JYP-huhut

  • 2 238 086
  • 10 569

B-Piste

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toisaalta lähdöt todennäköisesti ei tule yllätyksenä ja myös melkoisesti vapautuu myös euroja käytettäväksi (olettaen että pelaajabudjetti ei pienene), tietenkin jos jotain alle 2 miljoonan budjettia tarjottaisiin ja korvaajat löytää niin sitten voi olla vaikeampi, mutta jos pysyy tässä 2,5 miljoonan tietämissä niin kyllähän siinä on myös isoihin fisuihin rahaa käyttää.
Niin kuin tuossa aikaisemminkin joku vihjaili, niin ei miljoonabudjeteilla ja isoilla palkoilla ole mitään väliä, jos ei ole haluja kamppailla ja ottaa kentällä mustelmia pisteiden eteen. Kyllä ammattimiehen pitää pystyä tasaisempaan suoritukseen, vaikka ei ois koko ajan kivaa. Ymmärrän, että pelaajatkaan ei tällä hetkellä taida tietää kuka hommaa vetää. Kuka tahansa osaa sitä mailaa paiskoa ja jäädä hiihtelemään taustalle. Huhuja ei ole, mutta toivotaan, että sieltä joku ammattimies tarttuis haaviin. Mut ennen kaikkea nyt on myös peiliin katsomisen paikka niillä, joilla on etuoikeus tuolla pelata.
 

Baldrick

Jäsen
TV.shopista tullut jo Miracle Blade, jonka Viitanen sekoitti Miracle on iceen. JYP.n salainen luistelukunnon tae on Total Gym ja AbDoer.
Vieraspelireissuilla joukkueen kanapastat hautuu Aromipesässä, keskivartalon lämmittelyt ennen peliä hoituu Sauna Beltillä, yhteistyökumppaneille liikejoululahjaksi hommattiin Nikkei-veitsisarjat ja arvokkaan tilauksen päälle tuli Koskisen myyntitiimille vuodeksi käyttöön Passeli-myyntireskontra.

Kunhan vain joku agenttitoimisto laittaisi jonkun sentterin Ostos-TV:hen niin hyvä olis. ”Eikä siinä vielä kaikki! Jos tilaat nyt, saat kaupan päälle pelaajan käyttöösi play-off kevääksi veloituksetta!” Tilaajan lahjaksi on myös mahdollista saada ok-kakkosveska puoleen hintaan (koko kauden hinnasta).
 

M@thieu

Jäsen
Turhaan täällä hössötetään sentteri(e)n perään. Pelipaikattomassa ajattelutavassa yksittäisen pelipaikan näennäinen laatuvaje ei merkitse mitään. Pitkässä juoksussa JYP, perässään koko kiekkoileva maailma, siirtyy aikaan jossa ummehtuneet käsitteet, kuten "sentteri" tai "puolustaja" siirtyvät lopulta muistojen arkistoon.
 

KOLT

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jos rehellisiä ollaan tuo HIFK hankinta kyllä näyttää melkoiselta arvalta kuitenkin, jos olisi tänne tullut olisi varmaan joukolla naureskeltu Viitaselle.
Ne naureskelijat olisi kyllä kohtuu pihalla sitten olleet. Tässä kohtaa, kuten tuolla jo muutkin on todenneet, ei löydy mitään "oulapalveita" tai vastaavia. Tarve vahvistukselle on ollut tuolla niin pitkään, että pienellä riskillä näitä Lugun "jandriceja", pelsun "schnarreja" tai stadin "vincenttejä" olisi pitänyt jo ottaa kokeiluun. Mutta vitut, kun mielummin ei oteta ketään ja mennään eteenpäin.
 

jukiapina

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP valitettavasti
@Olkku

”Tuolta valmetin traktoritehtaan huhuista kävin lukemassa, että Gardiner olisi siirtymässä Rauman Lukkoon jo vuodenvaihteen jälkeen.”

Tämä ilmeisesti. Kuulostaa aika erikoiselta
 

JYP#44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyyni Kari & Klassikkopaidat
Ois uskottavampi huhu jos BC olisi huhussa mukana. Mun ymmärtääkseni kaksikko haluaa pelata tulevaisuudessakin samassa joukkueessa.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
@Olkku

”Tuolta valmetin traktoritehtaan huhuista kävin lukemassa, että Gardiner olisi siirtymässä Rauman Lukkoon jo vuodenvaihteen jälkeen.”

Tämä ilmeisesti. Kuulostaa aika erikoiselta

Kuten tuonne osioomme kirjoitin. Se on huhu, jota itsekin ihmettelen. Huhu ketjuun huhut kuitenkin kuuluvat, pitivät paikkansa, taikka eivät.
 

Hypodermic

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Huhu tai ei, viihtyi Reijo Jyväskylässä kuinka hyvin tahansa, niin eipä tuokaan yllättäis. Seuran sekava tilanne jos yhdistyy siihen että pelaajalta menee usko menestymisen mahdollisuuteen, niin mikseipä seuran vaihtokin vaihtoehtona houkuttele.

Olispa kyllä kivaa jos olis pelaajaliikenteestä sisäänpäin edes jotain huhun tynkää meidänkin hiekkiksellä.
 

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Tämänhän huhun pohjana oli näköjään tää meidän hiekkalaatikko. :D
Lukon huhupalstalla huhuttiin että JYPin huhupalstalla huhuttiin Reijon siirtyvän Lukkoon jonka jälkeen täällä huhuttiin että Lukon palstalla huhuttiin. Hemmetti meno on kuin neuvostoliitossa aikoinaan.
 

Aivan sama

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sirkus nimeltä JYP Jyväskylä Oy
Huhuja on koko ajan ulospäin, mutta ei sisään. Viitanen tekee lujasti töitä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös