Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Jussi Timonen KalPaan

Viestiketju osiossa 'KalPa' , aloittajana Kopari, 17.04.2008 klo 13.00.

 1. Kopari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
  Nyt tällekin asialle saatiin lopullinen selvyys, hyvä niin. Timonen mahtuu heittämällä kahteen ensimmäiseen pakkipariin ja nyt pakisto alkaa näyttää vähän enemmän liigatasoiselta varsinkin, kun sieltä oletettavasti tulee vielä yksi kovan luokan vahvistus. Toivottavasti viime kaudella hajonnut käsi on tervehtynyt kunnolla!
   
 2. jokkee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Hieno juttu, onhan tätäkin jo osattu odottaa, mutta kyllä Jussi on todella tärkeä palanen ensi kauden puolustukseen. Tervetuloa kotiin!

  KalPan juttu kommentteineen.
   
 3. Troy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pittsburgh Steelers
  Erittäin hieno hankinta. Todella pätevä pakki liigatasolle ja vielä oma kasvatti. Olihan tämä sarjassamme "ei yllättänyt ketään", mutta se ei taaskaan himmennä sainauksen arvoa pätkääkään.
   
 4. Cmprs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, HIFK
  Timonenhan sieltä sitten jo tässä vaiheessa varmistui, vastoin ennakkokaavailuitani. Mielenkiintoistahan se on nähdä, mitä tältä kierrokselta on mukaan tarttunut. Ihan hyvä hankinta kai tähän paikkaan, ei tarvitse sitten paniikkiratkaisuihin tyytyä heinä-elokuussa?

  Jos nyt oikein olen laskuissa mukana, vielä pitäisi siis tulla (ainakin) 1 laituri ja 1 pakki. Aiemmin taidettiin sanoa, että muilla on pahvit valmiina paitsi yhden kanssa hiomista. Oliko tämä yksi nyt sitten Jussi, kun toissa päivänä ei vielä paperit olleet valmiina vai pidettiinkö jo käytännössä varmana? Jos näin, silloin toisella tulijoista lienee valmis sopimus ja toisella neuvottelut kesken.
   
 5. ilman sukkia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Mun mielestä tuo rupeaa jo näyttämään liigajoukkueelta. Toisaalta sehän tässä on tarkoituskin. Sopeutumisongelmia tuskin tulee koska jo viime kesänä oli joukkueen kanssa ollut jäällä ja savokin on tuttua seutua.

  Laituri ja pakki, ja kiekko jäähän.
   
 6. jokkee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Sopii toivoa että Timosen sopimus oli juuri se keskeneräinen, eikä sopimusta yritetty saada esim. Pikkaraisen kanssa. Muuten saattaa kestää hyvinkin pitkään tämä puutuvan lenkin sainaaminen.

  Jos kaikki on mennyt putkeen niin KalPa on parin päivän sisällä tehnyt sopimuksen Timosen kanssa, ja laatikossa on valmiit sopimukset kovatasoisen laiturin ja pakin kanssa. Kovatasoisen siksi, että olettaisi ensin julkaistavan pienemmät sopimukset alta, ainakin toivottavasti näin.
   
 7. muzakian Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, St.Louis Blues, SiiPe, Koparit, Man City
  Oma usko on kova Timoseen. Uskon, että tulee aikalailla erinäköinen Timonen, joka lähti pari vuotta sitten maailmankiertueelle. Kovuutta odottaisin tulleen lisää ja varsinkin itseluottamusta. Hieman turhankin helposti maailmanluokan veljeensä verrattu Timonen tuo KalPan puolustukseen uusia tuulia ja sitä tarvittavaa kokemusta. Vielä kun Jussi vasta nyt alkaa tulla parhaaseen ikään puolustajana.

  Kyllähän Jussin ominaisuudet kiekkoilijana on olleet aina ihan hyvällä tasolla ja nyt toivotaan ja uskotaan, että NHL-kokemuksella ryyditetty Jussi tulee lyömään itsensä lopullisesti läpi myös tällä puolella rapakkoa.

  Tervetuloa vuan kottiin, poeka!
   
 8. Brian Glough Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Valioliiga, KuPS, Mike Patton
  Hienoa että saatiin yksi poika käymään välillä kotonakin. Tervetuloa Jussi!
   
 9. Cmprs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, HIFK
  Lainaus:
  Näin juuri. Vähän tulee mieleen, että Jussia oltaisiin jo pidetty ennakkoon "meidän miehenä", mutta toivotaan toista. Tässä kai pitää joka tapauksessa suunnata katsetta ulkomaankentille näiden kahden tulijan kanssa...

  Miksi muuten nämä sopimukset ilmoitetaan näin tipoittain? Toki tuo joukukalenteri-idea on aivan erinomainen, mutta kyllä kai jokainen muistaa ihan omasta kokemuksesta, että niitä luukkuja voi avata kerralla myös kaksi tai vaikka useammankin? :) Ääh, hyvä se on näin, pitää tässä malttaa vain odotella.
   
 10. TKO Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Nyt kun nämä etukäteen jo tiedossa olleet kolme nimeä (+Bellissimo) on saatu kalenterista auki, niin seuraavia jukistuksia voikin odotella astetta suuremmalla mielenkiinnolla. Timosen ja Sahlstedtin julkaisuille KalPa ei tainnut edes järjestää lehdistötilaistuuksia, kun molemmat nimet ovat mediassakin asti jo pyörineet.

  Savon Sanomien tiedot Timosen pitkästä sopimuksesta eivät sitten kuitenkaan pitäneet paikkaansa vaan kyseessä on perinteinen 1+1-mallinen paperi, jonka optiovuodella voi pyyhkiä persettä, jos kausi menee erityisen hyvin tai huonosti. Hyvä hankinta ja AHL-pisteet osoittavat, että aineksia on kiekolliseksi pakiksikin vaikka edelliset liigakaudet eivät pisteitä tuoneetkaan.
   
 11. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Veikkaan että tällä tavalla halutaan viestittää potentiaalisille sponsoreille ja pelaajille joiden kanssa vielä neuvotellaan sopimuksista, että Kalpassa on nyt todellakin tekemisen meininki eikä pelkää puhetta. Varmasti tällaiset hyvät uutiset auttavat molemmissa neuvotteluissa.
   
 12. proffa#8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Kai Suikkanen, Pool ja NHL
  Onnea KalPa! Saitte hyvän pakin, muutenkin hienoa, että kuopiossa on vihdoin tekemisen meininki! Tietää hyviä paikalliskahinoita.

  ps: Toivottavasti JYP hankkii vielä hitusen kovemman kaverin kun Timonen niin pääsee kuittailemaan.. (vitsi vitsi).
   
 13. Blunttis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat KalPa
  Lainaus:
  Aivan. KalPa on alkanut harrastaa kelpo mediapeliä, niinkuin pitääkin. Paras esimerkki minusta oli tämä Sarasvuon vetäminen omistajaksi. Tuskin tulevalla omistus-suhteella on merkistystä kummallekkaan, mutta tulipahan julkisuutta.

  Timosellekkin tervetuloa.
   
 14. InTheYear2000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Timosen kanssa tehty sopimus on mallia 1+1. Onko Timosella vai KalPalla optio ensi kaudesta? Tämäkin kaveri saa sen 100k€? kaudesta, mutta potkuja ei voi antaa kun Kimmo on isoveli.

  On muuten hauskaa lukea tämän ketjun aikasempia viestejä. Ei tullut ihan odotettua vahvistusta KalPalle tästä miehestä.
   
 15. kesäesa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, KalPa
  Hokkiin vain Virtalan kanssa kehittymään. Liigan ehkä turhin pelaaja. En olisi uskonut sanovani tätä, mutta Juje menee täysin hukkaan Jutin rinnalla.
   
 16. rosswell Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, vain ja ainoastaan
  Ei kaivata Timosta Hokissa. Tai ehkä se Heikki Lukkarin korvaisi, mutta ehkä on järkevämpää tässä tilanteessa kehittää omaa junioria...
   
 17. crosby Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  kalapa
  Vähän statsia tähän väliin:

  25. Tuomainen, Tomi KalPa 33 P 7 - - - 2 4 -2 2 12:18
  26. Hämäläinen, Aatu KalPa 11 H 21 2 5 7 7 11 -4 6 13:25
  27. Häppölä, Toni KalPa 13 H 19 3 3 6 5 13 -8 6 12:48
  28. Timonen, Jussi KalPa 46 P 19 - 1 1 3 13 -10 10 18:27

  Rajusti on Timonen Häppälän kanssa muuta joukkuetta jäljessä +/- tilastossa. Ei näin.

  EDIT: Vähän sekavasti tulee näköjään joten Tuomainen (ja moni muu) -2, Hämäläinen -4, Häppä -8, (Yön)Timonen -10.
   
 18. Kopari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
  Lainaus:
  Piti aamulla hieraista silmiään muutaman kerran, mutta totta se oli. Timonen oli noussut teksti-tv:n tehopörssin listalle, johon mahtuu vain seitsemän kärkimiestä. Jo viime vuonna odotin jotain tällaista, mutta Timosen peli lähti kulkemaan vasta pleijareissa. Sitä ennen mies oli jäällä yleensä vain vastustajan maalien aikaan. Taso on noussut vuodessa melkoisesti ja itseluottamus varmaan sen mukana. Hienoa!
   
 19. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Aika nostaa tätä ketjua ja syy siihen on ilmeinen: Jussi Timonen on koko liigan plusminutilastossa sijalla 4, kun kaudesta on pelattu jo yli kolmannes. Tietysti tuo tehosaldo on pitkälti Salmisenkin ansiota plussarakkeen osalta, mutta toisaalta Timosella on KalPan pakeista vähiten merkintöjä miinussarakkeessa. Onhan Juti toki itsekin kantanut kortensa kekoon plussarakkeen osalta, enää uupuu kaksi pistettä viime kaudella syntyneestä henkilökohtaisesta piste-ennätyksestä.

  Aika hauska lukea tätä ketjua tänäpäivänä. Kun NHL:ssäkin pyörähteneen Jutin paluu KalPaan varmistui keväällä 2008, oltiin hankintaan varsin tyytyväisiä. Piti tulla takuuvarma liigatason pakki. Kun pelit alkoivat niin äkkiä muuttui äänensävy Timosesta puhuttaessa. Ei olisi edes Hokkiin kelvannut! Kieltämättä ensimmäisellä kaudella Juti olikin todella hirveä hazardi, pyrki pelaamaan taitojaan isommassa roolissa kiekollisena pakkina. Pikkuhiljaa Juti löysi oman roolinsa ja on vuosi vuodelta parantanut ollen pari viime vuotta jo ihan ansaitusti jatkuvasti ykkös-kakkosparissa. Mitään näkyvää puolustuksen liideriä Timosesta ei ole vieläkään tullut, mutta täyttää hyvin peruspakin ruutunsa. Harvoin enää tarvitsee Timosta kirota.

  Timosen nykyinen sopimus muuten päättyy tähän kauteen. Veikkaan, että jatkaa ensi kaudellakin KalPassa.
   
 20. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Juti on nyt tasoissa viime kauden pisteidensä kanssa. Ainoa ero vain on siinä, että kaudella 2011-2012 nuo 12 pistettä tulivat viidestäkymmenestä pelistä ja nyt on pelattu tuosta määrästä puolet. Syystä tai toisesta Timonen on ollut yksi joukkueen tehokkaimmista syöttökoneista tähän asti. Muutenkin suorittaminen on ottelusta toiseen tasaista (hyvää) eikä tosiaan onneksi enää yritä olla mitään muuta kuin mitä pakkina on, edelleen saisi lähinnä uskaltaa laukoa enemmän paikoista, kyllä ne jotkut saattavat ihan maaliinkin mennä. Saapa nähdä millaisiin lukemiin mies lopulta yltää, mutta jatkosopimuksen pitäisi kyllä olla aika selviö.
   
 21. Zorba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Jussi Timoselle neljän vuoden jatkosopimus. Jatkosopimus oli odotettu, mutta pituus yllätti. Hyvin on Jussi pelannut, mutta olikohan nyt ihan välttämätöntä ja järkevää noin pitkää jatkoa tehdä.
   
 22. tulikaste Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  On kyllä sopparilla pituutta. Kaiketi tässä nyt sitten haetaan joukkueelle tuleville kausille todella pientä vaihtuvuutta, eikä se tietysti ollenkaan pöhkömpi asia olekaan, mutta siis se että jouluna 2012 tietää Jussi Timosen pelaavan KalPassa vielä keväällä 2017 on aika hurjaa. En minä tiedä, eihän tuo ole kolmekymppinenkään vielä ja kehitys on ollut hyvää, olisi kai rahalle pöhkömpiäkin kohteita... kohta varmaan aletaan iskemään pöytään jotain NHL:n viisitoistavuotisia papereita.
   
 23. Leppis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Lainaus:
  Tosiaan sopimuksen pituus on jonkinmoinen yllätys. Onhan Jussi kuitenkin vielä alle 30 v. ja useita pelivuosia edessä. Iän mukana on tullut varmuutta peliin ja usein pakit pelaavat parhaimmat kaudet hieman varttuneemmassa iässä kuin hyökkääjät. Mielestäni postiivinen uutinen.
   
 24. Silkkiuikku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lentävä Kalakukko
  Hyvä sopimus! Paljon paremmat fiilikset tästä, kuis esim Tommi Miettisen takavuosina tehdystä viiden (?) vuoden mittaisesta sopimuksesta. Juti luutii luotettavalla tavalla seuraavat vuodet KalPan takalinjoilla. Vahva peukku tälle.
   
 25. ToobHanns Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Bruins, Flyers
  Neljän vuoden suora pahvi aina on arveluttava, mutta onneksi ei ihan Pohjois-Ameriikan mammuttisopimuksissa vielä pyöritä. Onko KalPalle edullisempaa tehdä Timoselle neljän vuoden sopimus, kuin uusia sitä kahden vuoden välein?

  Vuodesta 2008 uraansa KalPassa jatkanut Jussi Timonen on kuitenkin jo noussut luotettavaksi peruspakiksi. Ehkä muutaman vuoden kuluttua voimme puhua joukkueen näkymättömimmästä seuraikonista?

  Sopimuksen pituus todellakin vähän arveluttaa, mutta en nuorempaa Timosta haluaisi missään muussakaan liigajoukkueessa nähdä.