JYP-Jokerit 25.11

  • 7 575
  • 111

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Peltosen olkapää

Meni sijoiltaan ja Mengele oli sen vääntänyt paikalleen, meikäläisen koulutus ei anna kompetenssia arvioimaan mahdollisen sairasloman pituutta.
 
Viimeksi muokattu:

jokerimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, jäällä ja nurmella...
Jaa-a. En nähny matsia telkusta, mutta kyllähän tasapeli on pettymys, kun voitto tuli eilen töpelistä ja paalupaikkakin saatiin. No, kai se sitten (kirjoitustenki mukaan) oli väsynyttä pelailua. Mutta kokonaisuudessa tähän kahen viikon ja kaheksan matsin saldoon täytyy olla tyytyväinen. 5 voittoa, 2 tasapeliä ja vain 1 tappio, eli 12 pinnaa 16. Ihan jees ku funtsii ett matseja on ollu nyt tappotahdilla kaks viikkoo putkeen!!!

Toivottavasti Peltosen loukkaantuminen ei ollu paha. Tarpeeks äijiä jo sairastuvalla. Onneks löytyy reservistä hyviä tuuraajia, kyl Jokereiden nuorista löytyy vaikka kuinka paljon potentiaalisia kavereita. :D
 

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Paikan päältä nähtynä peli ei kyllä ollut niin huonoa kuin odotin kahdelta väsyneeltä joukkueelta. Taitaa vain helsinkiläisiä syödä, kun "joku JYP" nipistää pisteen.
Mielenkiintoista, että yleisömäärä oli normaalia tv-ottelua suurempi, vaikka yleisöksi ilmoitettiin reilu 3000, ei paikalla varmasti noin paljoa ollut. Tosin ei se määrä vaan laatu, sillä ainakin minusta tunnelma oli jopa parempi kuin torstaina TPS-ottelussa.
Chlubna-Ton-parivaljakosta tulee vielä olemaan paljon iloa JYP:lle. Kaksi nopeaa ja mailankäsittelyn hallitsevaa pelaajaa ja siinä välissä puolustava Ahonen luovat ehjän ketjukokonaisuuden.
 

Kiekkomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit ja HPK.
Kiekko-Vantaa.
Ottelu oli mielestäni vauhdikas ja tasapuolinen. Molempien joukkueiden puolustus pelasi kiitettävästi. Tossa tuli mieleen, että alkukaudella jotkut kyseenalaistivat Loikalan pelitaidot ja jo päätyivät siihen tulokseen, että hän on huonoa materiaalia Jypin kokonaisuuteen. Mielestäni Loikala pelasi hyvää puolustuspeliä, eikä tehnyt juuri virheitä. Loikala on ansainnut kakkospakkiparin paikan. Hän on hyvä peruspakki, ei mikään tähti, mutta ei mikään huonokaan.
Pavel Rosa loisti taas tänään ja niin teki kotijoukkueen Petr Ton sulavalla luistelullaan.

Oli mukavaa kiekkoviihdettä televisiosta ja tasapeli oli molemmille joukkueille ansaittu.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Virolaisen taklaus kaiketi oli puhdas, koska edes yksikaan Narri-fani ei ole alkanut siita itkemaan? Vai saammeko huomenna lukea Hesarista, miten niittokone JYP on ryhtynyt jo teurastajaksikin?

Kaikin puolin ikava tapaus tuo loukkaantuminen, ei se, etta JYP esittaa pirteaa taklauspelaamista. Mitenkas Pessi, oliko vain haamu entisesta Hippoksen esiintymisesta?
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Ihmetyttää suuresti että Jokeri-kannattajat pitivät peliä huonona! Liekö sitten eroja kun katsoo matsia paikanpäältä tai että katsoo kotoa käsin. Minusta ottelu oli yksi parhaita tällä kaudella näkemiäni - paljon vauhtia, vaarallisia maalipaikkoja ja kovia taklauksia. Peltosen tilanne oli ihan puhdas, Virolainen taklasi kovaa mutta puhtaasti, kädetkään eivät nousseet. Peltonen tipahti huonossa asennossa jäähän, toivottavasti sairasloma jää lyhyeksi. Ja se Chlubnan toinen maali... jos SM-liigassa valittaisiin kuukauden maaleja niin Tomas olisi hyvin vahvoilla kisassa. Jatkosopimusta Chlubnalle, Hassinen!

Olen tosi tyytyväinen pisteeseen, varsinkin kun noustiin kahdesti tappioasemasta Jokereita vastaan. Tästä on hyvä jatkaa ensi viikkoon.
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti sniper2001
Alex Brooks:
Helvettiin Suomesta! Törkeä polvitaklaus, ja peli muutenkin surkeaa...

Meni kyllä nyt ihan ohi missä oli polvitaklaus, et kai tarkoita sitä missä Jyppiläinen törmäsi vaihtoaitioden edessä Brooksiin ja hidastuksesta selvästi näki jalan ollen siinä paikassa jo hyvissä ajoin ennen törmäystä eikä siinä ollut mitään jalkojen levitystäkään kuten siinä kun Banhamia otettiin susijalalla.
 

äijä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Itähelsinkivantaan Jokerit
Ois voinut mennä paskemminkin...

todellakin.
Loppujen lopuksi kuitenkin "putkessa" 5 voittoa ja 2 tasuria sekä 1 matsi turpaan.
Kyllä täytyy sanoa, että ihan hyvin on jätkät pelanneet.
Ja hei! Aina EI VOI VOITTAA!
Suomi-Salama: yksikään Jokerikannattaja ei itke. Eikä etenkään Hesari, jolla on kuule ihan muut intressit kuin kirjoittaa Jokruista. Jos et usko, osta viivotin ja laske palstamillimetrit...
 

hull16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManUtd.
Viestin lähetti Tj
Peltosen tilanne oli ihan puhdas, Virolainen taklasi kovaa mutta puhtaasti, kädetkään eivät nousseet...

Eihän siinä ollut mitään ihmeellistä, mutta taklauksestahan siinä ei ollu kysymys vaan kaksin käsin Ville työnnettiin nurin. Kiinnitin vain huomion tuohon lauseeseen "kädetkään eivät nousseet".
Ikävä tapahtuma, mutta eihän siitä olisi voinnut edes jäähyä antaa... huonoa tuuria.
 

Suomi-Salama

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Re: Ois voinut mennä paskemminkin...

Viestin lähetti äijä
Suomi-Salama: yksikään Jokerikannattaja ei itke. Eikä etenkään Hesari, jolla on kuule ihan muut intressit kuin kirjoittaa Jokruista. Jos et usko, osta viivotin ja laske palstamillimetrit...

Ei, kun mina vain sita, etta Hesarilla on tapana kirjoittaa Jypista sen suuntaisia lausuntoja, jos se ylipaataan mitaan kirjoittaa.

Hyva homma, jos Virolainen otti miesta puhtaasti, ei jaa kenellakaan hampaankoloon. Silti odotan mielenkiinnolla sita Hesaria...
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Hmmm....erikoinen matsi ja tilanne kun toivoin vilpittömästi Narrien voittoa, ettei Jyp saisi lisää pisteitä. Jopa tuuletin sitä 1-2 maalia ja ihmettelen lopun löperöintiä Narreilta. Valtosen jäähy tuli aika helposti, mutta Jypillä ei ollut muuta paikkaa kuin se suora hyökkäys. Aika veltosti pelasi Narrien linja siinä ja pakki (en muista kuka) ei edes yrittänyt pelata Chlubnan mailaa pois pelistä. Omaa huolimattomuuttaan menettivät Narrit toisen pisteen, Ram mainettaan parempi, torjuntatyyli tosin aikalailla Duffus-mallinen.
 

veikkolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KJT Järvenpää, Jokerit, Toronto Maple Leafs
On totta, että JYP koukkii ajoittain kamalasti. Tapaus Virolainen ei kuitenkaan ollut JYP-pelaajan vika, Peltosella ei vain ollut tilanteessa onnea. Sairastuvalla olijoiden määrä sen kun vain kasvaa . Ei kulkenut Jokereiden peli tänään.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Viestin lähetti Qeuba
On myöskin totta, että eilen Jokerit koukki tuplasti Jyppiin verrattuna...

Kyllä se molemminpuolista oli. Turha minusta syyttää JYP:ä liiasta kahvauksesta. Tuomarilinja ehkä turhan tarkka, mutta kuitenkin MELKEIN jokaiselle jäähylle löytyi peruste. Cechin jäähyä en kyllä ymmärtänyt tai siis tuomion kovuutta. Maila osui kasvoihin, okei. 2 minuuttia selviö. Mutta puhuiko Martin sen toisen kakkosen itselleen vai Repo pyrki nostamaan rooliaan sillä? Ringbom taisi olla eniten jäähyjä puhaltanut tuomari, jossain tilastossa, joten siinä valossa osasi hieman odottaa.
Minusta peli oli oikein vauhdikas ja hyvä telkkaristakin nähtynä. En oikein ymmärrä joidenkin marinaa heikosta pelistä, onko tässä taas kyseessä se, ettei voida ymmärtää miksi "jollekin JYP:lle" menetettiin piste? :D
 

Qeuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Niissä matseissa missä Jokerit häviää tai pelaa tasurinkin, niin syy löytyy aina niiden heikosta pelistä, eikä vahingossakaan vastustajan hyvistä otteista.
Eilinen peli ei kyllä ollut Jypiltäkään mikään loistosuoritus, mutta Jokerit ei ollut kyllä millään osa-alueella parempi. Itseasiassa oli Jypin huonoutta, että Jokerit sai ylipäänsä pisteen, olihan Jypillä yv-peliä niin p....leesti.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Mitä hittoa muuten Martin Cechia taas haukuttiin monessa mediassa riskaabelina kikkailijana. Soneraplaza visioi, että " Riskialtista veivailua oman maalin edessä. Otti vielä hölmön 2+2 jäähyn jatkoajan alussa omassa hyökkäyspäässä." Kaikki sattuivat unohtamaan Martinin loistavat nousut, yleisöä kuohauttaneen Bergenheimin kahvituksen ja monet hyvät laukaukset viivalta joiden jälkeen Ramin maalilla oli säpinää enemmän kuin Maukka Perusjätkän konsertissa. Esimerkiksi muutamia harhasyöttöjä viljelleen sekä kiekon sopivasti Rosalle läpiajoon hukannut Jyri Marttisen media unohti kokonaan raadella palasiksi.

Sitäpaitse se Revon viheltämä jäähy oli jatkoajalla oli käsittämätön. Toivottavasti edes auttoi siihen itsetunto-ongelmaan ja vaimon viereen kömpiessä oli edes hitusen miehekkäämpi olo..
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Kaikki kunnia JyPille. Se ansaitsi vähintään pisteen ja pelasi minusta jopa yllättävän ehjän matsin. Ton oli kentän selvästi paras pelaaja ja Chlubna näyttää myös ihan kelpo vahvistukselta.

Jokerit ei kyllä todellakaan ollut eilen parhaimmillaan, mutta miksi sen pitäisi JyPin saavutuksen arvoa himentää? Hyvä matsi JyPiltä.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Peli on jo käyty läpi, niin ei siitä sen enempää. Eräs asia jäi vähän kaivelemaan eli Lehdon saama syöttöpiste Jypin maaliin. Ei silti, etteikö vastaavaa tapahtuisi muuallakin, mutta oliko teidän muiden mielestä todella kyseessä syöttöpisteen arvoinen tapahtuma? Lehto sai mailansa maalin takaa tulleen syötön väliin, josta kiekko kimposi kaaressa ensin Haakanan luistimen ohjauksen/potkun kautta hänen mailaansa, josta Tonille jne. Vähän vain hymyilytti.
 

Patarouva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Viestin lähetti Kemulator

Mielenkiintoista, että yleisömäärä oli normaalia tv-ottelua suurempi, vaikka yleisöksi ilmoitettiin reilu 3000, ei paikalla varmasti noin paljoa ollut. Tosin ei se määrä vaan laatu, sillä ainakin minusta tunnelma oli jopa parempi kuin torstaina TPS-ottelussa.

Sanokaapas joku asiaan perehtynyt, miten noiden TV-otteluiden yleisömäärät ilmoitetaan. Onko käytäntö ihan normaali vai lisätäänkö kyseisissä matseissa joku yleisömäärä seuroille maksettujen TV-rahojen perusteella? Näyttää vain usein siltä kuin näissä matseissa olisi ilmoitettua vähemmän porukkaa. No noihin matseihin mahdollisesti jaetut ilmaisliput tai iso määrä kotiin jääviä kausikorttilaisia selittäisi asiaa. Vai onko koko juttu pelkkää näköharhaa?
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov

Sitäpaitse se Revon viheltämä jäähy oli jatkoajalla oli käsittämätön. Toivottavasti edes auttoi siihen itsetunto-ongelmaan ja vaimon viereen kömpiessä oli edes hitusen miehekkäämpi olo..

Mistä se jäähy tuli, meni kokonaan ohi? Muuten tuomarit yrittivät puuttua Jatkoajassakin purnattuun estämiseen/roikkumiseen, tasapuolisesti molemmille jäähyjä ja HIRVEÄSTI.. Sinänsä ihan ok linja.

Jos tuollaista linjaa vetäisi kauden loppuun, voisi ehkä estäminen/roikkuminen/kahvaaminen vähentyä. Kiekotonta sai sen sijaan estää miten tahtoi.

Aika rumaa peliä välillä, Hauhtonen taklattiin polvella (Brooks?) ja Haakana taklasi laidan lähellä Nikolovia, tosin ei katsonut eteensä. Jyp antoi samalla mitalla, Mikko Ruutu sai kokea kovia (pari kovaa niittiä), no Summanenhan on full-contact miehiä. Sitä saa mitä tilaa (en tarkoita Villen tilannetta)
 

trivekku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, IFK
Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov

Sitäpaitse se Revon viheltämä jäähy oli jatkoajalla oli käsittämätön. Toivottavasti edes auttoi siihen itsetunto-ongelmaan ja vaimon viereen kömpiessä oli edes hitusen miehekkäämpi olo..

Mistä se jäähy tuli, meni kokonaan ohi? Muuten tuomarit yrittivät puuttua Jatkoajassakin purnattuun estämiseen/roikkumiseen, tasapuolisesti molemmille jäähyjä ja HIRVEÄSTI.. Sinänsä ihan ok linja.

Jos tuollaista linjaa vetäisi kauden loppuun, voisi ehkä estäminen/roikkuminen/kahvaaminen vähentyä. Kiekotonta sai sen sijaan estää miten tahtoi.

Aika rumaa peliä välillä, Hauhtonen taklattiin polvella (Brooks?) ja Haakana taklasi laidan lähellä Nikolovia, tosin ei katsonut eteensä. Tosin Jyp antoi samalla mitalla, Mikko Ruutu sai kokoa kovia, no Summanenhan on full-contact miehiä. Sitä saa mitä tilaa (en tarkoita Villen tilannetta)
 

jiimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, HJK
Viestin lähetti trivekku

Mistä se jäähy tuli, meni kokonaan ohi?
Monesti näkee vihellettävän jäähyjä, kun vastustajan maila kolahtaa päähän, vaikka mitään vakavampaa ei kävisikään. Näin myös tässä tapauksessa. Ylimääräinen kakkonen tuli kai purnauksesta(?).

Viestin lähetti trivekku

Aika rumaa peliä välillä, Hauhtonen taklattiin polvella (Brooks?) ja Haakana taklasi laidan lähellä Nikolovia, tosin ei katsonut eteensä. Tosin Jyp antoi samalla mitalla, Mikko Ruutu sai kokoa kovia, no Summanenhan on full-contact miehiä. Sitä saa mitä tilaa (en tarkoita Villen tilannetta)

Brooksin taklaus ei kyllä mielestäni ollut mitenkään törkeä. Brooks ei millään tavalla levittänyt jalkojaan, vaan pikemminkin pyrki taklaamaan olkapäällä. Sen sijaan Mikko Ruutua taklattiin pari kertaa jäähyn arvoisesti, joista törkeämmästä ei tullut edes jäähyä. Odotin kyllä jotain kostoa, kun Summanenkin huuteli vaihtoaitiossa Tomekia, mutta Rami ei ole näköjään ottanut mitään kostolinjaa.
 

Vakio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Man City
Jatkoajan otteluraportti

Ymmärrän, että JyPiä kannattavan on vaikea kirjoittaa puolueettomasti, varsinkin kun puhutaan ottelun ratkaisuhetkistä. Silti hieman parempaan objektiivisuuteen ja maltillisempaan sanankäyttöön olisi Jatkoajassa tähdättävä kuin mihin Antti Helminen raportissaan pystyi. Tässä muutama lainaus:

AH:

"Sitten ottelun ratkaisua lähti hakemaan Seppo Repo. Ilmeisesti pelko Ringblomin varjoon jäämisestä provosoi tuomari Revon viheltämään Martin Cechille täysin turhasta tilanteesta 2+2."

Seppo Repo tuskin oli viheltämässä tuota peliä, mutta menköön tuo nyt inhimillisen erehdyksen piikkiin. Virheitä sattuu. Mutta itse tilanteessa turhaa oli ainoastaan jypiläisen korkea maila. Se osui Jokeria päähän. Kiistaton tilanne. Kakkonen siis vähintään, yleensä juuri tuo 2+2. Täysin oikea tuomio.

AH:

"Samoin Martin Cech oli tuttu itsevarma itsensä; päätuomari Repo oli tehdä Martinista anti-sankarin, mutta hänen tahtonsa ei tällä kertaa toteutunut. "

Mikä tahto ei toteutunut? Halusiko Repo Jokerien voittavan? Kysypä palstan muutamalta tuomarilta, onko ajatusmallissasi mitään järkeä.

AH:

"Revon tarkoitushakuisen vihellyksen takia JYP pakotettiin perverssiin roolin alivoimalla".

Harmi. Jos jäähyn ottaa, joutuu pelaamaan alivoimaa. Niin perverssiä kuin se onkin.

Muuten mielestäni oikein hyvä otteluraportti. Jokerien nro 13 on muuten Sainomaa, ei Saionmaa. Ja sen toisen tuomarin nimi oli Ringbom, ei Ringblom.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Case Ville

Kyllä voi olla yhdellä ukolla huonoa tuuria,olen vilpittömästi pahoillani Villen kohtalosta.Jäikö siihen Olympialaiset????

Ihan kiva matsi oli telkusta katsoa,kovaa yritystä kummallakin.Tasuri oli paikallaan.

Katsoin muuten illalla NHL matsin Columbus vs Flames,kyllä oli hyvä peli,vauhtia oli kybällä ja tappeluja joka erässä.Kelpasi sitä pienessä krabissa zoomailla,bizzeä lipittäen. ;)
 
F

Flonaldo

Re: Jatkoajan otteluraportti

Viestin lähetti Vakio
Seppo Repo tuskin oli viheltämässä tuota peliä, mutta menköön tuo nyt inhimillisen erehdyksen piikkiin. Virheitä sattuu. Mutta itse tilanteessa turhaa oli ainoastaan jypiläisen korkea maila. Se osui Jokeria päähän. Kiistaton tilanne. Kakkonen siis vähintään, yleensä juuri tuo 2+2. Täysin oikea tuomio.

No juu, Revon Seppo ei ole varmaan vielä tuomariksi ryhtynyt, vaikka kohtahan liigasta ovat "nuijat" loppumassa tätä menoa.

Jyppiläisen maila tosiaankin osui Jokeria päähän, mutta ainakin minun mielestäni tilanne oli hyvän kaukana kiistattomasta. Cech taklasi Jokeria ensin täysin puhtaasti ja Jokeri-kaveri lähti vastaanottamaan taklausta. Siinä vaiheessa Alanko? nosti omalla mailallaan Cechin mailan, joka sitten kolahti Ramia keskelle kuonoa. Pelaaja on vastuussa omasta mailastaan on kliseemäinen lausahdus, mutta eihän se pelaaja voi olla siitä vastuussa, jos kaveri sitä kolauttelee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös