Lauantain pettymys alkaa vähitellen hälvetä. Kokonaiskuva pelillisestä kaudesta on reippaasti plussan puolella, meillä oli mahtavia persoonia niin pelaajina kuin joukkueen muuna staffina.
Pakko palata kuitenkin vielä lauantaihin. B7 yläpuolella kaljakatsomo. Tähän liittyen oikeastaan kaksi kysymystä, ensinnäkin, mitä sanoo alkoholilaki? toinen ja kolmas erätauko juuri alkanut porukka jonottaa kaljaa, paikan AINUT myyjä saa janonhimoisten jonon kuitattua muutamassa minuutissa jonka jälkeen poistuu tupakalle noin 10 minuutiksi. 3 pulloa jäykkää viinaa tiskillä, kolme jääkaappia kaljaa ja kassa jää valvomatta koko tuoksi tupakkatauon ajaksi. Jono kasvaa uudelleen ja ihmiset etsivät katseellaan myyjää. Turhaan, kaveri vetää norttia kaikessa rauhassa takapihalla! Anniskelu alueella ei siis yhtä ainutta henkilökuntaan kuuluvaa ihmistä. Kaikella kunnioituksella sitä ainutta järkkäriä kohtaan, mutta hänen tehtävänä tuntuu olevan ainoastaan sytyttää ja sammuttaa jokin kattovalo tuolle alueelle. Sisään anniskelualueelle olisi voinut lompsia takaovesta ilman lippua ja oman viinapullon kanssa, ketään ei kiinnosta. En tiedä mutta luulen että tällaisen alueen täysin valvomatta jättäminen olisi jollaintapaa kielletty?
Eniten kuitenkin ihmetyttää tämän myynnin tapa toimia. Eikö erätauko ole se jolloin pitäisi hakata euroja kassaan niin paljon kuin vain ikinä pystyy? 3 x18min erätauoista väitän että tämä ko. myyjä oli muissa hommissa kuin myymässä vähintään 20min. Luulisi myös tällaiseen tapahtumaan osataan varautua täysillä jääkaapeilla. Kaljakaapit eivät olleet missään vaiheessa edes puolillaan. Sitten kun ei ollut jäljellä enää 0,5 marsalkkaa, herra kävi hakemassa itse jostain perävarastosta 2 SIXPÄKKIÄ LONKEROA. Jos näin reipasta myyntiä harjoitetaan myös hallin muilla kioskeilla niin hohhoijaa!
Vinkkinä jollekin vastaavalle taholle: 1. lukisin mitä alkoholilaki sanoo ja 2. kävisin myynnin kanssa aika perusasiat läpi, miten tehdään mahdollisimman hyvää myyntiä.