Jukurien juniorit

  • 338 899
  • 703

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
HIFK:n junnuista näyttääpi tällainen kaveri siirtyneen Jukureihin.
Näköjään Kangasniemellä aloittanut pikkujunnuna, olisiko sitten minkä ikäisenä ja miten päätynyt HIFK:hon. Sen verran heikoissa kantimissa ollut kyllä oma junnukiekon seurailu viime kaudet (kun ei Mikkelissäkään enää asusta) ettei osaa arvata yhtään millaisesta kaverista on kyse. Toisaalta kaikki maakunnan pelikelpoiset on kyllä hyvä hommata porukoihin jos tulohaluja on, kun vaatii se pitkäjänteinen pärjääminen koko alueen tuen ja siinä auttaa roimasti jos kentälle on heittää ja siellä jopa pärjää kotimaakunnan heppuja.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Ihan napakka vierailu Jukurien U20 joukkueelta länsirannikolle kun eilen kaatui Ässät 6-0 ja tänään TUTO 4-1. Tulessa olleita ainakin maalilla ahkeroinut Silvennoinen (1 päästetty maali ihan rupeaman loppupuolella kun Jukureilta pääsi TUTOn kaverit "hieman" vapaasti 2v1 hyökkäykseen siihen nähden että johdetaan 3-0 ja pelataan kolmannen erän viimeisiä minuutteja) 52 torjunnalla ja hyökkäysosasto sitten laajalla rintamalla. Erittäinkin hyvältä näyttää leveä rosteri millä junnuissa onnistumisia tulee ja mitä nyt tänään pitkästä aikaa muisti että nehän tosiaan näkyy junnupelit ruudusta niin kyllä siellä todella lupaavan oloista kaveria on kasvamassa toivottavasti edustukseen. Edelleen täytyy kyllä kummastella miten Oden saatiin Kouvolasta naarattua, mutta hyvilläänhän tuosta on toki mikkelikiekon ystävänä oltava.

edit. Niin ja olihan alkuviikosta kotona Pelsut vierailulla ja siitäkin jätkille täydet pisteet, eli semmoinen nöyrä 9/9 pistettä maalierolla 17-4.
 
Viimeksi muokattu:

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Hyvin on kyllä viime pelit mennyt junnuilla, edes jotain positiivista tähän muuten ankeahkoon kauden aloitukseen edustuksen osalta. Jukureiden junnut pelanneet edellä olevia joukkueita 1-4 peliä vähemmän, joten sijoitus voi nousta huomattavasti kunhan hyvät otteet vain jatkuu.
 
Upeaan lentoon on kyllä Tommo saanut A-junnujen porukan. Muutama tappio välissä tuli, mutta niissäkin pelillisesti joukkue pystyi pistämään kampoihin kovemmille (TPS-peli toki pois lukien, siinä olivat jaloissa). Tänään neljäs peräkkäinen voitto, kun SaiPa kaatui 6-2-lukemin. Vierailla toki koronan vuoksi vajaa kokoonpano, mutta toisaalta hyvin samanlainen pelin kuva oli täydempääkin miehistöä vastaan pari viikkoa sitten Lappeenrannassa. Silloin lukemat olivat tasaisemmat, mutta peli yhtä selvästi Jukurien hallussa kuin tänäänkin.

Jukureille toki alkusarjan välilohko on edullinen, kun iso osa peleistä on noita ennakkoon keskikastin ja häntäpään porukoita vastaan. Tosin aiempina kausina juuri nuo ennakkoon tasaisemmat vastustajat ovat olleet niitä vaikeimpia ja kärkiporukoita vastaan sitten venyivät. Tällä kaudella taas niitä pisteitä on napsittu tasaisesti, mikä on hyvä jatkoa ajatellen, kun kaikki pisteet lähtevät mukaan mahdolliseen ylempään jatkosarjaan. Isoin juttu on kuitenkin se, että pelillinen suorittaminen on ollut vahvaa ja peli on kehittynyt syksyn edetessä. Ylemmässä jatkosarjassa kuitenkin pelit kovenevat, jos sinne päästään.

Se on ollut myös mukava huomata, että joukkueen tehot ovat jakautuneet varsin laajalle. 8 pelaajaa on tehnyt 10 pistettä tai enemmän ja täysin ilman pisteitä enemmän kuin yhden pelin pelanneista pelaajista on vain yksi. Ensimmäistä kauttaan A:ssa pelaavat ovat täyttäneet paikkansa ja kärkipelaajat lappavat pisteitä tasaiseen tahtiin. Yksittäisistä pelaajista on ehdottomasti esiin nostettava Veikka Hahl ja Taneli Häkkinen. Viime kausi oli molemmille hankala, mutta nyt ovat ottaneet ison roolin joukkueesta ja näyttäneet isosti osaamistaan.

Pistepörssin top5 tällä hetkellä on tämännäköinen:

Markus Oden 16. 13+9=22
Kalle Matikainen 16. 9+12=21
Miiro Linjala 15. 5+10=15
Aleksi Soijärvi 16. 10+3=13
Juuso Fagerström 14. 4+8=12
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Juniorit vetää kyllä jumalattoman kovalla tahdilla, oliko kahdeksas voitto nyt putkeen, tänään jouduttiin sentään yksi piste antamaan kaverillekin kun puolet normijoukkueesta telakalla. Pirun hyvin kyllä debytantit esiintyneet että ei sen puoleen.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Pirun hyvän näköistä peliä A-nuorilta Ilvestä vastaan. Tuomareilla vieraskorea meininki tosin taas vaihteeksi, mutta tuosta huolimatta jätkillä kulkee oikein mallikkaan oloisesti. Erityisen suurella ilolla seuraa tuota nöyrää peruspelin toteuttamista, esim omissa tuplataan jos näyttää siltä että kaveri tulee karvaamaan aggressiivisemmin kiekkoa päädystä.

edit. 10 minuuttia kolmatta erää jäljellä ja Jukurit 6-3 johtoon. Ilves ei ole saanut mitään aikaan tasakentällisin, näytti ettei mitään takaa-ajoa edes yritetä kun siihen malliin löysän ja haluttoman näköistä vieraiden tekeminen. Ehkä peli-ilo katkesi siihen etteivät saaneet 5 minuutin yv:llä kaipaamaansa tasoitusosumaa vaan Jukurit pakottivat hyvällä av:lla Ipan ottamaan jäänyt ja tekivät vielä 4v4 maalin.

Ja nyt jo 7-3.
 
Viimeksi muokattu:

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Mäkkärin mainoksessa sanottiin aikoinaan että "kymppihän riittää", mutta luottanemme siihen että jukurijunnuille ei riitä. Kymmenes voitto putkeen tänään pääsarjassa, tällä kertaa uhrina Kerho.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Perkama, kaikki putket katkeaa aikanaan ja Jukurien U20 jengin toistaiseksi pisin voittoputki pääsarjassa jäi kymmeneen otteluun. Sentään piste tuliaisina Tapparalta, eli pisteputkessa ollaan edelleen vahvasti.

Jukurit tippunut näköjään Lukon taakse kolmanneksi, tosin pisteitä yksi enemmän mutta tuolla lasketaan pistekeskiarvolla ranking.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, SaPKo, Dallas Stars
Junioripuoli julkistanut eilen tulevan kauden 21-22 valmennusta, ihan uusiakin nimiä näyttäisi olevan listoilla:
Valmentajanimityksiä Juniori-Jukureihin
Onpa harmillista että Jussi Hyvärisen nimi ei ole listalla. Jussi on tulosten perusteella tehnyt oikein hyvää työtä U16-joukkueen kanssa. Kauden alku oli hankala, mutta joukkueen suorittaminen on ollut kauden mittaan todella nousujohteista.

Tuota joukkueen tämänhetkistä suoritustasoa kun vielä peilaa siihen C-juniori tasoon mitä Mikkelissä on viime vuodet nähty, niin oikein hyvältä tekeminen tällä hetkellä näyttää.
 

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Jokerit, Cogliano, RD
Onpa harmillista että Jussi Hyvärisen nimi ei ole listalla. Jussi on tulosten perusteella tehnyt oikein hyvää työtä U16-joukkueen kanssa. Kauden alku oli hankala, mutta joukkueen suorittaminen on ollut kauden mittaan todella nousujohteista.
Tämäkin selvisi.
 

5hole

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, VGK, Savolaiset, Jokerit, Cogliano, RD
Lisää uusia nimiä Heimoon, nyt U-18 kyseessä.
K-Espoon U20 ollut tämä Heikkilä pari edellistä kautta. Tilastojen valossa vähän ohdakkeisesti mennyt, tiedä sitten miten iskukykyinen joukkue Espoossa ollut. Uusi vastuuvalmentaja sinne nimetty jo maaliskuussa, Heikkilän pesti loppunut.
 
Liiton siirtolistan mukaan maalivahti Christopher Rembetti on siirtynyt Jokipoikien junnuista Jukureihin. Pohjola-leirillä käynyt ja mitä olen kuullut, niin kohtalaisen lupaavasta kaverista on kyse.

Sama lista kertoo myös, että KalPan U16-joukkueessa viime kauden pelannut Oskari Remes palaa Jukureihin vuoden tauon jälkeen. Mikkeliin siirtyy myös Remeksen joukkuekaveri Niklas Karjalainen KalPan U16-joukkueesta.

U18-joukkueessa viime kaudella pelanneet Niilo Suvanto sekä Luka Vodlan sen sijaan näyttävät siirtyneen KooKoon U20-joukkueeseen.
 
Viimeksi muokattu:
Jukurien U20-joukkueen rinki on näköjään nyt julkaistu:

Maalivahdit
Lukas Silvennoinen, 2002
Juho Ristaniemi, 2002
Elmeri Nikulainen, 2002

Puolustajat
Verneri Arkko, 2003
Joni Hyvärinen, 2001
Hannes Häkkilä, 2002
Jami Kurjanen, 2003
Joonas Liimatainen, 2002
Stepan Nemec, 2003
Niilo Romppainen, 2002
Lauri Toikka, 2002
Jani Utriainen, 2003

Hyökkääjät
Elmeri Asmundela, 2002
Samuel Chrenka, 2003
Juuso Fagerström, 2001
Veikka Hahl, 2002
Sampsa Huoponen, 2003
Juho Järvelä, 2003
Topias Kaski, 2002
Leevi Kinnunen, 2003
Eetu Kontio, 2003
Nikita Krivokrasov, 2000
Leevi Kukkasniemi, 2002
Markus Oden, 2001
Jere Ohtonen, 2001
Joonatan Rouhiainen, 2003
Aleksi Soijärvi, 2000
Eetu Tiusanen, 2002
Joni Virolainen, 2003

Kaski siirtyy Jukureihin TPS:n U20-joukkueesta, Kurjanen, Rouhiainen ja Virolainen Tapparan U18-joukkueesta ja Kinnunen Kärppien U18-joukkueesta.

Liigajoukkueen apuvalmentaja Krivokrasovin poika Nikitakin näkyy olevan listalla ja hän on liigajoukkueen mukana treenavien porukassa. Hänen lisäkseen Liigan kesäringissä ovat Hannes Häkkilä, Lauri Toikka, Niilo Romppainen, Markus Oden ja Juho Järvelä.

 
Muutama U16/U18-ikäinen uusi kaveri näkyy tulleen mukaan liiton siirtolistan perusteella.

 

Pari uutta -05 ikäryhmän kaveria mukaan SaPKosta ja Karhu-Kissoista.
 
U20-joukkue kaatoi syksyn ensimmäisessä harjoituspelissään JYPin tänään 4-1-lukemin.

Jukureilta paikoitellen ihan hyvääkin peliä, mutta ajankohtaan kuuluvasti vielä hyökkäyspäässä pelaaminen haki vielä oikeita askelmerkkejä. Harhasyöttöjen ja kiekonmenetyksien seurauksena jyväskyläläiset pääsivät iskemään vastaan, mutta se täytyy sanoa Jukurien puolustukseksi, että hyvin reagoivat tilanteisiin ja ehtivät monesti puolustamaan virheiden jälkeen. Puolustaminen omalla alueella oli muutenkin varsin hyvää, eikä JYP ihan huippupaikkoja montaa saanut, vaikka ylivoimallakin pääsi useamman kerran kokeilemaan.

Harjoitusmatsit jatkuvat perjantaina Mikkelissä KalPaa vastaan.
 
A:lla tänään syksyn viimeisessä harjoitusottelussa melkoisen vajaa kokoonpano. Mukana on myös hyvin mielenkiintoinen kaveri, -06 ikäryhmän Joona Saarelainen.

Poikahan on siis melkoinen talentti ja nuoremmissa junnuissa tehnyt hyvinkin tuhoisaa jälkeä. Viime kaudella esimerkiksi C:n SM-sarjassa iski 29 ottelussa tehot 26+17. Nyt valittiin myös mukaan Pohjola-leirin kartoitustapahtumaan, josta valitaan pelaajat varsinaiselle leirille.

Tuohon tapahtumaan Jukureista Saarelaisen lisäksi valittiin Matti Butkovsky, Niilo Himanen, Tatu Ikonen, Ville Kolehmainen sekä Leevi Tiihonen.

 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös