Glove

Jäsen
Oliko KooKoo kenties B-junnuilla liikenteessä, kun hävisivät nuorten SM-liigassa Jokereille 11 - 0?
Mitään tietämättä kommentoin. Eihän noilla kovin vahvasti ole tähänkään asti mennyt, seitsemästä pelistä yksi jatkoaikavoitto. Eivätkä olleet täydellä kokoonpanolla liikkeellä, tiedä sitten mistä johtui.

Mutta joka kausihan näitä on niin U20-, U18- kuin U16-sarjoissa, joku on väärässä sarjassa ainakin tulosten ja tilastojen perusteella. Mutta minkäs teet, kun liigaseuroilla on kiintiöpaikat.
 
Fair play and respect

Glove

Jäsen
Enpä ole tämmöistä(kään) ennen nähnyt. Maalivahdin tilastot pelistä: 2 päästettyä, 3 torjuttua ja 4 min jäähyjä. Peliaika 8:08.
 
Fair play and respect

Mustanaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Laitampa tämän tänne
Junnulla rupee olemaan vissiin motivaatio ongelma, kun pelit ei mene mieleisesti. Tämän vuoden joukkueessa ei ole enään niin hauskaa kun oli aikaisemmissa. Uutta porukkaa ja tuohon ei ole päässyt mukaan. Ei kuulemma edes puhuta pukukopissa. Harjoittelusta ei ole tinkinyt, mutta pelit ei vain kuulemma kulje riittävillä pisteillä. On herännyt itsellä ajatus, että tämä taitaa loppua tähän kauteen.
Tietysti tuo kasvaminen tuo motoriikkaan häiriöitä ja päänupissakin tapahtuu muutoksia ja elämä alkaa kiinnostamaan muutenkin kun 5-6 kertaa hallilla viikossa, kun toisaallakin on mukavaa puuhaa. Ottaakohan tuo liian tosissaan (mitä on palaute joukkueessa?) nuo virheet kentällä? Siksi pitää tehdä jotain kivempaa? Esim mopo-hommat on nyt aika pinnassa.
Koulu on myöskin jäänyt vähemmälle huomiolle, ei kiinnosta ja tokihan se yläasteen lopussa vaikeutuukin tai ainakin työmäärä kasvaa ja tämä lätkä homma ei oikein sitä tue, kun melkein joka päivä on jotain.
En ole ajatellut tehdä mitään. Itselläkin loppui tuossa iässä pelit ja leikit ja aloitin yksilölajit. Jotenkin vain harmittaa, kun tuossa olisi vielä saavutettavaa, Mistä minä sen hauskan saan kaivettua? Kysyn toki aina miten menee/tuntuu tai meni mutta kipinä taitaa hiipua. 5-6 vuotta tätä on menty ja itsekkin ollut mukana kohtuu vahvasti.
 

Glove

Jäsen
@Mustanaamio Kaveri on valitellut hieman samaa. Ei vanhemman roolissa vaan valmentajan. Joukkueessa on kuulemma pari kolme pelaajaa, joille jääkiekko on intohimo. Muille se ei ole niin tärkeää, alkaa muut asiat kiinnostaa enemmän kuin kiekko. Joukkue heillä pärjää vielä kohtalaisesti AAA sarjan keskitasolla. Kärkeäkin vastaan tiukkoja pelejä, mutta yleensä ovat hävinneet. Että ei se pitäisi olla siitä kiinni. Mutta osa ei kuitenkaan enää ole niin innostuneita tekemään sitä työmäärää, jonka paremmin pärjääminen vaatisi. Taitaa käydä niin, että kärki hakeutuu ensi kaudeksi liigaseuran junnuihin ja loput jää puuhastelemaan.
 
Fair play and respect

Mustanaamio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Pakko nostaa vielä tämä:
Eilen tapahtui jotain, hallilta tuli aivan "uusi mies" valmentaja oli vetänyt junnun syrjään oheisista ja keskustellut reilun vartin kahden kesken ja jotain tapahtui. Oli neuvonut ja kertonut, että älä liikaa murehdi, omat ajatukset pelistä ovat oikeita ja muuttuvat ajan kanssa toimiviksi ratkaisuiksi, kehunut moraalia harjoituksissa sekä pelaamista joukkueelle ja kertonut, että enemmpääkin ja isompaankin rooliin on resurssia, niin joukkueessa nyt ja tulevaisuudessa ylipäätään. Kysellyt vielä muut kuulumiset ja kouluhommat. Kertonut, että mikä on hänen näkemyksensä roolista ja pitänyt hyvänä ja tärkeänä pelaajana joukkueelle.
Tämä on minun referaattini siitä hehkutuksesta minkä sain autossa kuulla, mutta ainakin nuo olin sieltä tunnistavinani. Nyt on vedetty oikeasta narusta. Motivaatiota, hyvää mieltä. Tietty osa on ns. kannustamista mutta tuli itselle sellainen tunne, että olikohan tämä hiipuminen vain minun luuloani? Itsekin kehuin, että näin se on ja kertasin harjoittelumääriä ja vihjasin ensi kesän tulevasta voimaharjoittelusta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy