Junttimaisinta mitä tiedät

  • 2 637 520
  • 13 571

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Itse heittäisin tähän, että Anaheim Ducksin symppaaminen Teemu Selänteen takia on junteinta mitä tiedän.

Vielä juntimpaa on Anaheimin symppaaminen Teemun JA Sakun takia.
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Se, että esittää maailmanhallitsijaa ja pitää itseään muita parempana, on junttia.

Miksi hyökkäät JHagin kimppuun noin? Sehän oli sun puolella?
 

Baroun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Per sempre Tito †
Miksi hyökkäät JHagin kimppuun noin? Sehän oli sun puolella?

Siksi, koska GaDa on todettu juntiksi jo aikoja sitten. JHag on JA:n Allah.

E:Olen juntti, koska fanitan ilmaveivi<3granlundia sekä Minnesotaa. Olen siis myös mieshuora/gloryhunter.
 

1stApril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Olikohan ukkometso viemässä seefferiänsä eläinlääkärille. Koira irti siinä parkkipaikalla. Siinä on kuitenkin muitakin liikkeitä ja toimistoja ympärillä ja ihmisiä pyörii jonkin verran. Jotenkin tästä muuten herrasmiehen oloisesta +60 v miehestä jäi vähän juntti käsitys.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Only in Finland. Taitaa olla aika juntti kirjoittaja, jos tällästä viljelee. Maailmalla kun tälläinen on tapana toki Suomi näyttää kaikille esimerkkiä.
Jep, tokihan junttius on vain suomalainen ilmiö.
TV-sarjojen seuraaminen on yleisesti myös aika junttia touhua. Paitsi tietenkin jos sarjat on ladattu vertaisverkon kautta.
Se ei tosiaan ole junttia, vaan pelkästään nörttiä.
Pienistä kielioppivirheistä viisastelu on junttia.
Minnesotan symppaaminen vain koska sinne tuli Zach Parise ja Ryan Suter.
On äärimmäisen junttia, kun juntit pitävät itseään ärsyttäviä asioita juntteina.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
On junttia ajatella että kaikkien mielestä vain se +25 astetta on hyvä keli. Myös auringonotto on junttia.

Noooo, arvelenpa että aikamonen suomalaisenkin mielestä +25 ja aurinkoinen keli voittaa lomasäänä aika helposti sen kesäkuisen +15 ja sadekelin, joten en yhtään ihmettele jos/kun kesäkuussa lomailleet tähyilivät äkkilähtöjä... ihan sama minne. Jopa monet "mökkiläiset" näyttivät tekevän niin.

Auringon ottaminenko junttia? Voi voi tätä elämää. Mieti sitä junttien määrää tällä pallolla nytkin :)
 
Suosikkijoukkue
Chisu! (Kesätyttö 2012 -skabassa PMMP:n Mira)
Aikuiset ihmiset tai ihmisiin verrattavat ainesosat, jotka pitävät pyöräilykypärää päässä käydessään kaupassa tai kävellessään kaupungilla. Erään espoolaisen kauppakeskuksen asiakkaiden osalta ymmärrän tämän, en muiden. Vyölaukku on muuten jostain syystä em. varustuksen luontainen kumppani.
 

Fremont

Jäsen
Itse heittäisin tähän, että Anaheim Ducksin symppaaminen Teemu Selänteen takia on junteinta mitä tiedän.

Tähän sellainen bon voyage-tunne; Sabres-Ducks viime lokakuussa, yleisö mylvii ja kirkuu Teemun olessa kumollaan omia aikojaan, jatkuvasti.

Vittu että Ducks oli paska, Sabresin ei tarvinnut edes yrittää. Ducksien fanittaminen on kyllä junttia.

Jos muuten sellainen juntein valokuvapönötys-kisa järjestetään, niin yksi omakuva -80-luvun lopulta ameriikan-maasta on kova contender. Froteesukat, hapsulliset pikkukengät, räikeät shortsit, hihaton beer drinkers-paita, elvis-lasit, ja mauttoman korkea lippis. Oikeasti vain vyölaukku puuttuu. Dosentti-kaverini totesi kerran diplomaattisesti että sellainen oli ajan henki ja muoti, mutta kyllä rekvisiitta kuvassa on oikeasti värimaailmaa myöten helvetin ihan junttia.
 

Sir Justiina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Asiakas toivottaa kaikki 8 asiakasta "tervetulleeksi" paikalliseen karaoke-räkälään ja laulaa noin neljän promillen tuubassa Ukkometso aivan päin helvettiä. Setin jälkeen kumartaa yleisölle käsivarsi vatsalla niin syvään, että vyölaukku heilahtaa aiheuttaen kolikkojen leviämisen pitkin parkettia.

Mulla tuli fyysisesti paha olo, mutta toisaalta henkisesti voittajafiilis. En ole lähellekään maailman juntein ihminen.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
On sen myös junttia, jos mennään esim tällaiseen ehdottomuuteen:Feissarimokat - Torrentit pakollisiksi
On norttiä ja junttia ja vielä rasittavan dorkaa päälle.

On ehdottoman junttia ladata vertaisverkoista elokuvia ja musiikkia niin paljon ettei niistä ehdi katsella ja kuunnella kuin murto-osan. Sitä paitsi olisi tuolle junttigängille ihan oikein joutua maksamaan lataamisistaan tavalla tai toisella.
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tänään tuli taas todistettua paria junttiuden ilmentymää. Olin keskustassa syömässä peruslounasravintolassa ja viereisessä pöydässä oli keski-ikäisten ihmisten seurue. On erittäin junttimaista korostaa omaa murrettaan huomionhakutarkoituksessa ja itsekorostuksena. Seurueen eräs rouva viljeli kovaäänisessä puheessaan murretta ja hyvin useaan väliin toitotti, kuinka hän on kotoisin Pohjanmaalta. En kuunnellut kyseistä keskustelua vaan jouduin tämän yhden henkilön osalta kuulemaan mitä hän sanoi koska desibelit olivat niin kovat. Muuttanut stadiin joskus 90-luvun alussa jne.

Ja eikä siinä kaikki. Suositulla lenkkeilyalueella tuli vajaan puolen tunnin aikana vastaan useampi henkilö, joka oli ottanut lenkkeilyvarustautumiseensa mitä ilmeisimmin vaikutteita juuri päättyneistä EM-kisoista. Kinesioteippiä oli teipattu otsaan, ranteeseen ja todennäköisesti alapäähänkin. Just joo - aivan samanlainen ilmiö oli havaittavissa silloin, kun jossain kisoissa (oisko ollut 1996) urheilijat alkoivat käyttää laastaria nenässään käsitykseni mukaan hapenoton tehostamiseksi. Ja eikös tuolla juossut jengiä Salvekvickit sieraimien päällä ja taas oltiin niin kuntourheilijaa.

Ai niin, molemmat ylläesitetyt ilmiöt ovat junttimaista.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
On erittäin junttimaista korostaa omaa murrettaan huomionhakutarkoituksessa ja itsekorostuksena.

Vielä pahemmin tuo hyppää silmille kirjoitettuna. Jostain syystä jonkun etäisen FB-kaverin kaverin seinä näkyi minulle ja sinne eksyin, koska pikkukuvassa oli ehkä tylyin tamperelainen parturi-kampaajaopiskelijatukka™ mitä on tullut vähään aikaan vastaan.

Päivityksissä vilahtelivat mm. situkka, "miks toi imuri ei voi ihan issesseen imuroida ihteesä täyteen.", "voorti tulille", törräyttäminen, immeinen jne.

Murteethan ovat ihan mukava juttu, mutta juuri tuo mainittu itsetarkoituksellisuus hieman jäytää.
 

Creed Bratton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Seurueen eräs rouva viljeli kovaäänisessä puheessaan murretta ja hyvin useaan väliin toitotti, kuinka hän on kotoisin Pohjanmaalta. En kuunnellut kyseistä keskustelua vaan jouduin tämän yhden henkilön osalta kuulemaan mitä hän sanoi koska desibelit olivat niin kovat. Muuttanut stadiin joskus 90-luvun alussa jne.

Hahah mikä siinä on, että juuri Pohjanmaalta, tarkemmin sanoen Etelä-Pohjanmaalta kotoisin olevilla on hirveä tarve korostaa sitä omaa syntyperäänsä? Etenkin kun sitä maakuntaa pitää korostaa sillä murteella. Eräästä tutun tutusta oli Hesarissa haastattelu muutamia viikkoja sitten ja siinäkin sitä "pohojanmaata" piti saada korostettua.

No vähän yleistämistä, mutta tälläinen mielikuva itselle on jäänyt.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Hahah mikä siinä on, että juuri Pohjanmaalta, tarkemmin sanoen Etelä-Pohjanmaalta kotoisin olevilla on hirveä tarve korostaa sitä omaa syntyperäänsä?

Tätä en ymmärrä itsekkään. Olen kotoisin about samalta seudulta (en ole Etelä-Pohjamaalta) enkä ikinä ole sitä hirveämmin korostanut. Minulla on muutama tuttava Etelä-Pohjanmaalta ja näillä on hirveä tarve korostaa sitä omaa synnyinseutuaan, vaikka olisivat muuttaneet pois jo kauan sitten. En nyt kyllä pidä tuota junttimaisena, mutta hivenen ihmettelen tuota joidenkin ihmisten tarvetta päteä omalla synnyinseudullaan. Sanottakoon, että näistä muutamasta tuttavasta myös huokuu sellainen "puukkoa perkele" mentaliteetti, että melkein pahaa tekee.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Tämän 6-1 -t-paidan käyttäminen. Eilen näin taas yhden tyypin tämä kuuluisa paita päällään. Meinasi lähteä järki.....

Toi on kyllä huikea. Kohta pitäis pari päivää Ruotsissa taas viettää, ja enpä mikä olisi sellainen sopiva summa, jonka ottaisin siitä, että kävelisin Tukholman ympäristössä tollanen 6-1 t-paita päällä. huh, siinä olis niin juntti temppu, että jäis varmaan nuo moneen kertaan täällä mainitut
vyölaukku-tennissukka-crocksit:kin kakkoseks aika helposti.
 
Eilen näin junassa Kiitos Nuijasodan veteraanit 1596-1597 paidan. Herätti hilpeyttä ja nostin henkisen peukun. Ovatko junttimaisia paitoja ironisoivat paidat mielestänne junttimaisia? Minusta eivät ole kunhan ne eivät yleisty liikaa jolloin niiden tarkoitus voisi päästä hämärtymään.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ovatko junttimaisia paitoja ironisoivat paidat mielestänne junttimaisia? Minusta eivät ole kunhan ne eivät yleisty liikaa jolloin niiden tarkoitus voisi päästä hämärtymään.

Tästä olen samaa mieltä. Ja lisäksi ne kannattaa toteuttaa siten, että niiden tarkoitus pitäisi aueta hyvin "ei-junteille", mutta juntit voisivat pitää niitä jopa käyttökelpoisina ja tyylikkäinä paitoina, eli toisin sanoen, ottaa ne tosissaan.

Itse tein joskus kauan sitten opiskeluaikoina itelleni ihan vitsinä "Ei tuulivoimaa!" -paidan, jossa joutsenparvi oli juuri lentämässä tuulimyllyn siipiin... julkisella paikalla en tuo päällä pyörinyt, mutta jossain sählyvuorolla tuli jokunen kerta hilluttua tuo päällä.
 
Ai niin, vielä noista paidoista sen verran että kerran meinasin alkaa ääneen nauramaan kun kadulla tuli vastaan tyyppi jonka paidan etupuolella oli sirppi ja vasara ja selkäpuolella luki "Eipä kestä".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös