Jyp-Jokerit 05.12.2002

  • 7 683
  • 90

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Niin, Köpillekin taas kerran muistutan että laitetaan ne lähteet jos kopsaillaan kokoonpanoja.

Mielenkiintoinen peli. Jokeri-luotsi Summanen tietää kyllä psyokologisen sodankäynnin ja on antanut lausuntoja, joiden mukaan Jokerit on jo hävinnyt ottelun ja Jokerit on onnekas jos saa Jyväskylästä pisteenkin. Leijumiseen ei ole todellakaan yhtään varaa. Jokerit on edelleen se sama huippujoukkue, joka jyräsi sarjan alun käytännössä ilman yhtään heikkoa peliä ja käänsi kaikki tiukat pelit voitokseen. Nyt niitä on vain alkanut kääntyä vastustajille. Tänään nähdään Hippoksella samanlainen tiukka vääntö, mutta toivon että JYPillä on paukkuja kaataa kova Jokerit. 2-1 JYPille, maalinteossa Chlubna ja Pihlman.
 

Pepe

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Kiri, MuurLe
Viestin lähetti Sergei_Krivokrasov


Taitaa olla totta, että Keski-Suomi ei kykene elättämään liigaseuraa. Ongelma on juuri siinä, että Jyväskylän suurin kohderyhmä on 23-vuotiaat opintotuella kitkuttelevat nuoret, joille 4 euroa olisi sopiva maksu SM-liiga pelin näkemisestä. Nämä samat henkilöt valittavat kesällä bednarien, tonien ja chlubnien siirtymisen muihin seuroihin vahingoittavan seuran uskottavuutta. Pelimiehiä halutaan nähdä pienen kaljatuopin hinnalla. Yhtälö on yksinkertainen: lippu 10 euroa--->ykkössentteri Perrin; lippu 4 euroa ---> ykkössentteri Riutta. Tässä vaiheessa kannattaa jättää ne parahdukset "mutta tunnelma, entäs tunnelma?!?" parkaisematta. Tunnelmalla ei osteta yhtään pelimiestä tai makseta ainoatakaan ylihintaista hallivuokraa.

JYPillä on tällä hetkellä kunnia taistella liigassa pienimmällä pelaajabudjetilla pienimmässä hallissa. Oletteko ajatelleet mitä tapahtuu jos tähän yhtälöön lisätään vielä liigan halvimmat liput? Sitten nähdäänkin pian tiukkoja paikalliskampailuita Suomi-Sarjan länsilohkossa Diskoksen ja JYPin välillä...

Olin Sergei täsmälleen samaa mieltä kanssasi tästä asiasta vielä viime kaudella. Itse ajattelen ainakin tänne kirjoittaessani lippujen hintoja ainoastaan JYPin talouden kannalta. Tänä vuonna kipukynnys on ylitetty ja yleisömäärät sen mukaisia. Ero viime kauden seisomapaikkalippujen hintoihin ei ole edes matemaattisesti suuri (8.4e - 9e ->10e - 12e). Psykologisesti se kuitenkin vaikuttaisi olevan sitä. Itse en tajua mitään psykologioista, mutta syksyllä jäi mieleen, kun Kirittärien toimitusjohtaja Veikko Lahtinen kertoi lippujen myynnin romahtavan, jos siirrytään yhdeksän euron lipuista kymmenen euron lippuihin. En edes uskonut täysin tätä väitettä tuolloin, mutta JYPin yleisömääriä tutkimalla vaikuttaisi siltä, että Lahtisen sanoma on varsin totuudenmukainen.

Oletko itse sitä mieltä, että sp-lippujen hinta on tällä hetkellä optimaalinen JYPin talouden kannalta? Entäpä, jos hinnat nostettaisiin 20 euroon. Vieläkö toistaisit samaa mantraa? Eihän tässä ole mistään muusta kyse kuin optimoinnista, joka on epäonnistunut tällä kaudella. Jos tarkastellaan tämän ja viime kauden myytyjen sp-lippujen määriä menestys huomioonottaen, pitäisi hälytyskellojen soida JYPin toimistolla. Tosin korjausliike kesken kauden on vaikea, eikä välttämättä edes järkevä, mutta toivottavasti ensi kaudelle tämä asia on mietitty ja ennen kaikkea tutkittu tarkemmin.

Jos joukkue pelaa pienimmällä pelaajabudjetilla, voisi ajatella, että lippujen hintojen pitäisi myös olla halvimmat, jos rahankäytön hyöty vakioitaisiin. Tässä tapauksessa JYPin joukkue on koottu sen verran hyvin, ettei asian tarvitse olla niin. Hallin koolla ei ole juurikaan merkitystä, koska eihän se ole ollut ainakaan vielä kertaakaan täynnä, eikä eroa muihin pikkujoukkueisiin juurikaan ole.
 

greatLeo

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Spurs
Todella ansiokas kirjoitus Pepeltä tuossa yllä. Lukekaa uudestaan.
Niin, tällä kaudella ovat lipun hinnat menneet niinsanotusti yli. JYP taivaltaa liigahistoriansa mahtavimmassa putkessa, ja porukkaa ei vaivaudu "huonompiin" peleihin juurikaan. Se kertoo siitä, että joku on pielessä. Ennen Jyväskyläläisyleisö kulki parin voiton tai tappion jälkeen hallille tai sieltä pois. Nyt porukkaa ei tule kunnolla edes tällaisen jakson ollessa käynnissä. Missä vika? Liput ovat liian kalliit, niinhän se on.

Sp-lipuista. Kuten Pepe sanoi, on peruslipun hinta jo mennyt yli tuon kipukynnyksen. Siitä on varmasti kysymys. Ensi kaudeksi, tai miksei jo tällekin kaudelle, korjausta asiaan.
Se "parempien" pelien korotus on sinänsä ok, vaikka itse en pidä koko keksinnöstä. Mutta korotukset olisivat fiksut vain HIFK- ja Jokerit -peleihin. Tappara varauksella. Kärpät ei, ainakaan vielä.
Sp-lippujen hinnan sopiva taso olisi varmaankin 8-9 euroa, ja korotetut 9-10 euroa.

Itse pääsen peleihin sen verran harvoin asuinpaikastani johtuen, että maksan mitä pyydetään. Mutta kyllä tuo lippujen kalleus varmasti pitemmässä juoksussa rupeaa opiskelijoita haittaamaan, kokemuksesta tiedän, millaista nappipelikituuttamista opiskelijaelämä osaa olla. Ja Jykylässä on niin paljon opiskelijoita, että kannattaisi hoitaa tuo homma kunnolla.

Koska kaikki pennit ja sentit ovat JYPille tärkeitä, on tämä lippupolitiikka tosiaan optimoitava tarkasti, jotta saadaan paras mahdollinen tulos.
 

Viikate

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, JYP, KooKoo, HeKi
Ansaitusti haukutusta lippujen hinnoittelusta huolimatta ajattelin tänään käydä ensimmäistä kertaa tällä kaudella liigakiekkoa tuijottamassa. Onhan se nyt edes kerran livenä nähtävä tämä JYP-painos, joka johtaa kuntopuntaria.

Uusi opiskelijalippusysteemi on parannusta viimekautiseen täydelliseen opiskelijaliputtomuuteen, mutta miksi lippuja pitää ostaa kerrallaan vähintään kolme? Kyllä minä ymmärrän, että toimisto myy liput, koska opiskelijakorttishow'ta ei haluta enää hallille, mutta eikö nyt lippuja kuitenkin voisi myydä sieltä toimistolta yksitellen? Pelätäänkö jälleenmyyntiä työssäkäyville? Ja miksi ne tosiaan eivät tiedota tästä alennuksesta esimerkiksi nettisivuillaan? Minäkään en siitä tietäisi, ellei avopuoliso sattuisi kuulumaan sähköpostilistalle, jossa asia tuli ilmi.

JYP vie voiton NHL-lukemin 2-1. Ja minä en sitten kannusta kotijoukkuetta kuin käsien läpsytyksellä, ääni on teknisen häiriön vuoksi poissa käytöstä.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Jokerit tänään:

31
Markus Helanen, Maalivahti

32
Kari Lehtonen, Maalivahti AK


1. kenttä

3
Ari Vallin, Vasen puolustaja AK

6
Ilkka Mikkola, Oikea puolustaja AK

16
Ville Peltonen, Vasen laitahyökkääjä AK

20
Petri Pakaslahti, Keskushyökkääjä AK

33
David Nemirovsky, Oikea laitahyökkääjä AK


2. kenttä

2
Arto Tukio, Vasen puolustaja

44
Olli Malmivaara, Oikea puolustaja

40
Tommi Turunen, Vasen laitahyökkääjä

9
Jukka Voutilainen, Keskushyökkääjä

25
Jukka Hentunen, Oikea laitahyökkääjä


3. kenttä

12
Markus Kankaanperä, Vasen puolustaja

26
Mika Strömberg, Oikea puolustaja

92
Teemu Laine, Vasen laitahyökkääjä

14
Antti Aalto, Keskushyökkääjä

29
Jussi Pesonen, Oikea laitahyökkääjä


4. kenttä

77
Terran Sandwith, Vasen puolustaja

4
Samuli Jalkanen, Oikea puolustaja

11
Tomek Valtonen, Vasen laitahyökkääjä

28
Toni Sihvonen, Keskushyökkääjä

35
Tommi Hannus, Oikea laitahyökkääjä

Lähde: http://www.sm-liiga.fi

Lehtonen maalissa odotetusti, Aalto siirretty kolmoseen ja Paka takaisin ykköseen. Mielenkiintoista. A-J Niemi näyttää olevan edelleen pois.
 

#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-liiga: JYP, TPS
NHL: Dallas Stars
Vaikkakin Jokereilla on "hirmuinen" kahden pelin tappioputki, niin sen verran vahvasta ryhmästä on kyse, että kyllä he ennakkosuosikkeja tämän illan JYP-Jokerit pelissä.

Vaikkakin Jokereilla on maalinteko tökkinyt, niin kyllä potentiaalia maalin tekoon löytyy ja tosi laajalta rintamalta.

Ja vaikkakin maalin teko on Jokereilla tökkinyt, niin puolustuspeli sekä Lehtonen on toiminut erittäin hyvin.

Mutta, uskon JYPin syttyvän hyvään taisteluun, tällä hetkellä suvereenisesti SM-liigaa johtavaa Jokereita vastaan.

Ja toivon JYPistä löytyvän äijiä, jotka tuon Suomen parhaan puolustuspään aukaisisivat.
 

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
AJ:llä sormivamma?

Ainakin näin muistelisin jostain lukeneeni/kuulleeni, mutta vamman vakavuudesta ei ainakaan minulla ole tietoa. Toivottavasti saadaan Jokereille ja varsinkin sen puolustukselle Villen ja Karin ohella erittäin tärkeä mies takaisin mahdollisimman pian.

Ja vaikka ketjumuutokset ihan asialliselta vaikuttavatkin niin en millään jaksa uskoa että Jokerit pystyy sementtijaloillaan pysymään huippuvireisen Jypin vauhdissa mukana joten ei muuta kuin armoton sumputus ja kahvaaminen käyttöön ja toivotaan että tuomarilla on Blues pelin mukainen "vapaapäivä" vihellyksissään. Lähdetään siis pelaamaan ihan puhtaasti 0-0 tuloksesta ja toivotaan että jollekin meidän maalintekijöistä siunaantuisi yksi kunnon vastaiskupaikka josta saataisiin rokotettua Jypin innokkuutta.

Räkäkiekkoa koko rahalla...
 

Banhammer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Mystinen mies
Re: AJ:llä sormivamma?

Viestin lähetti flintstone
Räkäkiekkoa koko rahalla...

Ainakin meidän osalta.

Mielenkiintoista että Jalkanen on rosterissa. Se tarkoittaa että on neljä pakkiparia -> Terran ei ole seitsemäntenä pakkina -> Hän saanee lisää jääaikaa.

Muuten ketjumuutokset ovat kosmeettisia. Olen edelleen sitä mieltä että Jyp voittaa jarruttelevat Jokerit.
 

tiikeri

Jäsen
Kyllähän se asia nyt on niin, että Jokerit tulee peliä viemään ja JYP koittaa rimpuilla perässä sen minkä pystyy. Hämeenlinnassakin JYPin pelasti pelkästään Leinonen ja uskomaton tuuri. Pakkohan sen tuurinkin on joskus loppua ja karu todellisuus astuu esiin. Ei joka pelissä vastustaja iske tyhjästä maalista jatkuvasti ohi tai yli. Enkä myöskään jaksa uskoa, että Jokereiden huono vire kovin montaa peliä kestää, varsinkin maalinteon osalta. Leinonen ei varmasti ihan joka matsissa pysty yksin koko joukkuetta pystyssä pitämään ja varmasti alkaa jo pieni väsymyskin häntä vaivaamaan. Joten eiköhän narripakka vie tänään rutiinivoiton Hippokselta ja media on taas tyytyväinen.
 

SergeiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
pelaajamarkkinoiden varteenotettava vaihtoehto
Viestin lähetti tiikeri
Joten eiköhän narripakka vie tänään rutiinivoiton Hippokselta ja media on taas tyytyväinen.
Puhumattakaan useasta täällä vaikuttavasta jääkiekkofanista jotka odottavat sormet syyhyten, koska JYP palaa sille varatulle paikalle (vrt. Veikkaaja). Eiköhän huomenna sivulauseissa JYP ole kriisijoukkue joka on ajautunut yhden ottelun tappioputkeen.

Siis mikäli hävitään....
 

Kempes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Jokereiden tappioputki katkeaa tässä matsissa. Eilen meni IFK:n tulosvedot perseelleen, mutta Ipan voitto haarukoitiin himaan. Tänään kokeillaan narreille 1/2/3 - 3/4/5, 3-3 tasuri jätetään pois, joten 8 yhdistelmää sisään. Pääpaino vedoille 1-4 ja 2-5 perustuloksille.
 

Jindebyne

Jäsen
Tulosvetoon laitoin 0-2 Jokereille. Muutenkin uskon, että Jokerit vie tämän pelin, ainakin syvästi toivon sitä, koska lauantaina 3 tappiota kärsinyt Jokerit Hartwall Areenalla olisi mahdoton yhtälö HIFK:lle. Taitaa olla kyllä muutenkin. Mutta asiaan 0-2 ja €uroja tulee ;)
 

haanet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Detroit
illan matsi

Tilastoja taas hieman tuossa tutkin ja vähämaalisessa pelissä erikoistilanteet tulevat tänään nousemaan ratkaisevaan asemaan. jokerit pelaa kotonaan yhtä sm-liigan tehottominta ylivoimaa mutta vieraissa sanoisinko murhaavat lukemat 25.76% ja jypin alivoimatehokkuus kotona (86.67)on kaukana vieraspelien lukemista (91,3) niin vähämaalisessa ottelussa vaakakuppi pikkaisen kallistuu Jokereiden suuntaan ja kun katsotaan sarjataulukkoa ja materiaalia niin kyllä JOKERIT LÄHTEE ENNAKKOSUOSIKKINA peliin.

Ylivoimapelissä jyppi pelaa kotona hyvällä prosentilla 20% ja jokereiden alivoimatehokkuus vieraissa on 87.5% eli tilastojen muiden mittareiden perusteella jokereita on pidettävä ennakkosuosikkina, tosin kuntopuntari näyttää toista.

Mutta tässä piileekin illan viehätys ja syy miksi lähden hallille, tilastot antavat osviittaa tulevasta ja kertovat suurella todennäköisyydellä miten pelissä tulee käymään, mutta kuten monesti sanottu urheilun parhaita puolia on että peli onohi kun 60 min on takana, ja yhtään ottelua ei hävitä tai voiteta ennen kuin peli on pelattu.

Ennakkosuosikin viittaa on yritetty täällä heittää jypin niskaan, psykologista sodan käyntiäkö? No en ole nähnyt jokereiden pelaavan, mutta jos viestit pitävät paikkansa että pojat ovat reenanneet viimeiset viikon kovaa, niin kyllähän se antaa tasoitusta jypille.

tulosveikkaus kun on aina mielenkintoista niin vähämaalisena pelinä tätä kyllä pidän, vielä jos kummatkin maalivahdit jatkavat huikeilla torjuntaprosenteillaan tänäänkin, jatkoajan otteluraportissa oli, että leinosen 4 viimeisen pelin prosentit 97.4% niin maali-iloittelua ei nähdä. Puhumattakaan Lehtosen koko kauden prosenteista jotka ovat todella kovat.

Ehkä Jypin VIP-kenttä tänään nousee ratkaisijaksi ja jos saadaan pidettyä Nevirovskit ja Peltoset aisoissa niin voito ei ole utopistinen saavutus.
eli vähämaalista ottelua on syytä odottaa, joten uskon että kotihurmoksen siivittämänä jyppi tulee viemään pisteet 3-1 ja jos halli ei syty niin jokerit vie 4-2.

Tilastot sm-liigan kotisivut ja Jatkoaika
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
jyp-jokerit 2-5

Mielenkiintoista keskustelua. Jokerit kärsii loukkaantumisista, on harjoitellut kovaa jne. Jyp taas on voittoputkessa.

Varmasti faktoja kaikki yllä mainitut. Kuitenkin itse uskon ja toivon että tänään kääntyy Jokerien kelkka oikeaan ja "normaaliin" suuntaan. Jotenkin on vaikea uskoa, että Jokerit häviäisi kolmea ottelua putkeen, sen verran Jokereissa kuitenkin riittää pelimiehiä loukkaantumisista huolimatta.

Mielestäni Jyp on aina vastustajana "sopinut" Jokereille. En tunne tilastoja mutta näin Jokerien kannattajana jos saisin valita esim. play off parin, valinta olisi ilman muuta Jyp. Tämä siitä syystä, että Ilves ei liene saatavilla ;)

Mielenkiintoinen ilta tulossa. Noin viiden tunnin kuluttua olemme huomattavasti viisaampia sen suhteen miten kävi. Usko Jokereihin on kuitenkin kova !

bozik
 
Re: jyp-jokerit 2-5

Viestin lähetti bozik
Mielestäni Jyp on aina vastustajana "sopinut" Jokereille. En tunne tilastoja mutta näin Jokerien kannattajana jos saisin valita esim. play off parin, valinta olisi ilman muuta Jyp. Tämä siitä syystä, että Ilves ei liene saatavilla ;)

Onhan se niinkin, että Jokerit on myös sopinut vastustajana JYPille. Viime vuosien otteluista jokainen JYPin otteita aktiivisemmin seuraava muistaa varmasti ikimuistoiset 6-0 ja 8-2 (tjsp) voitot. Tälläkin kaudella ensimmäinen kamppailu oli muistaakseni tiukka. Ja viime kaudella sama juttu. Eli JYP on pelannut Jokereita vastaan yllättävänkin hyvin. Tai sitten koko systeemi vaikuttaa vain ja ainoastaan omassa päässäni, sillä itse en oikein uskalla koskaan odottaa JYPiltä mitään kun vastassa on Jokerit.

Tänään muuten pelasin kolmannen kerran tällä kaudella pitkävetoa ja ensimmäisen kerran pelasin JYPin voittoa. Kaksi edellistä kertaa ovat menneet pieleen juuri JYPin yllätysvoiton (Blues ja HIFK -ottelut) vuoksi. Toivottavasti tällä kertaa osuu.

Ottelu päättyy 3-1. Toivottavasti.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Re: jyp-jokerit 2-5

Viestin lähetti bozik

Mielestäni Jyp on aina vastustajana "sopinut" Jokereille. En tunne tilastoja mutta näin Jokerien kannattajana jos saisin valita esim. play off parin, valinta olisi ilman muuta Jyp. Tämä siitä syystä, että Ilves ei liene saatavilla ;)

Herranjestas, mitä sinä puhut hyvä mies! JYP olisi HIFK:n lisäksi pahin mahdollinen vastus Jokereille puolivälierissä. Jokereilla on ollut viime vuosina todella hankalaa JYPin kanssa. Viime kaudella jäätiin kahdesti nollille. JYPin puolustusvoittoinen pelityyli on Jokereille myrkkyä. Kun katsotaan tilastoja, on Jyp onnistunut joka vuosi yllättämään Jokerit ainakin kerran. Täytyy mennä niinkin pitkälle kuin kaudelle 1994-95, jolloin JYP ei onnistunut voittamaan Jokereita kertaakaan kauden aikana.
 

nro42

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit - New Jersey Devils - ManU
Jyp-Jokerit

Tämän päiväiseen peliin lähdetään mielenkiintoisista asemista. Jokereiden peli on takkuillut kun taas Jypin peli on ollut erittäin hyvää. Kuitenkin Jokereilla parempi materiaali, mutta kuitenkaan pelkästään se ei tänään ratkaise. Mikäli maalinteko ongelma ei ratkea on tänään tulossa pelistä aivan Jypin.

Maalivahdit
Jokerit- Kari Lehtonen
Lehtonen ollut vakuuttava tällä kaudella. Vain 1-3 maalia ottelussa päästänyt maalivahti on aina vaikea ohitettava.
Jyp- Tero Leinonen
Leinonen on tämän hetken kuuminpia maalivahteja. Sen sai tuta tiistaina Hpk. Jokeri kyökkäyksellä tulee olemaan ongelmia tämän miehen ohittamisessa.
Jokerit 4/5
Jyp 4/5

Puolustus
Jokerit
Jokereiden puolustus pelannut hyvin ja se näkyy päästetyissä maaleissa. Ei suurempia ongelmia [lukuunottamatta muutamaan tapausta], mutta ei suurempia hienouksiakaan.
Jyp
Nyt on kyllä aika paha. Sen verran vähän on tullut Jypin pelejä seurattua että kunnon "arvostelua" en Jyp puolustuksesta saa.
Jokerit 3,5/5
Jyp ?/5

Hyökkäys
Jokerit
Hyökkäyksestä löytyy nimiä joilla maaliverkon pitäisi heilua n. 4-8 kertaa per peli, mutta toisin on käynyt. Ongelmia on ja Jyppiä ei tulla voittamaan ilman maaleja. Ehkä tänään lähtisi kone liikkeelle?
Jyp
Pihlman, Virtanen, Perrin, Chlubna esimerkkeinä ettei Jypin hyökkäys aivan heikko ole. Mutta hyviä hyökkääjiä tullaan tarvitsemaan "Kärpän" ohittamaisessa.
Jokerit 2,5/5
Jyp 3/5

Ottelusta veikkaisin että se päättyy 1-2 Jokereiden hienoiseen voittoon. Voiton avainmiehiä Ville Peltonen & Kari Lehtonen?
 

MrJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kuuluu mutta...

osoitteesta www.radiokeskisuomi.fi löytyy linkki liigasirkukseen, mutta ainakin allekirjoittaneen nettiradio kieltäytyy lähetystä toistamasta.

Kokeilepas sinä ja kerro oliko yhtään sen enempää tuuria!
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Niin liigasirkus kai peliä välittää, mutta kuinka lie netti kuuntelijat, jostain syystä ei nyt pelitä RA eikä WA, pelittääkö muilla?

Aukaisee mun mielestä lähetyksen normaalisti, mutta ääntä ei vaan tuu lainkaan. kertokaapa jos muut on ongelmissa tai on joku muu asema joka peliä välittää.
 

MrJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joo

Harmillista.

Eka kerran omalla kohdalla tämä nettiradio petti, eipä paljon tiukempaan väliin olisi voinut sattua... Pistin radiokeskisuomelle palautettakin aiheesta, mutta mitä luultavimmin se ei enää tämän pelin aikana ehdi vaikuttaa.

Eihän se ihan sama ole sm-liigan kotisivuilla F5sta naputtaa... Ei ihan pääse tunnelmaan. Täytyy jäädä odottamaan palstalaisten asiantuntevaa kommenttia pelistä, pankaahan parastanne ja 'värikynää', jotta edes hajuille pääsis ottelun tunnelmasta!
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Siispä propleemeja muillakin, no onhan siellä ainakin Perrin tekassu maalin. Onko olemassa jotain muuta asemaa josta peliä vois kuulla, jos tuo liigasirkus ei saa hommaa toimimaan, oishan tota kiva jostain kuulostella!
 

tiikeri

Jäsen
Molemminpuolisesti varovaista pelaamista ja virheitä koitetaan varoa kuin ruttoa. Maalivahdit ilmeisesti taas tulessa, muutama loistopaikka molemmilla. Nikolov loukkasi jalkansa ja joutui jättämään kentän, ainakin toistaiseksi. Alkaa JYPin puolustuspää näyttämään taas hieman liian ohuelta. Toivottavasti jaksavat ilman suurempia virheitä loppuun asti.
 

MrJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos välitiedoista!

Nyt rupesi nettiradio kuulumaan, kakkos erän puoleen väliin päästiin.

Tyni vielä selostamassa, positiivinen yllätys!

Ok, nitrot esiin ja peukut pystyyn JYPlle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös