Nykyinen muoti-ilmiö, eli hirveä vauhkoaminen ruoasta. Ei voi syödä leipää, hiilihydraatit on bad mmkay? Eikä tietenkään mitään rasvaista, paitsi yhden lusikallisen rypsiöljyä.
Luomu on myös tulossa muotiin mutta sille lähtee kannatus täältä, saattaa olla että mieli muuttuu kun tässäkin päästään hysteria-asteelle.
Tähän vahva sama. Ainakin liikkuva, normaalipainoinen ihminen voi helvetin varmasti syödä ja tartteekin hiilihydraatteja. Ja iiik, toi ruoka on varmaan myrkyllistä, kun sen tuoteselosteesta löytyi yksi lisäaine. (Joo, marinadibroilerit yms. teollisuusmössöt ON paskaa ja luomu maistuu paremmalta, mutta joku raja siihen hysteriaan).
Toinen ja äärimmäisen juntti ääripää on sitten nämä "kokolihaa syövät heteromiehet". Huomasitteko, söin makkaraa, olen ÄIJÄ - en oo koskaan syönyt mitään vihreetä, enkä syö. Ja olet myös vitun läski, hengästyt kahden kerrosvälin kävelystä ja näytät ikäistäsi 10-20 vuotta vanhemmalta, mutta tällä, sairaskertomuksellasi ja elintavoillasi ei tietenkään ole mitään yhteistä. Saati että olisit jotenkin itse vastuussa.
Eli: totta helvetissä jokainen saa syödä mitä lystää, mutta tartteeko siitä tehdä joku elämäntehtävä ja rääkyä aiheesta muille lähes päivittäin? Ja ne mäkkisafkan haittapuoletkin on tosiaan (osin) oma valinta.
Mä vähän epäilen, että moni mäkkisafkan haukkuja syö kotona vielä huonompaa ruokaa, mutta itse ei vaan sitä tajua.
Voi olla ja mäkkisafka maistuu joskus (turhan) hyvin täälläkin, mutta point missed. Viherhomolespoterveysfasisteista valittavat kokolihajuntit kun tuntuvat usein "unohtavan", että vaikka pelkästään mätöstä ja makkarasta koostuva ruokavalio on tasan oma asia, sillä on hintansa. Viimeistään kolmenkympin jälkeen.