Jukka Jaloselle kenkää!

  • 448 475
  • 1 899

DummBell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, NJD
Pidän Jukka Jalosesata sinänsä, mutta... mihin on hävinnyt SE Jukka Jalonen, joka vie joukkueensa pukukoppiin kesken pelin, kun jotkut idiootit heittää rinkeleitä jäälle? Mihin on hävinnyt SE Jukka Jalonen, joka haukkuu Jyri Rönnin tuomarityöskentelyn kesken pudotuspelisarjan? Mihin on kadonnut Jukka Jalosen munat? Miksei Kiprusoffia vaihdettu aikaisemmin?

Jalosen pitäisi olla johtaja. Kaveri, joka uskaltaa sanoa asiat niin kuin ne on.

Nyt meillä on kaveri, joka mumisee samaa jargonia, mitä kiekkoliiton pomot (lue: pomo: siis se "pikkusen" tuhti keski-iän ylittänyt ihmis perse. Enkä nyt tarkoita Jutilaa). Ollaan menossa oikeeseen suuntaan... ja vitut!!!

Suomen maajoukkueen valmentajan pitäisi olla linjanvetäjä. Suunnan näyttäjä. Jukka Jalonen voisi olla semmonen. Näen ongelman syvemmällä, kuin maajoukkueen valmennuksessa. Ongelmat on liiton johdossa. Halutaan nuolla poliitikkojen persettä pitämällä junnu-sarjoissa yllä harhakuvaa "kaikki pelaa, kaikki kehittyy".

Nuori Suomi: ihan kiva, itsekkään en ollut mikään junioritähti. Mutta jumalauta!: niin kauan, kun halutaan kasvattaa voittajia, pitää jonkun myös hävitä! Ei kaikki aina voi mennä tasan! Tänään nähtiin, ettei pelkkä halu/tahto riitä! Jos riitäisi, minäkin saisin tänään. Tuskin saan. Mutta siis, unohdetaan tämä vitun Nuori Suomi-projekti. Tänä tasa-arvon aikana näin tuskin tapahtuu, mutta saahan sitä haaveilla. Kasvatetaan jatkossakin niistä harvoista "voittaja tyypeistä" kolmoskentän jyriä.

Ei kaikkien tarvitse olla ykköskentässä junnuissakaan. Jos kaverilla on halua ja lahjoja, se nousee junnuissa "kastissa" ylöspäin, vaikka alottaisi "nelosessa". Tämä laji on urheilijoille. Urheilu on urheilijoille. Heille, jotka haluavat kilpailla, olla parhaita. Maailman parhaita, mantereen parhailta, maan parhaita, sarjan, joukkueen, kentän, naapuruston... Jumalauta, urheilu on kilpailua, ei mitään saatanan "kaikille kivaa tasasesti" hommaa!!! Koululiikunta on hauskanpitoa. Kilpaurheilu on erikseen. Nykyisin vain kaikkein valovoimaisimmat talentit loistavat aikuisten sarjoissa.

Sm-Liiga: noh, taloudellisille tekijöille emme juuri mitään. Itärajan takan maksetaan paremmin. Ammattilaine työskentelee siellä, missä parhaiten maksetaan. Yleensä. Itseasiassa myös läsni-naapurissa maksetaan paremmin. Keski-Euroopassakin huiput saa paremman tilin, kuin Suomessa. Millä Sm-Liigan tasoa voidaan sitten nostaa? En tiedä. Parempia junnuja ei saada, jos ei juniori toimintaa saada paremmaksi. Palaa kohtaan Nuori Suomi.

Jukka Jaloseen palatakseni: Olishan se voinu Kiprusiffin voinut vaihtaa aikaisemminkin pois sieltä maalilta, mutta kyllä tämä peli on hävitty jo kauan sitten. Ja tällä nykymenolla hävitään myöhemminkin.

Tämä paatos on (yllättäen?) kirjoitettu humalassa, vailla järjen hiventä. Jos joku löytää tästä jotain järjen hiventä, en pidätä tekijänoikeuksia. Laitan myös kirotusvihreet humalan piikkiin. Sainpahan avautua. Niin saatana.
 
Pronssi Jukka, moikavain. Ei tule ikävä.

Kyllä on niin läpeensä paskaa ollut suomen peli läpi kisojen, että ei mitään järkeä. Ruotsi pelissä se jo nähtiin, tsekit oli huonoja ja nyt yllätettiin housut kintuissa.

Sen verran paljon vituttaa, että ehkä parempi jättää lopullinen analyysi jahka verenpaineet hieman laskenut.

Edit: Lisätään nyt vielä tuon haastattelun jälkeen, että aivan helvetin naurettavaa lytätä yksittäistä pelaajaa (kirpua). Yhden maalin vielä ymmärtään, jokainen tekee virheitä mutta 6-0 niin se vika on siellä jossain ylempänä.
 
Viimeksi muokattu:

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Jukka Jalonen: "Valmistautumisessa ei ongelmaa."

Kiitos ja terve. Sut on nähty. Suomelta kolmessa ottelussa yksi hyvä erä. Paskin maajoukkue vuosiin. Jos sulla on yhtään selkärankaa niin eroat itse.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Ei helvetti mitä paskaa Jukan selitykset. Jopa Tamilla on paremmat selitykset, kuin Jukalla.

Jukka, sut on niin nähty. Ole hyvä ja palauta takkisi. Ei tule ikävä.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Jukka Jalosen kolme suurinta ongelmaa:

1. Täysin sokea peluutus ja hidas reagointi toimimattomiin kemioihin. Esimerkkinä loppuun asti ykkösessä pelannut Filppula, Kukkonen Pitkäsen parina jne.
2. Tunnejohtaminen. Valmistautuminen ja joukkueelle omistautuminen oli nähdyn perusteella heikkoa. Ruotsi-peli, USA-peli... Arvostivatko pelaajat valmentajaa?
3. Pelikirja. Ei vain toiminut. Ei viidellä viittä vastaan, ei YV eikä AV. Tsekki-peli oli ainoa kelvollinen peli, jonka ansiosta Suomi pääsikin neljän parhaan joukkoon. Suomi ei nähdyn perusteella olisi näin korkeaa sijoitusta edes ansainnut.

Jalosen saavutuksiin voidaan lukea myös käsittämättömin pelaajavalinta (J.Jokisen jättäminen pois joukkueesta) pitkään aikaan ja modernin jääkiekkohistorian hirvein romahdus pudotuspelivaiheessa (kyllä, jopa kamalampi kun se toinen kansallinen kipupiste).

Jukka Jalonen: "Valmistautumisessa ei ongelmaa."

Jalosen ulosannin taso on kyllä tippunut. "En ole mikään idiootti!"

Ei jatkoon, niin paljon kun Jukalle odotuksia latasinkin.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
3. Pelikirja. Ei vain toiminut. Ei viidellä viittä vastaan, ei YV eikä AV. Tsekki-peli oli ainoa kelvollinen peli, jonka ansiosta Suomi pääsikin neljän parhaan joukkoon.
Tsekkiottelussa Suomi oli paska 40 minuuttia. Pelkästään kolmas erä oli hyvä. Suomi on pelannut 3 ottelussa yhden hyvän erän. Ala-arvoista.
 

Steven

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Calgary Flames, Liverpool FC
Jaloselle pisteet ylipäätään tulostaan haastatteluun. Itse haastattelun sisällöstä taas älyttömät miinukset. Jäätyi itse aitiossa, mutta pisti tappion ansioitta maalivahdin yhden yksittäisen virheen piikkiin. Törkeää.

Koko turnauksessa yksi hyvä peli Suomelta, sekin väsynyttä Tshekkiä vastaan. Joukkue sekaisin niin taktisesti, kuin henkisesti. Kyllä päävalmentaja tästä kantaa vastuun.
 

dimmu

Jäsen
Kyllähän se niin vaan on, että Suomen selkäranka katkesi täysin Kiprusoffin ja puolustuksen koomailuun ensimmäisessä maalissa.

En tätä pelkästään Jalosen syyksi kaataisi, toki hänenkin otteissaan varmasti vikaa on, mutta mitä helvettiä valmentaja voi tehdä tuommoisessa tilanteessa? Toinen joukkue on saanut uskomattoman hengen päälle niin sitä on todella vaikea siitä katkaista ja kääntää omaksi eduksi, vaikka minkälainen teräsmies valmentaja olisi.
 

Tadu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Kyllähän se niin vaan on, että Suomen selkäranka katkesi täysin Kiprusoffin ja puolustuksen koomailuun ensimmäisessä maalissa.

En tätä pelkästään Jalosen syyksi kaataisi, toki hänenkin otteissaan varmasti vikaa on, mutta mitä helvettiä valmentaja voi tehdä tuommoisessa tilanteessa? Toinen joukkue on saanut uskomattoman hengen päälle niin sitä on todella vaikea siitä katkaista ja kääntää omaksi eduksi, vaikka minkälainen teräsmies valmentaja olisi.
Vaikka vaihtaa sitä maalivahtia? Jalonen ei tehnyt mitään. Kyllä Jalonen on suurin syyllinen tähän mahalaskuun, ja oli oksettavaa, ettei JJ ottanut mitään vastuuta. Kiprusoff oli paska, kuten koko joukkue valmentajaa myöten. Kenellekään ei pitäisi antaa puhtaita papereita. Okei, Filppula yritti. Pari tällaista turnausta ja Filppulaankin tarttuu tämä suomalainen paskuus, mutta yritetään nauttia siihen saakka.
 

Hansel

Jäsen
Suosikkijoukkue
HAUKAT,Jokerit
Jaloselle ehdottomasti jatkoa! Varsinainen uroteko hilata tuo Suomen kaikkien aikojen vanhin,hitain, ja kädettömin jengi pronssi peliin!
 

ehcszteiN

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, TPS, sympatiat HIFK ja Ässät
Jaloselle pisteet ylipäätään tulostaan haastatteluun.


Ja vitut.

Mitään ei ottanut omaan piikkiin. Ei mitään. Kaikki muu toimi paitsi pelaajat. Pelaajat ei osannut toteuttaa hänen "systeemiään". Pelaajien vikaa kaikki.

Mikä amatööri. Näpertelijä. Mikä velliperse.
Huomenna pronssipeli, ja nyt - heti pelin jälkeen - moittii pelaajia medialle.

USA - Suomi -peli oli selkein epäluottamuslause pelaajien taholta valmennuksen suuntaan mitä olen ikinä nähnyt.

Mutta - ei tämä tästä mihinkään muutu ennenkuin ne kaikkien-tietämät homeiset tyypit häipyy sieltä korkeimmasta johdosta. Ei niitä lätkä kiinnosta paskan vertaa.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Jotain vitun rajaa niihin Jalosen lynkkausviesteihin. Ei onnistunut Jalonen, ei onnistunu Kipper, ei onnistunut kukaan. Pelissä ei todellakaan ollut mitään merkkejä siitä, että valmistautuminen olisi mennyt perseelleen ennen Kiprusoffin lahjaa, päinvastoin nuo muutamat vaihdot ennen tuota Suomi hallitsi peliä hienokseltaan. Kipperin lahjaa seurasi tuomarin lahja ja paska av -> peli käytännössä ohi. Kovin tuntuu kaikilta unohtuvan, että vastassa oli huikeassa lennossa oleva, paperilla huomattavasti vahvempi vastustaja. Nyt kun Jalonen ei onnistunut tekemään mahdottomasta mahdollista, ainoa vaihtoehto potkut?

Suomen mahdollisuudet lepäsivät täydellisessä onnistumisessa ja käsittämättömän loistavassa maalivahtipelissä, ja jos ainoa maailmanluokan osa-alue pettää noin pahasti, niin sitä ei saatana saa sitten sanoa ääneen? Väittäkää nyt vielä että Kiprusoff oli alunperinkin väärä valinta maaliin. Järki nyt saatana käteen.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Jotain vitun rajaa niihin Jalosen lynkkausviesteihin... Nyt kun Jalonen ei onnistunut tekemään mahdottomasta mahdollista, ainoa vaihtoehto potkut?

Vaikka joukkue oli vastustajaansa nimettömämpi, kannattaa kuitenkin muistaa, ettei Suomen nimilistassa ole koskaan ollut merkittävästi parempia pelaajia vastustajaan nähden kuin Vancouverissa. Kuten tuossa yllä koitin selittää, tämä romahdus ei kuitenkaan ole ainoa syy, miksi Jalosen jatkolle en pidä peukkujani. Liian moni osa-alue kusi. Ongelmista suurin on, ettei Suomesta kuitenkaan tällä hetkellä löydy mitään huippuvalmentajia hänen tilalleen... Pitkästä aikaa voisi rekrytoida ulkomailta (Sheddenin fiaskopestiä en laske) ja näin tuulettaa myös ummehtunutta jääkiekkoliittoa?
 

massimo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Devils, FC United of Manchester
Papat eivät luottaneet Jaloseen ja se takia turnaus on ollut yhtä matalalentoa, pieniä valonpilkahduksia lukuunottamatta.

Mistä luottamuspula johtuu? Se olisi mielenkiintoista tietää.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-

Tässä mitään potkuja ole tolkkua antaa, mutta jos valmentaja on jääkiekon ylijumala ja pelaajat vain välttämätön paha ajelemassa ennennäkemättömän supernykymoderneilla ajatusten tonavan raiteilla (johtamis- ja reagointikyvyillä, asenteella, tunnetilalla, joukkuekemialla, uskottavuudella, auktoriteetilla ja muulla sellaisella ei luonnollisesti ole mitään merkitystä), hän on myös vastuussa silloin, kun on sen aika.

Vai oliskohan tarinassa jokin muu opetus?
 
Viimeksi muokattu:

KJR_63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport Vaasa. LA Kings
Olipa Jaloselta surkea selitys. Syyttää Kiprusoffia ja kehuu "mahtavaa" vastustajaa ja "sokkia". Vaikka Jalosen hyökkäyskuvioissa olisikin ideaa, niin tuo puolustuspeli oli niin katastrofi, että ei ole moista nähty sitten 80-luvun. Jo Ruotsi pelissä oli sama sekoilu menossa, eikä asiaa korjattu. Puolustus voittaa mestaruuksia, vaikka sitten joukkueesssa olisivat kaikki maailman crosbyt ja ovechkinit.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Ei mitään kenkää Jukka Jaloselle, katsellaan nyt ensin pronssipeli Vancouverissa. Jaloselle voittamaan auttavana prosessivalmentajana tällainen parin viikon olympiaprojekti kapeassa kaukalossa on pahin mahdollinen testi, ilman leirejä ja harjoitupelejä ja pronssin voittaminen olisi Jaloselta ylisuorittamista päävalmentajana olympiakisoissa. Kevään mm-kisoissa pelataan taas isossa kaukalossa, pidetään leirejä ja pelataan harjoituspelejä. Jalonen on taas mukavuusvyöhykkeellä ja voimme odottaa tosi taistelua voitosta kaikissa peleissä.
 

Jinsui

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Heheeeeehh... "Suosikkijoukkue: HPK"

On sulla paljon annettavaa. Suosikkijoukkue tietenkin vaikuttaa helvetisti kirjoitukseeni. Jalonen teki virheitä pelin aikana, niinkuin on tehnyt turnauksen aikana ja pelaajavalinnoissa. Vituttaa vaan niin suunnattomasti tämä systeemin pitkän aikavälin virheiden kaataminen yhden miehen niskaan. Tottakai Jalosen olisi pitänyt haastattelussa ottelun jälkeen ottaa vastuu tapahtuneesta, mutta hän kuitenkin ruoti yhden pelin tapahtumia ja ihan totuudenmukaisesti. Pelin, jossa alku meni hyvin, muutama henkilökohtainen virhe kentällä kuumaa vastustajaa vastaan -> peli ohi. Virheet johtuivat tässä pelissä kyllä enemmän pelaajien henkilökohtaisesta taitotasosta, ei suoranaisesti pelisysteemistä kuten Ruotsia vastaan.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, All Blacks
Oksettavaa touhua Jaloselta kaataa koko homma Kipperin niskaan. Mun mielestä eka maali meni sekä pakkien että Kipperin piikkiin. Kiprusoff teki hätäratkaisun, joka johtui siitä, että pakit olivat myös tilanteessa aivan unessa.

Olikohan toinen vai kolmas maali, missä Kipper oli parin sentin päässä todellisesta gamesaverista. Niissä muissakin maaleissa pakit olivat myös vähintään yhtä pihalla kuin Kipru. Jos koko Suomen joukkue on kymmenen minuuttia aivan yössä, jonka aikana vastustaja latoo kuusi maalia, niin ei kai nyt päävalmentajan pitäisi julkisessa haastattelussa siirtää vastuuta yhden tolppien välissä seisovan miehen niskoille, vaikka hän huonosti pelasikin tässä pelissä. Ilman Miikkaa ei olisi edes pelattu välierissä (mikä ei tässä tapauksessa olisi pakosti ollut tosin huono homma..). Olisi voinut Jukka edes jotain ottaa omalle kontolleen.

Luulin, että Ruotsia vastaan nähtiin tältä leijonaryhmältä totaalinen pohjanoteeraus, mutta tänään oli edessä vieläkin hirveämpää shaissea. Pronssiottelun aion kuitenkin kaikesta huolimatta katsoa ja toivoa menestystä joukkueelle, kyseessä on kuitenkin niin monen hienon pelaajan viimeinen peli leijonapaidassa. Jalosen Jukkaa en enää tämänpäiväisen esiintymisen (kentällä ja haastattelussa) jälkeen halua nähdä Suomen maajoukkueen penkin takana.
 

blue line

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En ymmärrä missä kohtaa Yhdysvallat oli "uskomaton". Hehän selviytyivät kahdesta viimeisestä erästä täysin puolivaloilla. Ensimmäisessä erässä Suomi esitti katastrofaalisen sysipaskaa maalivahtipeliä ja puolustuspeliä koko miehistön voimin. Kannattaa nyt lopettaa ne puheet jostain vastustajan ylivoimaisuudesta ja itseluottamuksista jos joukkue ei viitsi edes taistella. Hävettää.
 

olkikuukkeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
Oksettavaa touhua Jaloselta kaataa koko homma Kipperin niskaan. Mun mielestä eka maali meni sekä pakkien että Kipperin piikkiin. Kiprusoff teki hätäratkaisun, joka johtui siitä, että pakit olivat myös tilanteessa aivan unessa.

Juurikin näin. Kipper oli yksi huonon ratkaisun tehneistä ensimmäisessä maalissa, mutta muissa maaliin johtaneissa tilanteissahan koko joukkue romahti aivan täysin jättämättä molareille juurikaan mahdollisuuksia. Niko Kapanen, Niskala-Lepistö nyt ensisijaisesti - koko joukkue oli jäässä.
 

ehcszteiN

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, TPS, sympatiat HIFK ja Ässät
On sulla paljon annettavaa. Suosikkijoukkue tietenkin vaikuttaa helvetisti kirjoitukseeni. Jalonen teki virheitä pelin aikana, niinkuin on tehnyt turnauksen aikana ja pelaajavalinnoissa. Vituttaa vaan niin suunnattomasti tämä systeemin pitkän aikavälin virheiden kaataminen yhden miehen niskaan. Tottakai Jalosen olisi pitänyt haastattelussa ottelun jälkeen ottaa vastuu tapahtuneesta, mutta hän kuitenkin ruoti yhden pelin tapahtumia ja ihan totuudenmukaisesti. Pelin, jossa alku meni hyvin, muutama henkilökohtainen virhe kentällä kuumaa vastustajaa vastaan -> peli ohi. Virheet johtuivat tässä pelissä kyllä enemmän pelaajien henkilökohtaisesta taitotasosta, ei suoranaisesti pelisysteemistä kuten Ruotsia vastaan.

Woah ! Aina joskus joku täräyttää jotain niin jääräpäisen ignorenttia tuubaa, että ei oikein osaa sanoa mitään. Pitänee katsoa fläppitaulusta miten tähän tulisi reagoida.
 

Peggis

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Haluaisin oikeati tietää, että onko J Jalosella jotain annettavaa suomen jääkiekolle? Väärä mies väärä aika. Ei ole maajoukkuevalmentajan tehtävä korjata vuosia aikaisemmin tehtyjä virheitä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös