Junttimaisinta lätkäpelissä

  • 109 745
  • 718

Delorean

Jäsen
Suosikkijoukkue
Keltavihreä kaupunki
Tsekissä semifinaaliottelussa Trinec-Sparta mahtuu läpsyttimet, rummut ja jokseenkin äänekäs kotijoukkueen laulava fanijoukko mainiosti samaan halliin. Ja on muuten kuuluttajakin innostamassa yleisöä.
Tämä. Junttia on koko suomalainen tosikkolätkäkulttuuri, jossa arvioidaan miten pelataan peliä oikein vs NHL ja miten kannatetaan oikein vs. Keski-Eurooppa.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onkohan jo mainittu rallienglannilla vedetyt todella vaivaannuttavan kuuloiset ulkkareiden erätaukohaastattelut?

En tiedä, mutta tuo hatuttaa itseäni.

Onko se kieli vieläkin niin vaikea, että ei löydetä edes vähän sujuvaa haastattelijaa? Pelicansillakin hyvä esimerkki, kiusallista kuunneltavaa.
 

Kuopionkukko

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Red Wings, ManU, Kups
Kalpan peleissä ainakin on melko junttia kun kerran vuodessa pelissä käyvät aikuiset miehet menee hakkaamaan jäähyaition pleksiä ja huutamiset ois noloja alakoulun pihallakin
 

Peteliuz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs & Syracuse Bulldogs
Toisen joukkueen maalibiisin soittaminen pelikatkomusiikkina. Asia, joka ainakin omasta mielestä on "pyhä".
 

Waqu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP ja Dallas Stars
Lisäisin listaan myös itse Lärvisen. En voi sietää.

Lärvinen ja sitten tää koutsi menee samaan sarjaan. Kertooko tuo jotain mediasta vai lätkästä, että tuollaiset hahmot jotenkin tuotu esille omaksuttaviksi tapauksiksi. Tää koutsikin joku +40v jannu joka pitää lippistä sisällä ja kova lätkäjätkä vissiin.
 

Maalainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
En yritä hyökätä tässä minkään tietyn joukkueen faneja tai ketään yksilöä kohtaan, mutta kun tulen lasten kanssa peliin, niin en haluaisi kuulla vittusaatanaperkelehomoa aivan jatkuvalla syötöllä. En muuten jaksaisi valittaa ja ymmärrän, että lätkämatsissa näitä tottakai esiintyy, mutta kun kyseisiä kommentteja tulee aivan, siis AIVAN joka tilanteeseen eikä mitenkään kuiskaten. Tämä jos joku on sitä junttiutta.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Näinkö ihan oikein telkusta Nokia Areenalla matsin loputtua, että jollain oli KalPan fanikatsomossa oli ilmeisesti HIFK:n pelipaita ja KalPan kaulaliina...täähän on kun se Telian mainoksessa oleva heppu, meidän vuosi sekin...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös