JYP-huhut

  • 2 274 444
  • 10 786

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
Mulla on vähän sellanen kutina, et Pile tulee takas "halavalla" ja JYP yrittää ulostaa "kallista" Abidia.

Toivottavasti ei! Tässä hävittäisiin ainakin se 15 maalia ensi kaudella. Luotan kuitenkin seurajohdon pelisilmään sen verran ettei nyt mentäisi "kuollutta lehmää" hankkimaan.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Mulla on vähän sellanen kutina, et Pile tulee takas "halavalla" ja JYP yrittää ulostaa "kallista" Abidia.

Niin, en ihmettele vaikka herra myytäisiin Venäjälle laajentumisen vuoksi. Tässä tapauksessa vaihtaisin Abidin Pihlmaniin välittömästi. Rahallista säästöä tulisi kaiketi noin 250k-300k.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Minä en nyt oikein ymmärrä tätä säästämis vimmaa, Mitä logiikkaan on sitten ylipäätään palkata tai tehdä sopimuksia jos miehiä ei haluta pitää. Eiköhän tätä kokeiltu 2000 -luvun vaihteen molemmin puolin mitä saa pienellä rahalla. JOS siihen on tarkoitus palata niin mikä ettei, saapahan sitten hyviä paikkoja hallilta jopa pelipäivänä että sehän etuus siinää tulee.
Eihän se takaa että Abid, Perrin, Wärn, Huba, Tuppuraisen johdolla pelataan play offeja
Mutta Todennäkisempää se on kuin Pihlman, Salmio, Virtanen, Myttynen ym johdolla.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Minä en nyt oikein ymmärrä tätä säästämis vimmaa,

Ja sinä et tietenkään hoksaa, kuinka kovista pelimiehistä sillä säästyneellä rahalla kilpaillaan. Plus vähän niinkuin ilmaiseksi Pihlman. If you know what I mean. Winwin. Abid pääsisi kovempaan sarjaan tienaamaan enemmän rahaa ja JYP saisi Abidia paremman korvaajan ja vielä Pihlmanin lisäksi.
 

snake70

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Ja sinä et tietenkään hoksaa, kuinka kovista pelimiehistä sillä säästyneellä rahalla kilpaillaan. Plus vähän niinkuin ilmaiseksi Pihlman. If you know what I mean. Winwin. Abid pääsisi kovempaan sarjaan tienaamaan enemmän rahaa ja JYP saisi Abidia paremman korvaajan ja vielä Pihlmanin lisäksi.

siis väitätkö että Abin säästetyillä rahoilla saataisiin "imainen" Pihlman ja lisäksi Abidia paremman korvaavan pelimihen. Mahtaa olla Abidilla hurja palkka. Minua vaan jää edelleen mietityttämään tämä logiikka, MIksi ylipäätään sitten tehdä sopimuksia pelaajan kanssa joka tienaa enemmän kuin 100 000 kaudessa. JOS sitä ei sitten haluta maksaa. Pysyttäisiin sitten niissä 30-60 tonnin miehissä. ja akatemian nosto väessä.

Ja edelleen mitä järkeä on luopua esim 200 000 abidista (täysin hatusta vedetty arvio palkasta) jolla on todistetusti viime kaudelta potenttiaalia tehdä 20 maalia runkosarjassa, viihtynyt joukkueessa jne.. ja lähteä hakemaan esim 180 000 euron toivotaan toivotaan miestä jospa se meillä nyt onnistuisi + nelosketjuun rouhimaan Pihlman voihan se jopa ratkasita yksi kaksi peliä, tekihän hän menneellä kaudella 53ott jopa 3 maalia. (mikä takaa sen että Pihlman parantaisi viime kaudesta tai edellisistä 3 kaudesta, ykkös ylivomaan lupausko? eiköhän se paikka pidä ansaita pelaamalla minun käisttääkseni)
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
siis väitätkö että Abin säästetyillä rahoilla saataisiin "imainen" Pihlman ja lisäksi Abidia paremman korvaavan pelimihen. Mahtaa olla Abidilla hurja palkka.

Unohdinko puhua myymisestä, en ole varma. Jos Abid myytäisiin Venäjälle, Kroatiaan tai mihin nyt myytäisiinkään KHL-joukkueista, niin palkan lisäksi plusmerkkiselle tilille kilahtaa siirtokorvaus, joka lienee vähintäänkin sen Pihlmanin palkka. Ja vaikka Abid teki maalinedestä 22 maalia, niin mitä hyötyä hänestä on peleissä joissa sinne ei pääse? Lisäksi karmean tyhmiä jäähyjä ratkaisupeleissä ja muutenkin halutonta pelaamista. Kyllä minä olisin valmis sijoittamaan saman summan Abidin sijaan johonkin toiseen pelaajaan. En toki Pihlmaniin tai lähtökohtaisesti hänen tasoiseensa pelaajaan.
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Abidin maalintekotaitoa hehkutettaessa kannattaa muistaa, että aika moni maaleista tuli kuitenkin syyskaudella kun miestä ei osattu pitää kunnolla kurissa maalin edessä. Varmaan tusina häkeistä tuli sillä yhdellä kikalla eli kiekon kiepauttamiselta maaliviivan takaa maalille, mutta loppukaudesta jokaisen vastustajan puolustus osasi pelata sen pois.

Abid teki kauden viimeiset maalinsa (2) Ässiä vastaan 7.3. Sen jälkeen ruuti oli märkää kauden 13 viimeisessä ottelussa ml. pudotuspelit. Kaiken lisäksi mies katosi täysin kuvasta mitä pidemmälle kevät eteni, oli syynä sitten fyysinen tai vain henkinen vamma tai molemmat, mutta ehti kuitenkin hankkia lukuisia täysin turhia jäähyjä esim. Ässät-sarjassa jotka eivät ainakaan auttaneet joukkuetta. Vertailuna Pile nakutti patapaidassa po-tehot 2+1 nelosketjun rouhijana ja muistaakseni ilman yv-aikaa - paremmin muistavat korjatkoon jos olen väärässä.

Jos nyt kokonaisuutta katsotaan niin Pihlman tuskin pääsee enää entiseen lentoonsa, mutta on viimeisen päälle joukkuepelaaja ja asettuu kiukuttelematta rooliin kuin rooliin kuten kuluneen kauden Ässissä nähtiin. Sopivassa kentällisessä ja ilman loukkaantumisia voi sellainen 10-15 maalin kausi olla täysin mahdollinen ja Pile on muutenkin enemmän kevään miehiä. Voisi mennä kakkos-yv:n maskimiehenäkin.

Mielestäni Pihlman > Abid kunhan hintalappu on riittävän edullinen. Jos Pile otetaan joukkueeseen ilman, että kukaan (Ramzi todennäköisimpänä) lähtee pois, en ymmärrä ratkaisua.

Wärniä ei missään tapauksessa pois, oli pudotuspelien parhaita kun tuntui löytäneen itselleen sopivan roolin. Loukkaantuminen valitettavasti sotki runkosarjaa taas kerran.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Abidin maalintekotaitoa hehkutettaessa kannattaa muistaa, että aika moni maaleista tuli kuitenkin syyskaudella kun miestä ei osattu pitää kunnolla kurissa maalin edessä. Varmaan tusina häkeistä tuli sillä yhdellä kikalla eli kiekon kiepauttamiselta maaliviivan takaa maalille, mutta loppukaudesta jokaisen vastustajan puolustus osasi pelata sen pois.

Jos jaotellaan kausi syyskauteen ja kevätkauteen (joulutauko rajana), maaleista 10 tuli syyskaudella ja 12 kevätkaudella. Pleijarit toki perseelleen.

Kyllä täytyy sanoa että todellakin aika kultaa muistot. Tätäkään keskustelua ei käytäisi hevon pätkää vertaa, jos huhu koskisi vaikka Kai Kantolaa Ilveksestä. Kaikki suurinpiirtein kyseenalaistaisivat hankinnan, mutta nyt kun kyseessä on Tuomas Pihlman, niin moni löytää käyttöä. Ilman poislähtijöitäkin.
Uskomatonta.
Eihän tästä puutu enää kuin se jokakeväinen Vemmu-huhu, sillä erolla että Vemmulla olisi enemmän käyttöä tuossa.
 

Nypsi

Jäsen
Jos Tuppurainen pelaa ensi kaudella JYP:ssä, niin hänen ja Perrinin ketjussa varmasti käytännössä kuka tahansa tekee 15+ maalia. Abidin maalittomuus pudotuspeleissä menisi vielä jollain tasolla läpi, jos hän olisi tuonut JYP:n pelaamiseen jotain muuta lisäarvoa, mutta kyllähän Abidin pudotuspelit olivat todellinen rimanalitus. Ei ykkösketjun pelaaja vaan voi pelata noin huonosti joka osa-alueella, jos joukkue haluaa mennä loppuun asti. Toivottavasti ei nähdä toista samanlaista kevättä häneltä.
Pihlmania ei ole järkeä hankkia, jos JYP:stä ei samalla poistu pelaajia. En tiedä millä summalla Pihlman olisi valmis JYP:ssä pelaamaan, mutta viime vuosien esityksillä palkka pitäisi kyllä olla pitkälti alle 100k, että häntä kannattaisi vielä viimeisen kerran kokeilla.
Jos Tuppurainen pelaa ensi kaudella JYP:ssä, niin mielestäni JYP saa kyllä ihan hyviä ketjukokoonpanoja kasaan, vaikkei tulisi enää yhtään uutta pelaajaa sisään.
 

Rostislav

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos jaotellaan kausi syyskauteen ja kevätkauteen (joulutauko rajana), maaleista 10 tuli syyskaudella ja 12 kevätkaudella.
SM-liigan sivuiltahan nuo maalit näkee vaikka kätevänä graafina. Vuodenvaihteen jälkeen Ramzilla oli kaksi kahden maalin ottelua, kokonaissaldo 11 maalia. Ennen joulutaukoa 11 täysosumaa eli tasan menee, mutta syyskaudella tehoja tuli tasaisemmin, mukaan lukien maali kolmessa peräkkäisessä ottelussa. Keväällä toinen noista kahden maalin illoista tuli 5-1 kotivoitossa Tapparasta. Ja eihän tuota maalihanojen täydellistä tyrehtymistä loppukaudesta voi ohittaa vain olankohautuksella tai miettimällä jotain tammikuisia runkosarjamaaleja.

On varmaan myös makuasia mitä "aika moni maaleista" tarkoittaa. Abid teki lähes puolet kauden kokonaissaldosta (10) välillä 14.9.-3.11.2012.

Niin tai näin, omasta mielestäni pelaaja näyttää todellisen luonteensa ja arvonsa silloin kun panokset kovenee, enkä pitänyt näkemästäni tämän kevään ratkaisupeleissä. Tehottomuuskin olisi helpompi antaa anteeksi kuin tyhmät jäähyt, fokuksen karkaaminen kiukutteluun ja ylipäänsä muuhun kuin joukkueen auttamiseen. Pihlmanin kohdalla asenteessa ei ole mielestäni koskaan ollut ongelmia ja esiintyminen ollut yleensä pudotuspeleissä vahvempaa kuin runkosarjassa (pois lukien kausi joka meni lopulta pilalle loukkaantumisen vuoksi).

Kai nämä ovat lopulta pohjimmiltaan mielipidekysymyksiä. Itselläni on hyvä kutina Pihlmanista, huono Abidista - mutta olen mielelläni myös väärässä.
 
Viimeksi muokattu:

Fordél

Jäsen
Pile ei kuulu neloseen, ei missään skenaarioissa. Jos Pile tulee, niin 1-2 kenttään ja ylivoimaan. Täällä unohdetaan nyt aika helposti se fakta, että Pile on edelleen sama mies joka on takonut liigassa huikeita pistemääriä ja sama mies kantoi joukkuetta alkukauden lähes yksinaan ennen tuota ikävää loukkaantumissumaa, jonka jälkeen ura onkin ollut jyrkässä laskusuunnassa.

Itse en ole menettänyt vielä toivoa, uskon että Pilellä on kaikki edellytykset palata liigatason tähtipelaajaksi kun kaikki natsaa kohdilleen.

Joka tapauksessa täällä ainakin otetaan Pile avosylin vastaan, mikäli on takaisin tulossa. Voisi tuoda juuri sopivasti leveyttä rosteriin, joka päättyneellä kaudella oli melko kapea eikä kestänyt loukkaantumisia juurikaan.

Aika ristiriitainen viesti. Ensin todetaan kuinka Pile on edelleen sama mies, joka on takonut liigassa huikeita pistemääriä ja kantanut yksin joukkuetta. Loppuviestissä sitten jo todetaankin Pilen tuovat sopivasti leveyttä rosteriin.

Ei, Pihlman ei ole se sama pelaaja joka latoi JYP:ssä kovia tehoja vaan on loukkaantumisten jälkeen eri pelaaja. Sitä samaa Pihlmania vietäisiin nytkin huhuissa vaikka minne, mutta nykyisellä Pihlmanilla kysyntä on paljon vähäisempää. En näe miksi JYP:nkään pitäisi hankkia Pihlmania, kun laitureissa löytyy niin kärkiosaamista kuin hyvin lupaavia nuoria pelaajia tuomaan vähintäänkin leveyttä. Ehdottomasti tonttia nuorille lupauksille eikä raihnaiselle Pihlmanille, joka tuskin tulee ensi kaudella esittämään mitään ihmeitä. Toki voi koko ajan nostaa tasoaan, mutta on hyvin epätodennäköistä, että se vanha kunnon Pihlman löytyisi taas ensi kaudella. Nykyisen Pihlmanin voi korvata ihan riittävän hyvin nykyisillä JYP:n laitureilla, joten Pilen hankinnassa ei olisi mitään tolkkua.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Aika ristiriitainen viesti. Ensin todetaan kuinka Pile on edelleen sama mies, joka on takonut liigassa huikeita pistemääriä ja kantanut yksin joukkuetta. Loppuviestissä sitten jo todetaankin Pilen tuovat sopivasti leveyttä rosteriin.

Ei, Pihlman ei ole se sama pelaaja joka latoi JYP:ssä kovia tehoja vaan on loukkaantumisten jälkeen eri pelaaja. Sitä samaa Pihlmania vietäisiin nytkin huhuissa vaikka minne, mutta nykyisellä Pihlmanilla kysyntä on paljon vähäisempää. En näe miksi JYP:nkään pitäisi hankkia Pihlmania, kun laitureissa löytyy niin kärkiosaamista kuin hyvin lupaavia nuoria pelaajia tuomaan vähintäänkin leveyttä. Ehdottomasti tonttia nuorille lupauksille eikä raihnaiselle Pihlmanille, joka tuskin tulee ensi kaudella esittämään mitään ihmeitä. Toki voi koko ajan nostaa tasoaan, mutta on hyvin epätodennäköistä, että se vanha kunnon Pihlman löytyisi taas ensi kaudella. Nykyisen Pihlmanin voi korvata ihan riittävän hyvin nykyisillä JYP:n laitureilla, joten Pilen hankinnassa ei olisi mitään tolkkua.
Pointti oli siinä että Pile toisi leveyttä nimenomaan sinne kärkiosastolle.

Olen erittäin vahvasti sitä mieltä että Pile pystyy oikein roolitettuna nousemaan vielä todella kovalle tasolle. Motivaatio on taatusti kohdillaan ja taitoakin löytyy kun vaan saa itseluottamuksen kautta pelin kuntoon.

Olen nähtävästi todella yksin ajatuksieni kanssa, mutta faktaa on ettei Pile ole päässyt loukkaantumisten jälkeen kertaakaan täysin tervettä kautta oikeassa roolissa pelaamaan. Nyt siihen voisi olla mahdollisuus. Nämä asiat ovat loppujenlopuksi hyvin pienistä asioista kiinni.

Kannattaa muistaa että Pile ei ole mikään yhden kauden tähdenlento, vaan on pystynyt pelaamaan useita kausia kovalla tasolla. Todella pitkä ja vaikea loukkaantuminen on kova isku kenelle tahansa ja siitä nouseminen vaatii sitä että kaikki osuu kohdalleen ja pääsee alusta alkaen pelaamaan terveen kauden (ilman isompia loukkaantumisia).
 

Fordél

Jäsen
Olen nähtävästi todella yksin ajatuksieni kanssa, mutta faktaa on ettei Pile ole päässyt loukkaantumisten jälkeen kertaakaan täysin tervettä kautta oikeassa roolissa pelaamaan. Nyt siihen voisi olla mahdollisuus. Nämä asiat ovat loppujenlopuksi hyvin pienistä asioista kiinni.

Kannattaa muistaa että Pile ei ole mikään yhden kauden tähdenlento, vaan on pystynyt pelaamaan useita kausia kovalla tasolla. Todella pitkä ja vaikea loukkaantuminen on kova isku kenelle tahansa ja siitä nouseminen vaatii sitä että kaikki osuu kohdalleen ja pääsee alusta alkaen pelaamaan terveen kauden (ilman isompia loukkaantumisia).

Ei ole tosiaan pelannut täysin tervettä kautta ja eikö silloin pitäisi hälytyskellojen jo soida? Ja vaikka pelaisi terveenä niin mikään ei viittaa siiheen, että olisi selkeesti palaamassa vanhalle tasolleen. Olen mieluusti väärässä, mutta tältä se Pilen pelaaminen on omaan silmiini näyttänyt.

Enkä näe Pileä mitenkään leveytenä kärkiosastolle. Menisi korkeintaan samalle osastolle Louhivaaran, Wärnin ja Jaatisen kanssa. Siihen päälle kun on vielä Huba ja Abid niin mihin sitä leveyttä enää tarvitaan? Jos jotain tarvitaan niin se on pommin varma kärkilaituri ykköskenttään mikäli Tuppurainen ei pelaa JYP:ssa ensi kaudella. Sellaiseen rooliin Pihlmanista tuskin on ensi kaudella.

Mielestäni JYP:lla ei ole siis mitään tarvetta haikailla menneisyyteen ja Pilen perään. Sen sijaan nyt pitää katsoa tulevaisuuteen ja näihin nuoriin lupaaviin junnuihin. Teillä on todella lahjakkaita nuoria jengissä, kuten Perhonen, Auvinen, Salmio ja Neuvonen. Itse laittaisin JYP:n johdossa kaikki paukut näiden herrojen sisäänajoon liigatasolle sen sijaan, että haikailisin menneiden tähtien ja riskihankintojen perään. Nämä herrat edustavat tulevaisuutta ja heistä on mahdollista saada JYP:n tulevaisuuden runkoa.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Olen nähtävästi todella yksin ajatuksieni kanssa, mutta faktaa on ettei Pile ole päässyt loukkaantumisten jälkeen kertaakaan täysin tervettä kautta oikeassa roolissa pelaamaan. .

Varmaan olet siksi yksin ajatuksiesi kanssa, kun tässä ketjussa mainittiin että sai Porissa tällä kaudella mahdollisuuden ottaa sen "oikean roolin" (oletan että tarkoitat 1-2 ketjun maalintekijän paikkaa).
Ja kylläpä Pile sai myös kaudella 2011-12 ihan hyvin sitä JYPissäkin yrittää. Ei vaan kyennyt ottamaan ja valui välillä muistaakseni jopa katsomoon saakka. Ja kun muistelee sitä alkukautta, ihan aiheesta.
Oli täysin surkea suoraan sanottuna ja ymmärrettävistä syistä JYP ei jatkoa siinä vaiheessa ollut tekemässä kun Ässä-siirrosta huhut alkoivat ensimmäisen kerran liikkua.

Eli on päässyt siihen oikeaan rooliin yrittämään - mutta ei ole kyennyt pelaamaan sen roolin edellyttävällä tasolla. Tämä on sitä faktaa, ei se mitä sinä yrität selittää.
 
Viimeksi muokattu:

Handyy

Jäsen
Väännetään vielä vähän rautalangasta Pihlmanin tämänhetkistä kuntoa. Runkosarjassa yhden maalin tekemiseen mieheltä kului jääaikaa 216 minuuttia ja 28 sekuntia.

Otetaanpa nyt esimerkeiksi JYPistä pelaajia samalle tilastolle:

Markus Nenonen, jääaikaa per maali 28 minuuttia ja 30 sekuntia.
Ramzi Abid, jääaikaa per maali 46 minuuttia ja 20 sekuntia.
Jari Jääskeläinen, jääaikaa per maali 122 minuuttia ja 21 sekuntia.

Pihlmanilla menee maalin tekemiseen siis melkein puolet enemmän jääaikaa kuin Jääskeläisellä. Näillä näytöillä siis taistelemaan mestaruutta tavoittelevan joukkueen hyökkäyskentistä. Ei herranjumala sentään.

Kaikki kunnia Pihlmanin menneisyydelle JYPissä, mutta se juna on jo mennyt.
 

kesätyttö69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dufvan Lukko, JYP(ilman Tyni&Virtanen)
Minä en ymmärrä pätkääkään mitä me tehtäisiin Pihlmanilla. Ei yhtikäs mitään käyttöä. Miehen taso on nelosen laituri nykyään.

Joku mainitsi että mies ei ole yhden kauden tähdenlento. Ei ole ei, eikä myöskään yhden kauden paska vaan sitä jo kohta 4 kautta.
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Kyllä täytyy sanoa että todellakin aika kultaa muistot. Tätäkään keskustelua ei käytäisi hevon pätkää vertaa, jos huhu koskisi vaikka Kai Kantolaa Ilveksestä. Kaikki suurinpiirtein kyseenalaistaisivat hankinnan, mutta nyt kun kyseessä on Tuomas Pihlman, niin moni löytää käyttöä. Ilman poislähtijöitäkin. Uskomatonta.

Täysi sama kuin Köpillä! Lueskellessani näitä viestejä pohdin että tosiaanko hyppisitte riemusta jos tänne raijattaisiin kärkikenttiin snaiperiksi n 100K mies joka paukutti runkosarjassa 3 maalia. Jos miehen nimi olisi Matti Virtanen niin täällä revittäisiin hiuksia päästä ja puhuttaisiin rahojen tuhlaamisesta. Nyt taas kun miehen nimi on Tuomas Pihlman niin se on ihan ok koska ei ole vieläkään päässyt vain omalle tasolleen.

Abidin myymisestä KHL:ään ehkä lievä kannatus. Mutta niille rahoille mitä siitä saataisiin (+ palkassa säästettäisiin) niin huomattavasti fiksumpi kohde kuin Pilen hankinta. Ennemmin niillä rahoilla mitkä Pileen menisi niin palkataan tuore miss suomi Lotta Hintsa myymään makkaraa Synergian grillille. Näen tämän fiksumpana vetona kuin Pilen paluun. Ja en kyllä Hintsaakaan halua JYPin palkallisena nähdä.
 

Ch4InS4w

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #49 Tuomas Pihlman
Jos Immosen Jake olisi käytettävissä jo ensi syksystä lähtien niin mä olisin suorilta valmis maksamaan Pilestä sen 150k ensi kaudesta eikä edes tarvitsisi miettiä kahdesti. Liike ei ole enää mikään ongelma entiseen nähden, vaan on jo nähdäkseni parantunut käytännössä samalla tasolle kuin se oli ennen loukkaantumista. Ongelma on korvien välissä.

Riskihän tuokin olisi, mutta sellainen, jonka ainakin mä olisin valmis ottamaan. Se on sitten eri asia mitä Pihlmanista voisi maksaa nykyisessä tilanteessa, ja sen pohdinnan jätän suosiolla Tynille ja Seppäselle. Toivotan kuitenkin Tuomas Pihlmanin aina ilolla takaisin kotiin.
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jos Immosen Jake olisi käytettävissä jo ensi syksystä lähtien niin mä olisin suorilta valmis maksamaan Pilestä sen 150k ensi kaudesta eikä edes tarvitsisi miettiä kahdesti.

Eli:

Tuppurainen - Immonen - Pihlman
Abid - Perrin - Hubacek
Jaatinen - Löfman - Louhivaara
Wärn - Lahti - Virtanen
Jääskeläinen

Akatemia:

Nenonen - Myttynen - Salmio
Markkula - Ruohomaa - Nättinen
Antonen - Palve - Roine

Edit: Tarkoituksena siis osoittaa kuinka laaja ja vahva rosteri JYP:llä olisi SM-liigan ja Mestiksen haasteisiin. Toki varmasti olisi aika kalliskin, mutta kyllähän Immosen kenttä tekisi melkoista tuhoa nykytasoisessa SM-liigassa.
 
Viimeksi muokattu:

Ch4InS4w

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, #49 Tuomas Pihlman
Eli:

Tuppurainen - Immonen - Pihlman
Abid - Perrin - Hubacek
Jaatinen - Löfman - Louhivaara
Wärn - Lahti - Virtanen
Jääskeläinen

Akatemia:

Nenonen - Myttynen - Salmio
Markkula - Ruohomaa - Nättinen
Antonen - Palve - Roine

Pitiks tässä nyt nauraa vai teetkö sä ihan huviksesi täysiä fantasiarostereita muiden joukkueiden ketjuihin?

Mitä Nenosen ensi kauteen tulee, niin ei olisi välttämättä huono homma vetää isolla vastuulla ykkösketjussa Mestiksessä, jos vaihtoehtona olisi ne samat minuutit liigassa kuin viime kaudellakin. Toivotaan toki, että Nenonen saa harkkamatseissa kunnon mahdollisuuden myös ylivoimalla ja jos käyttää sen hyväkseen, niin pääsee jatkamaan siitä liigapeleissä.
 

El Guaje

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Anaheim Ducks, Spurs
Toivotan kuitenkin Tuomas Pihlmanin aina ilolla takaisin kotiin.

Tämä. Pile on suosikkipelaajani JYPistä ja tulee sitä aina olemaan. Vaikka pelillinen anti olisikin heikompi kuin ennen, niin silti Tuomaksen näkeminen kotona eli hurrikaanipaidassa nostaa itselleni hymyn huulille. Eikä itselläni usko Pileen ole vieläkään mennyt. Kovaa treeniä kesällä luistelun kanssa (mallia Jesse Joensuu), hyvät onnistumiset alkukaudesta joilla itseluottamus nousee, niin sellaiset 15 maalia on täysin mahdollista. Pihlman tuskin enää nousee sille huipputasolleen mitä oli ennen loukkaantumisita, mutta sellaiseksi 30-40 pistettä kaudessa tekeväksi voimalaituriksi 2-3 ketjuihin on vielä täysin mahdollista päästä. Hemmetin paljon kovaa työtä se toki vaatii. Ymmärrän kuitenkin enemmistön soraäänet, mitä mahdolliseen siirtoon tulee. En minäkään riemusta hyppisi, jos tänne tulisi tulisi se "Matti Virtanen" noilla statseilla, mutta nyt kyseessä on Tuomas Pihlman. Minulle se on iso juttu.
 

Osvaldo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Pitiks tässä nyt nauraa vai teetkö sä ihan huviksesi täysiä fantasiarostereita muiden joukkueiden ketjuihin?

Ei tarvinu nauraa. Osoitin vain kuinka laajan ja vahvan rosterin JYP saisi jos saisivat vielä kiinnitettyä Immosen ja Pihlmanin. Laittamalla pelaajat tuohon ketjumuotoon saa paremman kuvan siitä materiaalin leveydestä tai kapeudesta.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Slovakia vs Saksa
  • 1.95
  • 4.20
  • 3.10
Sveitsi vs Norja
  • 1.16
  • 7.50
  • 13.00
Ruotsi vs USA
  • 2.46
  • 4.40
  • 2.34
Tshekki vs Suomi
  • 2.66
  • 4.20
  • 2.36
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös