Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Justin Hodgman, Pelicans

Viestiketju osiossa 'Pelicans' , aloittajana Shejbal, 22.08.2011 klo 18.30.

 1. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Oli kyllä sen verran törkeä niitti suoraan kupoliin, että parin metrin päässä ollut tuomari huomasi saman nostamalla käden samantien pystyyn.
   
 2. egar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, AC Milan, FC Lahti
  Lainaus:
  Kyllähän tähän pitää kommentoida..
  On jännä miten pelaajan loukkaantumiseen johtavasta tilanteesta pitää riemuita. On totta että taklaus oli hieno, joo, eikä siinä mielestäni Finley tehnyt varsinaisesti mitään väärää, vaan taklaus oli hieno, kova ja juuri se mitä pelaajan pitikin tehdä estääkseen maalin, mutta siinä ei ole mitään hienoa tai arvostettavaa että tulee vanhojen kaunojen [case Salomäki] takia tänne iloitsemaan että Hodgman taklattiin kylmäksi.
  Tietty Hodgman on ärsyttävä pelaaja, enkä minäkään sitä ihan aina hyvällä katso, mutta en minäkään jumalauta koskaan ole iloinnut siitä että joku ajetaan kylmäksi, oli taklaus puhdas tai ei, omasta porukasta tai ei. Säälittävää sanoisin.

  Pitää osata katsoa ilman värilaseja tilanteita ja nähdä sen lopputuloksen taakse. Tässä oli kyse isosta pelaajasta joka taklaa 18cm lyhyempää kyyryssä olevaa pelaajaa. Ei mitään väärää; kädet ei irronnut taklaushetkellä, ei pistänyt tarkoituksella kyynärpäätä eteen, ei mitään. Veikkaan että kurinpito katsoo kyllä taklauksen lopputulosta ja 1-2 ottelua huilua Finleylle.

  Mutta summa summarum, odotahan Huml71 kun joku ajaa esim. Pyörälän saikulle, voit olla varma että muutama Pelicans-fani tulee siitä aukomaan päätään että ainakin osui oikealle miehelle koska pelaaja ärsyttää koska on niin hyvä ja on tehnyt joskus aikoinaan varmasti jotain tyhmää.
   
 3. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Case-Salomäki ei minua henkilökohtaisesti kiinnosta pätkääkään. Kuten jo aiemmin mainitsin, niin kyseinen ottelusarja ei todellakaan ratkennut tähän. Se oli vain yksi osa näitä Hodgmanin lukuisia tempauksia, ei sen enempää. Vaikka suosikkijoukkueeni siinä kärsikin Salomäen pelikiellon myötä, ei se ratkaissut kokonaista ottelusarjaa, vaan parempi meni sarjasta jatkoon. Hodgman on täysin vastenmielinen pelaaja näin vastustajan näkökulmasta kaikkine tempauksineen. Omille varmasti tärkeä pelaaja tehopisteineen.

  Eikä minua ärsytä se, että Hodgman on loistava pelaaja. Kaikkihan sen tietää, että kiekollisena kaveri on nero. Ottaisin Kärppiin hänet koska tahansa, mutta ilman näitä varjopuolia, mistä omakin joukkue silloin tällöin kärsii. Pyörälän tyhmät temput, kuten esimerkiksi nämä lukuisat sekä toistuvat filmaukset, ovat käsittääkseni melko vähissä. Hodgmanin vertaus tässä tapauksessa Pyörälään on suhteelisen naurettava.
   
 4. Toppeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves ja Pelicans
  Hodari on kyllä ärsyttävä pelaaja, mutta tuo väriä kotoiseen liigaan, koska taidot on ihan mahtavat. Eikä haittaa yhtään, että pelaa Pelicansissa. On kuitenkin todella lapsellista toivoa pelaajalle loukkaantumisia. Tulee ihan mieleen omat ala-asteajat kun serkun kanssa näistä kinattiin ja silloin naljailtiin kun toisen kannattaman joukkueen pelaaja loukkaantui pelissä. Normaalisti nämä kuitenkin jää taakse kun vähän rintakarvat kasvaa, mutta ei kaikilla.
   
 5. laituri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
  Pakko tykkätä, kun nimimerkki Huml71 kertoilee täällä tarinoita ärsyttävistä pelaajista, jotka filmaa.
   
 6. Jari66 Jäsen

  Ehkäpä tämä kyseisen nimimerkin pelaajien loukkaantumisista ilakointi on sitä oululaista jääkiekkokulttuuria. Eipä ole itselle tullut koskaan mieleen että näistäkin asioista voisi erityistä mielihyvää ammentaa.

  Hodgman on mielestäni Pelicansin ja koko liigan kautta aikain taiturimaisimpia ulkkarivahvistuksia. Loukkaantumisensa ei ole pois pelkästään Pelicansilta vaan yleensäkin taitolätkää arvostavilta lajin seuraajilta. Todellakin toivon että Hodarin esiintymiset liigassa eivät olleet tässä.

  Ja kyllä, osaa olla myös ärsyttävä.
   
 7. Ankkakaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Hienoa, että liigatuomarit viheltävät aina oikein.
   
 8. Dank Sinatra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Devils
  Jotenkin kaikkein huvittavinta tuon erään nimimerkin Hodgmanin filmaamisesta meuhkaamisessa, että käyttäjän nimimerkki Huml71. Siinä vasta oli taistelija viimeisen päälle, joka ei ikinä vetänyt kuolevia joutsenia.

  e. laituri ehtikin näpäyttämään ensin.

  Tuosta solisluuhommasta: Itseltä on solisluu murtunut, pienessä humalatilassa tosin. Silloin en ainakaan itse tajunnut heti, että jotain olisi pielessä, vaan vasta seuraavana aamuna ihmettelin, kun tekee niin saatanan kipeää. Toivotaan kuitenkin, että Hodgmanin kohdalla kyse on "vain" päävammasta, niin olisi toivoa mies vielä tällä kaudella askiin saada.
   
 9. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tässä onkin se homman ydin: teille Hodgman on kultaakin kalliimpi, ja filmaukset katsellaan läpi sormien. Humlilla sama homma, kun Kärpissä pelasi. Kuolevat joutsenet kuuluivat silloiseen repertuaariin, mutta nekin vähenivät reilusti kahdelle viimeiselle kaudelle.

  Hodgman on minulle ärsyttävä pelaaja epäurheilijamaisuuksineen, ja Huml teille. That's it.
   
 10. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Etköhän ole nolannut itseäsi ja oululaisia jo ihan riittävästi, siinä on se homman ydin. Mitäs jos kipittäisit pois.
   
 11. Pelikaani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
 12. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Kaikki on siis menetetty. Onko elämällä enään mitään tarkoitusta?
   
 13. Hidas_ja_kankea Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Etta, ACO
  Lainaus:
  Tule jo pois täältä, vaikka kuinka gutaa henkilökohtaisesti tekee.

  Lisätään nyt Hodgmanista sen verran, ettei ihan one lineriksi viesti jää. Edustaa pelaajana sitä yhä harvalukuisemmaksi käyvää tyyppiä, joka tuo väkeä katsomoon. Olisin ottanut heittämällä Kärppiin syksyllä. Vituttaahan tuo joskus, mutta niin taitaa ajoittainen kurittomuus tehdä myös pelsukannattajille.
   
 14. Ikaros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, turkoosi ja NHL
  Lainaus:
  Totta kai se vituttaa, mutta sen verta on sanottava realistisesti, että jos jättäisi noi kiukuttelut ja turhautumisen kokonaan pois, niin ei edes pelaisi liigassa. Ainoa syy, että ei lado pisteitä joka pelissä on juurikin tuo kurittomuus ajottain ja helppo kuumeneminen.
   
 15. Gilmore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Toivottavasti katsoo aivotärähdyksestä toivuttuaan videon taklauksesta (uudelleen?), ettei tarvitse enää nolata itseään kyynärpäätaklaussyytöksillä. Pikaista paranemista kuitenkin, vaikka tuollaiset vailla totuuspohjaa olevat syytökset Twitterin kautta kannattaisi jättää tekemättä.
   
 16. Doug93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
 17. Raúl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Lainaus:
  Hän on varmasti erittäin pahoillaan siitä, että pahastuit tuosta twiitistä.

  Kyllä Hodgman vielä palaa, se on selvä. Hetkeäkään en ole sitä epäillyt. Finley sitten playoffeissa kahville ja kiekko reppuun.
   
 18. Gilmore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Suomenna nyt vielä, että missä kohdin pahoitin mieleni? Ihmettelin vain, että miksi laukoa SoMessa tuollaisia noloja syytöksiä, kun jokainen varmasti itsekin videolta näkee, että kyse ei missään tapauksessa ollut kyynärpäätaklauksesta. Tällaiset purkaukset ymmärtäisi paremmin suoraan pelin jälkeen, ilman aikaa katsella tilannetta uudelleen, mutta näin paljon jälkikäteen tilanteen vääristely ja siitä vinkuminen ei anna Hodgmanista kovinkaan fiksua kuvaa.
   
 19. firsov Jäsen

  Lainaus:
  Sen verran kuitenkin kiinnosti ja ärsytti että tulit asiasta vääntämään. Eiks olekin aika kiinnostava pelaaja:)
   
 20. Gilmore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Puhutaanko täällä Pelicans-palstalla jotain ihan eri kieltä, vai miten voi ihmisillä olla näin paljon vaikeuksia luetun ymmärtämisen kanssa? En mielestäni kirjoittanut sanallakaan Hodgmanin kiinnostavuudesta tai ärsyttävyydestä pelaajana. Hyvä ja taitava pelaaja, mutta ihmettelen tuota kyynärpäätaklaukseksi syyttämistä, kun jokainen varmasti näki, että siitä ei ollut kyse. Jokohan nyt meni täälläkin ymmärrykseen? :)
   
 21. Jari66 Jäsen

  Lainaus:
  Kaikenlaista harmia.
   
 22. egar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, AC Milan, FC Lahti
  Lainaus:
  No ei ollut ihan suora vertaus muuten kuin että mitä jos joukkueen tähti ja pelaaja joka näyttää suuntaa muille, ajetaan kylmäksi, miltä se mahtaa tuntua.
  En verrannut pelaajana tietenkään, eihän noita nyt vaan voi..
  Ei olisi varmaan koviin nättiä sun mielestä jos joku tulisi sulle sanomaan että jee jee hienoa kun veti oikean miehen kylmäksi kun oli joukkueen tärkein pelaaja. Ymmärrän kyllä että "oikealla pelaajalla" tarkoitit sitä miten ärsyttävä Hodgman on, mutta mielestäni silti ei ole kovin sivistynyttä tulla ilkkumaan toisen loukkaantumisella. Kasvappa hieman, etenkin tosiaan kun nimimerkkisi pelaaja oli yksi ärsyttävämpiä rottia koko liigan historiassa ja sitä pitää ihannoida.
   
 23. Huml71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tähän Humlia koskevaan asiaan annoin jo vastaukseni aiemmin. Sen verran sanon vielä, että olihan muuten törkeä päähän kohdistettu taklaus, kun tuomarit + kurinpito eivät tätä noteeranneet.
   
 24. pertteli Jäsen

  Lainaus:
  Mene jo pois, niinkuin joku toinen kärppä jo pyysikin.
   
 25. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Unohdetaan jo joku neva hööd Finley, joka juoksisi Lahden yösssä nakkarijonossa nenä poskella karkuun aivan kuten Jyskälän kaukalossa kun pitäisi vastata teoistaan face to face.