JYP - HPK, to 26.2

  • 10 049
  • 89

Pulu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Real Madrid
Kyllä oli taas täysin munaton suoritus lähes koko joukkueelta. Näytti siltä kuin lähes koko joukkue olisi ollut täynnä Ilari Filppuloita. Ei taistelua, ei asennetta, ei mitään. 60 min täyttä surffausta ja nyt pitäisi taistella playoff paikasta. Hyvin menee, mutta menköön. Ainoa mies, joka oli ottelussa oikealla asenteella mukana oli Alex Tremblay. Mies luisteli, laukoi, taklasi ja yritti. Miehestä kyllä paistaa Pohjois-Amerikkalainen menttaliteetti ja ammattimaisuus, kun vertaa tähän muuhun lammaslaumaan. Toivottavasti mies jatkaa myös ensi kaudella hurrikaanipaidassa.

Ja mitä tekee joukkueen kokenut osasto kapteenimme Sillgrenin johdolla? Aivan ei mitään. Kevään tullessa näiden miesten pitäisi näyttää mallia nuoremmille ja ratkoa pelejä, mutta mitä vielä. Kapteenimme osoitti loistavaa esimerkkiä jo HPK:n ensimmäisessä maalissa katsomalla vierestä kun ripari lyödään sisään(tosin Nikkilä joka helvetin vetoa ei tarvitse torjua suoraan eteen). Ja sama surffausta jatkui koko pelin. Mikä helvetti siinä on kun kauden tärkeimmät pelit lähestyvät ja tuntuu, että suurinta osaa äijistä ei kinnosta pelata. Joukkueesta puuttuu tsemppari, joka herättäisi joukkueen. Perrin olisi se viime vuonna ja kapteenistamme ei näytä olevan siihen, eikä muistakaan kokeneista pelaajista. Itse odotin Koivusen nousevan henkiseksijohtajaksi, mutta ei siltä ainakaan näytä, tosin Bobi ei ole ollut joukkueessa pitkään.

HPK pelasi erittäin fiksua vieraskiekkoa, ei kaunista mutta tehokasta ja sillä tässä sarjassa pärjää. Siitä pisteet Hämeenlinnaan. Jos HPK saa täyden miehistön playoffseihin ja maalivahtipeli toimii (vaikka tänään tuli nolla ei Puurula vakuuttanut) niin uskoisin HPK:lla ollevan mahdollisuudet pitkälle. Niin ja erityismaininta HPK:n faniporukalle, joka piti hyvin ääntä koko pelin ajan. Meillä on tälläkin puolella paljon opittavaa.

Taistelu jatkuu sitten lauantaina, mutta paljon pitää tapahtua että rantapallojen puhaltelu siirtyisi pidemmälle kevääseen. Ehkä se on kaikkein paras, että playoffseissa pelaavat ne joukkueet, jotka siellä todella haluavat pelata ja JYP ei tunnu kuuluvan niihin.
 

ervatsalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
ХПК ja Tuukka "T-73" Mäkelä
Pöyhkeys nostaa päätään!

Niin, en malta olla sanomatta, että khyyyyllähän tässä taas kelpaa pöyhkeillä. Kerho pelaa "elämänsä kiekkoa" pleijareiden kynnyksellä ja paikka auringossakin on ihan omissa käsissä.

En malta kuitenkaan olla sanomatta, että en olisi pahoillaan vaikka Kerhon hyvä vire jatkuisi myös itse pleijareissakin.

Jotta tämä ei menisi pelkäksi omien suitsutukseksi päädynkin sanomaan asiantuntijan äänellä, että Jyppi kaataa lauantaina Ässät!

Ja se jos mikä koskettaa minua eräästä erikoispaikasta, kuin sitä punapäistä Idolssidumaria konsanaan.

Tästä tulikin mieleeni, että punapäisillä naisilla ei kuulemma kasva ollenkaan siellä pissavehkeessä karvoja.
Toisaalta, eipä kasva kyllä muillakaan. Siinä ympärillä kylläkin.

Täältä tähän
 

majuho

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Joo eilisestä pelistä ei paljoa lisättävää. JYP harrasti muniin puhaltelua koko pelin. Missä asenne? Missä motivaatio? Olisi nyt edes yleisön vuoksi koittanut yrittää, mutta ei niin ei. Kaivahan Alatalo se keppi nyt esiin vihdoinkin... HPK ansaitsi voittonsa, mutta tuolla pelillä ei niitä mitaleja ripusteta kaulaan. Ainakaan kun vertaa moniin muihin Hippoksella vieralleisiin joukkueisiin..
 

Tepa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Taas kuitenkin fysiikan lait pelasi. Jyp menetti kesken pelin Virtasen. Kun virta I menee nolliin seuraan tehon yhtälöstä

P=UI

, että myös teho P menee nollaksi, kuten Jypillä kävi.
 

BitterX

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, FC Wacker, Punaportin vapaakaupunki
Viestin lähetti Pulu
HPK pelasi erittäin fiksua vieraskiekkoa, ei kaunista mutta tehokasta ja sillä tässä sarjassa pärjää. Siitä pisteet Hämeenlinnaan. Jos HPK saa täyden miehistön playoffseihin ja maalivahtipeli toimii (vaikka tänään tuli nolla ei Puurula vakuuttanut) niin uskoisin HPK:lla ollevan mahdollisuudet pitkälle.

Tämä on juuri se asia, mikä ilahduttaa minua. HPK:n viisikkopuolustus on vieraskentällä ollut erinomaisen kurinalaista viime aikoina. Veikkaan, että juuri tämä sai Jypin näyttämään huonommalta, kuin mitä se itse asiassa oli. En ole varma, kun en paikan päällä peliä ollut katsomassa.

Samanlaisella kurinalaisuudella Kerho kaatoi Ilveksen Tampereella. Siinäkin pelissä vastustaja näytti yhtä kymmenen minuutin momentumia lukuunottamatta täysin nollalta. Uskon, että se oli enemmän HPK:n hyvyyttä, kuin vastustajan huonoutta.

------------------------------


Viestin lähetti Mosabacka
Sitäpaitsi sorruit vetämään politiikan tähän mukaan...

Viestin lähetti Mosabacka
Mutta eihän politiikkaa pidä jääkiekkoon sotkea. Katsomossa on tietääkseni sulassa sovussa kaikkien puolueiden äänestäjiä kannattamassa joko koti- tai vierasjoukkuetta. Jyväskylän Hippoksella ei ainakaan ole keskustaosastoa tai vihreiden aluetta, tiedä sitten Rinkelinmäen tapoja.

Tämä Hämeenlinnan hommahan se vasta mielenkiintoinen onkin. Meillähän on täällä nimittäin kokoomuslaissosiaalidemokraattinen kiekkoiluolosuhteiden parantamisen puolesta puhuva allianssi, joka on joutunut erilaisten pienryhmien hampaisiin....

Sinun pitäisi alkaa seuraamaan tätä Hämeenlinnan saippuaoopperalta näyttävää kunnallispolitiikkaa, jossa jääkiekko näyttelee merkittävää roolia ;)

Olen minäkin oikeasti sitä mieltä, että politiikkaa ei pidä sekoittaa urheiluun - ei suuressa eikä pienessä mittakaavassa. Historiankirjat osoittavat, että siitä ei seuraa kuin huonoja asioita.
 
Viimeksi muokattu:

Twite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho
Ei tämmöinen käy!

Niin, otteluhan on tehokkasti P=UItu Virtoineen ja Virtasineen ennen ja jälkeen ottelun. Pakko sanoa että ihme porukkaa olette jyskäläläiset! Ennen ottelua kehutte meidät jatkisfanit, ottelun jälkeen haukutte oman joukkueen ja kehutte halliin eksyneet vieraskannattajat. Ei noin saa tehdä, siinähän viedään meiltä aseet kunnon pöyhkeilyyn ja lällättelyyn. Teidän olisi pitänyt kunnolla syyttää kahvaamisesta eikä peitellen tyyliin 'normaalia vieraspelaamista'.

Onneksi sentään joku kirjoitus oli johon tarttua: Ai ei muka mitaleja ripustella HPK:lle? Hah, sanon ma! SM-liigan viralliseen otteluohjelmaan on painettu pronssiotteluun voittavaksi joukkueeksi HPK. Ottelun häviävä osapuoli vaihtelee vuosittain, jottei ihan tylsäksi menisi.

Ja yksi asiallinen kysymys olisi: Mitä siinä Virtasen loukkantumisessa tapahtui, näkikö joku? Otteluraportin viittaus nyrkiniskuun hämmästyttää, luulisi että nousisi isompi haloo jos jollekulle lyötäisiin nyrkillä aivotärähdys, etenkin muuten kuin ns. rehellisessä tappelussa.
 

vsop

Jäsen
HPK voitti, mutta ei se nyt niin hyvä ollut kuin numerot antaa ymmärtää, mutta oma veikkaukseni piti minne pisteet menee.

HPK:n pelaajista en mainitse mitään, mutta JYPistä voisi jotakin mainita vaikka ei pitäisi. Tremblayn siirto Koivusen ja Sillgrenin rinnalle ei antanut kuin miinus-pisteitä tilastoihin. Nelosketjun peli laski hiukan Tremblayn poissaolosta. Immosen liike oli jossakin muualla ja niissä harvoissa tilanteissa muut ketjukaverit olivat myöhässä. Koivusen ketjun tekemiset tulikin mainittua. Hauhtoselta on syytä odottaa parempia otteita. Hytösen ketju oli ehkäpä toimivin kokonaisuus. Yksittäisistä hyökkääjistä antaisin plussat Tenkaselle, J.Jääskeläiselle, Tremblaylle ja Hytöselle, muille antaisin ainoastan keppiä ilman porkkanaa, koska heidän tekemiset eivät olleet oikeassa suhteessa saatuun vastuuseen. Puolustuksesta en nostaisi edes Korhosta esille. Nikkilä oli epävarma koko ottelun.
 

qski68

Jäsen
Mielenkiintoiset tilastot HPK:n osalta:

Janne Lahti 1 + 0 = 1
Oliver Setzinger 1 + 0 = 1
Juhamatti Yli-Junnila 1 + 0 = 1
Jukka Voutilainen 1 + 0 = 1
Teemu Aalto 1 + 0 = 1
Jani Keinänen 0 + 1 = 1
Joni Lappalainen 0 + 1 = 1
Jyrki Louhi 0 + 1 = 1
Marko Tuulola 0 + 1 = 1
Hannu Väisänen 0 + 1 = 1
Tuomas Eskelinen 0 + 1 = 1
Tomas Kucharcik 0 + 1 = 1

Sorry huono asettelu.
Eli 12 äijää teki ottelussa yhden pisteen,ei enempää kukaan, mielenkiintoista.
 

Kapo 00

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
How low, can you go!

Yleensä olen noudattanut sitä linjaa että jos ei ole mitään hyvää sanottavaa, niin silloin on parempi pitää turpansa kiinni.
Mutta nyt tunnen aivan pakottavaa tarvetta avautua.
Jyppi on siinä mielessä hyvä joukkue että se onnistuu joka vuosi yllättämään kiekkoasiantuntijat ja valitettavasti täytyy sanoa että eilen Jyppi onnistui yllättämään minutkin sillä miten huonosti peliä nimeltä jääkiekkoa voi pelata.
Jypin eilen kentällä osoittaman "taistelutahdon" ja "asenteen" takia eilinen ottelu oli silkkaa fyysistä kidutusta jonka hölmönä ihmisenä katsoin loppuun asti ("Kun on lippu ostettu, niin kärsitään koko rahan edestä") ja aivan selvinpäin! Viellä nytkin nukutun yön jälkeen pieni mieleni täyttyy kirosanoista kun ajattelen tuota eilistä Limboa.
Toivoa sopii että: "Huono kenraaliharjoitus tietää hyvää ensi-iltaa" jos näin on niin Ässät teurastetaan hämäläislukemin huomenna.

VittuPerkeleSaatana!
 
Viimeksi muokattu:

Kulttimörkö

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja maajoukkueet
Re: Ei tämmöinen käy!

Viestin lähetti Twite
Ja yksi asiallinen kysymys olisi: Mitä siinä Virtasen loukkantumisessa tapahtui, näkikö joku? Otteluraportin viittaus nyrkiniskuun hämmästyttää, luulisi että nousisi isompi haloo jos jollekulle lyötäisiin nyrkillä aivotärähdys, etenkin muuten kuin ns. rehellisessä tappelussa.

Jos näin oikein niin kyseessä oli puhdas avojään taklaus jossa HPK-pelaajan olkapaa kilahti pienempää Virtasta kypärään.
 

Toimitus

Jäsen
Re: Ei tämmöinen käy!

Viestin lähetti Twite
Ja yksi asiallinen kysymys olisi: Mitä siinä Virtasen loukkantumisessa tapahtui, näkikö joku? Otteluraportin viittaus nyrkiniskuun hämmästyttää, luulisi että nousisi isompi haloo jos jollekulle lyötäisiin nyrkillä aivotärähdys, etenkin muuten kuin ns. rehellisessä tappelussa.

Otteluraportissa viitattiin nyrkiniskuun, koska JYPin valmentaja Matti Alatalo sanoi niin; kyseessähän oli suora lainaus Alatalon lehdistökommentista. Itse en Virtasen loukkaantumistilannetta havainnut.

Simo Pöyhönen
 

Tj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Melchester Rovers
Näin tuon tilanteen melko selvästi, mutta vasta myöhemmin tajusin että siitä Virtanen loukkaantui. Virtanen tuli pää kumarassa, HPK-pelaaja ehkä hieman kädet irti kropasta ja törmäsi Virtaseen. Sinänsä ehkä "nyrkinisku" on hieman raflaavasti sanottu mutta komeasti Virtanen pyörähti enkä ihmettele jos täräytti siitä päänsä.
 

Kh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Viestin lähetti Tepa
Taas kuitenkin fysiikan lait pelasi. Jyp menetti kesken pelin Virtasen. Kun virta I menee nolliin seuraan tehon yhtälöstä

P=UI

, että myös teho P menee nollaksi, kuten Jypillä kävi.
Ei saa koskaan unohtaa näitä elämän perustotuuksia.
 

Kemulator

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Re: Ei tämmöinen käy!

Viestin lähetti Twite
Teidän olisi pitänyt kunnolla syyttää kahvaamisesta eikä peitellen tyyliin 'normaalia vieraspelaamista'.

Ja yksi asiallinen kysymys olisi: Mitä siinä Virtasen loukkantumisessa tapahtui, näkikö joku?

Virtasen loukkaantuminen oli täysin omaa hölmöyttä. Jos pelaaja on puolitoista metriä pitkä ja luistelee vielä keskialueella pää alhaalla, niin ihmekö tuo, jos kolahtaa. Harmi vaan, että noin tärkeään pelaajaan osui, jonkun carlogrünnin loukkaantuminen ei olisi joukkuetta haitannut.

Mitä sitten tuohon kahvakorttiin tulee, niin sen käyttämättömyys johtunee siitä, ettei eilisessä pelissä tässä suhteessa oma pesä ollut lähelläkään puhdasta. Tällöinhän kahvasyytösten sijaan käytetään tuota kiertoilmaisua. Edellämainitulla Virtasella on varmasti vähiten istuttuja rangaistusminuutteja suhteessa tehtyjen rikkeiden määrään, tästä ensimmäisessä erässä nähty neljän koukun sarja oli aika vahva esimerkki.
 

Huerzo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Donnerwetter S.p.A.
Re: Ei tämmöinen käy!

Viestin lähetti Twite
Pakko sanoa että ihme porukkaa olette jyskäläläiset! Ennen ottelua kehutte meidät jatkisfanit, ottelun jälkeen haukutte oman joukkueen ja kehutte halliin eksyneet vieraskannattajat. Ei noin saa tehdä, siinähän viedään meiltä aseet kunnon pöyhkeilyyn ja lällättelyyn. Teidän olisi pitänyt kunnolla syyttää kahvaamisesta eikä peitellen tyyliin 'normaalia vieraspelaamista'.

Täytyy yrittää edes vähän pitää tasoa yllä, kun viime pelin (Kärpät-JYP) otteluketju oli sisällöltään täyttä paskaa (yllätys yllätys). Mainitsemani otteluparin ketjut ovat riittävän täynnä mainitsemaasi pöyhkeilyä, lällättelyä ja kahvasyytöksiä (joita myös lyhyemmin provoiluksi kutsutaan), joten mm. HPK-pelit ovat raikas tuulahdus tähän omalaatuiseen kärppäskeneen. Tai sitten se on vain outoa sattumaa, että kaikkia muita joukkueita vastaan JYP-x-otteluketjut ovat suht' hyvähenkisiä.

Kiitokset sinne Hämeenlinnaan, siellä osataan olla hyviä voittajia. Kyllä me osaamme (kuten näkyy) puukottaa omaa joukkuetta selkään, joten sen voi huoletta jättää meidän tehtäväksemme. Risuja ja ruusuja tulee, jos aihetta on. Yritämme parhaan mukaan olla hyviä häviäjiä - treeniä tuosta jalosta lajista on tullut niin paljon, että ylikunto uhkaa iskeä...

BTW, kyllä minä HPK:n näen suht' varmana mitalijoukkueena, jos vain maalivahtipeli natsaa kohdalleen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös