Myyntimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eihän toi vääryys olis todellakaan ollut, jos KOOKOO olis mennyt tuosta parista jatkoon. Toki eilisen pelin virtaukseen vaikutti torstain tulos ja sarjasysteemi. Ipa oli aivan jäässä pari erää ja antoi KOOKOO:n hyökätä. Tässä tuli esille juuri se, että Ahokas on huippukoutsi, jolla joukkue oli hyvin hanskassa. Nyt vaan ei pomppinut. Myrrä taas on ilmeisesti keskivertokoutsi, jolla ei oikein tunnu olevan riittävää auktoriteettia tai kykyä valmistaa joukkuetta vaikeisiin tilanteisiin. Ainakin siltä se näytttää. Toki eilen voitto, mutta mielestäni lähtö peliin oli päin persettä. Joko väärä ohjeistus tai ei siis saa joukkuetta pelaamaan haluamallaan tavalla.
 

sknul

Jäsen
Suosikkijoukkue
montreal canadiens,
suolahden urho.
Kyllä arvostus Ahokasta kohtaan vaan jatkaa kasvamistaan. Toivottavasti jatkaa kehittymistään ja kehittää myös Suomi kiekkoa eteenpäin kauttaaltaan. Ja toivottavasti joskus ne portit aukeaa tarunhohtoiseen. Ja jos vielä yhden pyynnon saa esittää, niin toivottavasti joskus tekee paluun KooKoon penkin taakse.

Ps. Hattua päästä kunnioituksesta.
 
kovaa saa pelata mutta oikein, eikä niin kun tuomari ei näe.

Hescu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Leijonat
Suuri kiitos Ahokkaalle. Menestyjätyyppi ja mikä tärkeämpää, fiksu ja kohtelias ihminen. Joukkueelle muodostui Ahokkaan aikana selkeä pelillinen identiteetti, ja Moneyball-tyylisesti hyvin rajallisista resursseista otettiin parhaat tehot irti. Onhan tämä ihan surkuhupaisaa, että kun KooKoo saa tällaisen valmentajan ja pelaa historiansa parasta kiekkoa, fanit eivät pääse nauttimaan tunnelmasta ja kannustamaan paikan päälle tarinan huipentuessa. Olisi ollut hienoa kiittää Jussia (ja joukkuetta toki) aplodein, mutta kiitokset voi lähettää nyt vain virtuaalisesti.

Toivon Ahokkaalle onnea ja menestystä. En ihmettele, jos on joskus A-maajoukkueen penkin takana.

(Muuten, "pieni" kirjoitustauko oli välissä.:D)
 
"Would you like to make a donation to The United Negro Cheeseburger Fund?" - kiertolainen Washington D.C.:n kaduilla

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo - Meister der Herzen 2019-20
Jussi on hieno mies. Kiitos Jussille kaikesta. Ovet pysyvät auki, jos haluaa tulla joskus takaisin. Jussi nosti KooKoon uudelle tasolle. Milloinkaan ei ole ollut niin hienoa olla KooKoon kannattaja kuin Jussin aikana.

Sanotaan tähän myös se, että Jussi osaa hienosti huomioida kannattajiakin. Viimeisin todiste tästä eilen. Viimeisen päälle tyylikäs tekijämies. Kaikkea hyvää Jussille jatkoon, jos nyt tosiaan lähtee.

Kun mietin, millaisen valmentajan haluaisin nähdä oman joukkueen penkin takana, niin mieleen tulee sellainen Jussi Ahokkaan oloinen hahmo. Sellaisesta valmentajasta voisin aina olla ylpeä.

Tervetuloa Jussi takaisin koska tahansa!
 
Where were you while we were getting high?

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Isoin meriitti Jussin cv:hen tästä pestistä on toki se, että Jatkoaikaan ei avattu missään vaiheessa ketjua, jossa olisi vaadittu hänelle potkuja.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Tilastomies

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja muut laaksokunnan jääkiekkoseurat
Ahokas sai vanhan Tilastomiehenkin heräämään ja kannustamaan KooKoota, toki vielä television välityksellä otteluita seuraten, Edellisen kauden peli oli äärimmäisen viihdyttävää ja vei mukanaan. Paras valmentaja KooKoossa kautta aikojen! Seurasin KooKoota Pappa Ruotsalaisen ajoista lähtien.

Kiitos Jussi Ahokas ja menestystä tulevaisuuteen!
 
ukkometso: "En minä ainakaan, eikä meidän Erkkikään."
J.Hotti: "Ei, en toivo kenellekään (en edes KooKoo-pelaajalle) loukkaantumista, .... Sairas en ole, kirjoituksissani ehkä joskus ajattelematon"
Iso, jopa yllättävän suuri askel KooKoolta etenpäin, kahden vuoden aikana. Pari runkosarjakautta pääasiassa erittäin hyvää ja tehokasta jääkiekkoa. Varmasti lähes kaikilla jäi kaivelemaan viimekauden playoffien pelaamattomuus. Siinä joukkueessa oli palaset kohdallaan, ja pääsy mitallipeleihin olisi ollut realistinen. Tänä vuonna pikapudotuspeleistä ulos. Mutta jospa tästä jää lähinnä nälkää tulevaan.
Kokonaisuudessaan erittäin hyvä parivuotinen valmennuksessa, ja toivotan hyvää menestystä uusissa haasteissa!
 
Vastuu lukijalla, ei tosikoille.
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tultuaan KooKoon valmentajaksi Jussi Ahokas oli myös kysytty puhuja eri tilaisuuksissa. Pääsin osallistumaan syyskuussa 2019 Kouvola-talolla pidettyyn "Urheilulääketieteen iltaan". Ahokas oli syystä jätetty illan viimeiseksi puhujaksi, ja hänen vuoroaan odotti koko sali.
Mieleen jäi hänen seuraavat kommenttinsa: "Muualta tulleena huomaan helpommin asioita. Vahva usko vie päämäärään. Täällä (Kouvolassa) on urheilulle huippuhyvät olosuhteet. Myös Kouvolassa voi pärjätä!"
Ja jumankauta, hän myös esikuntineen näytti sen toteen! Iso arvostus Jussi Ahokkaalle. Hän tiesi mistä puhui.
 

Ansa Paitsio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hyvin mies kaakossa pärjäsi. Sai parhaan valmentajan pystin jne...
Oli hieno parivuotinen. Mitä olisikaan ollut ilman tätä kirottua pandemiaa. Nyt se virallinen TPS- tieto tuli. Siellä odottaa huikeat odotukset ja yhtään ei varmasti helpota Raipen hyvä menestys tällä kaudella. Kiitos Jussille ja onnea jatkoon.
 

Kuuskasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy