Junttimaisimmat biisit, joista silti oikeasti (salaa) pidät

  • 9 983
  • 66

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Yksi tähän kategoriaan mahdollisesti sopiva biisi tuli mieleen. Kyseessä on kappale nimeltään Liehuva Liekinvarsi. Kappale on mielestäni komea niin sävellykseltään kuin tekstiltään. Aihepiiri on kuitenkin siinä rajoilla, että lasketaanko se junttimaiseksi vai ei. Nykyisellään varmasti, mutta 1970-luvun lopulla ei välttämättä.

Kappaleesta ei valitettavasti ole tehty yhtään täydellistä versiota. Markku Blomqvistin Euroviisukarsinta-esitys on edelleen paras. Etenkin Markun asu oli huikea. Vedossa on asennetta, mutta laulusuoritus ei mene ihan maaliin. Ja taustayhtye soittaa biisin vain läpi, eikä tue suoritusta riittävästi. Myöhemmät versiot, kuten Timo Turpeisen disko-iskelmä sekä Wärtzilän rock-metal -tulkinta eivät myöskään tee oikeutta kappaleelle. Se täydellinen versio on vielä tekemättä.
 

Rinksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo, Popedahan on tunnetusti suomalaisen junttiuden ja mänttiyden ylpeä sanansaattaja ja tuo junttius ja mänttiys saavutti lakipisteensä vuoden -85 platalla Pohjantähden alla. Kaikki on isompaa, äijämäisempää, seksistisempää, siirappisempaakin.Myönnän pitäväni, edelleen.

John Holmes
Christina
Tää On Se Yö
Pohjantähden Alla
Kuuma Kesä

Ja näin tasa-arvon hengessä naismaisen junttiuden ja mänttiyden vastakohtaa yleiselle äijäilylle edustakoon spaissareiden girl power. Mutta minkäs sille voi, että Who Do You Think You Are on aivan syntisen tyylikäs purkkapoppis.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Mää en juurikaan tykkää mistään ns. nykypopista, itseasiassa 99% on mielestäni täyttä paskaa, mutta hävettää tunnustaa että toi aina välillä korviini kuulema Aikaa ja Aurinkoo- niminen biisi saa kyllä hyvälle tuulelle. Muutenkin tommonen letkeä kesäreggaemeininki on aika mukavaa välillä. Mää taidan alkaa pehmetä lopullisesti. loppu tullee... Munhan pitäs olla Johnny; repeleitten repeli ja pahansisunen mulkero. Emmää tiärä. Pelottaa...
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Popedalla on paljon hyviä biisejä. Kerran olen ollut keikalla ja oli kova. Aika junttia muuten hävetä sitä että pitää jostain musiikista sitä koska sitä yleisesti pidetään junttina.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
En tiedä meneekö tämä sanan junttimainen alle, mutta joudun kuitenkin tykkäämään salaa Bruno Marsista. Syystä tai toisesta tuntuu nololta myöntää sitä kellekkään.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
En tiedä meneekö tämä sanan junttimainen alle, mutta joudun kuitenkin tykkäämään salaa Bruno Marsista.

Yöt ja popedat puoltavat paikkaansa tässä ketjussa, muutoin suurinosa kuuluisi Salainen suosikki?-ketjuun.

Esson baariin on helvetin juntti biisi, ja niin on esittäjänsäkin, mutta jotain hauskaa tuossa silti on.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Pidän Martti Servosta. En kyllä tiedä onko tämä varsinaisesti junttia, koska mieshän taitaa olla kaiken takana oikeasti viisas mies, samalla tavalla kuten Gösta Sundqvistkin oli. No sanotaan Eppu Normaali. En erottele kolmikolta biisejä, koska on monia kuunneltavia.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers
Turmion kätilöt koko tuotannoltaan, mutta nostetaan esiin vaikka "Pyhä maa". Tuo biisi toimii varsinkin juoksulenkillä, kun alkaa vähän askel painaa. Ei tosin mikään "salainen" suosikki ja Turmion kätilöt on loistava livebändi, mutta onhan tuo niin uskomattoman junttia musiikkia.
 

scholl

Jäsen
Ei tosin mikään "salainen" suosikki ja Turmion kätilöt on loistava livebändi, mutta onhan tuo niin uskomattoman junttia musiikkia.

ja juntteja jätkiä. En tiennyt, että kyseinen bändi on vielä olemassa. Musaahan se ei sinänsä ole, vaan känniörinää ja kun se yhdistetään siihen, että jätkät juoksentelevat ympäriinsä penis tennissukkaan sullottuna, mutta muuten nakuna, niin ovathan he juntteja.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Popedan Erotomania ("Jos pillua saan mä lähden mukaan" jne.) on tällä listallani ykkösenä.

Frederikin moni biisi myös, tuossa aiemmin oli juuri muutama sopiva listattukin.

Kake Randelinin Nasta pimu on niin huono, että se on kierosti jo hyvä.

Pojun Esson baariin ja Poika sanoo, tuohon ekaan olen tällä hetkellä pahasti koukussa.

Harkitsen lobotomiaa, vaikka aihetodisteiden perusteella se lienee jo tehty minulle.
 

Individual

Jäsen
Suosikkijoukkue
Post-rock/ Post-punk
ja juntteja jätkiä. En tiennyt, että kyseinen bändi on vielä olemassa. Musaahan se ei sinänsä ole, vaan känniörinää ja kun se yhdistetään siihen, että jätkät juoksentelevat ympäriinsä penis tennissukkaan sullottuna, mutta muuten nakuna, niin ovathan he juntteja.
Sukka munissa on menty jo 80-luvulla Seinäjoen illassa.
Red Hot Chili Peppers - Mommy Where's Daddy? (Live @ Provinssi Rock) [1988] - YouTube

Tai ilman sukkaa.
Red Hot Chili Peppers - Give It Away - 7/25/1999 - Woodstock 99 East Stage (Official) - YouTube
 
Viimeksi muokattu:

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Meneeköhän Slipknotin kaksi ensimmäistä levyä tänne kun ovat sitä kammottavaa nu-metallia myöskin? Toki kyseessä ei ole mikään ICP mutta silti.

Mitä edes on junttimainen musiikki? Jos tykkää jostain ironisesti niin lasketaanko sitä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös