Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Junttimaisinta mitä tiedät

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana HLe, 17.10.2010 klo 19.59.

 1. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Hippoksen DJ soittaa ilmeisesti diskoversioista päänsisäisestä surinastaan.
   
 2. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Hippoksen DJ:llä oli kyllä nyt melkoinen mixtape jäänyt soittimeen. Luulisi kaikkien tahojen ymmärtävän että jos roopesalminen soi peräti useampaan otteeseen pelkästään jatkojen aikana (eli oletettavasti vielä useammin koko matsin aikana) niin jotain on mennyt pahemman kerran perssiilleen.
   
 3. Panther Claw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Eikös neito pyytänyt Jantus-episodia anteeksi? Julkisen kuvansa perusteella muutenkin monin verroin vähemmän ärsyttävä ja juntti kuin monet muut liikaa julkisuudessa paistattelevat. Ylenpalttinen muovisuus, nokkavuus/kusipäisyys ja liika näkyvyys (=yht. laskien junttius) eivät vain istu häneen.
   
 4. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Pyysihän se Jantuselta anteeksi, mutta eihän tuollaista olisi pitänyt tapahtuakaan. On pahaa tilannetajun puutetta, jos toisen päihdeongelmasta vitsailemista kutsuu ensin "huumoriksi". Ja vaikka nokkavuudesta ja kusipäisyydestä en tiedäkään, niin on se Amandakin aika muovinen, kun on käynyt hakemassa itselleen muovitissit Tallinnasta.
   
 5. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Eikös Jantunen ihan itsekin hommalle naureskellut? Tai ei ainakaan mieltään pahoittanut. Amanda taisi sanoa ettei ollut mitään tahallista taustalla.
   
 6. Pekkis Jäsen

  Lainaus:
  Nyt oli poolopaita vaihtunut teepaitaan, välihousuista en osaa sanoa. Sisään astuessa meinasi vittu jalat pettää, haju oli jäätävä. Ihan kuin kissalauma olisi kuseskellut kuukauden päivät pitkin nurkkia. En nähnyt ensin koko kuvotusta, mutta siellähän se nurkassa löyhytteli kainaloitaan.
  Tyypillä on vielä tapana tunkea nuorten tyttöjen juttusille, ja tämänkertaisen uhrin treeni jäi kyllä suunniteltua lyhyemmäksi.
   
 7. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Naureskeli kyllä, ja itse asiassa ei tainnut itse kiinnittää koko asiaan mitään huomiota, mutta joku random-tyyppi kävi kysymässä Jarnalta että "Eikö ollutkin törkee temppu?". Amanda kuitenkin soitti sitten Jarnalle vielä seuraavana päivänä ja pyysi anteeksi, Jarna oli vaan että eipä mitään hätää ja kaikki on ok. Vähemmän yllättäen tuo "kohu" syntyi siis ihan täysin muiden toimesta ja mielen tuosta pahoitti ihan täysin ulkopuoliset ihmiset, ei suinkaan Marko Jantunen itse.

  Jarna heittää itsekin aika ronskia huumoria tuosta päihdeongelmastaan, eräs tuttuni on aika paljon tekemisissä Pelicansin kanssa työnsä puolesta ja hänellä oli sitten sovittu joku tapaaminen Jarnan kanssa. Jarna sanoi että "Juu tulen silloin paikalle, jos vaan olen selvinpäin". Tämä tapahtui joskus sen jälkeen kun Jarna oli saanut elämäänsä raiteilleen päihdeongelmien jälkeen.

  Ei sillä, olihan se Amandan biisivalinta Jantusen kohdalla vähintäänkin kyseenalainen, mutta se muiden ihmisten mielensäpahoittaminen asian suhteen oli kyllä myöskin erittäin kyseenalaista.
   
 8. Panther Claw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Ei enää enempää Jantusen tapauksesta, mutta...

  Lainaus:
  Kai tähän voi vetää hieman naiivin Baywatch-vertauksen: olihan tuolla muovia muillakin kuin T. Leen ex-eukolla, mutta kyllä P. Anderson kokonaismuovisuudessa veti voiton.
   
 9. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  En nyt haluaisi käydä jankuttamaan tuosta Jantusen tapauksesta, mutta minusta se on täysin eri asia, että Jarna itse vitsailee päihdeongelmastaan kuin että joku muu vitsailee siitä. Huumori voi olla Jarnalle yksi keino työstää vaikeaa asiaa, mutta ei se tarkoita sitä, että muut saisivat asiasta vitsailla. Ja kyllähän Jantunen on puhunut päihdeongelmastaan julkisuudessa aika vakavaan sävyyn, vitsailu kuuluu varmaan vain lähipiiriin. Eikä Jarna nyt viitsinyt paljon elämää nähneenä miehenä suuttua Amandalle, ymmärsi varmaan että koko homma oli silkkaa ajattelemattomuutta. Mutta harvinaisen idioottimainen veto Amandalta, ei se nainen kyllä paljoa ajattele.
   
 10. Pekkis Jäsen

  Lainaus:
  No huh huh. Ensin kaveri sössii perusteellisesti oman elämänsä, raitistuu, kirjoittaa kirjan rankasta elämästään, tunkee lähes jokaiseen mahdolliseen ohjelmaan kertomaan mitä kaikkea onkaan tullut sössittyä, ja sitten häneen pitäisi suhtautua pelkästään positiivisesti?
   
 11. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Mitäs se Jarna on sinulle tehnyt? Ihan vain sinulle vittuillakseen kärsinyt päihdeongelmasta?
   
 12. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Vai oliskos kuitenkin mahdollista, että Jarnaa on ihan itse pyydetty noihin ohjelmiin eikä olisi itse tuppautunut? :o Kuuma on kuumaa myös televisiossa ja Jarnan akuutti tilanne tuo katsojia, joka tekee hänestä halutun vierailijan ohjelmiin.
   
 13. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Ei kai Jarnaan tarvitsekaan pelkästään positiivisesti suhtautua. Itselläni ei asiaan ole juuri mielipidettä. Toisaalta, mitäpä hänen aiemmat toilailunsa meihin vaikuttavat? Onhan hänenkin addiktiot sairauksia, eikä rationaalisten valintojen seurauksia.

  Sekin on toisaalta minusta vähän ärsyttävää, että vaikka olet ollut aiemmin miten mulkku (vaikkapa entiset jengiläiset, jotka ovat tappaneet useita ihmisiä), mutta vankilassa koet herätyksen, saat sitten itsellesi täysin uuden elämän ja jopa ammatin siitä, että käyt varoittelemassa lapsia ympäri Suomen. Vaikka ymmärrän tällaisen valistuksen olevan tehokasta, on minua tuo asia aina vähän tökkinyt. Kärjistetysti: Jos haluat töitä, tapa muutama ihminen, "valaistu" ja kierrä kertomassa lapsille, että tehkää parempia valintoja. En kylläkään tiedä, onko tuo täysipäiväistä työtä, mutta kuitenkin.

  Vastaava toimii Jarnalla. Teet paskoja valintoja ja olet kusessa. Raitistut. Teet hirveän tilin kertomalla omista toilailuistasi. Ärsyttävää kiistatta.
   
 14. A Siente Jäsen

  Nyt täällä verrataan Jarnaa jo murhaajiin. Ollaan kieltämättä oikeassa paikassa. Ei ole riippuvuus vissiin kovin tuttu asia. Se ei ole asia jonka vaan valitsee, siihen sairastuu. Tuskin sillä oli kovin hauskaa tuona aikana, että voisi vaan vetää hirveää tuloa.
   
 15. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Mitäköhän minä tuossa edellisessä viestissä sanoin? "Onhan hänenkin addiktiot sairauksia, eikä rationaalisten valintojen seurauksia." Addiktiot ovat itselleni erittäin tuttuja.

  Olisi kiva, jos ihmiset lukisivat ajatuksella toistensa tekstejä. Tai sitten kyseessä on tyypillinen ongelma luetun ymmärtämisessä. Väännettynä rautalangasta, en verrannut Jarnaa murhaajiin. Mutta tuo omien väärien valintojen kautta julistaminen on ihan sama ilmiö ex-murhaajilla kuin alkoholisteillakin,
   
 16. A Siente Jäsen

  Lainaus:
  Kätevästi se murhaaja esimerkki vaan tuli siihen. Oletin sen liittyvän asiayhteyteen ja siltä se kuulosti. Mutta tässä viestissä taas annat ymmärtää että rinnastat riippuvuuden murhaajiin.
   
 17. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  No, en voi vaatia, että kaikilla ihmisillä olisi kyky ymmärtää lukemaansa. Mutta vielä kerran: En vertaa murhaajia ja alkoholisteja keskenään, vaikka he samalla logiikalla voivat tienata rahaa "valaistumisensa" jälkeen. Jos et kykene tätä eroa ymmärtämään, minä en voi sille mitään.
   
 18. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Minä tiedän, ettei tuollainen ole vakituista työtä. Rikosrekisteri nimittäin estää lasten parissa tehtävän työn.

  Siitä, miten paljon varoittavat esimerkit estävät vahinkoja tapahtumasta olen skeptinen. Vahingot jotka johtavat rikolliseen elämäntapaan ovat yleensä muiden vahvasti vaikuttamia ja tapahtuneet aikana, jolloin ao. henkilö on erittäin vähän vastuussa asioistaan.

  Jarnan asioilla en spekuloi (vaikka ounastelenkin hänellä olevan tietyn synnynnäisen ominaisuuden) mutta noin yleisesti ottaen ihmisellä on iso todennäköisyys päätyä siksi, miksi häntä yhteisöjen toimesta leimataan.

  Jarnan "hirveä tili" on aika pieni raha projektin a-osassa (heh) aiheutuneisiin kuluihin nähden eikä muuten ole penniäkään keneltäköön pois. Luultavasti päinvastoin.
   
 19. Aleksandros Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Näinköhän tuo lakipykälä estää säännönmukaista luennoimista nuorille jonkin järjestön nimissä? Eikö tuo liity enemmän siihen, ettei voi toimia opettajana, lastenhoitajana jne. En tiedä. Olen itsekin nuorempana ollut monilla luennoilla, joissa entinen huumeidenkäyttäjä linnakundi on ollut pelottelemassa lapsia huumeiden vaaroista ja seurauksista.

  En ole kateellinen Jantuselle todellakaan, mutta välillä ihmetyttää, että pahojakin tekoja tehneet (en puhu nyt niinkään Jantusesta) kelpaavat valaistuttuaan median lemmikeiksi. Ja monet heistä tekevät kovaakin tiliä esiintymisillään/kirjoillaan. Ymmärrän, että se kiinnostaa ihmisiä, mutta jotenkin moraalittomalta se tuntuu. Moraalilla tosin tässä maailmassa tuntuu muutenkin olevan aika maltillisesti sijaa.
   
 20. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Itseasiassa eihän se luennoitsija "lasten kanssa työskentele". Se puhuu lapsille/nuorille turvallisen välimatkan päästä. Eli ei tarvitse toimittaa. Lähinnä sillä rikosrekisteriotteella haetaan pois näitä lasten seksuaaliseen kaltoinkohteluun tai vastaaviin syyllistyneitä. Itseasiassa Oikeusrekisterikeskuksen sivuilta löytyy varsin hyvä artikkeli aiheesta.

  Jarnaan senverran, että olihan tuo jo kiekkouran aikana yleisesti nähtävissä kuinka mitään hyvää ei seuraa. Mahtokohan saada parikin kertaa kenkää dokailun takia, ainakin Jokereista kertaalleen. Aika paljon noita toilailuita varmasti painetaan maton alle mutta rajansa kaikella. Sitten kun melko pian se ura päättyi ja tippui "tyhjän päälle" niin se oli syöksykierre valmis. Nyt ilmeisesti kuitenkin parempaan suuntaan menossa, ei valinnut helpointa tietä. Se ois ollut se astetta isompi lasti saranaan ja adios. Hattua pitää nostaa kyllä, kaikista ei ole narkeiksi mutta vielä harvemmasta on nousemaan ylös sieltä suosta.
   
 21. Jeffrey Jäsen

 22. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Voi hyvänen aika. Jarna tienasi rahaa omalla työllään, mutta hukkasi kaiken, kun päihdeongelma paheni. Kovin kaukana ei oltu siitäkään, että mies olisi heitetty monttuun.

  En ymmärrä, mikä tuossa sivullisia niin "ärsyttää". Kaveri on ollut sairas ja tehnyt vääriä valintoja. Jos jollain on tässä urputtamista, niin Jarnan perheellä ja muulla lähipiirillä, joita asia on luonnollisesti eniten koskettanut. Sivusta huutelijoiden "ärsyyntymistä" en ymmärrä.

  En tiedä, tekeekö Jarna kirjallaan edes minkälaista tiliä. Tuskin ainakaan sellaisia rahoja kuin pelaajana. Ja jokainen voi miettiä, miten hauskaa tuollaisen tarinan kertominen on.

  Otsikon aiheeseen liittyen voisi todeta, että sekin on aika junttia, jos ei ymmärrä, että päihdeongelma on sairaus.
   
 23. Pekkis Jäsen

  Lainaus:
  En tiedä sinusta, mutta minä alan kyllä kyllästymään näihin helvetin helpolla suuriin ansioihin yltäneisiin urheilijoihin, jotka sitten kaiken mentyä perseelleen (omaa tyhmyyttään) alkavat itkemään lehtien palstoilla kohtaloaan.
   
 24. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Oletko ajatellut, että lehdet saattavat kovastikin haluta haastatella näitä ihmisiä? Eivät he varmaankaan oma-aloitteisesti soittele lehtiin. Tällaiset langenneet sankarit vain kiinnostavat ihmisiä jostain syystä. Jarnassa on paljon samaa kuin Matti Nykäsessä. Ja jos olet lukenut kirjan, niin moni on sitä mieltä, että Jarna on mukava tyyppi, vaikka on (ollut) joissain asioissa täysin vastuuton ja holtiton.

  Ja minä en uskaltaisi sanoa, että urheilija tekee suuret ansiot helvetin helpolla. Kyllä se vaatii paljon työtä ja harjoittelua. Lisäksi urheilijan ura on lyhyt, ja siinä ajassa pitäisi tehdä sen verran rahaa, ettei ihan tyhjän päälle putoa uran loputtua. Ja sitten jotkut mokaavat kuten Jarna, että laittavat kaiken menemään.
   
 25. Ötökkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
  Minusta on vähän junttimaista, jos ei osaa puhua mistään ajankohtaisista aiheista. Yllättävän paljon on ihmisiä, jotka sanoo ettei esim. koskaan katso uutisia tai oikeastaan mitään dokumentaarista ohjelmaa.

  P.S: Avara luonto on paras.