Jukurit kaudella 2014–2015

  • 204 301
  • 804

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Pelaajauutisia tuloillaan tässä iltapäivän aikana. Kuka, ketkä..?
 

sapko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaPKo
Klo 15 pidettävän tiedotustilaisuuden aiheena loppukautta koskevat muutokset ja pelaajasopimukset. Eli muutoksen tuulet puhaltavat jukurileirissä. Potkuja vai lisää tekijöitä?
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hakki Hakkaraisen siirtyminen valmennuksen tueksi lienee ainakin yksi uutisista?

Ulospäin voi päästää Guttigin mielestäni, muita ei kiitos. En ymmärrä minkälaista pelaajaa Jukurit tarvitsee? Maalivahdit pelanneet kelvollisesti, puolustus sarjan paras tällä hetkellä, ja hyökkäyksessä on riittävä laajuus ja top6.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Tiekkarin sisältö: "Olemme purkaneet Guttigin sopimuksen yhteisymmärryksessä ja haluamme antaa Anthonylle mahdollisuuden pelata sm-liigaa loppukauden..." "Tämän lisäksi Mikko Hakkarainen tulee vahvistamaan joukkueen valmennusta jatkossa. Mikolla on paljon annettavaa joukkueelle myös tässä roolissa." " Neiti Ranta on ollut meihin yhteydessä, mutta joku roti on jopa Jukureilla pelaajien värväämisessä".
Saa ottaa talteen..
 
Jukurit lähtee siis tavoittelemaan mestaruutta tosissaan ja riskillä. Kovat vahvistukset haalittiin ja toki näillä kavereilla on varmasti jo hintalappua. Nyt pitää myös alkaa yleisön käymään peleissä, koska näillä 922 yleisömäärillä pyyhitään persettä Liigassa, jos meinataan tosissaan puhua Liiga-paikoista.

Jukurit lähtee paperilla ennakkosuosikkina kevääseen. Kestääkö pää?
 

Eesau_65

Jäsen
Suosikkijoukkue
TuTo
Kujanpää Sportista ja Mänikkö Graz 99:stä. Kujanpäätähän jossakin vaiheessa veikkailtiin myös Turkuun.
Hyökkäyspäähän lisää leveyttä. Ei lopu pelaajat ainakaan keväällä.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Loistavat vahvistukset hyökkäykseen. Männiköllähän on kokemustaJukureista yhden kauden verran aikaisemminkin (2001-2002). Silloin voitettiin Mestaruus, ja sama tehdään nyt. Jukurit sivun tiedotus lyttää paljon huhuja: "Jukurit haluaa viestittää nyt, että se ei lainaa enää tällä kaudella pelaajiaan lyhytaikaisesti toisille seuroille. Jukurit haluaa rauhoittaa tilanteen ja keskittyä oman joukkueensa sekä pelaamisensa kehittämiseen kohden kevään kovia kamppailuita. Jukureiden pelaajasopimukset eivät sisällä kauden aikaisia Liiga- tai ulkomaanoptioita. Mikäli tällä kaudella vielä muutoksia tulee, tähtäävät ne nykyisen joukkueen vahvistamiseen."

Koko tiedote: http://www.jukurit.fi/fi/page/3?newsitem=366
 

Steus

Jäsen
"- Näillä panostuksilla, taloudellisesti tiukoista ajoista huolimatta Jukurit haluaa osoittaa tavoittelevansa tosissaan liigapaikkaa, sanoo seuran toimitusjohtaja Pekka Lipiäinen."

Raha kiinnostaa myös meikäläistä. Nyt otetaan isoa riskiä ja mestaruus on saatava, silti tilikausi voi olla tappiollinen, mikäli katsojakeskiarvoa ei saada nousuun. Nämäkin kaksi herraa tulevat nielemään 30.000-40.000 euroa pelkästään palkkoina, eikä ainakaan tiekkari kertonut ulkopuolisesta rahoituksesta...

Muuten tiedote oli muuten upeaa työtä! Kattava ja informatiivinen, etenkin loppua kohden. Rauhoittaa varmasti mikkeliläisten kiekkojännäreiden mieltä, nyt kun tuo on ihan seuran suullakin sanottu.

Oli miten oli: nyt KooKoolla on vihdoinkin selkeä kilpalilija sillä kuuluisalla "paperilla".
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Outo ajatus, että Kujanpää siirtyy wanhan arkkivihollisen nuttuun, mutta hyvä veto niin Jukureilta kuin Kujanpäältä tämä ratkaisu. Kujanpää veti välillä liigassakin kohtalaisia pelejä, mutta hävisi valmennuksen silmissä Henritiukselle, mistä johtuen peliaika väheni ja päätyi purkamaan sopimuksen Sportiin, Hienoa nähdä, että Kujanpää laittaa kaikki yhä likoon kiekon eteen. Johan tuli monta astetta enemmän mielenkiintoa mestiskevättä ajatellen. PAkko ehkä viileästi olla Jukureiden bandwagonissa ;)
 

Patajukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Perinteiset kilpaurheiluseurat
Näillä hankinnoilla saadaan Anthonystakin taas maksimi irti, kun pääsee laiturin paikalle. Nyt käydään todella kovaa kilpailua peliajasta, toivottavasti saadaan pidettyä yksittäiset pelaajat tyytyväisenä.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt ei muuta kun mestaruus tällä kaudella ja nähdään oliko auditointiryhmän höpinät vaatimuksista sanahelinää :)
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tämä on muuten Kujanpään ensimmäinen sopimus johonkin muuhun seuraan kuin Sportiin. Toivottavasti onnistuu, sillä haluaisin nähdä hänet vielä liigavaloissakin. Oli myös viime keväänä Sportin parhaita pelaajia lyhyeksi jääneissä playoffeissa, joten varmasti hyvä hankinta nimenomaan niitä pelejä ajatellen.
 

Magnesia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Kovalla riskillä vaan, jos ei tänä keväänä mestaruutta tule, niin se on kiekon loppu sielläpäin. Nyt vaan kaikki irti tuosta tussuttelusta! Hyvät signaukset.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
sitten liigaan ja välikausi kolmella katsojalla... no ehkä se Mikkelin kiekkokansa syttyy ennen näkemättömään kiimaan.
 

Murkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet,Tappara,NY Rangers,Juniori- SaPKo
Ohhoh, kovat pelaajat Jukurit hommasi. Tuli kertaheitolla ihan oikea haastaja KooKoolle. En pitänyt minään täysin mahdottomuutena, etteikö Jukurit tuolla entiselläkin jengillä olisi ollut vahvoilla, mutta nyt ainakin on. Joko pelaavat huomenna Savonlinnassa?
En ole sen enemmin lukenut kun en jaksa kännykällä selailla sivuja.
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Joko pelaavat huomenna Savonlinnassa?

Molempien pitäisi olla mukana jo huomenna. Mielenkiintoista katsoa, miten ketjut nyt rakennetaan. Guttig päässee ainakin laiturin paikalle, mikä minusta sopii hänelle paremmin.
 

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Onnea Jukurit! Nyt Kujanpään signauksen myötä kehtaa teitäkin kannattaa näin vaasalaisena. Toivottavasti Mika onnistuu uudessa ympäristössä, potentiaalia on ainakin riittämiin Mestiksessä. Kieltämättä oli itselle suuri pettymys kun päätti itse lähteä Sportista peliajan perässä haistelemaan uusia tuulia.

Koittakaahan kaataa se KooKoo keväällä!
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Myös täältä vilpitön onnittelu Jukureille näistä signauksista. Mirrissä on paljon potentiaalia. Toivottavasti ei vaan aikanaan tee tuhojaan meitä vastaan Liigassa, Jukurinuttu niskassaan. :)

Onnea vaan kevään koitoksiin! Ottakaa se mestaruus, niin ei jää kellään jossiteltavaa.
 

Patajukuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Perinteiset kilpaurheiluseurat
Jossain jääkiekkokaupungissa nämä nimet voisivat tuoda yleisöä, mutta väitän että ei tuo Mikkelissä. Täällä joku tuulitakkinsa kääntänyt voi palata katsomoon, kun muistaa Männikön joskus mestaruusjoukkueessa pelanneen tai Kujanpään olleen Sportin syömähammas. Mutta suuri massa liikkuu vasta positiivisen tuloksen myötä.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Noniin. Sanotaanko näin, että kiitos.

Jukureissa on jo monella kaudella menestytty sillä, että miehistö on pystynyt ylittämään potentiaalinsa eli Suomeksi sanottuna (kun sellaista palautetta on tullut ettei hienoja sanoja saa käyttää) "joukkue on ollut parempi kuin paperilla". Nyt ollaan jo siinä tilanteessa, että potentiaalin ylitykseen pystyvä(näin uskon) porukka alkaa olla myös "paperilla" todella kova.

Kauden alusta asti olen mielessäni hieman arvellut, onko meillä tarvittavan monta johtajaa kopissa. Olisi saattanut ollakin, mutta varsinaista Liiga-rutiinilla varustettua johtaja-luonnetta ei oikein kopissa ollut. Männikkö tulee varmasti olemaan myös henkisesti tärkeä pelaaja Jukureille. Molemmat signeeraukset Pennasen ja varmasti myös yleensäkin Jukurien näköisiä: Pelinopeita, kiekollisesti hyviä ja psyykeeltään vahvoja(?).

Kiitos Kerttulalle myös noiden Lukka,Guttig ym. puheiden lopullisesta stoppaamisesta. Noin 30 kertaa olen tällä kaudella tänne palstalle kirjoittanut, että meiltä ei ole kukaan lähdössä Liigaan kesken hemmetin tärkeän kauden(tänään tosin meinasi jo pelko hiipiä puseroon). Nyt varmaan ymmärretään jo siellä Liigankin puolella.

ps. En ymmärrä millä rahalla uudet kaverit tänne hommattiin, mutta kyllähän tässä vähän sellaista signaalia on, että nyt me fanit ollaan saatu, ja kohta pitäisi alkaa antamaan. Se 1000-1400 immeisen vakioporukka on hommansa hoitanut ja hoitanee tulevaisuudessakin, mutta ne loput.. Perjantaina hallille.
 

Gameson

Jäsen
Jukureilta loistavat hankinnat tähän paikkaan. Männikkö tuo joukkueeseen sitä tarvittavaa kokemusta, ja Kujanpää antaa Guttigille mahdollisuuden siirtyä laitaan.

Tappelu/kilpailu pelipaikoista kiihtyy entisestään. Nyt on jokaisen hyökkääjän annettava jokaisessa pelissä jotain omaa voiton eteen. Ei auta enää pelkkä koohottaminen ympäri kenttää.
 
Laittakaapa vaasalaiset hieman kuvausta, millainen pelaaja tämä Kujanpää on? Vahvuuksia, heikkouksia? Vaikka viime kausilla useammat kerrat on Sport-paita päällä Jukureita vastaan pelannut, niin selkeää mielikuvaa hänestä ei ole jäänyt.

Lähtökohtaisesti kuitenkin mainiot hankinnat Jukureilta, vaikkakin odottelin vahvistusta pakkipuolelle, joka sitä mielestäni enemmän olisi kaivannut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös