Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Jussi Timonen KalPaan

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Kopari, 17.04.2008 klo 13.00.

 1. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Hieno homma ja hyvä että saatiin Juti pitkällä paperilla. Kaveri on kehittynyt joka vuosi ja edelleen on parhaat vuodet vielä tulossa, uskon näin.
   
 2. Kansan Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  KalPa on seura joka avoimesti valehtelee kannattajilleen, kuten tänään seuran Facebook-tiedotteessa: "Derek Stepan palaa Pohjois-Amerikkaan, sillä mies on luottavainen, että NHL alkaa lähiviikkoina."

  Timosen sopimushan voi olla 1+1+1+1/2+2/suora neljän vuoden sopimus jossa kielletään vain siirtyminen muihin SM-liigaseuroihin.

  Mitäpä näitä sopimuksen yksityiskohtia paljastelemaan. Ja vaikka tehtäisiin, ei niihin olisi uskominen.
   
 3. Leppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Nyt en ymmärtänyt miten KalPa tiedotteessaan valehtelee.

  Mitä tulee Timosen sopimukseen, niin usein sopimuksiin liittyy vaitiolovelvollisuus ja mahdollisesti siitä syystä ei voi sen kummempia yksityiskohtia paljastaa.
   
 4. Kalakukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuopion Sport
  Lainaus:
  No nyt menee yli taas. Ei tässä nyt mistään valtionsalaisuuksista puhuta. Tässä kohtaa voitaisiin mainita esim. "sopimus on suora 4 vuoden sopimus" / "sopimus pitää sisällään KHL-option jokaisen kauden jälkeen". Mutta nyt tiedotettiin näin, koskapa seura on ominut itselleen Irakin/Pohjois-Korean tiedotuspolitiikan.
   
 5. dana77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  vaikea selittää
  Niin just. Ja sekin on varmaan valehtelua ettei palkkasummakaan ole julkaistu.
   
 6. ktik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Ei paljon Stepanin lähtö jaksa harmittaa, kun samalla sai Timosen jatkosta lukea! Muy bien! Mielenkiinnolla kyllä jään seuraamaan pitäytyykö mies vanhassa roolissaan vai kiinnostaako vuosien saatossa ruveta ottamaan vähän enemmän kiekollista roolia. Ainakin tuo perusluutiminen sujuu yleensä niin hienosti, ettei luulisi itseluottamuksesta jäävän kiinni tehdä ohessa lisää bojojakin peliä monipuolistamalla.

  Ja tämä ottamatta kantaa siihen, kumpi olisi parempi joukkueen kannalta.
   
 7. Kansan Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Nimenomaan. Kun Juha-Pekka Hytönen teki JYPin kanssa 2010 neljän vuoden sopimuksen niin avoimesti tiedotustilaisuudessa Kari Tyni kertoi että Hytösen sopimus on mallia 1+1+2. Huvitti, kun Ramzi Abidin JYP-jatko uutisoitiin minuutilleen tuntia ennen kuin Stepanin KalPa-lähtö. Tämä oli oikeastaan aika luontevaa, JYP on rehellinen seura ja siellä ulkomaalaiset viihtyvät kun taas Kapasilla on aina jonkinlainen vilunki mielessä.
   
 8. Kalikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Nyt kyl veljellä menee jo vähän ylireagoinnin puolelle. Eikä oikein toi Abid-retoriikka uppoa. Tuski se Stepani Abidin jatkon kuullessaan päätti lähteä.

  Ja tosiaan ei se KalPa ole valehdellut, mutta toki aika todennäköisesti Derekki tai Derekin agentti on puhunut vähän kiekkojargonia. Vaikeepa siinä on seuran tiedottaa, että "Derekki sano että se lähti ku NHL alkaa pian, mut oikeesti sitä ei vaa kiinnostanu enää.". Sekö olis laadukasta toimintaa ja tiedottamista? Ja mitä tulee Jutin sopimukseen, niin mikä ihmeen väli silläkää on edes, että tiedottaako kerho että onko se 1+1+2, 2+2 vai 1 x 2 vai 8/2??? Valtaosalle kiekon seuraajista tuo ei kerro kuitenkaan muuta kuin, että kyseessä on 4. Ja kuten täällä mainittiin, niin sopimuksissa on yleensä tiettyjä vaitiolovelvollisuuksia ja se voi olla nimenomaan jutistakin kiinni miten ja mitä tiedotetaan.
   
 9. Kansan Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  No kun ei tuota usko erkkikään. Aivan kuin Stepanilla olisi jotain ihme sisäpiirin tietoa työsulun loppumisesta vaikka osapuolet ovat kauempana toisistaan kuin koskaan. Kyllähän Geoff Sandersonkin haistatti paskat HPK:lle ja koko rumalle Hämeenlinnan kaupungillekin mutta oli silti ihmisten silmissä hieno pelaaja, aivan kunniallinen mies ja HPK kunniallinen seura.

  Timosen sopimuksessa "sillä" on väliä, koska kyseessä on aivan eri asia jos mies on tehnyt 4+1 vuoden sopimuksen kuin 2+2 vuoden. Se on reilua peliä, että ilmoitetaan täsmälleen minkälainen sopimus on kyseessä ja onko optio vain jommallakummalla osapuolella. Näin yleensä toimitaankin.

  Minä en voi sille mitään jos joku Eino Mähönen Vehmasmäestä tyytyy näin puolivillaiseen tiedotukseen mutta minä kausikortin omistajana en tyydy. Nyt vaaka kallistuu sen puolelle että kausikortti jää ensi kauden osalta ostamatta.
   
 10. Haalariosasto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Päivän paras uutinen. Hieno nähdä miten JuTi on kasvanut "sylykykupista" yhdeksi joukkueen vahvaksi peruspilariksi ikäänkuin huomaamatta (toki eipä tuolla rooleilla hyvin pelatessaankaan kovin usein otsikoihin päästä ellei koomaile pahemmin). Paluun jälkeen uran jatkuminen kuopiossa ei tainnut aina olla niinkään varmaa mutta onneksi työ on tuottanut tulosta ja ainakin täällä päässä pitkä jatko otetaan tyytyväisenä vastaan.
   
 11. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Mitä väliä sillä todellisella syyllä on kun Stepan ei kuitenkaan olisi pelannut koko kautta KalPassa.
  Parempi päästää mies menemään jos kaveri itse sitä haluaa ei varmasti kaukalossakaan tule sitä täyttä 100% suoritusta jos muut asiat vaivaavat.

  Lainaus:
  Pitäisikö jokaisen SM-liigaseuran aina pelaajasopimuksen julkistaessaan kertoa, että sopimus siltää NHL-option?
  Niin kun on kaikissa sopimuksissa ja nykypäivänä on selvää, että kaikkien parempaa SM-liigatasoa tai EHT-tason pelaajien sopimuksissa on ainakin KHL-pykälä monella myös pelkästään ulkomaan pykälä.

  Juti pelaa seuraavat neljä vuotta Suomessa ollessaan KalPassa ja jos kerran itärajan takaa tarjotaan riittävästi niin varmasti lähtee kokeilemaan siipiään.
  Mutta tässä on juurikin KalPan kannalta se hyvä puoli, että jotain korvausta pitäisi tulla siitä siirrosta.

  Nuo KHL-pykälät kun ovat kesän osalta niitä, että niihin on määritelty ennakkoon siirtosumma talvella taas seura voi pyytää mitä haluaa.
  Enemmän KalPa pettäisi kannattajiaan jos menettäisi Timosen tasoisen pelaajan ilmaiseksi.
   
 12. Silkkiuikku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lentävä Kalakukko
  Lainaus:
  Hjuva mies. Kansan mies on tullut näille areenoille tavoitteenaan hämmentäminen. Yritä tehdä edes se laadukkaasti. En todellakaan ymmärrä kirjoitteluasi. Jos jokaikinen asia, mitä KalPan toimistolla ttehdään, menee pieleen mielestäsi, niin eikö olisi parempi etsiä mielenkiinnon kohteita jostain muualta kuin jääkiekosta. Tai jos jossain muualla on joku rehellinen ja hieno seura, niin eikä kannattaisi "vaihtaa leiriä". Siellä ulkomaalaiset viihtyvät ja kapasilla on aika jokin vilunki mielessä. Aika hyvin kuvastaa asennettasi. Teet itsestäsi pellen moisilla kirjoituksilla.
   
 13. Fordél Jäsen

  On tossa kritiikissä kyllä ihan vinha perä. Tai siis eihän se välttämättä ole mitään kritiikkiä jos Timosen kanssa on tehty suora neljän vuoden soppari. Jos ei ole tehty niin onhan se hyvä tuoda esiin faneille. Kyllä, tavallinen kadun tallaaja ei tee sillä tiedolla mitään, mutta hc-fani tekee. Moni seura tuo ne rehellisesti julki ja se on mielestäni hyvä tapa palvella kovimpien fanien tiedon nälkää.
   
 14. Kansan Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Miksi tällaista väität? Yritätkö loukata minua?

  KalPahan on kehittnyt SM-liigaseuroista viimeisen kahdeksan vuoden aikana ylivoimaisesti eniten ja se on saavutus jota en koskaan tule unohtamaan ja jota arvostetaan ympäri Suomenniemen.

  Hienoa, että tuli järkeä keskusteluun Fordélin myötä. Savolaiset kun tuppaavat näkemään mielikuvitusprovokaattoreita siellä sun täällä.
   
 15. Brent Sapergia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Minä en kyllä sitten yhtään ymmärrä mitä täällä kitistään Timosen sopimuksen pituudesta ja sen yksityiskohdista?

  Helvetin hieno homma että liigan eliittiin puolustavien puolustajien kategoriassa kuuluva kaveri saadaan sitoudettua pitkällä diilillä. Se on mulle pääasia.
   
 16. Silkkiuikku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lentävä Kalakukko
  Lainaus:
  Minä en yritä loukata ketään. Yleensäkään yritys toisen loukkaamiseen ei johda mihinkään hyvään. Kirjoituksesi on vain yleensäottaen aina negatiivista. Kuulut vissiin siihen kansanmiesten osaan, joka ottaa paikkansa jonkin porukan seasta ja näkee siinä lähellä olevassa porukassa vain negatiivisia asioita ja ihailee samalla kaukaa muualla olevia.

  Yritätä vain hämmentää ja provosoida. No minä provosoiduin ja siitä miinus minulle, mutta kyllä kirjoituksiin nyt jotain järkeä kannattaisi mahduttaa. Jos joku Kapasista sanoo hyvää päivää, niin sekin on varmaan sitä "ainaista vilunkia", kun kerran sataa vettä.
   
 17. Kansan Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Miksi provosoidut huumorista? Luuletko oikeasti, että kutsuisin oikeasti miestä joka on laittanut sydämensä ja varmaan toistakymmentä miljoonaa euroa KalPaan, epärehelliseksi suhteessaan seuraan?

  Onko jokaisen lauseen loppuun laitettava hymiö vai pitääkö kirjoittaa sivuun että lause 7 oli ironiaa ja 9 sarkasmia.

  Minä olen oikeasti sitä mieltä, että KalPa voisi hoitaa nämä tiedotusasiat paremmin ja minua oikeasti kiinnostaa Timosen sopimuksen laatu. Jukka Holtarihan Jatkoajan tuoreessa haastattelussa kertoi että Quirkillä ja Lepinellä on kaksivuotiset sopimukset joista jälkimmäinen vuosi on seuran optio. Nämä ovat mielenkiintoisia asioita. Ja se on surullista.

  Täällä on muutenkin kauhean totista porukkaa. Ei tämä kirjoittelu ja KalPan seuraaminen ole se maailman vakavin asia. Paljon olisi opittavaa Futisforum2:sta. Kakkosnikkeilystä alkaen. Enemmän vittuilua ja hurttia huumoria niin meillä kaikilla olisi mukavampaa!
   
 18. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  KalPahan on nimenomaan tiedottanut jos sopimuksissa on erilaisia optioita kuten tehtiin Lammassaaren kohdalla.
  KalPahan myös kertoi ettei Salmisen siirto KHL:ään ole ole mahdollista kesken kauden ilman KalPan suostumusta.
  Miten paljon enemmän yrityksen pitäisi tiedottaa työsopimuksistaan sinun mielestäsi?

  Se jos Timosen sopimuksessa on pykälä esim. KHL-siirtoa varten x-summalla kesän aikana ei edes taida kuulua asioihin mitä seura saa julkaista ilman pelaajan suostumusta.

  Miksei Holtari tuollaista kertoisi kun ainakin toinen pelaajista on osoittaumassa täydelliseksi flopksi ja kannattajat haluavat kaverista eroon.
  Parempi vaan, ettei Jatkoaika ota oppia futisforumista sillä niin paljon parempaa keskustelua täällä on ollut kuin forumilla keskimäärin.
   
 19. ToobHanns Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Bruins, Flyers
  Aika jatkaa matkaa. Tunnetaan varmasti samoin molemmin puolin. Hyvin hoidit hommas kun ei kukaan täällä jatkiksella sinua neuvonut viiteen vuoteen.

  KALE ilman Jussia on kuin makkara ilman sinappia. Koitetaan silti pärjätä.

  Kiitos 'C'. Varmasti olit hyvä kapteeni joukkueelle.

  Epitath:
  (Davy Crockett: Jussi, Jussi Timonen - Siinä vasta seuramies).
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2017 klo 11.34
 20. Daro Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Ducks, Arsenal....Fly Eagles fly!Eagles!
  Lainaus:
  Tämä on menetys, Jussi oli kuitenkin El Capitaano tällä matkalla. Joku sainoi, että onneks päästiin eroon siitäkin. Kysymys koskeekin, että mistä löydetään samanlainen seuraikoni seuravaksi? Ei oikein mistään, mutta Jussille kaikkea hyvää joka tapauksessa.
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2017 klo 03.26
 21. Kilvenkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Pitkän pätkän ehti Timonen KalPassa olla. Maisemanvaihto tulee varmaan ihan hyvällä hetkellä, tällä kaudella ei ehkä enää nähty parasta Jutia. Kaudella 2008-2009 oli vielä vaikeuksissa, mutta otti kyllä myöhemmin paikkansa puolustuksen kulmakivenä. Ei oikeastaan ole Jutista mitään negatiivista sanottavaa. Vähän haikeaa kuitenkin, mutta onnea ja menestystä jatkossa.

  Tarkoittaa samalla sitä, että kapteeni vaihtaa seuraa ja haussa on uusi Iso Cee.