Jukurit mediassa

  • 544 221
  • 2 346

Pessi78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Jukurien toiminta somessa näin täysin riippumattomana katsojana on parantunut merkittävästi kauden edetessä. Aktiivista ja viedään lähelle pelaajia. Nyt odotan mielenkiinnolla miten Kirkin myötä tullut englanninkielisten invaasio Jukurien somessa otetaan huomioon. Ei ole ainakaan vielä tullut itselle vastaan Jukurien toimesta mitään englanninkielistä päivitystä.
 

antibetoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Savon Sinikeltainen
Vaikka tämän päivän ottelu oli nihkeä, niin itselleni vitutus laukesi vasta twitterin lopputulosjulkaisun nähdessäni. Se on ihan helvetin kammottava. Tehkää asialle jotain ja lopettakaa puuhastelu!
 
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit

Deeq

Jäsen
Suosikkijoukkue
OJ, Jukurit
Tästä tulikin mieleen, milloinkohan Jukurit meinaa julkaista Kirkistä tehdyn haastattelun englanniksi kun Twitterissä näin lupasivat. Melkeinpä ilmaista näkyvyyttä tarjolla, mutta ei taida kiinnostaa?
Tässä

 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Jukureiden naamakirjassa:

"Kuopiossa haettiin vasta asetelmia ja huomenna isketään uudelleen yhteen Ikiomalla!"

Ollaan löydetty uusi taso p*********e..
 

Hoki88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit + Idän ihmeet
Nyt on niin paljon tähtiä että ei tätä Onnenpyörä-tehtävää saa ratkaistua.

Mutta mitä tulee mediaan ja siihen liittyvään, mitä on tapahtunut? Melkein kaikki vähäinenkin esilläolo on loppunut.
 

Constantini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Onko muut huomannut saman, että meidän suurin some-vaikuttaja, joka on hypettänyt Jukureita eniten eli Putcola ei ole pitkään aikaan julkaissut Jukureista enään mitään? Syksyllä oli Jorea ja Jukuria yms. Mutta viime aikoina ei ole ollut mitään. Onko Putcola vaihtanut Lahtiseen ja Jyppiin lopullisesti?
 

Hoki88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit + Idän ihmeet
Palataan vielä tähän vanhaan asiaan, mutta eihän tuo Jukureiden ja Tehometin tulospostaus esim. Facebookissa toimi sitten yhtään. Eilisen pelin postaukseen huikeat 62?! reagointia.... Huonosti menee kentällä, mutta ei tuon näkyvyydenkään kannalta kehumista ole.
Nyt ehkä ymmärrän kommentit "Jukurit kyllä näkyy kaupungilla hyvin" toimiston suusta. Valaisintolpista löytyy viirit, eli kyllä näkyvyys on olemassa, homma kunnossa.

Käännetään asia näin, jos näät valaisintolpassa PU-62 tai Mikkelin Hiihtäjien viirit - menetkö automaattisesti katsomaan tapahtumia. Tai jos viirissä on jonkun bändin kuva ja logo - kiinnostutko sen perusteella musiikista?
 

Hoki88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit + Idän ihmeet
Nyt kun meidän poikia on noin iso joukko lähdössä edustustehtäviin niin oltaisiinkos saatu heidät istutettua saman pöydän ääreen ja kyseltyä vähän kuulumisia ja mitä maajoukkue merkitsee jne. Mahtava tilaisuus olisi tällaiselle kun mennään eri ikäluokkien sekä maiden joukkueisiin.

Jopa fanitkin voisi saada esittää kysymyksiä. Jos ei tietenkään liikaa vaivaa ole. Ja jos oikein lähdetään rehentelemään niin miten olisi livelähetys ja/tai videointi. Jos vaan tietenkin chl kiireiltä ehdittäisiin.
 
Ne pienet jutut... Reilut kaksi tuntia ollut nyt Jukurien IG ja FB päivityksessä ilmoitettuna ensi lauantain HIFK-pelin alkamisajaksi 18.30 vaikka viideltähän se jo alkaa. Kommenttiosio huutaa hoosiannaa että korjatkaa se jo, mutta Tamin sanoin: mikään ei muutu! Ei enää puutu kuin se että johonkin paperiprinttiinkin saadaan tuo fiba tehtyä.

Never stop the madness ja kohta puuhastellaan taas.

edit. Toimistolla näköjään luettu jatkoaikaa ja korjattu väärä tieto. Respect!
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös