Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Justin Hodgman, Pelicans

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Shejbal, 22.08.2011 klo 18.30.

 1. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pelicans on tehnyt vuoden sopimuksen kanadalaisen keskushyökkääjän Justin Hodgmanin kanssa. Linkki uutiseen -> Justin Hodgman Pelicansiin | Pelicans

  Hodgman on mielenkiintoinen hankinta. Ei sellainen nimimies jollaista ehkä odoteltiin, mutta mielestäni hyvä mies täydentämään sentteri-osaston. Hodgmanilla on hyvät kädet ja riittävästi liikettä tuomaan kiekkoa ylös. Mikä tärkeintä, Hodgman on nimenomaan aika puhdas sentteri, eikä mikään laituri joka tarpeen mukaan pystyy pelaamaan myös sentterinä.
   
  Viimeksi muokattu: 22.08.2011 klo 18.36
 2. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  No nyt se sitten varmistui. Toivotaan ja toivotaan, että tästä kaverista on meille iloa. Kuten toiseen ketjuun kirjoitin, mitään tietoa ei ole tilastojen lisäksi, mutta agentin mukaan dominoi tätä liigaa (tähän hymiö).

  Mielenkiinnolla odotellaan. Ennakko-odotuksiin nähden nimetön hankinta, mutta ehkä se on sitten parempi niin...

  Edit: Niin, eihän se Suikkanen mistään ykkössentteristä enää puhukaan, vaan leveydestä sentteriosastolle. Se on sitten eri asia, miksi tulevaisuuden pelaajan kanssa tehdään 1-vuotinen sopimus ilman optioita.
   
 3. Kaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jets, Green Bay Packers, Tazen ARTA-viha
  Lainaus:
  Ihan hyvä että hieman nimettömämpi hankinta. Nuo aiemmat isommat nimet on järjestäen menneet meillä saveen.

  Todella mielenkiintoinen nimi ja allekirjoittanut on positiivisin odotuksin herraa kohtaan. Nyt on syvyyttä sentteriosastolla ihan riittävästi.
   
 4. NuuskaHP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Tätä tupsahti mieleen itselläkin ensimmäisenä kun uutisen luin.

  Mutta ei kai tässä mitään eriskummallista. Annetaan pojan näyttää.
   
 5. bay22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nurmisen Pasin Posse
  Kyllä nuo jotkut syväkurkut on vaan perillä asioista (tällä kertaa K.Kauppila). Vaikka tätä siirtoa on ny saanu sitten pureskella muutaman päivän ajan, niin olo on yhä edelleen "emmä tiiä" .

  Hodgman on nuori, eteenpäinpyrkivä kaveri, jolla hanskatkin tippu tarvittaessa, niin ei se välttämättä kuulosta pahalta. Kuitenkin tarkoitus oli saada tuohon ryhmään se "the" ykkössentteri, niin vaikea sanoa etukäteen onko Justinista ottaan se paikka.

  Ps. Siinä meni sitten viimeinen ulkomaalaispaikka.
   
 6. Kaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Jets, Green Bay Packers, Tazen ARTA-viha
  Lainaus:
  Joulunahan on tsekeissä aina alennusmyynnit joten nou hätä :)

  Mielummin tälläinen eteenpäin pyrkivä kaveri kaikkien jäähdyttelijöiden Haakana, Pirjetä, York jälkeen.
   
 7. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Kaveri saapui jo Suomeenkin, joten ehkä sitä odoteltiin ennen sopimuksen julkaisua. Pelaa siis todennäköisesti Easton-turnauksessa jossain roolissa.

  Saapumisesta kertoo agentti twitterissä.

  Twitter
   
 8. jarne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, ULUVFC #52
  Lainaus:
  Aika pitkälti nämä "ykkössentterit" hankitaan jo hyvissä ajoin ennen edellisen kauden loppua tai viimeistään alkukesästä. Vaikeaa kuvitella, että mitään Hirsoja saadaan Suomeen hankittua kauden alla, tietenkin jos pistää rahaa palamaan oikein kunnolla niin kaikki on mahdollista.
   
 9. bay22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nurmisen Pasin Posse
  Lainaus:
  Torstaina sitten Lukkoa vastaan nähään esimakua tulevasta. Onhan se hyvä että kaveri on saatu edes Suomeen asti ennenkuin sopimus julkistetaan.
   
 10. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Minkälaista keskushyökkääjä täällä ovat ihmiset odottaneet ennakko-odotuksien mukaan, kun tämä Hodgman on nimetön?
  Joku raapi jossain vaiheessa kasaan sen "nimekkään" listan keskushyökkääjistä, jotka olivat vielä vapaana mutta eipä niistä kovin moni ole tainnut siirtynyt tänne euroopan neljänneksi seksikkäimpään sarjaan.

  Vielä hetki sitten seurajohtoa ruoskittiin Koskirannan hankinnan jälkeen ajoin rajustikin täällä, mutta niin vain tämä uusi pelaajasopimus julkaistiin melko lähekkäin tuon julkaisun kanssa, eikä homma mennytkään perus negatiivisesti puihin, kuten lähes kaikki Pelicansiin liittyvät asiat tällä forumilla.

  Tätäkin uutta nimeä vähän kritisoitiin jo etukäteen tuolla ja tekeekin mieli vähän tiedustella että onko tähän vähättelyyn mitään muuta syytä kuin "Jay_Banks"-nimimerkin taffelpussi kädessä kotisohvalta käsin tekemä luisteluanalyysi joltain kanukki forumilta?


  Kun vähän vertaa näihin muihin ulkomailta sm-liigaan saapuneisiin keskushyökkääjiin, niin eipä tuo Hodgman yhtään huonolta kuulosta:

  - HPK:n hankinnat ovat Leavitt saksan kakkosesta, sekä Marek Zagrapan tsekeistä joka pelasi viime kaudella 18 peliä venäjällä tehoin 3+2 ja tsekeissä 27 peliä pistein 3+5, silti miehen kommentoitiin omaavan mahdollisuuden kaapata ykkössentterin tontin.

  - Tappara on hankkinut Tenuten joka höntsäili tässä Jokereissa vietetyn kauden jälkeen pari vuotta saksassa ja palaa nyt kirvesrintojen riveissä SM-liigaan. Ei tuota voi sillä kirveelläkään kutsua eteenpäin menossa olevaksi pelaajaksi ja saattaa olla nykyään ennemminkin rahastusmatkalla euroopassa.

  - Turkuun on rontattu "onnettomia" tehoja (14 pistettä viime kaudella) Tsekin liigassa tehnyt Cerny, sekä Ryan Stone, joka on tehnyt AHL-liigassa kovia tehoja, mutta kenen ura on myös menossa lievässä alamäessä.

  - Kovaksi hankinnaksi voisi nostaa Lukon Beechin, mutta tuo ei sitten taas istuisi siihen nuoreen nälkäiseen ja eteenpäin pyrkivään pelaajamuottiin, minkä perään täällä aktiivisesti huudellaan.

  Mitään faktapohjaa ei asialle ole, mutta kyllähän Hogman saattaa olla oletusarvoisesti tällä kaudella SM-liigaan houkutelluista ulkomaalaisista keskushyökkääjistä se toiseksi kovin nimi, jos oletetaan Beechin olevan kovin, vai jäikö ylläolevan listauksen ulkopuolelle vielä joitain liigaan saapuneita sateentekijöitä kenet oltaisiin otettu mieluummin Lahteen?

  Välillä vähän ihmetyttää onko realismi karannut täällä täysin lapasesta, sillä mielestäni tämä on SM-liigan mittakaavalla melko kelpo hankinta.
   
 11. majusa3 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Kiekkoreipas, Lahti 1976-1985
  Lainaus:
  Toisella osiolla RV16 kiteytti tämän hyvin. Minä ainakin pidän siitä, että jopa nollakulmasta välillä kokeillaan, voihan se mennä vaikka puolustajan pakarasta sisään … ☺☺ Jäädään siis odottamaan, mikä on miehiään?

  Lainaus:
  Olen samoilla linjoilla! Toivotaan, että on myös terve! Eikä juo viinaa niin paljon, kuin York? Vähän saa kuitenkin sitä valkoviiniä ottaa, saahan?
  Pelaa highlight pätkässä muuten #88. Toivottavasti myös täällä Lahdessa. Eräs suosikkipelaajistani Eric Lindros pelasi myös tällä numerolla☺☺ja hanskatkin tippui tarvittaessa …
   
  Viimeksi muokattu: 22.08.2011 klo 21.10
 12. lihaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Hodgman voi olla tässä liigassa ihan mitat täyttävä sentteri.

  Hirson tapaisia tietokoneaivoja on turha enää tähän aikaan haikailla. Riittää kun on keskushyökkääjä, joka kohtalaisesti pystyy ruokkimaan laitureita ja tekemään itsekkin silloin tällöin maaleja. Sekä jaksaa ja viitsii luistella puolustamaan.

  Hyvässä lykyssä tämmoinen kaveri on tulossa.
   
 13. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Ainakin tällä hetkellä olen tyytyväinen, että Hodgman meni Pelsuihin. Voi olla että myöhemmin harmittaa. Mielenkiinnolla kuitenkin seurataan täältä ulkopuoleltakin käsin kuinka nuorimies onnistuu ensimmäisellä Euroopan kiertueellaan ja kuinka ylipäätänsä sopeutuu synkkään pohjolaan. Suikkanen saattaa koulia tästä kovan pelimiehen tai sitten tämä ei näe joulua SM-liigassa, kaikki on mahdollista tässä vaiheessa.

  Onnittelut joka tapauksessa uudesta sentterihankinnasta!
   
 14. bay22 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nurmisen Pasin Posse
  Lainaus:
  Omastakin mielestä ihan OK hankinta, vaikka vähän kritisoinkin. Justin Hodgmania pidän kyllä selvästi parempana hankinta, kuin tänään TPS:n julkistamaa Ryan "polvi-vammat" Stonea.

  Onneksi Kaarna on myös sen verran kokenu kettu, että näillä näytöillä ei mitään ihan "mottipäistä" summaa ole Justinista maksettu (toivottavasti).
   
 15. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Ehkä tämä hankinta kertoo enemmänkin SM-liigasta. Tämä on hyvin pitkälle samaa "toitotaan toivotaan" -osastoa Koskirannan kanssa ja tällä hetkellä tuo siis leveyttä sentteriosastolle. Ainoana odotusarvona on jokunen nurkkanyhjääminen Miliisi Honkasen kanssa.
   
 16. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Keräilin vähän videoita Hodgmanista, joita ei Youtubesta löydä. Näistä saa vähän esimakua tulevasta. Hodgman on seuraavissa videoissa siis Toronton numero 11.

  Hodgman heittää pari maalia Grand Rapidsin verkkoon:
  AHL Live: Grand Rapids v Toronto

  Hodgmanilta nätti maali ja alustus Marliesin neljänteen:
  AHL Live: Toronto @ Binghamton 11/13/2010

  Tässä kuskataan kiekkoa ylös ja saaliina pari syöttöpistettä.
  AHL Live: Toronto @ Lake Erie 12/11/2010

  Tässä nätti alustus Marliesin tasoitusmaaliin:
  AHL Live: Hamilton @ Toronto 12/26/2010

  Kauden päätteeksi vielä häkkipäänä 1+2 Heatia vastaan:
  AHL Live: Abbotsford @ Toronto 04/10/2011

  (Linkit AHL:n sivuille ottelukoosteisiin.)
   
 17. #25 Primeau Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers
  Onnea Lahteen

  Paljon onnea Lahteen. Uskon että tämä mies tulee tekemään Sm-liigassa todella tuhoisaa jälkeä. Olisin erittäin mielelläni ottanut tämän miehen Ilmalaan. Vaikuttaa todelle hyvälle teidän ulkoimaiset hyökkääjät. Tuntuu että Lahdessa viritellään todellista pommia ensi kaudelle. Pakko raahautua Isku-Areenalle katsomaan pelejä jälleen.
   
 18. kone82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Koosteiden perusteella vaikuttaa huomattavasti kiekollisemmalta kuin tämä meidän Ryan Stone... Klipeissä näkyy Hodgmanin hyvää pelinlukua, hyviä syöttöjä, ja hyvää kiekonkäsittelyä. Eikä luistelukaan mitään ihan shittiä ole.

  Voisi kuvitella että Hodgman on SM-liigassa huomattavasti tehokkaampi kuin Stone, turkulaisittain todettuna valitettavasti...
   
 19. RV16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chilinakit ja muu paskansyönti
  Ei se ainakaan näytä läskiltä, mikä on jo etumatkaa tiettyihin edeltäjiinsä nähden. Pääsee suoraan kuntokuurille kulkematta fat campin kautta.

  Mielenkiintoista nähdä onko jenkeissä päässyt pelaamaan oikeaoppista sentteripeliä, mikä nopeuttaisi tottumista euro-kiekkoon. Esim. Schwabellahan meni aika pitkään oppia hyökkäystenrakentelut kun päinvastainen pelimalli tuli selkärangasta.
   
 20. Dvozak Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Niinpä. Videoiden perusteella näyttää todella aika suoraviivaiselta sentteriltä. Kai Kai Suikkanen saa, jonkun yksinkertaisen systeemin ajettua tämänkin miehen koneistoon. Lähtökohtaisesti istuttaisin miehen juuri suoraviivaisuutensa vuoksi grinderi-ketjuun Rinkisen ja Wärnin keskelle.

  Itse olen tyytyväinen sentterihankintoihin. Molemmilla on luultavasti uransa parhaat kaudet edessäpäin. Jäähdyttelijät on nyt täällä nähty. Hienoa, hienoa!

  Welcome to Lahti, Hodgman

  (WILL DOMINATE)
   
 21. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Mielenkiintoista sinänsä, koska Hodgmankin oli viime kaudella pitkän pätkän sivussa juuri polvivamman takia ja uralla on aikaisemminkin ollut vastaavia oireita. No toivottavasti ensi kaudella ei kukaan pienempi kaveri ajele Justinin polvia mäsäksi vaan kaveri saa näyttää pelitaitonsa kaikessa rauhassa...
   
 22. Ludek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Hodgmania ja Stonea on kiva vertailla kauden aikana, mutta kovien pelien kokemuksessa on silti eroa. Stonella on AHL-kokemusta noin 300 ottelun verran kun taas Hodgman on pelannut kahden AHL-kauden aikana reilut 80 ottelua. Itse pidän Stonea puhtaasti kokemuksen perusteella parempana hankintana, mutta pelithän sen todellisuuden myöhemmin näyttävät.
   
 23. Shejbal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Hodgman on Stonea kolme vuotta nuorempi, joten kolme täyttä kautta tuohon 80 ottelun päälle, niin pyörittäisiin siellä samoissa lukemissa.
   
 24. Radiomasto Jäsen

  Lainaus:
  Nämä vertailut nyt sinänsä ovat aivan turhia, mutta Pelicans ja TPS ovat molemmat tehneet ilmeisesti omalta kantiltaan onnistuneen hankinnan, koska Lahessa haluttiin urallaan ylöspäin menossa oleva nuori pelaaja ja TPS näemmä arvostaa sitten kokemusta.
  Yhteistä miehillä tosiaan ovat nuo polvivaivat, mutta toivotaan, että molemmat saavat kiekkoilla terveenä tulevalla kaudella.
   
 25. Ludek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Tottahan toki mutta näillä kokemus- ja pelimäärillä kuitenkin lähdetään tulevaan kauteen. Jos pitäisi veikata, kumpiko on tulevalla kaudella parempi suorittaja, niin veikkaisin sen olevan Stone puhtaasti reilummalla kovempien pelien kokemuksella. Loukkaantumiset voivat tietysti sotkea kuvioita, mutta toivottavasti nämä molemmat miehet välttyvät niiltä ja pelaavat ehjän kauden.