Justin Hodgman, Pelicans

  • 195 426
  • 553

ArPEL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
No niin tulihan se sieltä. Toivomukseni toimistolla ollaan toteutettu nyt hyvällä prosentilla. Ekaksi Suikkasen jatko, sitten Lascher nyt Justin. Loistavaa!

Hodgien jatko Lahdessa on pirun hieno asia. Varsinkin, kun Hodgiesta oltiin muuallakin oikeasti kiinnostuneita. Hyvä, että jäi vuodeksi tänne pelaamaan. Ja uskomaton on pisteputki 12 pelin mittainen... jatkoa vielä luvassa, sen verran huikeaa jälkeä tekee tällä hetkellä.
 

majusa3

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kiekkoreipas, Lahti 1976-1985
Toivomukseni toimistolla ollaan toteutettu nyt hyvällä prosentilla. Ekaksi Suikkasen jatko, sitten Lascher nyt Justin. Loistavaa.

Samaa mieltä. Hienoa, toimisto! Viime keväänä karsittiin ja nyt taistellaan jopa runkosarjan voitosta. Myös Ilkka Pikkaraisen jatkosopimus oli hyvä veto.
 
Ihmettelen Seppäsen puheita ja kirjoituksia siitä, että Hodgman olisi ollut syyskaudella jonkinlainen floppi tai olisi ollut vaarassa joutua pois joukkueesta.

Särähti kyllä tosi rankasti korvaan täälläkin, ensimmäistä kertaa kuulen tälläisestä nyt. Mutta oletan että ne on sieltä Seppäsen kanihatusta repäistyjä olettamuksia taas.

Huvittavaksi homma meni viimeistään siinä vaiheessa kun Seppäsen itse keksitty nousun odotus ja ettei heitetty pihalle on koko joukkueen peilikuva.
 

Ersa13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Alkukaudesta oli keskustelua Justin Hodgman vs Stephen Dixon. Aika tasasesti ovat vetäneet näin tilastojen perusteella. Dixonilla 56ottelua joissa tehot 14+37 +-18 kun Hodarilla on alla yksi peli vähemmän ja tismalleen samat tehot +- ollessa 16. Dixonillla tosin 3½min enemmän peliaikaa per peli. Meidän onneksi Hodgie vetää kovemmalla tasolla, tällä hetkellä.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hodgman voitti siis 5 vs. 5 pistepörssin, kuten tästä Jatkoajan jutusta voi lukea. Lässi tuon pörssin kakkonen ja Pelicans-kaksikon lisäksi kukaan muu ei saanut 30 pistettä kasaan tasaviisikoin.
 

tant gredulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Veikkaaja kirjoitti Hodgmanista jutun, jossa kerrottiin miehen silloin tällöin päästelevän 'vinkaisuja'. Onko kukaan kuullut livenä? Muistuttaako Cheekin 'Sokka irti' -biisiin kiekaisut niitä vain onko tuo nyt vaan sattuma :)?
 

BaronFIN

Jäsen
Mitäs veikkauksia porukalla, syttyykö Hodgaman vielä liekkeihin näiden poffien aikana vai pisteleekö menemään hiukan ylimielisenä yksinyrittäjänä, joka etsii viimeiseen saakka sitä kauden komeinta osumaa?

Jos osuu kohdilleen mies on legenda lopun elämäänsä Lahdessa, mutta nyt on hiukan vaikeampaa. Itse asiassa ollut Salomäen taklauksesta saakka. Toivottavasti vielä irtoaa kauden aikana.
 

Moonchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Kraken
Hodgmanin peliin on tullut etenkin tuon Salomäki tapauksen jälkeen ihmeellistä huolimattomuutta. Kiekko katoaa helponoloisesti monissa tilanteissa ja antaa välillä todella löperöitä syöttöjä. Ihan niinkuin keskittyminen olisi puolivillaista. Kyllä niitä hienoja tarjoiluja ja kiekon ylöstuonteja nähdään edelleen, mutta rinnalle ovat vain tulleet tällaiset huolimattomuudet. Tehoja tietysti odottaisi vähän enemmän, etenkin tuon runkosarjan lopun otteiden perusteella. Mutta toisaalta jos Sopanen olisi eilen sutinut kiekon kolmannessa erässä sisään puolityhjään maaliin eikä tolppaan, olisi se ollut jo kolmas Hodgmanin järjestämä voittomaali näissä pleijareissa.
 

Joukkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, ja muu pohjoinen Suomi
Ei taas vaihteeks meinaa ketjukaverit pysyä menossa mukana joten menee hodarillakin taas yksin kuskailuks ja sit jos kerkee niin ei saada paikoista sisään.
 

IcyPredator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, 49ers
Veikkaanpa, että Hodari tarvis muutaman häkin alle, niin alkaisi tuhoa tulemaan samaan tapaan kuin vuodenvaihteen jälkeen. Onhan noita syöttöjä tullut, mutta itseluottamuskin hiipuu, jos ei häkki heilu.

On muuten mukava nähdä ens kaudella miten luistin liikkuu, kun on käynyt Kaitsun kesäreenit läpi:) Luulis ettei saa mitään artistilomaa rapakon taakke kesäreeneistä.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Heh.. heti kun kaveria haukutaan niin pelaa loistopelin ja siinä ohessa iskee tehot 1+1. Oli tänään heti Laschin jälkeen näkyvin pelikaani kentällä. Tosin nuo miehen kiekon ylöstuonnit on välillä pientä sooloilua ja kiekko karkaa näissä joskus kaverin lapaan. Joka tapauksessa hyvin pysyi tänään poissa boxista vaikka suu kävikin jatkuvasti. Noh, Hodari on tempperamenttinen pelaaja joten tämä hänelle sallittakoon :D

Lisää tällasia pelejä Hodari. Tänään annoit täyden panoksen joukkueelle ja tarjoilit komeita passeja. Tää on sitä Hodaria josta mä tykkään.

Mahtaako syttyä huippuvireeseen nyt kun ketsuppipullo on myös avattu?

Ihan kiva muuten että Wärn teki taas maalin. Siinä on toinen helvetin hieno pelaaja jota arvostan kovasti.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Veikkaaja kirjoitti Hodgmanista jutun, jossa kerrottiin miehen silloin tällöin päästelevän 'vinkaisuja'. Onko kukaan kuullut livenä?

"Ei se oikeastaan ole ulvomista, hihkumista ennemminkin. Ääntä vain tulee, vaikkei se takuulla ole normaalia." (Hodgman tämän viikon Apu-lehdessä)

Jossain aiemmassa haastattelussa Ryan Lasch valitti, kuinka Hodgman sotkee tahallaan hänen paikkaansa läikyttämällä sille kahvia, urheilujuomia jne. Ja tällä 23-vuotiaalla on jo kaksi lasta;) Mutta hauskalta tyypiltähän tuo vaikuttaa ja pelihommat sujuvat (silloin kun sujuvat:).
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ensi kaudella mies ulvahtelee sitten KHL:ssä.

Onko tästä nyt jotain varmuutta olemassa

Edit: Pelicans-tn ensi kaudeksi - Ilta-Sanomat <- tuossahan tuota spekulointia on.

Noh, mikäs siinä. Taitaa taas venäjältä kolahtaa kyllä sellainen rupla kassaan että tuntuu jos sitä miettii puhtaasti sillä että kun tuota ei oikeen voi vuokrata (koska vain ensikauden kattava sopimus Pelicansin kanssa) ja Pelicans varmasti myy ainoastaan jos sieltä tulee se mitä Hodarista halutaan. (käytännössä siis ihan mitä vaan kaasu omistuksien ja muiden väliltä ;P)

Hodarin lähtiessä ja Venäjältä tulevien eurojen myötä lienee varaa palkata paikalle vähintään lähtökohtaisesti yhtä kova tekijä. Toisaalta tekisin ennemmin tällaisia löytöjä mitä Hodgman oli kun pistäisin rahat kiinni entisiin NHL staroihin.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Pelicans
Toivon todella että kaveri ei lähde. On todella vaikea löytää korvaajaa tällaiselle kaverille. Ja uskallan väittää että kunnon kesän jälkeen Justin kehittyisi nimenomaan Lahdessa paremmin pelaajana kuin nyt lähtisi taas uusiin ympyröihin KHL:n rahakkaaseen sarjaan.

Justin, One more year in Lahti Finland.
 

BaronFIN

Jäsen
Se mitä tämä kuuma-kalle nyt eniten tarvitsee on kokemus. Harmi, että käytöskympin antamiseen peliajalla meni tuomareilta näinkin pitkään, mutta tuon kaverin on vain tajuttava, ettei tuollainen älytön mussuttaminen ja mouhuaminen vain ole niin hyödyllistä joukkuueelle kuin se mitä Hodgman osaa parhaimmillaan. Toivottavasti otti oppia istuessaan ratkaisevaa jatkoaikaa boksissa. Siitä olisi vain hyötyä.
 

IcyPredator

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, 49ers
Eiköhän saannut melkoisen oppitunnin eilen, että missä ne pelit ratkaistaan. Koko playoffsien ajan kävi melko kuumana tietenkin kova halu voittaa, näyttää ja onnistua, mutta se kanavoitu tyhmiin jäähyihin varsinkin finaaleissa.
 

Fordél

Jäsen
Eiköhän saannut melkoisen oppitunnin eilen, että missä ne pelit ratkaistaan. Koko playoffsien ajan kävi melko kuumana tietenkin kova halu voittaa, näyttää ja onnistua, mutta se kanavoitu tyhmiin jäähyihin varsinkin finaaleissa.

Juuri näin. Kuten tonne tätä sarjaa käsitteleväänkin ketjuun kirjoitin niin tämän sarjan ero tiivistyy hyvin Justin Hodgmanin ja Eric Perrinin pelaamisen eroihin. Perrinin ei tarvitse enää yksilötasolla näyttää osaamistaan ja todistella mitään vaan hänen pelaamisensa palvelee koko ajan niin viisikon kuin koko joukkueen pelaamista. Oman egon pönkitys on heitetty romukoppaan ja egokin on sitoutettu palvelemaan joukkuetta.

Hodgiella taas on todella kovat näyttöhalut ja kova halu ratkaista pelejä. Hodgie kävi näin ollen koko ajan ylikierroksilla eikä pelaaminen lopulta hyödyttänyt parhaalla mahdollisella tavalla niin viisikkoa kuin koko joukkuetta. Alkukaudestakin täällä tuotiin hyvin esille se, kuinka Hodgmanin ongelma on ettei hän pelaa samaa peliä muun viisikon kanssa. Potentiaali on valtava ja halu sen näyttämiseen on suuri. Hodgie kyllä kehittyi joukkuepelaamisessa kauden mittaan, mutta valitettavasti ei riittävästi.

No tästä karttui varmasti paljon kokemusta ja oppia. Jos ensi kausi menee vielä Lahdessa niin Hodgman tulee varmasti hyödyttämään entistä enemmän joukkueen pelaamista ja parantaa näin Pelsujen mahdollisuuksia tavoitella pyttyä.

Hieno pelaaja!
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
No joo siis Hodgmanhan on vasta nuori pelaaja (syntynyt -88), eli täyttää 24 tänä vuonna. Varmasti nuorella jätkällä menee hermot aika helposti kentällä ja haluaa näyttää koko ajan ja mussuttaa, jos joku tekee väärin. Mun mielestä Hodgmanin pitäis saada itseluottamusta enemmän pönkitettyä, että ei tarvitsisi mussuttaa tuomarille, ei tarvii mennä niihin jälkipeleihin, ei tarvii hakea niitä upeita poikki syöttöjä, jotka päättyy hasardiin ja vihun läpiajoon.

Joten kun Hodgie saa vähän ikää ja kokemusta, ei hän tule olemaan Lahdessa, mutta tulee pelaamaan uransa parasta lätkää.

Eilen Yle Puheen haastattelussa Ilkka Kaarna sano et Hodgman Lasch - kaksikosta toisella on sopimuksessa KHL-pykälä toisella ei. Nyt sit spekulaatiota kumpi se on.
 

Epsilon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahti vs. Everybody
Eilen Yle Puheen haastattelussa Ilkka Kaarna sano et Hodgman Lasch - kaksikosta toisella on sopimuksessa KHL-pykälä toisella ei. Nyt sit spekulaatiota kumpi se on.

Hodgmanilla on tuo pykälä. Asia kerrottiin silloin kun Justinin jatko sorvattiin. Saatava summa ei ole näitä suurimpia purkusummia, mutta ihan riittävä korvikkeen hakemista varten.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Juuri näin. Kuten tonne tätä sarjaa käsitteleväänkin ketjuun kirjoitin niin tämän sarjan ero tiivistyy hyvin Justin Hodgmanin ja Eric Perrinin pelaamisen eroihin.

Hodgiella taas on todella kovat näyttöhalut ja kova halu ratkaista pelejä. Hodgie kävi näin ollen koko ajan ylikierroksilla eikä pelaaminen lopulta hyödyttänyt parhaalla mahdollisella tavalla niin viisikkoa kuin koko joukkuetta. Potentiaali on valtava ja halu sen näyttämiseen on suuri. Hodgie kyllä kehittyi joukkuepelaamisessa kauden mittaan, mutta valitettavasti ei riittävästi.

No tästä karttui varmasti paljon kokemusta ja oppia. Jos ensi kausi menee vielä Lahdessa niin Hodgman tulee varmasti hyödyttämään entistä enemmän joukkueen pelaamista ja parantaa näin Pelsujen mahdollisuuksia tavoitella pyttyä.

Hieno pelaaja!

Joo, mielellään tuota katselisi liigassa kaikkine häröilyineenkin ulvomassa:). Ja ihan puolueettomasta näkökulmasta: saattaisi tosiaan olla pojalle sekä fyysisesti että henkisesti parempi kehittyä SM-liigan "rauhassa" vielä vuosi ennen Venäjälle ryntäämistä. Mutta money talks jne.

Vertailu Perriniin on vähän epäreilu, vaikka Hodgman toki turhaan hölmöilikin. Toinen on aikuinen mies, Stanley Cup -voittaja, kiertänyt maailmaa ja ennestään tutussa seurassa itselleen räätälöidyssä roolissa; toinen parikymppinen paikkaansa hakeva kuumakalle, joka ei ole koskaan aiemmin pelannut edes Euroopassa eikä omien sanojensa mukaan osannut tullessaan sijoittaa Suomea kartallekaan, puhumatta että olisi ollut kartalla miten täällä pelataan:). Eli lähtökohdat ja kehitysvaiheet kannattaa ottaa huomioon, vaikka loppupeleissä vain tulos ratkaiseekin.

edit: toki näinkin.

Kyllä vertailu on epäreilua, mutta se kertoo juuri siitä, mikä on näiden kahden pelaajan ero ja yksi syy sille miksi mestaruutta juhlitaan Jyväskylässä eikä Lahdessa. Ei missään nimessä erityisen ratkaiseva, mutta yksi osa kokonaisratkaisua. Vaikka Hodgmania on hehkutettu paljon ja täysin aiheesta, niin hänellä on vielä oma matkansa kuljettavanaan.
 
Viimeksi muokattu:

Fordél

Jäsen
Vertailu Perriniin on vähän epäreilu, vaikka Hodgman toki turhaan hölmöilikin. Toinen on aikuinen mies, Stanley Cup -voittaja, kiertänyt maailmaa ja ennestään tutussa seurassa itselleen räätälöidyssä roolissa; toinen parikymppinen paikkaansa hakeva kuumakalle, joka ei ole koskaan aiemmin pelannut edes Euroopassa eikä omien sanojensa mukaan osannut tullessaan sijoittaa Suomea kartallekaan, puhumatta että olisi ollut kartalla miten täällä pelataan:). Eli lähtökohdat ja kehitysvaiheet kannattaa ottaa huomioon, vaikka loppupeleissä vain tulos ratkaiseekin.

Kyllä vertailu on epäreilua, mutta se kertoo juuri siitä mikä on näiden kahden pelaajan ero ja on yksi syy sille miksi mestaruutta juhlitaan Jyväskylässä eikä Lahdessa. Ei missään nimessä erityisen ratkaiseva, mutta yksi osa kokonaisratkaisua. Vaikka Hodgmania on hehkutettu paljon ja täysin aiheesta niin hänellä on tosiaan vielä oma matkansa kuljettavanaan kehittyessään kokonaisvaltaisemmaksi pelaajaksi ja samalle tasolle Perrinin kanssa. Onneksi kyse on nuorehkosta kaverista, joten Hodgie voi saavuttaa vielä vaikka mitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös