JYP-huhut

  • 2 300 061
  • 10 909

Naska Paapuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPes, Dallas Stars
Nelostien paras noutopöytä on Takkatupa Pihtiputaalla. Nyt menee niin vahvasti ooteen puolelle että lopetetaan :D
Tähän tämä menee kun ei ole mitään huhuja pyöritellä kun kaikkialla ollaan niin hys-hys, mutta juu toinen äidistä ja toinen tyttärestä - jätetään tämä offtopic nyt tähän!!

Ps. mistään mitään tietämättä mutta joku kutina tuosta Dzingelistä nyt on yöunien jälkeen iskenyt... Eiköhän sieltä jotain uutista ole piakkoin tulossa. Viimeisimmässä ottelumainoksessakin oli JYP-nuttuinen peluri puettu kurpitsa päähän.
 

Vanhapuuma

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYPinkylä, Suomen maajoukkueet, IF Gnistan
Samaa Bulkkibuffaa se on tuollakin, Yhtä hyvän tarjoilun saa vaikka pysähtyisi Hartolan Jari-Pekassa.
Tö truu finish menjyy Huttulan Teboililta: siellä on hyvät siskonmakkarakeitot. Rullakebab eksoottiseen makuun.

Tulis jo, Dzingel tai Singerin ompelukone, joka jaksaa tikata vaihdosta toiseen.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Vierumäellä se pysähdys tapahtui satavarmuudella, ei voi enää tehdä sitä mokaa näiden kanadalaisten kanssa että ABC:lla käydään syömässä kulahtanutta S-mafia -noutopöytää (best regards case Turris & Kärpät).

Vierumäen Matkakeidas - ruokaa ja sirkushuveja myös Pohjois-Amerikkalaiseen makuun!

Kylmentynyt Hesburger-kerrosateria pelkääjän paikalla pimeällä Heinola-Jyväskylä välillä rekkojen seassa. Siinä ainakin pääsee ulkomaalaisvahvistus suoraan kiinni siihen mitä suomalaisuus on.

Elkää unohtako Tähtihovia. Siinä on järvi ja motarin ylittävä silta, ynnä kaiketi Rolls vai onko se Scan Burger. Samalla voi muistuttaa huoltoaseman Lukoil kytköksistä ja että ollaan Venäjän naapurissa.

Uskoakseni pysähdys on tapahtunut Heinolan asemilla, Hartolasta ole kun tunti enää, sen aikaa voi pidätellä ja olla syömättä.

Edit. Viitanen pääsee loistamaan Englannilla, wee R now at place called Hay...,zro and this IS a starcourt service station.
 
Viimeksi muokattu:

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Viimeisten huhujen mukaan ilmeisesti muuta huhua ei ole laittaa, kuin se, että yllättäen nälkiintyneet kannattajat kuolaavat näppiksilleen kaiken maailman halpis annoksilla.

Koska jos joku on tulossa ja on hys hys, se viedään johonkin etäiselle luontopolulle pimeään aikaan ja lyödään hampparin käyrän napsahdellessa paperia kouraan odotellen hiillosta, jonka kekäleellä sen voi allekirjoittaa. Saatteella tänne jäät, jos et puumerkkiä laita pumaskaan.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näyttää aavistuksen heikolta että olisi ketään uutta pelaajaa viikonlopun peleissä. Ellei Viitanen näyttele itse jotain uutta pelaajaa.

Laittaa tekopensselit ja yrittää olla esim. Dale Hunter
 

nixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ok
Näyttää aavistuksen heikolta että olisi ketään uutta pelaajaa viikonlopun peleissä. Ellei Viitanen näyttele itse jotain uutta pelaajaa.

Laittaa tekopensselit ja yrittää olla esim. Dale Hunter

Taidettiin huhuta uutisia tälle viikolle. Se ei kai tarkoita että joku olisi jo perjantaina askissa?

Ylikylän ukkoa joutaa kyllä odottaa kentälle viikon-pari jos sellainen on tarttunut Veikon verkkoon.
 

jypinfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, SaPKo, D-Kiekko <3
Jos tällä viikolla jotain vielä julkaistaan niin parastahan ois jos se tapahtuis huomisessa kotipelissä. Varsinkin jos se on kovakin pelaaja.
 

JTM

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Ok

Taidettiin huhuta uutisia tälle viikolle. Se ei kai tarkoita että joku olisi jo perjantaina askissa?

Ylikylän ukkoa joutaa kyllä odottaa kentälle viikon-pari jos sellainen on tarttunut Veikon verkkoon.
Nyt kannattaa ottaa huomioon, että näistäkin tulevista peleistä saa ihan yhtä arvokkaita pisteitä, että mitä nopeampaa niitä vahvistuksia tulee, niin sen parempi. Välillä tuntuu, että osa ajattelee, että se riittää, kun rupeaa vasta joulun aikaa kerää noita pisteitä.

Ja tämä viesti nyt ei ollut suoraan kohdistettu sulle.
 

nixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Toisaalta jos Veikko eilen jonkun rapakon takaa naaratun kaverin kävi hakemassa niin kaikki eivät ole yhtä valmiita askiin kuin oman kylän poika Honksi oli viime lauantaina.. Jetlag ja uudet kuviot jne
 

Hiki-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tuli saunoessa mieleen, eikä ole tosiaan huhu, mutta mitäs jos Veke (eikös se ole burgerikin?) olikin katselemassa IFK:ssa pienempään rooliin ja vaisuilla tehoilla kauden aloittanutta Teissalaa (Kalaputaan ohella tietenkin)?
 

Kelmu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Pikkulinnut viserti että jyp tosiaan oli tuon Latvian Bukartsin perässä ja tämän piti olla täysin varma. Sitten tuli käkikellomaan kaverit kalkkiviivalla jolla oli tarjota muutakin kuin lounassetelit hurrikaaniin, seuran verkkarit ja vähän käytetty auto.

Nyt testataan miten Veke-katiska toimii pelaajien suhteen. Kalaamaan tuo katiska on todistetusti hyvä.

Huhuja itsellä ei ole, väsyneitä juttuja senkin edestä.
 
Suosikkijoukkue
Jyp HT
Elkää unohtako Tähtihovia. Siinä on järvi ja motarin ylittävä silta, ynnä kaiketi Rolls vai onko se Scan Burger. Samalla voi
TV:stä tutun autokauppias Paimelan Paronin Gulf-henkinen aivan oikea huoltoasema korjaajan kanssa ja texmex ravintola (ex-Mörri Möykky) tarjoaa kyllä ihan aidon jenkkihenkisen diner-aterian ja pihallakin on yli puolentusinaa amerikan rautaa puoliksi maahankaivettuna (kyllä, luit oikein, katso kuvat linkistä). Siinä jos ei amerikan ihminen totea olevansa lähellä suomensukuisen Michiganin UP-sakin legendaarisia alkuperäseutuja pohjolassa, niin missä?

No, aina voi pysähtyä Jämsässä. Tämä tapahtui yli vuosikymmen sitten hakiessa erästä amerikkalaista lätkänpelaajaa lentokentältä: Etelä-Suomessa oli jo yhdet treenit (kuvan Sonera-laitamainoksesta voi päätellä ajankohtaa) ja matkalla Jyppälään pysähdyimme Jämsän Repekassa ostamaan eväitä iltaa varten. Siihen aikaan K-kauppa merkitsi kauppojen koot 1-5 kirjaimella ja Jämsässä oli sitten KKK-Market, mikä herätti yhdysvaltalaisvieraan mielenkiinnon. Seuraavaksi marketin ovesta käveli ulos mies, joka olisi voinut habituksen perusteella olla suoraan Duck Dynastystä: farkkushortsit, hihaton paita (aka "wife-beater"), rebel bandana (päärätti) ja kädessä 6-pack Budweiseria. Homman kruunaa kun viereen ajaa paikallinen pitkätukkainen perhe nahkatakit päällä Judas Priest-soiden Pontiac Firebirdillä. Ei olisi voinut kyllä paremmin edes suunnitella Suomeen saapuvalle urbaanista tri-statesta lähteneelle jenkkivahvistukselle pientä tulokasjäynää, kyllä se niin ihmeissään oli, että mihin hän on tullut.
 

Liitteet

  • Welcome to Finland 2.jpg
    Welcome to Finland 2.jpg
    593,9 KB · kertaa luettu: 117

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Alkaa olemaan pari päivää tätä viikkoa jäljellä, tosin onhan sitä ensi viikolla vielä 2 päivää lokakuuta jäljellä jos jotain piti julkaista tän kuun aikana.

Oletettavaa ainakin että jos pelaajia on tulossa Suomen ulkopuolelta että ne julkaistaisiin juuri tuossa kuun vaihteessa ja pelaaja mahdollisesti ensikuun alkupuolella Suomeen, vai monesko päivä ne JYPin tämän kauden finaalit todennäköisesti pelataan, hyvähän se olisi ehtiä myös mestaruusjuhliin.
 

Valajas

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Bolts, Yanni Gourde
Miikka Pitkäsen sopimus Jukureihin purettu. JYPiltä on kyselyä mennyt tuohonkin suuntaan, että saapa nähdä mihin tie vie.

Jukurit-osiossa sain vastauksia Pitkäseen liittyen ja siellä olivat aika vahvasti sitä mieltä että on suorastaan heikko monella osa-alueella loukin jälkeen eikä todellakaan mikään vahvistus. Voi tehdä tiukkaa KalPassakaan mahtua kokoonpanoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös