Jukurit pudotuspeleissä – kevät 2024

  • 57 879
  • 505

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kärppien kärki vs meijän kärki 100-0. Kuka meidän etukäteen kärkimiehistä on pelannut niin kuin on odotettu/toivottu? Ei kukaan. Nelosketju on ollut paras joka pelissä.

No tiistaille jäi vain hyviä vaihtoehtoja: pelit jatkuu tai lomat alkaa. Paineita ei pitäisi enää olla, ei minkäänlaisia paineita.
 

Valtter1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Odotettavissa oli että Kärpät on todella kova vastus meille, mutta että näin raju ylikävely tulee niin pistää kyllä vituttamaan. Pitää lähteä tänää Palmasii itsekki ja käydä pelaajilta kyselemässä et miks ei edes saatana yritetä enää, sieltähän puol joukkuetta tänään illalla varmaan löytää
 

Riki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
TPS miettinen näyttää mitä meinaa playoff kiekko ja vastustajan tähtien kuumentaminen. Kaikki keinot pitää koittaa , levchi ,Kontiola,Savinainen. Kaikki haastettu painiin vaikka peli on jo ratkennut . OJ Ideana on pakko olla se että ei käytetä energiaa turhaan sellaiseen ,mutta jotai ois varmaa jo koitettava ?? Mielenkiinnolla luen joskus päällikön elämänkerran jossa nämäkin saattaa selvitä, ja miks ei pidä koskaan aikalisää
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Kyllähän se tämän projektin viimeinen peli pelataan ensi tiistaina Mikkelissä. Seuraavalla kaudella sitten tapellaan SaiPan kanssa jämäsijoista.
 

Savolainen99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiat Kiekko-Espoo
Ei hemmetti! Ei vaan riitä. Lomat kutsuu. No päästiin sentään tällä kaudella 6 joukkoon ja pudotuspeleihin. Ensi kaudella tekee tiukkaa päästä edes sääleihin, kun alkaa uusi projekti. No sen näkee sitten.
 

Randalf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slava Ukraini
Harmi, että... tai siis *jos* Jukureiden & Päällikön tarina ei välieriin asti vienyt.

Onhan tässä teoreettinen sauma toki, mutta olemattoman ohuelta se elämänlanka ainakin tällä haavaa näyttää.

Huonoja jaksoja tulee kaikille, mutta tuo kevättalven "slumppi" ehkä nyt sitten maksoi sopivamman vastuksen? Sinänsä toki turhaa jossittelua, sillä joka suhteessa joukkue saa sen mitä ansaitsee, vaikka harmittaa kyllä, sillä mielenkiinnolla tätä projektia olen seurannut ja Mikkelissä vuosina 2017-2018 asuneena Jukureilla on siinä mielessä hauska status itselle, että kyseessä on ainoa kerta kun olen asunut liigapaikkakunnalla.

No se henkilöhistoriasta. Oppirahoja tässä maksaa nyt niin organisaatio kuin Päällikkö, mutta molempien tulevaisuudessa siintää myös paljon mahdollisuuksia. Jukurit on muuttunut ihan uskottavaksi liigaorganisaatioksi, joka voi olla jatkossakin mielenkiintoinen sekoitus "vankkaa keskitason jengiä" muutamalla supertalentilla & kiintotähdellä ja sellaista klassista, sitkeää isompien kiusaajaa...

Tai jotain.

Eipä se tässä vaiheessa taida ketään lohduttaa.
Kunhan tämän kehityksen ei anneta nyt valua vessasta alas, kuten SaiPalle sen lupaavan välierävuoden jälkeen alkoi käydä 2014...

Toivottavasti Jukurit tekee tästä vielä sarjan, vaikka todennäköisyydet eivät sen puolesta nyt puhukaan.

Tsemppiä niin perkeleesti!
 

Valtter1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tiistaina kaikki peliin että pääsee vielä ehkä lentämään yhden kerran Ouluun ilmaiseksi. Siitä on huomattavasti lyhyempi matka Leville kun lähteä täältä Mikkelistä tiistaina illalla!
 

Valtter1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tiistaina kaikki peliin että pääsee vielä ehkä lentämään yhden kerran Ouluun ilmaiseksi. Siitä on huomattavasti lyhyempi matka Leville kun lähteä täältä Mikkelistä tiistaina illalla!
Ehkä huonosti kirjoitettu mutta tarkoitin pelaajia ja koutseja, vai maksaako ne osan tosta lennosta? Toki tämäkin mahdollista ja en yllättyisi jos näin olisi.
 

Aabeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Lento maksoi 20000€.

Ottaapa koville, mutta kait se on vielä tiistaina hallille raahauduttava sanomaa Ollille kiitos ja hei.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Riki

Daijju

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ ja Mikkelin Jukurit
Ei tätä kyllä helpota yhtään kun kattoo tuota Kuopion riemua, siellä ne on virittelemässä kevään suurinta jymypaukkua vaikka pyöriteltiin ne runkosarjassa (jälleen) tervassa ja sulissa.

Ei siinä, sympatiat Kuopioon, mut maistuis kyllä tännekin parit voitot. Noh, hope dies last.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Jokinen tuumasi, että meidän valmentajien pitää auttaa meidän pelaajia paremmin. Eikös tätä projektia ole tehty jo kolme vuotta tätä kevättä varten? Ihmettelen, mitä ja miten siellä on harjoiteltu, kun ulospuhallus on tämän näköistä.

Kehitysjohtaja totesi taannoin, että joukkue on yhtenäinen ja ketään ei hommata tuonne välttämättä, koska saattaa rikkoa yhtenäisen joukkueen kemian! Nämä lausunnot nyt nähtyyn asettuvat todella outoon valoon nyt nähdyn perusteella. Viimeiset 15 peliä. Onko näistä voitettu 4 peliä? Mitä joukkueelle on käynyt sen KooKoo- pelin jälkeen, ennen maju-taukoa? Tähän saakka joukkue liiti voitosta voittoon. Täälläkin osa kirjoittajista oli mieltä, että kyseiset tauot vain vahvistavat joukkuetta ja on vain hyvä asia. Osa toivoi syvyyttä rotaatioon muutaman roolipelaajan myötä koska kuorma on valtava muutamilla pelaajilla. Kirsikkana kakun päällä itse päällikkökin 'ajoi' Jormakan komennukselle.

Jokinen retosteli henkselit paukkuen medialle, että me mitään kuutta äijää täällä tarvita vaan rotaatiossa löytyy paikkaajat, koska harjoituskulttuuri..

Oli mediapeliä tai ei. Jokinen ja Hakkarainen omalla toiminnallaan joukkueen tähän ajaneet.

Organisaation tavoite oli tämä kevät. Nämä em. toimet eivät missään tapauksessa ole palvelleet joukkueen valmistautumista tämän kevään otteluihin. Tämän näkee jo tavan kansitakitkin, kun Jukureiden 'Turuset', 'Kemppaiset', 'Koivuset' ym. kärkiäijät loistavat poissaolollaan.


Btw. Tuomainen vei IPKn välieriin..
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Jotain täytyy Ollin nyt koettaa keksiä tiistain peliin. Olen varma, ettei Jukurit hallille häviämään tule, vaan kaikki jätetäön kaukaloon.

Kärpät on voitettu aiemminkin ja niin tehdään nytkin. Katsotaan sen jälkeen seuraavaa peliä.
 

almaris

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit, LFC
Larsen ja Huuhtanen poppareille ens peliin, hävittävää ei ainakaan ole. Viimeisen puolen vuoden otteilla ei kyllä tule Tanskan miestä ikävä, ilmeisesti se iso soppari takataskussa on vaikuttanut miehen otteisiin. Karseeta on ollut.

Vaikka kaikki on mahdollista ym ni ei Jukurit tätä tule enää kääntämään. Kolme peliä otettu kuokkaan joista kahdessa ei olla oltu lähelläkään voittoa. Vaikka kuinka asiaa pyörittelee päässä ni en vaa nää mahdollisena että Jukurit voittais Kärpät neljästi putkeen. Mielelläni olen väärässä.

Tippuminen tässä vaiheessa ja näin rumilla lukemilla on vaa todella iso kolaus tälle organisaatiolle. Ihan tulevaisuuden kannalta. Itse en tiedä mitä kulisseissa tapahtuu mutta en pidä mahdottomana asiana sitä että kohta tätäkään organisaatiota ei ylipäätänsä ole.

Ens kautta en halua edes ajatella. Tällä hetkellä suututtaa ja surettaa. Tätä seuraa alkoi kannattamaan jo mestisaikoina, pikkupoikana sitä polki munamankelilla toiselta puolelta kaupunkia katsomaan ku suuret ja mahtavat ÄFPEEÄSSÄT ja HERMEKSET tuli kalikselle.

Jotenkin tänään pelin aikana tuli fiilis että tässä on jonkinlaiset jäähyväiset menossa. Luottoa ei tulevaisuuteen ihan hirveesti näytä olevan. Oi ja voi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös