sano kertoimenasettelusta katkeroituneena, vaan hieman vakavammin vedonlyöntiä harrastavana...

Vastakkain ovat kaksi alivoimien eksperttijoukkuetta - näistä JYP on aavistuksen tehokkaampi. Kärjistäen - jos JYP pelaisi koko ottelun alivoimalla, niin numeroiden mukaan vastustaja tekisi tuona aikana vain kolme maalia. Ja sama koskee myös Kärppiä. Kärpillä on tosin ylivoima JYPiä paljon paremmin hallussa, joten erikoistilanteissa Kärpät on todella vahva. Aloitustilastot ovat näköjään kadonneet jonnekin, joten niistä ei pääse hakemaan jutunjuurta.

Tilastoista voi lukea, että Kärpät on ollut uutena liiga-aikanaan JYPille todella paha vastus. Kahdeksantoista kohtaamista, joista JYP on voittanut vain yhden! JYP ei ole maaleilla juhlinut, vaan voitto-ottelua lukuun ottamatta tehtyjen sarakkeissa ovat luvut 0, 1 ja 2 vahvasti edustettuina. Nippelitietona mainittakoon, että JYP on joka kausi onnistunut jäämään tasan yhden kerran nollille Kärppiä vastaan. Viime vuonna tämä ottelu sattui kuuluisan nollaputken aikana - tuo ottelu tosin muistetaan siitä, että Bäckström onnistui kuin ihmeen kaupalla voittamaan yksin tuon ottelun...sellaista ottelua en haluaisi tänään nähdä...

Näitä tilastoja vastaan on turha kuvitella, että JYP lähtisi otteluun takki auki. Porukka tekee varmasti kaikkensa, että mestarin päänahka saataisiin nyljettyä pitkästä aikaa. Sen sijaan mañana-asennetta toivotaan Kärpiltä, jotta tilastovoitto saataisiin kotiin. Nyt tarvitaan yleisöltä tukea todella paljon - HIFK-ottelu antoi jo lupauksia siitä, että parempaan suuntaan ollaan menossa myös siinä mielessä...
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Toripolliisi kirjoitti:
1. kenttä:
Mika Pyörälä - Jari Viuhkola - Tomi Mustonen

Toivottavasti Mustosella kulkee tänään.. On ailahdellu peliesitykset viimeaikoina sen verran. Kyllä Tenkiä jo kaivattais kipeesti ykköseen, ehkä jo ens viikolla : )

Hyvä että Jyppi alkaa taas nostaa pikkuhiljaa päätään. Josko saatais Raksilaankin taas vähä hurmosta kun Jyp tulee vieraaksi. Aika hiljasta on ollu viime aikoina : /

Vähämaalista tästä ootan. Tyyliin virheitä vältellen jatko-ajalle ja rankkareihin.
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
charger kirjoitti:
Hyvä että Jyppi alkaa taas nostaa pikkuhiljaa päätään. Josko saatais Raksilaankin taas vähä hurmosta kun Jyp tulee vieraaksi. Aika hiljasta on ollu viime aikoina : /
Kuinkas paljon siellä Raksilassa on yleensä käynyt vierasjoukkueen kannattajia runkosarjan peleissä oikein fanibusseilla?
Meinaan ennen KalPan nousua S/M-Liigaan tilannehan oli että: Kärppien lyhin vieraspeli reissu oli juuri Jyväskylään ja Jypin pisin vieraspeli reissu on Ouluun.

Jaahas!
Humalatila etenee ja pelin alku lähenee. Eli täytyy lähteä suunistamaan hallille.
Marraskuun 19 päivä on Ouluun tulossa fanibussi täältäpäin todennäköisesti...

(Voi Vittu! perjantaina 18.11 on JYP-KalPa)
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Kapo 00 kirjoitti:
Kuinkas paljon siellä Raksilassa on yleensä käynyt vierasjoukkueen kannattajia runkosarjan peleissä oikein fanibusseilla?

Harvoin tulevat bussilla kauempaa. Silti omilla kyydeillä tulijoita on jonkun verran. Varsinkin Hifk-fanit on kunnostautunut.

Onhan se ihan selvää ettei yhden runkosarjapelin takia huvita matkustaa hirveesti yli 300km. Nyt kun meillä on taas Kalpa kuvioissa niin ootan runsaampaa osanottoa. Etäisyyttähän Kuopioon on "vain" 290km..Ja eihän sinne Jyväskyläänkään oo ku "se" 340km.
 

SjV

Jäsen
Kauden tilastojen pohjalta puhtaasti veikaten ottelusta tulee suht. tasainen

Kotijoukkueiden taulukossa JYP maijailee (jokseenkin yllättäen) sijalla 8 vaikka pisteitä on tullut 2/per peli. "Kas näin heiluu reppua" on Hippoksella kuunneltu kolmesti per peli ja ärräpäitä on lennellet vähän yli kaksi kertaa ottelua kohden.

Oululaiset ovat kolmantena vierasjoukkueiden taulukossa (jota muuten johtaa JYP) tehden melkein 4 maalia ja päästäen vain reilun yhden ottelua kohtaan.

Joten tulosvetoon 1,3 - 2,4 ja kertoimet nyt on seuraavat:

1 - 2 19,62
1 - 4 19,83
3 - 2 19,27
3 - 4 27,63

Koodi:
    M         - PM
JYP 3         - 3/[B]2[/B] (2,25)

KÄR [B]4[/B]/3 (3,6) - 2/[B]1[/B] (1,4)


	  0  V  TP H JV   M  PM  ME  P  P/O
Koti
8. JYP    4  2  1  1  1   12  9   3  8  2   
Vieras
3. Kärpät 5  2  2  1  1   18  7  11  9  1,8
 
Viimeksi muokattu:

Ponto

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Müller!!! Karmea merkkausvirhe ja Kukkonen pääsi vapaasti törkkämään 1-2 maalin Kärpille.

Lawson!!! Kärpät pyöritti yli minuutin JYP:n alueella ja kanadalais "vahvistus" saa kiekon. Mies päättää vielä peippailla kiekon kanssa eikä pura kiekkoa.. Kärppä-pelaaja saa riistettyä kiekon ja Wallinheimo on voimaton. 2-3 ja Kärpät vie ottelun.

Piispanen!! Onko kunto tosiaan noin heikko. Ei jaksanut polkea pelissä sitten yhtään.

JYP:n ylivoima!! Kärpät rikkoin ja Reijo vihelsi. Mutta JYP:n ylivoima oli jälleen aivan luokatonta. Ei edes kiekkoa alueelle.. Perseestä!

Salmu!! Mene oikeasti takaisin Mikkeliin. Karmeita merkkausvirheitä ja koko ajan jäljessä. A-junnujen Leppänen ja Hyvärinen korvaavat Salmun milloin vaan.

Koivu, Vaarasuo, Kovanen, Grünn, Virtanen ja erityisesti Louhivaara pelasivat hienosti. Röyhkettä ja liikettä riitti.

Lähellähän se 2-2 oli ja näin ainakin piste olisi ollut saavutettavassi. Mutta virheistä rokotetaan ja ylivoiman tahmeudesta ja Kärppien loistavan alivoiman ansiosta Kärpät vei kaikki pisteet sitten..
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Pelistä jäi yksi tilanne raatijon puolelta mieleen, ihan lähtemättömästi. Se kyllä jaksoi naurattaa minua pitkään, sekä edelleenkin. Nimittäin se Viuhkolan "ryntäys". Voiko sellaista edes - fysiikan lait tuntien - tapahtua? Kuvailkaa ihmeessä tämä tapahtuma minulle. Videoleike ei olisi haitaksi.

Miten muuten peli, Stenkka kehui, että molemmat joukkueet koettivat pelata jääkiekkoakin siellä, huolimatta pro-Tappara tuomarista?
 

Pee

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Nokkis kirjoitti:
Ja Kärppä-fanit voivat osoittaa kiitoksensa voitosta Lawson at JYP osoitteeseen. Radiosta nähtynä ko. vahvistus oli pääroolissa Kärppien voittomaalissa.

Paikan päältä nähtynä suuressa roolissa tuossa osumassa oli myös varakapteeni Hytönen, jolla oli hetkeä ennen maalia hyvä paikka purkaa kiekko alueelta pois. JP kuitenkin törkkäsi kiekon vain siniviivalle ja paine jäi JYPin puolustuspäähän. Eikä se sieltä lähtenyt, ennen kuin Haataja tökkäsi pikku mustan sisään.
 

Groove Armada

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Starkin noutopihan parakki
Kärpät sumputti keskialueen aivan äärettömän hyvin ja sen vuoksi JYP oli aseeton. Ylivoimalla pelotti, hirveitä virheitä ja kiekkoa ei saatu edes hyökkäysalueelle.

Se oli hienoa, että pystyttiin haastamaan Kärpät tiukoille. Tappio oli todella katkera, piste olisi kyllä ansaittu.

Miten se ensimmäinen maali meni sisään??

Ja tuo lopun Lawson kikkailu, voi herran jumala!!!
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Voi Vittu!
Että tuntu todella pahalta tappiopeli!

Edit: Kännissä oli kätevää!
 
Viimeksi muokattu:

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Ensiksi onnittelut Kärpille, voitto meni oikeaan osoitteeseen. Kärpät oli aktiivisempi ja erityisesti se tasaisempi joukkue, joka teki vähemmän virheitä. Kärppien simppeli pelityyli ei ollut erityisen näyttävää katsottavaa, vaan kiekko päätyyn ja perään oli resepti voittoon. Lisäksi kohtelias huomautus, että myös Kärpät osaa...hmm...mailan käytön muuhunkin kun ei-kiekolliseen pelaamiseen. Mutta jos voittoon ei enempää vaadita, niin mitä sitä suotta taiteilemaan. Rutiinivoitto. Eli voitto Kärpistä siirtyi taas matsilla eteenpäin.

Purkukiekot. Mikä niissä on vaikeata? Nyt menetettiin piste, kun kiekkoa ei osata ajoissa purkaa - vaikka siihen olisi ollut hyvä mahdollisuus. Tämä ongelma on JYPille tuttu, ja luulisi että tätä sinänsä simppeliä juttua terotettaisiin pelaajien mieliin entistä tarkemmin. Etenkin kun ottelua on jäljellä kaksi minuuttia...Minusta näytti myös siltä, että JYPiltä alkoi loppumaan kunto ottelun loppua kohden. Kärppien paras jäi tänään palkitsematta - Michael Bros. Kaapi aloituksia murhaavalla tahdilla ja pelasi erittäin varmaa peliä. Muutenkin Kärpistä näki, että sentteriosasto oli JYPiä vahvempi.

JYPistä kiitokset erityisesti Louhivaaralle, jolla on halua ja tahtoa vaikka muille jakaa. Etenkin 2-2-maali oli hieno yksilösuoritus! Lisäksi hyvästä alivoimapelistä peukut ylös, mutta ylivoimapeli...aarrggh. Mutta toivottavasti JYP-johto nyt huomasi, että nykyisellä materiaalilla on rajansa. Etenkin ylivoimapeliin kaivataan käsiä ja toki myös ykköskenttään olisi hyvä saada väsähtäneen Piispasen tilalle peluri.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Joo. Sellainen matsi. Mikä ihme siinä on että JYP om lähes paniikissa melkein aina kolmannen erän lopussa. Niin tänäänkin ja Kärpät ei tuollaisia tilanteita jätä käyttämättä. Pyörälän vähäinenkin arvostus tipahti nolliin kun mies filmasi Wallinheimolle jäähyn korkeasta mailasta. Wallinheimon maila ei edes ollu lähelläkään Pyörälän päätä. Siitä maalin takaa näki tilanteen todella hyvin.

...ja sitten mennään rauhoittumaan ja kirjoitellaan sitten ehkä lisää kun ollaan jäähdytelty tarpeeksi.
 

Nshr

Jäsen
Kärpille ansaitut pisteet

Alkuun onnittelut Kärpille. 3 pistettä meni täysin oikeaan osoitteeseen. JYP oli ihmeen vaisu koko ottelun, vaikka taistelusta pisteet eivät kiinni jääneetkään. Muutamia kommentteja:

- Lawson edelleen täysin pihalla. Penkin päähän mailaa puremaan, jos joukkueen menestys ei kiinosta.

- JYPin ylivoima... Jos tuosta ei pystytä parantamaan, pleijarit voidaan haudata jo nyt.

- Virtanen saisi joskus vetää, eikä aina kokeilla sitä samaa tuttua kynää.

- Piispanen jäätyy kiekon kanssa aina sen saatuaan. Perun puheeni, kun väitin Arsin kuuluvan liigan kiekkotaitureihin.

- Kärpistä mieleen painui nuoriso-osasto (4. kenttä), joka sai paineen lähes joka vaihdossa JYPin päätyyn.

JYPin taisteluilme oli kokonaisuudessaan kiitettäävää. Kärppien materiaaliero JYPiin verrattuna on vain niin hirvittävän suuri, joka näkyi koko ottelun ajan.

Tosrstaina taistelu jatkuu!
 

Sammy56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Dallas Stars, ManU
Naughty_S kirjoitti:
Operaatio Maan Pinnalle, episodi 1.

Henkilökohtainen toiveeni olisi, että ne moponsa selästä tippuneet JYP-kannattajat, jotka jo salaa toivovat runkosarjan nelossijaa ja hihkuvat 2007-projektin olevan etuajassa, tippuisivat takaisin maan pinnalle.
Alkukausi on ollut hieno, mutta tiettyjä realiteetteja ei kannata innostuneenakaan unohtaa..

Joukkueen osalta suurin testi on se, miten (todennäköiseen) tappioon suhtaudutaan. Jos vanhat merkit paikkaansa pitävät, niin varsinkin selvempilukuinen tappio sekoittaa kokemattoman joukkueen pasmat ja vaikutukset näkyvät koko loppukuukauden matseissa. Toivottavasti sir Matti saa kuitenkin pidettyä paketin kasassa, vaikka tässä välissä pari kertaa takkiin tuleekin.

Kärppien kolmosketju on kuitenkin paperilla JYPin ykköstä nimekkäämpi, joten sitä tappiota ei kannata kovin pitkään itkeä. Nämä tiimit ovat keväällä vähän eri peleissä... 1-6.

No eipä kyllä pitänyt tuo ennustus paikkaansa sitten alkuunkaan. Sanoisin että Kärpät voitti tänään Jypin koska oli onnekkaampi, kuin että olisi jotenkin materialinsa takia ollut edellä.
You know, voittamiseen tarvitaan myös onnea ja tuuria. :-)
 

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Tämä viesti sisältää voimakkaita sanankäänteitä, jotka voivat olla haitallisia lapsille.

Jos herra Lawsonilla on niin saatanan suuri ego, ettei nöyryyttä riitä pitkän kiekon heittämiseen kolme minuuttia ennen loppua, niin voi minun puolestani suksia helvettiin. Hyökkäyspään "ratkaisija", joka hukkaa noin älyttömän määrän tilanteita on täysin turha, sitä ei yksi puhumalla saatu syöttöpinna muuta miksikään. Ainoa, mikä toistaiseksi erottaa Lawsonin PC Drouinista on luistelun määrä.

Kuten jo on mainittu, vaikutti Piispanen aika väsyneeltä, ja selvää on, että se sentteri tässä ennemmin tai myöhemmin tarvitaan. Yhtä lailla Juha Salmun kiekkoshow'lle myös keskisormea. Selvästi Salmun surkein ottelu JYP:ssä, näki ainakin läheltä nuo Kärppien pitkät pyöritykset.

Jotain hyvääkin toki löytyi, alivoima oli jälleen kerran mainiota. Samoin Koposen kentällinen jatkoi hyvällä tasolla. Kokonaisuuteenkin voi olla suht tyytyväinen, vaikka hävittiin, sillä Kärpätkään ei ollut huono. Kai se sitten on kokemattomuutta, että nuo kolmannen erän loput tahtoo mennä enemmän tai vähemmän pusikkoon. Turha tässä on kuitenkaan päätä pensaaseen jatkaa, torstaina on Tampereella jälleen hyvä mahdollisuus kasvattaa pistesaldoa.
 

Sammy56

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Dallas Stars, ManU
Kyllä nyt harmittaa kun ei tullut pistettäkään. Mutta onhan tuo sijoitus Jypillä vähintäänkin kohtuullinen. Ainakin kaikenmaailman kriitikot ovat taas ennustaneet Jypin pelillisesti ja sijoituksellisesti metsään, ja sekös lämmittää.

Eikä tuo niin pahalta näytä jatkoakaan ajatellen, etenkin rankkari kisojen tason parantuminen tuo lisää toivoa koska pistekkin vieraspeleistä on aina tärkeää. Tuo pisteen menettäminen aivan ottelun lopussa oli todellinen möhläys. Muuten ottelusta jäi aivan tavallisen oloinen kuva.

HUOM! Minkähänlaisia nuo ottelut olisivat SM-Liigassa jos olisi samanlainen hipaisu linja kuin NHL ssä? Aika kauheaa katsottavaa nuo änärin ottelut . Kaikista harmittomistakin tilanteista antavat siellä nyt jäähyn. Ei hyvältä vaikuta. No , sitten ainakin pelattaisiin YV tä ja paljon.
Ei paljon muuhun kannattaisi panostaakkaan, hoh!
 

mir

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pakkipari kirjoitti:
Pyörälän vähäinenkin arvostus tipahti nolliin kun mies filmasi Wallinheimolle jäähyn korkeasta mailasta.

Arvostatko sitten Wallinheimoa? Tuomari arvosti ainakin 10 minuutin edestä ja valitettavasti oikeasta syystä.
 

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
mir kirjoitti:
Arvostatko sitten Wallinheimoa? Tuomari arvosti ainakin 10 minuutin edestä ja valitettavasti oikeasta syystä.
Sanotaan näin että arvostaisin Wallinheimoa enemmän jos ei filmailisi noin räikeästi. Tilanne oli toisessa päässä enkä sitä kunnolla nähnyt, mutta ilmeisesti siinä sentään jonkin verran kontaktia oli. Eli Wallinheimon arvostus myös tipahti jonkin verran.
 

Siniviiva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, sympatiat JYP
Virkamieskiekkoa

Ei ollut suuri ottelu, vaikka edellytykset olisivat olleet. Wallinheimon hörpättyä Kärppien johtomaalin loppui suurempi into molemmilta osapuolilta. Sitä kesti JYPin tasoitukseen joitain satunnaisia vaihtoja lukuunottamatta. Sen jälkeen Kärpät taas nosti tempoaan mutta suurempaa myllyä ei kuitenkaan saatu päälle. Johtomaali kuitenkin tuli ja sen jälkeen virkamieskiekko jatkui. Ja kuten edellä ja kuten edellä. Kolmannen erän lopulla alkoi jo vaikuttaa, että JYPillä on saumat pisteeseen ja säkällä ehkä kahteenkin, mutta Kärppien rutiini riitti sammuttamaan nuo toiveet ja lopulta kaikki pisteet meni Ouluun. Ei millään hohdokkaalla esityksellä. JYPin puserruksesta ei ilman maalivahtiakaan tullut oikeastaan mitään ja Kärppien voittomaaliakin edelsi monta purkumahdollisuutta, jotka kilpistyivät Kärppien hyvään viivapelaamiseen ja voiton tahtoon.

Lisäys: Pelasiko siellä joku Müllerkin? Jos hommana oli tehdä jotain näkymätöntä työtä niin varmaan siinä onnistui. Vahvistusko?
 
Viimeksi muokattu:

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Kun ei niin ei. Kolmekin pistettä oli tarjolla, mutta nyt ei palaset kohdalleen loksahtaneet.

*Ylivoima. Ei, ei ja vielä kerran ei. Toistakymmentä minuuttia sitä saatiin pelata ja saatiinko kerran kuvio jotenkin käyntiin. Muuten ei taidettu edes päästä alueelle. Ei tätä nyt voi kokonaan pistää pehmeän jään piikkiin.

*Arsi Piispanen. Kuinkahan monta aloituksistaan Arsi voitti? Oma veikkaus on: ei yhtään. Ja tappiot tuli yleensä 100 - 0.

*Purkukiekot on totutun perseestä, tätähän on kolme kautta kateltu. Pakit hei, ei siitä pitkästä kiekosta mestauslavalle joudu.

*Jari Viuhkola kiinnitti huomion. Todella vaisu, missä mättää? Ja ryntäysjäähy ihan ansaittu.

Oliskohan muuta..ai niin, Reijo puhalsi Kärpille enemmän jäähyjä, mutta syystä. Eli kai se on sit kotituomari.
 
Suosikkijoukkue
Susanna Pöykiö
Kapo 00 kirjoitti:
Voi Vittu!
Että tuntu todella pahalta tappiopeli!
Tunnelma hallissa oli "Kohtalaisen hyvä" vaikka koko peli oli Kärppien hallintaa.
Voittomaalin jälkeen, matkalla kotiin löin yhden auton ikkunan nyrkillä rikki.
EI!
ollut Kärppäfaneja siinä autossa, vaan jotain paikallisia GloryHuntereita
Vaikka joskus tätä peliä eletäänkin, tunteen palossa tapahtumia seurataan...
Älä ole vitun idiootti.

Niin, saisikos paikallaolleilta vastauksia tuohon Viuhkolan "ryntäykseen"? Se kun on ajatusleikkinä jo sellainen huumoripläjäys, ettei paremmasta väliä... joten pakostakin on kuultava totuus Reijon Ratkaisun takaa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Jääkoneenkuljettaja kirjoitti:
Niin, saisikos paikallaolleilta vastauksia tuohon Viuhkolan "ryntäykseen"? Se kun on ajatusleikkinä jo sellainen huumoripläjäys, ettei paremmasta väliä... joten pakostakin on kuultava totuus Reijon Ratkaisun takaa.

Otti rajun vauhdin ja ajoi kaverin laitaan sinällään puhtaalla taklauksella. Täytti kuiteskin ryntäyksen tunnusmerkit. Oikein Reijo sen tuomitsi, kuten muutenkin tänään. Pl. ehkä Sahlstedtin tilanne, josta oli voinut lätkäistä sen kympin päälle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös