Jukurit - Ahmat

  • 3 955
  • 56

Afan

Jäsen
Re: Re: Aksu

Viestin lähetti Aksu
Katkeruus viittaus tuli lähinnä siitä, että mestiksen ahdinko-tilitys alkaa aina kun tulen tähän osioon jotain kirjoittamaan.

Yksikään suljettuun liigaan viittaava kommentti ei tullut ennen katkeruus-kommenttiasi, vasta sen jälkeen.

Sen sijaan kommenttisi höysteeksi lainasit Kullervon minulle osoittaman tekstin. Tätä ihmettelin, sillä minulla ei ole yhtikäs mitään SaiPaa tai sen kannattajia vastaan. Päinvastoin, muutaman Jatkoaikaan kirjoittavan SaiPa-kannattajan olen tavannut, ja yhden SaiPan fanitoiminnassa mukana olevan henkilön kanssa olen lähes koko kesän työskennellyt, ja kaikki ovat olleet oikein mukavia ihmisiä.
 

APe

Jäsen
Suosikkijoukkue
KERHO
Jukurit-ahmat 27.11.2002

ilmeisesti otteluennakossakin italian matka painoi mikkeliläisten pohkeissa vai oliko ahmat parantaneet puollustus peliään, peliä nyt jäljellä n. 3 minuuttia ja ahmat johtaa 4-2 mv torjunnat 2 erää jukurit 30 ahmat 16.
 

Afan

Jäsen
Höh, televisioivat väärän Jukurit-Ahmat-pelin!

Mielenkiintoista. Ahmat haki pisteet Kalevankankaalta viime talvena, sen jälkeen Jukurit pelasi 29 ottelua ilman kotitappiota, ja kas kummaa... kompastui taas Ahmoihin.

Ilmeisesti onnistunut debyytti Michaudilta, 33/35 torjuntaa. Kenttäpelaajista Miikka Jäske (2+1) tulessa kuumeen takia väliin jääneen Kouvolan-teurastuksen jälkeen.

Tilastojen perusteella jopa varsin ansaittu ahmavoitto: laukaukset maalia kohti 35-40.

Kohta luultavasti kuulemme mikkeliläisiltä, kuinka surkea ottelu oli, ja kuinka huonosti Jukurit pelasi. Näinhän aina, kun altavastaaja vieraissa voittaa. Eipä silti, varmasti Continental Cup jukurijaloissa painoikin.

Hienoa Ahmat!
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Hienoa Ahmat! On aina hyvä juttu, kun altavastaaja yllättää suosikin (kunhan KJT ei häivä). Sarja tasoittuu, mikä on aina tietysti hyvä asia. Ahmoilla on kova jengi, joka on pelannut alkukauden ehkä vähän alakanttiin. Maalivahtiongelmilla on toki ollut osuutensa asiaan. Vaikka en suoranaisesti Ahmojen fani olekaan, niin hyvä fiilis tuli tuosta voitosta.

Ahmafaneille kuitenkin tiedotettakoon, että voittoputki ei tule kasvamaan pitkäksi, sillä KJT tulee viikon päästä sisuuntuneena näyttämään, kuinka vauhdikasta kiekkoa pelataan.
 

Nilfisk

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viestin lähetti Afan
Kohta luultavasti kuulemme mikkeliläisiltä, kuinka surkea ottelu oli, ja kuinka huonosti Jukurit pelasi. Näinhän aina, kun altavastaaja vieraissa voittaa. Eipä silti, varmasti Continental Cup jukurijaloissa painoikin.

Hienoa Ahmat!
Kaikki kunnia Ahmoille, mutta kuten sanoit Jukureiden peliesityksiin ei voi olla vaikuttamatta kolme kovaa peliä ja matkat Italiaan.

Tosin jokuhan siinä täytyy olla kun ainoastaan Ahmat pystyvät kaatamaan Jukurit Kalevankankaalla.
 

Jape

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ahmat oli tänään parempi ja ansaitsi voiton. Maalivahti Michaud pelasi loistavasti ja mies saattaa hyvinkin pelata Liigassa vielä tällä kaudella.

Jukureilla peli tökki pahan kerran, vaikka se ei yhtään heikennä Ahmojen pirteän esityksen arvoa. Continental Cup varmasti painoi jossain määrin, mutta ei mielestäni näkynyt liikkeessä. Jukurit oli muutoin hieman tuuliajolla läpi ottelun..
Raportti ottelusta löytyy täältä.
 

juise

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Jyp
Valmentajille on näköjään ylivoimaista myöntää että fyysinen kunto voisi loppua kesken.

Ahmat olivat pirteitä, tuomari tasapuolinen ja Jukurit väsyneitä, tämä on mielipiteeni eilisiltaisesta väännöstä.
Monessa vaihdossa varsinkin Jukuri-pakit olivat aivan hapoilla eikä hyökkääjilläkään ollut normaalia apinanraivoa liikkeissä.
Pehmein esitys Jukureilta tänä syksynä.

Kuten Esa Hämäläinen Länsi-Savossa sanoi: tämä toivottavasti herättää pojat tajuamaan ettei Mestiksessäkään voiteta ketään ellei keskittyminen ja kunto ole kohdallaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös